Nyheter om Ali


Den røde løperen var rullet ut da elevene tok i bruk den nye skolen

Mandag var det duket for den store dagen på Vestli. Den røde løperen var rullet ut, og elevene kunne omsider innta sin flunkende nye skole. Og sjuendeklassingene Ali og Layan kan dermed trygt overlate stafettpinnen til neste generasjon elever i dalens nyeste klasserom.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Ali skal på «Lindmo»: – Jeg har blitt superstjerne

BAMBLE: Da han ikke fikk napp hos noe forlag, tok Ali Mohammed (38) saken i egne hender og ga ut boken «Griseflax» selv. Nå blir han å se på «Lindmo». – Jeg må smi mens jernet er varmt, sier han.
Les mer om:

Bokseren Leon Spinks er død

Bokseren Leon Spinks er død, 67 år gammel. Han er mest kjent for å ha vunnet over Muhammad Ali i 1978, men ble også OL-mester to år tidligere.
Les mer om:

Bokseren Leon Spinks er død

Bokseren Leon Spinks er død, 67 år gammel. Han er mest kjent for å ha vunnet over Muhammad Ali i 1978, men ble også OL-mester to år tidligere.
Les mer om:

Sumaya (23) opplevde så mye hets at hun nå bor på hemmelig adresse: – Orket ikke å følge rettssaken

– Det er befriende ikke å skrive om meg selv, sier Sumaya Jirde Ali fra Bodø. Hun ble syk av å være i offentligheten hele tiden.
Les mer om:

Ali (38) er mannen bak «Griseflax»: – Jeg hadde aldri trodd at det skulle ta så av

BAMBLE: Ali Mohammed skjønte ikke bæret av uttrykk som «ta en spansk en» og «kjøpe katta i sekken». Da skrev han «Griseflax». – Den selger så det suser, sier Ali, som må trykke nytt opplag av boken.
Les mer om:

Hos Ali har det ikke så mye å si hva som er i glasset: – Ikke som på brygga

Det er nøyaktig én uke siden ølkranene ble åpnet opp igjen hos serveringssteder med mat. Hos Ali Alhaj er kundene fornøyde.
Les mer om:

«Å ha griseflaks» betydde noe helt annet for Ali: Nå har han skrevet bok om norske ord og uttrykk

Som kvoteflyktning synes Ali Mohammed det er vanskelig å forstå norske ord og uttrykk. Han tenkte mye på hva det egentlig betyr «å hoppe etter Wirkola», «ta det helt piano» og «å snakke rett fra levra»? Nå har han samlet alle uttrykkene i en bok.
Les mer om:

Irans øverste leder truer Trump med hevn

Hevnen er uunngåelig og kan komme når som helst, skriver ayatolla Ali Khamenei på Twitter i en klar advarsel til USAs tidligere president Donald Trump.

Mourinho har snudd

Marine FC kom aldri i nærheten av å tenne lunta på cupbomben de hadde plassert ut mot Tottenham. Brasilianeren Carlos Vinicius spilte hovedrollen med sine tre scoringer i 5-0 seieren til Spurs, men det var Mourinhos fremheving av en annen spiller som fanget vår oppmerksomhet. Det begynner å bli en stund siden José Mourinho var i nærheten av å slenge noen komplimenter i retning Dele Ali.

Ali (9) ble skutt i hodet – de som skjøt er benådet av Trump

Ni år gamle Ali Kinani ble skutt i hodet og drept mens han satt i farens bil. Nå har Donald Trump benådet de som skjøt.
Les mer om:

BT: Trio forlater Brann

Ifølge Bergens Tidende skal Fredrik Haugen (28) være på vei til utlandet. Ali Ahamada og Sander Svendsen får ikke forlenget sine kontrakter.

Planlegger flukt for «F****** lazy» Tottenham-stjerne sammen med Steven Gerrard

Dele Alli befinner seg i et ikke spesielt eksklusivt selskap. – Han har fått som så mange andre opp igjennom årene fått sitt pass påskrevet av manager Jose Mourinho. Sportskommentator Danny Murphy som har spilt mesteparten av sin karriere for Liverpool og Fulham mener Rangers kan være en god rømningsvei for Tottenhams Dele Alli i januar. Faktisk går det rykter om at «flukten» planlegges sammen med Rangers manager Steven Gerrard.

NRK stopper ikke «Borettslaget»-Ali

NRK har også i år planer om å vise julespesialen med blant andre Narvestad, Linda Johansen og norskpakistaneren Ali Silmandar.
Les mer om:

Ali (28) rømte fra krig og fattigdom som 13-åring – nå er han butikksjef med Porsche og ambisjoner

Da Ali (28) kom til Norge som enslig mindreårig asylsøker i 2008, kunne han ikke det vestlige alfabetet. 12 år senere har den unge butikksjefen både drømmejobben, drømmeboligen – og ikke minst drømmebilen!
Les mer om:

År etter år sto Khurram og ventet på nissen som ikke kom

Tidlig på morgenen hører jeg på NRK radio, mens jeg går på jobb. Når mørket innhyller deg, tjukke klær og svart våt asfalt gjør at du nærmest er utestengt fra verden omkring, så er det ekstra deilig å lytte til radio. Onsdag var det Khurram Ali, med pakistansk bakgrunn, som ble intervjuet.
Les mer om:

Euphoria-spesialen setter nettet i fyr og flammer

Euphoria-spesialen er snodig, men gjør susen. SPOILER-ALARM (Selv om episoden neppe vil bli veldig ødelagt hvis du leser dette før du ser den.) I natt slapp HBO Max såkalte Euphoria Special Episode Part 1: Rue – Trouble Don’t Last Always. Dette er den første av to nye Euphoria-episoder som vises fra og med mandag hos HBO Nordic. Spesialen ble laget da innspillingen av sesong 2 brått måtte stanse grunnet COVID-19, og man ser at den ble til i karantene. Vi fortsetter der sesong 1 sluttet. Men hele episoden er en samtale mellom Rue Bennett og hennes sponsor Ali. Vel, utenom åpningen… Episoden b

Euphoria med teaser for episode Part One: Rue med Zendaya

Euphoria er endelig tilbake. Vi må dog smøre oss med enda mer tålmodighet når det kommer til Euphoria sesong 2. Men som en tidlig julepresang får vi to bonusepisoder som oppvarming. Delene er ekstra episoder lagt til sesong 1 som en bro til den kommende fortsettelsen. I kveld kom teaser for episoden døpt Part 1: Rue. Vi får se karakteren til Emmy-vinneren Zendaya sitte på en diner mens Otis Redding-slageren «Cigarettes and Coffee» spilles og flashback fra slutten på sesong 1 ruller i hodet hennes. Hun valgte å ikke reise bort med Jules (Hunter Schafer), noe som trolig gjør at hun igjen kan spr

Tigray-topp ber om en «slutt på galskapen» og at Etiopia trekker styrkene ut

Lederen for Etiopias krigsherjede Tigray-region ber statsminister og fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali slutte krigføringen i regionen og trekke ut sine styrker.
Les mer om:

Mohammed selger blomsterbutikken etter bare knappe to år: – Dette var ikke min idé

Januar 2019 kjøpte Mohammed Ali blomsterbutikken på Heimdal. Men han hadde ikke planler om å drive den selv.
Les mer om:

Iran krever straff etter attentat mot atomfysiker

Irans åndelige leder ayatolla Ali Khamenei krever hard straff for dem som sto bak attentatet mot en av landets fremste atomfysikere fredag.
Les mer om:

Iran krever straff etter attentat mot atomfysiker

Irans åndelige leder ayatolla Ali Khamenei krever hard straff for dem som sto bak attentatet mot en av landets fremste atomfysikere fredag.
Les mer om:

Dommeren som misset «Guds hånd» minnes Maradona: – Stolt og beæret som person og dommer

Tunisiske Ali Bin Nasser (76) dømte den sagnomsuste kampen mellom Argentina og England i VM i 1986. Han møtte pressen og mimret om møtene med Diego Maradona, som døde tidligere denne uken.
Les mer om: