Nyheter om Arbeiderpartiet


Kampen om et seriøst arbeidsliv må tas hardere

DEBATT: Å fjerne den generelle adgangen til midlertidige ansettelser er en av de første endringene Arbeiderpartiet vil gjøre om vi vinner høstens valg.

Kan vi stole på Arbeiderpartiet?

Aldri har vel en sittende regjering fått så mye stryk som den nåværende. Aldri har vel usikkerheten vært større, om hvem som skal sitte i den kommende regjering

Politikk til Sørlandets utfordringer

Arbeiderpartiet er et bredt folkeparti som har uformet praktisk politikk på alle samfunnsområder.
Les mer om:

Motstanderne slakter Aps martnasshow

Arbeiderpartiet har scenen alene når nestleder Trond Giske i kveld besøker Namsosmartnan. – En enorm favorisering av partiet, mener Frp.

Motstanderne slakter Aps martnasshow

Arbeiderpartiet har scenen alene når nestleder Trond Giske fredag besøker Namsosmartnan. – En enorm favorisering av partiet, mener Frp.

Klart for valgkampens tøffeste dobbeltduell

Sylvi Listhaug og Per Sandberg fra Fremskrittspartiet møter Trond Giske og Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet i Underhuset klokken 19.

Tror ikke på regjering med KrF

Audun Lysbakken (SV) sikter seg inn mot velgerne som synes Arbeiderpartiet har gått for langt mot sentrum. Men han tror ikke det blir noen regjering med KrF.

Kampen om kjedet tilspisses

Kampen om posisjoner i nye Trøndelag fortsetter. Tomas Iver Hallem i Senterpartiet seiler opp som klar fylkesvaraordfører, mens Arbeiderpartiet må velge mellom Tore O. Sandvik og Anne Marit Mevassvik som fylkesordfører.

Ap-støtte til beredskapssenter

Hadia Tajik slår fast at Arbeiderpartiet støtter byggingen av politiets nye beredskapssenter på Taraldrud. – Vi er for. Vi vil sikre fremdriften, sier Hadia Tajik.

Beskylder Ap for å takke nei til 200.000 sykehjemsplasser

NORDSJØEN / ARENDAL / OSLO (TV 2): Frp-lederen hevder at Arbeiderpartiet takker nei til 225 olje-milliarder. – Billig retorikk, svarer Ap.

Rødgrønt flertall på fersk måling

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV får til sammen 86 mandater og dermed flertall på en fersk meningsmåling InFact har gjort for Arbeiderpartiet.
Les mer om:

Ap lover 3.000 flere lærere til de yngste elevene

Arbeiderpartiet (Ap) lover 3.000 flere lærere til elevene på 1.–4. trinn dersom de vinner valget.
Les mer om:

Arbeiderpartiet får skolerefs

Arbeiderpartiets skoleløfter møter kritikk fra både eksperter og velgere.
Les mer om:

Tommel opp for privatskole i Helgådalen

Verken Arbeiderpartiet, Høyre eller Senterpartiet vil forsøke å stikke kjepper i hjulene for etableringen av en Montesorri-skole i Verdal.
Les mer om:

Støre lover 3000 flere lærere

Arbeiderpartiet lover at kommunene skal få penger til 2000 ekstra lærerstillinger, i tillegg til 1000 som trengs for å imøtekomme økende elevtall.
Les mer om:

Frykter rådyr bomtakst

Frps Eivind Stene utfordrer Arbeiderpartiet til å redegjøre for status i Harstadpakken før valget.

Giske: – Det styres mot en lærerkrise

To tredjedeler av lærerstudentene på forkurs strøk på eksamen i matematikk. Nå raser Arbeiderpartiet og KrF over at flere hundre plasser på lærerstudiet vil stå tomme til høsten.
Les mer om:

– Jeg velger Arbeiderpartiet

– For de som måtte mene at det er likegyldig hvem som styrer landet er det vel nå ganske tydelig hva som i praksis er forskjellen på blåblått eller rødgrønt styre.
Les mer om:

 Borgerlig flertall – elendige tall for Ap

Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre får sitt dårligste resultat på fire år i en måling Norstat har gjort for NRK

Borgerlig flertall på NRK-måling – elendige tall for Ap

Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre får sitt dårligste resultat på fire år i en måling Norstat har gjort for NRK. Ap får 27,1 prosent og faller 5,9 prosent.

Går for boklovrevansj

Arbeiderpartiet vil gjenoppta arbeidet med den skrotede bokloven dersom det blir regjeringsskifte. – Bransjen roper etter forutsigbarhet, sier Arild Grande (Ap).
Les mer om:

Borgerlig flertall på NRK-måling – elendige tall for Ap

Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre får sitt dårligste resultat på fire år i en måling Norstat har gjort for NRK. Ap får 27,1 prosent og faller 5,9 prosent.

Borgerlig flertall på ny NRK-måling – elendige tall for Ap

Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre får sitt dårligste resultat på fire år i en måling Norstat har gjort for NRK. Ap får 27,1 prosent og faller 5,9 prosentpoeng.

Katastrofemåling for Jonas: – Ja, det er dårlig!

Oppslutningen til Arbeiderpartiet stuper. Det gir borgerlig flertall for første gang i 2017 på NRKs målinger. – Det er dårlige tall, sier Ap-leder Støre.
Les mer om:

Arbeiderpartiet vil satse tungt på Steinkjer

– Steinkjer blir det nye maktsentret, når nye Trøndelag skal administreres fra byen.