Nyheter om Alta


– Den billigste suiten vil koste 40.000 kroner døgnet

Presenterte hotellplaner for planutvalget i Alta.
Les mer om:

Seriegullet kan avgjøres av opplagt dommerfeil

Norges fotballforbund hadde tydeligvis sendt en skjeløyd linjemann til det meget viktige oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Brann. – På søndag tapte serieleder Molde mot Rosenborg og med seier mot Brann ville det blitt mer liv i gullkampen.  På stillingen 1 – 1 i satte Jens Petter Hauge inn det som alle trodde skulle bli vinnermålet, men så vinket linjedommeren for offside og målet ble annullert. Les: Solskjær advarer nå Liverpool og Manchester City «Jeg tror alle ser at den er onside.

Norsk bowlingseier i EM for nasjonale mestere

Bowlingspilleren Glenn Morten Pedersen vant i helgen «European Champions Cup 2019» i Tyrkia. Denne årlige turneringen for nasjonale mestere er høyt anerkjent, og er tidligere vunnet av en rekke meritterte europeiske utøvere. Glenn Morten Pedersen fra Drammen Tigers Bowlingklubb vant tidligere i år Kongepokalen i Bowling-NM, og var følgelig kvalifisert for årets «European Champions Cup» som ble arrangert i Ankara i regi av det europiske bowlingforbundet, ETBF.

Ferdig i Alta etter bare en sesong

Alta IF avsluttet årets sesong i PostNord med 2-1-seier på bortebane over FK Senja sist helg og havnet med det på en 6.plass i avdeling 2.  – Noe som betyr de ikke rykker opp slik de ønsker.  Tidligere i dag ble det klart at Bryant Lazaro ikke fortsetter som trener for Norges nordligste fotballklubb. – Før sesongen kom han fra jobben som trener for Tromsø sitt B lag. Les: Dårlige Paul Pogba nyheter – Klubben har gjort en grundig evaluering av sesongen 2019 og har klare tanker om hvilke prioriteringer som må gjøres for å skape et sterkt Alta IF i 2020 og årene som kommer etter.

Tidligere TIL-trener ferdig etter ett år i Alta

Amerikanske Bryant Lazaro får ikke fortsette i Alta.
Les mer om:

Tidligere TIL-trener ferdig etter ett år i Alta

Amerikanske Bryant Lazaro får ikke fortsette i Alta.
Les mer om:

Disse gratulasjonene gjorde inntrykk etter Senja-kampen: – Det er litt rare scener

Alta IF ga alt i 90 minutter og vant mot FK Senja. Etter kampen jublet spillere og trenere for begge lag sammen da FK Senja likevel berget plassen.
Les mer om:

Nervepirrende minutter også etter kampslutt(pluss)

Senja tapte for Alta, men fikk en hjelpende hånd fra Åsane.
Les mer om:

Steve (26) følges av hele verden og får drapstrusler fra Norge: - Trist at hatet kommer fra hjemlandet

Steve Eriksen fra Alta gjør stor suksess ute i verden med sine sminke-videoer på den trendy videoappen Tiktok. – Bare fem prosent av alle som følger meg er fra Norge, men det er herfra hatmeldingene kommer, sier Steve som velger å heve seg over de stygge kommentarene.
Les mer om:

Rykker Grorud opp på lørdag?

Etter en rekke magre resultater i det siste slo Groruds fotballherrer tilbake da det gjaldt som mest borte mot Alta i Finnmarkshallen. Med en 3-2-seier er de nå sikret minumum playoff til OBOS-ligaen neste sesong, men Grorud går uansett for å avgjøre alt med seier over Fram Larvik i siste kamp...
Les mer om:

– Jeg har fått sikkert over 40 forespørsler i helgen fra folk som vil bli kjørt til eller fra fest, men vi skal ikke bruke den slik

Marius Jakobsen og kompanjongen Hege Heggeli har sett den økende turiststrømmingen til Alta, og som mange andre har de lyst til å tilby turistene noe. Men de har valgt en litt mer uvanlig løsning, og gått til innkjøp av en limousin.
Les mer om:

Ruben hadde en halv million i forbruksgjeld og jobbet kun 50 prosent. Slik er livet nå, fem år etter Luksusfellen

Etter at ekspertene høsten 2014 forlot en pengelens Ruben Nilsen i Alta har mye skjedd. - Jeg kjøper og selger fortsatt biler, til nå har jeg eid minst 300. Men det har jeg tjent penger på, sier altaværingen.
Les mer om:

Hege våknet av at noen kjørte av gårde med bilen: – Så utrolig unødvendig!

Politiet har funnet en utbrent bil i Raipas, Alta lørdag morgen. - Det er lite sannsynlig at den ikke er min, sier Hege Wirkola Simonsen.
Les mer om:

Grorud vant mot Alta

Utgangspunktet var enkelt: Med seier borte mot Alta ville Grorud fortsatt lede sin avdeling i PostNordligaen - 2. divisjon. Da kampen ble blåst av for få minutter siden, viste tavla 2-3. Groruddølene har dermed det aller beste utgangspunktet før seriefinalen hjemme mot Fram Larvik.
Les mer om:

Hege våknet av at noen kjørte av gårde med bilen: – Så utrolig unødvendig!

Politiet har funnet en utbrent bil i Raipas, Alta lørdag morgen. - Det er lite sannsynlig at den ikke er min, sier Hege Wirkola Simonsen.
Les mer om:

Mye militær trafikk på veiene

I forbindelse med heimevernsøvelsen Bifrost vil det fra torsdag bli mye militær trafikk sørover på E6 fra Alta og hele veien ned til Bjerkvik.
Les mer om:

Advarer mot mye militær trafikk i dag

Torsdag kan det bli mye trafikk av militære kjøæretøyer på E6 mellom Alta og Bjerkvik.
Les mer om:

Viktor var først på plass ved den brennende båten: – Paret ombord var i sjokk

Viktor Andersen i Andersen Arbeidsdykking AS var akkurat på vei tilbake til Alta etter et oppdrag sammen med mannskapet sitt. Så begynte en båt å brenne like i nærheten.
Les mer om:

Pøbler tukler med barnesykler: – Kan få alvorlige konsekvenser

Både hjul og bremser på syklene til barn i Alta blir tuklet med, og ingen vet hvem som gjør det. Derfor skal barna nå lære hvordan de selv kan sjekke sykkelen sin, før de legger ut på tur.
Les mer om:

Drar på ny leteaksjon etter bolter som kan ha ført til helikopterstyrt

Det har ikke latt seg gjøre å finne boltene som mangler på ulykkeshelikopteret fra Alta. Nå skal området der helikopteret styrtet gjennomsøkes på nytt.
Les mer om:

Store avstander - nær i verdier

Vi har et fantastisk land. På alle vis. Jeg satt på flyet over Finnmark (foto) og så vinteren var på vei for noen dager siden. Den flere timers lange flyturen fra Alta til Gardermoen satte ting litt i perspektiv. Det ble tid til å både reflektere og filosofere litt.

Helikopterulykken i Alta: Først torsdag natt ble den omkomne piloten fraktet hjem

Familien har fortsatt ikke fått gravlagt sin kjære som omkom i helikopterstyrten på Skoddevarre.
Les mer om:

Cupeventyret over for Fram: – Det var like før jeg begynte å grine

TRONDHEIM (VG) (Ranheim – Fram Larvik 3–0) Askeladden Fram Larvik hang godt med i førti minutter. Så sto en tankspiss fra Tiller og en kaptein fra Alta fram, og sendte Ranheim til semifinale for første gang på 66 år.

– Dropp medaljene, gi barna en smoothie i stedet

Hvert år deles det ut hundretusenvis av medaljer til barn i Norge. Voksenkontakt for miljøagentene i Alta mener det er et miljøproblem, og ber idrettslagene tenke nytt.
Les mer om:

TAs rystende sak om "Hege" vant pris: - En stor anerkjennelse av det arbeidet hele TA gjør

SKIEN: Telemarksavisa og redaktør Ove Mellingen fikk prisen for beste featurejournalistikk under Amedias prisutdeling i Alta søndag.