Nyheter om Arnesen


Gresvik avgjorde KM-finalen på ett minutt

(Begby – Gresvik 0-2) Alexander Arnesen og John Nicklas Signebøen sørget for målene da Gresvik avgjorde KM-finalen mot Begby på ett minutt.
Les mer om:

Nysgjerrig på egen slekt? Slik finner du forfedrene dine – steg for steg.

– Alle mennesker har sin egen historie. Det blir man jo fascinert av, sier slektsforsker Karin Arnesen.
Les mer om:

Nysgjerrig på egen slekt? Slik finner du forfedrene dine – steg for steg.

– Alle mennesker har sin egen historie. Det blir man jo fascinert av, sier slektsforsker Karin Arnesen.
Les mer om:

Bendiks Harald håper på rask oppklaring: – Saken er uforståelig(pluss)

Tidligere Kvæfjord-ordfører Bendiks Harald Arnesen håper på rask oppklaring rundt funnet av død person.
Les mer om:

Demokratene

Det var da voldsomt til spalteplass Kenneth Mørk, Birgit Amalie Nilssen og Jannike Arnesen skulle få i avisen Fædrelandsvennen torsdag 26. september 2019.
Les mer om:

Nye elbilladere på plass i løpet av uka: – Nå kan folk lade både batteriene og bilen på Fagernes i høstferien

– I sommer fikk vi kritikk fra hytteeiere som savna flere elbilladere i Fagernes. Det er et tydelig behov, og vi hører på dem, så nå er vi i gang med å montere sju nye ladepunkter på sørsida av Fagernes Kjøpesenter, forteller Heidi Arnesen.
Les mer om:

Ap-politikere presiserer uttalelser om Demokratene

Jannike Arnesen og Kenneth Mørk i Arbeiderpartiet har kommet med harde utfall mot Demokratene. Nå presiserer de at de ikke mener at alle partiets velgere er rasister eller nasjonalister.

Kjære Jannike A. S. Arnesen

Som bystyrerepresentanter er vi rystet over hvilken karakteristikk du gir vårt parti Demokratene.
Les mer om:

Fikk drømmejobben: – Jeg så ikke den komme

Da hun så stillingsannonsen sendte hun den rett til sjefen sin. – Denne tror jeg at jeg må søke på, var den klare beskjeden fra Monica Eide Arnesen.
Les mer om:

Valseverket sliter: Håper å unngå oppsigelser i Holmestrand

Tillitsvalgt Rolf Arnesen er ikke skremt over utsiktene for Hydro i Holmestrand, etter at konsernet har varslet en kraftig slanking av sin virksomhet innenfor valsede produkter. Men produktiviteten har vært synkende, noe som bekymrer fabrikksjef Anneli Nesteng.
Les mer om:

Portrettet: Pilot med full kontroll

Som pilot i luftambulansetjenesten er Johan Arnesen godt vant med å ta styringen. En egenskap han har fått bruk for når han sist helg var arrangementsansvarlig for Gata-festivalen på Fauske.
Les mer om:

Sarah jobbet som motesjef i Tromsø. Nå tar hun et oppgjør med bransjen

Billige klær, som ikke er laget for å vare lenge, blir av FN beskrevet som en av de største klimaverstingene. Klesdesigner, gründer og tidligere butikksjef – Sarah Arnesen – tar et oppgjør med bransjen – og hver og en av oss.
Les mer om:

Leder: Et overgrep mot hytteeiere

I 35 år har Arild Moen og kona Unni Britt Arnesen Moen ikke fått gjort noe med hytta si på Saltfjellet. Den har vært båndlagt av Vegvesenet. Årsaken...
Les mer om:

- Alt annet gikk så helvetes dårlig, så vi trengte bokstavelig talt en opptur

Ørjan Strand og Johan Arnesen står i bresjen for byens kanskje mest fremadstormende festival i sommer. Opptur er kommet for å bli.
Les mer om:

Bildebonanza fra Stavernfestivalen 2019

De beste bildene og høydepunktene fra helgen. Av: Victoria Arnesen og Bahare Viken Denne helgen gikk Stavernfestivlen på Larvik Golfbane av stabelen for 5. gang, etter de flyttet festivalen fra Skråvika i Stavern for mer plass. Og mer plass trengte de absolutt, for billettsalget økte med 50 prosent sammenlignet med i fjor, som resulterte i ca 25 000 besøkende hver dag.

- Jeg må bruke litt mindre tid på båt

Vegard Nordahl Arnesen (36) har bestemt seg. Nå blir det litt mer tid til venner og fritid enn bare båt.
Les mer om:

- Jeg må bruke litt mindre tid på båt

Vegard Nordahl Arnesen (36) har bestemt seg. Nå blir det litt mer tid til venner og fritid enn bare båt.
Les mer om:

Ny seier for lynrask Klæbo

Johannes Høsflot Klæbo vant turbodistansen på 200 meter og tok dermed sin andre strake seier i verdenscupen i rulleski i Kina fredag. Klæbo vant foran Jostein Olafsen og Ragnar Bragvin Andresen på tredje. Svenske Linn Sömskar vant kvinneklassen foran norske Julie Arnesen og svenske Jackline Lockner kom på tredjeplass i kvinneklassen.

– Dårligere fotballkamp har ikke blitt spilt i vårt stjernebilde noen gang

Tanker etter kampen Nardo - FFK (0-1) fra Svein Arnesen.
Les mer om:

Pilot Tor Magne (43) forlot konas bursdag for et høyst uvanlig oppdrag: - Jeg skal kompensere med middag

Tor Magne Arnesen er til daglig pilot for Norsk Luftambulanse. Lørdag ettermiddag fikk han et høyst uvanlig oppdrag.
Les mer om:

Stappfull kirke for Cathrine og tv-kometen Niklas

Publikum benket seg helt ut i våpenhuset for å nyte konserten med Cathrine Iversen (43) og Niklas Arnesen (40) i Østre Fredrikstad kirke. De tolket sanger om livet og ga to premièrer.

Skravlekoppen på Tveita senter: Alna åpner opp for en prat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er kjempefint med disse koppene. Folk kan nå få mer sosialt samvær. At koppene har kommet til akkurat Tveita senter har stor betydning, for her er det mye liv og mye som skjer, sier Sonja Eivindson.Selv er hun fra Tveita og er ofte å se på sentret. Et senter som også brukes mye av Berit Arnesen fra Etterstadsletta, som fant seg en «Skravlekopp» og satte seg ned ved siden av Eivindson på Jordbærpikene.

I mål med større bredbåndsdekning i kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: - Det er veldig bra at vi har fått til dette. Mye arbeid ligger bak, blant annet ble det sendt en god søknad til Nkom (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) som utløste et tilskudd på 3 millioner kroner til Sørfold kommune. Bredbåndsutbygging er ikke definert som en kommunes ansvar, men å styrke samfunnsutviklingen er uten tvil en kommunal oppgave, sa ordfører Lars Evjenth da han tok i mot sluttrapporten fra NK-Nett.