Nyheter om Alder


Mann (19) filmet voldtekt - sendte videoene til venner

En 19 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for voldtekt i Kristiansand. Fikk redusert straff etter tvil om alder.

Canadiske Henry (44) trener Narvik: - Gleder meg til å besøke modelljernbanen i Gamlebyen

Som canadier har Henry Acres (44) fått hockeyen inn i blodet i ung alder. Oppdraget med å gi Narvik og en ny landsdel et løft har begynt. Torsdag kommer Stjernen på besøk, men mest av alt gleder han seg til å reise motsatt vei.
Les mer om:

Midt i seiersrusen innrømmer Guardiola at City har skikkelige problemer

Shakhtar Donetsk ble tre nummer for små mot Manchester City. Men tre scoringer til de blå, den siste av forsvarsspilleren Fernandinho, lurer ikke Guardiola. Skikkelig trøbbel er på vei. Med Aymeric Laporte og John Stones på skadelisten, var det Fernandinho og Nicolas Otamendi som skulle fylle opp dette tomrommet. Mot Shakhtar klarte de seg glimrende, men for Guardiola er ikke enkeltkampene en riktig målestokk. Les: Trenerlegenden Guus Hiddink får smake på Kinas ambisjoner For han har med to «godt voksne menn» å gjøre. -Nico er 31 og Fernandinho er 34. Det neste forsvarsalternativet er 18.

Manuel Neuer mot ny signering

33-åringen er fortsatt en av verdens beste keepere, men har de siste årene vært merket av skader.

Ricksen er død etter ALS-sykdom

Den tidligere fotballstjernen Fernando Ricksen er død i en alder av 43 år. Han ble rammet av sykdommen ALS for noen år siden.
Les mer om:

Ricksen er død etter ALS-sykdom

Den tidligere fotballstjernen Fernando Ricksen er død i en alder av 43 år. Han ble rammet av sykdommen ALS for noen år siden.
Les mer om:

Netflix med den beste dramedien om skilsmisse på årevis

Brudd er sjelden lett. Skilsmisse er ofte tyngre. Spesielt hvis barn er involvert. I Marriage Story beskrives samlivsbrudd som et slags dødsfall – hvor det ikke finnes noen lik. Vi møter den kule teaterregissøren Charlie, som tar turen fra New York til Los Angeles. Her skal han hilse på kona Nicole; en tidligere it-girl og skuespiller som skyter pilot til en TV-serie. Reisen blir tragisk, for når Charlie kommer får han servert skilsmissepapirer.

Ensomhet er helsefarlig: Slik får du nye venner i voksen alder

Se hvordan du utvider ditt sosiale nettverk i voksen alder.
Les mer om:

Kylie Jenner: – Jeg trodde aldri at jeg skulle posere for Playboy

Kylie Jenner går i fotsporene til storesøster. I 2007 stilte Kim Kardashian i Playboy i forbindelse med slippet av sextapen Kim K Superstar og sesong 1 av Keeping Up with the Kardashians. Disse to utgivelsene var med å gjøre Kardashian-familien til et globalt husholdsnavn. Men Kylie kunne angivelig ikke forestille seg at hun kom til å gjøre det samme som Kim. – Jeg trodde aldri at jeg kom til å posere for Playboy, sier Kylie i det kommende nummeret, hvor hun pryder forsiden. Hun snakker til Travis Scott, som for anledningen er bladets journalist og art director, mens venninnen Sasha Samsonova

Anette (46) er ikke som andre på sin alder: – Jeg har noe på scenen å gjøre jeg også

SKIEN: Det er få på lik alder med Anette Tollefsen Grennes som velger å stille til NM i bodybuilding og fitness.
Les mer om:

Forskning: Å spise fisk tidlig i livet kan forebygge astma

Ny forskning viser at det å spise fisk fra tidlig alder av kan motvirke sykdommer som astma.
Les mer om:

Forskning: Å spise fisk tidlig i livet kan forebygge astma

Ny forskning viser at det å spise fisk fra tidlig alder av kan motvirke sykdommer som astma.
Les mer om:

Enda en hund fra Vestfold er rammet av den mystiske hundesykdommen

– Så langt er det ingen fellestrekk mellom tilfeller av syke hunder med hensyn til alder, rase, fôring, kontakt med andre hunder, turområder og lignende.
Les mer om:

Pass deg Rodgers, neste sommer kommer Manchester United for mer

Leicester-manager hadde inget hastverk med å gi fra seg sin mest verdifulle defensive spiller, men i sommer lyktes United med å lirke Harry Maguire ut av Rodgers grep. Mot en ikke ubetydelig sum, vel å merke.

MMA-Hermanssons store sorg – mistet faren i ung alder

Jack Hermansson (31) har hatt en tøff vei til toppen av MMA-verden rent sportslig, og i en ny dokumentarserie forteller Oslo-fighteren at oppveksten bød på utfordringer de fleste ville slitt med å takle. Familien hadde det trangt økonomisk, og da Jack var ni år døde faren.
Les mer om:

Forskning: Å spise fisk tidlig i livet kan forebygge astma

Ny forskning viser at det å spise fisk fra tidlig alder av kan motvirke sykdommer som astma.
Les mer om:

Hintet om Bidens alder: – Har du glemt hva du sa?

NEW YORK (VG) Albuene var spisset til Demokratenes tredje presidentdebatt. Julián Castro kom med flere stikk til tidligere visepresident Joe Biden.
Les mer om:

Universet ser yngre ut

Forskere som har regnet på universets alder, mener det ser yngre ut enn tidligere antatt. Alderen er neppe mer enn 11,4 milliarder år, er deres dom.
Les mer om:

Royston Drenthe: Real Madrid-stjerna som endte i tredjedivisjon

Det høres helt vanvittig ut at den tidligere Real-vingen, som ble vurdert som et av de hotteste prospects i verden, nå leende kan fortelle om sitt liv som rapper og fotballspiller hos Kozakken Boys. Det er BBC som har funnet frem til den 32-åringen, som hadde planen om en tilværelse i fotballparadiset, da han pensjonerte seg i en alder av 29 år. I 2007 ble Drenthe hevet frem som Nederlands neste superstjerne etter at han ledet U21-landslaget til EM-trofé og ble selv valgt til turneringens beste spiller. Les: Nå kaster Messi seg også inn i kampen for å hente Neymar -Det var klubber som Chelsea,

«Fraidon» kan ikke identifisere seg

DEBATT: I «Fraidons» afghanske pass er han registrert født 1999. Likevel velger UDI å fastholde alder etter tidligere alderstest som viste at han er i født 1998. Dette umuliggjør for Fraidon å kunne identifisere seg.
Les mer om:

Nye meldinger om hundesykdom

Tilfellene er fra Oslo, Telemark, Vest-Agder, Nordland og Finnmark. - Ingen fellestrekk med hensyn til alder, rase, fôring, kontakt med andre hunder, turområder og lignende.
Les mer om:

Viking-trener Bjarne Berntsen valgt inn i bystyret i Sandnes: – Det blir kjekt

I en alder av 62 år gjør Bjarne Berntsen (Ap) sin politiske debut, men lover at det ikke skal gå ut over jobben som Viking-trener.

Hyllet avdød bror i rørende tale

Under filmfestivalen i Toronto (TIFF) fikk Joaquin Phoenix mandag tildelt ærespris ved gallamiddagen. Prisen skulle tildeles to skuespillere, og mens kollega Willem Dafoe sto og introduserte vinnerne, dukket Phoenix overraskende opp på scenen og holdt talen sin, melder Variety. – Da jeg var 15 eller 16 år gammel kom broren min River hjem fra jobb med en VHS-kopi av en film kalt «Raging Bull», og han fikk meg til å sette meg ned og se på den. Og dagen etterpå vekket han meg, og så fikk han meg til å se den en gang til. Og han sa: Du skal begynne å spille igjen, det er dette du skal gjøre.
Les mer om:

Fuglsang-siger i spanske fjell

Danskenes fjellgeit Jakob Fuglsang (34) tok sin aller første etappeseier i en Grand Tour noensinne med seier på mandagens 16. etappe i Vuelta a Espana. Det gjorde klatreeksperten i en alder av 34 år. Det er en prestasjon det står respekt av. Fuglsang kom i mål 22 sekunder foran briten Tao Geoghegan Hart. Carl Fredrik Hagen ble nummer 24 på mandagens 144 kilometer lange fjelletappe mellom Pravia og Alto de la Cubilla, 6.54 minutter bak Jakob Fuglesang. Dermed holder han fast på 9.-plassen i sammendraget. Han har 10.40 sekunder opp til ledende Primoz Roglic fra Slovenia. (NTB)
Les mer om:

Unge med demens lever like få år med sykdommen som eldre

Levetiden for en person med demens er lik uansett alder, viser en ny studie. Det betyr at enkelte som får påvist demens i ung alder, kan få livet forkortet med over 25 år.
Les mer om: