Nyheter om Arbeid


Kongens fortjenstmedalje til Leif Håkestad (70)

Hedret for sitt mangeårige arbeid og engasjement for økt trafikksikkerhet – spesielt rettet mot barn og ungdom, og for sin innsats for å få etablert Bratten aktivitetspark og MIND-senteret i Bodø.
Les mer om:

Aldri før har det vært mer usikkerhet før sesongstart

Det er mange spørsmål som dukker opp før årets sesong. Har alle spillerne klart å trene like godt og lagt ned nok arbeid til å ta nye steg denne sesongen?
Les mer om:

Fredrikstad-gutten Tobias (19): – Jeg vil spille i en av de største ligaene i verden

Spartas nye keeper, Fredrikstad-gutten Tobias Normann (19), har lagt både studier og arbeid på vent for å komme lengst mulig som ishockeyspiller.
Les mer om:

Undersøkelse: Færre sier de kjøper svart arbeid

Stadig færre sier de kjøper svart arbeid, viser en fersk undersøkelse. De som fortsatt gjør det, oppgir pris, vennetjenester og at det er enkelt som årsaker.
Les mer om:

Hedret for sitt arbeid mot rasisme

Friidrettsutøver Ezinne Okparaebo mottok i dag «Brobyggerprisen» for 2020. Prisen deles ut av den norsk-pakistanske stiftelsen 14.agustkomiteen. Prisen går til personer som har bygget broer mellom mennesker og nasjoner. Tidligere mottakere inkluderer blant andre Kåre Willoch, Kong Harald og Kjell Magne Bondevik. – Jeg kjenner meg stolt over å stå her i dag. Det er en ære å bli tildelt «Brobyggerprisen», sa Okparaebo i sin takketale.

Flere fullfører videregående: Takk til lærere, elever og foreldre

«Vi ser på nært hold hvor mye godt arbeid som legges ned på alle nivå i skolen.»
Les mer om:

Arsenal har funnet keeperen som kan utfordre Bernd Leno

Arsenal virker sterkere enn på lenge og har hatt en meget bra start på sesongen. Derfor er det vanskelig å kritisere de valgene som manager Mikel Arteta tar, men vi prøver oss (ihvertfall litt) likevel. Damián Martínez var vikar på strålende vis da førstekeeper Bernd Leno var ute med skade, men istedenfor å satse på den argentinske keeperen, fikk han beskjed om at det var fryktelig langt frem til mer spilletid. Arsenal har bekreftet signeringen av den 25 år gamle islandske keeperen Runar Alex Runarsson fra franske Dijon og gitt han en trøye nr 13 og en avtale for de neste tre årene.

Jobber for mindre lønn og uten arbeidsavtaler — truer med oppsigelse(pluss)

Brannmannskapet i Gryllefjord føler seg forskjellsbehandlet og ber om lik lønn for likt arbeid. Hvis ikke sier alle opp fra 21. oktober. – Helt klart kjempealvorlig, sier brannsjefen i Senja brann og redning.
Les mer om:

Stine Sofies Stiftelse får Redd Barnas barnerettighetspris

Redd Barnas barnerettighetspris går i år til Stine Sofies Stiftelse og grunnlegger Ada Sofie Austegard for 20 års arbeid mot vold og overgrep mot barn.
Les mer om:

Stine Sofies Stiftelse får Redd Barnas barnerettighetspris

Redd Barnas barnerettighetspris går i år til Stine Sofies Stiftelse og grunnlegger Ada Sofie Austegard for 20 års arbeid mot vold og overgrep mot barn.
Les mer om:

Hedret for sitt arbeid med droner og snøskred(pluss)

Norsk Folkehjelp Midt-Troms har lagt ned betydelig arbeid i å utvikle droner som skal gjøre det tryggere og mer effektivt å drive skredsøk. Nå er de hedret for arbeidet med pris fra Minnefondet etter Vassdalen-ulykken.
Les mer om:

Reduksjon i arbeidstid gir flere arbeid!

Vi trenger en ny arbeidstidsreform og den trengs fort!
Les mer om:

Strømmen borte i deler av byen

Søndag pågår det planlagt arbeid på trafostasjonen ved Coop Prix i Tvedestrand.

Leder av bilforhandlerforeningen: – Vær på vakt mot lave priser!

Brudd på arbeidsmiljøloven, dårlige arbeidsforhold og svart arbeid er noen av lovbruddene som beskrives i en fersk rapport om bilbransjen utsendt av Statens Arbeidstilsyn.
Les mer om:

Gode karakterer i 10. klasse får betydning for lønna i yrkeskarrieren

Gode karakterer i 10. klasse har en direkte sammenheng med hvordan det går videre på skole og i arbeid, ifølge ny rapport.
Les mer om:

Søster Natanaela lever som nonne på Munkerud: –Vi bygger hver dag på bønn og arbeid

I St. Elisabethhjemmet på Munkerud bor og jobber tolv nonner. Nonnene er ansvarlige for driften av de tjue pensjonist-boligene i huset.
Les mer om:

Åge Hareide bruker sin stjernestatus for å hente hjem landslagsspiller

For de som er i tvil, det er i Bodø det skjer, ikke bare har de Norges desidert beste fotballag, det bygges en helt ny bydel, kulturhus i milliardklassen og infrastruktur rustes kraftig. Den nye hovedtreneren til Rosenborg Åge Hareide vet det trengs ekstraordinært hard arbeid å få Trondheim til å bli Norges fotballhovedstad igjen. Bodø/Glimt har i praksis sikret seg seriegullet, etter 17 kamper har de 47 poeng, 13 poeng foran Molde på andre. Rosenborg er ute av gullkampen nede på fjerdeplass med 29 poeng.

Har fordelt 9 millioner til psykisk helsetiltak

Fylkesrådet i Troms og Finnmark har fordelt over 9 millioner kroner til utvikling av kommunale tiltak innen psykisk helse, trivsel og rusforebyggende arbeid.
Les mer om:

«Der kommer Driva»(pluss)

Hvordan endte flisgutt og avløser Sigmund Tjelle opp som redaktør i Driva? Skjebnen og mye hardt arbeid, ifølge ham sjøl. Nå blir han pensjonist etter nesten 40 år som Drivas ansikt utad.
Les mer om:

Samlet mot svart arbeid i byggebransjen: – Problemet er stort. Veldig stort

PORSGRUNN: Per Ove Sivertsen i Strøm og Sivertsen opplever ofte at de taper småjobber fordi useriøse aktører tilbyr jobben til en langt lavere pris. – Mye mer omfattende enn mange tror, sier politiet.

Steinar Pedersen har fått sparken og er erstattet av Roger Risholt

Man kan godt si at trenerkarrièren til Steinar Pedersen ikke har tatt av, men heller vært i en negativ spiral, rart egentlig med den suksessen han opplevde som spiller. I 1997 ble han den første nordmann som vant Champions League da han spilte for Borussia Dortmund.

Odd Nordstoga ut på pandemitilpasset turné etter albumslipp

Han var likevel ikke fristet til å sette utgivelsen på vent, det skulle komme når det skulle – og det er nå fredag. Albumet tar utgangspunkt i de små, hverdagslige tingene, som ender opp med å ta for seg noen av livets største spørsmål, ifølge pressemeldingen: «Fatig ferdaman» byr på ti låter om tro og tvil, lys og mørke, om å lengte, enten det er hjem – eller tilbake til lange sommernetter når høsten kryper nærmere.

Kjøper du billig? Da kan du støtte opp om useriøse og kriminelle

Svart arbeid for minst 450 millioner.
Les mer om:

Advarer om useriøse bilaktører

Brudd på arbeidsmiljøloven, dårlige arbeidsforhold og svart arbeid er noen av lovbruddene som beskrives i en fersk rapport om bilbransjen.
Les mer om:

Kjøper du billig? Da kan du støtte opp om useriøse og kriminelle

Svart arbeid for minst 450 millioner.
Les mer om: