Nyheter om Amazon


Måler luftkvalitet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Slikt må læres tidlig, mener Bjøråsen ungdomskole.

Fortsettelsen på Stephen King-klassikeren ser fæl ut

Store sko å fylle for Ewan McGregor. Ringreven spiller Danny Torrance; sønnen til Jack Nicholsons ikoniske karakter fra The Shining alias Ondskapens hotell. 36 år etter den første romanen, skrev Stephen King oppfølgeren Doctor Sleep, som nå har blitt film. I kveld kom den første traileren, med flere glimt som minner om Stanley Kubrick-klassikeren. Blant annet dukker det opp REDRUM på speilet. Selv om du ikke har sett The Shining, vet du kanskje at det er MURDER baklengs.

Filmstjernens ungdomsår blir TV-serie

Bullock selv står oppført som produsent for serien – en serie som beskrives som en dramakomedie med utgangspunkt i sang- og danseverdenen. Amazon, som produserer det hele, melder at handlingen skal ta oss med tilbake til Sørstatene på 1980-tallet. LES OGSÅ: GAFFAs høydepunkter fra Oslo Pix. Ideen bygger på muntlig erindring som Sandra Bullock har stått for til vennen og produsenten Akiva Goldsman.
Les mer om:

Angriper USAs giganter

MONOPOLKAMP: USAs kongress vil etterforske Facebook, Amazon, Apple og Google. – Riktig, viktig og på tide, sier NHH-professor Tor W. Andreassen.

Sniktitt på Cara Delevingne og Orlando Bloom i ny fantasy-serie

I august har Amazon Prime premiere på Carnival Row. I fantasy-serien møter vi britiske Cara Delevingne (Suicide Squad) og Orlando Bloom (Ringenes Herre) i rollene som henholdsvis fe og menneskelig etterforsker. Og det ser jaggu ut til at det kan oppstå litt romantikk mellom dem… «Carnival Row» beskrives som stedet en rekke mytiske skapninger ender opp etter at de har måtte flykte fra sine krigsherjede hjemland. Midt i mylderet begås det også en rekke mord som må oppklares. Cara Delevingne og Orlando Bloom har hovedrollene, men Amazon-serien byr også på Indira Varma (Ellaria Sand i Game of Thro

Medier: Google og Apple kan bli gransket av myndighetene i USA

Facebook og Amazon kan også bli etterforsket, ifølge kildene.

«Don Draper» sjefer igjen – nå som erkeengel i ny strømmesatsing

Det fantes en tid før Jonathan Daniel Hamm sjarmerte TV-seere og prisjuryer som den mystisk-elegante reklamehelten Don Draper i «Mad Men». I dramakomedien «Good Omens», som hadde premiere på strømmetjenesten Amazon Prime fredag, spiller han selveste Gabriel. Ifølge eget utsagn har Hamm latt seg inspirere av sjefer han hadde i yngre, brattere år. LES OGSÅ: Tarantino kutter stjerner fra sin neste storfilm. I showrunner Neil Gaimans univers møter vi nemlig den moderne ekstremutgaven av erkeengelen.
Les mer om:

Siri er for snill og pen, og det samme er Google-assistenten

TEKNOLOGI: Apples digitale assistent og de andre stemmestyrte apparatene fra Google, Amazon og Microsoft fasttømrer et gammeldags kvinnesyn, advarer FN-organisasjon.
Les mer om:

Professor: Tesla vil bli kjøpt opp innen et år

Mannen som spådde at Amazon ville kjøpe Whole Foods tror Tesla-investorene har fått nok.
Les mer om:

Melder overgang til Amazon etter at han ikke fikk lage «Game of Thrones»-oppfølger

Bryan Cogman var med på å lage alle åtte sesonger av «Game of Thrones», og ble gjerne kalt «det tredje hodet på dragen», skriver Deadline. Han gikk nemlig fra å være assistenten til serieskaperne David Benioff og Dan Weiss til selv å skrive en rekke nøkkelepisoder – deriblant sistesesongens andre episode kalt «A Knight of the Seven Kingdoms» – for til slutt bli produsent. LES OGSÅ: Rekordtall for «Game of Thrones». Men Cogman fikk ikke ha hånd om en av de planlagte spin-off-seriene til HBO-suksessen, slik det først ble meldt. – Nå har jeg gjort mitt i Westeros, sa han i vår til Variety. Foto:H
Les mer om:

LSK Kvinner mot Amazon i 3. runde i fotball-NM

Norges Fotballforbund har satt opp 3. runde i fotball-NM for kvinner. Regjerende mester LSK Kvinner møter Amazon Grimstad.
Les mer om:

To toppserielag slått ut

Toppserieklubbane Lyn og Fart måtte seie takk for seg i 2. runde i fotball-NM for kvinner. Fart blei slått 4-1 av Grei, medan Lyn taåte 3-2 for Amazon Grimstad etter ekstraomgangar. Dei andre toppserieklubbane gjekk greit vidare. Trondheims-Ørns vann størst med 7-0 over Herd.
Les mer om:

Følg Amazon Grimstad - Lyn Fotball

► Se kampen direkte nå.
Les mer om:

Google, Amazon og Facebooks største fiaskoer

Ingen har flere, større og dyrere fiaskoer enn Facebook, Google og Amazon. 
Les mer om:

Amazon er ny Holberg-favoritt

Og ukjent gullklump leverer.
Les mer om:

Handler for nesten 50 millioner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vareautomater i produksjonen og automatiske digitale varelagre skal gi Andersen Mek. Verksted AS (AMV) drifts- og vedlikeholdsprodukter når de trenger det og der de trenger det.Avtalen med Tess som ble signert med de ansatte til stede, har en varighet på fem år med opsjon på forlengelse ytterligere tre. Den forventes å ha en total verdi på nesten 50 millioner kroner.Glansbilde - AMV skal være et glansbilde.

Moijente i den norske VM-troppen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Keeper Oda Marie Hove Bogstad (23) sitt namn var blant dei 23 som blei lista opp då landslagstrenar Martin Sjögren torsdag offentleggjorde troppen til sommarens fotball-VM i Frankrike.Hove Bogstad er frå Moi. Før ho kom til Klepp i 2012, spelte ho for Tonstad. Sidan 2016 har ho vore innom Amazon Grimstad, Klepp igjen og Lyn. I inneverande sesong vaktar ho målet til Arna-Bjørnar i toppserien.

Giftet seg i Las Vegas – se video!

Sansa Stark har giftet seg! Las Vegas-kjendisbryllup har en tendens til å skjære seg. Vi krysser fingrene for at dette paret holder. Joe Jonas holdt det langt mer lowkey enn da lillebror Nick giftet seg i desember. Og godt er det? Nick Jonas’ og Priyanka Chopras bryllup var en vakker – men gedigen affære.

Amazon doblet overskuddet

Amazon fikk et overskudd på 3,6 milliarder dollar i årets tre første måneder, dobbelt så høyt som i samme periode i fjor.
Les mer om:

Amazon doblet overskuddet

Amazon fikk et overskudd på 3,6 milliarder dollar i årets tre første måneder, dobbelt så høyt som i samme periode i fjor.
Les mer om:

Amazon doblet overskuddet

Les mer om:

Amazon doblet overskuddet

Amazon fikk et overskudd på 3,6 milliarder dollar i årets tre første måneder, dobbelt så høyt som i samme periode i fjor.
Les mer om:

Regissør-legende med overraskende uttalelse om piratkopiering

I år feiret den sveitsiske filmfestivalen Visions of Reality 50-årsjubileum. Hvert år utpekes en «Master of the Reel», noen som skal hylles for sitt bidrag til filmverden. Årets æresgjest var Werner Herzog, den tyske regissøren bak filmer som «Fitzcarraldo» (1982), «Aguirre: Guds Vrede» (1972) og Netflix-dokumentaren «Into the Inferno» (2016). Under oppholdet skal Herzog, ifølge avisa The Independent, ha mottatt en kommentar på at filmene hans kun er tilgjengelige gjennom ulovlige nedlastningstjenester. – Om noen som deg stjeler filmene mine gjennom internett eller hva nå enn, greit, du har mi

Amazonas og Amazon krangler om domenenavn

Det er det engelske navnet på verdens største regnskog. Men det er også navnet på verdens største nettbutikk.
Les mer om: