Nyheter om Andresen


I dag dukket disse tre jentene opp: – Jeg har stor tro på dette

SKIEN: Hege Eek-Larsen (26), Linn Andresen (22) og Mathilde Knutsen (20) ankom Skienshallen for første gang som Gjerpen-spillere torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Paret fant plassen på tur med hundene. 11 år etter bor de i en oase(pluss)

På en tur med hundene i 2009 kom Berit Langdahl Andresen og Joar Grande over en perle av en nedlagt gård. I dag har de nytt hus, nytt fjøs og 160 vinterfôra sauer.
Les mer om:

Dette er Hydro Volts planer på Øra: Investerer 100 millioner hos Batteriretur og blir verdensledende på gjenvinning av elbil-batterier

Hydro og Northvolt skal investere 100 millioner i et gjenvinningsanlegg for elbilbatterier hos Batteriretur på Øra. Daglig leder Fredrik Andresen i Batteriretur sier at anlegget til Hydro Volt AS skal bygges på dagens tomt.
Les mer om:

Martin Andresen tilbake i Vålerenga

Åtte år etter at han forlot Vålerenga, er Martin Andresen (43) tilbake i klubben – nå som styremedlem i Vålerenga Fotball AS.

Den provinsielle kampen mot kapitalisme

Øyvind Andresen skriver i en kronikk 19. mai at “kritikken mot skatteparadisene har tatt av i mediene og i organisasjonene».
Les mer om:

Siden mars har 34 gått konkurs: - Ett grep reddet oss

SKIEN: Særlig klesbutikkene har merket bivirkningen av koronasituasjonen. Heidi Andresen på Coco fant medisinen som virket: – Vi var raske til å snu oss rundt.
Les mer om:

Rekonstruerer drap før jul i Hokksund

Politiet i Drammen rekonstruerer mandag kveld og natt til tirsdag drapet på Borgar Giil Andresen (74) i Hokksund. Han ble skutt lille julaften i fjor.

Rekonstruerer drap før jul i Hokksund

Politiet i Drammen rekonstruerer mandag kveld og natt til tirsdag drapet på Borgar Giil Andresen (74) i Hokksund. Han ble skutt lille julaften i fjor.

Addictologi-saken: Fikk 1,5 millioner i tilleggsskatt – politiet henlegger alle saker

Oslo politidistrikt henlegger alle anmeldelser av terapeut Espen Andresen. Skatteetaten har samtidig gitt «addictologen» en tilleggsskatt på 1,5 millioner kroner.

Starter opp igjen for fullt etter koronakrisen: – Føles som vi begynner på «scratch»(pluss)

For kafeen Cafè & litt te' i Bjugn har koronakrisen vært vanskelig. Daglig leder Ragnhild Andresen beskriver det hele som å starte på nytt.
Les mer om:

Rammes hardt av krisen – kommer med klart krav

Koronakrisen har ført til permitteringer og konkurser på Sørlandssenteret. Senterleder Liv Andresen ber politikerne innstendig om å endre reglene som forbyr enkelte typer aktivitet.
Les mer om:

SE BILDENE: Bydelsdirektør Tore Andresen bakte 1000 boller til de ansatte i Bydel Nordstrand

Bydelsdirektør Tore Andresen er så imponert over sine ansatte at han i dag valgte å ta kjøkkentjeneste for å gi dem en liten overraskelse.
Les mer om:

Opplever det som krevende å rekruttere nye fosterhjem under krisen (pluss)

– Jeg frykter at perioden som kommer vil bli svært vanskelig, med flere barn som har behov for et nytt hjem, og manglende fosterfamilier til å ta imot dem, sier Guri Hauge Andresen, konsulent i Aberia.
Les mer om:

Milliardær med pengestøtte til Trosvik IF

Milliardær Johan H. Andresen (58) har gjennom sitt selskap Ferd, gitt Trosvik IF 250.000 kroner.
Les mer om:

- Da han kom inn i mitt liv for 20 år siden var han en tullebukk av de store

Men nå vil Anne Lise Andresen (59) helst ikke snakke om hvordan det vil bli den dagen hun må ta farvel for alltid med sin aller beste firbente venn Mytos (30).
Les mer om:

Idrettslag fikk uventet pengegave: – Følte meg som en lottomillionær

Milliardær Johan Andresen deler gjennom sitt selskap Ferd ut millioner til over 50 idrettslag og foreninger. Fossum IF er blant flere som har fått den uventede meldingen.
Les mer om:

Nå begynner Bydel Nordstrand å åpne samfunnet igjen – dermed åpner også flere av bydelens tjenester: – Vi skal tilbake til den nye normalen

Bydelsdirektør Tore Andresen forteller at bydelen nå skal tilbake igjen til en ny normal hvor de gamle oppgavene nå vil bli løst på nye måter. 
Les mer om:

Politiet etterlyser bilder og video etter drap i fjor

På lille julaften i fjor ble 74 år gamle Borgar Giil Andresen drept i Hokksund. Nå etterlyser politiet bilder og video fra publikum.

Politiet etterlyser bilder og video etter drap i Hokksund i fjor

På lille julaften i fjor ble 74 år gamle Borgar Giil Andresen drept i Hokksund. Nå etterlyser politiet bilder og video fra publikum.

Johan Andresen i e-post til Ferd-ledere: – Kan være vår tids kamp

Ferd-eier Johan Andresen har sendt ut en tillitserklæring til alle sjefer tilknyttet konsernet, men advarer om at krisen vil føre med seg både tap og permitteringer.
Les mer om:

Har vært i Maridalen tre helger på rad: – Dette er den verste dagen. Ville vesten!

Trafikkleder Jan Åge Andresen i Norgesbuss foteller om fulle busser og ekstraavganger til Maridalen skjærtorsdag. Vi har også snakket med frivillige fra Røde Kors som skal minne folk på å holde avstand.
Les mer om:

Gatelagene får støtte av milliardær under koronakrisen

Etter fire ukers avbrekk kunne igjen FFKs gatelag samles for en fellesøkt. Nok en gang går milliardær Johan H. Andresen (58) inn med støtte til landets gatelag under en vanskelig periode.
Les mer om:

Doptørke bekymrer både politi og rusmisbrukere

Politiet ser nå negative konsekvenser av mindre dop på gata. For første gang må mangeårig rusmisbruker Janne Andresen få substitutt-medisin fra legen.
Les mer om:

Politiet snart ferdig med etterforskning

I løpet av våren skal politiet avgjøre om de mener det er riktig – eller ikke – å ta ut tiltale mot terapeut Espen Andresen og Laila Mjeldheim, hans medarbeider gjennom flere år.
Les mer om:

Hastet hjem til Norge

Milliardærarvingen Katharina Andresen er bosatt i London som student, men har reist hjem grunnet coronaviruset.
Les mer om: