Nyheter om Angell


Overtar etter Ingelin Noresjø som ny leder i Nordland KrF

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dagfinn Arntsen er ordfører på Værøy og er partiets tredjekandidat til høstens fylkestingsvalg.Fylkesstyret valgte Aud Angell fra Meløy til første nestleder i fylkesstyret og Torbjørg Nordås som andre nestleder.- Nordland KrF takker Ingelin Noresjø for innsatsen og ønsker vår nye leder lykke til med arbeidet, heter det i en pressemelding fra partiet.

Kommunen la press på gårdeier - nå er arbeidet i gang

Gårdeier Dag Angell Strand har lovet å male fasaden på Hovedgata 33 før 17. mai. Nå har jobben startet.
Les mer om:

Lovte å male før nasjonaldagen

Gårdeier Dag Angell Strand lovte å male fasaden på Hovedgata 33 før 17. mai. Det opplyser enhetsleder Svein O. Dale i kommunen. Det begynner å haste veldig dersom Strand skal holde løftet sitt.
Les mer om:

Skulle sjekke inn på hotell i Colombo, men ombestemte seg rett før det smalt

SRI LANKA: Kjæresteparet Filip Papoutsis (23) og Celine Angell Stofer (22) skulle sjekke inn på hotell rett ved der bombene smalt søndag. Men så ombestemte de seg.
Les mer om:

Her vil kommunen bruke tvang for å kreve vedlikehold

Hovedgata 33 og 37, som tilhører Dag Angell Strand, står begge tomme og nummer 33 er sterkt preget av forfall. Nå har kommunen funnet hjemmel for å kreve vedlikehold av bygårdene.
Les mer om:

Suksess med tapas på Nordstrand: - Alt vi gjør, det gjør vi med kjærlighet, sier Victoria Angell (52)

Visste du at de finnes en tapasrestaurant på Nordstrand? Victoria Angell som driver Victorias Café & Tapas forteller om fulle bord og magisk stemning hver torsdag kveld.
Les mer om:

Advarer mot store isklumper i veibanen i tunnelen

Drosjeeier Jørn Cato Angell fikk seg en liten støkk i Kågentunnelen i dag tidlig.
Les mer om:

Hallvert er flau over Stjernen-supporterne

– Hva har skjedd med supporterne i Fredrikstad, innleder Iselin Mari Angell sin oppfordring om å støtte Stjernen nå når lager trenger det som mest.
Les mer om:

Utestengt etter flaskekasting, trusler og sexhets: – Helt uakseptabel oppførsel

Flere personer er nektet adgang til Tønsberg Vikings A-lagskamper. –Vi var nødt til å ta grep, sier klubbens styreleder Tarjei Angell.
Les mer om:

Klappet og klart for restaurant(pluss)

Etter intens jobbing den siste tiden, kan Jørn Cato Angell i Ocean Bar endelig åpne restauranten Kasjotten fredag kveld.
Les mer om:

Tidligere politibetjent med råd for å unngå innbrudd i jula

– Hør om en nabo kan måke snø og lage bil- og fotspor i snøen. Guro Angell Gimse (H) i Justiskomiteen har enkle råd til de som skal reise bort i jula.
Les mer om:

Så trangt er det i tunnelen(pluss)

Frp-politiker Jørn Cato Angell mener noe må gjøres i Kågentunnelen.
Les mer om:

Politi-politiker ber politifolk stå lenger i jobb lenger

Hun har vært politi i store deler av sitt arbeidsliv. Nå sitter Guro Angell Gimse (H) på Stortinget og krever at egen regjering sørger for at politifolk står lenger i jobb. Det faller ikke i god politi-jord.

Sjå direkte: På tredjeplass ved første passering når alle har passert

Sogneprest May Line Angell i Tromsøysund menighet fikk en meget eksklusiv konsertopplevelse med den verdensberømte artisten.
Les mer om:

Her spiller Wyclef Jean for sognepresten i Ishavskatedralen

Sogneprest May Line Angell i Tromsøysund menighet fikk en meget eksklusiv konsertopplevelse med den verdensberømte artisten.
Les mer om:

– Situasjonen er uholdbar

Man kan ikke gi politireformen all skylda for at sakene hoper seg opp hos Politiet. Det mener Guro Angell Gimse (H) i justiskomiteen. Hun sier likevel at situasjonen i Øst er uholdbar, og ikke kan vare.
Les mer om:

I mitt neste liv skal jeg stemme på KrF, men før det: DRAM OG DRØM

Men denne teksten er mest til DEG og forfatter Olav Angell (1932-2018)
Les mer om:

Nå idioterklærer jeg med glede meg selv for at jeg var skeptisk

Jeg har slitt med å sette ord på det jeg har sett de siste to dagene. For det er nesten uvirkelig, skriver TV 2s friidrettsreporter Per Angell Berntsen.
Les mer om:

Oppblåsbar stol skapte forvirring blant konkurrentene

Karsten Warholm skal i dag ut å kjempe om sitt første gull. Og han vet nøyaktig hva han skal gjøre, skriver TV 2s reporter Per Angell Berntsen.
Les mer om:

«Mange bønder er flinke til å tenke alternativt for å få løst fôrmangelen uten å ty til nødslakt»

«Gjennom fire strakstiltak gjør regjeringen det lettere for bøndene å få tak i nok fôr», framholder Ingunn Foss, Landbrukspolitisk talsperson for Høyre og Guro Angell Gimse, Stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag i dette leserinnlegget.

Tannlege Karoline (30) avslører omsorgssvikt og overgrep: – Vi har en unik mulighet til å oppdage at noe er galt

I fjor sendte tannhelse-personell på Romerike 45 bekymringsmeldinger til barnevernet. – Vi har en unik mulighet til å oppdage at noe er galt fordi vi ser barna jevnlig over tid, sier tannlege Karoline Angell Moan.
Les mer om:

«Gammelsjarken» dugde ikke, så nå har Hallgeir fått seg ny(pluss)

Nysjarken «Kapella» ankom Sørreisa nylig. Hallgeir Angell har derfor ikke fått prøvd ut båten ennå, men opplyser at første testturen står for trappene.
Les mer om:

Pangstart etter ett års skadeavbrekk

Elisabeth Angell Bergh fikk hele 2017 ødelagt av skade. Starten på 2018 lover meget bra.
Les mer om:

Feiret med fyrverkeri og kake(pluss)

Livet som skipper på ringnotbåt ble for makelig for Agnar Angell. I en alder av snart 60 år fikk han lyst til å arbeide mer med kroppen. Nå har han investert 18 millioner kroner i den nye garnbåten «Aud-Jorunn» på 50 fot.