Nyheter om Arbeiderpartiet


Ap-flertall med KrF, Sp og SV

Arbeiderpartiet får 28,8 prosent på en meningsmåling i DN der Ap har flertall i Stortinget sammen med KrF, Senterpartiet og SV.

Gunnar Wilhelmsen vil bli ordfører, fører til usikkerhet i TIL

Han er styrtrik en eiendomsbaron, arbeiderpartimann og meget engasjert supporter av TIL. Mang en gang har Gunnar Wilhelmsen bladd opp lommebok og benyttet sin kompetanse for klubben som til tider har hatt en meget ruglete økonomi.  Det er et langvarig engasjement som Gunnar Wilhelmsen har for klubben i sitt hjerte, allerede i 1981 ble han leder i fotballavdelingen og var sammen med andre frivillige at de  noen år senere rykket opp på øverste nivå.

Ga 150.000 kroner mer til gransking

Arbeiderpartiet vil ha saken om gransking av kritikken mot ordfører Astrid Hilde opp til ny behandling i kommunestyret.

Torve på topp

Tove-Lise Torve fra Sunndal topper nominasjonskomiteens i Arbeiderpartiet sitt forslag til valgliste for fylkestingsvalget i 2019.

KrF, nei takk!

For oss som ønsker oss en sekulær skole og en livssynsnøytral stat i et livssynsåpent samfunn vil et samarbeid mellom Arbeiderpartiet og KrF bli for dyrt.
Les mer om:

Arbeiderpartiet ber Helleland ringe Nav umiddelbart

Likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) lover at hun vil se på regelverket, men det holder ikke for Arbeiderpartiet. 

Arbeiderpartiet ber Helleland ringe Nav umiddelbart

Likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) lover at hun vil se på regelverket, men det holder ikke for Arbeiderpartiet. 

Gir seg i kommunestyret: – Tar for mye tid

Leder av Arbeiderpartiet i Bærum, Gunnar Gussgard gir seg i kommunestyret etter neste valg.
Les mer om:

Utfordrer Sp og Ap om beredskapsferge(pluss)

– Fylkesrådet, med Arbeiderpartiet og Senterpartiet i spissen, må legge penger på bordet for å trygge rutetilbudet til innbyggerne på øyene.
Les mer om:

Høyre: Ufint med aksjoner for å påvirke KrF-prosess

Både Høyre og Arbeiderpartiet frir til KrF, men ingen av dem har noe til overs for oppfordringer om å melde seg inn i partiet bare for å påvirke dets veivalg.
Les mer om:

– Mulig gavepakke til Sylte(pluss)

Fylkestingspolitikere fra Høyre, KrF og Frp går nå imot den omstridte sukkeravgiften. – En mulig gavepakke til Oskar Sylte, mener Per Vidar Kjølmoen fra Arbeiderpartiet.
Les mer om:

Ble hentet inn på Ap-laget av Gunnar Wilhelmsen, vil ta tak i ukultur: – Stor nedtur om de samme historiene om Tromsø kommune går igjen om fem år

– Det letteste hadde vært å si nei, sier Inge Takøy, som har sagt ja til å debutere i politikken og stille til kommunestyrevalg for Arbeiderpartiet.

Gir seg i kommunestyret

Leder av Arbeiderpartiet i Bærum, Gunnar Gussgard gir seg i kommunestyret etter neste valg.
Les mer om:

Mener partifeller lager skremmebilde av Ap

Da varaordfører Jørgen Kristiansens gikk hardt ut mot Arbeiderpartiet, fikk nestlederen i Agder KrF nok.
Les mer om:

KrF-seniorer støtter Hareides veivalg

KrFs Seniorutvalg støtter partileder Knut Arild Hareides veivalg om å søke samarbeid med Arbeiderpartiet og Senterpartiet.
Les mer om:

KrF-seniorene støtter Hareide: Vil samarbeide med Sp og Ap

KrF seniorutvalg gir full støtte til Knut Arild Hareides råd om å innlede samtaler med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. 
Les mer om:

19 markante KrF-ere i Agder omfavner Hareides valg

I et leserinnlegg i Fædrelandsvennen omfavner 19 markante KrF-ere i Agder partileder Knut Arild Hareides veivalg til Arbeiderpartiet og Senterpartiet.
Les mer om:

Ap håper på ti plasser i Viken fylkesting

Ti politikere fra Fredrikstad, Råde og Hvaler har fått plass på den foreløpige valglisten til Arbeiderpartiet i det nye Viken fylkesting.

Verdenshavenes hovedkvarter

Høyhus. For Arbeiderpartiet handler saken om et mulig verdenshavenes hovedkvarter på Fornebu om å være konstruktiv og åpen for nye muligheter for Bærum.
Les mer om:

Bondevik trekker seg som ordførerkandidat for Ap

Stein-Gunnar Bondevik fra Finnsnes trekker seg som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Tromsø.

Mener sykehusene trenger over dobbelt så stor vekst som regjeringen foreslår

Arbeiderpartiet legger inn 1,6 milliarder kroner mer til sykehusene i sitt alternative budsjettforslag enn det regjeringen foreslår i statsbudsjettet.

– Kriminelle overtar styringen i norske fengsler

Arbeiderpartiet mener mobiltelefon-avsløring av TV 2 viser at gjengledere klarer å styre kriminelle nettverk fra innsiden av fengslene.
Les mer om:

Ved neste korsvei må det vurderes et nytt parkeringsanlegg i andre enden av sentrum

- Etter at Arbeiderpartiet overtok ordførerstolen i kommunen har aktiviteten eksplodert.
Les mer om:

Hareide kom til Trondheim og fikk stor støtte

Partileder Knut Arild Hareide argumenterte hardt for hvorfor partiet bør samarbeide med Arbeiderpartiet på et møte blant lokallagsledere i Trondheim onsdag kveld. Mange støttet partilederen, fordi KrF har styrt sammen med Ap i Trondheim i syv år.

Arbeiderpartiet vil teste ut sekstimersdag med statsstøtte

Arbeiderpartiet går inn for å gi statlig tilskudd til bedrifter som vil teste ut sekstimersdagen eller kortere arbeidstid for sine ansatte.
Les mer om: