Nyheter om Anderson


Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Karrieren over?: Her går UFC-legenden på nok et tap

Anderson Silva stoppet av Uriah Hall på UFC Fight Night, vil ikke si MMA-karrieren over! Uriah Hall og Anderson Silva knelte begge ned på matten, hode mot hode, og grep hverandres hender. Begge ble emosjonelle og viste den andre respekten etter en hardt UFC-kamp. Blod strømmet fra Silvas ansikt. «Jeg elsker deg,» sa Hall til Silva. «Du er fortsatt en av de største.» Hall stoppet Silva via TKO etter 1 minutt, 24 sekunder av fjerde runde lørdag i hovedkonkurransen til UFC Fight Night i Las Vegas.

Nå tømmes Championship for stjerner

Denne tiden vi er inne i nå den den som de som er ansvarlige for pengekassa i Championship klubber elsker og som skremmer vettet av de som skal levere resultater på banen. Neste fredag lukker den nest øverste divisjonen i England Championship for spillersalg, noe som Premier League klubber som ikke helt er fornøyde med shoppingen denne sommeren kan spe på med nye talenter. – Premier League klubber kan også låne ut spillere nedover i divisjonene. Disse dagene kan være «redningen» for Joshua King som fortsatt kan selges på grunn av nedrykket til Bournemouth.

Robert munk stedt til hvile

Det ble en fantastisk seremoni da Terrance Robert Kevin Anderson (88) ble stedt til hvile med biskop Bernt Ivar Eidsvig som forretter.
Les mer om:

Mean Girls-reunion! Se video

Sjukt, men sant: Det er over 16 år siden Mean Girls, kanskje verdens mest ikoniske film, ble sluppet. Nå har skuespillerne blitt gjenforent via en digital reunion. Zoom-møtets hensikt er å oppmuntre amerikanere til å bruke stemmeretten sin og støtte opp under #GoodToVote-kampanjen. Se video nederst i saken!  Med Katie Couric (spesialkorrespondent for ABC News) som programleder, svarte blant annet «The Plastics», Lindsay Lohan (The Parent Trap), Rachel McAdams (The Notebook), Lacey Chabert (Not Another Teen Movie) og Amanda Seyfried (Mamma Mia 1 og 2) på spørsmål om tiden rundt innspillingen.

Lill (46) så datteren dø gjennom vinduet: – Jeg ser traktoren, og så ser jeg at det er pappa

Lill Gjerstad Anderson opplevde enhver foreldres verste mareritt. Da datteren på bare halvannet år ble påkjørt, stoppet verden.
Les mer om:

Lill (46) så datteren dø gjennom vinduet: – Jeg ser traktoren, og så ser jeg at det er pappa

Lill Gjerstad Anderson opplevde enhver foreldres verste mareritt. Da datteren på bare halvannet år ble påkjørt, stoppet verden.
Les mer om:

Amerikanske medier: Det hvite hus ønsket å holde Hope Hicks-smitten skjult

Hope Hicks-smitten reiser spørsmål om hva presidenten visste før han var i kontakt med velgere torsdag. «Uansvarlig», sier CNN-profilen Anderson Cooper.

Martin (25 og Siri (25) valgte å flytte tilbake til heimbygda etter endt utdanning - mye takket være at det var jobb å få

– Vi har valgt å flytte tilbake til Hedalen fordi det er et sted vi trives godt, vi liker å ha naturen rett utenfor døra, og det er noe man har her, sier samboerparet Siri Berg Stensrud (25) og Martin Anderson (25).

Big Sean lister sine topp 5 rappere, Kanye West gir ham musikken sin tilbake

Big Sean røper hvem som er hans største favoritter innen rap. Det er ikke lett å liste artister man liker best, og Big Sean sliter litt når Fat Joe i videoen nedenfor ber ham fortelle hvem som er hans topp fem favorittrappere noensinne. Døde eller levende. Men Detroit-rapperen går for disse: Big Sean topp 5 rappere The Notorious B.I.G. Eminem Kanye West Lil Wayne JAY-Z Han vil helst liste sin topp 10 og legger til Rakim, Nas, 2Pac og Snoop Dogg. Når det komme til sitt eget navn Big Sean, forteller han at dette kommer fra Big Pun, Big L og Biggie Smalls. Big L (R.I.P.) var med i Fat Joes gruppe

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Cardi B tar til Instagram Live, forteller hvorfor hun skiller seg fra Offset

Cardi B snakker ut om bruddet med ektemannen, som hun har vært sammen med i fire år. Jeg er okay. Jeg ville fortelle dere at jeg ikke har felt én tåre», sier Cardi, som har datteren Kulture med Offset. Den forrige gangen hun gjorde det slutt med Offset – eller de forrige gangene – var det annerledes. Hun sier han har gjort mye «fucked up», og referer trolig til utroskap. Nå er det ikke det som er problemet. «Denne gangen gråt jeg ikke. Vet du hvorfor? Grunnen til skillsmissen min er ikke noe av den dritten som skjedde tidligere. Det er ikke på grunn av utroskap.

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

Mirror: Arsenal forhandler om utstøtt brasilianer

Brasilianeren Anderson ble hentet til London fra Lazio i 2018 for rundt 36 millioner euro. En solid overgang for West Ham, både økonomisk og sportslig. Det startet med et pang for den offensive midtbanespilleren. Nå skyves han ut og «opp på tabellen» Første sesong i West Ham-drakten dro brasilianeren til med 10 mål på 40 kamper. Etter dette har han gradvis spilt seg ut av gruppen med Moyes´utvalgte.

Robert Pattinson skal ha fått COVID-19, The Batman utsatt igjen

Robert Pattinson skal ha bli smittet av koronaviruset. Innspillingen av The Batman har igjen blitt satt på pause grunnet pandemien. Warner Bros.

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Beyoncé deler videoen til Brown Skin Girl feat. Blue Ivy, SAINt JHN & WizKid

Beyoncé feirer alle nyanser av brun hud. Nå har Queen B lagt ut musikkvideoen til «Brown Skin Girl» feat. Blue Ivy, SAINt JHN, & Wizkid. Se den smellvakre snutten Beyoncé nedenfor. (Instagram/beyonce) Utenom datteren har hun med sin Destiny’s Child-«søster», Kelly Rowland, supermodell-O.G. Naomi Campbell og den kenyansk-meksikanske Oscar-vinnende skuespilleren Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, Black Panther, Us). – Vi ville at alle karakterer skulle bli filmet i kongelig lys.

Cardi B hyller Barb Wire med Pamela Anderson

Cardi B stiller som filmkarakteren til Pamela Anderson. I natt delte Cardi B flere bilder av seg selv hvor hun poserer som Pamela Anderson i Barb Wire. «Give it to Barbi», skriver rapperen, uten å gi noe mer info. Er det promobilder til hennes kommende andre album? Eller skal hun spille inn en ny versjon av actionfilmen fra 1996? (Atlantic/Warner) Barb Wire med Pamela Anderson ble slaktet av ca.

Emmy 2020 nominasjoner – se listen

Emmy-nominasjonene for 2020 er her! Nedenfor kan du se hvem som kan vinne under utdelingen 20. september. HBO-serien Watchmen kan smykke seg med hele 26 nominasjoner. (Kommer HBO nå til å gjøre Watchman sesong 2 likevel?) Amazon Prime Video-suksessen The Marvelous Mrs.

Naya Rivera minnes av sine Glee-kolleger

Naya Rivera ble funnet omkommet, slik mange fryktet. Mange av 33-åringens kolleger fra Glee minnes sin venn. Lea Michele, som hadde rollen som Rachel Berry, kom ikke alltid godt overens med Naya. Noe sistnevnte skriver om i boken hun ga ut i 2016. I helgen skrudde Lea av sin Twitter etter å ha blitt bombardert med hets fra Glee-fans som mente hun burde skrive noe om Nayas forsvinning. Lea minnes nå sin kollega ved å poste et bilde. Hun minnes også Cory Monteith, som spilte karakteren Finn Hudson. Han ble funnet død 13.

Kanye West overrasker Kim Kardashian med forhekset skog på badet

KimYe holder kjærlighetskoken. Kanye West vet i alle fall at små overraskelsker i hverdagen er viktig. Som for eksempel å få laget en magisk skau på badet som overraskelse for kona. – Så jeg kommer hjem og hele badet er dekorert som en fortryllende forhekset skog, og det er så vakkert og så visuelt søtt, sier firebarnsmoren i telefonsnutten nedenfor. Se Kanyes enchanted forest-surprise til Kim Kardashian på badet: Kim, som fyller 4o i oktober, røper ikke hva ektemannen skrev på kortet som lå i skogen. Men kanskje det var en gratulasjon ettersom hun ENDELIG er dollarmilliardær. Noe Kanye, som

BET Awards 2020: Se vinnerlisten og alle opptredene

BET Awards 2020 ble en annerledes affære. Ikke bare grunnet koronaviruset, som gjorde showet til en sosialt distansert, virtuell affære. Årets BET Awards fant sted noen uker etter drapet på George Floyd, og Black Lives Matter satte sitt preg på deler av showet. Se musikkinnslagene nedenfor. Med blant andre DaBaby som gjør Black Lives Matter-remixen av klodens største sommersmash «ROCKSTAR» med Roddy Ricch, Megan Thee Stallion som en frihetskjempende ørkenkriger, Beyonces søskenduo Chloe x Halle i danse-battle mot seg selv, samt artister som Anderson .Paak, Lil Wayne, Summer Walker og Nas. Aman

Kreftsyke Arild (70) lovpriser sykehuset på Kalnes – her takker han helseminister Høie

Kreftpasient Arild Anderson synes Sykehuset Østfold er fantastisk. Fredag fikk han «møte» Bent Høie – som nærmest ble forlegen av lovordene under sitt Kalnes-besøk.