Nyheter om Arbeiderpartiet


Ap vil droppe rushtidsavgiften

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola Ap, Stavanger Ap, Sandnes Ap og Randaberg Ap er hjertens enige: Rushtidsavgiften må bort.Gruppeleder i Sola Ap, Siv-Len Strandskog, påpeker at reforhandlingene av byvekstavtalen i regionen står på stedet hvil.- Vi trenger en ny avtale med en bedre sosial profil på bompengebelastningen.

Stenseng vil ta Arbeiderpartiet til nye høyder: Luftig samtale om beredskap i Valdres

Partisekretær i Arbeiderpartiet (AP), Kjersti Stenseng, ønsket å bli bedre kjent i Valdres, og besøkte derfor alle valdreskommunene denne uka. - En veldig motiverende start på valgkampen, sier ordførerkandidat i Nord-Aurdal, Håvard Halvorsen.

Hvor er ryggraden, Høyre?

DEBATT: Høyres Aleksander Stokkebø kritiserer igjen Arbeiderpartiet og skriver i Aftenbladet 13. mai at regjeringen satser på havvind og karbonfangst og -lagring.

Partiene ruster seg til lokal kamp om din stemme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag denne uken var aller siste frist for lokalpartiene til å levere lister til høstens lokalvalg. I Longyearbyen stiller fem partier med lister. Fremskrittspartiet har ikke hatt representanter i foregående periode, og de stilte heller ikke med liste til siste valg. Det gjør de denne gangen.

Ville legge ned flystasjon i 2016 – nå har den plutselig «stor militær verdi»

I 2016 vedtok regjeringen og Arbeiderpartiet å legge ned flystasjonen på Andøy etter forslag fra Forsvarssjefen. Nå mener Forsvaret den har en viktig beredskapsrolle i fremtiden. – Jeg er litt i stuss, sier tillitsvalgt.

Demokratene vil aldri gi opp kampen mot bompenger

Demokratene frykter at bilistene i Nye Kristiansand etter kommune og fylkestingsvalget den 9. september vil få seg en stor overraskelse da den bebudede Bymiljøavtalen som nå av politiske taktiske grunner er lagt på vent til etter valget - blir tatt frem igjen av Høyre, Arbeiderpartiet , KrF, Venstre og alle de andre partiene i Nye Kristiansand som elsker bompenger.

Ap snur om ny postlov

Arbeiderpartiet vil ikke lenger støtte regjeringens forslag om å halvere antall postomdelingsdager.
Les mer om:

Skuffet etter utsettelsen på Drageid: - De hører på noen få personer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er bemerkelsesverdig at Høyre har snudd opp ned på politikken sin.

- De fleste på Drageid er for steinbruddet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er veldig skuffet etter dagens møte. Vi driver næring på Drageid og vi trenger ordentlig grus til både veier og skogsveier i området, sier Per Arne Knædal som hele livet har jobbet som bonde på Drageid.Han viser Saltenposte rundt i nærområdet rundt den topp moderne sauefjøset, hvor sønnen satser for fullt på å videreføre familiegjeskjeften.

Ap snur om ny lov - ønsker ikke å halvere antall postdager

Arbeiderpartiet vil ikke lenger støtte regjeringens forslag om å halvere antall postomdelingsdager.
Les mer om:

Ap snur om ny postlov

Arbeiderpartiet vil ikke lenger støtte regjeringens forslag om å halvere antall postomdelingsdager.
Les mer om:

- Jeg er redd for presset fra riksmediene

– Vi bør fortsatt ha en kommunal stilling for Den Norske Filmfestivalen plassert i Haugesund, mener Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet. Det er politisk uro for filmfestivalens eksistens i Haugesund.

1400 sier nei til planene for Tåsen senter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN/NYDALEN: 13. mai går fristen for å avgi høringsuttalelse til Norgesgruppen og Tåsen Utviklings planer for Tåsen senter. Plan- og bygningsetaten la frem sitt eget alternativ, som reduserte omfanget noe, men det falt ikke i smak i nærmiljøet.

Arbeiderpartiets totale svik

Det er nok mange som kunne tenke seg å stemme Arbeiderpartiet i høst, for å gi Høyre avløsning etter over 60 års enevelde her i Bærum.
Les mer om:

Disse vil ha din stemme til høsten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag behandler valgstyret listene som er meldt inn til kommunevalget i høst. I dag sitter det representanter fra åtte parti i kommunestyret. Tanangerlisten stiller ikke til valg, men Folkeaksjonen nei til mer bompenger og Rødt har levert valglister. SV er tilbake etter å ha vært ute av kommunestyret siden 2014.Arbeiderpartiet: 39 på listen. 19 kvinner.

Vil ha håndfaste tall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da saken ble lagt frem for kommunestyret forrige uke var innstillingen å gi komiteen ja til å gjennomføre ombygging og utbygging av skolen i henhold til alternativ 4.

Vårkampanje og valgkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Denne helgen avsluttes Arbeiderpartiets vårkampanje I to uker har det vært stor aktivitet i hele landet, og kampanjen rundes av med nasjonal aksjonsdag i dag lørdag, forteller ordførerkandidat Svein Hobbesland i Flekkefjord til Agder.Vårkampanjen handler om at partiet går ut og møter innbyggere med blomster og Arbeiderparties program.

Temakveld om barnefattigdom: Må være like muligheter for alle

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Deichman Bjerke var godt besøkt tirsdag kveld, da Frps lokallag på Grorud og Bjerke inviterte til temakveld og en slags debatt om fattigdom. Vi kaller det «en slags», for det var naturligvis ingen som var for at barn skal vokse opp fattige. Det dukket likevel opp noen få motsetninger, knyttet til hvilke tiltak man skal prioritere i kampen.

Om "råfortetting": «Desperat fra Høyre!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidligere denne uken skrev Grete Horntvet (H), og BU-leder Per H. Christiansen (H) innlegget «Stans rå-fortettingen av Oslo og på Tåsen». Det startet en debatt med byutviklingskomié-leder Victoria Marie Evensen (Ap), og flere innlegg i Nordre Aker Budstikke.

Venstre er klare

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Venstre stiller med en liste på 21 navn. Eirik Berger i nominasjonskomiteen er godt fornøyd.- Vi er veldig stolte over den lista vi har satt sammen.

Går til valg på garanti om lærlingeplass: Frykter at folk forsvinner ut av distriktet fordi de ikke får fullført utdanningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Fauske kommune tar kun inn en lærling som barne og ungdomsarbeider, og derfor har jeg sett meg nødt til å søke i Bodø hvor de tar inn langt flere, sier Victoria Andal. Hun er nestleder i Fauske AUF og står på kommunelisten til Arbeiderpartiet foran valget.

Fossum – siste ord er ikke sagt

Høyre og Arbeiderpartiet fikk presset gjennom en storstilt og kontroversiell utbygging på Fossum.
Les mer om:

AAP-saken: Svært skuffet over KrF

Arbeiderpartiet og SV har i lang tid kjempet for å få med KrF på å reversere innstrammingen i regelverket for arbeidsavklaringspenger. Nå er kampen tapt.
Les mer om:

Bedre kolletivtrafikk på tvers i Bærum

Arbeiderpartiet vil jobbe for at Bærum skal bli et kortreist samfunn og at veksten i transportbehovet dekkes ved gange, sykkel og kollektivreiser. 
Les mer om:

Busterud øker forspranget

Sittende ordfører Einar Busterud øker sin popularitet, mens utfordrer Aud M. Riseng fra Arbeiderpartiet foretrekkes som ordfører av litt færre enn ved forrige måling.