Nyheter om Argentina


Gabriel Batistuta skal bli manager i England!

Argentina er så mye mer enn Maradona og Messi. Nå har en annen legendarisk angrepsspiller bestemt seg å friske opp folks minne om seg selv. Og hva er det mest effektive for å oppnå dette? Da jakter du en managerjobb på Balløya, selvfølgelig. I tillegg til den imponerende hårmanken, husker vi Gabriel Batistuta som en av det beste spissene i sin generasjon. Det helt sinnsykt ville skuddet hans fikk FIFA i 1999 til å vurdere ham som verdens tredje beste spiller.

Rettssak mot argentinsk ekspresident starter tirsdag

Høyesterett i Argentina besluttet torsdag at rettssaken mot ekspresident Cristina Kirchner skal gå som planlagt, etter demonstrasjoner mot rykter om utsettelse.

Politiker såret i attentat i Argentina

En politiker ble skadd og en offentlig ansatt drept i et attentat i Argentinas hovedstad Buenos Aires torsdag.
Les mer om:

Magiske Messi advarte mot Liverpool: – Dette er ikke over

Liverpool hadde alle muligheter til å skaffe seg et sterkt utgangspunkt før semifinalereturen på Anfield. Men så viste en ballmagiker fra Argentina at han virkelig mener alvor i årets mesterliga.
Les mer om:

Endelig suksess for Mikkelsen

Endelig klaffet alt for Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland. I helgen kjørte de inn til en sterk og etterlengtet andreplass i Rally Argentina.
Les mer om:

Mikkelsen på 2. plass

Andreas Mikkelsen forsvarte andreplassen i Rally Argentina gjennom de tre avsluttende fartsprøvene søndag.
Les mer om:

Mikkelsen på 2.-plass i Argentina

Andreas Mikkelsen forsvarte 2.-plassen i Rally Argentina gjennom de tre avsluttende fartsprøvene søndag og feiret dobbeltseier for Hyundai. Thierry Neuville trygget ledelsen i VM-sammendraget med en ny seier. Mikkelsen endte 48,4 sekunder bak.
Les mer om:

Mikkelsen tilbake med 2. plass: – Dette er som en seier

Andreas Mikkelsen (29) er endelig tilbake der han hører hjemme: I verdenstoppen. Helgens 2. plass i VM-rallyet i Argentina er mye verdt.
Les mer om:

Mikkelsen på 2.-plass i Rally Argentina før siste dag

Thierry Neuville leder Rally Argentina før siste dag søndag. Hans skarpeste konkurrent er Hyundai-lagkamerat Andreas Mikkelsen.
Les mer om:

Neuville leder Rally Argentina, Mikkelsen henger med

Thierry Neuville tok ledelsen i Rally Argentina da Ott Tänak fikk mekaniske problemer mot slutten av fredagens etappe og tapte nesten et halvt minutt.
Les mer om:

Mikkelsen åpnet med 4.-plass i Rally Argentina

Andreas Mikkelsen var to sekunder bak Ott Tänak under den første fartsprøven i Rally Argentina. Dermed er han nummer fire i sammendraget før fredagens kjøring.
Les mer om:

Riise møtte Messi i 2007: – Prestert på dette nivået i 10-15 år

Bjørn Helge Riise fikk 72 minutter mot Argentina i 2-1-seieren på Ullevaal 22. august 2007. Allerede da så han noe unikt med Argentinas nummer 19.

Kjøper fri argentinsk Paris Saint-Germain midtbanespiller

La Liga klubben Real Betis, som for øyeblikket befinner seg på 9.plass har hatt glede av en låneavtale med Giovani Lo Celso. Nå har de benyttet seg en av kjøpsopsjon med Paris Saint-Germain og gitt den argentinske midtbanespilleren en kontrakt frem til sommeren 2023.

Innrømmer galskapen - satser på verdensrekord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg skjønner godt de som mener jeg er gal, eller til og med litt syk. Men jeg har alltid reist mye, og trives med å være underveis. Og så har jeg god tid, sier Andreas, eller Andy som de fleste kaller ham.Hvis alt går etter planen tar han siste båt fra Ushuaia i Argentina 16. mars til neste år.

Nye spillere skal vokse i EIK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi skal vinne, smiler EIK-spiller Juan Manuel Cordero selvsikkert.- Nei, vi må vinne, retter lagkamerat Kevin Jablinski.Lørdag er det sesongstart i andredivisjon, og EIK møter Bryne på hjemmebane. Klubben har signert en håndfull nye spillere i løpet av vinteren, blant dem spanske Cordero, Jablinski fra Skien og Manuel Gonzales fra Argentina.

«For opptatt av sommer»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nylig tilbake fra reiselivsmesse i Ålesund er Frode Johannessen ikke i tvil: Flekkefjord er attraktiv for mer enn bare feriesjarm med iskrem på brygga. Ikke et vondt ord om sommerbyen.Men de som kommer hit fra utlandet vil også ha mer enn det. De vil ha fjell og fjord og saltvann. Vær er mindre viktig. Sol har de der de kommer fra.- De som kommer til Norge kommer ikke på grunn av det fine været.

Mektig natur og lidenskapelige netter. Dette gjør du for å nyte Argentina best.

Intens salsa, enorme fosser, unike vinopplevelser og spektakulære Patagonia. En reise til hit kan bli et eventyr for livet.
Les mer om:

Mektig natur og lidenskapelige netter. Dette gjør du for å nyte Argentina best.

Intens salsa, enorme fosser, unike vinopplevelser og spektakulære Patagonia. En reise hit kan bli et eventyr for livet.
Les mer om:

Higuaín gir seg på landslaget

Chelsea-spissen Gonzalo Higuaín gir seg på det argentinske landslaget. 31-åringen fortalte selv til Fox Sports at han har snakket med landslagstrener Lionel Scaloni og at beslutningen er tatt. Spissen fikk 75 landskamper og 31 mål for Argentina.
Les mer om:

Knuste Messi - får ikke spille i Stabæk

Stabæk-spiller Ronald Hernandez (21) og Venezuela banket Lionel Messis Argentina 3-1.

Venezuelas landslagssjef truer med å slutte etter bragdseier

Rafael Dudamel stilte sin jobb som Venezuelas landslagssjef i fotball til disposisjon etter 3-1-seieren over Argentina i Madrid fredag.
Les mer om:

Venezuelas landslagssjef truer med å slutte etter bragdseier

Rafael Dudamel stilte sin jobb som Venezuelas landslagssjef i fotball til disposisjon etter 3-1-seieren over Argentina i Madrid fredag.
Les mer om:

Venezuelas landslagssjef truer med å slutte etter bragdseier

Rafael Dudamel stilte sin jobb som Venezuelas landslagssjef i fotball til disposisjon etter 3-1-seieren over Argentina i Madrid fredag.
Les mer om:

Ni vil ha fotball-VM 2023

Det er kome inn ni søknader om fotball-VM for kvinner i 2023, opplyser FIFA. Det er Brasil, Sør-Afrika, Argentina, Australia, Bolivia, Colombia, Japan, New Zealand og Sør-Korea. Sistnemnde kan få med seg Nord-Korea. FIFA-styret skal velje arrangør i mars neste år. Årets VM går i Frankrike i juni/juli.

Ut av Escobars skygge

ARGENTINA (NRK): Her er Tata fem år. Sju år senere ble hun Pablos utvalgte.
Les mer om: