Nyheter om American


Young Thug skryter av Elton John, disser André 3000 fra Outkast

Young Thug og André 3000 er to av Atlantas største rapnavn gjennom tidene. Stjernene fra to forskjellige generasjoner har mye til felles, blant annet en eksentrisk stil og melodisk teft langt over snitt. André 3000 figurerer hyppig på rapperes topp 5-lister… Men det virker ikke som Young Thug er så fan av OutKast-medlemmet. For å si det mildt. Til tross for at han også er fra ATL. – Jeg kan ikke rappe to André 3000-sanger for deg. Jeg har aldri gitt noe oppmerksomhet til ham. Aldri i mitt liv, sier Thug til T.I. under et intervju for podcasten ExpediTIously. T.I.

Obama gir Drake tommelen opp til å spille ham i biopic

Obama ser ut til å la ønsket til Drake gå i oppfyllelse, 10 år etter at artisten ytret sitt ønske. Som 730.no skrev i 2010, ønsker kanadieren å spille Barack Obama i en biopic. Kommer dette til å skje? Det virker i alle fall som Drake har den tidligere presidentens velsignelse. Se hva Obama sier nedenfor. Han intervjues av journalist og filmskaper Speedy Morman. – La meg si det slik; Drake ser ut til å kunne gjøre alt han vil, sier Barack Obama. – Det det der er en talentfull brother. Hvis tiden kommer og han er klar… – Mer viktig er det at han er godkjent av mitt hushold.

Grammy-nominasjonene får sterke reaksjoner fra The Weeknd, Nicki Minaj og Justin Bieber

Grammy-nominasjonene ble ikke like godt tatt imot av alle våre elskede superstjerner. Hyllesten av artister og låtskrivere skal arrangeres på Staples Center i Los Angeles den 31. januar 2021. Men det er nok ikke alle som kommer til å følge med på årets utdeling. Beyonce er storkaren i denne utgaven med hele ni nominasjoner Taylor Swift, Dua Lipa og Roddy Ricch kommer like etter med seks. Brittany Howard fikk fem. Billie Eilish, Phoebe Bridgers, Justin Bieber og Megan The Stallion endte opp med fire. Du har kanskje fått med deg at ett navn mangler? Et navn er feilplassert?

Queen’s Gambit knuser rekorder og børster støv av gamle kunster

Det er tydelig at Queen’s Gambit ble lansert til rett tid. Serien med amerikansk-argentinsk-britiske Anya Taylor-Joy (24) i hovedrollen har falt i smak blant folket.

Bodøværing til topps i American Music Awards

Hun er så godt som «ukjent» i Norge. Nå takker verdenstjerna, Dua Lipa bodøjenta for monsterhiten.
Les mer om:

Låten til Caroline Ailin (31) fra Bodø gikk til topps i American Music Awards

Dua Lipa sang låten som gikk til topps i American Music Awards. Bak låten står blant andre Caroline Ailin Furøyen fra Bodø.
Les mer om:

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Megan Fox og kjæresten viste seg sammen for første gang

Megan Fox (34) og Machine Gun Kelly (30) spradet sammen opp den røde løperen før American Music Awards i Los Angeles søndag.
Les mer om:

The Weeknd er snakkis etter American Music Awards

Sosiale medier flommet over med spekulasjoner etter at The Weeknd (30) gikk på scenen under American Music Awards med bandasjert hode.
Les mer om:

The Weeknd er snakkis etter American Music Awards

Sosiale medier flommet over med spekulasjoner etter at The Weeknd (30) gikk på scenen under American Music Awards med bandasjert hode.
Les mer om:

The Weeknd er snakkis etter American Music Awards

Sosiale medier flommet over med spekulasjoner etter at The Weeknd (30) gikk på scenen under American Music Awards med bandasjert hode.
Les mer om:

Dette har aldri skjedd før

Stjerneparet Megan Fox og Machine Gun Kelly viste seg sammen offentlig for første gang under årets American Music Awards.
Les mer om:

Vil utestenge «Borat 2» fra prisutdelinger

Kazakh American Association mener «Borat 2» har rasistiske skildringer og ønsker å utvise filmen fra prisutdelingssesongen.
Les mer om:

Vil utestenge «Borat 2» fra prisutdelinger

Kazakh American Association mener «Borat 2» har rasistiske skildringer og ønsker å utvise filmen fra prisutdelingssesongen.
Les mer om:

Vil utestenge «Borat 2» fra prisutdelinger

Kazakh American Association mener «Borat 2» har rasistiske skildringer og ønsker å utvise filmen fra prisutdelingssesongen.
Les mer om:

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Friday the 13th-filmene rangert fra verst til best

Friday the 13th November 2020… Som om dette året trenger flere mørke dager. Hvis du – forhåpentligvis – ikke skal ut på byen eller på fest i kveld, kanskje du vil bruke fredag den 13. til å se en Friday the 13th-film? Eller 12? Nei, du orker ikke se alle filmene. Historiene om Jason Voorhees – den vesle, litt annerledes gutten som ble mobbet og (nesten) druknet og som endte opp som drapsmannen med hockey-maske – er stort sett av tvilsom kvalitet. Dog ofte ufrivillig funny. Nedenfor er alle filmene rangert etter IMDb-stemmene fra folket, litt blandet meningene til 730.no. Uflaks!

Ikke ny, men ny for meg: Superbad fra 2007 anmeldes av 17-åring

Superbad står for tur i spalten til din 17 år gamle krenka queen-favoritt! Hvis dette er første gang du leser Ikke ny, men ny for meg, velkommen hit – og her er greia: Som den eneste tenåringen i 730.no-redaksjonen, er det flere popkulturelle referanser jeg ikke skjønner.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Matilda De Angelis: Hvem er den nye HBO-stjernen fra The Undoing?

Matilda De Angelis har blitt en internasjonal stjerne over natten. Eller i alle fall i løpet av de siste dagene. Italieneren, født i universitetsbyen Bologna i 1995, debuterer nå som skuespiller i en engelskspråklig produksjon via HBO. Nærmere bestemt mot superstjerner Nicole Kidman og Hugh Grant i HBO-serien The Undoing, hvor hun har rollen som Elena Alves. Matilda De Angelis som Elena Alves (HBO) Serien er i sin andre episode, og vi skal ikke røpe noe av handlingen så langt. Men i den psykologiske thrilleren står den mystiske karakteren til Matilda De Angelis sentralt. The Undoing starter me

Lil Wayne kommenterer bruddet med Denise Bidot

Lil Wayne drar «tåler du ikke varmen, kom deg ut av kjøkkenet»-kortet? OPPDATERT: Trollmannen 50 Cent mener på bruddet. Han tror ikke på påstanden om at Lil Wayne ble dumpet. Eller Little Wayne, som han skriver. (Trump kaller trolig også Lil Wayne for Little Wayne.) 50 skriver at det ikke går an å dumpe Weezy.

Kourtney Kardashian sprer farlige fake news til 102 millioner følgere

Kourtney Mary Kardashian blir slept på nettet etter at hun delte en vill konspirasjonsteori om munnbind. Nylig gjorde 41-åringen en virtuell kremt på Instagram Story og publiserte en advarsel til sine 102 millioner følgere. Kourt hevder at blå munnbind, de vi ser overalt på grunn av COVID-19, skal være kreftfremkallende. Sist vi sjekka hadde Kourtney Kardashian kun frakker fra eksklusive merker – ikke legefrakk Likevel påstår realitystjernen følgende: – De blå maskene som er påbudt i dagligvarebutikker og på fly er laget av PTFE, et kreftfremkallende middel laget av syntetisk fluor.

Lady Gaga gjør comeback med kjøttkjole

Lady Gaga sjokkerte en hel verden da hun stilte i kjøttkjole på MTV Video Music Awards. Antrekket, som også bestod av sko, veske og hårpryd laget av rått storfekjøtt, har for lengst blitt til beef jerky. Men nå gjør Gaga likevel comeback med den ikoniske looken. For å inspirere flere til å stemme under det amerikanske presidentvalget har Lady Gaga hentet frem flere klassiske klær fra arkivet Mother Monster byr blant annet på «Poker Face»-badedrakten, «Bad Romance»-antrekket fra The Monster Ball og antrekket hun kjørte på Super Bowl-pauseshowet i 2017. Gaga sier ingen navn, men legger ikke mye

Big Little Lies sesong 3 er på gli ifølge Nicole Kidman

Big Little Lies er i gang med sesong 3. Det bekrefter Nicole Kidman. – Det er en historie som blir kokt sammen nå, forteller hun til iHeart Radio-podcasten JAM Nation. (Snart blir radio til podcaster.) – Gruppen vår med kvinner ville alle gjøre [sesong 3], sier Nicole og forklarer at kun de grunnleggende detaljene straks spikres. – Kjernen av idéene bare må bare først bli fastsatt. At en av de mest sette HBO-seriene fortsetter, er noe man vanligvis tar for gitt. Men Big Little Lies ble presentert som en miniserie som skulle avslutte etter første sesong i 2017. Serien er basert på Liane Moriart

Borat 2 møtt med protester fra kasakhstanere

Borat Subsequent Moviefilm har fått bra anmeldelser. Men i kjølvannet av fredagens premiere, er ikke alle fornøyde med den nye komedien med Sacha Baron Cohen tilbake som journalisten Borat Sagdiyev alias Борат Сагдиев. For eksempel mange fra Kasakhstan. Flere kasakhere, den største etniske gruppen i landet, mener at Prime Video-filmen fremstiller dem på en rasistisk måte. «Sacha Baron Cohen og crewet hans har hvitvasket vår etnisitet og på den måten gjør det okay å gjøre narr av oss», skriver Kazakh American Association i et åpent brev sendt til tre personer fra ledelsen hos Amazon. Klikk på b