Nyheter om Alex Ferguson


- Viser at de har gått for langt

Sir Alex Ferguson bruker sin mektige stemme til å gå imot Manchester Uniteds eiere i kjølvannet av Super League-annonseringen. Det får oppmerksomhet.
Les mer om:

- Slaktet av sir Alex

Ole Gunnar Solskjær (48) forlanger «fair play» av spillerne sine. Før kampen mot Granada i dag forteller han en historie der han selv gikk over streken. Resultat: Refs på kontoret til sir Alex Ferguson (79).

Vinner United, taper Tottenham Harry Kane

Englands største målscorer gjorde jobben mot bunnlaget Newcastle forrige uke. To Kane-scoringer burde vært nok for full pott i den ekstremt tette kampen om Champions League-kvalikplass. Men laget og manageren klarte ikke å utnytte forspranget, og endte med poengdeling. Sånn skjer, m men ikke overraskende begynner det å toppe seg med frustrasjon hos 27-åringen. Inne i perioden som skal være toppen av karrieren, kan en av verdens beste angrepsspillere igjen ekskluderes fra Champions League. Les: Cavani has left the building The Athletic hevder at nok er nok.

Guardiola har gjerne Aguero mot seg i Premier League

Etter en exit er stemningen ofte kjølig mellom spiller og manager. I tilfellet Sergio Aguero virker det som historieskrivingen for argentineren hos City overgår alt. Både Chelsea og Leeds er linket til City-historiens største målscorer, men ser ikke ut til å bekymre Guardiola. Les: Marcelo Bielsa vet Sergio Agüero er perfekt for Leeds -Vi ønsker alle sammen det beste for ham. Jeg håper bestemt at Sergio finner det beste for seg selv de siste årene av karrieren.

Bild: Det står mellom Premier League og La Liga for Boateng

Denne uken kom bekreftelsen fra Bayern München om at Boateng-kapitlet blir ferdig skrevet til sommeren. 32-åringen skal ut av den «trygge tilværelsen» han har hatt de siste ti årene, og skal utnytte posisjonen som free agent til å sikre seg noen saftige lønnsbetingelser de siste årene av karrieren. Bare noen måneder før Boateng gir fra seg Bayern-drakten til materialforvalteren, er det fortsatt uvisst om neste stoppested.

Mourinho sender Alex Ferguson som skyts mot Solskjær

Manchester United gjør det sterkt i Premier League, og for Solskjær er dette målestokken som teller mest. José Mourinho bruker Sir Alex-navnet for å vise hvor feil Solskjær tar. Egentlig en liten fillesak, men det er alltid interessant når det bygger seg opp til kamp mellom United og Tottenham, Solskjær og Mourinho. Les: ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang I oktober latterliggjorde Mourinho de røde med 6-1 seier til Spurs, men likevel er det United som fem måneder senere cruiser til Champions League-kvalifisering til neste sesong.

Bekreftet: Diego Forlán lander ny trenerjobb

Ingen nyhet om den tidligere United-spilleren er for liten, er vårt motto. Diego Forlán ble hentet inn av Alex Ferguson i 2002 og fikk debuten da han ble byttet inn for Ole Gunnar Solskjær mot Bolton Wanderers. Den uruguaynske forwarden ble aldri noen sportslig suksess på Old Trafford, men blir for alltid husket av supporterne da han dro til med to scoringer mot erkerivalen Liverpool. «He came from Uruguay, he made the Scousers cry»… Les: Chelsea ryddet opp for Liverpool Etter at Forlán la opp i 2018, har han kommet seg inn på trenermarkedet.

Ny Ferguson-film: 80 prosent risiko for å dø av hjerneblødningen

Det var bare 20 prosent sjanse for at Sir Alex Ferguson skulle overleve hjerneblødningen for snart tre år siden. Det kommer fram i en ny dokumentarfilm.
Les mer om:

Messis lojalitet til Barcelona kan nærmest knekke klubben

Når det gjelder en spiller som Lionell Messi er det meningsløst å se på en isolert utgiftspost og vurdere størrelsen på dette beløpet. Verdien av å ha verdens beste spiller i klubben er så ekstremt mye høyere enn det som måles i scoringer, assists og poeng.

Bergkamp junior endelig klar for England

Sorry Mitchel, men enn så lenge må du tåle å bli titulert som junior – hvertfall når du har valgt samme karrierevei som faren din. Dennis Bergkamp er spilleren Arsenal-supporterne aldri glemmer etter storhetstiden med nederlenderen i perioden 1995-06. Nå er det sønnen som tar første skikkelig steg på balløya. 22-åringen kommer på free transfer etter at han forlot Almere City i sommer, og skal i første omgang få teste seg på U23-laget. Les: Det var det for Martin Samuelsen i England i denne omgangen Til Arsenal? Ikke helt.

Alle 33 spillerkjøpene hos Manchester United etter Alex Ferguson

Ved hvert eneste overgangsmarked blir det liv og røre når Manchester United foretar seg – eller ikke foretar seg noe. Ettermælet til Alex Ferguson er så massivt positivt hos United at den adlede skottens feiltrinn på overgangsmarkedet er glemt. Verre er det for Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær. I stedet for å dømme managerne som tok stolen til Sir Alex, velger vi å nøye oss med å ramse opp spillerkjøpene som har blitt gjennomført i post Ferguson-perioden. Så er det opp til deg å felle dommen.

Berbatov: United må ikke finne på å gå i milliard-fellen

Mens vi har sluttet å vente på Jadon Sancho. Forrige sesongs antatte livredder for Solskjær har mer enn nok med å redde seg selv og Dortmund – samtidig som United har kommet helt ut av skyggen til Liverpool og Manchester City i Premier League. Spørsmålet blir om Sancho egentlig trengs på Old Trafford. Gode, gamle Dimitar Berbatov har gjort seg opp en mening om temaet. Les: Glimrende nyheter om Pique -Jeg har hørt ryktet om at United signerer Sancho. Så, du signerer Sancho, men hvor skal du spille ham?, begynner den tidligere United-stjerna til Betfair.

Rashford hyllet av Ferguson i telefonsamtale : – Han ville hjelpe meg også

Manchester United-stjernen Marcus Rashford (23) vinner på alle arenaer om dagen. Nå høster han ros fra trenerlegenden Alex Ferguson (79).
Les mer om:

Rashford hyllet av Ferguson i telefonsamtale : – Han ville hjelpe meg også

Manchester United-stjernen Marcus Rashford (23) vinner på alle arenaer om dagen. Nå høster han ros fra trenerlegenden Alex Ferguson (79).
Les mer om:

Sky Sports: Arsenal jobber med nødløsning fra Barcelona

Mikel Arteta vet at klubben ikke vinner i det lange løp uten en av verdens beste keepere.

Ber Klopp slutte å oppføre seg som Alex Ferguson

Når du har vunnet nok trofeer til å bli adlet, blir veien dit glemt. Alex Ferguson var en gigant som manager, men heller ikke redd for å bruke alle triksene i boka. En tidligere Premier League-dommer mener nå Jürgen Klopp følger håndboka til managerlegenden. Etter Southampton-tapet til Liverpool gikk en grinete Klopp ut og uffet seg over at Solskjær og Manchester United ble tildelt altfor mange straffer sammenlignet med de andre.

Utskjelte Pogba sikret tabelltopp

Sist Manchester United ledet Premier League så sent i sesongen, var Sir Alex Ferguson manager. Nå har Ole Gunnar Solskjær endelig ført United tilbake til tabelltoppen.

Ferguson om hjerneskader etter fotball: – Vi har et ansvar

Trener-legenden i Manchester United, Sir Alex Ferguson, mener han selv og andre i fotballen har ansvar for å ta tak i problematikken rundt hjerneskader knyttet til fotball. Skotten tar også et oppgjør med VAR.

Ferguson om hjerneskader etter fotball: – Vi har et ansvar

Trener-legenden i Manchester United, Sir Alex Ferguson, mener han selv og andre i fotballen har ansvar for å ta tak i problematikken rundt hjerneskader knyttet til fotball. Skotten tar også et oppgjør med VAR.

Ferguson om hjerneskader etter fotball: – Vi har et ansvar

Trener-legenden i Manchester United, Sir Alex Ferguson, mener han selv og andre i fotballen har ansvar for å ta tak i problematikken rundt hjerneskader knyttet til fotball. Skotten tar også et oppgjør med VAR.

Tordner : - En katastrofe

Sir Alex Ferguson (79) langer ut mot VAR i et nytt intervju. Skotten skryter også av Manchester United.

Neville og Carragher har valgt ut de 11 beste Premier League-spillerne

Det var på Monday Night Football at de gamle rivalene satt dresskledde og for første gang var mer eller mindre enige.

Etter samtale med Sir Alex Ferguson: «Jeg var klar for å flytte»

Mange Manchester United fans har opp igjennom stilt seg spørsmålet- Hvorfor er ikke Robert Lewandowski hos oss?. – I et intervju med France Football forteller verdens beste spiss at det var nære på. Sir Alex Ferguson ønsket å hente den polske stjernespissen til Manchester United og han var lett å overtale. Les: Fredrik Haugen blir utenlandsproff etter ti år i Brann «Jeg var klar til å flytte» Robert Lewandowski var en stor suksess i Borussia Dortmund. Managerlegende Sir Alex Ferguson prøvde å signere spissen for Manchester United i 2012.

Bitter Louis van Gaal mener å vite hvorfor Manchester United ikke har sparket Solskjær

Den tidligere nederlandske Manchester United manageren Louis van Gaal tror sjefene på Old Trafford kan vente til slutten av sesongen med å sparke Ole Gunnar Solskjær, slik de gjorde med han. Til tross for de som begynner å bli sanking av poeng i Premier League (fem seiere og en uavgjort siste fem) er jobben til manager Ole Gunnar Solskjær i fare, i hvert fall hvis vi tror at vi leser. – Men seieren har kostet, ofte har kampene startet med et tidlig mål eller to fra en motstander, som Manchester United har måttet grave dypt for å hente opp igjen.

En av United-historiens beste og tøffeste venstrebacker i ny managerjobb

Frank de Boer ble sendt ut av MLS i juli da Atlanta United ikke kunne leve med leveransene hans som manager. Nå mener MLS-klubben at de har funnet gull. Gabriel Heinze som ny manager. Ringer det noen bjeller hos United-supportere? Les: Illsint Hummels klarte ikke å glede seg over en historisk scoring Argentineren ble hentet inn av Alex Ferguson i 2004. Da hadde Heinze opparbeidet seg et rykte i Ligue 1 som den tøffeste forsvarsspilleren i ligaen.