Nyheter om Alessandro


Statistikken som viser at Ronaldo er verdt milliarden?

Normalt forventes det at en spiller skal trenge litt tid for å tilpasse seg spillestilen i en ny klubb. Dette privilegiet har ikke Ronaldo hos all verdens forstå-seg-påere. Vi vil si det med en gang: vi er tilhengere av å gi en spiller og trener tid til å vise seg frem i litt mer enn tre-fire kamper før dommen faller. Gi mannen tid. (foto: ronaldo, twitter) Men, nå er nå fotballverden skudd sammen sånn at alt skal gjennomanalyseres.

Nå er alle de tre store borte

Da Claudio Marchisio var syv år gammel i 1993 begynte han å spille for Juventus og nå 25 år senere slutter han etter at kontrakten ble terminert. –  Midtbaneveteranen og Juventus-helten føler han har mer fotball å gi og har funnet seg en ny klubb. For de som har vært Juventus fans lenge er det noen som har betydd mye over mange år: Angrepsspiller Allesandro Del Piero (43) som avsluttet sin karriere i Sydney, han banket inn mål i over 500 kamper for Juventus i perioden 1993 til 2012. Gianluigi Buffon har voktet buret for Juventus i over 500 kamper og i sommer var det slutt etter 17 år.

Hissigproppen Eusebio Di Francesco skadet seg selv

Roma møte i går Atalanta til dyst og det startet bra, Roma ved Javier Pastore satte inn det første målet etter bare 2 minutter. – Gleden var stor også på trenerbenken. Deretter raknet det fullstendig for Roma som fikk tre mål imot og det passer dårlig for et lag som tenker å vinne Serie A. Les på F7: Krangling i bikini trekker fortsatt seere Det raknet ikke bare på banen, men også for deres manager Eusebio Di Francesco: «Jeg ville ha byttet ut sju eller åtte spillere etter første omgang om jeg kunne.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Prioriterer Cristiano Ronaldo, men så er det Håland sin tur

Molde og nå resten av verden vet at de sitter på en gullgruve i 17 år gamle Erling Braut Håland, som har fortsatt å imponere etter han banket inn fire mål mot Brann.  Man ser den positive «kurven» når man tallene viser åtte scoringer på 14 kamper for klubben fra Rosenes by – og hele seks av de har kommet i løpet av de siste to kampene. Les: Gigantklubber kjemper om Molde-talent På søndag stod Erling for 2 av målene da Molde banket Vålerenga 5 – 1. Ronaldo – Håland, perfekt angrepsduo? Il Tempo-journalisten Alessandro Augustini forteller til TV 2 at Juventus’ sportssjef Fabio Paratici sendte en

Disse fikk svi, Froome får bli: – Jeg håper ikke tilskuere vil være dommere på egen hånd

Chris Froome slapp unna det Alessandro Petacchi og Diego Ulissi ble dømt for. Sykkelkommentator Ole Kristian Stoltenberg frykter den frikjente briten får en tøff mottakelse av Tour de France-tilskuerne.

Fotballkrigeren Chiellini viser vei for ungdommen hos Juventus

Hos Serie A-klubben Juventus dreier det seg om erfaring, personlighet og alderspoeng når det velges ut ledere. Det er derfor Ikke overraskende at en 33-åring med over 30 kamper tar over stafettpinnen etter legenden Buffon. Giorgio Chiellini er en fotball-kriger. Forsvarspilleren har en italiensk og kompromissløs spillestil når han er på kontoret sitt.

11 spillere som pensjoneres

Nå som varmen kommer inn over Europa og de store ligaene slutter er det også mange som har spilt sin siste profesjonelle kamp. De fleste slutter helt, men noe pensjoneres i en liten liga eller et sted som betaler for å få et navn som trekker publikum og sponsorer.    Michael Carrick «En stor spiller går, men en stor mann blir» sa Jose Mourinho da han ga Carrick sin drakt på slutten av sesongen.

