Nyheter om Alternativ


Dramatiske arbeidsmiljø-forslag

«Sokndal kommune har gode erfaringer med å kjøpe eksempelvis byggesaksbehandling fra andre kommuner. Som alternativ til å produsere tjenestene selv, kan man vurdere å kjøpe dem i sin helhet direkte fra andre kommuner.», foreslår ordfører Trond Arne Pedersen som en alternativ løsning.

Alternativ til Himakånå

Les mer om:

Skolemedisin og alternativ behandling under samme tak

Da legevakta flyttet ut, flyttet et knippe terapeuter innen alternative behandlingsformer inn på legesenteret.
Les mer om:

Politikarane vil freda Hognestad skule

Fleirtalet støttar rådmannen og vil bygga klasserom i ny symjehall, men ny skule på Bryne er òg eit aktuelt alternativ.
Les mer om:

Sykling er den enkleste løsningen

DEBATT: Det finnes et alternativ til bilkø – og du vil elske det!
Les mer om:

Arkeologisk kartlegging langs ny E39

Nye Veier har varslet at man skal man i gang med arkeologisk kartleggingsarbeid for å kunne vurdere realismen i alternativ E39-korridor mellom Mandalselva og Herdal i Lyngdal, samt mulig tilførselsvei til Tredal og Osestad i Lindesnes.

Helleland vil stoppe «kvakksalvere»

Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) vil ha full gjennomgang av lovverket mot useriøse aktører som markedsfører alternativ behandling.
Les mer om:

Fortvil ikke, Marius Johnsen!

Når fotballbanen ikke er måket, kan dugnadstrenere benytte muligheten til å gi barna alternativ trening og bred bevegelseserfaring.
Les mer om:

Full stopp på Sørlandsbanen og Jærbanen grunnet brann i en kabel

Siden tirsdag morgen har det vært stopp i togtrafikken mellom Kristiansand og Stavanger. Årsaken er brann i en kabel. Passasjerene får alternativ transport.

Et helt miljø stiller opp for Magnus: - Ikke et alternativ å bli sykere

Magnus har MS – nå stiller et helt miljø opp for å få ham til Moskva: – Det er umulig ikke å bli rørt
Les mer om:

Færder AUF vil kjempe mot tunnelforbindelsen: – Av to onder velger vi bruløsningen

I slutten av april skal Færder Ap bestemme seg for hvilket av de to alternativene for ny fastlandsforbindelse som bør velges. Gruppeleder Jon Sanness Andersen går for tunnel. Færder AUF synes ikke dette er et godt alternativ. De går for bru.
Les mer om:

Til frustrert fotballtrener

Stakkar klager at det ikke er grønt grass om vinteren. Har du hørt om alternativ trening. Send ungene ut på ski, skøyter eller la de spille på en brøytet grusbane.
Les mer om:

– Forny klesskapet og spar miljøet(pluss)

Fræna frivilligsentral tror det blir god trøkk under «Den store klesbytte- dagen». – Gjenbruk er et mye bedre alternativ enn at klærne blir liggende innerst i skapet, sier Anne Holen Helseth.

Tore Witsø: Molde går under navnet «Bilbyen». Er tiden inne til å forsøke å endre på det?

«Skal sykkel være et konkret alternativ til bil, må fremkommelighet skje på samme premisser som for bilen.»
Les mer om:

Ras i Rauma

Dersom det blir streik fra mandag, må 350.000 busspassasjerer i Oslo og Akershus finne alternativ transport. Det betyr lange bilkøer, samt stappfulle tog, trikker og T-baner.

Ingen busser i Oslo ved streik

Dersom det blir streik fra mandag, må 350.000 busspassasjerer i Oslo og Akershus finne alternativ transport. Det betyr lange bilkøer, samt stappfulle tog, trikker og T-baner.

Donald Trump fredspriskandidat, likevel?

En reduksjon av verdenshandelen er et alternativ, kanskje det eneste realistiske, for å få redusert klimagassutslippene.

Møreaksen kan bli Nye Veier-prosjekt(pluss)

Møreaksen AS spiller nå inn statsaksjeselskapet Nye Veier AS som et mulig alternativ til Statens vegvesen for utbygging av Møreaksen.

Tren hodet før et løp

Det å trene kroppen og gjøre den klar til et løp er viktig, men viste du å ha hodet klart er minst like viktig. Vi tenker ofte at å trene kroppen er nok når vi skal gjøre oss klar til et løp, men vi må være både klar i kroppen og i hodet. Det å restituere kroppen og få nok søvn er noe som trengst. Ikke bare for å hvile hjernen, men for at kroppen ikke skal slite seg helt ut.
Les mer om:

Dette kan være den neste Arsenal eller Chelsea sjefen

Når Max Allegri sier han vil flytte til utlandet etter han er ferdig i Juventus, betyr det alle land foruten Italia. – Når en med hans bakgrunn kommer med en slik uttalelse følger de aller fleste klubber godt med.  Italieneren er på vei til å vinne sin fjerde Serie A tittel med Juventus, før det var han trener for AC Milan.

Fem dagers syrestest i sanden

Ikke alle foretrekker å ligge på stranden i ferien. Et alternativ kan være å løpe maraton på fem dager. Med gratis barnepass.

«Respektløs behandling»

Ring Veisdal mener Hidra velforening sine forslag er behandlet respektløst og at de har blitt manipulert slik at det fremstår som et dårlig og dyrt alternativ.
Les mer om:

Tunnel eneste alternativ?

Alternativet til flomtunnel er svært lite effektivt, for å si det forsiktig.
Les mer om: