Nyheter om Amin


Pandemien har ikke stanset skjønnhetsindustrien: – Jobber fullt

Koronapandemien har ikke stanset folk i å dra til utlandet for å få utført plastisk kirurgi. – Med digitale møter legger vi enda mer merke til ansiktsuttrykk og bevegelser. Dette er nytt, sier plastikkirurg Dr. Amin Kalaaji.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Amin (39) satset alt da han åpnet treningssenteret – så ble det stengt i nesten et år: – Det har vært vanvittig tøft

Onsdag åpner han imidlertid endelig dørene igjen – for tredje gangen på ett år.
Les mer om:

Amin Askar er vant med hets fra gamblere. Han fikk rasistiske meldinger tilsendt som Brann-spiller.

Når fotballspillere bommer i Norge, kommer ofte hetsen. Fra sinte gamblere i andre land.
Les mer om:

Amin Askar er vant med hets fra gamblere. Han fikk rasistiske meldinger tilsendt som Brann-spiller.

Når fotballspillere bommer i Norge, kommer ofte hetsen. Fra sinte gamblere i andre land.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

Rekdal låner Vålerenga-spiller

Vålerenga låner ut høyrebacken Amin Nouri til Kjetil Rekdals HamKam ut inneværende sesong.

Rekdal låner Vålerenga-spiller

Vålerenga låner ut høyrebacken Amin Nouri til Kjetil Rekdals HamKam ut inneværende sesong.

Trebarnsfar har sittet på Trandum i over et år: – Alt jeg vil er å være med barna mine

Saken til Trandum-internerte Amin har ikke blitt avklart på 16 måneder. – Jeg forstår ikke hvorfor jeg er her, sier småbarnsfaren.
Les mer om:

Sjansesløseri da Kristiansund – Vålerenga delte poengene

Kristiansund (Sporten.com) (Kristiansund – Vålerenga 0-0) En sjansebonaza uten sidestykke endte i poengdeling på Nordvestlandet. Det skulle ikke stå på antall sjanser og vinnerviljen fra de to klubbene i denne kampen. Det var helt klart to lag som begge var ut etter alle poengene, men hverken Kristiansund eller Vålerenga fikk hull på byllen. Ballen lå i nettet tidlig ifra Matthías Vilhjálmsson, men scoringen ble korrekt annullert og i stedet fikk hjemmelaget frispark.

Familien til Sveriges antatt yngste corona-offer: – Vi må begynne å ta viruset på alvor

STOCKHOLM (VG) Da familien mistet Amin til coronaviruset i april, kun 22 år gammel, håpet de at hans død skulle bli en enorm vekker for det svenske folk. Slik ble det ikke, mener de.
Les mer om:

Kristiansund scora sju

Amahl Pellegrino scora tre gonger i Kristiansunds 7-2-siger over Aalesund. Liridon Kalludra, Amin Askar, Sondre Sørli og Bendik Bye scora dei andre i KBK-målfesten. Første omgang var jamn, der AaFK scora først, men KBK leia 3-2 ved pause. Men i andre omgang var heimelaget klart best og scora fire gonger.

Tidligere FFK-spiller: – Du hørte jo hele tiden «nå kommer negerdrittungene»

Den tidligere FFK-spilleren Amin Askar (34) har følt rasismen på kroppen, både under oppveksten i Moss og i voksen alder.
Les mer om:

Eliteserien-profilenes historie: – Nå kommer negerdrittungene

Amin Askar (34) og Amahl Pellegrino (29) har begge kjent på hverdagsrasismen. Nå håper Kristiansund-spillerne at 2020 kan bli et vendepunkt i kampen mot rasisme.
Les mer om:

Amin (22) var frisk - døde av corona

Hadde ingen underliggende sykdommer. Nå advarer lillesøsteren hans andre unge.
Les mer om:

Sverige: Mann (22) utenfor risikogruppen døde med koronasmitte

22 år gamle Amin Salayev trodde han var blitt forkjølet. Mandag døde han på intensivavdelingen på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.
Les mer om:

Åpen dag – Stovner videregående skole: – Et hav av valgmuligheter

I nærheten og muligheter er ord Yasmin Belhady (17), Evelyne Citesetse (17) og Amin Saidi (19) vil bruke til å beskrive skolen sin. Som elever på studiespesialisering er det for øyeblikket entreprenørskap og egen bedrift som er fokuset.
Les mer om:

Knallåpning for nytt treningssenter: – Det ser veldig lovende ut

Selv om det fortsatt gjenstår en del arbeid før det nye treningssenteret i underetasjen på Lillestrøm Torv er helt ferdig, ble åpningshelgen en stor suksess, ifølge daglig leder Amin Hag.
Les mer om:

Askar klar for Kristiansund

Amin Askar (34) har skrevet under på en ettårskontrakt med Kristiansund.
Les mer om:

Amin Askar: – Ser ikke bort fra at jeg kommer igjen

Amin Askar (34) sin overgang til Kristiansund slo ned som en bombe hos de fleste, men hovedpersonen selv føler det var riktig etter alle de gode årene i Sarpsborg 08.

Amin Askar enig med ny eliteserieklubb

Amin Askar (34) har skrevet under på en ettårskontrakt med Kristiansund.
Les mer om:

Amin Askar enig med ny eliteserieklubb

Amin Askar (34) har skrevet under på en ettårskontrakt med Kristiansund.
Les mer om:

Askar klar for Kristiansund

Amin Askar (34) har skrevet under på en ettårskontrakt med Kristiansund, det melder klubben på sin hjemmeside. 34-åringen har spilt i blant annet Moss, Fredrikstad og Brann før han dro til Sarpsborg. Denne sesongen spilte han ti kamper fra start for laget som ble nummer tolv i Eliteserien. Kristiansund endte på sjetteplass.

En av Sarpsborg 08 viktigste spillere går til Kristiansund

Det er en uvanlig trist sportsjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen for forteller om den tunge avgjørelsen å ikke fornye kontrakten til 34 år gamle Amin Askar. – Kort tid etter ble det klart at Christian Michelsen i Kristiansund snapper han opp. Askar som kom til klubben i 2016 var forventet å bli med videre, han har tross alt spilt seg meget godt inn på laget og blitt en viktig spiller noe sportssjefen også forteller på Sarpsborg sine sider: «Noen spillere betyr mer for en klubb enn andre. At vi er enig med Amin om nå å avslutte samarbeidet gjør litt ekstra vondt.