Nyheter om Arbeid


Fikk jobb gjennom Nav-program: – Viktig å vise barna at vi skal være i arbeid

Somaliske Abdifatah Ahmed fikk jobben som drosjesjåfør gjennom Nav-tiltak. Han vil jobbe for å være et godt forbilde for sine fire barn.
Les mer om:

- 15. august 2022 skal vi ha fest!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD: Anne Stenhammer som arbeider som en av de frivillige for å få på plass en folkehøgkole i Valnesfjord, underrettet kommunestyret i Saltdal om hvor saken står. - Tomta er ferdig og grunnboret. I 2020-21 skal vi begynne og grave. 15. august 2022 skal vi ha fest! proklamerte Stenhammer for kommunestyret.35 funksjonshemmede Kalkulert etter dagens pris kommer skolen til å koste 180 millioner kroner.

Adrian (6) har saumfart to av byens strender: – Dette er helt ekte arbeid. Det er ikke noe tull

Adrian Kristiansen har samlet 36 kg glass i bukta. Det får ordføreren til å ta fram storskryten.
Les mer om:

– Det pågår et stort arbeid

Skjoldastraumen kirke er for tiden dekket av et plastlokk.
Les mer om:

Molde-politimann fikk pris for arbeid med trafikksikkerhet(pluss)

– Han er kanskje den personen som har gjort mest for å redusere ulykkestalla i Norge de siste ti årene.
Les mer om:

Ny modell for humanitært arbeid, bistand og utvikling

Ingjerd Schou: – Jeg er glad for at regjeringen nå har fattet en beslutning om modell for det fremtidige arbeidet med bistandsforvaltning i Norge.

Bretter Arktis vakrere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På universitets gjestehus blir man møtt med elefanter, svaner, blomst og annen pynt vakkert brettet av håndklær og vaskekluter.- Dette skal brukes, selv om det er pynt, sier kunstneren. For sikkerhets skyld legger hun inn ekstra håndklær på rommene, slik at gjestene kan ha glede av hennes pynt lenge.Hjemme i Thailand var Sunan Sangkharak frisør, og ble lokket til Svalbard av sin søster som hadde etablert seg på 78 grader nord.

Anleggsarbeid i Grorudveien - stenges også neste helg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er i forbindelse med utbygging av ny vei og sykkelfelt inn bak Grorud jernbanestasjon, samt oppføring av ny kantstein og rør i Grorudveien, som førte til at gjennomgangstrafikken der ble stengt sist helg. Det vil også foregå arbeid kommende helg.?? Alternativet er å ta Østre Aker vei og ta av til Veitvet og inn i Nedre Kalbakkvei hvis du skal til for eksempel Alnabru og Furuset.
Les mer om:

Får halvannen million

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aktivitetsarena Valnesfjord er et samarbeid mellom Valnesfjord IL og Valnesfjord Helsesportssenter (VHSS).

Tvangslovutvalget legger fram innstilling

Etter tre års arbeid leverer tvangslovutvalget tirsdag sin innstilling til helseminister Bent Høie (H). Utvalgets hensikt har vært å gjøre tvangsregler klarere.
Les mer om:

Verdens dyreste til salgs

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs. Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover.

Sandnes kommune kan ha tapt 28 millioner på sportssenter

Sandnes kommune gir Forus folkehelsesenter én siste mulighet til å overleve, men bystyret ber rådmannen om å starte arbeid for mulig tapsføring av garantien.
Les mer om:

Sandnes kommune kan ha tapt 28 millioner på sportssenter på Forus

Sandnes kommune gir Forus folkehelsesenter én siste mulighet til å overleve, men bystyret ber rådmannen om å starte arbeid for mulig tapsføring av garantien.
Les mer om:

Brann stanset togtrafikk i Moss

Brannen som startet like ved et boligfelt, var ute av kontroll. Etter flere timers intenst arbeid, ble den slukket.
Les mer om:

Disse får 500.000 Grønne midler: Kulturkafé, insektshotell, sykkelparkering og 1000 solsikker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Det var i budsjettbehandlingen for 2019, på tampen av fjoråret, at bydelsutvalget (BU) bevilget en halv million kroner til Grønne midler i Nordre Aker.Dette i tillegg til millionen som bevilges i Frivillighetsmidler. Frivillighetsmidlene ble delt ut tidligere i år.

