Nyheter om Alternativ


Strømløs fredag: Kinokveld ble til spillkveld

Familien Eikhom på Søm måtte bruke skinke i fredagstacoen, og lot strømbruddet bli en anledning til alternativ fredagskos.
Les mer om:

Belag deg på forsinkelser og alternativ transport

Omfattende arbeider på toglinjer i hele landet vil føre til forsinkelser og alternativ transport.
Les mer om:

AfD nest størst på tysk meningsmåling

Ytre høyre-partiet Alternativ für Deutschland (AfD) går fram, mens statsminister Angela Merkels regjeringskoalisjon går like mye tilbake på tysk meningsmåling.

- Ambulansehelikopteret må bli i Sør-Troms

Støtteforeningen for Harstad sykehus håper at Evenes kan komme med en alternativ tomt ved flyplassen
Les mer om:

Kveldens travtips: Remix nærmest i V76

VGs travekspert, Anders Olsbu, ser ikke så mange vinnerkandidater i hvert løp og velger å kjøre uten alenestreker. Men han mener at Remix, som jakter sin femte strake seier, kan være et alternativ.
Les mer om:

Spisskrise for Klopp i Champions League

Under pressekonferansen bekreftet Klopp at Roberto Firmino er usikker til kamp etter øyeskaden mot Tottenham. Brasilianerens situasjon vil bli vurdert helt frem til kampstart. I tillegg kan han meddele at Divock Origi og Dominic Solanke er ute med skader. Dermed er skadeutsatte Daniel Sturridge det eneste spiss-alternativet til Klopp om Firmino ikke blir klar til kveldens Champions League-møte med PSG. Les: Anfield vekker æresfrykt hos PSG Vi håper Roberto Fimino blir klar slik at vi får se to av Europas aller beste angrepsrekker på hver sin banehalvdel.

Nydelige eplesnurrer med epleglasur

Nå er de norske eplene på sitt beste, et alternativ er å bruke dem på å lage nydelige eplesnurrer.
Les mer om:

May: Intet alternativ til mitt brexit-forslag

Storbritannias statsminister Theresa May sier at britiske parlamentarikere får valget mellom den brexit-avtalen hun legger fram, eller ingen avtale overhodet.

Fulle saler på alkoholfritt arrangement – nå blir det nye hvite julebord

Morten Gjerløw Larsens alkoholfrie alternativ i julebordsesongen ble en knallsuksess i fjor. Nå blir det nye show, og denne gangen har han med seg kona på scenen.

Bo Bedre: Nordnorsk trend: - Her har vi sommer hele året

Vinterhage har blitt et populært nordnorsk alternativ til å forlenge sesongen.
Les mer om:

Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League

Napoli er trolig den farligste byen i Europa, mafiaen har en klamt grep over byeninnbyggere og tilreisende, skal du dit må du være forsiktig.

Vegsjef med brannfakkel i E8-saken: - Vestre alternativ blir raskere, billigere og kortere

Vegsjef Torbjørn Naimak er sikker på at E8 ikke blir forsinket om politikerne ombestemmer seg og likevel velger vestre alternativ.
Les mer om:

Liverpool lurer nok fælt på hvordan det går med Tottenham-keeperen

Hugo Lloris pådro seg en lei lårskade som holdt 31-åringen utenfor i kampen mot Watford. Uten den franske verdensmesteren tapte Tottenham. Nå skal vi ikke forklare tapet mot Watford med at Lloris ikke sto mellom stengene, men likevel: skal du følge med i toppen av Premier League må alle mann være i stand til å stille på dekk. Heldigvis for Pochettino og gjengen ser det ikke ut som fraværet til Lloris blir så langvarig. Disse tigersprangene trengs mot Salah og gjengen. -Jeg jobber hardt med å komme tilbake så fort som mulig.

Uten bompenger, ingen nye veier. Staten gir oss ikke noe valg

Ordfører Jon-Ivar Nygård: – Politikerne i hovedstaden kan gjenta at bompenger er lokale vedtak til de blir blå i ansiktet. Realiteten er at de ikke har gitt oss noe alternativ.

Høyre jubler over sterk framgang i ny måling(pluss)

– Vi håper det betyr at velgerne ser at Høyre er et godt alternativ for Trøndelag, sier gruppe-leder Pål Sæther Eiden.

Alternativ camp i byen dempet ikke trivselen

- Det er gøy å være med på Camp Svalbard, uansett hvor den holdes. Det er jo ikke så mye annet å finne på i helgene, forteller Niklas Melby Lorentsen (14).

UKM kan flytte landsmønstringen til Kimen i Stjørdal(pluss)

Hovedarenaen i Olavshallen i Trondheim skal restaureres og UKM ser etter alternativ plassering.

Blogger Andrea Badendyck ble headhuntet til «Farmen»

En profilerte blogger, et lesbisk kjærestepar og en alternativ fisker med engler på skuldrene. Her er de 14 som skal lage liv på «Farmen» i høst.
Les mer om:

For denne familien tar det dobbelt så lang tid å reise med buss som med bil

Folk i Østre Bærum bruker mer enn dobbelt så lang tid på å reise kollektivt som med bil. – Buss er ikke et alternativ dessverre, fastslår familien Eek-Jensen på Hosle.
Les mer om:

«Søder» satser på alternativ terapi

Alexander Søderlund bruker proffpengene sine på forskjellige prosjekter. Det nyeste er et såkalt floatingsenter. – Det er kjekt å gjøre noe annet enn å spille fotball, sier han.
Les mer om:

Sverigedemokraterna gjenstår som eneste parti for svenske EU-motstandere

SVs søsterparti Vänstern dropper spørsmålet om EU-utmelding kommende fire år. Sverigedemokraterna gjenstår som svenske EU-motstanderes eneste alternativ.
Les mer om:

Derfor kjøper folk gull når de frykter børskrakk

Gull og andre råvarer har i alle tider vært et spennende alternativ til aksjer. Interessen for råvarer stiger normalt parallelt med frykten for fall i aksjemarkedet.
Les mer om:

Slik kan du bli en råvaretrader

Gull og andre råvarer har i alle tider vært et spennende alternativ til aksjer. Interessen for råvarer stiger normalt parallelt med frykten for fall i aksjemarkedet.
Les mer om:

Alternativ sykkelvei klar til vinteren

Synes du det er kronglete å sykle gjennom Sandvika fra vest? Nå kommer det en alternativ vei.
Les mer om: