Nyheter om American


11 gode podcaster for å kverke kjedsomheten

Podcast-bonanza! Hallo ja, underholdningsekspressen her 730 er din allierte i koronakrigen og i kampen mot kjedsomheten. Vi har allerede servert 7 feelgood-filmer og gode råd for å ivareta din psykiske helse når kaoset herjer utendørs og vi alle oppholder oss mye innendørs. Om du var på podcast-kjøret allerede før koronakrigen, har du sannsynligvis brukt mye av din ledige tid på de ferskeste episodene av Lørdagsrådet, Friminutt og Truecrimepodden by now. Se også: 8 gode podcaster uten skravling Derfor serverer vi 11 gøyale og fine internasjonale podcaster du kanskje ikke har hørt, i en cockta

Er Halsey tilbake med eksen?

Det kan bli vanskelig å treffe nye mennesker denne våren. Et godt (?) alternativ kan derfor være å date noen du allerede kjenner? Det er ikke mange månedene siden Halsey ble sammen med American Horror Story-stjernen Evan Peters, men for kort tid siden arkiverte/slettet hun en bursdagshilsen til ham på Instagram.

Ikke ny, men ny for meg: 17-åring anmelder sexkomedien American Pie fra 1999

Da var det tid for ny versjon av favoritt-spalten din Ikke ny, men ny for meg! Som den eneste 17-åringen i 730-redaksjonen er det flere referanser jeg ikke skjønner. Rett og slett fordi det er filmer og serier de andre i redaksjonen forbinder med å være barn og ungdom, som ble laget før jeg i det hele tatt ble født. Derfor har jeg fått min helt egen spalte der jeg skal anmelde serier, filmer og musikk som jeg ikke har noe forhold til fordi jeg er for ung Etter god respons på anmeldelsen av Terkel i Knipe, tenkte jeg å fortsette i den drøye retningen.

Tom Brady signerer gigantkontrakt

Tom Bradys avtale med Tampa Bay Buccaneers er nå på plass, kunngjør NFL, og det med en ekstrem lønn på 300 millioner kroner i året. New England Patriots sin store helt quarterback Tom Brady signerte med Tampa Bay Buccaneers i American Football League. Den 42 år gamle quarterbacken kan se frem til en årslønn på rundt 30 millioner dollar, noe som for øyeblikket tilsvarer 300 millioner kroner. Les: Manchester City har fortalt hva det vil koste å «hente» Riyad Mahrez Brady har spilt hele NFL-karrieren i New England, hvor han har vært i 20 sesonger og vunnet Super Bowl seks ganger.

Korona-kommentar fra Vanessa Hudgens vekker oppsikt: – Ja, folk kommer til å dø, men…

Dr. Hudgens har uttalt seg. High School Musical-stjernen Vanessa Hudgens er folkekjær som få, men en kommentar om koronaviruset får folk til å rive seg i håret. Se snutten nedenfor. På Instagram Live snakker 31-åringen om hvor lenge pandemien kommer til å vare.  – Til juli? Det høres ut som bullshit, sier hun og svarer tilsynelatende på en kommentar. – Det er et virus, jeg skjønner det, jeg respekterer det, sier hun og retter på håret. – Men selv om alle får det… Liksom… Folk kommer til å dø, som er forferdelig, men liksom… Uunngåelig?

Lost Girls fra Netflix: Hvor ble det av sexarbeiderne?

Det er ikke alle forsvinninger som blir tatt like alvorlig. For eksempel hvis den som er borte jobber som sexarbeider. Netflix’ Lost Girls er basert på en sann og tragisk historie. Filmen følger Mari Gilbert sin desperate kamp for å finne datteren Shannan, som forsvant sporløst fra en byggeplass i Long Island i mai 2010.  Mamma Mari opplever at politiet ikke tar henne på alvor fordi den 24 år gamle New Jersey-jenta arbeidet som eskorte. Rettferdighet for Shannan Gilbert (privat) På leting etter Shannan finner politiet flere drepte jenter, alle prostituerte.  Likevel jobber etterforskerne etter

HBO Nordic: Ny smakesnutt fra The Undoing med Nicole Kidman og Hugh Grant

Nicole Kidman og HBO sammen igjen! Blir dette like bra som Big Little Lies? Hypen fortsetter i alle fall å øke for The Undoing via denne nye smakesnutten. Den 52 år gamle, evigunge, australske superstjernen teamer opp med Big Little Lies-skaperen David E. Kelley og danske Susanne Bier; den første kvinnelige regissøren til å vinne både Golden Globe, Emmy Award og European Film Award Se den nye traileren til den kommende HBO-serien The Undoing nedenfor, hvor Nicole spiller mot Hugh Grant. I The Undoing ser vi Nicole som karakteren Grace Sachs.

Ber om unnskyldning

– De siste månedene har jeg brukt tiden til å reflektere over anklagene som kolleger har rettet mot meg, sier Domingo i en uttalelse som flere nyhetsbyråer har mottatt eller fått tilgang til. Beskyldningene som rettes mot Domingo, omfatter ufrivillige kyss, beføling og nattlige telefonoppringinger.
Les mer om:

Innstiller ruter til Italia

American Airlines innstiller sine flyginger til Milano i Nord-Italia ettersom virusutbruddet har ført til færre bestillinger.

Flyselskap innstiller ruter til Italia på grunn av virusutbruddet

American Airlines innstiller sine flyginger til Milano i Nord-Italia ettersom virusutbruddet har ført til færre bestillinger.

Thriller inspirert av Gypsy Rose og Dee Dee Blanchard?

Løp! Det er nesten umulig å se traileren til RUN uten å trekke linjer til historien om Gypsy Rose og Dee Dee Blanchard. Det har blitt produsert både dokumentarfilm (Mommy Dead & Dearest) og en fiksjonsserie (The Act) basert på den sjuke historien til mor og datter-duoen, begge tilgjengelig hos HBO Nordic i Norge. Gypsy Rose og Dee Dee? Kort oppsummert: Vesle Gypsy Rose sitter i rullestol og lider av leukemi, astma, muskelsykdom og dødelig sukkerallergi – for å nevne noe. Hun har også intelligensen til et lite barn, til tross for at hun nærmer seg voksen alder. Det viser seg dog at Dee Dee har

Viktige hendelser og pute-TV: 11 ikoniske Oscar-øyeblikk

Den 92. Oscar-utdelingen i rekken går av stabelen søndag 9. februar i Dolby Theatre i Los Angeles. (Natt til mandag norsk tid.) The Academy Awards alias Oscar-utdelingen anses å være den viktigste prisutdelingen innen film, og samler de største stjernene i bransjen. I januar ble årets nominasjoner klare, og søndagens utdeling skal hedre filmåret 2019 på tvers av 24 kategorier. Filmstudent og skribent Anna Skavlan forteller til våre venner i Melk & Honning at årets utdeling er ganske forutsigbar. Joker med Joaquin Phoenix i hovedrollen leder med 11 nominasjoner.

HBOs neste Big Little Lies?

HBO ser ut til å servere oss rikelig med kvalitet også i 2020. Å spille i en skikkelig god serie har vist seg å være et lurt karrieretrekk for mang en skuespiller som hovedsakelig har gjort filmer tidligere. Big Little Lies ga oss det kanskje aller største stjernegalleriet med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz og Meryl Streep. Nå er Nicole Kidman snart aktuell i nok en HBO-serie, også denne gangen med en veteran som motspiller.

Trekantdrama i Netflix-favoritten To All The Boys: P.S. I Still Love You

Klar for mer kliss? I dag slapp Netflix den nye traileren til To all The Boys: P.S. I Still Love You, oppfølgeren til To all The Boys I’ve Loved Before.  Forgjengeren ble en gedigen suksess på tampen av 2018, og satte for alvor skuespillerne Lana Condor og Noah Centineo på kartet. Lana og Noah aka Lara Jean og Peter fortsetter selvsagt i toern.

Anmeldelse: The Grudge (2020) er vemmelig, men en tam versjon av originalen

The Grudge er ingenting annet enn en smertefull affære. Den amerikanske filmskaperen Nicolas Pesce har gitt et nytt liv (prøver i alle fall) til The Grudge fra tidlig 2000-tallet. Filmserien er opprinnelig japansk, men tok for alvor av i Nord-Amerika og Europa da den amerikanske versjonen ble lansert i 2004. Som vi skrev i fjor er nye The Grudge en slags kombinasjon av oppfølger og reboot.

FREDAGSJAS og et tilbakeblikk på karrieren med Petter Katastrofe ❤

Ny fredag, ny fredagsfjas! NÅ ER DET HELG! Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det litt ekstra kjut/trist/fint/skøy, fordi vi i tillegg går en siste tur ned Memory Lane med Petter Kristiansen alias Katastrofe. (På Petters Wikipedia står det til info: «Not to be confused with American rapper Katastrophe».

Cardi B vil bli politiker

Cardi B 4 President? Belcalis Marlenis Almanzar alias Cardi B avslører at hun drømmer om å bli politiker. Rapperens Twitter-tirade kom tilsynelatende ut av det blå. Men hvorfor søker Cardi plutselig denne karriereveien? Ideen skal ha blomstret mens 27-åringen så på krigsdokumentarer.

Magi er nøkkelen i Netflix’ skrekkelige nye serie Locke & Key

Tar opp kampen mot Disney+. Om bare noen uker slipper Netflix Locke & Key, en overnaturlig ungdomsserie basert på grafiske romaner av Joe Hill og Gabriel Rodriguez. Joe Hill har gjort stor suksess som tegneserieskaper, men er nok aller mest kjent for å være sønnen til forfatterparet Tabitha og Stephen King. Locke & Key følger en søskenflokk på tre. Faren er offer for et brutalt drap, og barna overtar huset hans i Massachusetts.

Skuespiller Harry Hains (27) er død

Skuespiller Harry Hains ble funnet død denne uken, ifølge familien. Dødsårsaken er ennå ikke kjent. Han har hatt flere mindre roller i kjente TV-serier som American Horror Story, The OA og The Deleted. Familien bekrefter i et Instagram-innlegg at det unge talentet slet med psykiske lidelser og rusproblemer. Melbourne-gutten flyttet til Los Angeles for å oppfylle drømmen sin som skuespiller. – Han ble bare 27 år og var full av potensiale.

Barack Obama lovpriser Fleabag – og internett tenker bare på én ting…

Obamas årlige topplister kommer med noen interessante tips. Barack avslører sine favorittfilmer fra 2019, men det er ikke dét som får nettet til å knise. Den tidligere presidenten deler nemlig også tips til serier som er «like kraftfulle som filmer». Next up are my favorite movies and TV shows of 2019. Of course, there’s also American Factory, a film from our own production company, Higher Ground, that was recently shortlisted for an Oscar.

Obama deler sine film- og seriefavoritter fra året som har gått

Det er for filmen «American Factory», som parets produksjonsselskap Higher Ground står bak i partnerskap med Netflix. Den ble vist i 2019, og Obama er ikke snauere enn at han tar den med på sin Twitter-liste over det snart utløpne årets beste filmer. LES OGSÅ: De mest leste konsertanmeldelsene i 2019. IndieWire beskriver ekspresidentens liste som «eklektisk», der den favner svært bredt – med tydelig styrer unna hypede filmer som «Joker» og Tarantinos «Once Upon a Time in Hollywood». Han har med både folkefavoritter som «Little Women» så vel som mer filmkjennerfilmer som «Diane» og «Ash Is Pure

Endelig! Se traileren til To All The Boys I’ve Loved Before 2

Førjulsgave fra Netflix! – Jeg lover å ikke knuse hjertet ditt…  Like før de fleste tar både helg og ferie ruller strømmegiganten ut traileren til en av neste års aller mest etterlengtede oppfølgere. Susan Johnson-regisserte To All The Boys I’ve Loved Before, basert på Jenny Hans bok ved samme navn, ble en gedigen suksess på tampen av 2018. Halvannet år etter er fortsettelsen allerede klar. Toeren har fått det enkle navnet To All The Boys P.S. I Still Love You, og er basert på boken P.S.

Billie Eilish hyller Greta Thunberg: – Hun baner vei

«Beæret over å bli sammenliknet med henne». Billie Eilish er nok mest kjent for musikken sin, men LA-jenta er heller ikke sky når det kommer til å fronte hva hun mener. 17-åringen lagde oppstuss da hun spilte på American Music Awards i en t-skjorte med slagordet «NO MUSIC ON A DEAD PLANET». Ett uttrykk mye brukt av musikk-kollektivet for klimahandling Music Declares Emergency. Nå tar Billie miljøaktivismen sin til nye høyder – på sin vanlige direkte måte. (Instagram/amas) NME kårer godjentas debut WHEN WE ALL FALL ASLEEP WHERE DO WE GO til årets album 2019.
Les mer om:

Elizabeth Banks’ neste film beskrives som en blanding av «American Psycho» og «Thelma and Louise»

Den kommende filmen, som inngår i filmselskapet Universals monsterunivers, kan skilte med et stort stjernenavn – både i regissørstolen og i hovedrollen: Nemlig «Charlie’s Angels»-aktuelle Elizabeth Banks. Det melder The Hollywood Reporter denne uken. LES OGSÅ: Ny Harrison Ford-trailer latterliggjøres på nett. Ifølge filmnettstedets skribent Borys Kit har kilder nær innspillingen beskrevet tonen i filmen som en blanding av «American Psycho» og «Thelma and Louise».