Nyheter om Alder


48 vil bli nattevakt hos den lokale bensinstasjonen: – Det er nok ikke alle som vet hva de går til

– Alder er ikke viktig. Personlig kjemi og at vi vil det samme, blir avgjørende for hvem som får jobben.
Les mer om:

Alder er bare et tall: 54-åringen er i kveld klar for kamp nummer 500 med A-laget

Her forteller han hvorfor han i en alder av 54 år fortsatt stiller på A-lagskamper i bandy.
Les mer om:

Fikk kommunens idrettsstipend: - I en alder av 17 år har hun ei lang merittliste, og er et forbilde for mange

Marte Testad (17) fikk i helgen Saltdal kommune sitt idrettsstipend for 2018.
Les mer om:

Synspunkt: Har du et kompleks, Bodø?

Å betale for å tømme distriktskommunene for ungdom i sin beste alder, det er en manøver som stinker.
Les mer om:

Røthe: – Vet ikke om jeg klarer å gå fortere enn dette

I en alder av 30 år er Sjur Røthe akkurat nå verdens beste skiløper i skøyteteknikk, men han vet ennå ikke om kroppen tåler Tour de Ski.
Les mer om:

Evighetsmaskinen tar et år til

Eliteseriens eldste spiller Frode Kippe har bestemt seg for å ta et år til for Lillestrøm, og som om det ikke var nok, i og med at det er kroppen som «bestemmer» tar han et år om gangen. – Det betyr at det kan bli enda flere!!  Stabæk trener Henning Berg var trener for Lillestrøm og Frode Kippe fra 2008 til 2011 sier til Eurosport han er imponert veteranen tar et år til: Les: Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen «Det er imponerende; det han har gjort de siste årene og egentlig hele karrieren. En lang og veldig bra karriere.

Kippe klar for ny sesong

Frode Kippe har valgt å fortsette karrieren og har skrevet under en ny ettårskontrakt med LSK. – Jeg er glad for at jeg fortsetter å spille fotball. I en alder av snart 41 år, så vet jeg at jeg er privilegert som får lov til det, sier han til lsk.no.
Les mer om:

Eliteseriespiller for første gang

Haugesund mener tydelig alvor fremfor neste sesong og har i dag hostet opp sin andre  nysignering. Thore Baardsen Pedersen skrev for noen minutter siden under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene. 22-åringen er Vard-gutt og står sin unge alder til tross med hele 133 a-lagskamper.

Holder alle muligheter åpne og ber Lillestrøm hoste opp mer penger

Det er klart man skal ta hva en spilleragent sier med en klype salg, men vi er enige i at Islendingen Arnor Smárason er knallgod og sikkert har mange valg når fremtiden skal bestemmes.

Sammenstøt mellom bilist og syklende tenåring i Hamar

Politiet leter etter to personer som var involvert i et trafikkuhell i Hamar i etttermiddag. Den ene er en kvinne, den andre en gutt i 12-14-års alder. Ingen skal være alvorlig skadet, ifølge operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet politidistrikt.

-Jeg fleipet med at jeg skulle bli i maks fem år, men nå har jeg jobbet her i 20

Raine Alvestad (49) fant kjærligheten med sin nye hjemkommune Tvedestrand i en alder av 10 år. Men nå er det Vegårshei for alle penga.

Victoria (17): – Ingen bruker emojis seriøst nå lenger

Når foreldre begynner å bruke ungdomsspråket, slutter de unge. – Det blir så kleint, sier 17-åringene, og mener at ingen på deres alder bruker emojis seriøst nå lenger.
Les mer om:

– Ikke svar med tommel opp

Når foreldre begynner å bruke ungdomsspråket, slutter de unge. – Det blir så kleint, sier 17-åringene, og mener at ingen på deres alder bruker emojis seriøst nå lenger.
Les mer om:

Skuespiller Robert De Niro fikk ærespris – langet ut mot Trump

De Niros karriere begynte på Broadway, før han oppdaget filmens verden i en alder av 20 år. Han har jobbet med Scorsese på en rekke filmer, fra «Taxi Driver» i 1976 til «Casino» i 1995 og innhentet blant annet ti Oscar-statuetter. Deres niende film sammen blir Netflixs «The Irishman», som slippes i 2019. – Vi spilte inn vår første film sammen, jeg tror det var for over 45 år siden.
Les mer om:

Språk og historie

Den engelske historikeren Eugen Rogan innleder sin berømte bok om The Fall of the Ottomans, The Great War in the Middle East 1914-1920, med å fortelle historien om en ung mann, som skulle ha blitt hans grandonkel, men som falt i slaget ved Gallipoli i Tyrkia 1914 i ung alder.
Les mer om:

Slutt på smertene for Østenstad: – Det var ikke akkurat finkirurgi

En av tidenes største fotballspillere fra Haugalandet har fått nye hofter. I en alder av 46 år.
Les mer om:

Daniel Fredheim Holm på plass i ny klubb

Det er ingen grunn til å bli religiøs selvom Daniel Fredheim Holm i «høy» alder nå fortsetter på høyt nivå i norsk fotball etter at han ble en del av nyopprykkede OBOS-ligaklubben KFUM.  Det bekrefter klubben i en pressemelding på sin hjemmeside onsdag. «Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller.

En idrettsprofil har gått bort

DRANGEDAL: Den kjente skiprofilen Jan Bjørn Gare fra Drangedal har gått bort i en alder av 60 år.
Les mer om:

Har «satt dype spor i popmusikkens historie»

«Ina Wroldsen er en artist og låtskriver i et verdensformat», skriver juryen i begrunnelsen for utdelingen av årets P3-pris. «Etter å slått gjennom som låtskriver for noen av verdens største stjerner, vokste også artistkarrieren med en rekke globale hits som både gjestevokalist og soloartist.

– Artig å få en hilsen fra folk på samme alder som meg

Se Snåsamannens videohilsen til Petter Northug.

For tre år siden fikk Ragnar og Vigdis en kraftig påminnelse om at livet er skjørt

SKIEN: De møttes i voksen alder og dyrker en felles interesse for foto og skriving. For tre år siden fikk de en kraftig påminnelse om at livet er skjørt, noe som satte fart i planene om å gi ut bok. Nå har Ragnar Steinstad og Vigdis Blindheim lansert «Livsvegen».
Les mer om:

Seniorer som beholder spensten: – Vi har ikke tenkt oss til Olympiaden

SKIEN: To ganger i uken trener 79 år gamle Magne Forland menn i sin beste alder. Lattermusklene får også sin dose.
Les mer om:

Hun blir sint når folk maser(pluss)

Vanja By Haugsnes (17) synes det er stas å lykkes på damelaget til Åfjord Håndball i så ung alder. Dagens fosning er heller ikke tvil om hvem hun ville invitert på middag.
Les mer om:

Tenåringsbrødre tiltalt for 30 straffbare forhold

Til tross for deres unge alder ber påtalemyndigheten om fengselsstraff for tre tenåringsbrødre. Grunnen er forbrytelsenes alvorlighetsgrad.
Les mer om:

Påtalemyndigheten ber om fengsel for tenåringsbrødre tiltalt for 30 straffbare forhold

Til tross for deres unge alder ber påtalemyndigheten om fengselsstraff for tre tenåringsbrødre. Grunnen er forbrytelsenes alvorlighetsgrad.
Les mer om: