Nyheter om App StoreApple: Parler kan komme tilbake til App Store

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering.
Les mer om:

App Store Årets beste 2020

Apple kaster glans over 15 apper og spill som inspirerte i 2020.
Les mer om:

Apple gjør App Store rimeligere for små aktører

Går fra 30 til 15 prosents kommisjon for de som tjener under en million dollar.
Les mer om:

Sophie Elise: – Om Instagram sletter disse, legger jeg de ut med mannlig nippel

Sophie Elise Isachsen tøyer grensen til Instagram og bidrar til #freethenipple. Den bokaktuelle 25-åringen legger ut to bilder av seg selv med gjennomsiktig topp. Uten å dekke over brystvortene. Kommer det til å bli godtatt av Insta-eieren Facebook? Sophie Elise har en plan hvis innlegget blir fjernet grunnet puppene. «Om Instagram sletter disse legger jeg det bare ut enda en gang, med mannlig nippel redigert over», skriver hun, og minner om hvor absurd det lyder. «At DET er greit, er sykt » Instagram og Facebook har i flere år hatt en regel som forbyr kvinnelige brystvorter som ikke er til

Apple advarer mot smell for pengemaskin

Apple står i fare for å måtte endre på avgiftsmodellen for salg i App Store. Det kan gi en betydelig resultatsmell, advarer teknologigiganten i årsrapporten sin.
Les mer om:

Fortnite får ikke komme tilbake til App Store

Men Epic fikk en liten seier i kampen mot Apple likevel.
Les mer om:

Apple skal ha tjent nesten 3,2 milliarder kroner på Fortnite

Ved å hive ut spillet fra App Store går de glipp av enorme summer.
Les mer om:

Bekreftet: United-spiller starter trening i ny klubb på mandag

United-spilleren med det kuleste navnet – og håret – er en av de unge fremadstormende i den røde delen av Manchester som ennå ikke er helt med i planene til Solskjær, men altfor lovende til å spille på U23-laget.

Tenk på et tall! Moussa Dembele er verdt det dobbelte

Moussa Dembele har vært i kikkerten til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær en stund, den interessen kan være årsaken til at angresspilleren med fortid i Fullham, Celtic og Paris Saint-Germain til tross for en strålende sesong i La Liga er litt i kulden i klubben sin. Dembele var allerede fly forbanna over å ikke være i noen av startoppstiliglene mot Juventus og ikke blir over å starte på benken mot Manchester City. Les: ESPN: United blåser av jakten på tre stjernespillere Han ble den store helten med to mål, så nå har Lyon manager Rudy Garcia en superstjerne med, som man s

ESPN: Real Madrid og Borussia Dortmund er enige!

Christian Pulisic, Jadon Sancho, Erling Haaland, Jude Bellingham. Dette er er noen av ungdommene som har hatt/får de beste groforholdene hos Borussia Dortmund. Nå innser selv Real Madrid at de ikke klarer det samme som Bundesliga-klubben. I januar vant Real Madrid kampen om et av brasils største offensive midtbanetalenter under 19. Flamengo visste godt hva de hadde i Reinier Jesus, og fikk skvist ut solide 30 millioner euro i overgangssum.

Ikke noen overraskelse: Bayern ønsker permanent overgang

Ivan Perisic satte inn den viktige 2-1 scoringen mot Barcelona. Resten av kvelden ble enveiskjøring mot stakkars Ter Stegen, som trolig ikke har opplevd makan siden han løp rundt på løkka som junior. Perisic har denne sesongen blåst nytt liv i karrieren sin på utlån til Bayern München. En spiller som har sklidd rett inn i Hansi Flicks system.

Jose Mourinho engasjerer seg i massiv bytteavtale

Tottenham sine samtaler med Inter Milan om forsvarer Milan Skriniar skyter fart etter manager Jose Mourinho øyner mulighet til å bli kvitt klubbens dyreste kjøp Tanguy Ndombele. – Det er ingen hemmelighet at de to ikke liker hverandre og at begge leter etter måter å avslutte samarbeidet. Inter Milan manager Antonio Conte på sin side har absolutt ingen problemer med Tanguy Ndombele, faktisk ble han opptatt av den franske 24 åringen mens han ledet Chelsea og Ndombele var i Lyon.

Søkkrik klubb skaper problemer for David Beckham sine Luis Suarez planer

David Beckham sitt nye lag Inter Miami skraper bunnen i MLS og noe må gjøres, før oppstarten reiste den tidligere Manchester United stjernen og ektemannen til en av Spice damene verden rundt for å rekruttere spillere. – Det er fortsatt mye jobb før Inter Miami kan skremme noen som helst. Inter Miami er på jakt etter klassespillere denne sommeren, de har allerede hentet Blaise Matudi, men spilleren som befinner seg øverst på listen kan glippe.

ESPN: Barcelona venter ikke på Champions League – prosessen i gang

På fredag leder Quique Setién Barcelona i kvartfinalen i Champions League mot Bayern München. Den tidligere Real Betis-manageren er tydeligvis forventet å tryne, for hos Barcelona har de allerede begynt prosessen med å finne erstatteren. Setién ble ansatt i janauar, men har ifølge ESPN slitt med å skaffe seg den nødvendige respekten og autoriteten blant spillerne.

Jordi Cruyff lander stor manager jobb dager etter han trakk seg som landslagssjef

Å være Jordi Cruyff må være litt som å være Julian Lennon, man kan være utrolig bra, men likevel ikke nå opp til sin legende far. – Etter noen litt merkelige jobber har Cruyff Jr for alvor fått fart på sin manager karrière. Det er nemlig en «big deal» lede for den kinesiske storklubben for Shenzhen FC. Tidligere i sommer trakk Jordi Cruyff seg som landstrener for Ecuador etter mindre enn et halvt år i stillingen, – Forbundet byttet ut alle i ledelsen og satte inn folk som han ikke var komfortabel med.

Gonzalo Higuain og Sami Khedira trekker på skuldrene av beskjeden fra Juventus

Juventus rydder grundig etter de røk ut av Champions League, til og med deres største stjerne Cristiano Ronaldo har de ringt rundt for å selge. – Klubbens nye manager Andrea Pirlo skal få mest mulig handlingsrom til å skape et lag som kan vinne ute i Europa og ikke bare hjemme i Italia. Gonzalo Higuain og Sami Khedira har begge fått beskjed om at de kan forlate Juventus i sommer.

Fortnite fjernes fra App Store

Apple og Google har fjernet det populære spillet Fortnite fra sine app-butikker. Spillutvikleren Epic Games svarer med å ta teknologigigantene til retten.
Les mer om:

Apple: Spillstrømming bryter vilkårene i App Store

Derfor kommer ikke Project xCloud og Stadia til iOS og iPadOS med det første.
Les mer om:

Adobe slipper Photoshop Camera til iOS og Android

Adobes nye foto-app er nå tilgjengelig for nedlasting i App Store og Google Play Store.

Apple forbyr coronaspill på App Store

Vil bare tillate velkjente utviklere å lage coronarelaterte apper.
Les mer om:

Apple suspenderer kontroversiell app fra App Store

Utvikleren skal ha brutt retningslinjene til Apple.
Les mer om:

Lotteritilsynet ber Apple fjerne over 30 pengespill-apper

Spilloperatører uten tillatelse til å tilby pengespill i Norge står bak et 30-talls ulike pengespill tilgjengelig i Apples norske App store, melder E24.
Les mer om: