Nyheter om Ambulanse


Til legevakta i ambulanse

Thomas Lehne Olsen pådro seg stygg ankelskade.
Les mer om:

Sammenstøt mellom bil og syklist i Sørreisa

Politi og ambulanse rykket søndag ettermiddag etter melding om sammenstøt mellom en syklist og en bil på Hemmingsjord mellom Sørreisa og Finnsnes. En politipatrulje var ved 15.30-tiden på vei til stedet. - Vi har fått rapport om at syklisten har smerter i skulderen, opplyser operasjonsleder Rune Nilsen i Troms politidistrikt. Saken blir oppdatert.

Urovekkende avsløring om AMK i Vestfold. Nå beordrer helseministeren full stopp: – Man må slutte med dette umiddelbart

VG har gjort en omfattende kartlegging av praksisen med at eldre syke fraktes hjem med ambulanse sent på kvelden og på natten. Praksisen har økt voldsomt i Telemark og Vestfold, viser statistikken. .
Les mer om:

Kjører syke eldre hjem midt på natten - øker mest i Telemark og Vestfold

VESTFOLD/TELEMARK: VG har gjort en omfattende kartlegging av praksisen med at eldre syke fraktes hjem med ambulanse sent på kvelden og på natten. Praksisen har økt voldsomt i Telemark og Vestfold, viser statistikken. .
Les mer om:

– Vi er i mål, ring ambulanse!

Du må tåle mye vann, søvnmangel, hard vind og ingen vind, hvis du skal ha noe å gjøre i Færderseilasen. Alle er ikke like godt rustet. En gang seilte jeg sammen med en som holdt på å dø.
Les mer om:

Barn med sparkesykkel kolliderte med bil – hentet med ambulanse

Et barn har kollidert med en bil i Stokke i Vestfold.

Rammet av hjerneslag – gjennomfører sommershow

For to uker siden ble Terje Schrøder fra gruppen Great Garlic Girls rammet av hjerneslag. – Det var som om lynet slo ned og jeg klarte ikke å gjøre rede for meg. I løpet av tre minutter var jeg i en ambulanse på vei til Ullevål sykehus.

Sykkelulykke på Lund

En syklist ble onsdag formiddag kjørt til sykehuset i ambulanse etter en ulykke på Lund.

Syklist til Ahus etter påkjørsel

Skal ha hatt kutt i hodet i det han ble kjørt vekk med ambulanse.
Les mer om:

Mann i 20-årene død etter knivstikking i Sandefjord

Ambulanse og politi rykket søndag ut til en leilighet i Sandefjord etter melding om knivstikking. En mann i 20-årene ble i 21.40-tiden meldt død.
Les mer om:

Stakk fra skadet taxisjåfør i Stavanger

En drosjesjåfør måtte hentes i ambulanse etter et trafikkuhell i Bergelandstunnelen like før midnatt natt til søndag. Den andre bilføreren som var involvert i hendelsen stakk fra stedet.
Les mer om:

Vurderer flere sikkerhetstiltak etter flåtekantring på speiderarrangement

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Søndag 2. juni kantret kabelfergen - en flåte over Brekkedammen - i forbindelse med Kjelsåsspeidernes dag, som ble arrangert for 44. gang. Trolig havnet rundt 20 personer i vannet. Hendelsen opplevdes som ganske dramatisk for flere Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med. Her forteller en mor hvordan de opplevde ulykken, hun ønsker ikke å stå frem med navn.

Ganis mor døde på vei til et sykehus- nå har han kjøpt ny ambulanse til dem

KRAGERØ: Gani Bytyqi ønsker å hedre minnet etter sin mor, som aldri rakk fram til sykehuset i byen Drenas i Kosovo.

Mann skadet etter steinrøys-fall

I følge politiet har en mann (66) falt ned en 10-15 meter bratt skrent i Bergensområdet. Han fraktes nå til sykehus med ambulanse.
Les mer om:

Mesternes mester-vinneren i stygg ulykke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN / GOL: I helgen var Mesternes Mester-vinner Pål Anders Ullevålseter hyret inn som kursinstruktør i håndtering av motorsykkel på grusvei på Gol i Buskerud.

En person hentet opp fra elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Like før klokken 14.30 rykket brannvesen og politi ut til Nydalen med flere biler. - Det har vært en person i elva, som vi har kjørt for å ta opp. Jeg vet ikke mer om situasjonen per nå, sier vaktkommandør Ola Klakegg i Brann- og redningsetaten. Han bekrefter klokka 14.40 at personen er tatt opp fra elva. Dykkerbil ved Fiskarsbygget.

Bolighus i full fyr i Trøndelag

En person har fått i seg røyk og er hentet av ambulanse da det oppstod brann i et bolighus i Trøndelag.
Les mer om:

Seks personer skadd i to kollisjoner på E6 ved Moss

En mann ble kjørt til sykehus etter en ulykke på E6 ved Moss. Fem personer ble kjørt til legevakta etter at en ambulanse som kom til ulykkesstedet, ble påkjørt.
Les mer om:

Én person satt fastklemt etter ulykke på E6

En ambulanse ble også påkjørt på vei til ulykken.
Les mer om:

Seks personer skadd etter to ulykker på E6

En mann ble kjørt til sykehus etter en ulykke på E6 ved Moss. Fem personer ble kjørt til legevakta etter at en ambulanse som kom til ulykkesstedet, ble påkjørt.
Les mer om:

Alt gikk galt da mannen skulle levere bilen på verksted: – Det er litt flaut

Politi og ambulanse rykket ut til Mekonomen Ottestad bilverksted på Nøtterøy til det som først var meldt om som en trafikkulykke. Det viste seg å være en mann som hadde blitt påkjørt av sin egen bil.

Alt gikk galt da mannen skulle levere bilen på verksted: – Det er litt flaut

Politi og ambulanse rykket ut til Mekonomen Ottestad bilverksted til det som først var meldt om som en trafikkulykke. Det viste seg å være en mann som hadde blitt påkjørt av sin egen bil.

Mopedfører hentet av ambulanse

Politiet ønsker å komme i kontakt med en bilfører etter en trafikkulykke i Mandal. En mopedfører er hentet av ambulanse. Tilstanden til mopedføreren er foreløpig ukjent.

Sykkel mot bil

Ambulanse og politi rykket fredag kveld ut til Vikeland i Vennesla etter melding om en trafikkulykke.

Bil har kjørt inn i autovernet

Politi og ambulanse på vei.
Les mer om: