Nyheter om AmundsenVikarene åpnet skolen for elevene i vinterferien

60-70 elever brukte dagen til mat, hygge, idrett og en dose matematikk. Lærerne Marius Thørn Amundsen (29) og Jon Henrik Gabrielsen (25) er vikarierende prosjektledere for Åpent hus på Haugeåsen ungdomsskole.

Kristian sier opp - hevder han ikke kan leve med kulturen i Hurtigruten: – Jeg levner dem ingen ære

Kristian Sæterhaug var blant mannskapet på MS Roald Amundsen under smitteutbruddet i Tromsø. Han mener ledelsen i selskapet visste at de hadde smitte om bord.

Kristian sier opp - hevder han ikke kan leve med kulturen i Hurtigruten: – Jeg levner dem ingen ære

Kristian Sæterhaug var blant mannskapet på MS Roald Amundsen under smitteutbruddet i Tromsø. Han mener ledelsen i selskapet visste at de hadde smitte om bord.

Frp-ultimatum på Stortinget: Forlanger midtdeler i Lavangsdalen(pluss)

Per-Willy Amundsen (Frp) varsler et tydelig ultimatum til regjeringa i forkant av Stortingets behandling av ny Nasjonal transportplan: Ingen midtdeler i Lavangsdalen? Intet flertall.

Bjørn Amundsen fra Saltnes vitnet i Baneheia-saken for 20 år siden – nå kan vitnemålet igjen bli helt sentralt

Telenors dekningssjef, Bjørn Amundsen (64) fra Råde, har hele tiden ment at det er svært lite sannsynlig at telefonen til drapsdømte Viggo Kristiansen var på åstedet under Baneheia-drapene. 22 år etter den rystende hendelsen kan telefonbeviset igjen bli helt sentralt.

Norsk VM-gull, igjen

Hedda Østberg Amundsen, tvillingsøstera til Harald Østberg Amundsen, gikk Norge inn til gull på blandet stafett i U23-VM. Tidligere lørdag tok de norske herrene gull på stafetten i junior-VM. 22-åringen fra Asker skøytet kontrollert inn først over mållinjen med noen få sekunder ned til Russland på 2.-plass.

Amundsen med bronse i U23-VM

Hedda Østberg Amundsen gikk inn til bronse på kvinnenes 10 km i U23-VM i Finland. Gullet gikk til polske Izabella Marcicz. Den polske løperen var 11,2 sekunder foran svenske Marie Louise Lindström, mens Amundsen ble slått med 19,6 sekunder. Amundsen var i ledelsen etter 3,3 kilometer foran Marcicz.

U23-VM: BRONSE TIL ØSTBERG AMUNDSEN – GULLET GIKK TIL POLEN

U23-VM i finske Vuokatti hadde 10 og 15 kilometer på programmet fredag ettermiddag.
Les mer om:

Flytter og mangedobler butikkarealet: – Bransjen forandrer seg og da gjelder det å følge med

PORSGRUNN: Leif Marius Amundsen har tatt fatt på et nytt kapittel i historien om Salingstrand trelastutsalg. Noen kilometer unna, på Heistad, innredes nå et nytt topp moderne og mange ganger så stort trelast og byggevarehus.
Les mer om:

Glass i alle retninger, men golv av glass ble for heftig(pluss)

Vi kan love folk en utsikt av en annen verden, sier sjefen for Romsdalsgondolen, Pål Ragnar Amundsen. Nå er de to kabinene som hver kan ta 46 passasjerer, ferdig produsert i Sveits.
Les mer om:

Nye ski-skuffelser

Marie Risvoll Amundsen har helt siden oppkjøringen til sesongen hatt junior-NM i tankene. Denne uka kom det beskjed om at det er utsatt.
Les mer om:

Torbjørn Kallevåg som du kanskje husker fra «Heimebane» har signert med klubben han kalte «J*vla…»

Lars Arne Nilsen har fått på plass enda en brikke i sitt tangofargede puslespill. Torbjørn Kallevåg skrev i dag under på en avtale som strekker seg ut 2022-sesongen. I tillegg til å være fotballspiller med erfaring fra Eliteserien, har Torbjørn vært med i NRK-suksessen «Heimebane». Der var hans Varg, blåtrøyer fra Ulsteinvik, i amper rivalisering med «J*vla Aalesund».

Per-Willy Amundsen: – Det er på tide å avvikle NRK

Programmet «Shaun» på NRK P13 har fått over 300 klager for en vits om ønske om at coronavaksinen ikke virket i Israel. Frp-politiker Per-Willy Amundsen mener det er på tide å avvikle NRK.

NRK beklager radioinnslag – Frp-Amundsen vil avvikle hele NRK

Per-Willy Amundsen (Frp) reagerer på uttalelser om Israel i radioprogrammet «Shaun på P13». Løsningen er «del dem opp, selg dem i biter», sier Frp-toppen om statskanalen.

Slik fant dronepiloten hunden Zajka i Gjerdrum-skredet

GJERDRUM (VG) Jørgen og Anna Sandman måtte etterlate dalmatineren Zajka da de ble reddet opp fra skredet i Gjerdrum. Flere timer senere oppdaget Jonas Amundsen en lysende prikk på dronens varmesøkende kamera.
Les mer om:

Stor interesse for å flytte til Rauma(pluss)

Næringslivet i Rauma opplever stor interesse fra folk som vil flytte til Rauma. Solveig Brøste Sletta i Nordveggen, Pål R. Amundsen i Romsdalen AS og Fred Husøy i iSi tror det er flere grunner til at kommunen er satt på kartet.
Les mer om:

Raser over at kommuner vil gi av sine vaksiner til Oslo: – Et liv der er ikke mer verdt enn et liv her

SKIEN: Fremskrittspartiets Gry-Anette Rekanes Amundsen er i harnisk etter at ordfører Bjørn Tveito Lundefaret, Ap, i Nome har gitt uttrykk for at Nome kan vente med vaksinasjon hvis dette kan hjelpe Oslo-regionen.

Gladmelding til barna som kan trene i hallen igjen: – Trist og vanskelig for ungdom som stenges ute

Emmy Amundsen Westby og resten av barna i BSK håndball kan trene i hallen fra torsdag klokken 12. For resten av idretts-Oslo opprettholdes de samme tiltakene til 4. februar.
Les mer om:

Røthe snøt Krüger i sekunddrama

Simen Hegstad Krüger startet knallhardt og ledet fra start og nesten hele veien på dagens 15 kilometer. En knallavslutning av Sjur Røthe gjorde at vossingen knep NM-gullet med 3,5 sekunder – Det føles veldig bra. Det er veldig stas å bli norsk mester. Det er en veldig god avslutning. Jeg vet hva Krüger er glad i og stand til, så jeg prøvde å gi ham litt tider å bekymre seg for, sier Røthe til NRK. For Krüger ble det en litt skuffende sølvmedalje etter å ha ledet nesten fram til oppløpet. – Det er irriterende at jeg skal ha slike avslutninger gang på gang.

Gull-Røthe om bronsevinneren: – Han har en råskap i seg som jeg syns er kul

GRANÅSEN/OSLO (VG) Sjur Røthe (32) vet aldri helt hvor han har bronsevinner Harald Østberg Amundsen (22). Tirsdag var svaret: Elleve sekunder bak.
Les mer om:

Suverene søstre vant i åpningsrennet

Kaja Risvoll Amundsen vant 14-årsklassen ett og et halvt minutt foran nummer to på 2,5 km.
Les mer om:

– Uforståelig at vi blir stengt ned

BAMBLE/PORSGRUNN: Han representerer 36 treningssenter i Norge, og er sterkt bekymret for stengte dører i Grenland. Konsernsjef Trygve Amundsen i Nr1 Fitness har nå sendt brev til Bamble og Porsgrunn kommune.

Frp krever fysisk stengte grenser

Det må innføres fysiske sperrer på grensene for å hindre importsmitte, mener Frps Sylvi Listhaug. Partifelle Per-Willy Amundsen vil sette inn Forsvaret.

Vil sette inn Forsvaret for å fysisk stenge landegrensene

– Det lar seg helt fint gjøre ved å bruke personell fra tollvesenet, politiet og Forsvaret, sier Per-Willy Amundsen.