Nyheter om Andreassen


Venter i kø på Nav – lever på oppsparte midler

Da Norge stengte ned, mistet en rekke artister store deler av inntektsgrunnlaget sitt. Anita Skorgan og Elisabeth Andreassen venter fortsatt på dagpenger fra Nav.

Mette og Ada åpner ny butikk i Farmandstredet: – Timingen er god

28. mai er datoen Mette Wiik og Ada Louise Andreassen har ventet på. Da åpner de interiørbutikken Feel igjen på Farmandstredet.
Les mer om:

Veronika (42) fikk sjokk da hun kom ut av Big Brother-bunkeren: – Turte ikke se på mobilen på flere dager

Veronika Katrin Andreassen fra Leknes har levd et liv som få andre.
Les mer om:

260.000 venter på Nav-svar. Firebarnsmoren Michell (28): – Veldig, veldig tungt

Michell Andreassen Smines måtte vente i nesten to måneder før hun fikk svar på dagpengesøknaden fra Nav.
Les mer om:

Se video: Filmet enormt snøskred på nært hold

Per Harald Andreassen filmet snømassene dundre ned fjellsiden. Politiet og Røde Kors advarer mot stor snøskredfare i Sunnmørsalpene og i Romsdal.

Kristoffer (31) og Elin (31) får drømmebryllupet sitt. Anita og John utsatte og håper familien får komme.

I to år har Kristoffer Andreassen (31) og Elin Ugland Moland (31) planlagt drømmebryllupet. Nå blir det både vielse og fest, men med korona-avstand. Det ble det ikke for Anita Vik og hennes John.
Les mer om:

Palestinere i verdens største fengsel

– Palestinere blir hver dag frarøvet retten til frihet over egne liv og folkeretten blir brutt, skriver Jacob Andreassen på dagen for Nakba, som palestinere markerer som årsdag for «den store katastrofen».
Les mer om:

Økonomer tror ikke krisebudsjettet holder: – Kommer til å sprenges

Både Kjersti Haugland og Jan Ludvig Andreassen mener revidert nasjonalbudsjett er mer som en løypemelding når det gjelder oljepengebruk - og tror flere milliarder må sprøytes inn i norsk økonomi.
Les mer om:

Tredje funn av eldgammel båt på samme eiendom

Fredag gjorde Frode Øina Andreassen et oppsiktsvekkende funn på sin egen eiendom. Under én meter med gjørme, lå det en gammel stokkebåt.
Les mer om:

Tove (67) og Olav (76) har sittet koronafast i campingvognen i snart to måneder

Tove Andreassen (67) og Olav Heggestad (76) ankom Spania idet landet stengte ned. Nå sitter de i husarrest i sin egen campingvogn.
Les mer om:

Dette glemmer «Viking-dødaren» aldri: – Helt vilt!

Sjekk det store smilet til FKH-legenden Tor Arne Andreassen. Så godt smakte det å score to mål – og knuse storebror Viking i 2010. Nå kan du se hele kampen i reprise.
Les mer om:

Frykter langtidseffektene av stengte dagsenter for folk med demens

Stengingen av dagtilbud for personer med demens har allerede gjort den psykiske og fysiske helsen til Valter Andreassen dårligere, mener familien. I en fersk rapport åpner Helsedirektoratet for en gradvis gjenåpning.
Les mer om:

- Gjort meg til bedre husmor

Elisabeth «Bettan» Andreassen snakker om sin nye hverdag.
Les mer om:

Prisen som førte til bokserie

Ivan Andreassen gjorde i mange år karriere som tegneserieskaper, men nå har pennen fått en ny funksjon. Han har blitt forfatter, og første bok er allerede sluppet.
Les mer om:

Torsdag blir det «business as usual» – nesten(pluss)

Daglig leder Kjell Andreassen på Tjeldsundbrua kro og hotell ser fram til å åpne dørene igjen etter drøyt seks uker uten gjester.
Les mer om:

Når er det klart: Torfinn eier veien, men får ikke lov til én vesentlig ting

Dommen i Naurstad-saken er klar. Grunneier Torfinn Andreassen eier veien som går til hyttene.
Les mer om:

Ole Egil driver oljeselskap i Oklahoma og tror vi vil ha lav oljepris lenge

– Oljeproduksjonen stenges ned, lagrene er fulle, sier Ole Egil Andreassen, direktør i det privateide oljeselskapet Anadarko Minerals i Oklahoma.

Må rydde opp etter seg: Fylkesmannen avviste klagen til PK Strøm

PK Strøm klaget på vedtaket fra Saltdal kommune om å tilbakeføre jordet til grunneier Birger Andreassen til dyrkbar mark etter den ulovlige masselagringen.

Nora (22) fikk tilbake jobben på korona-kreativ restaurant

Norge gjør en tabbe ved å stimulere bedrifter til å stenge ned og søke om kontantstøtte, mener økonomiprofessorer. Student Nora Andreassen (22) mistet først jobben, men nå er det kø utenfor den gjenåpnede restauranten, hvor hun igjen er på plass.
Les mer om:

Har funnet igjen gleden etter den tunge tiden

SKIEN: Samuel Andreassen (20) var langt nede etter at både bestemor og bestefar døde i løpet av kort tid. Men han har reist seg. Nå vil han slå tilbake - uten å flytte til Oslo.
Les mer om:

Samfunnsopptatt 100-åring: – Her skal ingen barn stå på utsiden av gjerdet

17. april fyller Rolvsøy IF 100 år. Æresmedlem Trond «Kurte» Andreassen & Co. har jobbet utrettelig for mangfold, inkludering og åpenhet – verdier som var helt fjernt da klubben ble stiftet.
Les mer om:

Renseriet åpner dørene igjen: – Gjør så godt vi kan(pluss)

Hugos renser og vaskeri AS i Harstad har åpnet dørene igjen med nesten full åpningstid. Det forteller eier Hugo Andreassen over tre uker etter at landet stengte ned.
Les mer om:

Spleiselag skal redde salonger og utesteder: – Jeg har nesten ikke ord

Bare fem måneder etter at salongen ble åpnet sto June Andreassen i fare for å måtte legge ned. Men så startet venninnen en spleis på nettet.
Les mer om:

Janne Andreassen (40): - Ikke for sent å snu

- Det er ikke for sent å snu, selv om en har kommet litt skjevt ut, sier Janne Andreassen, som mandag 30. mars runder 40 år.
Les mer om:

– Blir ingen vafler og kaffe så lenge korona-krisa pågår(pluss)

Forleden var Grete Grøtan Andreassen med på å arrangere flokafé i Treffpunkt Uthaug. – Så lenge korona-pandemien varer blir det ikke kafé, sier Andreassen.