Nyheter om Arbeid


– Steikanes artig dugnad

– Det er mye arbeid, men det er en steikanes artig dugnad, sier gjengen bak bobiltreffet på Dverberg neste helg. Treffet samler nå bobilentusiaster fra hele landet.
Les mer om:

Norske Skog-sjef: – Fortsatt nokså store sprik

En uke før fristen går ut for å finne en endelig løsning for gjeldstyngede Norske Skog, sier konsernsjefen at det gjenstår en god del arbeid for å komme i mål.

Lager falske pass med identiteten til brasilianske fotballstjerner. Slik etablerer kriminelle seg i Norge

I ny bok av Einar Haakaas beskrives det hvordan albanere bruker falske identiteter til å tjene seg rike på å drive ulovlig arbeid på makt-boliger som statsministerboligen.
Les mer om:

Skal berge stortingsmandatet gjennom hardt arbeid

Kampen om stortingsmandatene i Møre og Romsdal blir tøff, men Venstre-politiker Pål Farstad vil arbeide hardt for å beholde plassen på Stortingets Mørebenk.

Advokaten meiner Norge bryt menneskerettane

Norge bryt menneskerettane ved å nekte papirlause innvandrarar arbeid, meiner advokat Bent Endresen. Han trur sympati er grunnen til at politiet lenge lot vere å reagere på Arne Viste si verksemd.

Ønsker besøk av Thor Hushovd

Når Kåre Dahle ikke er opptatt med arbeid i sitt eget firma Rissa Persienne & Markiseservice eller hos Servi AS på Kvithylla, er det en stor sjanse for at han befinner seg på sykkelsetet.

Småbåtforeninga får bygge

Etter en del fram og tilbake har Linesøy småbåtforening fått kommunal godkjenning av  siott arbeid med å gjøre ferdig småbåthavna.
Les mer om:

- Bør tappe vann til dagens forbruk

Vannverket skal utføre arbeid på ledningsnettet på Kråkvåg onsdag formiddag og stenger av vannforsyningen i området fra klokka 9.
Les mer om:

Kriminelle nettverk har overtatt store deler av malerbransjen

i en ny bok kommer det fram at albanske kriminelle nettverk har etablert ulovlige malerfirma og utført arbeid i blant annet statsministerboligen og på slottet.
Les mer om:

Vil opprette register som skal forhindre drap

Justisministeren mener vi vet for lite om årsakene til at folk drepes. Nå ønsker han et drapsregister, for å samle informasjon som kan brukes til mer forskning og forebyggende arbeid.
Les mer om:

Henlegger saken om papirløse i arbeid

Ved IMI-kirken i Stavanger har ureturnerbare flyktninger fått jobbe, på tross av at myndighetene har gitt beskjed om at dette er ulovlig. Nå henlegger politiet saken.

– Investerer, bygger ut og skaper arbeid

Knallgode laksepriser og lite dødelighet ga lakseoppdretterne i Midt-Troms eventyrtall i fjor.
Les mer om:

Å pøse på med kjærlighet bør ikke oppfattes som selve løsningen på alt arbeid med ungdom i barnevernet

Når de i klare ord avviser at vonde barndomserfaringer kan føre til psykiske lidelser, er det behov for å ta til motmæle.
Les mer om:

Sommer på sykehjemmet

I sommermånedene ansetter Brønnøy sykehjem vikarer for å få nok hender i arbeid. Det blir et friskt pust både for beboere og ansatte.
Les mer om:

Alaska-eventyrerne: Fiskelykken har snudd, men naturen utfordrer!

Etter utallige timer med fiskesnøret i elva har fiskelykken snudd. Hardt arbeid og nye strategier lønner seg, skriver de tre guttene som padler hele Yukon-elva gjennom Canada og Alaska.
Les mer om:

Dansk innvandringsminister vil lære av Listhaug: – Norge er helt i front i Europa

Den danske innvandringsministeren Inger Støjberg er imponert over Norges arbeid for å få folk uten lovlig opphold ut av landet.
Les mer om:

Dårlig nytt for Heidi Weng: Disse tallene er en drøm for alle jukserne

Nå undergraver vi bare vårt eget arbeid mot doping:
Les mer om:

Tiltalt for skattesvik i millionklassen

En entreprenør på Innherred skal ha fått utbetalt over en halv million kroner i moms på fiktiv fakturering av utført arbeid.
Les mer om:

Fra nødhjelp til presidentens rådgiver

De beordret åpning av hjelpesendingstraileren på grensen, med mange hundre sekker: Jeg kan ikke gjøre den typen arbeid, jeg er jo direktør! sa Beint Hansen.
Les mer om:

NRKs Hilde-Yvonne Smelror: - Jeg er streng med meg selv

Sommertogets programleder er ikke ukjent med skittent og hardt arbeid.
Les mer om:

Ber om gjennomgang av psykologtenesta

Levekårpolitikar Inge Takle Mæstad (KrF) ber om ein gjennomgang av Stavanger kommune sitt arbeid for unge som slit psykisk. Han meiner han sjølv og resten av politikarane har gløymt noko viktig.
Les mer om:

Dette landskapet har landets beste voktere

Bøndene på Kvitsøy har fått Den nasjonale kulturlandskapsprisen 2017 for sitt arbeid med å vedlikeholde landskapet ute i havgapet.
Les mer om:

Ledigheten synker

Også i juli gikk arbeidsledigheten ned i Rogaland. Nå kommer også flere unge seg ut i arbeid.
Les mer om:

Glad av å gleda andre

Arnt Olav Sivertsen bruker sommaren på frivillig arbeid. Det gjer han både takksam og glad.
Les mer om:

Arbeidsløysa nede i 2,9 prosent i Møre og Romsdal

Det var ved utgangen av juli 615 færre personar heilt utan arbeid i Møre og Romsdal, ifølgje sesongjusterte tal frå Nav.