Nyheter om Alternativ


Bayer Leverkusens sportsdirektør: Real Madrid sier nei

Bayer Leverkusen har jobbet hardt med å hente Ødegaard til Bundesliga. Både Real Madrid-spilleren og Leverkusen har ønsket en permanent løsning.

Markeringen stilnet i kjølvannet av «Leaving Neverland»

Jackson-familien, som kjemper mot påstandene i filmen, sier til Variety: – Vi har aldri oppmuntret «feiringer» på årsdagene for Michaels død, og stiller ikke selv på arrangementer eller konserter. Når det kommer til store feiringer, gjøres de rundt positive øyeblikk som fødselsdagen hans. LES OGSÅ: Vitset om Michael Jackson under podcast-innspilling. Familien foreslår i stedet at fansen i år «hyller minnet om ham og hans filantropiske arbeid ved å utføre veldedige handlinger og dele det i sosiale medier».

Klubblegenden rundet 300 kamper: – Iblant har andre klubber vært interesserte, men det har jeg bare ledd av

(Kråkerøy – Eidsvold Turn 0-1). Jon Erik Økland (30) trives såpass godt i Eidsvold Turn at et klubbskifte aldri har vært et aktuelt alternativ.
Les mer om:

De beste fastrentelånene nå

Du kan binde renten på hele eller deler av lånet ditt lavere enn flere alternativ med flytende rente.

Legemiddelmangel kan ramme opptil en halv million ganger i året

I ett av fire tilfeller der apotekene ikke har legemiddelet tilgjengelig som pasienten har på resepten, klarer de ikke å finne et fullgodt alternativ.
Les mer om:

Traff en nerve med en spesiell kokebok

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Selv sverger de til takke framfor grill, og mener flere bør oppdage hvor sosialt matlaging kan være.- Takka er et fantastisk samlingspunkt, man kan steke fisk ute, ha den med i selskap, erstatte vaffler med lapper, holde maten varm og samtidig er den ikke farlig å slippe barna til med heller.Lovord Det er ikke mangel på lovvord om den tradisjonsrike og store stekeplata takka, når du spørs søstrene fra Valnesfjord.

Ellingsrud kirke fristilles: Overkjørt og ydmyket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag var avgjørelsens time kommet for Ellingsrud kirke, et drøyt år etter at det første utkastet til kirkebruksplan sendte sjokkbølger gjennom menighetene i Groruddalen. Siden den tid har Romsås kirke blitt reddet, Fossum kirke trenger bare leie ut kjelleren, og man venter med å konkludere om Østre Aker kirke.

Går enstemmig inn for å starte planleggingen av et nytt handelssenter nært flystripa på Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Endelig ble det ja til Handelsbygg sitt ønske om å etablere et forretningsområde tiltenkt Europris på Rognan. Formannskapet vedtok enstemmig at Handelsbygg skal får ingangsette arbeidet med planarbeidet på et skogsområde på 19,6 dekar mellom flyplassstripa og kirka. Arealet kan bygges med inntil 5.000 kvadratmeter. Dermed fulgte de rådmannens innstilling.

Jürgen Klopp fortsetter å se gull i Southampton

Liverpool manager Jürgen Klopp har helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2015 fulgt opp klubbens «tradisjon» med å benytte Southampton som et glorifisert farmerlag.  De siste fem årene er 1,9 milliarder brukt, noe som har gitt Southampton og utrolig nok også Liverpool finansielle muskler.  Jürgen Klopp hadde ikke klart å bringe Champions League trofeet hjem til Anfield uten Southampton spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29)

Liverpool planlegger nytt Southampton raid

Liverpool har de siste fem årene brukt 1,9 milliarder kroner på spillere fra Southampton, det har stort sett vært vellykket (hvis du ser bort fra litt krangling og karantene). Spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert har funnet veien døra på Anfield i en jevn strøm nordover fra havnebyen Southampton. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29) på radaren til den ferske Champions League-mesteren.

Grønt, men ikke skjønt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Det er ikke sikkert turen blir finere med dyrt utstyr Etter hvert som jordas overflate blir dekket av stadig mer asfalt og betong, søker vi ut i de grønne lungene som fortsatt er igjen. Men visste du at friluftsliv er den tredje verste aktiviteten du kan holde på med, hvis du vil ta vare på miljøet?Det er nærliggende å tenke at det å være i naturen er en bærekraftig og positiv aktivitet.

Ikke bare Sarri som forlater Chelsea

Chelsea har nettopp sendt sjef Maurizio Sarri til Juventus, men også Gianfranco Zola drar ut døren når hans kontrakt går ut om noen dager.  ifølge Sky Sports. Zola, som gjorde seg til en klubblegende mellom 1996 og 2003, kom til klubben i sommer på en ettårig avtale som assistent under Sarri. Les: Chelsea direktør: «Sarri hadde et sterkt ønske» Zola, som tidligere har vært leder i blant annet Watford, Cagliari og Birmingham, har blitt tilbudt en ambassadørposisjon, men italieneren må være mer interessert i å jobbe som trener, helst i England. Stillingen til Chelsea manager synes ikke å være et

Dagens kjøttindustri blir utkonkurrert innan 2040

Ein ny rapport spår at kjøttindustrien slik vi kjenner han er på veg vekk. I staden kjem dyrka kjøtt og plantebaserte alternativ til å utgjere brorparten av produksjonen.
Les mer om:

Bryr du deg om 38 milliarder av våre skattepenger?

BISTAND: Over 800 etiopere i Norge med norske master- og doktorgrader er nå klar til innsats i hjemlandet. Hvorfor ikke bruke dem og næringslivet som et alternativ til bistandsorganisasjonene?

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

Borgerlig side garanterer for de store veiprosjektene: - Eneste måten å løse trafikkproblemene på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Her ser vi et krystallklart skille mellom borgerlig side og det sittende byrådet, sier Høyres byrådslederkandidat Eirik Lae Solberg mens han skuer utover ettermiddagstrafikken på Kalbakken. Han har fått selskap av Venstres førstekandidat Hallstein Bjercke og Frps førstekandidat Aina Stenersen. Sammen med Krf har de nå blitt enige om en felles platform for samferdselsutbyggingen i Groruddalen.

Et alternativ er å droppe Sarpsborg. Rett linje er utelukket

Kristoffer Hagen gjentar sitt forslag om togtrasé gjennom Fredrikstad, over Glomma og rett til Halden: – Store kostnader, krappe kurver, lav hastighet beskriver det nye dobbeltsporet gjennom Sarpsborg.

Alternativ Ullevål-rapport: Fullt mulig, og billigere enn Aker Gaustad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)(Du kan lese det omtalte innlegget fra Helse Sør-Østs (HSØ) kommunikasjonsdirektør Gunn Kristin Sands innlegg 4. juni her, og Redd Ullevål sykehus sitt opprinnelige innlegg om HSØs belysning av Ullevål-alternativet her).Den helt grunnleggende feilen er påstanden om at vårt alternativ blir så mye dyrere. Men det er ikke vårt alternativ de har «belyst».

Bayern München har belgier i sikte – hvis Leroy Sané handel går i vasken

Bundesliga-giganten jobber hardt for å hente Leroy Sané «hjem». Skal de ikke lykkes med å overtale Manchester City til å slippe 23-åringen, har de nå en Plan B. Ikke noe vondt om Yannick Carrasco, men når han rykker opp som alternativ til Super-Sané, blir det hele litt flaut. Ifølge tyske Sport Bild er det nettopp dette Bayern har gjort. Yannick Carrasco's personal best league tallies of his senior career: Most goals: 10 in 2016-17 (Atlético Madrid)Most assists: 10 in 2014-15 (Monaco) He's also scored in a Champions League final.

«Kjære Erna og Siv. Nordre Aker vil ikke ha monsterbyggene på Gaustad»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kjære statsminister Erna Solberg og finansminister Siv JensenNå må dere bidra til at vi får en reell vurdering av alternativene før det er for sent.Debatten om hvor vi skal bygge nye sykehus i Oslo har pågått med full styrke de siste månedene: Skal vi bygge nytt på Gaustad og nedlegge Ullevål eller skal vi videreutvikle Ullevål?En stor majoritet av fagmiljøene vil videreutvikle Ullevål.

Bare Kylian Mbappé scorer mer «hele» Premier League på kjøpern

Kun Kylian Mbappé scoret flere mål enn denne karen i Ligue 1 forrige sesong – nå nærmer han seg Liverpool . I følge L’Équipe skal Liverpool manager Jürgen Klopp ha fått ok på å bruke 800 millioner for å sikre en overgang for Lille-vingen Nicolas Pépé. Dette blir i skarp konkurranse med både Arsenal og Manchester United.  Ivorianenske vingen er særdeles målfarlig,  24-åringen imponerte stort i Ligue 1 sist sesong med 22 mål og 11 målgivende pasninger på 38 kamper.

Strømkundene kan spare mellom 5,2 og 13 millioner kroner - i året

De 2600 strømnettkundene til Hjartdal Elverk kan spare i alt mellom 5,2 og 13 millioner kroner i året i nettleie etter en fusjon med et annet nettselskap. For den enkelte kan beløpet bli mellom 2000 og 5000 kroner i året - avhengig av hvilket alternativ Hjartdal kommunestyre velger i møtet 12. juni.
Les mer om:

Rise kan ende opp med byggeforbud ved Langesund bad: - Dette er å holde folk for narr!

BAMBLE: Med åpning for boligbygging i arealplanen har Lars Rise kjempet i årevis for boligutbygging ved Langesund bad, men det er høyst kontroversielt. Posisjonen mener nå et alternativ om byggeforbud på eiendommen også bør vurderes.
Les mer om:

Kommer med kritikk mot MMs glutentillegg: Nå ordner kafeen opp

For å bestille et glutenfritt alternativ på MM i dag, må du punge ut 25 kroner ekstra.
Les mer om:

Ny undersøkelse: En million nordmenn har ikke alternativ vannforsyning

Mange drikkevannsanlegg i Norge er i dårlig forfatning, viser en ny undersøkelse.
Les mer om: