Nyheter om Andersen


Flere elever får privatundervisning

Foreldre betaler for at barna deres skal få ekstra undervisning ved siden av skolen. – Skolesystemet vårt er trist og det er for lite satsing på skole og lærere, sier fembarnsfar Raymon Andersen.
Les mer om:

Til skolen for første gang

Brand Tjorteland Conibear (snart 6) og Susanna Andersen (6) begynte torsdag i 1B på Sunde skole. Her sammen med den nye rektoren, Turid Litlehei Fosse.
Les mer om:

Silvers eiere varsler «rettslige skritt»

Majoritetseierne i Silver varsler rettslige skritt mot staten. – Løsningen som er foreslått for kundene er veldig lik den vi fikk avslag på i fjor, sier tidligere styreleder Stig Grimsgaard Andersen. 
Les mer om:

Den mest taletrengte på Tinget

Karin Andersen har holdt 312 talerinnlegg fra Stortingets talerstol den siste perioden. Det er flest av alle og mer enn de andre førstekandidatene i Hedmark har til sammen.

Selfiekongen fikk sitt selfiebilde

Mandalsordfører Alf Erik Andersen digger selfiebilder av seg selv i ulike positurer. Torsdag kveld ble fiskeriministeren med.
Les mer om:

Her presenteres Roar Strand i NFLs Hall of fame (!)

Det norske landslaget, med Roar Strand i hovedrollen, dukket opp da danske Morten Andersen ble presentert.

EM-skandale da norske Susanne tok sølv: – Kunne blitt kvestet

HERNING/OSLO (NRK): Norske Susanne Andersen tok sølv i fellesstarten for U23-kvinner under sykkel-EM. Men før de siste rundene ble det høydramatisk da en ung gutt syklet inn i feltet.
Les mer om:

EM-skandale da norske Susanne tok sølv: – Kunne blitt kvestet

HERNING/OSLO (NRK): Norske Susanne Andersen tok sølv i fellesstarten for U23-kvinner under sykkel-EM. Men før de siste rundene ble det høydramatisk da en ung gutt syklet inn i feltet.
Les mer om:

EM-sølv til Susanne (19)

Susanne Andersen vant spurten i hovedfeltet og sikret seg sølv i landeveisrittet i U23-EM. Andersen var sju sekunder bak den danske vinneren Pernille Mathiesen.
Les mer om:

EM-sølv til Susanne Andersen

- Sykt flott gjort, roste den danske gullvinneren.
Les mer om:

Foreslår å fortsette utelukkelsen av Russlands friidrettsforbund

Rune Andersen og hans arbeidsgruppe foreslår at IAAF-kongressen opprettholder utelukkelsen av Russlands friidrettsforbund.
Les mer om:

Bruker ferien på redningsskøyta

Ferie til tross: Mandalsordfører Alf Erik Andersen (FrP) tar sin beredskapstørn på redningsskøyta «Bill».
Les mer om:

Søppel og boplass fortsatt ikke fjernet

For tre uker siden gledet Jon Andersen seg over at Hamar kommune sa at det skulle bli ryddet opp i søppelet i Åkersvika naturreservat. Siden har ikke noe skjedd.
Les mer om:

- Det er rett og slett umulig å si akkurat hvor og når bygene kommer

Meteorolog Anne Solveig Andersen ved Meteorologisk institutt sier sommerværet ofte er vanskeligere å melde enn de andre årstidene. Vi vil nok få nedbør i helga, men når og hvor den kommer, det er det verre å si.
Les mer om:

Se VG-lista direkte fra Leknes

NORD-AURDAL (NRK): Lyden fra klokkene er så støyende for kirketjenere Henning Andersen at Arbeidstilsynet har ilagt det kirkelige fellesrådet dagbøter på 1000 kroner.

Helsefarlig ringing med kirkeklokker

NORD-AURDAL (NRK): Lyden fra klokkene er så støyende for kirketjener Henning Andersen at Arbeidstilsynet har ilagt det kirkelige fellesrådet dagbøter på 1000 kroner.

Kommunereformen er å løse dagens og fremtidens utfordringer

Dette er et svar på leserbrevet fra Helge Andersen angående mitt leserbrev av 26. juni i Fædrelandsvennen.
Les mer om:

Betalte 3000 kroner for en valp hun aldri fikk

Tone Jeanette Andersen betalte 3000 kroner for en hundevalp hun aldri fikk. Nå står kvinnen som lurte henne tiltalt for en rekke lovbrudd.
Les mer om:

Bloggere tok avstand fra dyretesting - reklamerer for «nei-merker»

Sophie Elise, Sofie Kvelland og Kristina Andersen har alle skrevet engasjert mot dyretesting av sminke, for så å ta reklameoppdrag fra merker dyrevernorganisasjoner advarer mot.
Les mer om:

Sommerfølelse på dialekt

Onsdag skal eigersunderne Sikke Marie Sandstøl, Morten Aakre og Espen Andersen opptre for femte gang på musikkstund i Egersund kirke.
Les mer om:

I rute med ny fabrikk

Prima Protein jobber mot byggestart i januar. Ett år senere håper Fredrik Andersen, nytilsatt daglig leder, at produksjonen er i full gang.
Les mer om:

Leteaksjon etter båtulykke og mopedfører til sykehus

Politibåten har i løpet av natten søkt etter to menn som skal ha hoppet i sjøen etter en båtulykke. Det skal ikke vært funnet noen i sjøen opplyser Geir Andersen i Agder politidistrikt til NRK.

Kommunesammenslåing i Søgne

Som motinnlegg til mitt leserbrev av 26. juni i Fædrelandsvennen vil jeg svare Arvid Andersen følgende: Jeg er selvfølgelig enig i at man skal respektere resultatet av et kommune- og stortingsvalg eller et annet offentlig valg.
Les mer om:

Ponni kom hjem

Den 31. mai forsvant ponnien fra Siv Andersen på Barstad i Sokndal.
Les mer om:

Mener Color Line stuer biler som sild i hermetikkbokser

Linda Aagedal reagerer på den trange plassen på bildekket. Hun synes det er problematisk å ha med seg barnevogn. - Vi ønsker å hjelpe så sant vi har muligheten til det, sier Nina Moland Andersen i Color Line.
Les mer om: