Nyheter om Alme


– Vi hadde klart oss bedre alene(pluss)

– Jeg har hele tida hevdet at vi skulle ha fortsatt som egen kommune. Er blitt ytterligere overbevist når vi ser hva som skjer i deponisaka, sier Jan Ståle Alme (H).
Les mer om:

Pensjonistparet skulle flytte nærmere barna: Valgte Fosen fremfor Trondheim(pluss)

Gerd Alme og ektemannen Knut hadde bestemt seg for å flytte nærmere de to barna. Et barn bor i Trondheim, det andre på Ørlandet. Ekteparet er veldig fornøyde med at de endte på Fosen.
Les mer om:

Ny daglig leder i aktivitetshuset: - Jeg liker tempoet her på Sørlandet

Da Inger Johanne Alme (34) og samboeren Steinar Braaten bestemte seg for å flytte fra Bærum til Dypvåg sist høst, sendte Johannne ut flere åpne søknader og e-poster til ulike arbeidsplasser. Hos TTT fikk hun napp med en gang.

Her er det kun kvinnelige drosjesjåfører

I Hvaler Taxi er de mange kvinnelige drosjesjåfører, men denne uka råder de grunnen helt alene. Drosjeeier Frank Alme har vært sendt på ferie til sørlige breddegrader. Og jentene ordner opp.
Les mer om:

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Buss i grøfta på Ulset - sylkvasse istappar i tunnelen til Alme

Snøen har lava ned dei siste dagane og temperaturen har sunke under frysepunktet. Slikt oppstår det ekstra utfordringar av.
Les mer om:

Frivillighetspris til «en skikkelig propell» fra Snarøya

Paal Alme (71) er som regel tilstede der noe skjer på Snarøya. Tirsdag ble han tildelt årets frivillighetspris for engasjementet.
Les mer om:

Tre mulige scenarier – dette betyr de for Trump

Uansett hvordan mellomvalget i USA ender, vil det ha store konsekvenser for Donald Trump og USAs fremtid, forklarer USA-kommentator Vårin Alme.
Les mer om:

– Kunsten er å reise seg etter ein smell(pluss)

Sommaren 2011 gjekk Johannes Bjarne Alme på ein mental smeli. – Det var ikkje vanskeleg. Kunsten er å reise seg igjen, slår han fast. Truleg var det reisingsarbeidet som gjer at han no kjem ut med roman nummer to: «Eventyret – Med Fangstmann til Svalbard».
Les mer om:

Havsprøyt, is og kvinner(pluss)

Boklanseringa av romanen «Eventyret – Med Fangstmann til Svalbard», vart ein suksess for forfattar Johannes Bjarne Alme.
Les mer om:

Nynorske læremiddel og leirskule

Ranja Dimmen Alme (Folkelista) har levert to interpellasjonar til neste kommunestyremøte.
Les mer om:

Hytter og hus i Kåvika

Hareid formannskap rår til at kommunestyret godkjenner reguleringsplanen for Kåvika (Alme).
Les mer om:

Kommentator om Trumps tweet: – Tyder på at han ikkje kjem til å halde Putin ansvarleg

President Donald Trump seier USAs forhold til Russland aldri har vore verre, og gir amerikanske etterforskarar skulda. Dermed fjernar han alt ansvar frå Russland og Putin, seier Vårin Alme, kommentator for Amerikanskpolitikk.no.

Leserne med klar melding: – Her må noe gjøres

Da Espen Alme fortalte om sin ubehagelige sitteopplevelse på den nye legevakten, lot ikke reaksjonene fra leserne vente på seg: – Stolene må skiftes ut
Les mer om:

Støyende komikk slår inn åpne dører

Regissør Rolf Alme vil med sin oppsetning av «Tartuffe» avkle farlig religiøs ekstremisme. Men forestillingens overtydelige formspråk avslører intet vi ikke visste fra før.
Les mer om:

Pirka ut stein med pinne(pluss)

Ranja Dimmen Alme deisa ein stor stein på bordet under formannskapsmøtet sist måndag.
Les mer om:

Eirik (15) fanget dronninga av Sagtjernet

ELVERUM (NRK): 15 år gamle Eirik Alme Olsen dro opp en 1,6 kilo tung abbor i lille Sagtjernet i Elverum. Den fangsten var så spesiell at den havnet på museum.
Les mer om:

– Deponi-debatten har gått over alle støvleskaft!

– Nå må vi rett og slett passe på slik at debatten ikke skader folk, tordnet Jan Ståle Alme fra Innbyggerlista.
Les mer om:

Disse tre lærerne vil ha flere kolleger og færre elever i klasserommet

For å få mer tid til hver enkelt elev, mener Odd Christian Harboe, Svanhild Alme og Eve Nordvall ved Orstad skule det er nødvendig med flere kolleger og et 
makstak på elevantall per klasse. Da vil både lærere og elever få en bedre hverdag.
Les mer om:

Har hatt ett tap på ti år

Den svenske Handelsbankens kontor i Molde har, ifølge banksjef Jørund Alme, på sine ti år hatt bare ett tap. Men svenskene tapte kampen da de i 1994 ville kjøpe Romsdals Fellesbank.
Les mer om:

Tilbakemeldingar på nett kan bety skilnaden på tomme eller fulle hotell

Hotellsjef Lindis Alme trur turistane sine kritikkar på nett kan vera vinn eller forsvinn for overnattingsbedrifter som vil bli oppdaga.
Les mer om:

Angelica og Lisa var uten mat og drikke i ett døgn – reiseselskapet beklager

18-åringene Angelica Alme og Lisa Sjursen var på ferietur til Kos. Etter jordskjelvet som rammet øya nylig, var de uten mat og drikke i over ett døgn De er skuffet over manglende hjelp fra turoperatøren.
Les mer om:

USA-kjenner: – E-postavsløringen svekker Det hvite hus

E-postene til Trumps sønn med angivelig tilbud om Clinton-drittpakke fra Russland, er den mest dramatiske utviklingen hittil i påstandene om russisk konspirasjon, sier statsviter Vårin Alme.

– Å vere mjuk trafikant er med livet som innsats

Solfrid Alme foreslår lysregulering på Dragsundbrua. Ho bur like ved brua, og kjem med innspelet i sambandet med planen for gang- og sykkelveg frå Garnes til Dragsund.
Les mer om:

Bilar nær tekne av ras i Årdal

– Steinar store som bilar kom rasande rett over ein bil som passerte på vegen, fortel Bjarne Alme frå Årdalstangen.
Les mer om: