Nyheter om Amazon


Borat 2 møtt med protester fra kasakhstanere

Borat Subsequent Moviefilm har fått bra anmeldelser. Men i kjølvannet av fredagens premiere, er ikke alle fornøyde med den nye komedien med Sacha Baron Cohen tilbake som journalisten Borat Sagdiyev alias Борат Сагдиев. For eksempel mange fra Kasakhstan. Flere kasakhere, den største etniske gruppen i landet, mener at Prime Video-filmen fremstiller dem på en rasistisk måte. «Sacha Baron Cohen og crewet hans har hvitvasket vår etnisitet og på den måten gjør det okay å gjøre narr av oss», skriver Kazakh American Association i et åpent brev sendt til tre personer fra ledelsen hos Amazon. Klikk på b

David Dobrik gjør YouTube-comeback med Borat

Borat 2 har premiere på fredag. Eller om du vil: Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan har premiere på fredag. Tragisk nok settes ikke filmen opp på kino, den kommer rett på streaming via Amazon Prime Video.  Men Amazon står på når det gjelder promo: Borat Sagdiyev alias Sacha Baron Cohen joinet nylig TikTok, hvor han raskt ble en populær kar. View this post on Instagram Борат Сағдие er den eneste kjendisen vi anerkjenner på TikTok A post shared by 730.no (@730no) on

Quibi stenger etter seks måneder?

OPPDATERT: Quibi bekrefter at de legger ned. Streameren mener de ikke lykkes fordi idéen ikke var god nok, samt at pandemien gjorde det ekstra vanskelig for konseptet.

Petr Cech er med i Chelsea sin Premier League tropp

Chelsea har oppsiktsvekkende hentet pensjonert keeper Petr Cech til sin 25-mann Premier League-tropp, selv om han er klubbens tekniske og prestasjonsrådgiver – og ikke har en spillerkontrakt og er hockeykeeper på si.

Lil Wayne lister sine topp 5 rappere

Lil Wayne er mange rapperes favorittrapper. Kanskje ikke så rart, ettersom Dwayne Michael Carter Jr. har holdt koken og holdt seg relevant siden 90-tallet. Men hvem er de personlige favorittene til Tunechi? Under DJ Khaled-podcasten The First One, som han lager for Amazon Music, røper firebarnsfaren hvem han har på listen. Topp fem favorittrappere til Lil Wayne: 1. Missy Elliott 2. JAY-Z 3. The Notorious B.I.G. 4. N.O.R.E. 5.
Les mer om:

Leverer oftere enn posten

Netonnet møter trusselen fra Amazon, vil levere varer 7 dager i uken.
Les mer om:

Coming 2 America slippes rett på streaming via Amazon Prime Video

Coming 2 America – oppfølgeren til Coming to America – er en av årets mest antesiperte komedier. Filmen skulle ha kinopremiere denne julen, men korona fortsetter å være katastrofalt for kinobransjen. I kveld ble det klart at Paramount selger komedien til Amazon Prime Video grunnet COVID-19. Ifølge Variety slipper streameren Coming 2 America 18.

19 fakta om Emily in Paris-aktuelle Lily Collins

Lily Collins har hovedrollen i verdens mest sette serie akkurat nå. Emily in Paris – laget av legenden Darren Star (Beverly Hills 90210, Melrose Place, Sex and the City) – er i alle fall i Netflix-toppen i de fleste land, inkludert Norge. Noe som betyr veldig mange millioner seere. Til tross for suksess, blir den kjappe, lettbeinte dramedie-serien møtt med mye hat: Les mer hos Melk & Honning Lily Collins har hovedrollen som en ambisiøs Chicago-jente i tidlig 20-årene som går på en kulturkræsj-smell når hun flytter til Paris for å starte en tilsynelatende drømmejobb. Tenk drama-komedie á la Sex

Folkets dom: De beste sportsdokumentarene på strømmetjenestene

Vi har kartlagt Netflix, Viaplay, Amazon, HBO, NRK Nett-TV og TV 2 Sumo for å finne ut hvilke sportsdokumentarer som har fått best rangering av folket.
Les mer om:

