Nyheter om AppleiPhone 11 med penn?

Rykte: Du kan allerede bestille deg et etui for årets iPhone-modell med plass til en Apple Pencil – som per idag ikke finnes. For godt til å være sant?
Les mer om:

ePorsche med AppleMusic innebygget

Porsche Taycan har premiere om to uker, men allerede nå er det klart at selskapet har et nært samarbeid med Apple. Deres musikk-strømmetjeneste kommer ferdig installert.
Les mer om:

Nye materialer for Apple Watch

Rykte: Lekkasjer tyder på at det igjen vil bli mulig å kjøpe en keramisk klokke fra Apple, og i tillegg også smartur i titan. Det er isåfall nytt.
Les mer om:

Årets skolestartkampanje

Apple lokker med både utdanningspriser, men ikke minst også Beats-bonus.
Les mer om:

Apple med ASMR-videoer

Nå kan du oppleve første sesong av en serie med ASMR-videoer tatt opp på iPhone. Hæ?
Les mer om:

Gruppesøksmål mot Apple

Det er nå startet et gruppsøksmål mot Apple i forbindelse med avlyttingen av brukere som benytter Siri.
Les mer om:

Apple vil ikke lenger la ansatte lytte på Siri-samtalene dine

Heretter må du gi selskapet tillatelse før de kan samle inn og lytte på opptak fra telefonen din.
Les mer om:

Smarttelefoner: Apple tilbake, Kina frem

De siste årene har vært litt hit og dit for produsentene av smarttelefoner når det kommer til hva kundene vil ha og manglende nye funksjoner.
Les mer om:

iOS 12.4 ute

Apple oppdaterte det mobile operativsystemet for litt siden. Dette inkluderer blant annet den smarte måten å migrere data fra en eksisterende telefon til en ny modell.
Les mer om:

Apple avslutter Siri-avlytting etter avsløring

Og Google gjør det samme, men bare i EU.
Les mer om:

Drake og OVO Sound overrasker med slipp: Care Package

Ordet på gatene om at Drake straks slipper nytt album er ikke helt bekreftet. Men dette er ikke langt unna. For noen minutter siden annonserte Drizzy prosjektet Care Package med 17 sanger. Dog ikke kliss nye saker. 32-åringen byr på godbiter som ikke har vært offisielt utgitt. Blant annet «5 PM In Toronto», «Trust Issues» og «Jodeci Freestyle» med J. Cole. – Noen av våre viktigste øyeblikk sammen tilgjengelig på ett sted, skriver Drake og viser frem tracklisten: 1. Dreams Money Can Buy 2. The Motion 3. How Bout Now 4. Trust Issues 5. Days In The East 6. Draft Day 7. 4PM In Calabasas 8.

Nye LG-skjemer for Apple

Ny 5K og 4K-skjerm som nå også kan benyttes mot iPad Pro. Snyggt.
Les mer om:

Hevder Apples Siri fanger opp private samtaler og folk som har sex

Det du sier til Alexa og Google-høyttaleren din kan komme andre for øre. Nå innrømmer også Apple at samtalene dine med stemmeassistenten Siri kan bli lyttet til av deres ansatte.
Les mer om:

Apples Q3-kvartalsresultat

Den pågående omstillingsprosessen hos Apple synes nå tydelig: iPhone-salget representerer nå under 50% av inntektene, til fordel for en økning av både tjenester men også wearables.
Les mer om:

Fiks server-lagring av Siri-opptak

Det har vist seg at Apple lar innleide aktører lytte til et fåtall av Siri-kall i forbindelse med kvalitetssikringen. Selv om opptakene kun er korte kan de ha privat karakter.
Les mer om:

Med "Hei Siri" gjennom nøkkelhullet

Stemmeaktiverte digitale assistenter trenger å høre på romlyd for å bli aktivert med triggerordene. Men det er ikke bare den kunstige intelligensen som lytter - også Apple transkriberer et fåtall Siri-kall for å forbedre tjenesten.
Les mer om:

Apple overtar Intels modem-divisjon

Apple bekrefter at selskapet overtar brorparten av Intels modem-gren til en pris av 1 milliard dollar. Det går rykter om 5G-iPhone i 2020, men det blir neppe med egenproduserte radio-brikker.
Les mer om: