Nyheter om Anderson


Marit varslet om manglende gatelys ved fotgjengerfelt – like etter ble hun sjøl påkjørt(pluss)

Marit Anderson (33) etterlyser bedre belysning i fotgjengerfeltet ved ferjekaia i Molde, og er ekstra bekymret for skoleelevene.
Les mer om:

Giftet seg med livvakten

Pamela Anderson har giftet seg for fjerde gang.

Pamela Anderson logger av sosiale medier for godt

Pamela Anderson (53) sier hun har postet sitt aller siste innlegg.

Ga seg som profesjonell rugbyspiller i 2014 – søndag vant han VM i dart

(Gary Anderson - Gerwyn Price 3–7) Kontroversielle «The Iceman» ble historisk da han slo to ganger verdensmester Gary Anderson. Det sikret ham rett i underkant av seks millioner kroner i prispenger.
Les mer om:

Ga seg som profesjonell rugbyspiller i 2014 – søndag vant han VM i dart

(Gary Anderson - Gerwyn Price 3–7) Kontroversielle «The Iceman» ble historisk da han slo to ganger verdensmester Gary Anderson. Det sikret ham rett i underkant av seks millioner kroner i prispenger.
Les mer om:

Ga seg som profesjonell rugbyspiller i 2014 – søndag vant han VM i dart

(Gary Anderson - Gerwyn Price 3–7) Kontroversielle «The Iceman» ble historisk da han slo to ganger verdensmester Gary Anderson. Det sikret ham rett i underkant av seks millioner kroner i prispenger.
Les mer om:

Hun spiller Pamela Anderson i ny serie

Lily James er klar for rollen som den ikoniske Baywatch-skuespilleren.

Lily James skal spille Pamela Anderson i TV-serie om romansen med Tommy Lee

Seth Rogen skal selv spille skurken som offentliggjorde sexvideoen av Pamela Anderson og Tommy Lee, i en ny TV-serie som nå har hovedrolleinnehaverne på plass.

Chelsea har drømmesituasjonen i forhold til Liverpool, United og City

Etter at José Mourinho hadde ledet Chelsea til seier mot Tottenham(!) i ligacupfinalen 2015, øste portugiseren rundt seg med lovord i retning en fransk 20-åring. Fem år senere kan Frank Lampard bekrefte at Mourinho er i ferd med å få rett om Kurt Zouma. -Han er vår nye Marcel Desailly. Zouma er nå 20, men en dag blir han 23, 24 og vil bli en spiller med enorm modenhet og trolig lederskap også for å erstatte John (Terry), sa Mourinho for fem år siden.

Britiske medier: Ordføreren i Liverpool pågrepet

Ordføreren i Liverpool, Joe Anderson, er pågrepet, mistenkt for økonomisk kriminalitet i forbindelse med bygg- og anleggskontrakter.
Les mer om:

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Karrieren over?: Her går UFC-legenden på nok et tap

Anderson Silva stoppet av Uriah Hall på UFC Fight Night, vil ikke si MMA-karrieren over! Uriah Hall og Anderson Silva knelte begge ned på matten, hode mot hode, og grep hverandres hender. Begge ble emosjonelle og viste den andre respekten etter en hardt UFC-kamp. Blod strømmet fra Silvas ansikt. «Jeg elsker deg,» sa Hall til Silva. «Du er fortsatt en av de største.» Hall stoppet Silva via TKO etter 1 minutt, 24 sekunder av fjerde runde lørdag i hovedkonkurransen til UFC Fight Night i Las Vegas.

Nå tømmes Championship for stjerner

Denne tiden vi er inne i nå den den som de som er ansvarlige for pengekassa i Championship klubber elsker og som skremmer vettet av de som skal levere resultater på banen. Neste fredag lukker den nest øverste divisjonen i England Championship for spillersalg, noe som Premier League klubber som ikke helt er fornøyde med shoppingen denne sommeren kan spe på med nye talenter. – Premier League klubber kan også låne ut spillere nedover i divisjonene. Disse dagene kan være «redningen» for Joshua King som fortsatt kan selges på grunn av nedrykket til Bournemouth.

Robert munk stedt til hvile

Det ble en fantastisk seremoni da Terrance Robert Kevin Anderson (88) ble stedt til hvile med biskop Bernt Ivar Eidsvig som forretter.
Les mer om:

Mean Girls-reunion! Se video

Sjukt, men sant: Det er over 16 år siden Mean Girls, kanskje verdens mest ikoniske film, ble sluppet. Nå har skuespillerne blitt gjenforent via en digital reunion. Zoom-møtets hensikt er å oppmuntre amerikanere til å bruke stemmeretten sin og støtte opp under #GoodToVote-kampanjen. Se video nederst i saken!  Med Katie Couric (spesialkorrespondent for ABC News) som programleder, svarte blant annet «The Plastics», Lindsay Lohan (The Parent Trap), Rachel McAdams (The Notebook), Lacey Chabert (Not Another Teen Movie) og Amanda Seyfried (Mamma Mia 1 og 2) på spørsmål om tiden rundt innspillingen.

Lill (46) så datteren dø gjennom vinduet: – Jeg ser traktoren, og så ser jeg at det er pappa

Lill Gjerstad Anderson opplevde enhver foreldres verste mareritt. Da datteren på bare halvannet år ble påkjørt, stoppet verden.
Les mer om:

Lill (46) så datteren dø gjennom vinduet: – Jeg ser traktoren, og så ser jeg at det er pappa

Lill Gjerstad Anderson opplevde enhver foreldres verste mareritt. Da datteren på bare halvannet år ble påkjørt, stoppet verden.
Les mer om:

Amerikanske medier: Det hvite hus ønsket å holde Hope Hicks-smitten skjult

Hope Hicks-smitten reiser spørsmål om hva presidenten visste før han var i kontakt med velgere torsdag. «Uansvarlig», sier CNN-profilen Anderson Cooper.

Martin (25 og Siri (25) valgte å flytte tilbake til heimbygda etter endt utdanning - mye takket være at det var jobb å få

– Vi har valgt å flytte tilbake til Hedalen fordi det er et sted vi trives godt, vi liker å ha naturen rett utenfor døra, og det er noe man har her, sier samboerparet Siri Berg Stensrud (25) og Martin Anderson (25).

Big Sean lister sine topp 5 rappere, Kanye West gir ham musikken sin tilbake

Big Sean røper hvem som er hans største favoritter innen rap. Det er ikke lett å liste artister man liker best, og Big Sean sliter litt når Fat Joe i videoen nedenfor ber ham fortelle hvem som er hans topp fem favorittrappere noensinne. Døde eller levende. Men Detroit-rapperen går for disse: Big Sean topp 5 rappere The Notorious B.I.G. Eminem Kanye West Lil Wayne JAY-Z Han vil helst liste sin topp 10 og legger til Rakim, Nas, 2Pac og Snoop Dogg. Når det komme til sitt eget navn Big Sean, forteller han at dette kommer fra Big Pun, Big L og Biggie Smalls. Big L (R.I.P.) var med i Fat Joes gruppe

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Cardi B tar til Instagram Live, forteller hvorfor hun skiller seg fra Offset

Cardi B snakker ut om bruddet med ektemannen, som hun har vært sammen med i fire år. Jeg er okay. Jeg ville fortelle dere at jeg ikke har felt én tåre», sier Cardi, som har datteren Kulture med Offset. Den forrige gangen hun gjorde det slutt med Offset – eller de forrige gangene – var det annerledes. Hun sier han har gjort mye «fucked up», og referer trolig til utroskap. Nå er det ikke det som er problemet. «Denne gangen gråt jeg ikke. Vet du hvorfor? Grunnen til skillsmissen min er ikke noe av den dritten som skjedde tidligere. Det er ikke på grunn av utroskap.

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In