Nyheter om Anlegg


Får halvannen million

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aktivitetsarena Valnesfjord er et samarbeid mellom Valnesfjord IL og Valnesfjord Helsesportssenter (VHSS).

Mener at Tønsberg blir prioritert framfor Sandefjord: – Utgjør flere millioner kroner

11. juni behandlet hovedutvalget for kultur, idrett og folkehelse i Vestfold fylkeskommune fordelingen av årets spillemidler til anlegg for fysisk aktivitet i kommunene.

Fyrte i gang nytt anlegg(pluss)

Mandag startet drifta for fullt av den nye og mobile betongstasjonen til HGB på Breistrand, kun få kilometer fra flyplassen.
Les mer om:

Nytt oppdrettsanlegg bygges av LNS(pluss)

Nord-Norges største anleggsentreprenørselskap Leonard Nilsen og sønner AS er engasjert for å realisere første byggetrinn for Andfjord Salmon AS sitt anlegg på Andøya.
Les mer om:

Skulle jo komme ny ramp?: Hva skjera?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om skateanlegget ved Engebråten skole på Kjelsås, og som trengs å rustes opp.

Vant stevne i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fem kusker fra Fauske kjøre- og rideklubb (FKR) og Holand hestesportsklubb (HHSK) som deltok på kjørestevne hos Kågedalen ryttarförening i Ersmark i nærheten av Skellefteå sist helg. Nora Engan (25) fra Saltdal deltok på sitt første kjørestevne sammen med fjordhesten Embla Vinje (13), som også debuterte på kjørebanen.

Foreslår ny bruk: «Med den suksessen nåværende anlegg har, er det på tide å utvide tilbudet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Det åpne kommunale området - uten apparater eller tilrettelagt for ballspill med mer - ved Myrerjordet, i kroken ved Myrerskogveien og Arilds vei, var til behandling i Nordre Aker bydelsutvalg, torsdag kveld. I sakfremstillingen står det blant annet at Myrerjordet med flere anlegg for idrett og aktivitet som betjener befolkningen på Grefsen og Kjelsås har blitt en suksess.

Har investert 30 millioner i landets råeste anlegg – slik blir festen

SKIEN: Det startet som et hårete mål, men nå er det klart for en heidundrende åpning av Norges råeste solcelleanlegg til 30 millioner kroner. 4500 kvadratmeter med solceller skal forsyne Norges største batteri med strøm. Da blir det gratiskonsert og 1000 gratisbilletter til Odds kamp mot Haugesund.

Anbefaler marine industriparker i ny rapport: – Lukkede oppdrettsanlegg ligger et stykke fram i tid(pluss)

Forskere fokuserer på åpne anlegg i letingen etter nye sjøarealer til oppdrettsnæringen.
Les mer om:

Tannlegesenteret har eget vannrenseanlegg – stoler ikke på drikkevannet i kommunen

ASKØY (NRK): Etter å ha måttet stenge flere ganger, kjøpte de eget anlegg for fire år siden. – Vi liker å føle oss trygge på at jobben vi gjør er trygg for pasientene, sier tannlege.
Les mer om:

Landslagsløperne: - Styrer unna Maridalen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN/MARIDALEN: Tirsdag formiddag staker to unge menn opp mot Grefsenkollen i det Nordre Aker Budstikke møter dem.Ikke andpustne lar landslagsløperne seg intervjue på toppen, og forteller om flere situasjoner de helst skulle unngått i Oslo-trafikken på rulleski. Sjur Røthe og Pål Golberg forteller samtidig om et økende behov for gode rulleskianlegg for barn og unge. Sjur Røthe (t.

Nå har de laget sin egen plan, for aktivitetsparken «BrekkeLøkka»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Hvaler har soleklart flest solcelleanlegg i landet – sjekk din kommune her!

Ingen i Norge slår Hvaler på solcelleanlegg. Per innbygger har de over tre ganger så mange anlegg som neste kommune på lista.
Les mer om:

Skaper mer arbeid og aktivitet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når bygget står ferdig i mai 2020 er det hele 1.100 kvadrat næringsmuligheter i ett bygg.I dag finnes det allerede et næringsbygg på samme tomt, som eies av Beiarn kommune.

Gyproc samarbeider med Ragn-Sells om nytt anlegg: Skal gjenvinne gips fra byggeplasser på Øra

Gyproc Saint-Gobain har inngått avtale med Ragn-Sells om å bygge et gjenvinningsanlegg for gips. Administrerende direktør Lars Gaustad i Glava, Weber og Gyproc sier til Fredriksstad Blad at det skal bygges i nær fremtid.

Har fått inn rundt 100 millioner kroner – venter fortsatt på det første salget

SKIEN: Administrerende direktør i MSG Production AS, Dag Jostein Klever, sa i retten torsdag at selskapet er i en tøff situasjon, men at de skal klare å betale regningene og løpende utgifter fram de har fått solgt sitt første anlegg for vasking og avisning av fly.

Avfallsanlegg i Bergen evakuert på grunn av propangass

Avfallsselskapet BIR sitt anlegg i Møllendalsveien i Bergen ble evakuert onsdag kveld på grunn av gasslukt. Gassen kom fra en gassflaske som var kastet i en container.
Les mer om:

Deler ut 58 millioner til aktiviteter i Troms - disse 57 får penger

Fylkesrådet fordeler rekordstore 58,3 millioner kroner til anlegg for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet i Troms. I alt 57 av 106 godkjente søknader får tilsagn om hele eller deler av søknadsbeløpet.

- Vi trenger enda flere lærlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: I år fyller opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene på Fauske 25 år. I den anledning kom tidligere statssekretær og nåværende daglig leder for Maskinentreprenørenes forbund, Julie Brodtkorp for å gratulere og sjekke ut forholdene ved linja for anleggsteknikk ved Fauske videregående skole.En bransje i vekst Hun legger stor vekt på hvor viktig det er å rekruttere flere til å jobbe innenfor anleggsbransjen.

Dødsalgene har spredd seg til nok et oppdrettsanlegg

Det er funnet død fisk ved ytterligere ett oppdrettsanlegg i Troms og til sammen er tre nye anlegg rammet. Prøver viser at det er dødsalgene som har spredt seg.
Les mer om:

Dødsalgene har spredd seg til nok et oppdrettsanlegg

Det er funnet død fisk ved ytterligere ett oppdrettsanlegg i Troms og til sammen er tre nye anlegg rammet. Prøver viser at det er dødsalgene som har spredt seg.
Les mer om:

Dødsalgene har spredd seg til nok et oppdrettsanlegg

Det er funnet død fisk ved ytterligere ett oppdrettsanlegg i Troms og til sammen er tre nye anlegg rammet. Prøver viser at det er dødsalgene som har spredt seg.
Les mer om:

– Jeg spurte om de kunne stå og se på at jeg åpnet sekkene på innsiden. Det var uaktuelt

For første gang på 18 år ble Bent Fagerli nektet adgang til Roafs anlegg.
Les mer om:

En forsmak på valgkampen: Dette vil Høyre satse på i Nordre Aker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nordre Aker Høyre hadde stand på Sognsvann søndag, som en forsmak på valgkampen som for alvor begynner etter sommerferien.Flere av valgkampapparatet og listekandidatene stilte i finværet og delte ut valgkampmateriell og Solberg-toddy til blide turgåere.