Nyheter om Alternativ


Buss for tog: – Beklager dersom vi er til hinder for skituren

En lengre strekning på Gjøvikbanen stenges i helgen for togtrafikk. Vy opplyser at de har dialog med Skiforeningen for å dimensjonere alternativ transport.
Les mer om:

Mange måtte kaste inn håndkleet, men Raymond (41) har sine beste år: – Ikke noe alternativ å gi opp

På tross av tunge tider har han ikke angret et sekund på avgjørelsen sin.
Les mer om:

Krever gjenåpning: – Det finnes ikke noe alternativ

Skjenkeforbudet har mistet støtten hos folket. Det er derfor knyttet stor spenning til myndighetenes pressekonferanse torsdag.
Les mer om:

Nytt alternativ fra Maxus

Maxus lanserer nå en ny versjon av flerbruksbilen Euniq med større batteripakke og seks seter.
Les mer om:

Slik snappet Glimt supertalentet

Rosenborg var aldri et reelt alternativ for Fredrik Sjøvold, ifølge agent Kevin Ingebrigtsen.

Veiprising testes ut for første gang

Veiprising som et alternativ til bompenger har stått på den politiske dagsordenen siden bompengeopprøret. Nå skal Statens vegvesen for første gang teste det ut.

Milsluker av de sjeldne

Stasjonsvogn med diesel er blitt en kuriositet i nybilmarkedet, men Opel har et alternativ. 

The Times: Mauricio Pochettino er ikke lenger øverst på Manchester Uniteds liste

Det overrasker ingen at det er mye frem og tilbake på Old Trafford om dagen, til tross for å ha noen av de største stjernene i verden fungerer det rett og slett ikke.

Camping-løsning for elbiler?

Mange elbiler mangler mulighet til å trekke en normal campingvogn. Da er kanskje den islandske minivognen et alternativ?
Les mer om:

Rockheim: Utstilling om bandet MoE, gjør-det-selv-kultur og møter mellom mennesker i en verden i endring

Rockheim: Utstilling om bandet MoE, gjør-det-selv-kultur og møter mellom mennesker i en verden i endring«MoE – vi som elsket kaos» heter utstillingen som viser en alternativ måte å jobbe og formidle musikk på. Utstillingen åpner 28. januar i Galleriet på Rockheim.Les mer
Les mer om:

Gir ut plater uten lyd

Da det nye albumet til rockebandet The Dogs ble forsinket i vinylpressen, måtte Kristopher Schau og resten av bandet finne på et alternativ for å rekke fristen.

Til «syden» for 590 kroner fra Torp, men hva må du vite før du drar?

Dersom du kan reise på kort varsel og vil ha en uke borte fra snø, såpeglatte veier og kulde, kan Gran Canaria fra Torp være et alternativ. I desember reiste sesongens første charter-fly fra lokalflyplassen til destinasjonen.

Mercy har fast jobb, mann og en femåring født i Norge. Nå vil myndighetene kaste henne ut av landet: – Hjerteskjærende

Mercy Fakor Awumey slår fast at det for henne ikke er et alternativ å reise tilbake til hjemlandet Ghana etter seks år i Norge.
Les mer om:

Nordmenn vil fyrverkeri til livs – dette kan bli erstatningen

Over halvparten av alle nordmenn helt enig eller delvis enig i at fyrverkeri bør bli ulovlig. Hundrevis av droner kan være et godt alternativ.

ESPN: Morata hentes inn til sin tidligere erkerival

Barcelona har en gedigen utfordring på topp. Etter at Sergio Aguero ble tvunget til pensjonstilværelsen tidligere enn planlagt, står Xavi uten spilleren som skal hamre inn scoringer på bestilling.

Vil ikke bøye av for kritikken: Mener gult nivå ikke er alternativ for videregående

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) mener at det er svakheter i dagens trafikklysmodell og vil gjøre endringer «så det blir lettere å følge rådene vi får».
Les mer om:

Politiet: - Vi burde vurdert alternativ til cellebil

Nytt steinras gir trafikktrøbbel i Suldal
Les mer om:

ESPN: Mourinho jobber for nok en glimrende forsterkning fra Premier League

José Mourinho fikk en knallstart med Roma, møtte på Bodø/Glimt-veggen der portugiseren uffet seg over kvaliteten på troppen sin, opplevde en dalende kurve, men reiste seg mot julefeiringen. 6. plass i Serie A og fire poeng bak Atalanta på 4. plass er helt innafor. Nå planlegges nok en forsterkning fra Premier League. Tammy Abraham ble hentet fra Chelsea i sommer og har vært en av Roma-spillerne Mourinho ikke har hatt grunn til å klage på. Det har smelt til i i treverket fra Abraham som ingen andre i Serie A, men 24-åringen har også levert scoringer.

Anne Berit (36) er singel på femte året. Nå venter hun sitt første barn: – Jeg kunne ikke vente

Anne Berit Sørensen (36) har ikke hatt kjæreste siden 2016. I februar blir hun enslig mor ved hjelp av assistert befruktning. – Det var aldri et alternativ å ikke få barn.

Alternativ julefeiring i Oslo: – Stemningen er på topp

Siden 1969 har Henning Holstad arrangert julefeiring for byens trengende. På grunn av coronarestriksjoner ble det en alternativ «Alternativ jul» – utendørs på Youngstorget – i år.

Flere hundre fikk julemat og omsorg på Youngstorget

Siden 1969 har Henning Holstad arrangert alternativ jul i Oslo. I år måtte han trå til utendørs og samlet flere hundre rundt bålpannene.

Flere hundre fikk julemat og omsorg på Youngstorget

Siden 1969 har Henning Holstad arrangert alternativ jul i Oslo. I år måtte han trå til utendørs og samlet flere hundre rundt bålpannene.

Presten ruller innom åtte parkeringsplasser med guds ord på julaften

På grunn av strenge restriksjoner velger soknepresten en alternativ løsning for årets julegudstjenester.
Les mer om:

Kollektiv synger julen inn på TikTok

«Julegjeng i 26B» gjør suksess på sosiale medier med en alternativ julekalender. I hver luke synger de selvkomponerte julesanger og får kjente stemmer på besøk.
Les mer om:

Premier League tviholder på tettpakket juleprogram

Det ligger ikke an til en kollektiv utsettelse av Premier League-kamper tross koronatrøbbel i mange klubber den siste tiden. Det erfarer velrenommerte The Athletic og senere Sky Sports etter mandagens digitale møte mellom de 20 klubbene i Premier League.