Nyheter om Anderson


Pamela Anderson misliker #metoo-bevegelsen

Mens svært mange kjendiskvinner har stått frem med #metoo-opplevelser, blåser Pamela Anderson (51) av hele bevegelsen.

Avslører mørke hemmeligheter

Grov musikkvideo fra Anderson .Paak + Kendrick
Les mer om:

«MacGyver»-stjernen: TV-sjarmøren har aldri funnet kjærligheten

Takket være rollen som MacGyver ble Richard Dean Anderson en av 1990-tallets store stjerner. Men kjærligheten har den nå 68 år gamle TV-sjarmøren ikke funnet. De siste 15 årene har han valgt å leve et liv alene og tilbaketrukket, men han har en datter som i dag er 20 år gammel.
Les mer om:

Katastrofe og magi – Laurie Andersons «Landfall»

KLASSISK MUSIKK: En ny cd og en performance fra Laurie Anderson er alltid en begivenhet.
Les mer om:

«Satchmo» er tilbake i jazzklubben

Av naturlige grunner, ikke Louis Armstrong himself, men det nærmeste man i dag visstnok kommer mannen, Troy Anderson.
Les mer om:

Vil vurdere å ikkje kjøpe læremiddel på bokmål

Lisa Mari Brevik Anderson tok opp ei sak etter innspel frå UIstein mållag.
Les mer om:

Engelsk klubb nær økonomisk kollaps

Det har skjedd før, og det vil skje igjen. Denne gangen er det en Championship-klubb som blir umyndiggjort og tvinges til total makeover. Bolton har kommet gått ut fra start i ligaen med 11 poeng på seks kamper.

Joe Hart savnes allerede hos Manchester City

Mr. Hart ble oversett av Gareth Southgate da England skulle sende sine løver til VM i Russland. Etter å sett karrieren sin dale under Pep Guardiola, fikk han til slutt beskjed om å finne seg en annen klubb. Harts overgang til Burnley kan komme til å svi for de regjerende ligamesterne. Kevin de Bruyne forsvant ut for tre måneder med kneskade. Trist og bittert for Guardiola, som har lagt opp mye av spillet rundt belgieren.

West Hams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om West Hams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Overganger hos West Ham sommeren 2018

Det er fortsatt litt over én uke igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos West Ham så langt i sommer.  Nye spillere: Felipe Anderson – Lazio, 376 millioner kroner Andriy Yarmolenko – Borussia Dortmund, 188 millioner kroner Jack Wilshere – Free transfer Ryan Fredericks – Fulham, free transfer Lukasz Fabianski – Swansea City, 75 millioner kroner Fabian Balbuena – Corinthians, ukjent beløp Issa Diop – Toulouse, 235 millioner kroner Har ambisjoner som passer Pellegrino.

Overganger hos Burnley sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene i Burnley så langt i sommer.  Nye spillere: zero… Ute av klubben: Scott Arfield – Rangers, free transfer Får breie seg ut hos Rangers.

Grasrot og bakkekontakt

Paul T. Anderson fra Vennesla prøver å belære meg om hva grasrota i KrF mener (Fædrelandsvennen 23. juli).
Les mer om:

Sa nei til Manchester United, reiste langt og bøtter inn mål

Den offensive Benfica midtbanespilleren Anderson Talisca hadde valget mellom Manchester United og Kina. – Det overrasket alle da han valgte å ta reisen østover, det var lurt for nå er han en stor suksess og bøtter inn mål med en eneste gang.  Anderson Talisca fikk en drømmestart på livet i Kina da han debuterte for Guangzhou Evergrande.

Djokovic overlegen da han sikret sin fjerde Wimbledon-tittel

Novak Djokovic hadde ingen problemer med å ta seg av sørafrikanske Kevin Anderson i søndagens Wimbledon-finale. Serberen tok dermed sin 13. Grand Slam-tittel.
Les mer om:

Djokovic vant Wimbledon-tittel

Novak Djokovic hadde ingen problemer med å ta seg av sørafrikanske Kevin Anderson i søndagens Wimbledon-finale. Serberen tok dermed sin 13. Grand Slam-tittel.
Les mer om:

Djokovic utklasset Anderson i Wimbledon-finalen

Slo tilbake etter to troféløse år.
Les mer om:

Djokovic vant Wimbledon – omstridt i Serbia for Kroatia-støtte

(Novak Djokovic-Kevin Anderson 6–2, 6–2, 7–6) Novak Djokovic (31) tok sin fjerde Wimbledon-tittel samtidig som VM-finalen var en halv time gammel. I hjemlandet Serbia er det omstridt at Djokovic har vist sin støtte til nabo Kroatia.
Les mer om:

Felipe Anderson til West Ham for rekordsum

West Ham har åpnet lommeboka igjen og hentet sin sjuende spiller for sommeren. Midtbanemannen Felipe Anderson kommer fra Lazio på en fireårskontrakt.
Les mer om:

Bekreftet: Mer brasiliansk i Premier League

Brasil kom gikk dessverre ikke helt til topps som lag i VM, men vi vil minnes de gode enkeltprestasjonene. Det er noe med brasilianske fotballspillere, vi må innrømme det. Nå får Premier League nok en brasiliansk attraksjon. Felipe Anderson. Den offensive midtbanespilleren fra Lazio har nå signert avtale med West Ham.

West Ham brøt egen overgangsrekord

London-klubben har signert Felipe Anderson fra Lazio for rekordsum.
Les mer om:

Anderson til West Ham

Felipe Anderson (25) blir West Hams dyreste spiller gjennom tidene. «The Hammers» punger ut med 374 millioner kroner for den tidligere Lazio-vingen.
Les mer om:

Djokovic til Wimbledon-finalen

Novak Djokovic var sterkest i Wimbledon-semifinalen mot Rafael Nadal. Dermed er serberen klar for finale mot Kevin Anderson. Djokovic vant med 6-4, 3-6, 7–6 (11-9), 3-6, 10-8.
Les mer om:

Djokovic til Wimbledon-finalen etter tennismaraton

Novak Djokovic var sterkest i den utsatte semifinalen mot Rafael Nadal. Dermed er serberen klar for Wimbledon-finale mot Kevin Anderson.
Les mer om:

Anderson seiret i tidenes lengste Wimbledon-semi

John Isner og Kevin Anderson leverte en vanvittig kamp i Wimbledon fredag. Semifinalen mellom servekanonene var først over etter seks timer og 35 minutter.
Les mer om:

Anderson seiret i maratonkamp

John Isner og Kevin Anderson leverte en vanvittig kamp i Wimbledon fredag. Semifinalen mellom servekanonene var først over etter seks timer og 35 minutter.
Les mer om: