Nyheter om Arbeid


Full oppbacking av frivilligsentralens arbeid(pluss)

Med bakgrunn i tumultene rundt Lyngen frivilligsentral i mediene og i den lokalpolitiske verden foran årets kommunevalg.
Les mer om:

Jorunn Strand Askeland i CARE Norge: – Vi mangler fortsatt 650 bøssebærere på Romerike

Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid i ni land. Jorunn Strand Askeland i CARE Norge har besøkt Niger og sett hva hjelpen gjør i de fattigste landene. Nå satser de på å samle inn mellom ni og ti millioner kroner bare på Romerike.

Åpning av Hammerdalen bru – se så fint det har blitt!

Etter halvannet års arbeid er ventetiden over i dag. Med Hammerdalen bru er hele det nye veisystemet på Farriseidet på plass.
Les mer om:

Kunsten å laga lam

Sæden kjem frå Staur Gård på Hedemarken og blir levert i ein dunk med flytande nitrogen som held minus 196 grader. I seminkatalogen kan produsentene velja mellom omlag 75 vêrar av ulike rasar. Eigenskapane som er vektlagt er blant anna ull-kvalitet, tal på lam, og slaktevekt. Teori og praksis Kurset hjå vertskap Sveinung Skjerahaug i Erfjord startar med teori. Etter lunsj er det på tide for kursdeltakarane å få prøva seg i praksis.

Min kultur: Østfold Energis siste tiår er blitt til bok

Etter to års arbeid er Østfold Energis nye historiebok lansert. Her fortelles det om en stor arbeidsgiver som har gjennomgått en spennende utvikling, både i Østfold og Indre Sogn - og en helt spesiell bedriftskultur som står sterkt den dag i dag.
Les mer om:

50 000 kroner frå Hydro Energi Røldal-Suldal til årets TV-aksjon

– Det er viktig at alle, også andre bedrifter i Suldal, blir utfordra til å støtta denne aksjonen, meiner kraftverksjefen på Hydro Energi på Nesflaten. Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skapa eit betre liv for kvinner i nokre av verdas mest sårbare område. TV-aksjonen skal gi kvinner moglegheit til å tena eigne pengar, bestemma over eigen kropp og få sin stemme høyrt.

– Bare å beklage dersom varselet om bråk fra jernbanen ikke nådde fram til alle

De siste par ukene har flere beboere i Lillestrøm hørt bråk og kjent kraftige ristninger fra arbeid på jernbanen.
Les mer om:

Da hun fikk Alzheimer, tok svigerinnen ansvar for boka hennes

«Jeg tar av meg hatten for Randi Kveine, for hennes arbeid med femte utgave av denne norske klassikeren.»
Les mer om:

Gjer Suldalslågen betre for laksen

Nå er Statkraft i gang med eit pilotprosjekt for å reinska opp elvebotnen. Baksida av medaljen – Ein stor fordel med regulerte vassdrag, er at det reduserer fare for store flaumar og flaumskadar, me ser at det blir viktigare og viktigare i samband med klimaendringar. Ei bakside av medaljen er at det kan bli meir attgroing i elvebotnen, seier Bjørn Sandvik, kraftverksjef i Statkraft.

Politisjef: Gunnar vil bli anmeldt etter mosefjerning på taket

Gårdeieren risikerer bot, eller i ytterste konsekvens fengsel, etter å ha utført arbeid usikret på sitt eget tak.
Les mer om:

Nye krefter i miljøforumet

Groruddalen Miljøforum har fått på plass en ny organisasjonssekretær og kan med det ta fatt på høstens arbeid med full vigør. En høst der det er viktig å være ordentlig på hugget.
Les mer om:

Varsellampene lyser rødt i Hamar

Store kommunale enheter som helse og omsorg, By- miljø og arbeid og oppvekst rapporterer om til dels store overskridelser på sine budsjetter så langt i år.
Les mer om:

Trumps advokat innrømmer millionbetaling

Donald Trumps personlige advokat sier han fikk 4,5 millioner kroner for arbeid han gjorde for en av forretningsmennene som er sentrale i Ukraina-saken.
Les mer om:

Sats på verdas bygdekvinner

15. oktober er det FN sin internasjonale bygdekvinnedag. Bygdekvinnelaga i Noreg vil vise sin solidaritet med bygdekvinner i resten av verda ved å markere denne dagen. I hundre år har bygdekvinner i Norge arbeida for å betre kvinner sine kår, mattryggleik, ernæring og likestilling. Her heime er vi heldigvis kommen langt. I mange andre land gjenstår det eit stort stykke arbeid.

Fosen-bedrift hevder de er best i Trøndelag på jobbtrening(pluss)

– Oppgavene som utføres er ikke tilfeldig valgt. Vi er best i fylket på å få folk ut i vanlig arbeid, sier daglig leder Marit Vaarheim i Fosen vekst.
Les mer om:

– Manuelt arbeid som er tidkrevende(pluss)

Valgstyret ble ikke ferdige i mandagens møte.
Les mer om:

Irsk minister: Brexitavtale fortsatt mulig denne uken

Irlands utenriksminister mener det fortsatt er mulig å få på plass en brexitavtale denne uken, selv om EUs sjefforhandler sier «mye arbeid gjenstår».
Les mer om:

– Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid

Norge har muligheten til å ta ledelsen i internasjonalt arbeid mot korrupsjon, mener en av verdens ledende eksperter på feltet, Daniel Kaufmann.
Les mer om:

Forstyrret nattero med arbeid

En mann på Kolnes jobbet sent søndag kveld.
Les mer om:

Ego foran laget?

Ønsker du deg et langt liv innen fotball og spesielt toppfotball, kommer du langt med hardt arbeid, engasjement og kjærlighet til lagkamerater, laget og klubben din.
Les mer om:

Nobels fredspris 2019 til Abiy Ahmed

Etiopias statsminister Abiy Ahmed får Nobels fredspris for 2019 for sitt arbeid med å skape fred med nabolandet Eritrea.
Les mer om:

Etiopias statsminister Abiy Ahmed får fredsprisen: – Har vist at fred er mulig

Etiopias statsminister Abiy Ahmed får Nobels fredspris for 2019 for sitt arbeid med å skape fred med nabolandet Eritrea.

Abiy Ahmed får Nobels fredspris for 2019

Etiopias statsminister Abiy Ahmed får Nobels fredspris for 2019 for sitt arbeid med å skape fred med nabolandet Eritrea.
Les mer om:

OBOS-liga spiller på samling med verdens 17. beste landslag

Det startet med ni kamper for Vålerenga uten scoring, så kom et bedre opphold i Kongsvinger, for så å få betalt hos Aalesund. 15 scoringer og 10 assist på 24 kamper denne sesongen har gjort Niklas Castro aktuell for landslaget. Men ikke for Norge. Selv har 23-åringen, som er født og oppvokst i Norge, ventet på et én av to landslagstrenere skulle ringe. Les: Spansk avis: Real Madrid på hjulet til Haaland Nå blir det spill sammen med spillere som Alexis Sanchez for Chile, verdens 17.

Abiy Ahmed får Nobels fredspris for 2019

Etiopias statsminister Abiy Ahmed får Nobels fredspris for 2019 for sitt arbeid med å skape fred med nabolandet Eritrea.
Les mer om: