Nyheter om AmazonRapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter

Amazon, Microsoft og Intel setter verden i fare med utvikling av drapsroboter, heter det i en nederlandsk rapport.
Les mer om:

Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter

Amazon, Microsoft og Intel setter verden i fare med utvikling av drapsroboter, heter det i en nederlandsk rapport.
Les mer om:

Ta dere sammen Fædrelandsvennen

Fædrelandsvennens manglende dekning av Amazon Grimstad, og resten av sørlandsjentene som spiller fotball på høyt nivå, er ubegripelig dårlig.
Les mer om:

Kriminaliserer ikke politikere

Amazon tar til motmæle om ansiktsgjenkjenning. Mener personvernorganisasjon feilaktig skaper overskrifter.
Les mer om:

Aller Gruppen tar i bruk AI

Aller Gruppen har inngått et samarbeid med Amazon Web Services (AWS) for bruk av AI-løsninger i sin drift.  
Les mer om:

Søker eksperthjelp før kampmaraton

(LSK Kvinner – Amazon Grimstad 4-0). De skal gjennom åtte kamper på snaut fire uker. Men Therese Sessy Åsland og lagvenninnene frykter ikke tiden fram til 25. august.
Les mer om:

Amazon tapte cupkampen mot LSK Kvinner

Prisforskjellen kan være på flere tusen kroner fra én kommune til en annen. Nå jobber regjeringen med endringer i SFO-ordningen.
Les mer om:

Avviser Legolas-comeback. For gammel

Amazon lager «Ringenes herre»-serie, men Orlando Bloom (42) kommer neppe til å iføre seg blond parykk og alveører igjen.
Les mer om:

Amazon bedrer resultatet – oppfyller ikke forventningene

Netthandelgiganten Amazon kan vise til både økt inntekt og økt omsetning i andre kvartal, men klarer ikke å oppfylle analytikernes forventninger.
Les mer om:

Kunstig intelligens vil endre verden

KOMMENTAR: Gjennom historien har det vært mye teknologi vi har sett gjennombruddet til først i etterkant, skriver Darren Mowry i Amazon Web Services.
Les mer om:

Syv kommende serier du kan glede deg til

Har du runda Stranger Things, Chernobyl og Dark allerede? Her har du noen nye favoritter å se frem til. En kjip norsk sommer = mye serietitting. Så med mindre du har reist/jobbet bort all sommertiden, har du nok sett det som er å se serier nå, og kanskje til og med ting du ellers ikke ville sett på. Men fortvil ikke – ventetiden er snart over. Her er syv serier + en bonus-dokumentar du har vi vente kommende tiden: 1.

Microsoft med milliardsatsing på kunstig intelligens

IT-kjempen Microsoft satser 1 milliard dollar på OpenAI, et prosjekt for etisk kunstig intelligens. Blant de øvrige støttespillerne er Elon Musk og Amazon.
Les mer om:

Microsoft med milliardsatsing på kunstig intelligens

IT-kjempen Microsoft satser 1 milliard dollar på OpenAI, et prosjekt for etisk kunstig intelligens. Blant de øvrige støttespillerne er Elon Musk og Amazon.
Les mer om:

Filmserien som spilte inn 400 millioner dollar blir neste seriesatsing ut fra Amazon

Det melder Variety. Produsenten Nick Santora, som har jobbet med «Scorpion» og «Vegas» skal skrive manus basert på Childs bokserie – som har solgt over 100 millioner eksemplarer. Men Tom Cruise er neppe påtenkt hovedrollen, selv om han spilte den tidligere MP-en i filmene «Jack Reacher» (2012) og «Jack Reacher: Never Go Back» (2016). LES OGSÅ: Nordmann leker på Hollywood-lerretet. De spilte inn 400 millioner dollar til sammen, skriver bransjebladet. The post Filmserien som spilte inn 400 millioner dollar blir neste seriesatsing ut fra Amazon appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Her er årets gjeveste Emmy-nominasjoner

Game of Thrones, Killing Eve og When They See Us er blant de med flest nominasjoner. Vil Game of Thrones gruse konkurrentene i de 32 (!) rekordmange kategoriene de er nominert i, tross dårlig kritikk? Andre store nominasjonsdryss: Chernobyl (19 nominasjoner),  Saturday Night Live (18 nominasjoner), Barry (17 nominasjoner) Fosse/Verdon (17 nominasjoner) og When They See Us (16 nominasjoner). Det får vi svar på når den gjeve prisutdelingen Emmy Awards deles ut for 17. gang 22.

Vi trenger GAFA-teip

KOMMENTAR: Markedsdominansen til Google, Apple, Facebook og Amazon er overveldende. De må tuktes, helst svinebindes, for å bruke et godt, gammelt norsk uttrykk.
Les mer om:

Netflix kan få utvalget sitt kraftig redusert

I forrige måned annonserte Netflix US at de kommer til å miste The Office; sin mest populære serie.

Får ansvaret for Amazon Primes nye «Ringenes Herre»-serie

– J.R.R. Tolkien skapte en av de mest ekstraordinære og inspirerende historiene gjennom tidene, uttaler den spanske regissøren som skal ha hånd om de to første episodene. Ifølge Deadline er han en «livslang fan». LES OGSÅ: Anmeldelse av «Stranger Things 3». JD Payne og Patrick McKay skal skrive manus til serien, i et skriverom der det også hevdes at Gennifer Hutchison («Breaking Bad») og Bryan Cogman («Game of Thrones») er på plass, melder Consequence of Sound. Fem sesonger «Ringenes Herre»-forløperen planlegges i samarbeid med J.R.R.
Les mer om:

Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandslaget

Hvis du vil opp og frem her i verden er det bare å begynne å lære seg kinesisk med en eneste gang.