Nyheter om Angelina Jolie


Anklager eksmannen for vold - igjen

Den bitre skilsmissestriden mellom Angelina Jolie og Brad Pitt fortsetter.

Rettspapirer: Angelina Jolie hevder å ha voldsbevis mot Brad Pitt

Angelina Jolie (45) krangler fortsatt med Brad Pitt (57) om både foreldreomsorg og penger.

Rettspapirer: Angelina Jolie hevder å ha voldsbevis mot Brad Pitt

Angelina Jolie (45) krangler fortsatt med Brad Pitt (57) om både foreldreomsorg og penger.

Rettspapirer: Angelina Jolie hevder å ha voldsbevis mot Brad Pitt

Angelina Jolie (45) krangler fortsatt med Brad Pitt (57) om både foreldreomsorg og penger.

Angelina Jolie selde Churchill-måleri for rekordsum

Landskapsmåleriet er det einaste Winston Churchill laga under andre verdskrigen.
Les mer om:

- Selger million-gaven fra eksen

Angelina Jolie kvitter seg med gaven eksmannen ga til henne.
Les mer om:

- Vært ganske hardt

Angelina Jolie legger ikke skjul på at hun har hatt det vanskelig de siste årene.
Les mer om:

Åpner seg om barna

Angelina Jolie får hjelp av barna som skuespiller. Nå avslører hun hvordan.
Les mer om:

Iman Vellani blir første muslimske Marvel-superhelt Ms. Marvel hos Disney+

Iman Vellani blir Kamala Khan alias Ms. Marvel Den 18 år gamle, kanadiske MCU-nykommeren, som etter flere audition-runder testfilmet i sommer, har fått hovedrollen i Disney+-serien Ms. Marvel skriver Deadline i kveld. Innspillingen starter senere i høst. Iman Vellani blir Ms. Marvel alias Kamala Khan i MCU-serien (TIFF) Versjonen av Ms.

Kiss, marry, tråkke på Lego?

Etter å ha kjempet deg gjennom uken fortjener du å lene deg tilbake. Samtidig kan du kose deg med en runde «Kiss, marry, tråkke på Lego»! Altså en liiitt snillere variant av «Fuck, marry, kill», hvis du kjenner til den. Reglene er enkle: Du får utdelt tre forskjellige kjendis-alternativer. Så må du avgjøre hvem du vil kysse, hvem du vil gifte deg med, og hvem du vil at skal tråkke på Lego – aka den ultimate smerte.

Brad Pitt og Jennifer Aniston «gjenforent» i stjernespekket video ♡

Savner du Brad Pitt og Jennifer Aniston som par? Skuespillerkjekkasen er for tiden opptatt med en tysk influencer, men det er jo lov å drømme. Nå har Jen og Brad nok en gang blitt «gjenforent» – iallfall på skjermen.

Pitts flamme med kryptisk melding

Hollywood-stjernen Brad Pitts nye romanse svarer på kommentar om Angelina Jolie.
Les mer om:

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

Brad Pitts nye boo Nicole Poturalski (27) er gift med Roland Mary (68)?

Historien om Brad Pitt og Nicole Poturalski begynner å ligne en Hollywood-fortelling. Kanskje Brad Pitt kan spille den mannlige hovedrollen? (Eller Leo…) Nå viser det seg nemlig at kvinnen den 56 år gamle skuespilleren angivelig er sammen med angivelig er gift med en annen mann.

Nicole Poturalski: 13 bilder av den nye kjæresten til Brad Pitt

Brad Pitt skal ha funnet kjærligheten på nytt. Ifølge Page Six er 56-åringen sammen med den 27 år gamle tyskeren Nicole Poturalski. Paret er nå på ferie i sørlige Frankrike. Berlin-jenta, som ofte er i Los Angeles, jobber som modell og influencer, med 117 000 Instagram-følgere. Brad, som fortsatt er i en juridisk tvist med eksen Angelina Jolie, har seks barn – Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12) – mens Nicole har sønnen Emil. Brad og Angelina ble offisielt skilt i 2019, men i oktober møtes de i retten for å avgjøre foreldreretten. Hils på Nicole

Ut mot ekskona: - Desperasjon

Nye detaljer om rettssaken mellom Brad Pitt og Angelina Jolie er blitt lekket.

Ny krangel i kulissene

Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse ble finalisert i fjor, men det betyr ikke at saken er ferdig.
Les mer om:

X-Men fyller 20 år – her er 20 fakta

X-Men har bursdag. Det klassiske Marvel-verket, som var forut for sin tid, fyller 20 år i dag. En bekmørk skygge over jubileet – og alle hans filmer – er at regissør Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) er anklaget for overgrep mot mindreårige gutter. Han ble derfor fjernet fra produksjonen av fjorårets X-Men: Dark Phoenix. Etterforskning pågår.

Angelina Jolie avslører hvorfor hun skilte seg fra Brad Pitt

Det berømte Hollywood-paret gikk fra hverandre i 2016. Nå avslører Angelina Jolie hva som gjorde at hun ville skille seg fra eksmannen. 

Brad Pitt (56) blir koblet til australsk reporter (33)

Den berømte skuespilleren har ikke vært sammen med noen siden bruddet med Angelina Jolie. Nå ryktes det at han har funnet tonen med reporteren Renée Bargh.

Madonnas dans mot rasisme ble til meme-bonanza

Madonna forventet nok ikke et hav av ironiske svar da hun i natt postet et ektefølt innlegg mot rasisme i sosiale medier. Eller kanskje hun så det komme? Popstjernen fikk mye pes da hun delte sine «Quarantine Diaries» på Instagram tidligere i år. Kritikere kalte Madonna virkelighetsfjern og tonedøv, da hun som styrtrik kjendis bør klare seg greit i selvpålagt karantene. Men hun lot seg selvsagt ikke stanse, og postet flere dramatiske videoer på Insta. Nå handler det dog ikke om henne. Madonna har de siste dagene postet flere innlegg om George Floyd, en ubevæpnet svart mann som døde etter å ha

- Klarte nesten ikke vente med å kysse henne

Hollywood-stjernen skryter uhemmet av Angelina Jolie.
Les mer om:

Hva skjer med Brad Pitt og Alia Shawkat?

Blomstrer romantikken mellom Brad Pitt (56) og Alia Shawkat (30)? Eller er de bare gode venner? Den siste tiden har de to skuespillerne blitt sett sammen flere ganger, blant annet på konsert, komishow og gallerier. Mange konkluderer dermed med at Brad dater den 26 år yngre Arrested Developement-favoritten.  Denne helgen ble Oscar-vinneren sett på Thundercat-konsert med en «mystisk» kvinne, som TMZ senere kunne avsløre var Alia Shawkat.  Se video: En fyr som ligner på Alias Arrested Developement-kollega Michael Cera er også der.  TMZ skriver dog at det er artisten Beck.

Brad Pitt og Jennifer Aniston gjenforent i natt

Håp for ekte gjenforening? Brad Pitt og Jennifer Aniston ble hele verdens favorittpar da de ble kjærester 1998. To år senere var skuespillerne gift, men lykken varte bare til 2005. Mens skilsmissen pågikk møtte Brad Angelina Jolie på settet til Mrs & Mrs Smith, og det ble full klaff fra første stund. (Det gikk rykter om overlapping aka utroskap, men dette har Brad og Angelina avkreftet.) Brangelina resulterte i seks barn og elleve år som par. I 2016 ble det kjent at de gikk fra hverandre. Siden har Brad vært singel, men fansens drøm om at han skal finne tilbake til Jen dør aldri.  Så sent som

Første Oscar-sjanse til norskregisserte «Maleficent»

Filmen er på kortlisten til Oscar-kategorien makeup og hårstyling, sammen med sterke kandidater som «Downton Abbey», «Joker», Elton-filmen «Rocketman» og Tarantinos 60-tallssaga «Once upon a Time…in Hollywood». Men Angelina Jolie var slående i Rønnings film – med djevlehorn og dramatiske kinnben.