«Alessandro Lucarelli er vår kaptein for alltid»

Parma er skikkelig gode på skinke og gode i fotball også, men økonomisk suger de skikkelig. Såpass ille ble det at på grunn av økonomisk rot og konkurs ble de i 2015 sendt ned til Serie D.  Mens den ene stjernen etter den andre sluttet bestemte kapteinen Alessandro Lucarelli som allerede var en gammel mann lovte å lede laget tilbake til Serie A igjen. – Det er bare å ta av seg hatten, ved første mulighet, 2016 rykket de opp til Serie C.

Parma-kapteinen etter tre opprykk på rad: – Det kan ikke være sant

Den gamle storklubben Parma gikk konkurs våren 2015 og ble sendt ned til Serie D. Siden har kaptein Alessandro Lucarelli (40) ledet klubben til tre opprykk. Natt til lørdag kunne han og byen feire Serie A-spill igjen.
Les mer om:

Italia vil hente tilbake sin gamle landslagssjef

Luigi Di Biagio er for tiden landslagssjef for Italia, men det er en midlertidig. Såpass midlertidig er det at han ikke har sluttet som sjef for U21 landslaget.  Det Italienske fotballforbundet har sett på bilder av gammel storhet og kommet over noen bilder fra tiden da Chelsea manager Antonio Conte ledet “de blå”. Conte var landslagssjef i to år etter Juventus og før Chelsea Les: Luigi Di Biagio: Vil Buffon skal komme tilbake landslaget Antonio Conte could be the best man for the Italy job. That's according to their deputy commissioner Alessandro Costacurta.

Øyvind skal trene FKSK i comebacket

Det blir Øyvind Albinussen og Alessandro Angelini du får se på trenerbenken hos Saltdalkameratenes A-lag i 2018.
Les mer om:

Øyvind skal trene FKSK i comebacket

Det blir Øyvind Albinussen og Alessandro Angelini du får se på trenerbenken hos Saltdalkameratenes A-lag i 2018.
Les mer om:

– Høyreekstreme ideer påvirker måten vi tenker og snakker på

Rasistiske utsagn man før bare kunne høre i lukkede fora, har nå blitt vanlige å bruke i offentligheten, mener forfatter og journalist Alessandro Leogrande.
Les mer om:

Sosiale medier-sensasjonen Alessandro (10) signerte for Roma: – Han kalles «The Wolf»

Alessandro Cupini (10) har over 40.000 følgere på Instagram og sin egen TV-kanal på YouTube. Nå er han klar for Roma.

Syv år gamle Julian er savnet etter terrorangrepet i Barcelona

Syv år gamle Julian Alessandro Cadman etterlyses av familien etter terrorangrepet i Barcelona.
Les mer om:

Boka du trenger å lese

Alessandro Leogrande kan få deg til å føle noe igjen.
Les mer om:

- Vi skal få naturen tilbake på tallerkenen igjen

Til den niende utgaven av Cook It Raw har Alessandro Porcelli samlet mesterkokker fra hele verden på Storfosna, for å blåse nytt liv i norsk mattradisjon.
Les mer om:

Saltdalkameratene fornøyde med helgen

Tross to tap fant trener Alessandro Angelini mye å glede seg over i helgens to kamper.
Les mer om:

Forlenger med «Kameratene»

Alessandro Angelini (42) og Jan Solvang Jensen (44) fortsetter som trenere i Saltdalkameratene i 2017-sesongen.
Les mer om:

Roma-spiller Florenzi trolig ute i lang tid med kneskade

Alessandro Florenzi.
Les mer om:

Tidligere Premier League-spiller klar for ny klubb

Alessandro Diamanti returnerer til italiensk fotball og skal spille for Palermo de to neste sesongene.
Les mer om:

Del Piero tror Italia overrasker: - Forsvaret vinner titler

- Italias sterke forsvar og deres evne til å takle motgang gir dem en god sjanse til å oppnå suksess i EM 2016, sier Alessandro Del Piero.