Nyheter om Analyse


Verste ulykken på norske veier siden 2018: Varsler full analyse

Statens havarikommisjon vil granske ulykken i Steigentunnelen.
Les mer om:

Ny analyse: Strømprisene skyldes kraftkablene til utlandet

Norge importerer høye strømpriser gjennom kraftkablene til utlandet, mener forskningsstiftelsen De Facto. – Helt feil, svarer Energi Norge.
Les mer om:

Varsler massiv industridød: - 400.000 jobber i fare

Det spøker for norsk industri, og med det en rekke norske lokalsamfunn, varsler en fersk analyse.
Les mer om:

Varsler katastrofe for norsk industri: - 400.000 jobber i fare

Det spøker for norsk industri, og med det en rekke norske lokalsamfunn, varsler en fersk analyse.
Les mer om:

Marco Rose fikk sparken som Borussia Dortmund-trener

– Etter en intens analyse av sesongen på torsdag har klubben kommet frem til å gå nye veier. Vi ønsker Marco Rose lykke til videre, skriver klubben på Twitter. Rose ledet Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund til sølv i Bundesliga denne sesongen, men ble slått ut i gruppespillet i mesterligaen. 45-åringen tok over klubben før 2021-sesongen og har tidligere trent Haaland i RB Salzburg. – Denne dagen er ikke lett for noen av oss, fordi den gjensidige respekten vi har mellom hverandre er stor, sier klubbdirektør Hans-Joachim Watzke.

Ny analyse: Strømprisene skyldes kraftkablene til utlandet

Norge importerer høye strømpriser gjennom kraftkablene til utlandet, mener forskningsstiftelsen De Facto.
Les mer om:

Ny analyse: - Dette er årsaken til de høye strømprisene

En ny analyse mener de har funnet årsaken til de høye strømprisene i Norge det siste året.
Les mer om:

Ny analyse: Strømprisene skyldes kraftkablene til utlandet

Norge importerer høye strømpriser gjennom kraftkablene til utlandet, mener forskningsstiftelsen De Facto.
Les mer om:

Forsvarsekspert på russisk TV: – Hele verden er imot oss

Foran millioner av TV-seere på den russiske statskanalen Rossija-1 ga forsvarsekspert Mikhail Khodaryonok mandag en kritisk analyse av Russlands invasjon av Ukraina.
Les mer om:

- Vi har synset mye. Snart skal vi få svar på hvor mye Valdres tjener på hyttesatsinga

- Når vi vet at 80 prosent av reiselivet i Valdres er basert på dagens fritidsboliger, trenger vi en analyse som i mye større grad ivaretar denne delen av reiselivet.
Les mer om:

Svensk Nato-rapport peker på fordeler med Nato-medlemskap

Den svenske regjeringen og Riksdagen legger fredag fram en sikkerhetspolitisk analyse som danner grunnlag for landets Nato-beslutning.
Les mer om:

Mester Klopp: «Haaland-overgangen setter en helt ny standard»

Mens noen av oss er litt småbekymret for at Erling Haaland skal få seg en ubehagelig vekker når han følger etter kompisen Jadon Sancho til Premier League, skjønner vi på Jürgen Klopp at vi ikke trenger å bekymre oss for 21-åringen. Liverpool-manageren har nylig signert forlengelse, han forventer ingen lettere jobb mot City fremover.

Forsmak på folkemøtet i Bjerke BU: Trolig lite trafikkaos ved nedbygging av Trondheimsveien

Aud Tennøy har på oppdrag fra Sletteløkka vel lagd en analyse om den mulige effekten av nedbygging av Trondheimsveien. Under torsdagens BU-møte fikk bydelsutvalget høre mer om hvordan det har gått tidligere.
Les mer om:

Rangnick forklarer hvor ille det egentlig var da han tok over Manchester United

De fleste av oss har vært borti håndverkere, rørleggere eller-forstå-seg-påere av fotball som skal inn og gjøre en jobb eller analyse, der første del av jobben er å rakke ned på jobben «de andre» har gjort der tidligere. Ralf Rangnick tar en omvendt taktikk: Han forteller verden med to kamper igjen av sesongen om hvor ille det var da han tok over, men også at hvorfor han ikke fikk muligheten til å snu det til det bedre. Det var før lørdagens kamp mot Brighton at Rangnick fikk spørsmål om Uniteds aktiviteter på overgangsmarkedet i sommer.

Mindre bulkeskader kan koste deg hundrevis av tusen kroner: – Ikke en god utvikling

Gjennom en analyse utført av Gjensidige, kan forsikringsselskapet konkludere med at det ikke har blitt færre bulkeskader de siste årene.
Les mer om:

Mindre bulkeskader kan koste deg hundrevis av tusen kroner: – Ikke en god utvikling

Gjennom en analyse utført av Gjensidige, kan forsikringsselskapet konkludere med at det ikke har blitt færre bulkeskader de siste årene.
Les mer om:

Rapport: Over 300 offiserer drept

Russisk uavhengig analyse.
Les mer om:

Kraftig kost om kraft

Stortinget gjorde torsdag 21. april vedtak om kraftsystemet vårt som har skapt voldsomme og hatske reaksjoner. Årsaken ligger delvis i Nordlys sin svært lettbente analyse av situasjonen. Noen grunnleggende oppklaringer er derfor nødvendig.
Les mer om:

Arminia Bielefeld har fått ny manager etter 0-3-tapet for Bayern München

Arminia Bielefeld bytter ut manager Frank Kramer i et forsøk på å berge plassen i 1. Bundesliga. Dermed fikk Kramer litt over et år i jobben i fotballklubben. Han kom inn på våren i fjor og hjalp klubben til 15.-plass og ny kontrakt i den tyske toppdivisjonen. Les: LA Galaxy skal hente den største europeiske stjerna siden Zlatan Die Aufgaben im Trainerteam werden bis zum Saisonende neu verteilt:Marco Kostmann übernimmt mit sofortiger Wirkung die Aufgabe des Cheftrainers und wird von den bisherigen Assistenten Stefan Kleineheismann und Sebastian Hille unterstützt.

Travprofil utestengt etter positiv doping-prøve

Den norske travkusken Ole Johan Østre er foreløpig utelukket i tre måneder etter å ha avgitt en positiv urinprøve på et narkotisk stoff. Det kommer fram på de offisielle resultatlistene til Sveriges travselskap. – Ole Johan Østre utelukket 220412–220711 for å ha brutt bestemmelser angående rusmidler, heter det der. Rett før påske ble Østre plukket ut for å avlegge en test før en løpsdag i Sverige. Testen dreide seg ikke om alkohol, men den ga utslag på et narkotisk stoff. Kontrollørene valgte å hurtiganalysere tre urinprøver fra Østre.
Les mer om:

Nyttig med reiselivsanalyse for Valdres

Visit Valdres har saman med Omstillingsprogrammet i Nord-Aurdal kommune bestilt ein analyse som skal syne kva ringverknader reiselivet i Valdres har.
Les mer om:

Rangering av de 20 beste spillerne i verden – denne gangen garantert Ronaldo og Messi-fri

Da Lionel Messi gikk opp til podiet og hevet Ballon D’Or for 7. gang i 2021, var det alt annet enn kontroversielt. Får gamlegutta Ronaldo eller Messi prisen 2022 blir det nok av protester. Skal vi følge Goal.coms analyse, fortjener de to veteranene ikke engang å komme inn på topp tyve-lista. Nå er det fortsatt flere kamper som skal spilles og mål scores før numero uno skal kåres for 2022, men i mars meldte France Football om at det dette året byr på endringer i Ballon D’ Or. For 2022 legges det legges vekt på hva spillerne har prestert i løpet av en sesong, mer enn for kalenderåret.

Jamie Carragher peker den verst drevne klubben i Premier League og kanskje hele Europa

Jeg har forsøkt å komme på noen i Norge som kommer nærmest Jamie Carragher i intensitet og manglende respekt for autoriteter, det må være Kjetil Rekdal etter han fikk sparken i Start. Den 44 år gamle midtstopperen som var hele sin karriere i Liverpool lever nå av å slenge med leppa og denne gangen er det nærmeste nabo til hans gamle klubb som får gjennomgå.

Mest lest siste uke