Nyheter om Ammunisjon


Politiet i Stavanger etterlyser mann etter funn av sprengstoff

En mann i 70-årene er etterlyst etter at politiet fant sprengstoff og ammunisjon i huset hans i Stavanger i begynnelsen av september.

Etterlyser mann etter funn av sprengstoff i Stavanger

En mann i 70-årene er etterlyst etter at politiet fant sprengstoff og ammunisjon i huset hans i Stavanger i begynnelsen av september.

Storbeslag i Asker: Ammunisjon og våpen båret ut

ASKER (VG) Her blir store kasser med ammunisjon og en rekke våpen båret ut av huset, hvor en mann i 60-årene ble pågrepet mandag kveld.
Les mer om:

Stopp Tyrkias krig mot kurderne

– Tyrkia er vår allierte i NATO, og Norge har forsynt Tyrkia med våpen og ammunisjon. Vi har et ansvar, skriver Ken Jackson om tyrkernes angrep på kurdiske militære og sivile nord i Syria.

Zinedine Zidane om Gareth Bale: «Jeg skal snakke med han»

Oppturene for Gareth Bale etter han kom til Real Madrid har vært mange siden han kom fra Tottenham i 2013, men forholdet hans til Zinedine Zidane har vært og er vanskelig.  Hans lagkamerater har beskyldt han for å ikke være sosial, ikke gidde å lære seg spansk og å tenke mer på golf enn fotball.

Tre tiltalt i forbindelse med Mac Millers dødsfall

Cameron Pettit (28), Stephen Walter (46) og Ryan Reavis (36) er tiltalt for å sammen ha distribuert regulerte stoffer, i tillegg til fentanyl, noe som til slutt førte til dødsfall, ifølge tiltalen. Walter er også tiltalt for å ha vært i besittelse av ammunisjon, noe som for ham var ulovlig da han er tidligere straffedømt. LES OGSÅ: Norsk festival konkurs. Miller (26) skal ha spurt Pettit om oksykodon og andre stoffer, men skal istedenfor ha fått falske oksykodonpiller, blandet med det sterke stoffet fentanyl. 26-åringen døde 7.
Les mer om:

Ni drept under demonstrasjoner i Irak

Sikkerhetsstyrker skyter for andre dag på rad med skarp ammunisjon mot demonstranter i Irak. Ni personer er drept og hundrevis er såret.
Les mer om:

Irak: Store demonstrasjoner for andre dag på rad

Irakiske sikkerhetsstyrker skyter for andre dag på rad med skarp ammunisjon mot demonstranter flere steder i landet.
Les mer om:

Store demonstrasjoner i Irak

Irakiske sikkerhetsstyrker skyter for andre dag på rad med skarp ammunisjon mot demonstranter flere steder i landet. Ni personer er drept og over 200 er skadet.
Les mer om:

Brukte hjemmeladet ammunisjon i 100 år gamle kanoner

Kanonen som ble brukt da en mann mistet armen, skulle bare stå til utstilling, og ammunisjon var hjemmeladet. Nå vil den skadede mannen søke erstatning.
Les mer om:

Politiet i Hongkong forsvarer bruken av skarpe skudd

Hongkongs største politistyrke forsvarer at det er brukt skarp ammunisjon mot demonstranter som kaster bensinbomber.
Les mer om:

– De får nok ammunisjon etter kveldens tips

I kveld kan hockeyfansen for første gang se våre eksperter og gjester tippe Get-ligaen live fra scenen i Oslo.
Les mer om:

Mann (71) siktet for oppbevaring av sprengstoff får flytte hjem

Torsdag ble det funnet store mengder eksplosiver, ammunisjon og våpen i en bolig på Gausel i Stavanger. Politiet er nå ferdige på adressen og siktede får flytte hjem.

– Mye av ammunisjonen var kjøpt på auksjon hos lensmannen

71-åringen som er siktet for oppbevaring av store mengder våpen, ammunisjon og eksplosiver, erkjenner delvis straffskyld. Fredag ettermiddag ble han løslatt.
Les mer om:

Mann pågrepet i politiaksjon i Stavanger

En mann er pågrepet etter funn av våpen, eksplosiver og ammunisjon i en bolig i Stavanger. Politiets bombegruppe og eksperter fra Forsvaret er på stedet.

Ransaket bolig i Stavanger - Mann (70) siktet for brudd på våpenloven

En mann i 70-årene er siktet for brudd på våpenloven etter funn av våpen og ammunisjon i en bolig på Forus i Stavanger.

Mann pågrepet etter funn av våpen og ammunisjon i bolighus i Stavanger

Torsdag er politiets bombegruppe ved et bolighus i Forus-Gausel-området etter funn av det som skal være store mengder ammunisjon og våpen.

Mann pågrepet etter funn av våpen og ammunisjon i bolighus på Forus

Torsdag er politiets bombegruppe ved et bolighus på Forus etter funn av det som skal være store mengder ammunisjon og våpen.
Les mer om:

Går fra kraft til ammunisjon(pluss)

1. november har administrerende direktør Rolf Inge Roth har sin siste arbeidsdag i Hålogaland Kraft (HLK).

SOHR: Over 30 drept i eksplosjon ved syrisk base

31 soldater ble drept i en eksplosjon på en militær flyplass i Syria lørdag, ifølge SOHR. Årsaken er uklar, men statlige medier sier ammunisjon eksploderte.
Les mer om:

Våpen, ammunisjon, hakekors og missil

Italiensk politi har beslaglagt et arsenal av våpen, nazi-effekter og et luft-til-luft-missil fra tre høyreekstreme menn i Italia.

Salvini sier trusler mot ham førte til stort våpenbeslag

Italias innenriksminister Matteo Salvini sier at drapstrusler mot ham førte til mandagens store beslag av våpen og ammunisjon.
Les mer om:

Soldater lagde suvenirer av ammunisjon – så smalt det

De to soldatene som ble skadet på Skjold militærleir søndag brukte ammunisjon til å lage seg et minne for livet fra førstegangstjenesten.
Les mer om: