Nyheter om Arnesen


– Et av de bedre løpene jeg har gått

Finnsnes-jenta Synne Arnesen i Tromsø Skiklubb er godt fornøyd etter lørdagens norgescupsrenn 10 kilometer skøyting.
Les mer om:

– Et av de bedre skøyteløpene jeg har gått

Finnsnes-jenta, Synne Arnesen i Tromsø Skiklubb er godt fornøyd etter lørdagens NM 10 kilometer skøyting.
Les mer om:

– Vi har fem plasser som egner seg til telt

Det er mulig å telte på Mostranda Camping, sier Sigmund Arnesen, en av campingeierne.
Les mer om:

Alle herrene videre fra prologen

Alle de syv norske herresprinterne tok seg videre til kvartfinalene i verdenscupsprinten i fristil i tyske Dresden. Den franske favoritten Lucas Chanavat var raskest av samtlige, men nærmest ham fulgte Håvard Solås Taugbøl, Gjøran Tefre og Eirik Brandsdal. De var alle innenfor sekundet bak franskmannen. De andre norske videre er Kasper Stadaas, Pål Trøan Aune, Sindre Bjørnestad Skar og Harald Astrup Arnesen

Uenighet om regjeringens NAV-gransking

Høyre vil at regjeringens NAV-granskingsutvalg skal se på hva som skjedde i NAV-saken også før 2012. – Det kan vi få problemer med, sier leder av utvalget, professor Finn Arnesen.
Les mer om:

Fagernes kjøpesenter ned to millioner i omsetning

– Vi er fornøyde med resultatet. Flere butikker har økt sin omsetning, og mye positivt har skjedd i 2019 sjøl om sjøl om vi ble rammet av Vita-kjeden sin konkurs rett før julehandelen, sier senterleder Heidi Arnesen.
Les mer om:

– Fryktløst, vilt og skremmende vakkert

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Norske stjerneskudd får vise seg frem i Trondheim. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.

Dette var de meste leste plateanmeldelsene på GAFFA.no i 2019

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og listen over mest leste plateanmeldelsene hos oss viser at både norske og internasjonale artister er i vinden om dagen. Flere av de største norske artistprofilene, inkludert Karpe og Highasakite, har gitt ut nye album i år.

Her blir Arne (100) sendt hjem fra helsehuset mot sin vilje

Han har bedt om å få bli på Drammen helsehus. Han har bedt om å komme på et hjem. Hans pårørende er vaskehjelpen, og hun har sagt at han ikke klarer seg selv. Arne Arnesen (100) ble likevel sendt hjem i taxi.
Les mer om:

– Folk har prøvd å kopiere stilen hans, men det går ikke

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Kakkmaddafakka med ny singel og stor turné. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.

Eierne av den omstridte campingen: – Vi har ikke tenkt å lage en ny plan

Rådmannen foreslår å oppheve bebyggelsesplan for Mostranda Camping. Men campingeierne har ikke tenkt å lage en ny plan. – Den må kommunen lage selv, sier Sigmund Arnesen, en av eierne.
Les mer om:

– Tøyer grenser musikalsk og konseptuelt på alle albumene sine

Desember er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid, da de samme gamle julesviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg i offentligheten. Likevel er årets siste måned en musikkelskers høytid, på sin måte. For jul er også ensbetydende med den stolte tradisjonen årslister. Det er perioden hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. LES OGSÅ: Massiv headliner til neste års Piknik i Parken. I år har GAFFA-redaksjonen atter en gang valgt sine favoritter i fellesskap.
Les mer om:

Anmeldt etter utforkjøring

Klokken 00.08 natt til søndag kunne operasjonsleder Vidar Arnesen ved Agder politidistrikt melde om at det en bil hadde kjørt av veien på fv. 415 ved Selåsvatn. 

Bli med inn i interiørarkitektens private hjem: – Snakk om mancave!

Løsninger med lang levetid ble valgt da Espen Arnesen og Nina Aulie Mathisen pusset opp 1970-tallshuset i 2002. Nå har huset fått en kreativ krok.
Les mer om:

– UNE-vedtak om at Konstantinos (12) må forsørge mor er vranglære

Sjefsgransker i NAV-skandalen, professor Finn Arnesen, mener Johanna (44) bør få bli i Norge sammen med sønnen Konstantinos (12) til det blir nærmere avklart hvordan EØS-reglene skal tolkes.
Les mer om:

– Noe av det mest ekstreme man kan finne på å gjøre

Den norske polfareren Liv Arnesen har selv kjent polområdenes forhold på kroppen. Men det Børge Ousland og Mike Horn forsøker å gjøre, mener hun er helt ekstremt.
Les mer om:

Mr. Scheen slutter etter 55 år i kommunen

SKIEN: Etter 55 år i Skien kommune slutter Tor Arnesen. – Det har vært 55 år med glede, konkluderer han som begynte som massør i badet i 1964, fortsatte som flisgutt, ble ingeniør og endte opp som utbyggingssjef.
Les mer om:

Facebook og ballen

- Tar dere ballen, Facebook, spør Jannike Arnesen, Mette Gundersen, Melissa Lesamana og Steinar J. Olsen i et debattinnlegg i Dagbladet 30. oktober.

Regjeringens granskere av Nav-skandalen er klare – én av dem er fra Fredrikstad

Gruppen som skal granske Nav-skandalen for regjeringen, er klar. Den skal ledes av professor Finn Arnesen. Barbro Wærnes fra Fredrikstad kom inn i utvalget i siste stund.

Hevder flere av Hauglies NAV-granskere er inhabile

EØS-ekspert Jon Midthjell mener både foreslått leder av NAV-granskingen, Finn Arnesen, og Per Sanderud er inhabile og ikke kan granske NAV.
Les mer om:

Fagernes kjøpesenter følger den urbane trenden: Fra nyttår får du kaffe på Lunsjbaren fra kl. ni

– Flere kunder venter på at butikkene skal åpne. Derfor følger vi den urbane trenden og åpner senteret en time tidligere og stenger en time før, sier senterleder Heidi Arnesen.

I et lite rom i Skedsmohallen trener noen av verdens sterkeste damer: – Et tilbud for alle, uansett fasong og størrelse

Heidi Hille Arnesen har over 60 EM- og VM-medaljer, og er en av de mestvinnende utøverne i Norge, uansett idrettsgren. I kjellerlokalene i Skedsmohallen er det fullt av jenter som elsker å løfte tungt – og som er blant de beste i verden på det.
Les mer om:

Gresvik avgjorde KM-finalen på ett minutt

(Begby – Gresvik 0-2) Alexander Arnesen og John Nicklas Signebøen sørget for målene da Gresvik avgjorde KM-finalen mot Begby på ett minutt.
Les mer om:

Nysgjerrig på egen slekt? Slik finner du forfedrene dine – steg for steg.

– Alle mennesker har sin egen historie. Det blir man jo fascinert av, sier slektsforsker Karin Arnesen.
Les mer om:

Nysgjerrig på egen slekt? Slik finner du forfedrene dine – steg for steg.

– Alle mennesker har sin egen historie. Det blir man jo fascinert av, sier slektsforsker Karin Arnesen.
Les mer om: