Nyheter om Alvorlig


Mener forretningsmann fra Fredrikstad står bak økonomisk kriminalitet i millionklassen: – En svært alvorlig sak

Politiet mener at den hovedmistenkte forretningsmannen som ble fengslet denne uken skal ha tatt opp millionbeløp i private lån og tatt ut varer og tjenester som ikke ble innberettet til skattemyndighetene. I tillegg er han siktet for forsikringsbedrageri.

- En alvorlig trussel

Presidenten skrøt av den store folkemengden som møtte opp på valgkampmøtet, til tross for at det lokale helsevesenet slo alarm i forkant.
Les mer om:

Mann terrorsiktet etter angrep med kjøttøks i Paris

En mann er terrorsiktet etter at to personer ble alvorlig såret i et angrep med en kjøttøks utenfor satiremagasinet Charlie Hebdos tidligere lokaler i Paris.
Les mer om:

Militærfly har krasjet i Ukraina – 25 døde

Piloten skal ha meldt om motorsvikt før flyet gikk i bakken. 25 personer har omkommet og to er alvorlig skadet.
Les mer om:

Fotballfruen hyret leiemorder for å kvitte seg med ektemannen

En stygg, langvarig og offentlig skilsmisse har tatt en alvorlig vending.
Les mer om:

Tivoliet kommer til byen – slik skal de opprettholde smittevernet: – Alle våre besøkende skal kjenne seg trygge

Tivoli-eieren understreker at de tar smittevernet alvorlig, og at de har innført en rekke tiltak som skal gjøre det trygt å besøke dem.
Les mer om:

Løsnet hjul og styre på sykler ved ungdomsskole – flere elever er blitt skadet: – Alvorlig

Trenden med å løsne deler av sykler har rammet Haugjordet ungdomsskole. Enkeltelever er blitt skadet. Se også video nederst i saken med gode råd til hvordan du sikrer sykkelen din.
Les mer om:

Øyvind Haukland er død

Vår gode venn og kollega, Øyvind Haukland gikk bort 17. september 2020 som følge av alvorlig sykdom
Les mer om:

– En alvorlig og omfattende rapport(pluss)

Renovering av Sonjatun kan koste opp mot 200 millioner. Politikerne vil nå se på om det heller bør bygges nytt helsesenter.
Les mer om:

Bussbransjen i trøbbel

AFTENBLADET MENER: Dersom den pågående busstreiken utvides lørdag, vil 8000 sjåfører landet over være i streik. Det er en alvorlig situasjon.
Les mer om:

- En alvorlig og omfattende rapport(pluss)

Renovering av Sonjatun kan koste opp mot 200 millioner. Politikerne vil nå se på om det heller bør bygges nytt helsesenter.
Les mer om:

Omsorg Pluss hindret alvorlig sykdom og dødsfall da koronaen rammet – nå blir de ansatte hyllet: – De er hverdagshelter

I starten av september ble flere beboere og ansatte ved omsorgsboligen Ljabrubakken Omsorg Pluss smittet av korona, og 46 ansatte måtte i karantene. Likevel klarte sykehjemmet å følge opp hver eneste beboer. Nå hylles de ansatte av ledelsen i Nordstrand bydel.
Les mer om:

Person til sykehus med alvorlige skader etter arbeidsulykke i Valdres

En fører av en dumper ble alvorlig skadd i Valdres etter at kjøretøyet veltet av veien i forbindelse med vegarbeid. Fører sendt til sykehus i luftambulanse.
Les mer om:

Til sykehus med alvorlige skader

En fører av en dumper ble alvorlig skadd i Valdres etter at kjøretøyet veltet av veien i forbindelse med vegarbeid. Fører sendt til sykehus i luftambulanse.
Les mer om:

Gir Oslo full korona-støtte til å innføre strengere tiltak

Både helseminister Bent Høie og helsebyråden i Oslo beskriver situasjonen i hovedstaden som alvorlig. Nye tiltak vurderes fortløpende.

Ble alvorlig skadet i arbeidsulykke: Har jeg krav på erstatning?

Hun ble alvorlig skadet i arbeidsulykke og har tapt mye penger etter at hun ble ufør. Hva menes egentlig med begrepet «erstatning for tapt arbeidsfortjeneste"?
Les mer om:

Varsler gigantbot for ulovlig samarbeid: – Svært alvorlig

Konkurransetilsynet varsler gebyrer på til sammen en halv milliard til fem forlag, da de mener aktørene har samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon.

Pasienter med rastløse bein må bli tatt på alvor!

ALVORLIG SYKDOM: 23. september er den internasjonale dagen for rastløse bein. Rundt en halv million nordmenn har sykdommen Restless Legs Syndrome, også kalt RLS. Folk har en tendens til å le av navnet, men denne sykdommen er absolutt ingenting å le av.
Les mer om:

Arbeiderpartiet krever at Erna avklarer om hun visste: – Dette er alvorlig

I retten onsdag sa Erna Solbergs eks-statsråd Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp) at hun varslet internt i regjeringen om mistanke mot Laila Bertheussen «dager før pågripelsen». Nå krever Arbeiderpartiet svar på om Erna Solberg visste om mistanken da hun refset teaterstykket.

Å ansvarliggjøre sin neste

Debatten har gått lenge og med høy temperatur om hva som er riktig løsning for den lindrende omsorgen for alvorlig syke og døende barn og deres familier – noen kaller det lindrende omsorg, andre barnepalliasjon.
Les mer om:

Får bot for gangsti: PBE mener studentsamskipnaden burde visst at de gravde ulovlig

– Plan- og bygningsetaten ser svært alvorlig på ulovlige tiltak i arealer regulert til spesialområde bevaring, sier Maria-Pascale Waegeneire i enhet for byggetilsyn i Plan- og bygningsetaten.
Les mer om:

Fire personer skadd etter ulykke i Oslo - én sendt til sykehus

En lastebil, to personbiler og en MC var involvert i en trafikkulykke på Ring 3 i Oslo, like før Smestadkrysset tirsdag ettermiddag. MC-føreren ble ansett til å være alvorlig skadd.

Mann siktet for drapsforsøk i Sandnes

SANDNES (NRK): En kvinne i 30-årene er sendt til sykehus etter en alvorlig voldshendelse på Austrått i Sandnes.
Les mer om:

Person siktet for drapsforsøk

En person er skadet og en person er siktet for drapsforsøk etter det politiet kaller «en alvorlig hendelse» i Sandnes tirsdag.
Les mer om: