Nyheter om Alternativ


«Spider-Man: Into the Spider-Verse»: En alternativ Spider-Man

Filmanmeldelse: Ja til superhelter som helst bare vil tulle og tøyse!
Les mer om:

Hilde og Ulf Gunnar er med på å stifte nytt lokalparti

- Partiet kan være et alternativ for flere enn man kanskje tror, sier Hilde Abelsen.
Les mer om:

Skal bygge nye omsorgsboliger. Kommunen har ett eneeste alternativ

Gildeskål kommune skal bygge omsorgsboliger på Inndyr, med massivtre som eneste alternativ i anbudet.
Les mer om:

E39, svar til Naturvernforbundet

Når Naturvernforbundet i tirsdagsutgaven i Fvn framstiller meg som om at jeg i motsetning til dem, ikke skulle være berørt av klima/miljø og natur, så virker det som at de har reelle og fornuftige alternativ. Det har de ikke.
Les mer om:

Lanserer sitt eget alternativ for nytt Fylkets hus(pluss)

Steinkjer kommune og Thon Gruppen har lansert hvert sitt forslag til et nytt Fylkets hus. Nå kommer fylkeskommunen med et eget alternativ.

Steinras sperrer vei til Agder-bygd – alternativ vei åpnet

Innbyggerne i bygda Inntjore i Grimstad var en periode isolert etter et steinras søndag kveld. Store steinblokker på opp mot ti tonn ligger ennå i veien.
Les mer om:

Beklager kirkekonsert etter reaksjoner

Foreldre til elever ved Ekeberg skole reagerer kraftig på at skolen sendte barna på konsert i Filadelfiakirken uten å be om tillatelse og uten å ha et alternativ. – Vi ser i etterkant at vi skulle vært bedre informert, sier skolens rektor.
Les mer om:

Den store brettspill-guiden 2018

Sannelig fant vi ikke noen nye favoritter også i år. Årets store brettspillguide har haugevis med alternativ til Ludo og Monopol - og et par-tre potensielle klassikere. Rydd bordet, folkens, og spill!
Les mer om:

Holder alle muligheter åpne og ber Lillestrøm hoste opp mer penger

Det er klart man skal ta hva en spilleragent sier med en klype salg, men vi er enige i at Islendingen Arnor Smárason er knallgod og sikkert har mange valg når fremtiden skal bestemmes.

Dette skriver HA om i dag

Meningsmåling fra Ringsaker. Hockeygutta etter det sure tapet. Håndballandslaget mot Tsjekkia. Alternativ russefeiring. Dette er en tidel av sakene du vi jobber med i HA i dag.
Les mer om:

To skiløyper stenges på grunn av hugst

Abborvannsveien i Bærumsmarka brøytes gjennom kommende vinter. Skiforeningen har de siste ukene jobbet med å etablere en alternativ trasé. Også en annen skiløype stenges for preparering.
Les mer om:

Den store brettspillguiden 2018

Sannelig fant vi ikke noen nye favoritter også i år. Årets store brettspillguide har haugevis med alternativ til Ludo og Monopol - og et par-tre potensielle klassikere. Rydd bordet, folkens, og spill!
Les mer om:

Open for EØS-alternativ

UT: Dei er avhengige av selja mangan til stålprodusentar i heile EU, men slår likevel ikkje nokon stålring om EØS-avtalen. Eramet Norway er open for å greia ut eit alternativ til EØS.

Inviterer til julaften(pluss)

Frelsesarméen på Åndalsnes overtar stafettpinnen etter Glederssprederne som har laget alternativ jul på lillejulaften i fire år. - I år vil vi gi muligheten til å komme og feire på sjølve julekvelden, sier Tommy Høgseth.
Les mer om:

– Selvforsikring kan være et godt alternativ til fastrente på boliglånet

Fastrenteavtaler er en forsikring mot at renten skal stige mer enn forventet i årene fremover. I stedet for å betale inn en forsikringspremie til banken, kan du heller gjøre en selvforsikring.

Test av Toyota Proace Verso: Toyota for storfamilien

Toyota Proace er mest kjent som vare- og arbeidsbil. Den romslige personbilvarianten Proace Verso kan imidlertid være et flott alternativ for store familier.
Les mer om:

♫ The 1975 x «thank u, next»

Veldig alternativ vri.
Les mer om:

Politikerne vedtok 2,5 millioner kroner til riving av samfunnshuset på Tjøme

- Rivning av bygningsmassen framstår som eneste alternativ, skriver rådmannen i Færder kommune i saken som formannskapet nylig fikk på bordet. 2,5 millioner kroner er nå bevilget til å rive samfunnshuset på Tjøme.
Les mer om:

Alternativ til bøker

Selvfølgelig er bøker fremdeles den beste julegaven. Men det hender det dukker opp fristende alternativer. Som disse retro lekebilene fra Candylab.
Les mer om:

Elever med i leteaksjonen etter Maya (25)

Arrangerer alternativ til Black Friday
Les mer om:

Sjå opninga av Black Friday

Arrangerer alternativ til Black Friday
Les mer om:

– Kloden har feber

Arrangerer alternativ til Black Friday
Les mer om:

Noresjø ble sint på eget parti, da partiet ikke tok med Sjunkhatten i 2017

Fylkesleder i Krf Nordland Ingelin Noresjø innrømmer at hun ble sint på eget parti da de ikke tok Sjunkhatten med i sitt alternativ budsjett i 2017.
Les mer om:

DNT ung med grøn bytedag

Fredag 23. november arrangerer DNT ung for tredje gong Grøn fredag – som er eit miljøvennleg alternativ til kjøpepresset og -stresset som pregar Black Friday.
Les mer om:

Kult og småfrekt i Bergen

Hotel No 13 er et trendy alternativ i Bergen sentrum. Men hotellet må få på plass en del detaljer om det skal bli like kult som det ønsker å være.
Les mer om: