Nyheter om Alder


Genialt: Arsenal har valgt Unai Emery som ny manager

Etter 22 års tjeneste forlater Arsene Wenger Emirates i sommer. Så snart kunngjøringen ble gjort, startet spekulasjonene om hvem som overtar. Nå ser det ut til at vi har fått vårt svar: Den tidligere Paris-Saint-Germain-sjefen Unai Emery overtar. Det er en av de som kjenner Arsenal aller best, David Ornstein i BBC sport som melder dette. Les: Bekreftet: Thomas Tuchel tar over som trener for storklubb Han skriver at det blir annonsert i løpet av uken. BREAKING: Arsenal to appoint Unai Emery as new manager. Thorough process produced 46yo Spaniard as unanimous choice.

Den nye sjefstreneren: – Jeg er klar for oppgaven

Eirik Myhr Nossum har gått gradene raskt, ung alder til tross, her forteller han blant mye annet også om hvorfor han ikke føler seg så ung.
Les mer om:

Kvinne kjørt til sykehus med kuttskader i hodet

En mann i 20-årene er pågrepet i Trondheim mistenkt for å ha utøvd vold mot en kvinne på samme alder. Hun ble kjørt til sykehus med kuttskader i hodet.
Les mer om:

Kvinne kjørt til sykehus med kuttskader i hodet

En mann i 20-årene er pågrepet i Trondheim mistenkt for å ha utøvd vold mot en kvinne på samme alder. Hun ble kjørt til sykehus med kuttskader i hodet.
Les mer om:

Et liv i strid

Hun har stoppet en drapsmann med avsagd hagle. Hun ble kastet ut av landslaget da hun løp som mann. Og nå, i en alder av 75 år, planlegger professoren å bli arrestert.
Les mer om:

Da Arnold (65) mistet butikken startet han eget firma

SKIEN: I en alder av 65 år lot ikke pensjonisten skjegget gro før han startet eget firma, da butikken hans ble lagt ned. Nå er Arnold Rønningen stadig på farten for å ta mål til nye vinduer og dører.
Les mer om:

Har foretatt en perfekt sirkel

Storhamar har sett at alt ikke gikk knirkefritt i Stavanger Oilers og allerede i april startet det å sive ut rykter om at de ønsket seg sin gamle spiller Eirik Salsten tilbake til klubben. Nå har han har signert en toårskontrakt med klubben. Eirik Salsten rett fra VM til #storhamargutta! https://t.co/GG81eZKp4j #2hockey pic.twitter.com/jbCSrwFiRO — Storhamar Hockey (@StorhamarHockey) May 15, 2018 Han forlot Storhamar i 2014 og har siden spilt for Vålerenga, Manglerud/Star og Stavanger Oilers. De to siste sesongene har han endt på hhv 33 og 27 poeng i seriespillet for Oilers.

Gikk Arsenal akkurat fra vondt til verre?

Det var en glede for fans og klubb med Arsene Wenger som manager så lenge Arsenal, med betydelig mindre midler enn mange av de andre klubbene i Premier League klarte å avslutte på topp fire og dermed kvalifisere seg til Champions League. De siste par årene har det hanglet litt.  I fjor organiserte fans en motstandsbevegelse som ikke lykkes da, det var egentlig mye mer stille i år til tross for at Arsenal endte på sjette plass.

Real Madrid-spiller orker ikke VM

Den portugisiske spilleren med 52 landskamper for Portugal har rukket å bli 30 år. Dette er i utgangspunktet ingen alder, men denne sesongen har satt sine spor. Real Madrid-backen Fabio Coentrao innrømmer at han er utmattet etter en lang sesong.

«Etter tre kvarter hadde endelig en av de utallige, travle konsulentene tid til å høre på meg»

«Riktignok er jeg kommet opp i høy alder, men er ikke blitt senil og kjører ikke rundt med utgått førerkort», skriver Einar Ebbesen i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Henriette (15): – Det gjelder å finne noe man liker å bruke tid på

Henriette Annie Skarstein (15) er et ja-menneske og lar sjeldent en mulighet gå fra henne, noe som har ført til ulike verv i ung alder. Nå skal hun være konferansier for UKM-festivalen og ansvarlig for sosiale medier på Parken Ung.
Les mer om:

Mann alvorlig skadd i slåsskamp i Oslo – én pågrepet

En mann i midten av 30-årene er alvorlig skadd etter å ha blitt slått i hodet under en slåsskamp i Hammerfestgata i Oslo. En mann rundt samme alder er pågrepet.
Les mer om:

Mann alvorlig skadd i slåsskamp i Oslo - én pågrepet

En mann i midten av 30-åra er alvorlig skadd etter å ha blitt slått i hodet under en slåsskamp i Hammerfestgata i Oslo. En mann rundt samme alder er pågrepet.
Les mer om:

Mann alvorlig skadd i slåsskamp i Oslo – én pågrepet

En mann i midten av 30-årene er alvorlig skadd etter å ha blitt slått i hodet under en slåsskamp i Hammerfestgata i Oslo. En mann rundt samme alder er pågrepet.
Les mer om:

Hva forventes egentlig når du tjener 4 millioner kroner i uka?

Ja, vi er misunnelige på fotballspillere som henter ut ukelønn som ligger langt, langt over det vanlige dødlige tjener på et år. Flere stiller nå spørsmål til hva man kan forvente av en stjerne som tjener 4 millioner i uka. Da er Mesut Özil fremme i søkelyset igjen. Den tyske spilleren tydeligvis så mange elsker å hate. Ifølge The Sun blir det murret blant lagkamerater i Arsenal.

Sexskandale, bilkrasj og alder, ingenting stopper Franck Ribery

Det at Bayern München stjernen Franck Ribery i det hele tatt lever er nesten et mirakel. Det er et fullgodt mirakel at han har blitt en av de beste fotballspillerne i verden etter bilulykken fra hans tidlige barndom.  Ulykken skjedde i Franck sin hjemby Boulogne-sur-Mer i Frankrike. Det var ikke så nøye med sikkerhet for barn i bil så lille Franck satt uten seler da bilen han satt i kolliderte med en lastebil. – Han føk ut gjennom frontruta og måtte sy nesten 100 sting i ansiktet alene. The one and only @FranckRibery!

Bøtter inn mål for Lyon, nå blir Premier League drømmen en realitet

Mens klubben han spiller for Lyon benekter reporter om at de har blitt enige med Liverpool om en overgang for Nabil Fekir for den nette sum av 62 millioner pund er det mye annet som peker i retning av at det faktisk stemmer.  Sesongen har vært fantastisk for Fekir som i en alder av 24 år virkelig har slått igjennom. – Det er RMC Sport som hevder avtalen allerede er ferdig, de har ofte rett.

Ifølge forskerne er Benoit (61) i livets lykkeligste alder: - Man kan ikke bli lykkelig i en boble

Benoit Tamba har blitt god til å glede seg over øyeblikket.
Les mer om:

– Oscar skulle få være russ på lik linje med andre

– Jeg ville så gjerne at Oscar skulle få være russ på lik linje med andre på sin alder. Jeg klarer ikke å se begrensningene, kun mulighetene, sier Kathleen Pettersson, mor til Oscar Pettersson som er psykisk utviklingshemmet.
Les mer om:

Barcelona stjerne har gitt seg selv 30 dager

Manchester United har ifølge Diaro Gol gitt Barcelona et bud på 70 millioner pund for midtbanespiller Ivan Rakitic.  Det frister han skikkelig og sikker også klubben, men han har gitt beskjed om at det blir en 30 dagers pause før han bestemmer seg. Ivan Rakitic kom til Barcelona fra Sevilla i 2014 han er 30 år, og vet at det er en perfekt alder for den siste store overgangen. Om noen få år begynner alder å virke negativt inn på overganger.

Gidder ikke å vente på Manchester City

19-åringens kontrakten med Manchester City går ut til sommeren. Et kapittel er over, med tre års spill for klubben – uten det befriende gjennombruddet. Det er ikke alle som slår gjennom i ung alder. Hvertfall ikke når du velger en klubb som Manchester City. For en nederlender går det altfor tregt hos de lyseblå. For snart tre år siden ble Javairo Dilrosun hentet til City som en spiller for fremtiden.

Seniorer i laboratorium

– Det er vondt å gi maks i en alder av 61, sier John Hansen.
Les mer om:

Sju år mellom tre av de nominerte til «Årets unge spiller»

Harry Kane og Ederson kan bli kåret til Årets unge spiller i Premier League - i en alder av 25 år.
Les mer om:

Hugo Vetlesen om Stabæks krisestart: – Alder er ingen unnskyldning

BERGEN (VG) Stabæk har fått en meget skjev inngang på årets sesong. Etter fem spilte kamper er fasiten tre poeng for Eliteserien yngste lag.

Flere unge er overvektige. Hvor går det galt?

«Peter» gikk i tredjeklasse da helsesøster slo alarm. Han hadde fedme, i en alder av åtte år. Å avdekke usunne spisevaner tidlig, er noe av det viktigste i kampen mot fedme, fastslår eksperter.
Les mer om: