Nyheter om Alder


85 år er ingen alder

Tordis Marie Haaland startet Pelsmagasinet i Sandnes sammen med mannen Tore for 56 år siden. Fortsatt jobber 85-åringen full dag som butikkekspeditør, nå sammen med to av barna.
Les mer om:

Språkeksperten som analyserte trusselbrevet: – Kan avsløre alder og hvor du kommer fra

En språkviter har på oppdrag fra politiet analysert brevet fra de antatte kidnapperne. Nå forteller språkeksperten hva brevet kan avsløre.
Les mer om:

Eric Harrison, mannen bak «Class of 92», er død

Den gamle Manchester United-treneren døde i en alder av 81 år.
Les mer om:

Gullik: – Jeg elsket å bli hatet av Sparta-supporterne

Sparta-trener Sjur Robert Nilsen (51) husker at han som tilskuer i Sparta Amfi fikk se Rune Gulliksen (56) herje i ung alder. – Det var ikke vanlig at en «gittergutt» dominerte slik som Rune gjorde på den tiden, sier han om Stjernen-treneren.

Sakkyndig beklaget at han anslo tiltaltes mentale alder til 9–12 år

En rettspsykiatrisk sakkyndig uttalte i dag at faren som er tiltalt for å ha drept sin tre måneder gamle datter, har en mental alder tilsvarende 9 til 12 år. Likevel er aktor og forsvarer enig om at mannen i 30-årene er strafferettslig tilregnelig.
Les mer om:

Anne (23) og Vera (23) satser alt på eget selskap: – Vi har startet fra bunnen av

Tvillingsøstrene Anne og Vera Simonsen (23) har valgt en ganske annen karriereretning enn de fleste på sin alder.
Les mer om:

Forlater Strømsgodset: «Jeg tenkte mest på spilletid»

Det har lenge vært usikkert hva Sandnes Ulf skulle finne på med hensyn til keeper etter at Egil Selvik nylig byttet bur å passe på til Odd. Pål Vestly Heigre føler han kommer hjem når han nå har signert for Sandnes Ulf.  Det bekrefter Sandnes Ulf på sin hjemmeside . Den 23 år gamle keeperen har signert en toårskontrakt med rogalendingene. – Det føles bra å komme hjem til Sandnes, og spille for Sandnes Ulf.

«Strikk og drikk» - uansett alder

På Café René på Scandic Maritim arrangeres «Strikk og drikk» hver mandag. Her håper damer i alle aldre på å møte andre strikkeglade i byen. Noen kommer for første gang, mens andre har strikket seg gjennom mandagen opptil flere ganger.
Les mer om:

Frp vil ha nytt gjengprosjekt etter flere knivangrep i Oslo

– Vi må ta innover oss at vi ser en mer rå og brutal kriminalitet hvor ungdom i tidlig alder ser ut til å være en del av gjengdannelser, sier stortingsrepresentant
Les mer om:

På pur trass og for å minnes min far, bruker jeg alltid en kasse, som Meny heldigvis har beholdt

Ofte tenker jeg på faren min, en flott mann som døde for snart fem år siden i en alder av 91 år. Da tror jeg han mente han hadde vært her lenge nok, og kunne forlate oss.
Les mer om:

Dødsulykken i Saltdal: - Det er mange ungdommer i en sårbar alder som skal gjennom noe tøft

Lensmann Robin Johnsen informerte elevene på Fauske videregående skole, om fakta i den tragiske dødsulykken i Saltdal.
Les mer om:

Peter Crouch gjør et utrolig comeback til Premier League

Etter sju og en halv sesonger i Stoke skal spisskjempen Peter Crouch igjen spille i Premier League. Det er klubben Burnley som sørger for at 38-åringen nå gjør comeback. De har inngått en avtale om å leie inn Crouch for et halvt år i bytte mot at en av deres nåværende spisser, nemlig Sam Vokes, går til Stoke. Det blir spennende å igjen se den 2 meter høye spissen prøve seg i Premier League. Peter Crouch har tidligere spilt for hele sju ulike klubber i Premier League og har derfor allerede en god karriere bak seg.

Her fikk Ingrid (35) endelig venninner på egen alder. Les om den nye møtesentralen i Valdres

På Babytreffet fikk Ingrid (35) venninner på egen alder. Dermed begynte familiene også å møtes – blant annet på trimbingo.
Les mer om:

18 navn på Senterpartiets liste i Sør-Aurdal

Sør-Aurdal Senterparti holdt sitt nominasjonsmøte torsdag 31. januar 2019. Lista ble enstemmig vedtatt av de 20 medlemmene på møtet. Det ble bestemt at de fire første plassene skulle kumuleres med bakgrunn i geografisk tilhørighet, kjønn og alder.
Les mer om:

Fra kjeller’n til by:Larm

Musikkgruppa Undergrunn har ikke mer enn et års fartstid i bransjen, men sin unge alder til tross: 16-åringene booket til vinterens store musikkhøydepunkt i Oslo- by:Larm.
Les mer om:

Courtois: Real Madrid har allerede sin Hazard

Vi stiller oss alltid skeptiske når det på død og liv skal settes en merkelapp på fotballspillere. Nye ditt og neste datt. I Madrid har Thibaut Courtois dratt frem sammenligningen med Eden Hazard. Mens vi venter på at Hazard-overgangen faktisk blir noe av, tar vi med at en landsmann til Chelsea-spilleren lar seg imponere av en brasilianer. Og hva er det største en belgier kan gi av komplimenter? Belgias Pelé. (foto: chelsea, twitter) Les: Situasjonen er snudd på hodet for Marcus Rashford -Han minner meg om Eden Hazard.

Samtykke er sexy!

Jeg har, som så mange andre, måttet lære meg viktigheten av både grensesetting og samtykke i voksen alder, skriver Carina Elisabeth Carlsen. 
Les mer om:

Hentet keeper nord for polarsirkelen

Den tidligere Tromsdalen-keeperen Marius Wennersteen Berntzen er klar for Strømmen IF. Marius var i fjor førstekeeper for Tromsdalens som imponerte i OBOS-ligaen. Han har tidligere spilt for blant annet Sandefjord, Ørn-Horten, Fyllingsdalen samt et utenlandsopphold på Færøyene. Han har, til tross for sin unge alder (24), stor erfaring fra bra nivå og har vært i søkelyset til flere OBOS-klubber og noen Eliteserieklubber.

«Jon» anmeldte seksuelle overgrep fra faren i 2015 – har ventet over tre år på svar fra politiet

Han fryktet feriene og samværet med faren. I voksen alder anmeldte han seksuelle overgrep og trodde at politiet skulle gi saken prioritet.
Les mer om:

Øker billettpriser og endrer regler for alder på bussen

Fra 1. februar stiger prisene på bussbilletter i Kristiansand-regionen. Samtidig endres reglene for hvem som defineres som barn og voksen.
Les mer om:

Anmeldte seksuelle overgrep fra faren i 2015 - ventet over tre år på svar fra politiet

Han fryktet feriene og samværet med faren. I voksen alder anmeldte han seksuelle overgrep og trodde at politiet skulle gi saken prioritet.
Les mer om:

Har vunnet over kreft, menn og umulige odds

Sin høye alder til tross, feministikonet Ruth Bader Ginsburg (85) er fortsatt høyesterettsdommer i USA. Denne våren foreviges hun på lerretet.
Les mer om: