Nyheter om Alternativ


Boris Johnsons nye brexit-plan

LONDON: Boris Johnson har sendt brev til EU-president Donald Tusk der han skisserer sitt viktigste ønske for en ny avtale: en alternativ løsning for irskegrensen.
Les mer om:

Sukkerrør kan erstatte gummikuler i kunstgresset

Sukkerrør seiler opp som et miljøvennlig og nedbrytbart alternativ til gummigranulat på kunstgressbaner, og fyller kravene til toppfotball.
Les mer om:

Lanserer nytt E16-alternativ frå Breiset til nord for Hømandberg

Steinar Tvedt har på vegner av fleire innbyggarar på Strønd lansert eit nytt alternativ for E16 nord for Fagernes.

Johnson skisserer ny brexitplan for Tusk

Boris Johnson har sendt brev til EU-president Donald Tusk der han skisserer sitt viktigste ønske for en ny avtale: en alternativ løsning for irskegrensen.
Les mer om:

Planteskoletomta foreslås for ny skole(pluss)

Rådmannen innstiller planteskoletomta på Stiklestad som alternativ for nye Stiklestad og Leksdal skole.
Les mer om:

Kamiq er Skodas nye og lille crossover

For de mange som ladbare biler ikke er et alternativ for, velger en god del av dem en SUV fra Skoda. Derfor kan Skoda Kamiq bli en viktig bil de nærmeste årene.
Les mer om:

Nygård står fjellstøtt fire uker før valget: Bompengestrid og varslersak har minimal effekt

I 2015 manglet Arbeiderpartiet én representant på å få rent flertall i bystyret. Den sterke oppslutningen holder seg, viser Sentios måling for Fredriksstad Blad. De borgerlige partiene sliter og har ikke klart å skape et felles alternativ.

Nå løser det seg for Icardi – ny klubb har lagt inn bud

Argentineren Mauro Icardi og frue/agent har fått inn nok en alternativ løsning. Det har hele tiden vært snakket om Napoli og Juventus. Begge klubbene har vært på banen for å sikre seg målmaskinen/urokråka, men kan nå ha fått konkurranse fra Ligue 1-klubb. Les: Sky Sports: Sanchez tar nå den medisinske testen Ifølge Rai Sport har Monaco hoppet inn med et bud på rundt 650 millioner kroner.

– Aldri et alternativ å velge bort troen

LHBT-personer i Agder føler et sterkt normpress fra religiøse miljøer, viser en undersøkelse. Det blir tema under Skeive Sørlandsdager. Ingrid Cecilie Sødal, som er skeiv og kristen ønsker bedre dialog.
Les mer om:

Kommunen ser to alternativ for Tunet

I vår enda huset, som er næraste nabo til Sand kyrkje, på formannskapets møteagenda. Grendeutvalet hadde då karakterisert det gamle forsamlingshuset som ein «skamplett» og bad kommunen løysa inn huset for å få det fjerna.
Les mer om:

Lyn i krise får hjelp av Egil «Drillo» Olsen

Det som alltid har undret meg om Egil Olsen er hvor strukturert han ble som trener, mens han som spiller var det motsatte. – For de som husker så langt tilbake var han i rollen som midtbanespiller ikke den klassiske ballfordeleren, men en kreativ driblefant som man egentlig aldri viste hva han kunne finne på.  Som spiller var han ironisk nok en motstander av lange baller! – nå er han tilbake og hjelper Lyn som «mentor» og trenerhjelp. Lyn har ikke helt bestemt seg for om de skal bli en storklubb igjen og vigler nede i Norsk Tipping-ligaen.

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Pstereo denne uken

Mens årets sommersesong går høsten i møte, nærmer Pstereo i Trondheim seg med stormskritt.

Sjekk dette veiforslaget: – Da får vi brukt veier som allerede er bygget

Arkitekt Steinar Andreassen mener tunnel på østsiden av Kanalbrua kan være et godt alternativ til ny fastlandsforbindelse.

Sjokktall i ny meningsmåling: Ett parti fosser frem

En meningsmåling Sentio Research Norge AS har utført for Tvedestrandsposten viser at Høyre og FrP taper velgere. Noen av dem har gått til Arbeiderpartiet, Venstre, KrF og Sp, men flesteparten har valgt et helt annet alternativ.

Derfor valgte stortalentet Molde

I følge unggutten selv var det aldri andre alternativ enn Molde da de kom på banen.
Les mer om:

Derfor valgte stortalentet Molde

Ifølge unggutten selv var det aldri andre alternativ enn Molde da de kom på banen.
Les mer om:

Er Høyre på gli i bomsaken? Her er partienes tre viktigste valgsaker

Arbeiderpartiet og LO ønsker fortsatt rød-grønt styre, men Høyre mener velgerne har et reelt alternativ på den borgerlige siden.

Vurderer å flytte barnas svømmetimer ut i sjøen

I sommer brant svømmehallen ned til grunnen. Å bruke sjøen kan være et alternativ når elevene i Vindafjord skal ha svømmeopplæring i høst.

Listhaug: – Forberedt på reaksjoner

I sommer brant svømmehallen ned til grunnen. Å bruke sjøen kan være et alternativ når elevene i Vindafjord skal ha svømmeopplæring i høst.

– Ikke overrasket over Listhaug-støtte(pluss)

Romsdalsaksen-leder sier stadig flere politikere får øynene opp for at det trengs en utredning av et billigere alternativ uten bratte tunneler.
Les mer om:

Brokkolisalat med peanøtter & granat-eple(pluss)

Brokkolisalat er eit litt meir spanande alternativ til den vanlege salaten.
Les mer om:

FREVAR jobber nå med alternativ lokalisering for mottak av kvist og hageavfall

Behandling av kvist og hageavfall er ikke gratis, det finansieres over renovasjonsavgiften som alle innbyggere betaler, skriver FREVAR-direktør Fredrik Hellström i dette innlegget.
Les mer om:

Får besøk fra hele verden

Airbnb er et alternativ til hotell hvor privatpersoner kan legge ut hus, hytte og annen type bopel for kortsiktig leie. Fenomenet har spredd seg raskt, I Valdres er Nord-Aurdal og Vang størst, og kan skilte med henholdsvis 69 og 51 boliger til leie.

– Alternativet skal på plass(pluss)

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) bedyrer at det skal alternativ helikopterberedskap på plass før de fire siste Bell-maskinene forlater Bardufoss.