Nyheter om Andersen


Støtter ordføreren i rådmann-kritikken(pluss)

– Her er jeg helt enig med ordføreren, sier Laila Andersen Nøsen fra SV.
Les mer om:

Filmregissør Knut Andersen er død

Filmregissør Knut Andersen er død, 88 år gammel. Han sto bak norske filmsuksesser som «Operasjon Løvsprett», «Hurra for Andersens» og «Brent Jord».
Les mer om:

Filmregissør Knut Andersen er død

Filmregissør Knut Andersen er død, 88 år gammel. Han sto bak Olsenbanden, og regisserte selv suksesser som «Operasjon Løvsprett», «Hurra for Andersens» og «Brent Jord».
Les mer om:

Nå er det klart hvem som blir de nye rektorene på Kongseik, Sem og Byskogen skole

Kommunaldirektør for oppvekst, kultur, idrett og folkehelse, Mette Vikan Andersen, mener de nyansatte er blir en del av et godt lag som skal jobbe sammen for det beste for skolene.
Les mer om:

Mandal-spiller dominerte i Stavanger

Christer Andersen (13) fra Mandal Badmintonklubb vant samtlige kamper i turneringen Sommerblomsten.
Les mer om:

Sanness Andersen (Ap): Vi ble tatt på senga i Treidene-saken

Onsdag for en uke siden vedtok formannskapet i Færder med stort flertall at kommunen ikke skal uttale seg om en strandeiendom på Treidene på Tjøme bør oppfattes som innmark eller utmark. Nå vil både Ap og MDG vite om ordføreren mener vedtaket ble fattet på riktig grunnlag.
Les mer om:

Doddo: «Det er til å grine av hvor lite nettsus det er blitt på angriperne»

Eduardo Andersen er frustrert om dagen.
Les mer om:

Doddo: «Det er til å grine av hvor lite nettsus det er blitt på angriperne»

Eduardo Andersen er frustrert om dagen.
Les mer om:

Uten avkjøling ble barnehagen veldig varm i fjor. Nå håper de på en kaldere sommer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: 28. mai i år mottok bydelen en bekymringsmelding fra Rektorhaugen barnehages byggteknisk ansvarlige. Barnehagen er en Kanvas-barnehage, og leier det kommunale bygget.

Regissør Knut Andersen er død

Regissøren bak «Brent jord» er død, 88 år gammel.
Les mer om:

Regissør Knut Andersen er død

Regissøren bak «Brent jord» er død, 88 år gammel.
Les mer om:

Regissør Knut Andersen er død

Regissøren bak «Brent jord» er død, 88 år gammel.
Les mer om:

Filmregissør Knut Andersen er død

Ikke minst er Andersen også kjent for å ha etablert produksjonsselskapet Teamfilm sammen med filmregissør Knut Bohwim, filmfotograf Mattis Mathiesen og komponisten og produsenten Egil Monn-Iversen. Selskapet sto ikke minst bak de 13 klassiske Olsenbanden-filmene, der Andersen selv regisserte den sjette i serien, «Olsenbandens siste bedrifter», i 1975. LES OGSÅ: Fra Netflix-suksess til rolle i TV 2-serie. Knut Andersen var født i Harstad i 1931 og etter barndom og oppvekst der, flyttet han til Oslo hvor han skulle bli boende resten av sitt liv. Derfor var det nok ikke tilfeldig at han regissert

Tordner løs mot Sverige

SVs Karin Andersen mener TV 2s reportasjer om nordmenn som lever i kjærlighetseksil i Sverige viser at reglene for familiegjenforening i Norge er for strenge. Men Frps Jon Helgheim vil stramme inn mer, og raser mot svenskene.

Tormod (62) sterkest i verden – løfter mer enn de fleste menn bare kan drømme om

Hjem fra VM i styrkeløft tok Lenja AK med seg edelt metall nok til å starte en middels stor gullsmedforretning. Hele ti medaljer ble det på klubbens utøvere – inkludert ett gull til Tormod René Andersen (62).
Les mer om:

Glenn Harald (43) har nesten 30 sykler: – Har brukt 11 av dem de siste 14 dagene

Når kommunens badesjef Glenn Harald Andersen (43) skal ta seg en sykkeltur, har han nær innpå 30 sykler å velge mellom.
Les mer om:

Quiz: Husker du barnesangene?

Med Maj Britt Andersen og flere andre artister i spissen samlet flere organisasjoner seg onsdag foran Stortinget med markeringen «Syng ut for sang i skolen». Bakgrunnen for protesten er at regjeringen foreslår å fjerne sang fra den nye læreplanen for norskfaget. Sitter strofene hos deg?

Maj Britt Andersen sang ut for sang i skolen

Med Maj Britt Andersen og flere andre artister i spissen samlet flere organisasjoner seg onsdag foran Stortinget med markeringen «Syng ut for sang i skolen».

– Ikke mitt parti lenger(pluss)

Britt Andreassen og Edgar Andersen, to av Målselv Høyres mest markante politikere, trekker seg ut av partiet. Begge sitter som kommunestyrerepresentanter. Interne og sentrale uenigheter er årsaken til bruddet.

John Arne Riise blir ikke den nye Strømsgodset treneren

Til tross for å ha brukt alle sine kontakter i media, flyttet til Drammens-området, sluttet som sportssjef Malta klubben Birkirkara, delt ut pamfletter utenfor Marienlyst stadion og satt igang engasjerende diskusjoner i sosiale medier om spillerstil og posisjoner ser Strømsgodset ut til å gå en annen vei.  Strømsgodset har vært på trenerjakt siden «BP» Ingebretsen måtte gi seg av helsemessige årsaker for en knapp måned siden.

Politikere går kraftig ut mot oppfylling i Forsetlundgropa – vil fjerne et ruvende fjell i det flate Onsøy-landskapet

Senterparti-topp Hans Ek mener Råde Graveservice har gått langt utover godkjenningen som kommunen har gitt for oppfylling i Forsetlundgropa i Onsøy. Terje Andersen i Råde Graveservice sier at alle tillatelser er fulgt.
Les mer om:

Derfor sier Ap, Sp og MDG nei til Kaldnes Vest: – Åpner du for både bolig og næring, vet du hva som vinner

– Åpner du for både bolig og næring på Agility-tomta, vet du hva som vinner, sier Jon Sanness Andersen (Ap). Sammen med Senterpartiet og Miljøpartiet De Grønne vil Arbeiderpartiet slåss for at Kaldnes Vest skal fortsette å være et rent næringsområde.

Julia (40) mener telemarkinger er heldige: – Det var først da jeg kom hit jeg følte sykdommen min ble tatt på alvor. Her ble jeg trodd.

Julia Andersen har hatt flere utfordringer i livet, men velger å være positiv – og ønsker samtidig å minne oss på hvor heldige vi er her på Notodden.
Les mer om:

Tilbake der han ble kidnappet

Etter å ha trålet sentrum av Brussel på kryss og tvers fant mandalsordføren Alf Erik Andersen stedet han klarte å stikke av fra dem som hadde kidnappet ham.
Les mer om:

Trio scoret fem Fløy-mål

Henrik André Dahlum, Dardan Dreshaj og Henrik Andersen scoret Fløys mål i søndagens 5-0-seier over Madla.
Les mer om: