Nyheter om Alessandro


Da han møtte henne: Hanne fra Kilsund og Sandro fra Oslo deler tiden sin mellom Norge og Italia

Enten Hanne og Alessandro er på vingården nord for Roma, eller midt i sørlandsidyllen ved Holmesund, er det kjærligheten til røttene og hverandre som råder grunnen.

Norsk sikkerhetssjef gransker hesteskandalen – avslørte samme kusk i fjor

Alessandro Gocciadoro var involvert i en hesteskandale også for – på dagen – ett år siden. Nå står en nordmann sentralt i granskningen av den italienske kusken etter helgens piskeslag.
Les mer om:

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av

20 år gamle Alessandro Bastoni har imponert mye for Inter Milan denne sesongen, og han har til og med blitt foretrukket over profilen til Diego Godin ved flere anledninger. – Inter Milan manager Antionio Conte har vært klar på at 20 åringen er en del av lagets fremtid og er positivt overrasket og imponert over hvor fort Bastoni har blitt god. Flere av Europas største klubber har reagert og ifølge Mundo Deportivo har Barcelona tilbudt stopperen, men Inter har sagt nei takk. – Så prøvde Barcelona enda en gang.

Ullevålseter tapte til rivalen på nest siste etappe

Pål Anders Ullevålseter tapte til rivalen Alessandro Botturi på nest siste etappe i Africa Race og greier neppe å ta sammenlagtseieren.
Les mer om:

Mistet ledelsen

Pål Anders Ullevålseter tapte duellen med Alessandro Botturi om etappeseier i Africa Race torsdag og mistet sammenlagtledelsen til italieneren.
Les mer om:

Ullevålseter mistet ledelsen i Africa Race

Pål Anders Ullevålseter tapte duellen med Alessandro Botturi om etappeseier i Africa Race torsdag og mistet sammenlagtledelsen til italieneren.
Les mer om:

Ullevålseter mistet ledelsen i Africa Race

Pål Anders Ullevålseter tapte duellen med Alessandro Botturi om etappeseier i Africa Race torsdag og mistet sammenlagtledelsen til italieneren.
Les mer om:

UEFA lister opp de neste mulige Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland.

Hvert eneste år lager UEFA en liste over de 50 unge spillerne man mener vi bør følge med på, det er også tilfelle for 2020.

Toppsyklist utestengt for doping

Den tidligere toppsyklisten Alessandro Petacchi har fått to års utestengelse for bruk av doping tilbake i 2012 og 2013.
Les mer om:

Petacchi dopingdømt

Den tidligere toppsyklisten Alessandro Petacchi har fått to års utestengelse for bruk av doping tilbake i 2012 og 2013. Det opplyser Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) på sine hjemmesider lørdag. I mai kom det fram at Petacchi var suspendert på grunn av mistanke om bruk av doping i sesongen 2012/13. Nå er han ilagt dopingsanksjon. Petacchi var en av sykkelsportens beste spurtere med 152 seire i karrieren. Han ga seg i 2015. (NTB)
Les mer om:

De Marchi fikk flere brudd etter stygt møte med asfalten

Alessandro De Marchi (33) brøt Tour de France etter at han veltet stygt på den niende etappen og fikk flere brudd.

– Kusken er suspendert under Jarlsberg Grand Prix

Den omstridte italienske kusken Alessandro Gocciadoro har fått ti dagers kjøreforbud på grunn av piskebruk. Det betyr at han ikke kan kjøre under Jarlsberg Grand Prix, opplyser sjefveterinær Anne Wangen i Det Norske Travselskap.
Les mer om:

Her går travsportens «bad guy» amok med pisken – snart kommer han kanskje til Jarlsberg

Italienske Alessandro Gocciadoro blir kanskje et av trekkplastrene for Grand Prix-trav på Jarlsberg.
Les mer om:

Kanskje årets mest funny komedie: The Art of Self-Defense

– Etter at du lærer karate, blir du aldri den samme. The Karate Kid-filmene fikk folk over hele kloden ekstra interessert i det japanske kampsystemet fra 500-tallet. The Art of Self-Defense vil neppe ha den samme effekten. Men den ser ut å bli skøy, mørk – og kanskje en film til ettertanke. Jesse Eisenberg (Facebook-far Mark Zuckerberg i The Social Network) har hovedrollen som Casey; en skjør kar som blir nervøs av det meste. Håpet er å overkomme følelsen av frykt, bekymring og panikk via karate.

Det er bestemt hvem som får hovedrollen i Sopranos-oppfølger

Ifølge Deadline hadde De Rossi selv ikke vært i USA før hun var der på audition for den ettertraktede rollen som ambisiøs, italiensk immigrant som bosetter seg i Newark i en urolig tid. Filmskaperne skal ha falt for en driv hun har og den autentiske følelsen hun tilførte rollen. Produksjonen av «The Many Saints Of Newark» skal i gang neste uke i New Jersey og New York.

Sliter du med angst? Kanskje løsningen er karate – se trailer

Angst har kanskje blitt en mindre snakkis i media enn før. Men følelsen av frykt, bekymring og panikk gjelder fortsatt. I alle fall for Casey i filmen The Art of Self-Defense. Den unge mannen, med unisex-navnet som betyr «modig», blir nervøs av det meste.

Porto slo Roma 3-1

Porto går til kvartfinalen i Mesterligaen etter å ha slått Roma 3-1 onsdag kveld. Alex Telles skåra på straffe på overtid. Alessandro Florenzi blei straffa etter videodømming for å ha dratt i Fernando.
Les mer om:

Da Klæbos erkerival endelig banket Northug, gikk han rett bort og sa takk

Bare Alessandro Del Piero har inspirert Federico Pellegrino like mye som Petter Northug. Nå vil Pellegrino knuse Johannes Høsflot Klæbos VM-drøm og bli historisk.

Norske topplasseringer i Afrika

Pål Anders Ullevålseter ligger på 2. plass i Africa Race etter første etappe. Han er seks minutter og ni sekunder bak leder Alessandro Botturi. Felix Jensen kom seg inn til en 4. plass, ti minutter bak. 2. etappe går i morgen fra La Momie til Agdal.
Les mer om:

Statistikken som viser at Ronaldo er verdt milliarden?

Normalt forventes det at en spiller skal trenge litt tid for å tilpasse seg spillestilen i en ny klubb. Dette privilegiet har ikke Ronaldo hos all verdens forstå-seg-påere. Vi vil si det med en gang: vi er tilhengere av å gi en spiller og trener tid til å vise seg frem i litt mer enn tre-fire kamper før dommen faller. Gi mannen tid. (foto: ronaldo, twitter) Men, nå er nå fotballverden skudd sammen sånn at alt skal gjennomanalyseres.

Nå er alle de tre store borte

Da Claudio Marchisio var syv år gammel i 1993 begynte han å spille for Juventus og nå 25 år senere slutter han etter at kontrakten ble terminert. –  Midtbaneveteranen og Juventus-helten føler han har mer fotball å gi og har funnet seg en ny klubb. For de som har vært Juventus fans lenge er det noen som har betydd mye over mange år: Angrepsspiller Allesandro Del Piero (43) som avsluttet sin karriere i Sydney, han banket inn mål i over 500 kamper for Juventus i perioden 1993 til 2012. Gianluigi Buffon har voktet buret for Juventus i over 500 kamper og i sommer var det slutt etter 17 år.

Hissigproppen Eusebio Di Francesco skadet seg selv

Roma møte i går Atalanta til dyst og det startet bra, Roma ved Javier Pastore satte inn det første målet etter bare 2 minutter. – Gleden var stor også på trenerbenken. Deretter raknet det fullstendig for Roma som fikk tre mål imot og det passer dårlig for et lag som tenker å vinne Serie A. Les på F7: Krangling i bikini trekker fortsatt seere Det raknet ikke bare på banen, men også for deres manager Eusebio Di Francesco: «Jeg ville ha byttet ut sju eller åtte spillere etter første omgang om jeg kunne.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Prioriterer Cristiano Ronaldo, men så er det Håland sin tur

Molde og nå resten av verden vet at de sitter på en gullgruve i 17 år gamle Erling Braut Håland, som har fortsatt å imponere etter han banket inn fire mål mot Brann.  Man ser den positive «kurven» når man tallene viser åtte scoringer på 14 kamper for klubben fra Rosenes by – og hele seks av de har kommet i løpet av de siste to kampene. Les: Gigantklubber kjemper om Molde-talent På søndag stod Erling for 2 av målene da Molde banket Vålerenga 5 – 1. Ronaldo – Håland, perfekt angrepsduo? Il Tempo-journalisten Alessandro Augustini forteller til TV 2 at Juventus’ sportssjef Fabio Paratici sendte en