Nyheter om Andresen


Guttene sang med Turboneger på Grefsenkollen: - Jeg ble oppkavet og glad. Rockemusikk er veldig gøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Da Turbonegro spilte på OverOslo-festivalen lørdag hadde de en overraskelse på lur til publikum. Midt under konserten inviterte de 60 barn fra opp på scenen. Guttene fra Bislett guttekor og Berg guttekor skapte unik festivalstemning når de framførte de Turbonegers Get It On og en heftig versjon av Alice Coopers School’s Out.- Det var helt rått, sier Emil Grifasi Nerbøe (9) i Bislett guttekor.

Joachim Andersen: Tottenham har lagt inn bud på nok en danske

Lyon har prøvd seg og Arsenal jobber hardt med saken. Danmark har nok en stjerne i emning. Dette har også fått Tottenham på banen, som har en stor porsjon god erfaring med spillere fra denne nasjonen. Christian Eriksen har vært navet hos Tottenham de siste sesongene, og har sørget for at ballen finner veien til Kane og gjengen på topp. Ifølge Corriere dello Sport har nå Tottenham bestemt seg for å hente Eriksens landsmann, Joachim Andersen. Joachim Andersen in action for Sampdoria.

Ny Øra-fabrikk kan gi distriktet flere titalls arbeidsplasser: Stor interesse for å hjelpe med tomt

Batteriretur har fått henvendelser fra flere tomteeiere i Fredrikstad og Sarpsborg, som kan tilby areal til den nye fabrikken. Daglig leder Fredrik Andresen tar sikte på å undertegne en intensjonsavtale i 2019.

Private vil gjøre skredutredninger selv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Evakueringsregimet som vi næringsdrivende i Nybyen lever under er belastende. Signalene fra Longyearbyen lokalstyre (LL) om mulig utredning av skredfaren er ikke oppløftende. Derfor må vi gjøre noe selv for å få forutsigbarhet over virksomheten vår, sier Ole Reistad.Selv er han medeier i Stormessa gjennom selskapet Polar Eiendom Svalbard AS.

Batteriretur venter på svar fra Fredrikstad kommune: Kan ikke vente til 2020 – vurderer tomt i Sandefjord

Batteriretur ønsker å bygge verdens første fabrikk for demontering av elbilbatterier på Øra. Daglig leder Fredrik Andresen sier at fabrikken vil bli bygd i Sandefjord hvis Fredrikstad kommune ikke kan stille med tomt.

Rik Stavanger-rocker starter nytt IT-eventyr

Den ukjente og rike rockeren Lasse Andresen fra Stavanger skal starte et nytt IT-eventyr, nå med Stavanger som base. Målet er Nasdaq-børsen i USA. Igjen.
Les mer om:

Fauske motorshow: VIDEO: Opp-ned-intervju i Vegvesenets veltepetter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: En av mange attraksjoner under lørdagens motorshow på Fauske var Statens vegvesens "veltepetter", en Volvo som man kan sette seg inn i og som kan snurre 360 grader rundt sin egen akse. Her kan du se videoen fra da Saltenpostens journalist fikk med seg sjefen for showet, Hans Marius Steinbakk inn i Volvoen for å la seg intervjue i opp-ned-positur. Det var han straks med på.

Tøyenløftet - seks år etter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er oppriktig stolt av å ha fått vært med på disse seks årene. Ordfører Marianne Borgen (SV) smiler bredt over bordet på Aktivitetshuset K1, midt på Tøyen.- Folk virker mer stolt over å bo her nå. Det er nå drøye seks år siden Tøyen-avtalen ble inngått, og området har gradvis blitt løftet gjennom denne tiden, både gjennom fysiske grep, viktige satsinger, og ikke minst et aktivt lokalmiljø.

Ella (14) ble beste kvinne på mila

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)14 år gamle Ella Krystad har bodd i Longyearbyen omtrent hele livet. Lørdag løp hun 10 kilometer på tiden 49.23, og ble med det beste kvinne. Som samtlige andre Svalbardposten snakket med etter målgang, slet Ella med vinden.- Det var fryktelig tungt fra flyplassen og langs Burmaveien inn til byen igjjen. Men jeg er fornøyd, sier Ella Krystad, som stort sett bare trener svømming.

Ønsker utvidet kjernetid i sentrum: – Det vil gjøre butikkene mer konkurransedyktige

SKIEN: Avtroppende daglig leder i Skien by, Kathrine Nakken, mener sentrumsbutikkene bør ha utvidet kjernetid. Hun støttes av Heidi Andresen, som driver butikken Coco. – Det må til for at vil skal være konkurransedyktige.
Les mer om:

Aud Irene flyttet salongen til Lisleby – i full gang med ny hverdag

I april flyttet Aud Irene Andresen hudpleiesalongen Unique Hudpleie fra Christianslund til Lisleby.
Les mer om:

Ny hovedtrener i Larvik

Lars Wallin Andresen (36) overtar som hovedtrener i Larvik Håndballklubb, som er degradert til 1. divisjon. Det melder Østlands-Posten. 36-åringen forlater dermed Runars kvinnelag i 2. divisjon. Larvikingen har trenererfaring fra både norsk og dansk håndball.
Les mer om:

«Vil du bli møtt med «du ser ikke syk ut» og «skjerp deg, du er lat»?»

«Pasientsikkerheten til 230.000 nordmenn med en stoffskiftesykdom er truet. Stoffskifteforbundet forventer politisk handlekraft for den glemte folkesykdommen», framholder Rigmor Andresen, Leder i Stoffskifteforbundet Fosen lokallag, i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Losens datter ute av kurs

At fylkesrådmann Kristin Tofte Andresen kommer fra en familie med sjøfolk og loser, er ikke alltid like tydelig når hun setter sjøbein.
Les mer om:

«Vi ser allerede nå urovekkende endringer»

Espen Watne Andresen i Norges Frivilligesentraler viser i dette leserinnlegget sin bekymring for finansieringen av frivilligsentralene i fremtiden.
Les mer om:

Stabæk-legenden Martin Andresen er helt på bunn av Budstikkas liste

Martin Andresen er en av tidenes beste Stabæk-spillere – om vi ser bort fra de 20 minuttene han spilte i 2013.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Vil klage på vedtaket - mener de har tatt nødvendige grep(pluss)

Advokat og nyoppnevnt styreleder Reidar Andresen representerer Signatur Eiendomsmegling AS, bedre kjent som PrivatMegleren Ålesund, i prosessen som Finanstilsynet har opprettet mot foretaket.
Les mer om:

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

Bildeserie fra biltreffet i Egersund:

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi liker biler, fordi de er kule og lager høy lyd! fortalte en entustiastisk Ulrik Hetland Andresen på 11 år.Han og kameraten Benjamin Hatleskog (11) hadde nettopp spilt ferdig fotballkamp og satt i bilen på vei hjem. Tilfeldigvis gikk snakket i biler, forteller guttene, da de så at sentrum var fylt opp av biler av alle slag. Gutta hoppa rett ut av bilen for å kikke nærmere.

Når disse «husmødrene» reiser på tur kjører de et litt tøffere vorspiel enn andre

SKIEN: De kaller det husmorferie og avslutter som oftest med pub til pub. Men vorspielet til Sissel Gåre Andresen (41) og venninnene er alt annet enn ferie.
Les mer om:

Se Arna-Bjørnar - Klepp direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp har startet Toppserien 2019 med full pott. Etter seier over Avaldsnes, Stabæk og Røa i de tre første kampene, står en vanskelig bortekamp mot Arna-Bjørnar for tur i ettermiddag.Da Klepp møtte Arna-Bjørnar i siste treningskamp før seriestar, ble det tap 0-1. Da som nå manglet Elisabeth Terland. Klepp gjør én endring i startelleveren.

Se toppkampen Klepp - Røa fra kl. 14.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge lag står med to seirer av to mulige. Klepp har slått Avaldsnes 1-0 og Stabæk 2-0, mens Røa slo Sandviken 2-0 borte i første runde før de tok en knepen 2-1-seier hjemme mot Trondheims-Ørn forrige runde.Klepp må klare seg uten en av lagets store stjerner, Elisabeth Terland, som er ute med en belastningsskade i noen måneder.