Nyheter om Annonse


Sten Ture ble adoptert via en annonse i avisa: – For meg ble det en solskinnshistorie

Da en kvinne annonserte bort sitt ufødte barn i avisa, grep et barnløst par i Vesterålen sjansen. Det er Sten Ture Jensen svært glad for.

Wenche har laget dukker til flere teater, film- og tv-produksjoner: – De kan ringe på en tirsdag og si at de må ha dukka på torsdag

MIDT-TELEMARK: Da Wenche Myrvang Smedstad i 2007 kom over en annonse på finn.no med en modifisert dukke med et levende uttrykk fikk hun selv lyst til å male og modifisere en dukke hun hadde. Siden den gang har hun laget dukker til både teater, film- og tv-produksjoner.

Verktøy for 10.000 kroner forsvant fra butikken. Så fikk butikksjefen et nyttig tips.

Kun den tomme emballasjen lå igjen etter at tyvene hadde vært på ferde i butikken. Så dukket det opp en avslørende annonse.
Les mer om:

Han startet med skiskyting etter en annonse i avisen. Fredag tok svensken et sensasjonelt VM-gull.

Martin Ponsiluoma (25) tok et overraskende gull på VM-sprinten i Pokljuka. Hjemme i Östersund satt en rørt far og mimret tilbake til starten.
Les mer om:

Hørt om svensken som startet med ski­skyting etter en annonse i avisen?

En fornærmelse mot fornuften å frikjenne Donald Trump
Les mer om:

Susanne slet med å få leid ut leiligheten. Brorens kreative annonse gjorde at pågangen har eksplodert

Har du husdyr og er på jakt etter boplass å leie? Da er dette hybelleiligheten for deg.
Les mer om:

Susanne slet med å få leid ut leiligheten. Brorens kreative annonse gjorde at pågangen har eksplodert

Har du husdyr og er på jakt etter boplass å leie? Da er dette hybelleiligheten for deg.
Les mer om:

Facebook snur i annonse – anser likevel ikke kjerring som banneord

Kjerringøy Rorbusenter blir nektet å annonsere på Facebook. Årsaken er at selskapet mener «kjerring» er et banneord. Men nå har Facebook ombestemt seg. Eller har de det?
Les mer om:

Selger ting som er litt utenom det vanlige - én med en prislapp på 100.000 kroner

Det var i desember at en person fra Tønsberg la ut en annonse på Finn, som var litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Selger gallionsfigur til 100.000 kroner

Det var i desember at en person fra Tønsberg la ut en annonse på Finn, som var litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Da Espen skulle selge tomta, la han ut en svært annerledes annonse

Etter omtrent en uke på Finn, har annonsen til Espen Gustavsen i Son fått over 3000 treff.
Les mer om:

Fluor eller ikke?

I A-magasinet 16. oktober står det i en annonse fra Solidox om total beskyttelse av tennene våre med 7 forskjellige påstander.
Les mer om:

Legger ned butikken etter nesten 100 år: - Jeg gruet meg til å se min egen annonse

SKIEN: Forretningen er nærmest blitt en institusjon og er blant byens eldste. Det er med tungt hjerte Berit stenger døren for siste gang.
Les mer om:

Gun Kristin og Roar gir seg: Søker etter ny driver til Circle K på Fagernes

Fredag dukket det opp ei annonse på FINN.NO om at Circle K sentralt søker etter nye Franchisetaker for stasjonen på Fagernes. Roar Nerli, som sammen med kona Gun Kristin driver stasjonen i dag, forteller at det er ingen dramatikk i dette. Kontrakten deres går ut og de har valgt å la være å fornye den.

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp. Vel, ikke all norsk musikk. Men 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 55 nye slipp. Her serverer vi en duggfrisk dose med norske artister innen flere sjangere. Victoria Nadine «Be Okay» Okayyyyyy, Victoria! Du kunne synge bra allerede som 16-åring på Idol som Victoria Karlskås Andersen. Men gud bedre, dette ble ekstra smellvakkert Folk som nettopp har dumpet sin ego kjæreste bør bli okay med denne på rotasjon i hele helgen.

BKTHERULA aka Brooklyn Rodriguez aka BK aka Rula aka Santana: – Jeg prøver ikke å være edgy

BKTHERULA bør man notere seg nu. Atlanta-jenta har i alle fall fått mye ut av 2020, og har mye mer på gang. I januar slapp den daværende 17-åringen sitt første album Love Santana på sin egen label Rula Records, med flere låter som hun laget som 14-15-åring. Drake banet vei for artister som både synger og rapper, og BKTHERULA har omfavnet kombinasjonen siden hun var en liten SoundCloud-kid. Slippet ga BK nok oppsving til at hun ble signert av Warner Records, som denne uken slapp hennes mixtape Nirvana. Det har blitt en mer sikker og polert sound enn det første settet, men BKTHERULA serverer fo

Denne ble for drøy

En annonse som oppfordrer Berlins innbyggere til å bruke munnbind, fjernes fra byadministrasjonens kampanje etter negative tilbakemeldinger.
Les mer om:

Så en annonse det sto «Knut» på. Nå har han fått jobben

Knut Haarvik så en jobb i Statens vegvesen som fristet. Nå har han fått jobben.

John Carew og Pernille Juvodden blir foreldre

Gratulerer til Pernille Juvodden (23) og John Carew (40). Den tidligeree fotballstjernen og influenceren, som ble offentlig sammen i mai, venter barn. Det forteller de via Instagram, sammen med noen kjærlige bilder tatt av fotograf Fred Jonny. – Mamma og pappa Har vært opptatt med å bake en engelbaby med mitt livs kjærlighet , skriver Pernille på Instagram. (Vi tok oss friheten til å oversette fra engelsk, red.anm.) View this post on Instagram Mom & Dad Been busy baking a baby angel with the love of my life Takk for nydelige bilder Onkel @fredjonny A post

– Lang og uforståelig liste over fortrinn og herligheter

En leser undrer seg over en annonse for utbyggingen på Seut Brygge.
Les mer om:

Anna of the North vs. kinesiske vivo: – Jeg ble ganske sjokka da jeg så reklamen

Anna of the North hjelper den kinesiske giganten vivo å selge telefoner. Uten at hun har blitt spurt. Tech-selskapet bruker en versjon av den internasjonale Gjøvik-artistens låt «Dream Girl» i sin nye reklame for telefonen vivo V20. Til hennes store store overraskelse. Anna of the North forteller 730.no at hun fant ut om vivo-reklamefilmen via sine tilhengere. – Jeg fikk vite det i dag av en indonesisk fan som lurte på om jeg hadde et samarbeid med vivo, forteller Anna Lotterud til 730.no. – Jeg ble ganske sjokka da jeg så reklamen.

Brøytesamvirket SA forbereder en ny sesong med vinterbrøyting på Nordfjellstølen

I ei annonse på Facebook søker Brøytesamvirket SA på Nordfjellstølen etter en person som kan påta seg brøyting fram til en del hytter ovenfor vinterparkeringsplassen kommende vinter.
Les mer om:

Telenor - igjen

Viser til artikkelen i Fædrelandsvennen tirsdag 4 august 2020. Tidligere ordfører i Flekkefjord er provosert av en Telenor annonse som speiler ett bilde av virkeligheten ang. mobil og bredbåndsdekning som ikke stemmer!