Nyheter om Andresen


For under to år siden ble Aleksander (17) kreftfri, nå spiller han for Norge og Stabæk

I 2020 tilbragte Aleksander Andresen 100 dager på sykehus og kjempet mot kreft. Onsdag debuterte han fra start for Stabæk og torsdag får han påfyll av antistoffer.
Les mer om:

Dansk dynamitt skal lede Blackburn tilbake til Premier League

Den tidligere danske landslagsspilleren (da danskene var dynamitt) erstattet Uwe Rösler som Malmø FF-trener, ledet den svenske klubben til titler, og tar et solid steg opp til Championship. På tirsdag kom bekreftelsen fra Henning Bergs første klubb i det store utlandet om at dansken har fått oppdraget med å sende den stolte klubben tilbake til Premier League.

Hedret Norway cups Grand Old Lady på sin 100-årsdag: – Hun var jentenes stemme

Ingen som har deltatt i Norway Cup har gått glipp av Rigmor Andresen. Med sin blide, positive og inkluderende stil ble hun et kjent ansikt på sletta. 8. september 2020 sovnet hun inn, og i dag ble hun hedret i menighetshuset.
Les mer om:

Frode (47) møtte dette synet på E18: – Galskap

Frode Andresen ble mildt sagt sjokkert da han havnet bak en varebil med plank hengende ut på høyre side av bilen på E18 ved Sandvika. Politiet prøvde å få tak i føreren, uten hell.

Tore fikk gladmelding rett før åremålet var ferdig: – Takknemlig

I seks år har Tore M. Andresen styrt bydel Nordstrand som bydelsdirektør. Nå får han fortsette i seks år til og arbeidet med å utvikle tjenestene er allerede i gang.
Les mer om:

Frode (47) møtte dette synet på E18: – Galskap

Frode Andresen ble mildt sagt sjokkert da han havnet bak en varebil med plank hengende ut på høyre side av bilen på E18 ved Sandvika. Politiet prøvde å få tak i føreren, uten hell.

– Uterommene blir villere

Landskapsarkitekt Egita Andresen mener vi må innse at vi har skapt de klimamessige utfordringene selv, og tror at fremtidens uterom mellom nybygg blir mindre striglet og mer like naturen selv.
Les mer om:

Nils August Andresen: The day the music died

Nils August Andresen: The day the music diedSist ut i kortserien om kunstmusikken og evnen til å bevege er Minerva-redaktør Nils August Andresen, som innleder med et "kategorisk, pompøst og unyansert" utsagn: I hjertet vet alle sammen at samtidsmusikken er en fiasko. Les mer
Les mer om:

Kris­tin G. Andre­sen: – De som sier penger ikke betyr noe, snak­ker ikke sant

Mange får kreft, men de færreste kan gjøre som Kristin G. Andresen. Kjøpe seg skreddersydd behandling i utlandet.
Les mer om:

Aud (67) driver Unique hudpleie: – Slik tar du best vare på huden din i sommer

I 49 år har Aud Irene Andresen drevet med hudpleie, og de siste årene har hun sørget for renslig hud blant Lisleby-folket. Nå kommer hudpleieren med tips til hvordan du selv kan ta vare på huden med litt ekstra velvære.
Les mer om:

Jan og Turid falt pladask: – Det var kjærlighet ved første blikk

Jan Andresen og samboeren Turid Espesti forelsket seg i den samme bilen samtidig, uten å vite om hverandre. Det ble starten på et langt kjærlighetsforhold til gamle Renaulter for de begge.
Les mer om:

RB-fotografens vinnerbidrag

Fotograf Lisbeth Lund Andresen stakk av med den gjeve fotoprisen under fredagens SNUS-konferanse.
Les mer om:

Politiet: Vet ikke hvor mannen har falt i sjøen

Operasjonsleder ved politiet i Agder, Linn Andresen, sier politiet i Holt nå vil overta etterforskningen etter at en mann ble funnet død i sjøen utenfor Borøya i ettermiddag.

Mamma Mia! kåret til årets musikal 2021

Mamma Mia! kåret til årets musikal 2021Øvrige priser gikk til ensemblet i "Musikalen Ingvar! - En Møbelsaga", scenograf Gjermund Andresen og skuespiller Trond Teigen under utdelingen mandag kveld. Les mer
Les mer om:

Håver inn på dette yrket: – Kan ikke si at jeg selger meg selv

Therese Lien Andresen fra Våler bestemte seg for å gå «all in» på Instagram og Snapchat. Det har vist seg å være en gullgruve for influenseren.

Håver inn på dette yrket: – Kan ikke si at jeg selger meg selv

Therese Lien Andresen fra Våler bestemte seg for å gå «all in» på Instagram og Snapchat. Det har vist seg å være en gullgruve for influenseren.

Linn (24) brast i gråt sist hun møtte søsteren: – Håper det går bedre nå

SKIEN: Linn Andresen (24) føler seg godt forberedt før onsdagens møte med lillesøster Thea (19).
Les mer om:

Store endringer for de to eiendommene: – To av boligene ble solgt før vi rakk å legge de ut for salg

– Det var svært god interesse for boligene. Vi får mange direkte henvendelser fra boligkjøpere som er på jakt etter nybygg på Grefsen og Kjelsås om dagen, sier Christer Andresen i Atlas Utvikling AS.
Les mer om:

– Her sto menneskene jeg så flykte fra sine hjem på TV

Da Lars-Ingar Bragvin Andresen (35) var ferdig med nattskiftet på Nasjonalt ankomstsenter i Råde, hadde han behov for å debriefe. Det resulterte i et rørende dikt som får stor respons i sosiale medier.
Les mer om:

Se søkerlisten – disse syv vil bli bydelsdirektør på Nordstrand

Nå er det klart hvem dagens direktør, Tore M. Andresen, kniver mot i kampen om sin egen stilling.

Jon Arild ønsker din støtte her: –Klarer vi nok underskrifter kan vi ikke bli oversett lenger

Nylig troppet Jon Arild Andresen fra Ramberg, sammen med Svein Corneliussen fra Teie, opp på Færder-ordfører Jon Sanness Andersens kontor. Hit hadde de med seg en liste med 35 underskrifter.

- Sakene er forelda(pluss)

- Det prinsipale er at foreldingsfristen slår inn for alle fem søskena, uttalte advokat Reidar Andresen under forhandlingsprosedyren i Lagmannsretten onsdag. Han representerer Ulstein kommune.
Les mer om:

Nå lyses stillingen til Tore ut, men han vil selv søke om å forlenge kontrakten: – Jeg har vært heldig

Etter seks år går åremålet som bydelsdirektør ut. Nå vil Tore M. Andresen søke for seks nye år: – Jeg har fortsatt mye jeg vil gjøre
Les mer om:

Beste Manchester United kan gjøre nå er å selge til Røkke og gi Ole rattet

Selv Kjell Inge Røkke som har en av de verste eierhistoriene fra fotballøya må være bedre enn dagens Manchester United eiere. – Selv om det er mikroskopiske sjanser for at Glazer familien tar med seg klubben til Milton Keys slik Røkke gjorde med Wimbledon etter han sparket Drillo er deres innvirkning på Manchester Uniteds sjel svært negativ. Det var Røkke som i sin tid sammen med Bjørn Rune Gjelsten leverte Ole Gunnar Solskjær i privatfly til Manchester United som ung og lovende, nå kunne han dumpe av den norske manageren en gang til.

«Beppa» (86) og Pernille (20) har snart 400.000 følgere på TikTok: – Du får ikke mer moro enn du lager selv

Jan Erling Jørgensen (86), også kalt «beppa» av barnebarnet Pernille Solheim Andresen (20), er ikke som alle andre bestefedre og barnebarn. De to gjør nemlig suksess sammen på TikTok og Instagram med følgere fra hele verden.