Nyheter om Arendal


Årets spillere i norsk håndball kåret

Henny Ella Reistad og Aksel Horgen mottok fredag hver sin pris som Årets eliteseriespiller i norsk håndball.  Prisene ble utdelt under Norsk Topphåndballs årsfest som ble arrangert fredag kveld, i forbindelse med det pågående klubbseminaret på Lillestrøm. Drammen-spilleren Aksel Horgen var selv til stede og mottok hederen som Årets eliteseriespiller. Det samme var Vipers’ stjerneskudd Henny Ella Reistad da hun ble ropt opp til tilsvarende pris på kvinnesiden.

Bil og MC i trafikkulykke - lange køer på E 18

Én person er tatt med til sykehus etter en trafikkulykke på E 18 ved Harebakken i Arendal fredag ettermiddag.

MC-fører til sykehus etter E 18-ulykke

Én person er tatt med til sykehus etter en trafikkulykke på E 18 ved Harebakken i Arendal fredag ettermiddag.
Les mer om:

MC-fører til sykehus etter ulykke - lange køer på E 18

Én person er tatt med til sykehus etter en trafikkulykke på E 18 ved Harebakken i Arendal fredag ettermiddag.

Vindholmen i Arendal: Nå starter byggingen av Bryggebyen med Lille-Pollen

700 boliger kommer til å fylle det gamle industriområdet på Vindholmen. Nå starter byggingen av Bryggebyen – det største byutviklingsprosjektet i Arendal i nyere tid.
Les mer om:

Snart åpner ny E18 - på Grisen forbereder de seg på flere kunder fra Arendal

Helt siden stengetid pinseaften har håndverkere vært i sving på Sport1. Når butikken åpner torsdag klokken 12, er den blitt helt ny innvendig.
Les mer om:

Se video fra ny E18 mellom Tvedestrand og Arendal

Om knappe fire uker kan du kjøre fra Tvedestrand til Arendal på 12 minutter. Vi ble med på tur på den nye veien, der siste finish gjenstår.
Les mer om:

Seilsportsligaen starter første pinsedag i Oslo

Søndag 9. juni årets sesong av seilsportens «fotballserie». Fire runder står for tur, og først ute er Oslo. Der vil seilasene vil foregå og kan følges rett utenfor Aker Brygge Marina. Norsk Seilsportsliga går løs på sin 4. sesong, og 30 seilforeninger fordelt på to divisjoner er klare til å kjempe om seriepoeng. Fire serierunder skal gjennomføres, og den første foregår i Oslo 9. og 10. juni med Aker Brygge som utgangspunkt.

VIDEO: Kjør nye E 18 mellom Arendal og Tvedestrand

2. juli åpner nye E 18 mellom Arendal og Tvedestrand. Her kan du kjøre strekningen.
Les mer om:

13 sjåfører brukte mobilen da UP hadde kontroll

13 sjåfører fikk bot for bruk av mobiltelefon under en kontroll i Amerikakleiva i Arendal.
Les mer om:

Bompengesatsene er spikret - så mye må du punge ut med på E18 sørover

Den 2. juli klokken 12 starter innkrevingen av bompenger på den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal
Les mer om:

«Røde» Arendal viste moral

– I perioder hadde vi ikke stort mer mer enn åtte mann på banen, sier Arendal-trener Steinar Pedersen etter søndagens 2–2-kamp mot Egersund.

Hilde-Marlen (34) fra Fredrikstad vant Miss Pinup Norway: – Det har ikke gått opp for meg enda

Hilde-Marlen Wåhlberg vant Miss Pinup Norway 2019 som ble arrangert i Arendal denne helgen. Juryen trakk frem i deres begrunnelse at hun hadde vært med på å få andre til å føle seg bra.
Les mer om:

Historien: Hjemmelaget tivoli på søndag, 100-års jubileum neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne saken om Kjelsåsspeiderne og deres historie, sto først på trykk i Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalens medlemsblad: På Jakt og Vakt. Nordre Aker Budstikke får dele saken, skrevet av lagets Gudveig Henryette Aaby.En gammel institusjon Kjelsåsspeiderne er en gammel bevegelse i vårt nedslagsfelt, de fyller hundre år til neste år.

Aksjonerte da bommene åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aina Stenersen, førstekandidat for Frp til bystyret, ledet aksjonen som startet klokka 09.00 på Helsfyr.- I dag, lørdag, 1. juni, settes de 53 nye bomstasjonene i bruk i Oslo, og det markerer vi vår sterke motstand mot. Nå må tre av fire kjøreturer betale i bomringen i Oslo, og nå har det gått for langt, sier Aina Stenersen.Hun og mange andre i Frp har fått mange sterke reaksjoner.

Barnelegen i Arendal granskes for feil takstbruk

Barnelege Håvard Skjærvik granskes av myndighetene fordi han tar spesialisttakst for behandling av voksne pasienter. Dette skjer etter flere advarsler over lang tid.
Les mer om:

Næring i Groruddalen: BAK FASADEN ... i Nedre Rommen 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Akers Avis Groruddalen tar med jevne mellomrom en titt bak fasaden til velkjente forretnings- eller næringsbygg som man ofte kjører forbi, kanskje daglig, uten å vite hva som egentlig foregår bak veggene der. Det bringer alltid med seg spennende oppdagelser og store overraskelser, og gir til sammen et godt speilbilde på alt det utrolige som foregår innen næringsliv i dalen vår.

Pynta grava til Rasmus like før skjendingen

Blomstene var rykket opp, og de små englene var knust rundt den lille grava. Tirsdag ble tolv barnegraver skjendet i Arendal.
Les mer om:

Tolv barnegraver skjendet: Politiet ber om tips

Politiet i Arendal starter etterforskning etter at en rekke barnegraver på His kirkegård kan ha blitt gravskjendet. Blomster og pyntegjenstander var revet opp og ødelagt.
Les mer om:

Tvedestrands kreative og folkelige prest takker for seg

Prest Eckhard Graune har takket ja til stillingen som sokneprest i Trefoldighetskirken i Arendal, men før han passerer kommunegrensen blir det avskjedskonsert i Tvedestrand Kirke.
Les mer om:

Matchvinner for Arendal etter tre års måltørke

Jens Kristian Skogmo har ikke scoret i seriekamp på over tre år. Søndag ble han matchvinner da Bryne ble slått 2–1 på Norac stadion
Les mer om:

Bryne rundspilt på bortebane

Bryne ble regelrett utklasset av Arendal i andre omgang, og sørlendingene hadde få problemer med å ta alle tre poengene hjemme på Norac stadion.
Les mer om:

Bryne rundspilt på bortebane

Bryne ble regelrett utklasset av Arendal i andre omgang, og sørlendingene hadde få problemer med å ta alle tre poengene hjemme på Norac stadion.
Les mer om:

Kjørte på båt i fylla

En fortøyd båt i Arendal fikk store skader da den ble påkjørt natt til lørdag.
Les mer om:

Store skader: Beruset båtfører kolliderte

En fortøyd båt i Arendal fikk store skader da den ble påkjørt natt til lørdag.
Les mer om: