Nyheter om Aqua


Saltenposten beklager villedende billedbruk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I onsdagens avis var miljøsjef Asbjørn Hagen i Salten Aqua avbildet under tittelen «- Skjebnedag for Skjerstadfjorden», i en sak om behandlingen av ny kommunedelplan for Skjerstadfjorden. Det skulle egentlig være et bilde av representanter fra Saltdalsfjorden fritidsfiskerlag, som mente at dette var en av de viktigste sakene politikerne i Saltdal kommune skulle ta stilling til på mange år. Saltenposten beklager feilen.

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Skjebnedag for Skjerstadfjorden: - Det er vanskelig å kjøpe argumentene til næringa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Skjebnedag for Skjerstadfjorden: - Lukkede merder kan bli kraftig forsinket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Kommunestyrene i Bodø og Fauske har allerede vedtatt forslaget til ny arealplan for Skjerstadfjorden, der det totale arealet til akvakultur er betydelig redusert.I morgen, torsdag, er det Saltdal sin tur. Et knapt flertall i formannskapet stemte imot forslaget forrige uke.- Det bes om en tilstrekkelig utredning og konsekvensutredning på blant annet hvordan dette vil påvirke anadrom laksefiske.

90-talls favoritten kommer til Telemark

NISSEDAL: Aqua kommer til Treungenfestivalen.
Les mer om:

Vil bruke 50 millioner kroner på nytt veiprosjekt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SKJERSTAD: Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) mener at forsterkning av vei og bruer langs denne strekningen vil få flere positive effekter.- Økt bæreevne vil gjøre at trailere kan kjøre med full last i stedet for halv.

Håper å slippe unna giftalgene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Åpnet filetfabrikken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Aqua-Lene har fått ny kjæreste

Frontfigur Lene Nystrøm (45) i den verdenskjente popgruppa Aqua, har fått ny kjæreste.

Aqua-Lene har fått ny kjæreste

Norske Lene Nystrøm (45) som i sin tid gjorde verdenssuksess med den danske supergruppen Aqua, har fått ny kjæreste.

Suksessgründer fra fisk til landbruk

Etter å ha solgt suksessbedriften Scan Aqua satser Ole Kristian Kaurstad på at også hans nye gründerbedrift skal bli gullkantet.
Les mer om:

Nominert i tre klasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Opplevelseselskapet Fjellfarer ved Mona Mosti er nominert i klassen årets oppstarter, mens Kobberløpet er nominert i klassen «Årets ambassadør».

Velg og vrak i ryddeaksjoner denne uka

Aksjon AQUA - Reine vatn i Valdres har siden annonsering tidligere i april fått flere tilskudd i aksjoner rundt om i Valdres.
Les mer om:

Denne mannen får avslutte årets Foynhagen-sesong

Torsdag ble det kjent at gruppa Aqua kommer til Foynhagen i sommer. Nå er tre andre konserter også klare.
Les mer om:

Utslipp av plastkuler fra laksefabrikk i Hjelmeland

Den landbaserte laksefabrikken Tytlandsvik Aqua har hatt utslipp av plastkuler til Jøsenfjorden, men er nå i ferd med å rydde opp.
Les mer om:

Denne legendariske popgruppa kommer til Tønsberg

Et av 90-tallets desidert største popband internasjonalt, Aqua, kommer til Foynhagen i sommer.
Les mer om:

Subnor Aqua ble startet etter konkursen i Subnor - nå må også det nye selskapet stenge(pluss)

Selskapet, som er en etterfølger av Subnor AS, kunne ikke rapportere inn ny revisor.
Les mer om:

Subnor Aqua tvangsoppløses(pluss)

Selskapet, som er en etterfølger av Subnor AS, kunne ikke rapportere inn ny revisor.
Les mer om:

Åke smører skiene til Bolsjunov: - Jeg skal være ærlig å si at jeg kjenner litt prestasjonsangst

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det er bare timer igjen til det hele braker løs i fjellene over Sulitjelma. Blant de mange stjernene på start er det et stort kobbel med verdensmestre og OL-medaljører. Men den aller største stjerna kommer ikke fra Norge, men fra Russland. For denne uka ble det klart at verdens beste distanseløper denne sesongen, Aleksandr Bolsjunov, kommer for å sikte mot seier i Kobberløpet.

Oppdrettstopp får skryt av "Den fantastiske villaksen"-programlederen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er et eksempel til etterfølgelse og jeg håper flere aktører i næringen kan gjøre slike samarbeid med villfisk-interesser, sa Kenneth Bruvik etter å ha hørt hvordan Kjell Lorentsen og Salten Aqua har bidratt til forskning på, og tiltak for villaksen i Salten.De to møttes til debatt på Dialogkonferansen, som for fjerde året ble arranget av Bodøregionen utviklingsselskap og næringsklyngen NCE Aquaculture.

Brødrene Runar og Ørjan Berg møtes i duell på Kobberløpet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Konkurranseinstinktet er på topp, står det i en pressemelding fra Salten Aqua.Salten Aqua stilte i 2018 med eget lag, Team Salten Aqua og det gjør de i morgen også. I år forventer selskapet over 30 deltakere som bærer Team Salten Aqua-drakten 6. april. Blant deltakerne finner vi Berg-brødrene Runar og Ørjan, som begge går 23 km- distansen. Selv når de er på samme lag blir det en intern konkurranse mellom dem to.

Hvem skal vinne Opplyst-prisen?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTEN: Torsdag 9. mai deles årets Opplyst-pris ut. Juryen leter nå etter verdige kandidater.

Avslag til Hjelmeland-firma som ville avlive lakselus med elektriske støt

Fiskeridirektoratet har avslått søknad fra Askvik Aqua AS om fire utviklingstillatelser til konseptet «Forza Askvik».

Kommunen vil selge seg ut

Kommunestyret i Roan har bestemt at de skal selge seg ut av Vågen Aqua i Brandsfjorden. – Det var ikke noen stor diskusjon rundt dette da saken var oppe i kommunestyret, sier varaordfører Erik Jakobsen (Ap).
Les mer om:

Serverer 600 måltid laks på håndballkamp

Salten Aqua arrangerer Laksekamp sammen med BHK
Les mer om: