Nyheter om Amazon


Norsk strømmeslakt går verden rundt

Forbrukerrådets nye rapport, hvor Amazon Prime beskyldes for «utstrakt bruk av manipulativt design», vekker interesse hos verdens største medier.
Les mer om:

Strømmetjenesten Amazon Prime får slakt

Kundene blir nærmest truet og lokket med alle fordelene man mister dersom man vil si opp tjenesten, mener Forbrukerrådet.
Les mer om:

Mener Amazon bryter loven

Forbrukerrådet klager inn Amazon for brudd på markedsføringsloven, fordi de mener Amazon gjør det for vanskelig for brukere å kansellere abonnement på tjenesten Amazon Prime.
Les mer om:

Forbrukerrådet klager inn Amazon

Amazon tvinger forbrukere gjennom en rekke steg og forvirrer bevisst for å gjøre det så vanskelig som mulig å avslutte…
Les mer om:

Parler saksøker Amazon

Skjer etter at Amazon skal ha hindret det sosiale mediet i å operere.
Les mer om:

Parler er nede

Amazon, som eier serverne som Parler har brukt, har tatt det konservative sosiale mediet av internett.
Les mer om:

Amazon, Apple og Google ditcher Parler

Tech-gigantene suspenderer app og servere for tjenesten som er populær blant høyre-ekstreme i USA og trolig var instrumentell i forbindelse med inntrengningen i kongress-bygningen i Washington forrige uke. 

Parler kan forsvinne fra nettet etter opptøyene i Washington

Medieplattformen Parler, som er populær blant Trump-støttespillere i USA, kan tas av nettet, etter at Google, Apple og Amazon har slått til mot den i helga.

Dumt Kjetil Rekdal ikke er ledig nå som Frank Lampard får sparken

Mens jeg så på Manchester City kjøre over Chelsea i går slo det meg at de trenger vinnerskallen til Kjetil Rekdal en hardhaus fra Molde som kan riste litt opp i fisefine Chelsea. – Vet det aldri kommer til å skje og årsaken er ikke at Reka nettopp forlenget sin kontrakt med HamKam. Uansett, Chelsea eier Roman Abramovitsj hater å tape og sjefene på Stamford Brigde vet inderlig godt at hvis det ikke skjer noe raskt vil de selv miste jobben. Det nytter ikke å være legende selv en av Frank Lampards størrelse når resultatene er så dårlige som de er og når det vi ser på banen er så tafatt.

Klopp lager limonade mens Liverpool-supportere vrir seg urolig i sofaen

Jürgen Klopp hater å tape. Samtidig vet han at hvis fokuset rettes mot at «nå går alt så my verre», viser Liverpool-historien at enden sjelden blir bra. Så da Steve Bruce og Newcastle tok et knallsterkt poeng mot Liverpool på tirsdag, hadde Klopp blikket vendt fremover. Les: Timothy Fosu-Mensah takker høflig nei -Det siste jeg tenker på er posisjonen i ligaen akkurat nå. Det er rart, men det betyr ingenting for øyeblkket.

– Amazon kan være redningen for norske forhandlere som sliter

Norske og skandinaviske nettbutikker skjelver litt i buksene, for Amazon er på vei hit.
Les mer om:

Amazon EC2 for macOS

Amazons nye, elastiske Mac-instanser i AWS lar deg kjøre macOS på dedikerte Mac mini etter behov. Programmerere kan dermed ta utviklingen i skyen.
Les mer om:

USA og EU vil skvise Facebook

TEKNOLOGI: EU vil regulere de store teknologi-selskapene, og USA krever at Facebook-konsernet splittes opp. Google, Apple og Amazon har heller ingen grunn til å føle seg trygge. Er festen over for teknologi-gigantene?

Millionbøter til Google og Amazon i Frankrike

Frankrike har ilagt Google og Amazon 135 millioner euro (1,4 milliader kroner) i bøter.

Jessica Simpson skal lage TV om eget liv

Popstjernen Jessica Simpson (40) har inngått en omfattende avtale med Amazon, som blant annet innebærer en dokuserie om hennes eget liv.
Les mer om:

Landslagsspillere til Amazon

De aldersbestemte landslagsspillerne Kamilla Bruhjell og Idun B. Kydland har meldt overgang fra Gimletroll til Amazon Grimstad.
Les mer om:

Neil Warnock holder ikke igjen i legendarisk tirade

Vi er helt sikkert på at når Middlesbroughs manager Neil Warnock kommer hjem etter en lang dag på kontoret ikke leser poesi for sin kone, men det burde han kanskje, for han har helt klart ordet i sin makt.

Bok om Salvini med blanke sider har blitt en bestselger i Italia

En bok om Italias tidligere innenriksminister Matteo Salvini topper salgslistene på Amazon, selv om den kun har blanke sider.
Les mer om:

[Ekstra] Amazon bringer MacOS til skyen

Les mer om:

Medier: Amazon ser på Greta Thunberg som en trussel

Netthandelgiganten Amazon ser på klimabevegelsen og Greta Thunberg som en trussel mot sin virksomhet, melder Aftonbladet og Vice.
Les mer om:

Medier: Amazon ser på Greta Thunberg som en trussel

Netthandelgiganten Amazon ser på klimabevegelsen og Greta Thunberg som en trussel mot sin virksomhet, melder Aftonbladet og Vice.
Les mer om:

Renee Gracie forlater «upålitelige» OnlyFans etter å ha tjent over 20 millioner kroner

Renee Gracie har fått nok av OnlyFans. Den profesjonelle racerbilsjåføren har hatt sin konto hos tjenesten siden i fjor og har tjent enorme summer. Men i dag tar australieren et forbanna farvel. «Slutt å scrolle», skriver Renee Gracie via Instagram Stories i forbindelse med annonseringen. «Jeg feirer 1 år på OnlyFans denne måneden.

Steinar Pedersen: - Vi må gi jentene de samme mulighetene som guttene

Steinar Pedersen er ansatt som ny hovedtrener i Amazon Grimstad. Han er klar på at jobben innebærer å løfte damefotballen i hele Agder.