Nå kan norsk varehandel bli snudd fullstendig på hodet av Amazon

Om Amazon kommer til Norge, blir konkurransen skjerpet og norske aktører må snu retning om de skal klare å vinne kundene, tror eksperter.
Les mer om:

APX Systems vil ta opp kampen med Amazon

– Med vår løsning kan norske bedrifter konkurrere mot Amazon, hevder daglig leder Jan Erik Evanger.
Les mer om:

Avaldsnes komfortabelt videre i cupen

Hadde få problemer med å slå 1. divisjonslaget Amazon Grimstad onsdag kveld. Nå venter Arna-Bjørnar i kvartfinalen.
Les mer om:

Selger drømmebilen for andre gang – donerer pengene til Kreftforeningen

BERGEN (NRK): Per Reidar Johnsen skulle selge sin Volvo Amazon for å delfinansiere datterens kreftbehandling. Men nå har det blitt donert så mye til behandlingen, at bilpengene ikke trengtes.
Les mer om:

Selger drømmebilen for andre gang – donerer pengene til Kreftforeningen

BERGEN (NRK): Per Reidar Johnsen skulle selge sin Volvo Amazon for å delfinansiere datterens kreftbehandling. Men nå har det blitt donert så mye til behandlingen, at bilpengene ikke trengtes.
Les mer om:

Nesten 20.000 Amazon-ansatte med korona

Nesten 20.000 ansatte i nettgiganten Amazon har testet positivt for koronavirus, eller antas å ha vært smittet, opplyser selskapet selv.
Les mer om:

Borat 2 har fått trailer – forsatt morsomt?

Borat 2 er klar. Eller som den egentlig heter: Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan Karakteren til Sacha Baron Cohen ble verdenskjent i 2006 via den første filmen; Borat!

Norges Bank nærmer seg beslutning om digitale penger. Dette vet vi om prosessen så langt

Stupende kontantbruk og frykt for egne valutaer fra gigiganter som Facebook og Amazon, har ført til at Norges Bank vurderer å tilby splitter nye digitale penger. Coronakrisen har gjort det enda mer aktuelt.

Ønsker kvinnelag i Start fra neste høst

Start håper å få med seg en rekke sørlandsklubber, inkludert Amazon Grimstad, til en toppfotballsatsing for kvinner.
Les mer om:

Ønsker kvinnelag i Start fra neste høst

Start håper å få med seg en rekke sørlandsklubber, inkludert Amazon Grimstad, til en toppfotballsatsing for kvinner.
Les mer om:

Første runde i cupen trukket

Den første runden av kvinnenes cup ble trukket i pausen av landskampen mellom Norge og Wales. 20 lag deltar i cupen i år. Åtte førstedivisjonslag møtes for å avgjøre hvem de skal møte i den første runden, mens de ti toppserielagene og de to nedrykkede lagene fra forrige sesong er klare for første runde. Slik ser trekningen ut Øvrevoll Hosle/Amazon Grimstad – Avaldsnes Røa – Fart Klepp – Vålerenga Åsane/Hønefoss – Sandviken Rosenborg – Kolbotn LSK Kvinner – Lyn Arna-Bjørnar – Grei / KIL/Hemne Fløya/Medkila – Stabæk

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

Slik blir cupen for damer spilt

Åtte 1.-divisjonslag spiller kvalifisering i slutten av denne måneden, mens tolv lag går rett inn i 1. runde av fotball-NM for kvinner. Det skriver Norges fotballforbund på sin hjemmeside. Mens mennenes NM måtte avlyses som følge av koronapandemien, er det bestemt at kvinnenes cup avvikles med 20 lag. De ti lagene i Toppserien samt lagene som rykket ned i fjor, Stabæk og Fart, går rett inn i 1. runde, som spilles 7. oktober. Følgende kvalifiseringskamper skal spilles 30.

Amazon oppretter 100.000 nye stillinger

Les mer om: