Nyheter om Amazon


KOMMENTAR: Tilgjengelighetens tiår i musikkbransjen

Denne kommentaren ble først publisert på Ballade.no. Den er gjengitt med forfatterens tillatelse. På titallet ble musikk fra alle steder og alle tider tilgjengelig for folk flest, gjennom nye digitale tjenester. For skapere av musikk ble musikkproduksjon endret gjennom tilgjengelighet på lyder, beats, idéer og verktøy. Norsk musikk ble mer tilgjengelig enn noensinne i et globalisert marked, men konkurrerte samtidig med all verdens musikk om oppmerksomheten. Tilgjengelighet for publikum I 2010 sto strømming for 14 prosent av omsetningen i norsk platebransje, og hadde tatt igjen nedlasting.

Shaggy takket nei til samarbeid med Rihanna

Og vi er skuffet. Det har vært fire lange år siden Riri sitt seneste album, og vi begynner å bli utålmodige. Popstjernas niende album R9, sies å være rett rundt hjørnet og er svært etterlengtet av fansen. Rihanna har inngått samarbeid med en rekke artister, men hvem passer vel bedre enn det Grammy-vinnende reggae-ikonet, Shaggy? Dessverre mistet entreprenøren den gylne muligheten til å få med reggae-artisten på laget.

Alt fra sexavhengighet til hjernevasket sekt: Disse kvalitetsseriene kan du strømme i romjula

Har du fått nok av familieselskaper og julefilmer nå? Len deg tilbake og sjekk ut disse kvalitetsseriene hos Netflix, HBO Nordic, Amazon Prime og Sumo.
Les mer om:

Dette var de mest leste serieanmeldelsene på GAFFA.no i 2019

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og anmeldelsene våre er fortsatt noe av det som skaper mest nysgjerrighet og debatt blant våre lesere. Også på seriefronten har det skjedd mye i 2019.

Teases det nye albumet til Rihanna?

Kan vi nå vente oss såkalte R9? Rihanna holder fortsatt fansen på pinebenken. Mens entreprenøren har blitt milliardær via skjønnhetsmerket Fenty Beauty og undertøysmerket Savage x Fenty, har fans av artisten tålmodig ventet på nytt album i fire år. Helt siden RiRi slapp Anti i januar 2016. Nå ser det kaaanskje ut til at fanbasen The Navys tålmodige venting snart er over? (Westbury Road/Roc Nation) Def Jam poster i alle fall et bilde av Ri som kaster opp Roc-tegnet til JAY-Z. Labelen signerte sangeren som 16-åring, men hun er nå på sin egen label Westbury Road via JAY-Z’ Roc Nation. Jay er tidl

Anmeldelse: Terapi for Shia LaBeouf i Honey Boy

Shia LaBeouf er en snodig kar. Ikke bare er han skuespiller. 33-åringen er produktiv performance-kunstner, danser i Sia-musikkvideoer, poster inspo-snutter på YouTube («JUST DO IT!»), fritidsrapper og er YEEZY-klesinspirasjon for Kanye West.

Slik spilles 1. divisjon kvinner 2020

Sesongen 2020 for Toppserien og 1. divisjon kvinner består for første gang av et grunnspill (runde 1-18) og et sluttspill (runde 19-25). Grunnspillet starter opp 21. mars og avsluttes 29. august. Sluttspillet starter så opp 12. september med avslutning 7. november. Les: Slik spilles Toppserien 2020 Etter endt grunnspill deles Toppserien og 1. divisjon kvinner opp i 3 ulike ligaer: Nr. 1-4 fra grunnspillet i Toppserien danner sluttspill med dobbel serie. Vinneren blir seriemester. Lag nr. 5-10 i Toppserien pluss lag nr. 1-2 i 1. divisjon danner sluttspill med enkel serie. Nedrykk til 1.

Apple, Amazon, Google, Ikea og flere skal lage felles smarthjem-standard

Smarte dingser i hjemmet kan være perfekt for deg som vil gjøre livet litt enklere.
Les mer om:

Gigaserie søker korte mennesker

Amazon Prime søker mennesker under 1,52 meter med rynker og masse hår.
Les mer om:

Teknologigiganter lager smarthus-standardID

Konkurrentene Amazon, Apple og Google skal utvikle en ny felles teknologistandard for smarthusprodukter.
Les mer om:

Apple bidrar til åpen smarthjem-standard

Amazon, Apple, Google, Ikea og Zigbee Alliance går sammen om å utvikle en ny og åpen standard for smarthjem-protokoller. Det loves bakover-støtte for HomeKit og de andre løsningene.
Les mer om:

Adam Driver forlot intervju om Netflix’ Marriage Story

Adam Driver stjeler showet i den ene suksessen etter den andre. Denne måneden er Girls- og Star Wars-stjernen aktuell med Netflix’ Marriage Story sammen med Scarlett Johansson, en film 730s anmelder anbefaler på det sterkeste. I den forbindelse stiller han opp i en rekke intervjuer, men av ukjente grunner avbrøt han ett denne uken. Det melder The Daily Beast. Årsaken kan være at Adam hater å se eller høre sitt eget skuespill. Intervjuet var med Terry Gross fra Fresh Air på radiokanalen NPR.

Derfor er ikke resten av familien med på Kim Kardashian sitt julekort

Gledelig Krismas? Denne uken delte Kim Kardashian West sin tradisjonelle julekort-post på Instagram. Men mange reagerer på at det kun er West-familien som fikk plass på Kims kort i år. Familien har en lang tradisjon for overdådige julekort, men i år ser det ut til at vi går glipp av denne juletradisjonen. En kilde forteller People at familien har hatt et stressende år, og at Kim – angivelig – ikke orker dramaet rundt den strabasiøse fotograferingen. – Det har vært vanskelig å få samlet [Kardashian-familien] til et julekort.

Ny sesong av «The Marvelous Mrs. Maisel» bestilt inn

Mandag ble det også klart at «The Marvelous Mrs. Maisel» nok en gang høstet nye Golden Globe-nominasjoner, denne gang blant annet to for beste komedieserie og for beste kvinnelige komiserieskuespiller til Rachel Brosnahan. Fra før av har serien vunnet 16 Emmy-priser, tre Golden Globe, og blant annet også en Peabody Award. LES OGSÅ: Skuespillerveteran døde brått. – «The Marvelous Mrs.
Les mer om:

Rihanna får 228 millioner for TV-dokumentar

Amazon skal ha kjøpt verdensrettighetene for en dokumentarfilm om Rihanna i regi av Peter Berg.
Les mer om:

Rihanna får 228 millioner for tv-dokumentar

Amazon skal ha kjøpt verdensrettighetene for en dokumentarfilm om Rihanna i regi av Peter Berg.
Les mer om:

Rihanna får 228 millioner for TV-dokumentar

Amazon skal ha kjøpt verdensrettighetene for en dokumentarfilm om Rihanna i regi av Peter Berg.
Les mer om:

Sir Alex Ferguson applauderer ikke de nye planene

Når er nok nok? Dette er spørsmålet som stilles må når noen av verdens mektigste klubbeiere skal skaffe seg verdensherredømme. For Sir Alex blir prosjekt Verdensliga for de beste uaktuelt for engelske klubber. Det er Real-president Perez som ifølge ESPN leder arbeidet med å etablere to verdensligaer, hver med 20 klubber.

Amazon betaler 225 millioner for Rihanna-dokumentar

Musikkdokumentarer er hot vare om dagen. Kanskje ikke på kino, men i alle fall hos strømmetjenestene. Forrige uke ble det klart at Apple TV+ punget ut 25 millioner dollar for en dokumentar om Billie Eilish. Den R. J. Cutler-regisserte filmen følger 17-åringen i tiden etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Gode nyheter for The Marvelous Mrs. Maisel: Sesong 4 bekreftet i kveld

I kveld ble det annonsert at The Marvelous Mrs. Maisel allerede nå har fått grønt lys til sesong 4. Den tredje sesongen hadde premiere i forrige uke. Annonseringen kommer rett etter at serien fikk to Golden Globe-nominasjoner. Se alle seriene som ble nominert her og les mer om The Marvelous Mrs.

Statnett, Lyse og Time ruller ut rød løper for Google og Amazon på Jæren: -Er de ønsket?

I Sverige har Facebook skapt 1000 arbeidsplasser i Luleå. Over nyttår starter byggingen som kan føre til at aktører som Microsoft, Facebook, Google og Amazon kan lande på lille Kalberg i Time.

Alan Perdew villig til å snakke med Everton

Den tidligere Newcastle, Crystal Palace og West Brom manageren Alan Pardew er av det mer eksentriske slaget som alltid synes å ha et mer overordnet blikk på egen jobb, fotballen og universet. Han er villig til å snakke med Everton, men mener at David Moyes er mer egnet til jobben. Everton er i Premier League-nedrykkssonen etter 15 kamper, nederlaget mot Liverpool klubbens niende denne sesongen. Tidligere rapporter har indikert at ex-Blues-sjefen Moyes blir sett på som en potensiell etterfølger, og når han snakket med Amazon Prime Sport, var Pardew opptatt av muligheten til å ta over til tross

Solgte juleprodukter med Auschwitz-motiv

Amazon har nå fjernet en rekke produkter etter kritikk fra det offisielle Auschwitz-museet.
Les mer om: