Nyheter om Amundsen


Ringreven Gunnar (81) imponerte igjen

Gunnar Amundsen (81) er skytingens grand old man, hvor han sist helg imponerte under feltskytterstevne i Råde
Les mer om:

NM-GULL TIL MYHRVOLD OG AMUNDSEN

Også søndag var det innlagt U23-mesterskap under norgescuphelgen på Lygna.
Les mer om:

Frp-Amundsen ut mot Søreide: – Svært uryddig

Per-Willy Amundsen (Frp) mener utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide (H) antyder at Frp-topper og den utvidede utenriks- og forsvarskomiteen visste om hjemhentingen av IS-kvinnen. Det får Amundsen til å tenne på alle plugger.

Per-Willy Amundsen: – Skuffet over at terrorsiktet kvinne hentes hjem(pluss)

Per-Willy Amundsen (Frp) reagerer på regjeringens snuoperasjon som ledet til hjemhentingen av en IS-kvinne og hennes barn.

Frp raser mot egen regjering

Christian Tybring-Gjedde og Per-Willy Amundsen reagerer kraftig på at regjeringen snur og gir Frp et solid tap, når IS-kvinnen og hennes sønn (5) nå hentes hjem.

Harstadpakke 2: Varsler bompengestopp(pluss)

Harstad kommune har ikke gjort nok for å få ned bompengeavgiften. Det betyr at kommunen må gå gjennom Harstadpakke 2 på nytt, sier Per-Willy Amundsen (Frp).

Sterke løp i Norgescupen

Marie Risvoll Amundsen og Asbjørn Megård Olsen fra Fauske IL gikk meget gode løp i Norgescupen på Lygna fredag.
Les mer om:

Jobb: Kjærlighetskonsulent i barnevernet

SOLØR (NRK) Barnevernet i Solør var en versting med lovbrudd og svikt i tjenesten. Så ansatte de Eskild Vika Amundsen (22) som kjærlighetskonsulent.
Les mer om:

Per-Willy Amundsen hedret av Sivilforsvaret: Mottok diplom(pluss)

Tidligere justisminister Per-Willy-Amundsen er tildelt Midtre-Hålogaland sivilforsvarsdistrikts hedersdiplom for sin innsats for tjenestepliktige mannskaper.

Slik ble Linn smertefri

Linn Amundsen Mikkelborg (44) er endelig kvitt knesmertene. - Jeg kjenner ingenting!
Les mer om:

Nordlys var med Marianne (22) på polartokt: Derfor valgte hun et liv på sjøen

Da forskningsskipet «Kronprins Haakon» startet sitt tok fra Longyearbyen, var det Marianne Måsøy Amundsen (22) som satt ved rorspakene på brua og styrte båten.

200 hurtigrutepassasjerer frastjålet bagasjen sin i Chile

Rundt 200 passasjerer på hurtigruteskipet Roald Amundsen, som for øyeblikket ligger til kai i Chile, har fått bagasjen sin stjålet.

Håp i stjernesiktet

Arbeidet Martin Bakken (14) fra Ranheimsbygda og Håkon Amundsen (14) fra Ulnes legger ned i valgdagstimen, har litt ekstra betydning i disse dager.
Les mer om:

Utstillingen i Tromsø skapte storm. Nå kan den bli årets beste i Norge

- Hærverk, mente de mest høylytte, og forlangte at statuen av Amundsen skulle framstå slik den alltid hadde gjort.
Les mer om:

Syver(21) har akkurat kjøpt hus i Begnadalen: Må vurdere om jeg blir boende den dagen jeg får familie

Syver Finnøen Amundsen er født og oppvokst i Begnadalen. I likhet med tre venner har han akkurat kjøpt seg hus i Begnadalen og satset på en fremtid her. I dag er han usikker på hvor klokt det var.
Les mer om:

Vil bruke grøntområde til utbygging: – Helt uaktuelt

LUNDE: – Det er helt uaktuelt å bruke det som kan være Lundes svar på Spikersuppa, til utbygging av Nome sjukeheim, slår Gry-Anette Rekanes Amundsen (Frp) fast. På sosiale medier er det også en unison støtte for å bevare Sirkustomta.
Les mer om:

Per-Willy Amundsen kritisk til regjeringens politipolitikk

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) stiller seg kritisk til kutt i antall politistudenter og målet om to politifolk per 1.000 innbyggere.

På tur i pionerenes spor(pluss)

Vil du ha en fjelltur med historisk sus, kan du legge opp løypa etter reiseskildringene til pionerer som Nansen og Amundsen.
Les mer om:

Frp- og SV-topper går sammen for Nord-Norgebanen

De to stortingsrepresentantene Per Willy Amundsen (Frp) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) står bak et forslag til Stortinget som de fremmet sammen torsdag.

Per-Willy Amundsen går sammen med SV-topp for Nord-Norgebanen

De to stortingsrepresentantene Per Willy Amundsen (Frp) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) står bak et forslag til Stortinget som de fremmer sammen torsdag.

Frp- og SV-topper går sammen for Nord-Norgebanen

VG: - De to stortingsrepresentantene Per Willy Amundsen (Frp) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) står bak et forslag til Stortinget som de fremmer sammen torsdag.

Frp- og SV-topper går sammen for Nord-Norgebanen

De to stortingsrepresentantene Per Willy Amundsen (Frp) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV) står bak et forslag til Stortinget som de fremmer sammen torsdag.

Nybyens nye sjel

Tidligere redaktør Birger Amundsen skriver i sin historiebok Svarthvitt: «Det syder ikke lenger av liv i Nybyen». Men studentene ville sagt noe annet.
Les mer om:

Inger (90) styrer vaffelpressa i Holmen Kulturgarage

Fredrikstad Autogarage var Ford-verksted med bensinpumpe. Nå er det forvandlet til Holmen Kulturgarage, og vaffelkantina har åpent hver torsdag – med Inger Synnøve Amundsen (90) som sjefsteker. Leietagerne dytter inn plater på tvers, i det samme verkstedet som er urørt siden rørleggerdagene.

Ny vintersport avtale på plass

Telenor og Canal Digital har fått på plass en ny innholdsavtale med Nordic Entertainment Group (NENT Group). Avtalen sikrer tilgang til NENTs lineære tv-kanaler og strømmetjenester, inkludert langrenn og annen vintersport fra 2021. Den nye avtalen gir Canal Digital og Telenor mulighet til å tilby strømmetjenesten Viaplay og det egenproduserte nordiske innholdet i Viaplay Originals som en del av sine tv-pakker. I tillegg vil den nye 4K-kanalen Viasat Ultra HD bli lansert, og Viasport1 blir lagt til i Canal Digitals nye Sportspakke i løpet av noen uker.