Nyheter om Anderson


Soldat Chris møtte prins Harry: – Spurte om jeg hadde sendt blomster til kona!

Den britiske soldaten Chris Anderson har trent i Norge siden desember. Da han møtte prins Harry på Bardufoss, ble han spurt om han hadde husket på kona på valentinsdagen.
Les mer om:

Childish Gambino tok storeslem under Grammy-utdelingen

Childish Gambino, som egentlige heter Donald Glover, fikk Grammy for årets låt med This is America, skrevet i samarbeid med den svenske produsenten Ludwig Göransson. 35-åringen vant også Grammy for beste musikkvideo, årets rap/sangframføring og årets innspilling. Grammy for beste album gikk til countryartisten Kacey Musgrave med Golden Hour, mens Dua Lipa fikk prisen som årets nykommer. LES OGSÅ: Nå er Jack White offisielt Eurovison-vinner. Fredrik William Ball fra Fredrikstad, også kjent som Fred Ball eller Pleasure, var eneste norske som kunne sole seg i glansen av en Grammy-pris søndag kvel

James Blake bekreftet til Øyafestivalen

Øyafestivalen er godt i gang med å bekrefte artister til 2019-utgaven i Tøyenparken, og i dag er ytterligere tre nye navn klare: James Blake, Julien Baker og Rex Orange County. LES OGSÅ: Vil fremme en mer inkluderende musikkbransje i Norge. Festivalarrangørene er spesielt fornøyd over å ha sikret seg albumaktuelle James Blake (bildet) til årets Øya. – Han har samarbeidet med superstjerner og Øya-favoritter som Bon Iver, André 3000, Kendrick Lamar, Beyoncé, Vince Staples, Jay-Z, Anderson. Paak, Frank Ocean, Moses Sumney og mange andre.
Les mer om:

Hun vil ha folkeavstemning om Nord-Irland

Brexittoget er på vei utfor stupet, advarer Martina Anderson fra Sinn Féin. Nå vil hun ha Nord-Irland ut av Storbritannia før det er for sent.
Les mer om:

Skal spille «jernkvinnen» i Netflix-suksess

«X-files»-skuespiller Gillian Anderson skal ha signert kontrakt for å spille Storbritannias tidligere statsminister Margaret Thatcher i Netflix-serien «The Crown».
Les mer om:

«Moi» byttet inn i Southampton-tap

Mohamed Elyounoussi ble byttet inn etter 87 minutter da Southampton tapte 1-2 hjemme mot West Ham torsdag kveld. Nathan Redmond ga vertene ledelsen, men West Ham snudde kampen og vant etter to mål fra Felipe Anderson.
Les mer om:

Anderson-show ga seier mot Saints

Et skadeskutt West Ham-lag kom under mot Southampton, men ble berget av tomålsmannen Felipe Anderson og vant 2-1 i Premier League torsdag.

PL-kometen reddet West Ham

Et skadeskutt West Ham-lag kom under mot Southampton, men ble berget av tomålsmannen Felipe Anderson og vant 2-1 i Premier League torsdag.

Rekordkjøpet herjet for West Ham

Southampton tok ledelsen ved Nathan Redmond, men to mål av rekordkjøpet Felipe Anderson snudde til 2-1-seier for West Ham borte på St. Mary's.
Les mer om:

To nye store navn klare for Kadetten 2019

Storsatsingen Kadetten Music Festival ble arrangert for første gang i juli i år på Kadettangen i Sandvika.

De første artistene til Kadetten 2019 er klare

Storsatsingen Kadetten Music Festival ble arrangert for første gang i juli i år på Kadettangen i Sandvika. «Norges nye strandfestival» hadde sikret seg store internasjonale navn som Ty Dolla $ign, Years & Years, Anderson .Paak, Lil Pump og Tyler, The Creator. I dag er de første artistene til den andre utgaven av festivalen annonsert: Det er klart at den amerikanske superstjernen og Grammy-vinneren Chance The Rapper kommer til Kadetten i 2019.
Les mer om:

Anderson .Paak gjester hovedstadens konsertstorstue

Amerikanske Anderson .Paak har blitt rost opp i skyene de siste årene med sine stort sett strålende albumutgivelser Venice (2014), Malibu (2016) og Oxnard (2018). Han har også spilt en rekke konserter her til lands, sist under festivalen Kadetten i sommer. Konserten han gjorde på Parkteatret i 2016 ble anmeldt til seks stjerner her i GAFFA. Neste år tar Anderson .Paak steget opp i øverste divisjon når han inntar selveste Oslo Spektrum sammen med backingbandet The Free Nationals. LES OGSÅ: Norsk film til prestisjetung filmfestival. Konserten går av stabelen mandag 4.

13.-plass på fylkeslista

Lisa Mari Breivik Anderson er einaste frå Ulstein og Hareid på lista til Senterpartiet.

Har ingen planer om å gjøre det behagelig for sine nye fans

Anderson .Paak lar hiphopen ta (litt for mye) overhånd på tredjealbumet «Oxnard».
Les mer om:

Zverev sjokkerte Federer

Alexander Zverev tok en overraskende seier da han slo ut storfavoritten Roger Federer i semifinalen i ATPs verdenstourfinale i tennis i London. I den andre semifinalen møtes verdensener Novak Djokovic og sørafrikanske Kevin Anderson
Les mer om:

Full utblåsning: Stjernene hevder de ble sabotert av råtten fis

- Den som har gjort dette må til legen. Jeg har registrert at han sier det var meg, men jeg ville innrømmet det, sier dartstjerna Gary Anderson.
Les mer om:

Pamela Anderson misliker #metoo-bevegelsen

Mens svært mange kjendiskvinner har stått frem med #metoo-opplevelser, blåser Pamela Anderson (51) av hele bevegelsen.

Avslører mørke hemmeligheter

Grov musikkvideo fra Anderson .Paak + Kendrick
Les mer om:

«MacGyver»-stjernen: TV-sjarmøren har aldri funnet kjærligheten

Takket være rollen som MacGyver ble Richard Dean Anderson en av 1990-tallets store stjerner. Men kjærligheten har den nå 68 år gamle TV-sjarmøren ikke funnet. De siste 15 årene har han valgt å leve et liv alene og tilbaketrukket, men han har en datter som i dag er 20 år gammel.
Les mer om:

Katastrofe og magi – Laurie Andersons «Landfall»

KLASSISK MUSIKK: En ny cd og en performance fra Laurie Anderson er alltid en begivenhet.
Les mer om:

«Satchmo» er tilbake i jazzklubben

Av naturlige grunner, ikke Louis Armstrong himself, men det nærmeste man i dag visstnok kommer mannen, Troy Anderson.
Les mer om:

Vil vurdere å ikkje kjøpe læremiddel på bokmål

Lisa Mari Brevik Anderson tok opp ei sak etter innspel frå UIstein mållag.
Les mer om:

Engelsk klubb nær økonomisk kollaps

Det har skjedd før, og det vil skje igjen. Denne gangen er det en Championship-klubb som blir umyndiggjort og tvinges til total makeover. Bolton har kommet gått ut fra start i ligaen med 11 poeng på seks kamper.

Joe Hart savnes allerede hos Manchester City

Mr. Hart ble oversett av Gareth Southgate da England skulle sende sine løver til VM i Russland. Etter å sett karrieren sin dale under Pep Guardiola, fikk han til slutt beskjed om å finne seg en annen klubb. Harts overgang til Burnley kan komme til å svi for de regjerende ligamesterne. Kevin de Bruyne forsvant ut for tre måneder med kneskade. Trist og bittert for Guardiola, som har lagt opp mye av spillet rundt belgieren.

West Hams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om West Hams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.