Nyheter om Apotek


Truet til seg medisiner fra apotek

Politiet kan melde om tre hendelser tirsdag ettermiddag og kveld. Fellesnevneren er rus.
Les mer om:

Menn handler ikke håndkrem, for kona har noe hjemme

Bestyrer Kari Zakariassen i Vitus apotek i Torvbyen ser en økning i salget av håndkrem i disse spritvaskende koronatider. Men det er langt mellom mannfolka.
Les mer om:

Snart er Rema 1000 på Evjekaia historie – butikksjef Jørgen (28) får apotek som nabo i splitter nye lokaler på Fjeldberg

Om bare litt over en måned låser butikksjef Jørgen Othello Eriksen (28) dørene ved Rema 1000 på Evjekaia for godt. 2. juli åpner han en splitter ny butikk i disse lokalene på Fjeldberg.

I høst får du influensavaksine på apotek uten resept

Fra neste influensasesong kan kunder stikke innom apoteket for å få satt influensavaksine, uten at det er nødvendig med resept fra lege.
Les mer om:

Her planlegges det nytt apotek

SKIEN: I lokalene vegg i vegg med Tinholt bakeri og Europris på Falkum er det store planer om nytt apotek. Går alt etter planen skal ny butikk stå ferdig etter sommeren.
Les mer om:

Apotekansatte blir permittert

Vitusapotek har sendt ut permitteringsvarsel til sine ansatte. 20 av kjedens totalt 270 apotek er omfattet. Så langt er det ingen planer om stenging av utsalg i Rogaland.

Hun kjøpte rådyre munnbind på apoteket: – Ubrukelige, mener Stavanger-kvinnen

Stavanger-kvinnen Iselin Dahl betalte 1077 kroner for ei eske med 50 kirurgiske munnbind, bare for å oppdage at de ikke holder tett over nesen, slik hun forventet. Apotek 1 mener munnbindene oppfyller kvalitetskravene.
Les mer om:

Stein Erik Hagens nettapotek provoserer lokale apotek

Nettapoteket Farmasiet kjemper en innbitt kamp for å komme inn på markedet, men taper titalls millioner i året.
Les mer om:

Knut går fortsatt fort tom for hånddesinfeksjon: – Men, nå får vi det minste litt inn

Hånddesinfeksjon var noe av det første som ble mangelvare da koronaviruset for alvor slo innover Norge. Fortsatt selger butikker og apotek fort ut når de får inn noe.
Les mer om:

Har innført kodeord som kvinner kan bruke for å varsle om vold

Land etter land rapporterer om økning i vold mot kvinner etter at familier er tvunget til å leve tett på hverandre. Spanske apotek her innført en ordning der kvinner kan bruke et kodeord for å varsle politiet om at de er i fare.
Les mer om:

Apotekeren tok en koronadugnad og laget over 100 liter hånddesinfeksjonsmiddel

– Vi skrudde vel klokka 35–40 år tilbake for å få det til, sier apoteker Tore Mollestad. Apotek 1 Hjorten på Stortorvet har nemlig distriktets eneste produksjonstillatelse, så da ble det håndsprit som et koronabidrag.
Les mer om:

Heidi (36) og Apotek 1 Helsehuset vant dobbelt opp

Apotek 1 Helsehuset ble mandag kåret til landets beste apotek i 2019. Og tror du ikke at apoteker Heidi Skjønhaug Reinertsen (36) ble kåret til årets sjef i kjeden også.

Selger smitteutstyr: - Provoserer

– Det kan provosere å selge slike produkt til en så stiv pris, når mange apotek har gått tomme, sier fagdirektør Steinar Madsen.
Les mer om:

Apotek 1 innfører disse tiltakene for å redusere smittefare

Apotek 1 er opptatt av at det skal være trygt å handle på apoteket, nå som vi står midt i en pandemi. Derfor har de nå iverksatt 15 smitteverntiltak i sine apotek.
Les mer om:

Nå kan du få levert medisiner og elektro rett i bilen i Dikeveien

Både Apotek 1 i Østfoldhallen og Power i Dikeveien starter nå med «Drive In» og «Drive Thru». Apotek startet forsiktig tirsdag, mens Power ruller ut portaler i høy fart, og håper å ha alt klart i 60 butikker denne uka.
Les mer om:

Produserer 90 skjermer i timen(pluss)

Vinmonopolet, Rema 1000, Europris, Coop og flere apotek har nå snart beskyttelsesskjermer fra ITAB Industrier i Stadsbygd.
Les mer om:

Apotek nektet å ta imot kontanter: - Det er ulovlig

Vitus Apotek har nektet kunder å betale med kontanter. Apotekforeningen forstår at alle nå gjør det de kan for å hindre smitte, men venter at apotek forholder seg til norsk lov.
Les mer om:

Kjell Arne synes det er rart at alle får handle fritt på dagligvarebutikken: – Mange eldre står tett i tett

Mens apotek og vinmonopol innfører køordning er det ingen grupperestriksjoner på store dagligvarebutikker.
Les mer om:

Kjell Arne synes det er rart at alle får handle fritt på dagligvarebutikken: – Mange eldre står tett i tett

Mens apotek og vinmonopol innfører køordning er det ingen grupperestriksjoner på store dagligvarebutikker.
Les mer om:

Susanne jobber på apotek: – Vi gjør det vi kan for å holde åpent som normalt

21 av landets 963 apoteker har midlertidig stengt på grunn av koronaviruset, men alle apotekene i Tønsberg holder fremdeles åpnet.
Les mer om:

Apotek i Klepp må stenge torsdag

Flere apotekansatte i Norge er nå i karantene eller isolasjon. Dermed må 21 av Norges 963 apotek nå stenges midlertidig for kunder fra 19. mars. Apotek 1 Jærhagen i Klepp er ett av dem.
Les mer om:

Re-Torvet er folketomt. Mye er allerede stengt, resten følger etter torsdag. Meny og apotek holder fortsatt åpent fremover

Alvoret har gått opp for de fleste, og folk følger anmodningen fra Folkehelseinstituttet om å holde seg hjemme. Re-Torvet på Revetal er et populært handlesenter for folk i Tønsberg-området. Onsdag i 14.30-tiden var det nesten folketomt. Mange butikker har allerede stengt. De fleste av de som er åpne i dag, følger etter på torsdag og stenger på ubestemt tid.

Krevende å bemanne enkelte apotek

Apotekene sliter med å bemanne enkelte filialer på grunn av korona-pandemien, som også rammer deres ansatte. Flere steder landet rundt møter kunder stengte dører.
Les mer om:

Åpner nytt apotek midt i koronakrisen: – Veldig spent

Innbyggerne på Sem har vært uten apotek i snart et halvt år. Torsdag kan endelig Ewelina Storesund åpne dørene til tettstedets nye apotek.
Les mer om:

– Blir mer eller mindre revet bort

Apotekene melder om en utfordrende leveringssituasjon for desinfiserende middel. Nå vurderer Apotek 1 å la enkeltapotek framstille eget produkt.
Les mer om: