Nyheter om Alternativ


Snur ikke om 17. maifeiring – nå blir det arrangementer både på skolen og i Rosahaugparken

En alternativ 17. maikomité sørger for at det blir feiring av nasjonaldagen i Rosahaugparken i år, selv om den offisielle feiringen flyttes til Teie skole.

ALTERNATIV MELKEKU?

Les mer om:

Sukkerfri Jennifer Lopez spiller stripper

Når Jennifer Lopez fyller 50 år i sommer, er det samtidig som hun spiller en slu stripper. J-Lo er hovedrolleinnehaver i og produsent av Hustlers. Filmen handler om avkledde dansere på Scores; den berømte, førsteklasses strippeklubben på Manhattan som slo seg opp på 90-tallet. 49-åringen er kjent for å være i god form, men i forkant av innspillingen har hun ikke bare besøkt stripperklubber for å lære seg tricks med stangen.

Hvis You på Netflix var en romantisk komedie

Når du ser tilbake på første sesong av Netflix’ psykologiske thriller YOU, så er det kanskje ikke forholdet til Blythe og Ethan som seiler frem som det mest sentrale. Men det hadde jaggu gjort serien mer trivelig. Netflix har laget en gjønete trailer som får serien til å se ut som en romantisk komedie, en alternativ historie vi gjerne skulle fulgt – selv om den er ganske mindre spennende enn det fatale forholdet til Joe og Beck. Latterboks à la Friends følger dessverre ikke med.
Les mer om:

Her er nordmenns topp 5 sex-låter

Sex er ofte en ingrediens på Valentinsdagen, og det er ikke bare roser og sjokolade som setter stemningen. Musikk er også viktig. Sonos har gjort en undersøkelse for å finne ut hvilke sanger som gjør nordmenn ekstra brunstige. – Musikk kan gjøre sexlivet ditt bedre, både gjennom økt sexlyst og bedre sex.

Hvordan skal vi bygge t-banen?: Byrådet vil til sentrum - Høyre velger et annet spor

Folk står som sild i tønne i rushtiden. Kapasiteten på t-banenettet i Oslo er sprengt, der er alle enige. Krangelen begynner først når man foreslår hva løsningen skal være. I november lanserte byrådets sitt forslag til ny sentrumstunnel, men nå har Høyre kommet med et alternativ som hopper bukk over hele sentrumstankegangen.
Les mer om:

Sier ja til møte om skyskraper

Toppsjefen i selskapet bak skyskraper-planene i Bærum vil møte ordfører Bjørn Ole Gleditsch for å vurdere Sandefjord som alternativ. Flere byer og kommuner har også meldt sin interesse.

Lanserer alternativ til Fosenbrua(pluss)

Kjetil Østhus, som selv bor i Klæbu, har tatt initiativet til en Facebook-side som vil fronte et alternativ til Fosenbrua AS sitt bruprosjekt som er lagt til dagens ferjesamband mellom Flakk og Rørvik.

Refstad skoles fremtid utredes: - Ønsker at bygget rives

Undervisningsbygg er i gang med å utrede Refstad skoles fremtid etter funn av setningsskader i fjor sommer. Slik Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ser det er rivning beste alternativ.
Les mer om:

Tidligere Liverpool-kjempe nektet å spille for Barcelona

Hvem er det som takker nei til å spille for Barcelona, spør du? Spesielt når du har arbeidsplassen din i tyrkisk liga. Martin Skrtel skal ha gjort nettopp dette.

IKEA med iPhone-ladekabel

Et kult og rimeligere alternativ til Apples Lightning-ladekabel for iPhone.
Les mer om:

Hareide om KrFs blå veivalg: Ikke et valg for evigheten

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide var stjernen på programmet da partiets røde fløy samlet seg i Oslo lørdag. Han ga ros til regjeringen, men mente det kunne blitt bedre med hans alternativ.

Brukte sin siste krone - laget musikk det lukter svidd av

Alternativ gitarrock det lukter svidd av.
Les mer om:

Her er de nominerte til Spellemannprisen

Yndlingen Sondre Justad kan skilte med fire nominasjoner i Spellemann: Både i klassen for popartist, årets album med Ingenting i paradis, i klassen for årets låt med Ikke som de andre – som også er nominert i klassen for musikkvideo. Ina Wroldsen trår til med tre: I klassene for årets låtskriver og årets tekstforfatter samt at Stronger kappes i årets låt-klassen.

Toget stoppet ikke for kalde skiløpere - måtte vente på taxi i nesten én time

Da sola gikk ned ble det kaldt for de 12 svette skiløperne å vente på alternativ transport. Den første maxi-taxien fra NSB var allerede full med passasjerer fra Movatn.
Les mer om:

Nå vil de rive det gamle sykehuset

PORSGRUNN: – Riving er eneste alternativ, sier eierne av St. Joseph-eiendommen.

«Kun 1 av 5 kan fritt velge skole»

MENINGER: «Jeg mener at Høyre svikter elevene når de har konkludert på forhånd. Det at de avviser ethvert alternativ til det karakterbaserte inntaket i Oslo, er oppsiktsvekkende.»
Les mer om:

Nytt utspill fra ordføreren: – Deler av jordet kan bygges ned

Denne uka lanserer ordfører Roar Jonstang et nytt alternativ.

Svært glatt - endret trasé for 54-bussen

Det fortelles om svært glatte veier, mandag ettermiddag. 54-bussen skal ha problemer med føret, og kjører inntil videre alternativ trasé.
Les mer om:

- Trist å tenke på at skolen ble ødelagt (pluss)

250 elever fikk en alternativ start på uken, da hele mellombygget på Strindheim skole ble utsatt for omfattende hærverk i helgen.
Les mer om:

Mener det er på tide å få fjernet skinnegangen på Valdresbanen

I følge Oppland Arbeiderblad akter kommunene langs Valdresbanen - Vestre Toten, Søndre Land, Nordre Land, Etnedal, Sør-Aurdal og Nord-Aurdal - å gjøre et felles framstøt og rette en formell henvendelse til departementet om å få endret status og bruksrett til Valdresbanen og arealene rundt . -Det at banen fortsatt har status som beredskapsbane betyr at arealer langs banen er båndlagt for alternativ bruk, noe som er til hinder for utvikling langs banen.

Alternativ sykehusplassering i Oslo møtt med kritikk

Planene om å bygge et nytt sykehus på Gaustad i Oslo blir møtt med kritikk. Prosjektet fører også til at det brenner et blått lys for Ullevål sykehus.