Åpner Bjarkøy brygge etter to års arbeid(pluss)

For et tiår siden stengte Bjarkøy gjestekro dørene. Lørdag er lokalene ferdig oppusset og dørene til Bjarkøy brygge kan igjen åpnes etter to års arbeid.
Les mer om:

Innlandet-forslag: Mindre pengar til regionalt arbeid

Kommunane i Innlandet ønskjer å føre vidare opplegget med regionråd og regionalt samarbeid.
Les mer om:

- Det viktigste vi gjør er å bygge gode mennesker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det begynte bra og ble bare bedre og bedre, sier Kim Torry Simmenes.Totalt hadde han 35 svømmere i sving i Fauske svømmehall i alderen ni til 36 år.- Nesten alle har slått sine personlige rekorder, men enda viktigere er det hvordan svømmerne har backet hverandre opp gjennom helga, sier Simmenes.Mental jobbing Bergensmannen som trener Fauskesvømmerne har fokus på langt mer enn resultatene, det kommer i andre rekke. TRENER.

Drukningsulykke ved Mariholtet

Nødetatene driver med livreddende arbeid på en ungdom.
Les mer om:

Håvinds familie laget den første elektriske takken i Norge: - Det hadde ikke vært noen steketakke uten møsbrømlefsa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det hadde aldri vært noen steketakke uten møsbrømlefsa, sier Håvind Engmark. Han driver selskapet Meteor som var den første produsenten av elektriske steke-takker i Norge. I dag har de en fabrikk i Groruddalen i Oslo. SALG. En rekke tilbud for takke-interesserte lefsebakere på Rognan.

Kontroversiell super-agent frikjent

Det som har skjedd nå har sjokkert fotballverden og samtidig åpnet opp for at agenter i fremtiden fint kan tøye reglene.  Mino Raiola er agent for Paul Pogba og Matthijs de Ligt, og han har blitt frikjent og kan jobbe igjen. Fotballoverganger på høyeste nivå inkluderer ofte agenter, og fredag ​​ble Paul Pogbas agent Carmine «Mino» Raiola fullstendig forsikret om at han kunne gjenoppta sitt arbeid med umiddelbar effekt over hele verden. Det skjedde da International Football Federation (FIFA) valgte å avskaffe tre måneders karantene som Raiola, best kjent som Mino Raiola, mottok fra Fifa i mai.

Anleggsgartnerfaget blir pensum på Stovner videregående: Lærerplass garanteres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var storfint oppmøte i skolegården på Stovner videregående skole onsdag ettermiddag. Da var nemlig byrådsleder Raymond Johansen på besøk for å signere avtalen mellom kommunen, skolen og anleggsgartnerbransjen som garanterer lærlingsplass for elevene. - Oslo har behov for flere yrkesfagarbeidere, blant annet anleggsgartnere. Vi vokser med 8000 mennesker i året, og vi bygger en del her i byen.

Se – en KrF-statsråd på Pride-markering

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) markerte Oslo Pride fredag morgen og hyllet NORADs arbeid med å bekjempe seksuell diskriminering.
Les mer om:

- Hva skjer med merking av veien?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I oktober 2018 tok Per Gunnar Skotåm (Rødt) opp et spørsmål på fylkestinget som gjaldt å få merket fylkesvei 830 fra Finneid til Sulis som en severdighet.Støttet forslaget Da ble spørsmålet oversendt til fylkesrådet for videre bearbeiding, og de ga sin støtte til at dette ble lagt inn under det videre arbeidet med turismesatsning i Sulitjelma.- Jeg vil på førstkommende fylkesting 17. til 19.

Lions Clubs heiderspris til Arvid Gulbrandsen og Birger Martinsen

På Lions Club Valdres si sommaravslutning på Syndinstøga tysdag kveld fekk Arvid Gulbrandsen og Birger Martinsen, båe frå Øystre Slidre, heider og ære for lang og god innsats både i Lions Club Valdres og i samfunnsnyttig frivillig arbeid elles.