Nyheter om Andresen


Fredrik Andresen i Batteriretur AS: – Vi ligger fem år før andre land i kunnskap om gjenvinning av bilbatterier, det tidsvinduet må vi utnytte

Verdens første til å gjenvinne bilbatterier, verdens første helautomatiske sorteringsmaskin av småbatterier og verdens første batteribank produsert av brukte bilbatterier. Batteriretur på Øra er så tidlig ute at Fredrik Andresen mener det er vanskelig å si nøyaktig hva slags kompetanse han trenger fra sine ansatte i fremtiden.
Les mer om:

Står fast på at det ikke bør bygges flere hytter ved Garli

Gar­li­ve­gen hyt­te­for­en­ing ved Iver Andresen har sendt et nytt brev til for­mann­ska­pet, der de opp­rett­hol­der pro­tes­ten mot re­gu­le­rings­pla­nen for Bei­to ei­en­dom ved Gar­li par­ke­ring.
Les mer om:

Andresen og Kristoffersen med sprintsølv i rulleski-VM

Ragnar Bragvin Andresen og Patrick Fossum Kristoffersen var ni fattige hundredeler unna VM-gull på lagsprinten i rulleski søndag. Istedenfor ble det norsk sølv.

Ihuga patriot for de røde og hvite

- Da jeg som liten jente spilte fotball sammen med naboguttene, kom jeg alltid hjem med hull på knærne, minnes Unni Andresen, som alltid har vært interessert i lærkula. Lørdag 10. august runder hun 60 år.
Les mer om:

Trippel norsk i rulleski-VM

Det ble trippel norsk på 200 meter sprint i rulleski-VM fredag. Ragnar Bragvin Andresen sikret gull foran Jostein Olafsen og Kristian Ankersen. Rulleskispesialist Andresen sikret seg med det sitt andre VM-sprintgull på rulleski.
Les mer om:

VM-GULL TIL ANDRESEN – TRIPPEL NORSK

Det ble trippel norsk i rulleski-VM fredag.
Les mer om:

Her scorer debutanten fra over 30 meter

Strømmen: (Strømmen – Jerv 3-1). Pål Steffen Andresen har stått i stormen før. Han utelukker ikke at problemene faktisk har gjort laget bedre.
Les mer om:

Vil bygge verdensledende fabrikk i Fredrikstad – har fått flere tilbud om aktuelle tomter

Daglig leder Fredrik Andresen i Batteriretur er tilbudt tomt eller lokaler fra åtte firmaer, de fleste i Fredrikstad-distriktet. Ordfører Jon-Ivar Nygård og rådmann Nina Tangnæs Grønvold har også engasjert seg for å finne tomt.

Tapte nesten 50 millioner i fjor

Martin Andresen tapte 48,5 millioner i fjor etter skatt. Det viser årsregnskapet til den tidligere landslagsstjernens investeringsselskap.

Ny seier for lynrask Klæbo

Johannes Høsflot Klæbo vant turbodistansen på 200 meter og tok dermed sin andre strake seier i verdenscupen i rulleski i Kina fredag. Klæbo vant foran Jostein Olafsen og Ragnar Bragvin Andresen på tredje. Svenske Linn Sömskar vant kvinneklassen foran norske Julie Arnesen og svenske Jackline Lockner kom på tredjeplass i kvinneklassen.

Trippel norsk på rulleski i Kina

Johannes Høsflot Klæbo vant supersprinten i verdenscupen på rulleski i Beijing torsdag. Han vant foran rulleski-spesialistene Ragnar Bragvin Andresen og Alexander Dyrberg Ek. I kvinneklassen ble det seier til svenske Linn Somskar foran Anniken Gjerde Alnæs.
Les mer om:

Massiv motstand mot søknad om dispensasjon fra kommunedelplan

Sju ulike brukergrupper protesterer unisont mot utbyggingsplanene cirka tre kilometer nord for Beitostølen. – Vi oppfordrer formannskapet i Øystre Slidre om å stoppe planforslaget, sier Iver Andresen, som representerer Garlivegen Hytteeierforening.

Iselin (19) trodde hun var ferdig på videregående, men fikk ikke vitnemål

Iselin Andresen Olafsen (19) trodde hun var ferdig på videregående. Men da hun skulle åpne vitnemålet sitt fikk hun seg en overraskelse.
Les mer om:

Guttene sang med Turboneger på Grefsenkollen: - Jeg ble oppkavet og glad. Rockemusikk er veldig gøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Da Turbonegro spilte på OverOslo-festivalen lørdag hadde de en overraskelse på lur til publikum. Midt under konserten inviterte de 60 barn fra opp på scenen. Guttene fra Bislett guttekor og Berg guttekor skapte unik festivalstemning når de framførte de Turbonegers Get It On og en heftig versjon av Alice Coopers School’s Out.- Det var helt rått, sier Emil Grifasi Nerbøe (9) i Bislett guttekor.

Joachim Andersen: Tottenham har lagt inn bud på nok en danske

Lyon har prøvd seg og Arsenal jobber hardt med saken. Danmark har nok en stjerne i emning. Dette har også fått Tottenham på banen, som har en stor porsjon god erfaring med spillere fra denne nasjonen. Christian Eriksen har vært navet hos Tottenham de siste sesongene, og har sørget for at ballen finner veien til Kane og gjengen på topp. Ifølge Corriere dello Sport har nå Tottenham bestemt seg for å hente Eriksens landsmann, Joachim Andersen. Joachim Andersen in action for Sampdoria.

Ny Øra-fabrikk kan gi distriktet flere titalls arbeidsplasser: Stor interesse for å hjelpe med tomt

Batteriretur har fått henvendelser fra flere tomteeiere i Fredrikstad og Sarpsborg, som kan tilby areal til den nye fabrikken. Daglig leder Fredrik Andresen tar sikte på å undertegne en intensjonsavtale i 2019.

Private vil gjøre skredutredninger selv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Evakueringsregimet som vi næringsdrivende i Nybyen lever under er belastende. Signalene fra Longyearbyen lokalstyre (LL) om mulig utredning av skredfaren er ikke oppløftende. Derfor må vi gjøre noe selv for å få forutsigbarhet over virksomheten vår, sier Ole Reistad.Selv er han medeier i Stormessa gjennom selskapet Polar Eiendom Svalbard AS.

Batteriretur venter på svar fra Fredrikstad kommune: Kan ikke vente til 2020 – vurderer tomt i Sandefjord

Batteriretur ønsker å bygge verdens første fabrikk for demontering av elbilbatterier på Øra. Daglig leder Fredrik Andresen sier at fabrikken vil bli bygd i Sandefjord hvis Fredrikstad kommune ikke kan stille med tomt.

Rik Stavanger-rocker starter nytt IT-eventyr

Den ukjente og rike rockeren Lasse Andresen fra Stavanger skal starte et nytt IT-eventyr, nå med Stavanger som base. Målet er Nasdaq-børsen i USA. Igjen.
Les mer om:

Fauske motorshow: VIDEO: Opp-ned-intervju i Vegvesenets veltepetter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: En av mange attraksjoner under lørdagens motorshow på Fauske var Statens vegvesens "veltepetter", en Volvo som man kan sette seg inn i og som kan snurre 360 grader rundt sin egen akse. Her kan du se videoen fra da Saltenpostens journalist fikk med seg sjefen for showet, Hans Marius Steinbakk inn i Volvoen for å la seg intervjue i opp-ned-positur. Det var han straks med på.

Tøyenløftet - seks år etter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er oppriktig stolt av å ha fått vært med på disse seks årene. Ordfører Marianne Borgen (SV) smiler bredt over bordet på Aktivitetshuset K1, midt på Tøyen.- Folk virker mer stolt over å bo her nå. Det er nå drøye seks år siden Tøyen-avtalen ble inngått, og området har gradvis blitt løftet gjennom denne tiden, både gjennom fysiske grep, viktige satsinger, og ikke minst et aktivt lokalmiljø.

Ella (14) ble beste kvinne på mila

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)14 år gamle Ella Krystad har bodd i Longyearbyen omtrent hele livet. Lørdag løp hun 10 kilometer på tiden 49.23, og ble med det beste kvinne. Som samtlige andre Svalbardposten snakket med etter målgang, slet Ella med vinden.- Det var fryktelig tungt fra flyplassen og langs Burmaveien inn til byen igjjen. Men jeg er fornøyd, sier Ella Krystad, som stort sett bare trener svømming.

Ønsker utvidet kjernetid i sentrum: – Det vil gjøre butikkene mer konkurransedyktige

SKIEN: Avtroppende daglig leder i Skien by, Kathrine Nakken, mener sentrumsbutikkene bør ha utvidet kjernetid. Hun støttes av Heidi Andresen, som driver butikken Coco. – Det må til for at vil skal være konkurransedyktige.
Les mer om:

Aud Irene flyttet salongen til Lisleby – i full gang med ny hverdag

I april flyttet Aud Irene Andresen hudpleiesalongen Unique Hudpleie fra Christianslund til Lisleby.
Les mer om:

Ny hovedtrener i Larvik

Lars Wallin Andresen (36) overtar som hovedtrener i Larvik Håndballklubb, som er degradert til 1. divisjon. Det melder Østlands-Posten. 36-åringen forlater dermed Runars kvinnelag i 2. divisjon. Larvikingen har trenererfaring fra både norsk og dansk håndball.
Les mer om: