Nyheter om Arbeiderpartiet


Ap reagerer på at gravide får ikke fullført HPV-vaksinen

Kvinnene som ikke fikk fullført gratis HPV-vaksine på grunn av graviditet, må betale selv. Det får Arbeiderpartiet til å reagere.
Les mer om:

Utelukker ikke mistillit mot helseministeren: – Avgjørende for folks trygghet

Arbeiderpartiet har sett seg lei av at det enda ikke er kommet en løsning i luftambulanse-saken, og forlanger nå at helseministeren tar grep.
Les mer om:

Madeleine (28) kunne ikke ta gratis HPV-vaksine da hun var gravid – nå må hun betale selv

80.000 norske kvinner mellom 22 og 28 år står uten HPV-vaksinen. Nå mister de retten til å ta vaksinen gratis. Arbeiderpartiet mener det blir helt feil at kvinner skal straffes for at de har blitt gravide.

Friele og Mohn gir til Høyre og Arbeiderpartiet

Det er høyst ulikt hvor mye de forskjellige partiene har fått i pengegaver fra sine velgjørere til valgkampen. I Bergen er det Ap og Høyre som får mest.

Frihet og felleskap

Arbeiderpartiet liker å fremstille seg som de som bygde landet. Men det stopper ikke der. Nå bygger Aps nye nestleder Bjørnar Skjæran også historien.
Les mer om:

Senterpartiets ambisjoner

Gruppeleder for Arbeiderpartiet i Vestfold, Arve Høiberg, er i Tønsbergs Blad 5. juli sint på Senterpartiet fordi Sp ønsker å få sin fylkesordførerkandidat valgt som fylkesordfører ved høstens valg.

Frykter for syke dyr

Ny veterinærordning vil gi kommunen mer makt når det kommer til fordeling av midler. Arbeiderpartiet frykter det vil gå utover dyrevelferden.
Les mer om:

Labour rystet av antisemittisme-beskyldninger

Det britiske arbeiderpartiet, Labour, er i sjokk etter at en BBC-dokumenter avdekker antisemittisme og rasistiske holdninger blant medlemmene.
Les mer om:

Jon og Pål vil gi noen i kommunen et gullkantet tilbud. Hvor du bosetter deg, avgjør om du får det

Frister det med gratis SFO? Arbeiderpartiet ønsker et slikt tilbud til Tjømes barnefamilier, men ikke i resten av Færder ...
Les mer om:

Finanspolitikere om kryptobørsene: – Behov for reguleringer

Senterpartiet og Arbeiderpartiet krever mer regulering i kryptobransjen etter Bitcoins Norge-saken. Fremskrittspartiet er skeptisk.

Barnefamiler snur ryggen til AP

42 år gamle Thomas tilhører aldersgruppen som dro ut pluggen og senket Arbeiderpartiet. - Jeg kunne ikke tenke meg å stemme på dem.
Les mer om:

– Ap har stått i spissen for konkurranseutsetting(pluss)

– Arbeiderpartiet har flere ganger samarbeidet med høyresida selv, sier fylkesvaraordfører Tomas Iver Hallem fra Senterpartiet. Han synes LOs kritikk mot Sp er urimelig.
Les mer om:

Utfordrer moderpartiet – vil garantere null VGS-kutt(pluss)

Håkon Einarsve, leder i Trøndelag AUF, håper Arbeiderpartiet vil garantere at det ikke kuttes i de videregående skolenes økonomiske rammer.

Ap hindrer bedre og billigere tjenester

– Arbeiderpartiet er mer opptatt av kommuneorganisasjonen enn av kommunens innbyggere, mener Truls Velgaard om undersøkelsen som viser at Fredrikstad kommune kjøper lite tjenester fra private.

Nye varsler om seksuell trakassering i flere partier

Det har kommet nye varsler om seksuell trakassering i Arbeiderpartiet. I tillegg har Rødt, Sp, MDG, Frp og KrF fått ulike type varsler i år.
Les mer om:

Dårligste på 24 år

Frp får sin laveste oppslutning på 24 år på TV 2s stortingsgallup i juli, med bare 7,5 prosents oppslutning. Arbeiderpartiet går mest frem, med 1,1 prosentpoeng, til 25,5.
Les mer om:

Arbeiderpartiet ønsker forbud mot snus og e-sigaretter

Flere partiet kappløper om hvem som kan komme på flest mulig nye forbud. Fremskrittspartiet er ikke et av dem.

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

SILJAN: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Siljan kommune blir dette dagens ordfører Kjell Abraham Sølverød fra Senterpartiet og Dag Jøran Myrvang fra Arbeiderpartiet.

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

KVITESEID: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Kviteseid kommune blir dette dagens ordfører Tarjei Gjelstad fra Arbeiderpartiet og Bjørn Nordskog fra Senterpartiet.

Ap sliter tungt i ny meningsmåling, og Arve Høiberg går til frontalangrep på Sp-kandidaten

Mens Høyre øker oppslutningen i en fersk meningsmåling, sliter Arbeiderpartiet. Samtidig går Ap-topp Arve Høiberg til angrep på en mulig kommende samarbeidspartner.

Støre på valgkamp-turné: Åpner for å vrake sammenslåing av både Viken, Troms og Finnmark

Jonas Gahr Støre kjemper mot bunnmålinger for Arbeiderpartiet i nord. Han åpner for å droppe tvangssammenslåing av nye regioner i 2021.

Støre åpner for å skrote sammenslåingen av Troms og Finnmark

Jonas Gahr Støre åpner for å reversere regionsreformen hvis Arbeiderpartiet kommer til makta etter Stortingsvalget i 2021.

Høyre bestemmer hvem som får ordføreren

FYRESDAL: Noen måneder før valget er det jevnt mellom Arbeiderpartiet og Senterpartiet i Fyresdal. Det betyr at Høyre bestemmer hvem som blir ordfører.

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

FYRESDAL: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Fyresdal kommune blir dette dagens ordfører Erik Skjervagen fra Arbeiderpartiet og Kjell Sverre Thoresen fra Senterpartiet.