Nyheter om Anti


Kunstsilo-profil til 700.000

Kunstsilos visuelle profil ble presentert fredag presentert. Den er laget av ANTI i samarbeid med SKMU.
Les mer om:

Datatilsynet vil forby app som markerer folk

Datatilsynet vil forby nettleserverktøyet Shinigami Eyes, som identifiserer personer som pro- eller anti i forhold til transpersoner.
Les mer om:

Horsing around with data quality

What we might not realise though, is just how many “non data” industries are actually facing data quality issues! We dig through the dirt because we know that successful use of data gives competitive advantages. Industries like the financial sector, retail, health or production are all amassing large amounts of data in the organization’s effort to become digitized and data driven. Many of us are working very hard to manage it well. Few – if any – succeed in exploiting the data’s full value potential.

I dag åpnet hun ny butikk på kjøpesenteret i Tromsø sentrum: – Jeg er veldig spent

Nå er designer Anne Berit Anti spent på om butikken vil slå an.
Les mer om:

«Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

Alle historiene og verdens kjipeste agent er i ferd med å ødelegge for den franske superstjernen Paul Pogba. Midtbanespilleren er for dyr for Juventus og han er ikke spesielt populær verken hos Manchester United eller hos trolig kjøper Paris Saint-Germain fansen. Som et svar på ryktene om et nært forestående kjøp av Paul Pogba har franske fans i kjent stil reagert.

Ber Innlandet fylkeskommune ta grep etter påkjørsel i gangfelt over fylkesveg 51 på Leira

Leira Næringsforening har tatt kontakt med Innlandet fylkeskommune om tiltak for gangfeltet ved rundkjøringa til fylkesveg 51. Nylig var det en påkjørsel der. – Sjåførene ser ikke de som kommer gående, sier leder Bente Kristin Anti.
Les mer om:

Skal utrede innlemming i forvaltningsområdet for samisk språk: – Vil være en enorm anerkjennelse(pluss)

Mot én stemme vedtok kommunestyret å utrede hva det vil bety å innlemme Målselv i forvaltningsområdet for samisk språk. Det er Karen Anette Anti veldig glad for.
Les mer om:

Foreslår å sette opp Dagsturhytte ved Fløafjorden

– Selv med en egenkostnad på 130.000 kroner vil dette være en flott «gave» til innbyggere og hyttevaldriser, samt turister. Vi tillater oss å foreslå at dagsturhytta blir plassert ved Fløafjorden på Leira, foreslår Bente Kristin Anti på vegne av styret i Nord-Aurdal Utvikling.

Våre etterkommere vil bebreide oss

Fire representanter for anti vindkraft-foreninger har skrevet et åpent brev til Agders stortingsrepresentanter. Det er fint, bransjen ønsker en åpen debatt om vindkraft velkommen.
Les mer om:

Ariana Grande ber Rihanna slippe ny musikk

Er det noe Rihanna hater, er det fans som maser om at hun skal slippe ny musikk. Men Ariana Grande er lei av å vente og hun klarer ikke å holde seg. – Jeg er virkelig glad for at Rihanna legger så mye innsats [i musikken]. Det betyr mye, sier Ari til Apple Music. – Jeg hører på ANTI hver dag. Jeg tror det er på tide, jeg trenger det. Du vet hva jeg mener?

I natt kom det ny musikk fra Rihanna via PARTYNEXTDOOR ♥️

Rihanna teamer opp med PARTYNEXTDOOR på hans nye singel. Albumet Anti ble utgitt i januar 2016, og oppfølgeren til Ri – foreløpig kalt R9 – har blitt utsatt i årevis. Men den nysingle 32-åringen lager i alle fall LITT musikk.

730.no x OnklP om ærligheten, pappalivet og fremtiden

OnklP forteller 730.no om Pål Tøien, 71° nord og hvordan man kombinerer rapkarriere med livet som småbarnsfar. Når man tenker på OnklP er kanskje ikke koselig småbarnsfar det første man ser for seg. Men det første Pål Tøien gjør når vi møtes er å vise oss bilder av høydepunktet i sin tilværelse; datteren Amanda (2). Hvem ser egentlig for seg en av Norges største rapper i et smilende selfie med klistremerker i fjeset og en litta tulle på fanget? Kanskje flere nå enn før.

Intergalaktisk videopremiere: Bli med Strawhatz til Oslos mørkeste klubber

Utenomjordiske Strawhatz returnerer til Moder Jord, og første stopp er Tigerstaden. Med på laget er den norske, verdensberømte dansegruppen Quick Style, som også har gjort koreografi for blant andre BTS, Alan Walker, MARS og ikke minst nasjonalskatten Marcus & Martinus. Quick Style forteller 730.no at trioen fra en annen galakse ble sendt til jorden for å spre gode vibes over hele kloden med sin dans og musikk – og de har fått en solid start. Skapningene har til sammen over 100 millioner visninger på YouTube og en trofast internasjonal fanbase.

Stupid Love: Pop-comeback fra Lady Gaga

Velsignet fredag! Hardcore Lady Gaga-fans er i ekstase etter at New York-superstjernen omsider har sluppet en klassisk popsingel. Du vet, en låt som minner om artisten de ble fan i utgangspunktet. Det virker kanskje ikke så lenge siden, men 33-åringen har ikke gitt ut et vaskete popalbum siden 2013 (ARTPOP).  Siden den gang har vi fått servert tre album, men i andre sjangre; Cheek to Cheek (jazz med Tony Bennett), Joanne (country-pop) og A Star is Born (country/rock-soundtrack). I dag er hun endelig tilbake med «Stupid Love», en åttitalls inspirert banger som føyer seg fint inn i spillelistene

730 x Cezinando: – Jeg har ikke laget min beste musikk ennå

Det er ikke mange norske utgivelser som mottas med like stor entusiasme som det Cezinando sine gjør. Unggutten fra Oslo har på kort tid fått status som en av Norges mest folkekjære tekstforfattere på nivå med Karpe og Lillebjørn Nielsen.

Vil dra i gang igjen 17. mai­fei­ring i Aurdal

To­ril Fla­ten Bjør­go og Ben­te Anti vil dra i gang igjen 17. mai­fei­rin­ga i Aurdal.
Les mer om:

Ranheim naturbarnehage og Skrautvål barnehage med flotte pepperkakehus

– I vår tradisjonelle pepperkakehusutstilling var det Ranheim naturbarnehage som vant årets avstemning, sier markedssjef Bente Anti hos Amfi Valdres på Leira.
Les mer om:

Teases det nye albumet til Rihanna?

Kan vi nå vente oss såkalte R9? Rihanna holder fortsatt fansen på pinebenken. Mens entreprenøren har blitt milliardær via skjønnhetsmerket Fenty Beauty og undertøysmerket Savage x Fenty, har fans av artisten tålmodig ventet på nytt album i fire år. Helt siden RiRi slapp Anti i januar 2016. Nå ser det kaaanskje ut til at fanbasen The Navys tålmodige venting snart er over? (Westbury Road/Roc Nation) Def Jam poster i alle fall et bilde av Ri som kaster opp Roc-tegnet til JAY-Z. Labelen signerte sangeren som 16-åring, men hun er nå på sin egen label Westbury Road via JAY-Z’ Roc Nation. Jay er tidl

Intens jobbing for å beholde Notabene på Amfi Valdres ga ikke noe resultat – det er slutt ved juletider

Butikksjef hos Notabene på Amfi Valdres, Tonje Hålien, og markedssjef på Amfi Valdres, Bente Kristin Anti, har jobbet intenst de siste dagene med å forsøke å redde Notabene på Leira.
Les mer om:

Professor: – Kommunene sitter igjen med knapper og glansbilder

Økonomiprofessor Øivind Anti Nilsen ved Norges Handelshøyskole (NHH) mener vindkraftkommunenes inntekter ikke står i forhold til ulempene de skal veie opp for.
Les mer om:

Millionkontrakt til ANTI – nå skal de markedsføre Hamar kommune

Hamar kommune har hyret ANTI Hamar AS til å bistå seg med merkevarebygging og posisjonering av Hamar i de kommende årene. Oppdraget er estimert til én million kroner årlig.
Les mer om:

Rihanna forklarer status på albumet

Hvis det er noe Rihanna trolig er lei, må det være å bli spurt om hva som skjer med musikken. Popstjernen har holdt seg opptatt med diverse Puma-kolleksjoner siden 2015, lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty i 2017, sitt undertøysmerket Savage X Fenty i 2018 og luksusmerket FEИTY i 2019. Samtidig skulle oppfølgeren til hennes nyeste album Anti fra 2016 opprinnelig ut for to år siden. Men fanbasen The Navy maser. (Et navn fanbasen fikk/tok etter at Rihanna ropte «Navy!» (0g et par andre linjer) i nyklassikeren Battleships med Alexander Skarsgård.) Noen at de ikke vil kjøpe hennes produkter

Champions League «løper» har sluppet ut og er hyperaktiv

Kun iført en liten badedrakt viste den amerikanske modellen Kinsey Wolanski frem sommerkroppen 2019 for et fotballinteressert publikum. – Ok, hun hadde på joggesko også.  Vi har tidligere sett folk løpe ut på banen med et veldedig budskap, som dyrs rettigheter, anti pels og miljøvern, men Kinsey hadde et langt mer kommersielt formål med løpingen.  – Hun er kjæresten til den russiske»sjokk» YouTuberen Vitaly Zdorovetskiy, som har kanalen Vitaly Uncensored.

Familien Hepsø bor i hjemmefrontens møtelokale

Under krigen pønsket motstandsbevegelsen ut anti nazi-strategier i dette kråkerøyhuset. Nå pønsker Hepsø-paret mest ut skulpturer og yr danseglede.
Les mer om:

- Første kjøpesenter i Oppland som er miljøsertifisert

Tirsdag ble Amfi Valdres på Leira miljøsertifisert. Ordfører Inger Torun Klosbøle overrakte diplomet til senterleder Bård Slette og markedssjef Bente Kristin Anti. Det var den 11. bedriften som ble sertifisert i Nord-Aurdal kommune.

Mest lest siste uke