Nyheter om Andersen


Leder: Lokalt eierskap av Simek-anlegget

I FORRIGE uke sprakk nyheten om at Andersen Mekaniske Verksted kjøper Simek-eiendommen på Svege. Simek AS som begjærte oppbud i begynnelsen av juni, h...
Les mer om:

Aibel sikret seg nok en Sverdrup-kontrakt

– Dette er et viktig oppdrag for Aibel på Johan Sverdrup-feltet og en bekreftelse på at Equinor er tilfreds med pågående arbeid, sier Aibels konsernsjef Mads Andersen.
Les mer om:

Etter seks måneders planlegging gikk overraskelsen nesten i vasken

Andreas Andersen (39) hadde i all hemmelighet planlagt en helt spesiell opplevelse, men alt kunne ha gått galt på grunn av høydeskrekk. Se video!
Les mer om:

Norsk Stein flaggar på halv stang

Fredag føremiddag går det ikkje for full maskin på steinverksbedrifta: Flagget er på halv stang, i kantina er det kondolanseprotokoll og tente lys. Det å samlast som kollegaer og snakka, er like viktig som å få arbeidsoppgåver gjort.

AMV kjøpte Simek for vekst og ny produksjon

AMV og Andersen Holding kjøpte verftet Simek for 38 millioner kroner for storsatsing på mekanisk virksomhet.
Les mer om:

En av Eliteseriens beste forsvinner til Kroatia

Det ble fire år i Drammen for danske Bassel Jradi, Strømsgodset er enige med Hajduk Split om en overgang. Bassel har nå fått tillatelse til å reise til Split for å fullføre overgangen til den kroatiske storklubben. «Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Hajduk Split om et salg av Bassel Jradi» sier sportssjef Jostein Flo til egen web. Les: Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019 Det var siste treningsøkt tidligere i dag for dansken med Strømsgodset. «Bassel har hatt en fantastisk utvikling her hos oss.

AMV kjøpte Simek!

AMV og Andersen Holding har i dag signert kjøp av verftsområde tidligere tilhørende Simek AS.
Les mer om:

Blir med på før-premiere i Spira

John Andreas Andersen har regi på storfilmen «Skjelvet». Han tar med seg kompisen og hovedrolleinnehaver Joner til eksklusiv før-premiere hjemme i Flekkefjord.
Les mer om:

Peker på fylkesvei 1 som ny E39-link

KrF-politikerne Trond Arne Pedersen og Jonas Andersen Sayed vil se på om deler av fylkesvei 1 over Mydland kan brukes som tilknytning til ny E39.

Her ble Emma nesten påkjørt

Det var såvidt 12-åringen ikke ble påkjørt på vei til skolen. Nå har Emma Andersen egenhendig skrevet brev til Statens vegvesen og bedt dem gjøre noe med sikkerheten.

Hetebølgen i Sør-Europa fortsetter til tirsdag: – Ekstrem varme

– Vinden var varm som en hårføner, sier norske Hege Andersen om gårsdagen i Portugal der den den 37 år gamle varmerekorden ble slått i hovedstaden. Hetebølgen er ventet å avta fra tirsdag av, sier meteorolog.
Les mer om:

Rørt Magnus Andersen om Alfheim-publikummet: - Det er klart det varmer

26. november 2017 startet Magnus Andersen for TIL mot Brann. Over åtte måneder senere fikk han en ny mulighet fra start i eliteserien.

Storsiger for Sogndal

Målet til Tromsø ble scoret av Magnus Andersen, og Haugesund sine mål ble scoret av Ibrahima Kone og Alexander Stølås. Haugesund tok sin første seier noensinne på Alfheim.

Tromsø tapte 2-1 mot Haugesund

Målet til Tromsø ble scoret av Magnus Andersen, og Haugesund sine mål ble scoret av Ibrahima Kone og Alexander Stølås. Haugesund tok sin første seier noensinne på Alfheim.

Andersen og Åsen starter - her er dagens TIL-lag

Slik starter TIL i første kamp etter sommerferien.
Les mer om:

Fløy rundspilte Bryne

Fløy overkjørte Bryne i lørdagens seriekamp. Målene ble scoret av Dardan Dreshaj (2) og Henrik Andersen (2).
Les mer om:

Treningsprofil Yngvar Andersen lever av å motivere andre – så gikk han selv på en kjempesmell

For en tid tilbake måtte treningsmotivator, Yngar Andersen, ta en ni måneder lang pause fra selve livet. Det angrer han ikke på.
Les mer om:

Kombinertstjerne: – Jeg vil bli enda råere

2017/2018- sesongen var fylt med oppturer, men også med en liten OL-nedtur. Nå finsikter Espen Andersen formen mot VM.
Les mer om:

– En ujålete person som kom overens med alle

Ingrid Espelid Hovig var Wenche Andersens store forbilde som liten. – Et kapittel er over, sier Andersen.

Miljøvennlig emballasjefirma i Flekkefjord

Aasa G. Andersen driver emballasjefirmaet A-packaging - med kontor i både Oslo og i Flekkefjord. Hun beskriver et stigende marked med økende interesse for miljøvennlige alternativer.
Les mer om:

Ikke noe summerparty uten Robins innsats

Du finner ikke mange 15-åringer som er som Robin Andersen. Han har vært på Gressvik Summerparty siden han lå i barnevogna.
Les mer om:

Formuesskatten til hotelleigaren har auka frå 17.000 til 477.000 på åtte år

VOSS (NRK): Skatt på bygningar gjer det vanskeleg for distriktshotell å overleve, meiner hotelleigar Jan Bruse Andersen. – Heilt klart eit problem, vedgår næringsministeren.
Les mer om:

Luksusbil-svindler skaffet Tom et lån på 600.000 kr. Så fulgte inkassokrav og feil i skattemeldingen

Den største overraskelsen Tom Andersen fikk etter at han ble misbrukt i en bilsvindel, var hvor mye arbeid som fulgte i etterkant.
Les mer om:

Anmeldelse: Månelanding på halv tolv

– Waterboys gjorde en god jobb, men publikum ble snytt for den månelandingen de hadde fortjent, skriver vår anmelder Lars-Christian Andersen Lofstad.
Les mer om:

Toppbloggeren fra Vestfold deler sunne mattips: – På denne måten kan du spise mindre sukker

«Sukkerstopp» er et kjent begrep for de fleste. Men er det egentlig sunt? Tønsbergs Blad hørte med toppblogger Desirée Andersen (35), som også er personlig trener og kostholdsveileder på Tjøme.