Nyheter om Andersson


– Vi jobber på spreng for å sikre nok råvarer til julehandelen

Mens senterleder på Nordby, Ståle Løvheim, er innstilt på en meget rolig julehandel, er Meny-kjøpmann Lasse Andersson forberedt på storinnrykk og har flerdoblet sine bestillinger. – Marsipan tror jeg det blir tomt for når det nærmer seg jul.

Stian (25) fikk drømmejobben i konkurranse med flere hundre andre

Stian Andersson begynte som sommerhjelp på Meny Rjukan da han var 13 år. Nå har blitt ansatt som assisterende butikksjef på Meny Gulskogen, som en av flere hundre søkere.
Les mer om:

Jenny (18) setter opp sin aller første forestilling som manusforfatter, produsent og regissør: – Jeg er livredd

Onsdag 21. oktober er det premiere på det nyskrevne stykket «Ulvesletta» på St.Croix. Den som står bak og drar i alle spakene er Jenny Gladheim Andersson (18) som er manusforfatter, produsent og regissør: – Skuespillerne er utrolig dyktige. Er er det noe som går galt så er det min skyld, sier hun.
Les mer om:

Svensk landslagstrener utestengt

Sverige fikk det tøft i Lisboa mot Portugal i nasjonsligakampen. Det var da hjemmelaget scoret det andre målet at det rant over for landslagssjefen, Janne Andersson. Svensken pådro seg et gult kort etter enorme protester. Nå må Andersson stå over neste kamp mot Kroatia. Portugal vant kampen 3-0. – Man skal ikke bli utestengt som en landslagssjef, det er jeg ikke stolt over, sier Janne Andersson til SVT.

Slår tilbake mot Bråtveit: – Han er ikke her for å spille Uno og sitte i behandlingsrommet

Per Kristian Bråtveits misnøye blir ikke tatt godt imot av Djurgårdens sportssjef Bosse Andersson.
Les mer om:

I fjor kjøpte nordmenn halvparten av de 70 hyttene som Sasha solgte på svenskekysten: – I år har bare noen få våget

I mange år har nordmenn vært viktige kunder for eiendomsmegler Sasha Andersson fra Strömstad. Men denne sesongen ble alt annerledes. – Det har vært helt dødt, sier hun.

Storhamar vann mjøsderbyet

Storhamar slo Lillehammer 5–0 i Kristins hall. Jacob Noer fekk mykje hets da han gjekk frå Lillehammer til rivalen Storhamar i sommar. Han blei nok ikkje meir populær i kveld, for han skåra dei to første i kveld. Jimmy Andersson, Patrick Rørbu Elvsveen og Eirik Salsten skåra dei tre andre.

Dette er ukens kinopremierer

Frister det med romantisk komedie, en solid dose Roy Andersson, eller hva sier du til urovekkende grøss? Ukens kinomeny er svært innholdsrik med hele fem filmpremierer.
Les mer om:

Filip (23) var skadet, deppa og tung. Nå har han funnet tilbake til seg selv i «Nøtterøy-familien»: – Her bryr vi oss om hverandre

Nøtterøy tapte kampen på surt vis, men for Filip Andersson Moberg ble det likevel en personlig seier.

Jakob (32) blir ny leder hos Green Waves

I sommer lyste familiebedriften Green Waves ut stillingen som teknisk leder, sånn at pappa og grunnlegger Ole Salomonsen kan ta steget ut i pensjonistenes rekker. 1. januar er Jakob Storjord Andersson på plass.

Musikkritikerprisen til Gupta, KSO og Peter Szilvay

Prisen får de for framføringen av Rolf Guptas verk "Jordens sang". - La oss håpe at Musikkritikerprisen bidrar til at Jordens sang blir et verk på standardrepertoaret, som med sin tematiske åpenhet kan mane til ettertanke om fortid og fremtid, og som ikke minst fornyer norsk symfonisk kunst, sa kritiker Magnus Andersson i sin tale. Innlegget Musikkritikerprisen til Gupta, KSO og Peter Szilvay dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Wilmas mamma med bønn

17 år gamle Wilma Andersson ble drept i Sverige. Ekskjæresten hennes ble dømt for drapet. Liket er fortsatt ikke funnet.

– Flaut, pinlig og en skam at vi ikke tar imot flere enn 50 flyktninger fra Moria(pluss)

Walter Andersson leder Folkevenn-prosjektet i Malm – og reagerer sterkt på at Norge ikke gjør mer for flyktningene i Moria-campen i Hellas.

Zlatan tordnet mot landslaget – dette svarer Andersson

Zlatan Ibrahimovic reagerte sterkt på den svenske landslagstrenerens valg og tordnet på Twitter. Dette sier Janne Andersson om kritikken fra stjernen.

Ferdig etter ti kamper for Stabæk

Kantspilleren Romain Gall (25) er ferdig i Stabæk etter kun ti kamper i klubben. Han hentes nå tilbake til Malmö FF. – Romain trenger spilletid. Det er det blitt mindre og mindre av i Stabæk, sier Malmö-sportssjef Daniel Andersson i en pressemelding.

Svensk Johaug-rival fingerskadd

Ebba Andersson er ikke med når Sveriges langrennsløpere møtes til rulleskidyst i Trollhättan torsdag og fredag.
Les mer om:

Celtic vil være først med bud på svensk spiss

Kicker melder at de skotske mestrene Celtic kommer til å gi et tilbud på 6 millioner euro for Union Berlin-spissen Sebastian Andersson. – Svensken har hatt en meget god sesong i Bundesliga med 12 mål og tre assist. Ettersom interessen har vokst har Union Berlin begynte å forberede seg på at de vil miste sin favorittsvenske som vil opp og frem.

Livstid for drapet på Wilma (17) i Uddevalla

En 23-årig mann er dømt til livsvarig fengsel for å ha drept kjæresten Wilma Andersson (17) i Uddevalla i november i fjor.

Ekskjæresten dømt til livstid for drapet på Wilma

Tishko Ahmed (23) er dømt til livstid i fengsel for drapet på svenske Wilma Andersson (17).

Rosenborg har lagt inn bud på Djurgården-spiller

Jonathan Augustilnsson skkal være ekstremt nære en overgang til Rosenborg Djurgårdens sportssjef Bosse Andersson bekrefter overfor FotbollDirekt at Rosenborg har lagt inn bud på Jonathan Augustinsson. RBK har vist interesse for Djurgården-spilleren tidligere i sommer. Nå er det lagt inn bud. Bekrefter at Rosenborg har lagt inn bud – Jeg der er jo sant at Rosenborg har gjort det.

Den svenske skiyndlingen avslører løpsrekorden

Den nye skistjernen i Sverige Frida Karlsson slo rekorden til hennes egen lagvenninne Ebba Andersson med 20 sekunder. I utgangspunktet hadde ikke den svenske skieeset lyst til å avsløre tiden på «rekordløpet», men skal ha avslørt tiden til lokalavisen allehanda.se. Som også er gjentatt i den svenske TV-kanlaen SVT. Sveriges nye superstjerne i langrenn løp på tiden 8.36 minutter.

Andersson sparker oppover med disse trådløse ørepluggene

Og du trenger kun å lade dem opp med en mobillader.
Les mer om:

Ebba Andersson om den tøffe tiden: – Jeg vurderte å legge opp

Et feilsteg på en løpetur i november 2019 gjorde at Ebba Andersson (23) rett og slett vurderte å legge opp.
Les mer om:

Svensk skistjerne vurderte å legge opp

I fjor vurderte Ebba Andersson (23) å legge opp som langrennsløper. Nå mener hun Therese Johaug burde være bekymret.