Nyheter om Arbeid


Gut funnen omkomen i elva i Geiranger

Den eitt år gamle guten som ramla i elva i Geiranger er tysdag kveld funnen omkomen. Det har vore eit svært krevjande arbeid.
Les mer om:

PUMA mener sport kan samle en hel verden: Lanserer kolleksjon i kampen mot korona

Puma sin nye, freshe Unity-Collection hyller merkets sportsarv. I dag lanserer det globale sportsmerket Puma en kolleksjon kalt Unity. Her retter de søkelyset mot hvilke verdier de selv står for, samtidig som de feirer sin sportsarv. I Unity hylles både sportens forenende effekt, i tillegg til at sportsmerket donerer 200.000 dollar til N.N. COVID-19 Solidarity Response Fund. Som merke har Puma alltid stått for fellesskap og mangfold.

– Vi har ein langsiktig plan for dei tilsette(pluss)

Den nye KMC-eigaren frå Molde kan ikkje kommentere om dei er aktuelle for å kjøpe opp resten av konkursbua, men Langset-konsernet planlegg for at det skal vere arbeid for dei KMC-tilsette også i lang tid framover.
Les mer om:

Forstyrret politiet – ble satt i håndjern(pluss)

En 22 år gammel mann forstyrret politiet i deres arbeid og ble selv satt i håndjern.
Les mer om:

– Fremstår som at politiet ikke klarer å løse en avansert kidnappingssak

Barna til drapssiktede Tom Hagen og forsvunne Anne-Elisabeth Hagen er ikke imponert over politiets arbeid. De mener det ikke finnes grunn til å mistenke faren for drap.
Les mer om:

Gjør det på gammelmåten: Her er hele familien i arbeid

Familien Bergquist sverger til hesjing når vinterforet til sau og geit skal berges. Alternativet er at graset blir stående og marka gror igjen.
Les mer om:

Fire år med stein på stein: Slik ble Bodø/Glimt et ekte «superlag»

BODØ (VG) Det sies at ingen trær vokser inn i himmelen, men med en tydelig plan, god spillerlogistikk, hardt arbeid og en drivende dyktig trener, er Bodø/Glimt i ferd med å sprenge grenser i Eliteserien.

Da Signe (27) ikke fikk svar på søknaden, troppet hun opp på døra: - Visste at det var hit jeg ville

Da det ikke kom svar på den skriftlige søknaden, trappet Signe (27) opp på kontorene til Momek og sa at hun trengte jobb. Fem dager etter at hun var ferdig utdannet hadde hun sin første arbeidsdag. Et nøysommelig arbeid der millimeterne teller.
Les mer om:

Åtvarar mot illegalt arbeid og useriøse handverkarar

Skatteetaten råder folk til å skrive kontrakt og krevje å sjå HMS-kort før dei leigar handverkarar til eit oppussingsprosjekt. – Ofte er det forbrukaren som endar opp som taparen, seier underdirektør i Skatteetaten, Henriette Hagen.
Les mer om:

Ubåtanløp til Tromsø på nytt utsatt – forsvarsministeren erkjenner at mye arbeid gjenstår

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen kan ikke si når den første allierte ubåten ankrer opp i Tromsø. Fredag møtte han lokalpolitikere og statlige etater til møte i Tromsø. – En kjensgjerning at det mangler beredskapsplanverk, sier Bakke-Jensen.

Fagforeningsleder i Tromsø dømt for grovt uaktsomt skattesvik

Fagforeningslederen betalte 1,3 millioner for svart arbeid hos en økokrim-tiltalt tromsøentreprenør. Nå er han dømt til 90 dagers fengsel – 30 av dem betinget.
Les mer om:

Midlertidig arbeid bør ikke forbys

Ap vil fjerne den generelle adgangen til midlertidige ansettelser. Det er ikke rette veien å gå for å få flere unge inn i arbeidslivet.
Les mer om:

Arbeid var medisinen

Er livet allerede bestemt. Eller skal vi se mulighetene?
Les mer om:

Arbeidsulykke på Varoddbrua: To personer hardt skadet

En vaier skal ha røket under arbeid på den gamle Varoddbrua. Tre personer er meldt skadet, to av disse framstår som hardt skadet.
Les mer om:

Arbeidsulykke på Varoddbrua: To personer hardt skadet

En vaier skal ha røket under arbeid på gamle Varoddbrua. Tre personer er meldt skadet, to av disse framstår som hardt skadet.
Les mer om:

Arbeidsulykke på Varoddbrua: Tre personer meldt skadet

En vaier skal ha røket under arbeid på gamle Varoddbrua. Tre personer meldt skadet, to av disse fremstår som hardt skadet.
Les mer om:

Team Rynkeby med startetappe i Indre Salten

(SALTEN) Onsdag 8. juli starter veldedighetssykkellaget Team Rynkeby God Morgon Bodø årets sykkeltur som markerer avslutningen på nesten et år med arbeid f...
Les mer om:

Muskaan har søkt sommerjobb i fire år uten hell: I år ble hun ansatt i lederstilling

Rekordmange ungdommer søkte seg til sommerjobb-prosjektet til Bydel Alna, og i år skal over 200 ungdommer ut i arbeid rundt omkring i bydelen.
Les mer om:

Overtar etter fiasko sesong

I år skal du være forsiktig med å le i nærheten av en Hamburger SV supporter.
Les mer om:

Per og Truls klare for 24-timers blodslit for bymisjonen. Og slik kan du bidra fra sofaen.

– Vi håper vi klarer å samle inn 150.000 kroner, sier Truls Aabol. Fredag 10. juli klokken 18.00 går startskuddet for det som skal bli Per Bergsjø og hans bidrag til Kirkens Bymisjons arbeid i Vestfold.
Les mer om:

Åpner sin sjuende pizza­vogn på to år: – Det har vært hardt arbeid

Pizzakjeden Pizza & Show har åpnet sin sjuende pizzavogn, denne gang i Grimstad. De har store planer framover.
Les mer om:

Samiske kulturminner fram fra glemselen

12 års arbeid med lete opp gamle samiske kulturminner har resultert i at ni skilt er kommet opp på Saltfjellet.
Les mer om:

Presset øker på Setién

Real Madrid nærmer seg La Liga-tittelen etter flere poengtap for Barcelona den siste tiden. Nå øker presset på Barcelonas hovedtrener Quique Setién. – Jeg har vært gjennom det før. Dette er sirkuset vi er i. Jeg prøver å fokusere på mitt arbeid og ikke slite meg ut ved å lese og høre om det, sier Setién til Marca.

Full mann kastet loss på skip – og 20 redningsvester

Det var mye folk på byen lørdagskvelden, men relativt rolig likevel. På Stord lagde en mann mye arbeid på politiet.
Les mer om: