Nyheter om Andersson


Tok SM-gull med to ulike staver

Sprintspesialisten Johan Häggström tok gull på herrenes 30 kilometer i det svenske mesterskapet, til tross for at han måtte gå halve løpet med ulik lengde på stavene. – Det er ingenting man tenker på etter løpet. Det er bare å gjøre det beste ut av situasjonen, sier han. På kvinnenes 15 kilometer utklasset Ebba Andersson motstanderne og endte opp med å vinne med 43 sekunder foran andreplassen. VM starter 23. februar i tyske Oberstdorf der svenskene kan hevde seg videre.

SM BORÅS: GULL TIL EBBA ANDERSSON PÅ 15 KM – STAKK ETTER 5 KM

Vi har nå kommet til siste dag av SM i langrenn i Borås og det med fellesstarter i klassisk teknikk på menyen.
Les mer om:

Andersson sendte VM-skremmeskudd til Johaug

Det svenske VM-håpet Ebba Andersson var i helt egen klasse på 10-kilometeren i fri teknikk i det svenske langrennsmesterskapet i Borås tirsdag.
Les mer om:

SM BORÅS: EBBA ANDERSSON KNUSTE ALL MOTSTAND PÅ 10 KM FRI

Svenske mesterskapet i langrenn i Borås startet opp tirsdag.
Les mer om:

SM BORÅS: GULL TIL EBBA ANDERSSON SOM KNUSTE ALL MOTSTAND PÅ 10 KM FRI

Svenske mesterskapet i langrenn i Borås startet opp tirsdag.
Les mer om:

Norske og svenske stjerner uenige: – Vi skal jobbe hardt

Therese Johaug (32) mener Sverige er klare favoritter til VM-stafetten. Det går ikke Ebba Andersson (23) med på.

Frida Karlsson kan ha gått på ny treningssmell

Langrennsyndlingen Frida Karlsson viser igjen tegn på overtrening og får tett oppfølging av landslagslege Per «Pliggen» Andersson for å finne formen til ski-VM.

Advarer Johaug

Ebba Andersson advarer Therese Johaug og Heidi Weng om hva de har i vente i neste duell i monsterbakken i Tour de Ski. Samtidig hemmeligholdes Frida Karlssons motbakkekapasitet.

Vraket til EM-åpningen

Det blir ingen mesterskapsdebut i skiskyting for Stina Nilsson onsdag. Hun fikk ikke plass på det svenske laget til normaldistansen i EM i Polen. Sverige kan stille med seks løpere på 15-kilometeren i polske Duszniki-Zdrój. Troppen består imidlertid av sju løpere.

Har signert Allsvenskans svar på Philip Zinckernagel

Etter danske Philip Zinckernagel regjerte sammen med Bodø/Glimt sist sesong og nå fortsetter oppturen for Championship laget Watford er det klart at vi her hjemme på berget kommer til å bruke han som en baseline. Den svenske avisen Expressen skrev tidligere i dag at Rosenborg ønsker å presentere 25 år gamle Stefano Vecchia innen kort tid, Adressa fulgte opp med informasjon om at svensken er på plass i Trondheim for medisinsk sjekk og at de har fått en kommentar fra hovedtrener Åge Hareide.

Fra erkefiender til kolleger – Nå jobber Patrick (31) og William (23) mot samme mål

På en byggeplass på Lisleby, i 10 iskalde minusgrader, hamrer og snekrer Patrick Hjemgård og William Andersson. At de to skulle bli kolleger var nærmest utenkelig for bare et snaut år siden.
Les mer om:

Dejan Kulusevski med bønn til Zlatan: «Kom tilbake!»

Ved inngangsdøren til et svensk kjøpesenter henger et skilt som forklarer det er forbudt å spille ball inne «forutan Zlatan». Det er fem år siden tidenes største svenske fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic tok avskjed med landslaget, med klar beskjed om aldri mer. Det et behov i det svenske folket at 39 åringen kommer tilbake, interessen for landslaget, sjansen til å vinne kamper og gleden i laget er på nedadgående. På AC Milan fortsetter Zlatan å være Zlatan, det virker ikke som om naturlovene gjelder for han og nå kjemper han om Serie A tittelen.

Adam Andersson kom til Norge for å vinne

Det er utvilsomt en spennende midtbanespiller Rosenborg har signert i Adam Andersson. – Svensken som har fire A-landskamper på samvittigheten gikk ut sin kontrakt med Häcken. Allsvenskan klubben er kjent for å være god på «affärer», derfor er det litt overraskende de lot 24 åringen gå ut på tid etter fem år og dermed klar for Rosenborg gratis. Adam Andersson har skrevet under på en kontrakt med Rosenborg ut 2024. Det er utrolig deilig å være på plass, sier Andersson til RBK.no. – Der kan du også se et videointervju med han.

Andersson klar for Rosenborg

Adam Andersson er offisielt klar for Rosenborg. Den svenske backen kommer gratis etter at kontrakten med Häcken løp ut. 24-åringen har skrevet under en RBK-kontrakt som varer ut 2024-sesongen. – Det er utrolig deilig å være på plass. For meg personlig ønsker jeg å spille så mye som mulig og utvikle meg videre som spiller, sier Andersson til trønderklubbens nettsider. Backen har vært koblet til Rosenborg i lang tid. De siste fem årene har han spilt for Häcken i Allsvenskan. – Adam har en god høyrefot, bra fart og god spilleforståelse. I tillegg er han er spiller med gode holdninger.

Amerikansk Tour de Ski-jubel: Diggins vant sammenlagt

Svenske Ebba Andersson var best opp monsterbakken i det siste Tour de Ski-rennet søndag. Jessica Diggins ble nummer to og vant touren sammenlagt.
Les mer om:

Rørt Diggins vant Tour de Ski

Svenske Ebba Andersson var best opp monsterbakken i det siste Tour de Ski-rennet søndag. Jessica Diggins ble nummer to og vant touren sammenlagt. Etappeseieren var hennes første i verdenscupen. Diggins prøvde febrilsk å hente inn svensken på tampen, men Andersson holdt unna og var i mål 9,2 sekunder foran Diggins. – Dette er helt sinnssykt, og føles ikke helt ekte akkurat nå. Det har vært så mange fantastiske mennesker som har hjulpet meg, og det er så mange som har heiet på meg verden over.

Diggins vant Tour de Ski

Ebba Andersson var best i monsterbakken på ti kilometeren i Val di Fiemme, mens Jessica Diggins kom inn som nummer to og sikret den overlegne seieren i sammendraget.

Gråtende Diggins til topps i Tour de Ski

Amerikaneren ga ikke fra seg forspranget opp den beryktede bakken. Ebba Andersson tok sin første verdenscupseier.

TOUR DE SKI: DIGGINS MED TOTALSEIER – ANDERSSON BEST I MONSTERBAKKEN

Søndag ettermiddag avsluttet Tour de Ski med den beryktede og fryktede etappen opp Monsterbakken i Val di Fiemme.

En billig og grei støvsuger med spesielt ett stort minus

Håndholdte støvsugere kommer i mange slags farger og fasonger - og ikke minst i mange ulike prissjikt. Andersson VCH 2.
Les mer om:

Hanna (21) har opplevd mye i jobben allerede. Nå kjemper hun mot 80 stykker om fast stilling

Salten Brann har utlyst fire stillinger som brannkonstabler. Hanna Andersson er en av 81 som har søkt stillingene.

Russisk seier blant kvinnene

Svenske Ebba Andersson satte fart på 10 km fellesstart i klassisk fredag. Hun rykket til opp mot bonussekundene før tredje runde og sprakk feltet. I mål var imidlertid Natalja Neprjajeva først over streken og tok de russiske kvinnenes første seier i årets Tour de Ski. Ut på siste runde var det kun en gruppe med seks løpere igjen, hvor sammenlagtleder Jessica Diggins hadde falt av. Også Frida Karlsson fikk det tungt og tapte mye. I mål var Diggins 24 sekunder bak, fem sekunder foran Frida Karlsson. Dermed beholder den amerikanske løperen ledelsen sammenlagt.

Neprjajeva best på fellesstarten – Brennan rotet det til

En knallavslutning av Natalja Neprjajeva sikret seier på fellesstarten i Val di Fiemme. Ebba Andersson hadde teten lenge, men holdt ikke helt inn.
Les mer om:

TOUR DE SKI: NEPRYAEVA TOK FELLESSTARTEN – TYSKER NUMMER TO

Seks damer med Ebba Andersson i spiss gikk ut i tet på siste runden av fellesstarten på Tourens sjette etappe fredag.

Andersson blir Rosenborg-spiller

Adam Andersson er klar for Rosenborg.