Nyheter om Andersson


Takker Barkåker-folket etter brannen: – Det er masse omsorg her

Familien som mistet huset i brannen på Barkåker søndag takker lokalmiljøet for hjelp og støtte. – Vi har fått meldinger i hele går og hele dag, sier Mari Andersson Maulod.
Les mer om:

De regjerende mestrene er ute!

Det er mange som tror at nattens kamp hvor de regjerende NFL mestrene tapte blir legendariske Tom Brady siste kamp for New England Patriots. New England Patriots mot Tennessee Titans 13-20 Les: Landslagssjef Janne Andersson overrasker med Zlatan uttalelse New England Patriots med den legendariske Tom Brady som quarterback er overraskende sendt ut av denne sesongens sluttspill i NFL etter et hjemmeløp nederlag til Tennessee Titans. Patriotene, som vant Super Bowl i fjor, mistet wild card-oppgjøret mellom de to AFC-lagene med 13-20. Les på Popidol: Fortnite tjente over 15 milliarder i 2019 «Vi h

Sveriges største sammenlagthåp trekker seg fra Tour de Ski

En forkjølelse setter en stopper for Ebba Andersson før avslutningsetappen i Tour de Ski.

Sveriges største sammenlagthåp trekker seg fra Tour de Ski

En forkjølelse setter en stopper for Ebba Andersson før avslutningsetappen i Tour de Ski.

Mister Tour de Ski-avslutningen

En forkjølelse setter en stopper for Ebba Andersson på avslutningsetappen i Tour de Ski. Dermed ryker muligheten for svensk pallplass i kvinneklassen.

SISTE: EBBA ANDERSSON MISTER TOUR-FINALEN

Ebba Andersson får ikke gått avslutningsetappen i Tour de Ski.

Svensk stjerne bryter før monsterbakken

Ebba Andersson stiller ikke til start i Tour de Ski søndag.

Andersson trekker seg

Svenske Ebba Andersson stiller ikke til start på den siste etappen i Tour de Ski på grunn av forkjølelse. Hun hadde 53 sekunder opp til pallplass før start, og på grunn av sine klatreferdigheter var hun regnet som en pallkandidat.

Landslagssjef Janne Andersson overrasker med Zlatan uttalelse

I løpet av julen har trolig Sveriges landslagssjef Janne Andersson fått tenkt seg om og funnet ut av Sverige er bedre med Zlatan Ibrahimovic om bord. – På pressekonferansen før kampene mot Moldova og Kosovo i Qatar startet arbeidet for å få «fotballguden» tilbake.  Etter EM i 2016 trakk Zlatan seg på landslaget og da kom det noen rimelig saftige uttalelser som tydet på aldri mer. Sverige kvalifiserte seg som nummer to i Norges kvalifiseringsgruppe og møter blant andre Spania og Polen i gruppespillet i EM.

Østberg spurtslo Johaug

Ingvild Flugstad Østberg staka forbi Therese Johaug på dei siste metrane og vann kvinnenes 10 km klassiske jaktstart i Tour de Ski. Heidi Weng vann spurten om tredjeplassen etter fotofinish med Natalia Nepryajeva. Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Ebba Andersson følgde like bak.

Johaug-rival kunne ikke gå etter skade: Måtte trene sittende før sesongen

TOBLACH (VG) Mens Therese Johaug knuste verdenseliten i sesongstarten måtte Ebba Andersson drive sittende trening, fordi hun ikke kunne gå på grunn av sin alvorlige skade. En drøy måned senere er hun tilbake i verdenseliten.

Flugstad Østberg og Johaug-konkurrent utslått i sprintprologen i Tour de Ski

Sekundene tikket ikke Ingvild Flugstad Østbergs vei på søndagens sprintprolog i Tour de Ski, og hun mister dermed utslagsrundene. Det samme gjør Ebba Andersson.

Stor fordel for Johaug – Klæbo raskest av alle

I går smurte Jessica Diggins og Sadie Bjornsen seg bort. I dag røk både Ingvild Flugstad Østberg og Ebba Andersson i sprintprologen i Tour de Ski.

Stor fordel for Johaug – Klæbo raskest av alle

I går smurte Jessica Diggins og Sadie Bjornsen seg bort. I dag røk både Ingvild Flugstad Østberg og Ebba Andersson i sprintprologen i Tour de Ski.

Perfekt prolog for Johaug

Therese Johaug gikk en god sprintprolog, og tok seg videre til formiddagens kvartfinale i Lenzerheide. Det som er ekstra godt nytt for verdenseneren er at ingen av de to antatt argeste konkurrentene i Tour de Ski-sammendraget, Ebba Andersson og Ingvild Flugstad Østberg, klarte å ta seg videre fra prologen. Amerikanske Sophie Caldwell var raskest av alle, foran sveitsiske Nadine Fähndrich og lagvenninne Jessica Diggins. Maiken Caspersen Falla ble beste norske i prologen, på 6. plass.

Johaug vant første etappe

Therese Johaug vant den første etappen i årets Tour de Ski. Storfavoritten stakk fra underveis på fellesstarten i fri teknikk på den som ble en svært god norsk start. Heidi Weng ble nummer to, 12,3 sekunder bak. Rett bak henne fulgte svenske Ebba Andersson og comeback-kvinnen Ingvild Flugstad Østberg. Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble nummer fem, Tiril Udnes Weng nummer 7, Magni Smedås nummer 14 og Ragnhild Haga nummer 15.

– For mange brannfarlige tunneler

– Norge har veldig mange dårlige tunneler, sier branninspektør Mattias Andersson i Lillehammer. Han var til stede da Lillehammer kino halvannen uke før jul, hadde førpremiere på den nye norske spillefilmen «Tunnelen».

Friskmeldt og klar for Tour de Ski

Ebba Andersson er friskmeldt og klar for Tour de Ski etter å ha slitt de siste månedene.

Svensk skistjerne klar for Tour de Ski

Den svenske langrennsløperen Ebba Andersson (22) er friskmeldt og klar for Tour de Ski etter å ha slitt med en kneskade de siste månedene.

Svensk skistjerne klar for Tour de Ski

Den svenske langrennsløperen Ebba Andersson (22) er friskmeldt og klar for Tour de Ski etter å ha slitt med en kneskade de siste månedene.

Andersson går World Cup i helgen

Den svenske langrennsprofilen Ebba Andersson er til helgen tilbake i konkurranse etter lengre tid på utsiden.
Les mer om:

Andersson tilbake fra kneskade – går renn til helgen

Den svenske langrennsprofilen Ebba Andersson er til helgen tilbake i konkurranse etter å ha slitt med en kneskade.
Les mer om:

Andersson tilbake fra kneskade

Den svenske langrennsprofilen Ebba Andersson er til helgen tilbake i konkurranse etter å ha slitt med en kneskade. 22-åringen har gått glipp av sesonginnledningen, og det var egentlig ikke ventet at hun skulle konkurrere igjen før i 2020, men rehabiliteringen har gått raskere enn forventet.
Les mer om:

Johaug-rival tilbake på startstreken etter skade

Ebba Andersson er tilbake på startstreken i helgen.
Les mer om:

Uwe Rösler har levert for Malmö ble umulig å fortsette

Malmö har samme «sykdom» som en rekke andre klubber og fotball-ledere i Norden, og det faktum at vi ikke klarte å bli enige om veien videre med deres suksess trener Uwe Rösler er siste bevis på dårlige ledere.  Det virker som om trenere med suksess gjør at sportsdirektører og presidenter føler seg overflødige og i sjalusi enten gjør det umulig for dem å fortsette eller gir dem sparken. Noen store eksempler er det danske fotballforbundet som kvitter seg med den beste landslagssjefen de noen sinne har hatt, Åge Hareide, Rosenborg sin sparking av «Bruttern» og det norske fotballforbundet sin beha