Nyheter om Andersen


Ståle Solbakken har oppdaget talentfabrikken til Manchester United

De fleste store klubbene inkludert Manchester United har stor apetitt på talenter og signerer langt flere unge spillere enn de noen gang har brukt for. – Er du en del av deres ungdomssatsning har du utvilsomt et talent og du blir godt skolert, men det er slettes ikke sikkert du blir en del av førstelaget.   Disse spillerne med talent og bakgrunn i en stor klubb har blitt populære hos sterke klubber i mindre ligaer.

Nyoperert – og gleder seg til å bli pappa

Eirik Ulland Andersen ble operert tirsdag. Da er det en fin trøst at han og samboer Elisabeth Økland blir foreldre i mai.
Les mer om:

Rådmannen fraråder å lovfeste dagtilbud for demente: Fredrikstad demensforening gir regjeringen full støtte

Greta Andersen, leder i Fredrikstad Demensforening, er glad for at regjeringen vil gi hjemmeboende med demens lovfestet rett til dagtilbud. Rådmannen sier nei til lovendring og vil beholde kommunens selvstyre.

Frivillig i friluft

I år er 16. gang Budstikka deler ut prisen Årets bankende hjerte. Einar Skage Andersen (75) er en av de nominerte.
Les mer om:

Mandalgutt med trippelseier i Sola

Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb gjorde rent bord i helgas turnering Sola Slaget.
Les mer om:

Ser frem til juleforestilling

Teaterforestilling basert på Alf Prøysens juleklassiker om Snekker Andersen og julenissen kommer til Kvinesdal.
Les mer om:

Her forbarmer fisker Kjetil seg over en haltende og tiggende måkeunge. Men et annet dyr skulle han gjerne skutt mange av: – Vanvittig

15 sel er anbefalt kvote for neste års jakt i Vestfold. Det betyr at kvoten er uendret fra tidligere år. Fisker Kjetil Andersen synes forslaget er vanvittig.
Les mer om:

Jonatan med på den norske gullfesten

Jonatan Andersen Vedvik fra TFIK og Tønsberg vant laggull med Norge i junior-EM søndag morgen.

3.600 har gjestet tretopphyttene så langt i år: – Jeg har verdens beste jobb

Styrets leder Trond Barth Andersen smiler og forteller om et godt år for tretopphyttene. Julaften er flere av hyttene opptatt, og han kunne ha solgt nyttårsaften mange ganger.
Les mer om:

Seiret i Frps «skitne» valgkamp: – Drittpakken virket mot sin hensikt

Det har stormet rundt Fremskrittspartiet i forkant av valget om Sørlandets toppkandidat. Steinar Bergstøl Andersen knyttet neven da inntok ledervervet med to tredjedeler av stemmene – vel vitende om at enkelte hadde prøvd å dolke han i ryggen.

AMV kåret til «Årets bedrift 2018»

Den tradisjonsrike virksomheten Andersen Mek. Verksted (AMV) i Flekkefjord fremheves både for en vellykket omstillingsprosess, innovasjon og nyskaping, samt en fremtidsrettet satsing på å utvikle ny industri i regionen.
Les mer om:

Gravide Carina gruer seg til kontakten med legen: – Sånn skal man ikke bli behandlet

Gravide Carina Andersen Magnus sier hun har grudd seg til videre kontakt med Snertingdal Helsesenter etter en meldingsutveksling med dem for noen uker tilbake.
Les mer om:

Gravide Carina gruer seg til kontakten med legen: – Sånn skal man ikke bli behandlet

Gravide Carina Andersen Magnus sier hun har grudd seg til videre kontakt med Snertingdal Helsesenter etter en meldingsutveksling med dem for noen uker tilbake.
Les mer om:

Vi vil ha økt selfangst

Det er tragisk å lese i Tønsbergs Blad mandag 19. november om hvor store problemer fiskeren Kjetil Andersen fra Holmestrand har med sel som tar store deler av fangsten hans.
Les mer om:

Andersen sa «nei» til Russland: – Vi har måttet dra russiske myndigheter etter håret

Rune Andersen og Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF) holdt tirsdag døren lukket for Russland i friidretten. Men til tross for at russerne fortsatt ikke er velkomne, øyner Andersen fremgang.
Les mer om:

FEAS-sjefen svarer Julsen og Bjørndal: To kællær med faktaforståelse som står til stryk

Konsernsjef Trond Andersen i Fredrikstad Energi avviser påstander fra Roar Julsen og Kjell Bjørndal som faktafeil, og mener de to «kællæne» fremstår som nettroll.

Knallhard strid om strøm: Energi-topp gir pensjonert rådmann strykkarakter

Pensjonert rådmann Roar Julsen og Kjell Bjørndal går hardt ut mot prishoppet som Norgesnett og Fredrikstad Energi har varslet. Energiverk- sjef Trond Andersen slår tilbake: – En forståelse av fakta som neppe står til noe annet enn stryk, mener han om Julsen og Bjørndal.

Ordførerens julekalender: Opptatt av idrett for alle

Rune Andersen vet hvor verdifull idrettsgleden er for barn og unge.
Les mer om:

Full splid i Frp om ny toppkandidat

Kristiansand Frp får kritikk for utlegg til både parkeringsbot og reiser. Det skaper trøbbel for lokallagsleder Steinar Bergstøl Andersen som kan få problemer med å bli listetopp i Agder.

Fyrer løs mot dommerne: - Ikke på samme nivå som oss andre utpå der

Strømsgodset-spiller Eirik Ulland Andersen er kritisk til en rekke dommeravgjørelser under cupfinaletapet.
Les mer om:

Nå kan du treffe Lars Martin Myhre i «Låtskriver'n»

Mannen som har underholdt Norge i 50 år kommer til Teglhuset og en samtale med Tor Andersen. Låtskriveren har mye på hjertet etter snart tjue plater.
Les mer om:

Øl-feiring for Jørn Andersen etter at kontrakten ble sikret

Jørn Andersen (55) sto for en råsterk avslutning på sesongen, da han sikret ny kontrakt med Incheon United i Sør-Korea lørdat.
Les mer om:

Andersen hedres etter sørkoreansk trenerbragd

(Incheon - Jeonnam 3–1) Jørn Andersen (55) dro fra Nord- til Sør-Korea, og etter et halvt år er han nominert som «årets trener» i K-League 1.
Les mer om:

I Frps strupe

I sitt tilsvar av 27.11.18 fra gruppeleder Steinar Bergstøl Andersen på mitt innlegg av 19.11.18 går det frem at han mener jeg har et enormt hat til politiske motstandere.
Les mer om:

Likevel ikke flertall på Stortinget for Monas sak

– En skam og skandale, sier Karin Andersen (SV). – Et svik, hevder Lene Vågslid (Ap). – Jeg er rasende og gråt hele kvelden. Solveig Horne løy for meg, mener Mona Anita Espedal.