Nyheter om Apeland


Sikret Fløy-poeng mot serielederen

Takket være en scoring fra Kaj-Stian Apeland klarte Fløy 1-1 borte mot serieleder Vard Haugesund lørdag.
Les mer om:

Kaj-Stian fra Kolnes bremset Vards opprykkstog

En scoring fra kolnesbuen Kaj-Stian Apeland sørget for at Vard måtte nøye seg med 1–1 hjemme mot Fløy. Om Bryne slår Levanger søndag, overtar dermed jærbuene tabelltoppen i 2. divisjon.

Fløy-scoring til liten nytte

Det hjalp lite at Kaj-Stian Apeland fikk nettsus i lørdagens 1-3-tap mot Notodden.
Les mer om:

Godtok ordførerens forklaring

Kommunestyrerepresentant og gruppeleder for Tysvær Høyre, Ola S. Apeland, godtok ordfører Sigmund Liers forklaring, da han i mandagens kommunestyremøte ville ha svar på hvorfor en høringsuttalelse i vindkraftsaken ikke var presentert for de folkevalgte.
Les mer om:

Apeland mener Lier har holdt vindkraftmøte hemmelig

Ola S. Apeland (H) mener ordfører Sigmund Lier (Ap) har holdt hemmelig at Tysvær kommune så sent som i 2017 ga sin velsignelse til planene for Tysvær Vindpark. Lier avviser kritikken og mener Apeland kommer med tull.

Se hvem som har startet 37 nye selskaper i Telemark

TELEMARK: Skien får nytt apotek, kombinertverdensmester Knut Tore Apeland skal bygge hytter i Vinje og på Notodden skal man lage konfekt.

Røde Kors har store forventninger til Norge i Sikkerhetsrådet

Generalsekretær Bernt G. Apeland i Røde Kors sier organisasjonen forventer at regjeringen leverer på det den gikk til valg på om plassen i Sikkerhetsråd.

Holdt drive-in-bryllup: – Tutingen var nesten bedre enn applaus

Solveig Apeland Lundmo og Adrian Mæhle Lundmo ville ikke la coronaviruset stoppe bryllupet. Foran venner og familie, sittende i tutende biler, ga de hverandre sitt ja.
Les mer om:

Vy stuper på omdømmekåring

Transportselskapet Vy faller mest på Apeland og Reputation Institutes årlige omdømmeundersøkelse blant de 50 mest profilerte selskapene i Norge.
Les mer om:

Vy stuper på omdømmekåring

Transportselskapet Vy faller mest på Apeland og Reputation Institutes årlige omdømmeundersøkelse blant de 50 mest profilerte selskapene i Norge.
Les mer om:

Arvet hele området: Nå skal hyttetomtene snart testes i markedet

Søstrene Sølvi Apeland Rogde (56) og Berit Apeland Lilleås (46) arvet 90 mål i Vikebygd for 14 år siden. Nå vil de selge hyttetomter.
Les mer om:

Mener Karmøy må prioriteres, men: – Ny omkjøringsvei blir det ikke

Tidligere ordførerkandidat for Tysvær Høyre, Ola Apeland, advarer styringsgruppa i Haugalandspakken mot å «gjemme seg bort i møter». Torsdag blir en skjebnedag for flere store prosjekter.
Les mer om:

– Vi har en fungerende tjeneste i dag. Derfor trenger vi ikke forhaste oss

Ola. S Apeland (H) er opptatt av at Tysvær ikke forhaster seg, men gjør et godt valg med tanke på den interkommunale legevakten kommunen blir en del av.
Les mer om:

LESARBREV: Nokre tankar rundt forslag om ny plassering av demenssenteret

Det vart gjort vedtak om at dementsenteret skal byggjast der Vinjar Bu– og omsorgsenter (VBO) ligg i dag. Tilgjengelege teikningar og byggeplanane heng på veggen på VBO. Det vart invitert til ope informasjonsmøte på VBO for bebuarar, pårørande, tilsette, lag og organisasjonar, grendeutval og innbyggjarar i Suldal kommune, og mange møtte opp for å høyra og stilla spørsmål. Seinare vart det gjort vedtak i kommunestyret, og innbyggjarane i Suldal kommune var nøgde. Så kan me seinare lesa i Suldalsposten at vedtaket er s

– Jeg tror ikke alle vet hvor mye fattigdom det er rundt oss   

Kristine Apeland måtte gi seg som helsesøster da hun ble rammet av sykdom. Nå jakter hun perler der andre ser håpløshet.
Les mer om:

Bryne gir ikke opp hallprosjektet

Bryne Fotballklubb gir ikke opp sitt hallprosjekt i sameie med Time kommune selv om rådmann Apeland vender tommelen ned.
Les mer om:

Time-rådmannen: - Valet nå er eigedomsskatt eller fleire kutt

Rådmann Trygve Apeland foreslår å legga ned både ungdomsskulen på Undheim, Lyefjell barnehage og Brynelunden opne barnehage i det nye budsjettet for Time. Men det er funne pengar til eit nytt stort symjeanlegg på Bryne.
Les mer om:

Rådmannen lukker døren for hallsamarbeid med Bryne FK

Rådmann Trygve Apeland ber politikerne i Time kommune droppe hallprosjekt i sameie med Bryne FK. I stedet vil han bygge i ren kommunal regi.
Les mer om:

Oppdrettskongen Apeland satser stort på steinbit i Canada

– Steinbit er det mest morsomme jeg holder på med nå. Og det er den satsingen som har størst potensial, sier Apeland til Dagens Næringsliv.
Les mer om:

Kunsten å laga lam

Sæden kjem frå Staur Gård på Hedemarken og blir levert i ein dunk med flytande nitrogen som held minus 196 grader. I seminkatalogen kan produsentene velja mellom omlag 75 vêrar av ulike rasar. Eigenskapane som er vektlagt er blant anna ull-kvalitet, tal på lam, og slaktevekt. Teori og praksis Kurset hjå vertskap Sveinung Skjerahaug i Erfjord startar med teori. Etter lunsj er det på tide for kursdeltakarane å få prøva seg i praksis.

Høst-rush til banken etter at parforholdet ikke overlevde sommerferien

Kunder som Kaja Apeland (22) er alle banksjefers drøm. Men realiteten er at mange kvinner stiller langt fra like sterkt som Kaja - selv blant de som er mange år eldre enn henne.
Les mer om:

Sparte og kjøpte sin første leilighet som 22-åring

– Mange på min alder fokuserer mer på at de skal ha det kjekt enn på framtida. Det er ikke så stort fokus på å spare opp egenkapital, sier Kaja Apeland. Før hun fylte 22 år kjøpte hun sin første leilighet i Haugesund for egne sparepenger.
Les mer om:

Gir seg som leder etter valgresultatet

– Jeg gikk all in for å bli ordfører. Men slik ble det ikke, sier Ola S. Apeland som gir seg som leder i Tysvær Høyre dagen etter valget.

Ikke lei etter 30 år i politikken, men ferdig med partibytter

Navn: Ola Steinar Apeland Parti: Høyre Kommune: Tysvær Alder: 55 Sivilstand: Gift, 2 barn og ett barnebarn på 10 år. Driver Hageland Raglamyr og Hageland Bygnes. Varaordfører.

Forsvarsspiller klar for Fløy

Kaj-Stian Apeland (20) ønsker å etablere seg i Fløys startellever så kjapt som mulig.
Les mer om: