Nyheter om Andersson


Spilte for FFK lørdag – nå er han klar for svensk klubb

Johan Andersson (24) skal spille for den svenske klubben Karlstad ut sesongen. Dermed ble det ingen FFK-overgang på den Djurgården-eide høyrebacken.

Avhengig av publikum for å styrke FFK-stallen - ingen avklaring rundt prøvespillerne

Johan Andersson (24) og Jo Nymo Matland (32) fikk begge gode skussmål etter treningskampen mot Odd. – De gjorde det ok, og kan være aktuelle for spill hos oss utover høsten. Men det skal også passe inn økonomisk, sier Per-Mathias Høgmo (59).

FFK-aktuell back: – En interessant mulighet

En bilstiv Johan Andersson (24) deltok på sin første FFK-trening, og beskriver muligheten for utlån som interessant. Til fredagens trening er det også ventet en ny prøvespiller.
Les mer om:

Djurgården-spilleren skal vise seg frem for FFK

Johan Andersson (24) skal vise seg frem på FFK-trening de neste dagene. Høyrebacken er aktuell for et utlån til FFK.
Les mer om:

Begynnelsen på slutten

Først hadde de blandede følelser rundt det å takke for seg og si adjø. Men nå er bandet giret på å møte sitt publikum – for siste gang. Etter å ha levert hitlåter som Sommartider, Juni, juli, augusti, Vandrar i ett sommarregn, Flickorna på TV2, Det är över nu og Gå & fiska!, takker Per Gessle, Göran Fritzon, Anders Herrlin, Mats «MP» Persson og Micke «Syd» Andersson for seg. LES OGSÅ: Stiller på Operataket denne sommeren. Avskjedsalbumet Samma skrot och korn kom i juni, og i intervjuer har kvintetten spøkefullt sagt de må runde av «før noen rekker å dø».

Hardarson blir Start-trener ut sesongen

Joey Hardarson og Mattias Andersson leder laget ut sesongen.
Les mer om:

La ut lister i nærbutikken for få gang- og sykkelvei i Vikane – nesten 800 skrev under

Daga Andersson i Vikane så seg så lei på manglende trygghet for gående og syklende i Vikane, at hun begynte å samle inn underskrifter for gang- og sykkelvei på nærbutikken. Snart leverer hun og støttespillerne nesten 800 underskrifter.
Les mer om:

USA tok gruppeseieren

USA sikret seieren i gruppe F da de slo Sverige 2-0. Et tidlig mål av Lindsey Horan ble etterfulgt av et selvmål av Jonna Andersson i andre omgang. USA møter Spania i åttedelsfinalen, mens Sverige skal bryne seg på Canada.

Arne og Bente bor i et furuhelvete: – Det var et litt dristig prosjekt

På Kveinnhussletta i Øyer, med god utsikt over beitelandskapet i lia ned mot Lågen, ligger et arkitekttegnet hus litt skjult i terrenget. Der bor Arne Thorsrud (73) og Bente Andersson Thorsrud (68) sammen med hunden Bruno.

Arne og Bente bor i et furuhelvete: – Det var et litt dristig prosjekt

På Kveinnhussletta i Øyer, med god utsikt over beitelandskapet i lia ned mot Lågen, ligger et arkitekttegnet hus litt skjult i terrenget. Der bor Arne Thorsrud (73) og Bente Andersson Thorsrud (68) sammen med hunden Bruno.

Gullmedalje i svømming til Mathias

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Han gratuleres av mange med tiden 59.86 på Årsklassemesterskapet på Klepp. - Herlig svømming av både Mathias Martinussen og Loke Andersson til nå. Store personlige rekorder på alle øvelsene av begge utøverne, skriver trener Kim Tory Simmenes på feeden til generalsekretær Bjørn Solengs gratualsjonsmelding til Fauske svømmeklubb.Årsklassemesterskapet arrangeres av Rogaland Svømmekrets i Klepphallen på Klepp, 8.-10.juni.

Hva mener Iberg?

Ballades plateanmelder Magnus Andersson svarer på kritikken fra komponist Helge Iberg.
Les mer om:

Uakseptable usakligheter fra Magnus Andersson

Komponist Helge Iberg reagerer på deler av kritiker Magnus Anderssons anmeldelse av hans siste utgivelse, «Songs from the planet of life».
Les mer om:

Skrekkelig sankthans i Skandinavia fra regissøren av Hereditary

Se den nye traileren nedenfor. Hereditary, en av fjorårets beste grøssere, skjulte mye av det skumle i mørket. Regissøren Ari Aster er nå klar med mer horror, men denne gangen tar 30-åringen en 180. Midsommar finner sted i Skandinavia om sommeren, hvor det er lyst nesten hele tiden. Amerikanerne på besøk på bygda i Sverige klør seg i hodet i den nye, bisarre smakesnutten nedenfor. – Hvor mye er klokken? – 9 om kvelden. – Det kan ikke stemme, himmelen er blå? – Det er sånn 9 om kvelden er her. Umysig (A24) Midsommar følger det unge kjæresteparet Dani og Christian som er inne i en mørk periode.

Åpning av den nye Haugerudparken: Fra «skummelt ugress» til... Familiepark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Haugerudparken ligger i det lille skogholtet rett bak kirka, og mellom Solfjellet barnehage og Stjernemyra barnehage. I lang tid har den lille skogflekken vært et dystert syn på Haugerud. Tett vegetasjon gjorde parken uoversiktlig.

Trekkspillklubben inviterer til ny hyggeaften

Fredrikstad trekkspillklubb spiller opp til ny hyggekveld på Røde Kors-huset på Gressvik. Denne gangen får de også besøk av Renate Gjerløw Larsen og Tom-Arild Andersson.

Jennie (33) er ny daglig leder av restauranten. Hun har allerede gjort flere forandringer

KRAGERØ: Jennie Andersson har satt sitt preg på både drift og meny ved Barekoza.

Savner sannhet i metoo

– Dekningen av metoo i Sverige gikk imot den intellektuelle tradisjon, hevder forfatter Lena Andersson. I dag er hun i Oslo for skandinavisk samtale om metoo og mediene.

Veiby vant Rally Sørland

Ole Christian Veiby var raskest på Sørlandet etter å ha ledet fra start til mål, skriver NTB. Etter ni fartsprøver på raske sørlandsveier, kjørte Veiby og kartleser Jonas Andersson inn til sin andre NM-seier for året i en Volkswagen Polo GTI R5. Dermed leder Veiby fortsatt NM.

Sebastian (16) gikk fra soss til ragger: – Jeg synes folk skal slutte å være sinte på oss. Vi mener ikke noe vondt, vi har det bare artig

For tre år siden var Sebastian Andersson (16) fra Kongsvinger en soss med vaffeljakke. Skjærtorsdag drar han med egen bil til raggertreff i Sverige. Og det er farsan som skal kjøre.

Professor slakter Sveriges OL-planer

Økonomiprofessor Tommy D. Andersson mener at Sveriges OL-budsjett for 2026 er grundig polert for å blidgjøre skattebetalerne.

Disse to gir seg - Nærbø er på trenerjakt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De to siste sesongene har Nærbøs damelag i 2. divisjon blitt trent av de to unge mennene Thor Henning Fuglestad og Lasse Aksnes. De to har gitt beskjed om at de ikke fortsetter.- Jeg er ferdig med studier og skal over i arbeid. Det har gått mye tid til trenerrollen, og den ønsker jeg nå å frigjøre i større grad.

Derfor er ansiktet hennes etset inn i filmhistorien

Bibi Andersson ga Ingmar Bergmans filmer noe lett og varmt og umiddelbart.
Les mer om:

Svenskenes «førstedame» Bibi Andersson er død

Den folkekjære og internasjonalt anerkjente svenske skuespilleren Bibi Andersson er død, 83 år gammel.
Les mer om: