Nyheter om Arbeid


Kommunale tjenester og arbeid til debatt

Sørreisa kommune fortsetter sitt arbeid med kommuneplanen og skal mandag arrangere et folkemøte hvor kommunens samfunnsdel skal opp og diskuteres.
Les mer om:

Hareidsprisen til Hareid Historielag

Fekk prisen for over 40 års arbeid innan det utvida kulturomgrepet.
Les mer om:

Tobakksfri fremtid i Bydel Grorud: - Vil engasjere ungdommen

Som en del av Helseetatens tobakksforebyggende arbeid, har Bydel Grorud takket ja til å være pilot for prosjektet SMART Ungdom.
Les mer om:

Dette går årets TV-aksjon til

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 22. oktober, og går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn i noen av verdens mest konfliktfylte områder
Les mer om:

DAGENS LEDER: Ta vel imot bøssebærerne

ÅRETS STORE går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn som rammet av krig og konflikt. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et...
Les mer om:

DAGENS LEDER: Ta vel imot bøssebærerne

ÅRETS STORE går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn som rammet av krig og konflikt. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et...
Les mer om:

Hjelp et sykehus

Gjennom vårt arbeid for Projects Abroad i Tanzania har vi erfart stor mangel på nødvendig utstyr på sykehuset hvor vi jobber, noe som har gitt tragiske utfall. Her kan dere lese et innlegg fra vår opplevelse på fødeavdelingen:
Les mer om:

Laget plate med «godstoglyder» i hodet

Han sleit med tinnitus og måtte ta en pause fra musikken, men nektet å gi opp. Etter tre års arbeid i studio er Tor Hansen fra Vennesla klar med soloplate.
Les mer om:

- Forebygging av mobbing skulle vært med i pensum fra første klasse

Lillian Bærøy Sigurdsen mener mobbing er et "folkehelseproblem", og skulle ønske at det ble gjort mer forebyggende arbeid.
Les mer om:

Invitasjon til deltagelse på verdens største dugnad

Den 22. oktober går TV-aksjonen NRK 2017 av stabelen. Sammen skal vi gjennomføre verdens største dugnad til inntekt til UNICEF sitt arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.
Les mer om:

Thor Inge (44) er blant dei Nav no uroar seg for

BERGEN (NRK): Medan arbeidsløysa generelt går ned, peikar pilene feil veg for ei gruppe: Dei som er utan arbeid i over eitt år.
Les mer om:

7000 frivillige klare for årets tv-aksjon

Søndag 22. oktober er det klart for årets tv-aksjon som denne gangen går til Unicefs arbeid for å gi skolegang til barn som vokser opp i konfliktområder.
Les mer om:

TV-aksjonen Møre og Romsdal

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22.oktober.
Les mer om:

Forlenget liv i gamle brønner gir arbeid til 5000

Like mye olje som i Johan Castberg-feltet kan hentes opp fra nye brønner på eksisterende felt, brønner mange ville plugge. Dette vil sikre rundt 5000 arbeidsplasser i to år, sier norgessjef i Statoil Arne Sigve Nylund.
Les mer om:

– Fast arbeid for flere

– Arbeidslivet er i stor endring. Dessverre er regjeringens bidrag en kombinasjon av å bygge ned opparbeidede rettigheter og ikke å ta tak i uønsket utvikling, skriver Arild Grande i dette debattinnlegget på VOL.
Les mer om:

Skal få inn mer enn Oppland på TV-aksjonen

Hedmarkingene spyttet i fjor inn litt over 8,2 millioner kroner i Røde Kors sitt arbeid. Fylkesaksjonsleder Tore Topp håper vi klarer å slå oss selv neste søndag.

Musikalsk gave fra VIAN

Mange timer i studio og mye hardt arbeid har blitt til plate. VIAN fra Kristiansand gleder seg til å dele musikken sin med folket.
Les mer om:

VM-anlegga i Qatar: Må jobbe i 53 varmegrader

Norske inspektørar var med då arbeidstilhøva for jobbing på VM-anlegga i Qatar skulle granskast. Dei meiner det var i varmaste laget for fysisk arbeid.
Les mer om:

Erna Solberg: – Viktigere å skattlegge forbruk enn arbeid

– Vi beskatter forbruk mer enn arbeidsinnsats, sier statsminister Erna Solberg som forsvarer regjeringens foreslåtte statsbudsjett for 2018.

Støre: – Tar ikke tak i de store oppgavene

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener regjeringen viser liten vilje til å satse på arbeid og velferd i statsbudsjettet for 2018.

Drukner i arbeid etter storflommen

Takst- og saneringsselskaper kommer ikke ajour med arbeidet etter storflommen i Sør-Norge i forrige uke. Nå hentes fagfolk fra hele landet inn for å bistå.
Les mer om:

Tenkte eit år før han sa ja til biografi

Krigsveteran Ragnar Ulstein måtte tenke seg om fleire gongar før han sa ja til å fortelle om livet sitt – Undervegs ser eg at eg burde sagt nei, for det er jo eit enormt arbeid, seier 97-åringen.
Les mer om:

Støtte til bedre trafikksikkerhet

To skoler og ett idrettslag i Saltdal får støtte til arbeid med trafikksikkerhet.
Les mer om:

Tross forskjellene ble Siv og jeg oppdratt med en sterk fellesnevner: Verdien av hardt arbeid

– Hjemmene våre var som to ulike planeter, men Siv Jensen og jeg var barndomsvenninner, skriver programleder i TV 2-programmet Vårt lille land, Tonje Steinsland.

Norge må ut av selvmordsklubben

Verden gleder seg over at årets Nobels Fredspris er blitt tildelt ICAN for deres arbeid med Traktat om forbud mot Atomvåpen. Deres arbeid har vist at det er mulig å mobilisere verden til å avstå fra atomvåpen.
Les mer om: