Nyheter om Alternativ


Forrige gang de ikke hadde et eget sted, så det sånn ut – innrømmer at situasjonen kan gjenta seg

Kommunen mener romleiren på Trettepletten må avvikles, men har ingen alternativ løsning.
Les mer om:

Her vil Nye Veier ha ny E16

Nye Veier mener at alternativ C er det best oppfyller målene som er satt for ny E16. Det betyr at den omstridte veien kan havne ved elvemøtet i Nes.
Les mer om:

Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder

Pochettino har vunnet ti av elleve kamper for PSG, der toppen av kransekaka ble servert til klubbeierne på tirsdag: 4-1 seier over Barcelona. Dermed har argentineren allerede vist at han på kort tid har fått samlet gjengen med superstjerner til å jobbe som et skikkelig lag – også utenfor Ligue 1. Det hersker liten tvil om at Pochettino får det som må til av ressurser for å bygge opp en tropp som på papiret blåser motstanderne av banen. Dette betyr at det jobbes knallhardt internt med å overbevise Neymar og Mbappé om å satse de neste årene på PSG.

Solskjærs hastverk kan bare bety én ting

United-supporterne pustet lettet ut da Solskjær og gjengen forlot Real Sociedad på perongen i andre omgang og fosset inn til 4-0 seier i Europaligaens 16. delsfinalekamp. For det første, tåpelige poengdelinger fra Premier League var historie. For det andre, United begynner allerede å få valuta for 200-millioner kroners investeringen. Amad Diallo fikk ikke mange minuttene på banen, men likevel. Opplevelsen av å være i gang for real var viktig, selv om det ikke er altfor mange ukene siden 18-åringen landet i Manchester.

Apple TV+ nå på Chromecast

Nå kan du se film og serier også over Chromecast med Google TV, et rimelig alternativ til en AppleTV som mediespiller.
Les mer om:

Sport Bild: Manchester United gjør nytt fremstøt mot ving til 550 millioner kroner

Manchester United kommer nok ikke til å gi seg før en ny erfaren, men ung ving av verdensklasse som går ut på Old Trafford for det første bildet. Jadon Sancho-historien er langt fra over, men sammenlignet med forrige sommer, er United ikke i nærheten av å være så desperate etter å slenge over milliarden til Borussia Dortmund. Ifølge Sport Bild tok Woodward og gjengen et valg om å gå for et sterkt alternativ til Sancho allerede forrige sommer: Kingsley Coman, vingen som behersker begge kantene. Den tyske avisen hevder både United og City la inn solide bud på den franske Bayern-spilleren.

Faste kan være akkurat det du trenger for å klare å gå ned i vekt

Fokuset på kalorier når du skal ned i vekt, kan ta knekken på motivasjonen. Da kan fastedietter være et alternativ, sier ekspertene.
Les mer om:

Mener justisministeren bommer: Nytt fengsels-forslag på Bredtvet møter motbør

Tross den massive lokale motstanden fortsetter Justisdepartementet og Statsbygg å jobbe for at Oslos nye storfengsel legges til Bredtvet. Nylig lanserte de et nedskalert alternativ for byrådslederen. Aksjonsgruppa for å Bevare Bredtvetskogen mener justisministeren bommer fullstendig, og kaller forslaget respektløst.

– Strekninga er ikke helt på toppen av prioriteringslista(pluss)

Fylkeskommunen svarer at Kåre Solehjells veg ikke er spesielt ulykkesutsatt, og at vegen derfor ikke havner helt oppe på lista. Men at det likevel det være et godt alternativ med forsterket belysning.
Les mer om:

Nytt alternativ i Enyaq-familien

Før de noen av de mange nordmenn som står i kø har fått sine nye Enyaq, lanserer Skoda et nytt alternativ i familien – Enyaq Sportline.
Les mer om:

Andreas Ulland Andersen: – Det har vært et veldig tøft og frustrerende år

Avaldsnes-trener Andreas Ulland Andersen hadde planer om opprykk til 4. divisjon i fjor. Han og spillerne måtte nøye seg med alternativ trening og fikk ikke spilt en eneste kamp. Og slik fortsetter det inn i 2021. Frustrasjonen stiger.
Les mer om:

Buss for T-bane på kvelder og i helger

Fra 15.-25. februar skal det utføres nødvendig vedlikehold på strekningen Jernbanetorget – Helsfyr. Det blir buss for bane og de som må reise oppfordres til å benytte alternativ transport.
Les mer om:

Faren sov i telt på parkeringsplasser

Casper Ruuds neste motstander hadde en litt alternativ vei til toppen.
Les mer om:

Feriere i Norge til sommeren? Her er 12 sære overnattingssteder.

Dersom reiser i Norge blir eneste alternativ i ferien, kan det være morsomt å lete etter nye, spennende mål for reisen. Her er noen overnattingssteder som skiller seg ut.
Les mer om:

Praktisk familiebil følger strømmen

Med inntil syv seter og praktisk innredning er dette et smart alternativ for storfamilien. Du kan sågar kjøre hageavfallet til gjenbruksstasjonen selv.

Skal toget fortsatt være et realistisk alternativ mellom Oslo og Stavanger? Det er nå eller aldri.

Hvis svaret på spørsmålet er JA, er det ved kommende rullering av Nasjonal Transportplan (NTP) dette må synliggjøres.
Les mer om:

Det blir UKM i år! / Slik melder du deg på.

UKM Sentrum/Nord 2021 blir litt annerledes. I stedet for å arrangere UKM på Cosmopolite Scene, så kommer vi heller til å tilrettelegge en alternativ UKM Sentrum/Nord på Trikkehallen på Kjelsås
Les mer om:

Anbefaler nytt tilbud: Værnes seiler opp som mulig konkurrent til etablering på Fosen(pluss)

En fersk rapport anbefaler et nytt linjetilbud i Trøndelag. Fylkeskommunen har allerede satt i gang utredning av hva som skal til for å legge det på Fosen. Inn fra siden kommer Værnes som alternativ.

Kirkene er fortsatt stengt: Arrangerer digitale alternativ

Kirkene har måttet stenge for fysisk besøk på grunn av smittevernstiltakene i Oslo. Grorud menighet tilbyr å samle dem som ønsker det digitalt.
Les mer om:

Manchester United gikk på det sureste poengtapet for sesongen

For en forrykende fotballkamp! Selv om Manchester United ledet ballet hele veien, var sa Ancelotti etter kampen, en kamp der Everton ikke fortjente et nederlag. Cavani og og Fernandes gjorde som bestilt og sendte United til pause med 2-0 ledelse. Ole Gunnar Solskjær var sikkert fornøyd med peptalken i pausen og sendte sine 11 fotballkrigere ut til andre omgang for å fortsette presset. Les: På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei Men i garderoben hadde Carlo Ancelotti tydeligvis fyret spillerne sine skikkelig opp.

RB Leipzig har et alternativ Liverpool vil digge, det andre vil skape hodebry for Klopp

Når du har UEFA i ryggen eller pressende på, da løses ting seg, koste hva det koste vil. Etter at tyske myndigheter stengte grensen for Liverpool og resten av Storbritannia, var det RB Leipzig som fikk logistikk utfordringen. Fikk ikke hjemmelaget organisert seg til at CL-kampen mot Liverpool kunne gjennomføres, ville det bety et automatisk 0-3 tapt. Nå ser det ut som Bundesliga-klubben har funnet en løsning Angela Merkel, UEFA og Liverpool kan leve med. Les: På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei -Vi har to konkrete muligheter.

Zidane hadde et helt annet alternativ til Ødegaard

Før denne sesongen ble Ødegaard hentet hjem fra Real Sociedad til Madrid ett år før tiden. Nå skjer det, tenkte vi. Rundt nyttår var 22-åringen lei av festtalene og kalte seg selv inn til Zidane. 374 minutter i kampdrakt var ikke en del av planen. -Han ønsket å reise bort. Vi har pratet om det to, tre ganger. Martin ønsket å forlate Real for å få spilletid og muligheter andre steder. Spilleren krevde det. Jeg ba ham om å bli og kjempe, men det ble ikke sånn, sier Zidane til Marca. Les: Barcelona har fått nok et gedigen utfordring Det ble ikke sånn, nei.

Helsegigant kjøper seg opp: – Skal bli et robust nordnorsk alternativ

I løpet av to år har konsernet Helsepartner Nord-Norge kjøpt opp flere helsebedrifter. Sist ut er Hemis.
Les mer om:

BSU-trikset du må kunne

En regelendring har ført til økt interesse for en alternativ måte å bruke BSU-pengene på. Vi viser deg hvordan.
Les mer om:

KrF-tungvekter om eksamen: Alternativ å sette standpunkt senere

Regjeringens beslutning om eksamen lar vente på seg. Leder Hans Fredrik Grøvan i KrFs stortingsgruppe foreslår at skolene venter lengst mulig med å sette standpunktkarakterene – ved avlyst eksamen.
Les mer om: