Nyheter om Anlegg


Partnere for digitalt bygg og anlegg

Devinco i Trondheim kjøper seg opp i Mobile Worker i Bergen for å bli blant de største i landet på digitale løsninger for bygg- og anleggsbransjen.
Les mer om:

Her har rederiet fått tillatelse til å starte opp innovativt fiskeanlegg

Havbør AS har fått utvidet tillatelse til å etablere et anlegg for levendelagring av torsk i Kongsfjord utenfor Berlevåg. Nå gjør de seg klar for oppstart allerede neste år.
Les mer om:

Vil gjere butikk på avfall frå Europa(pluss)

Bergmesteren Raudsand søker om oppsetting av midlertidig anlegg for gjenvinning av bunnaske. Avfallet kan komme frå heile Europa.
Les mer om:

Nye problemer for Simo-Ørebekk: Entreprenør og Statens vegvesen i kontraktskrangel

Statens vegvesen og entreprenøren Park & Anlegg krangler om flere forhold i kontrakten rundt veiprosjektet Simo-Ørebekk. Det gjør at arbeidet med den mye omtalte brua nå står i stampe.
Les mer om:

Skal vurdere tilstanden til Nordfold skole

Tilstanden på bygningsmassen og tekniske anlegg på Nordfold skole i Steigen skal vurderes.
Les mer om:

– Den mest hektiske hausten vi har hatt(pluss)

Marina Solutions har akkurat levert snøfrie brygger til Båtsfjord og eit anlegg i Svolvær. Aktiviteten i selskapet er god og ordrebøkene fulle.
Les mer om:

Hus nær Jordal Amfis anlegg har fått sprekker

Flere bygninger som ligger i nærheten av anleggsområdet ved nye Jordal Amfi har fått sprekker som knyttes til Oslo kommunes byggeprosjekt, ifølge Aftenposten.
Les mer om:

Kommunen går til naboen for å få råd

Når Bærum kommune trenger råd og hjelp til å prosjektere anlegg og infrastruktur, er det bare å gå til naboene i Norges største rådgiverbedrift.
Les mer om:

«Etablering av oppdrett her må ikke tillates med mindre det er lukket anlegg!»

«Lønngrunnen utenfor Asen ligger i villaksens frie ferdselsområde og etablering av oppdrett her må ikke tillates med mindre det er lukket anlegg!», framholder Ingrid Gauslaa Hårstad og Gunnar Petterson på vegne av Åfjord Venstre i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Optimismen fester grep

Sparebank 1 SR-Banks ferske konjunkturbarometer viser sterk optimisme. Særlig gjelder det oljenæringen, bygg og anlegg samt industri.
Les mer om:

Nå får hun 5 millioner – og regional status

Haugaland Hestesportsenter får status som regionalt anlegg.
Les mer om:

41-åring involvert i den sjuende konkursen på sju år

Fredag begjærte kemneren i Fredrikstad konkurs i selskapet Vestre Bygg og Anlegg AS. Dette er den tredje konkursen innehaveren av selskapet er involvert i hittil i år, og den sjuende siden 2011.

– Tar saken på største alvor(pluss)

– Et deponi for farlig avfall må være et statlig ansvar, og ikke overlates til private aktører som skal tjene penger på et slikt anlegg!
Les mer om:

Nå får bueskytterne tak over hodet

Med Trollvikahallen får bueskytterne i Klepp et helt unikt anlegg. Denne uka ble grunnsteinen lagt ned.
Les mer om:

– Det er en absurd energibruk på krypto

Obos-sjefen reagerer sterkt på at Kryptovault skal bygge anlegg i Glomfjord og Sauda for produksjon av bitcoin, hvor det vil trekkes like mye strøm som hele Stavanger.

Kjenner ikke brannårsaken på Myklebust

Fredag 3. august ble et hus på Myklebust på Eigerøy totalskadet i brann. Politiet i Egersund har nå bedt en tilsynsingeniør gå gjennom husets elektriske anlegg.

Størst optimisme i oljenæringen og i bygg og anlegg

Optimismen brer om seg i en rekke næringer, viser en fersk konjunkturrapport fra SR-Bank. Mange ser et stadig sterkere lys i enden av tunnelen, som betyr oppgang for flere bransjer, der særlig oljenæringen og bygg og anlegg har vekst og vil merke kampen om nye fagfolk.
Les mer om:

Nord-Korea løslot pågrepet japaner

Nord-Korea har deportert en japansk turist som ble pågrepet tidligere i måneden, angivelig etter å ha filmet et militært anlegg.
Les mer om:

Statsministeren stekte laks på studentkjøkkenet: – Dette ser veldig sunt ut som studentmat

– Ett av de mest fantastiske anlegg i landet, sa statsminister Erna Solberg (H) da hun åpnet Mørkvedlia studentpark med 604 boliger.

Gigantisk anlegg for kraft er satt i drift

Ertsmyra stasjon og ny 420kV-ledning Kvinesdal-Ertsmyra er satt i drift.
Les mer om:

Kartlegger klimaskader i Hiorthhamn

Klimaendringene gjør at skadene på bygg og anlegg i Hiorthhamn eskalerer. Forskere jobber med å systematisere klimaeffekten.
Les mer om:

Populær anleggsskole

Teknisk fagskole for anlegg har også dette året rekordmange søkere.
Les mer om:

Gratistilbudet er blitt svært populært: – Nå lager vi en en dobbelt så stor park

Skedsmo kommune spanderer gratis trening på innbyggerne. Bondetangen langs Flomvollen brukes av stadig flere, og nå settes det opp flere anlegg rundt i kommunen.
Les mer om: