Nyheter om Alder


Vi har ledige lokaler til leie!

Veitvet Senter skal være en fast møteplass i hverdagen – et åpent hus for alle i nærmiljøet. Der du slår av en prat ved disken, der du nyter en kaffe på formiddagen, et måltid på kvelden. Det er nærsenteret som inviterer til aktiviteter, på tvers av alder og kulturer.
Les mer om:

Ikkje mange har halde det gåande like lenge som Jørgen (57). No er det slutt

Jørgen Belt legg fotballskoa på hylla i ein alder av 57(!).
Les mer om:

Den store damefesten

Når over to hundre damer i alderen 21 til 81 år samlast, kan alt skje. Men ein ting er rimeleg sikkert, det blir lyd. Det heile starta med ein idè frå ei nabogrend som tente ein gnist hjå Ragnhild Sukka og Venke Olene Vaarvik på tannlegekontoret. Det tok ikkje lang tid før komiteen var komplett, og ideen fekk fata vidare.

Derfor er fremtidsfullmakt det beste valget

Havner du i en ulykke og må lære alt på nytt, eller om du får demens, er det greit å vite at pengene dine blir håndtert av trygge hender. Da er fremtidsfullmakt noe du bør vurdere - uansett alder.
Les mer om:

Roy-Arne dekker de største hendelsene i Nord-Norge: – Det var min verste dag på jobb

Roy-Arne Salater (48) er for mange et velkjent fjes gjennom TV-skjermen. Salater er oppvokst på Romolslia i Trondheim og startet å jobbe i mediebransjen allerede i en alder av 15 år.

VM-legende Rob Rensenbrink er død 72 år gammel

Nederlenderen Rob Rensenbrink, som deltok i verdensmesterskapet for Nederland både 1974 og 1978, er død – Han deltok i to VM-finaler og vant bronsje i EM, har gått bort i en alder av 72 år. Han led av en muskelsykdom og døde fredag ​​kveld i sitt eget hjem i den nederlandske byen Oostzaan. På grunn av hvordan Rensenbrink bevegde seg fikk han kallenavnet «The Snake Man» Les: Manchester United byr på Fenerbahce spiss Today, Rob Rensenbrink diedMost elegant strikerHe nearly became immortal in the World Cup final against Argentina in 1978 when he hit the post at 1-1, in the last 30 se

Forlenger og håper å bringe magien tilbake til Alfheim

Det var langt imellom de magiske øyeblikkene på Alfheim sist sesong, og hvis jeg tenker med om, det var vært en stund siden det var trøbbel for noen å besøke Nordens Paris. Kent-Are Antonsen og Tromsø IL er enige om en ny kontrakt for fire nye år. Han ønsker å bidra til at publikum skal oppleve magiske Alfheim-øyeblikk i jubileumssesongen. Les: Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus TIL er svært godt fornøyd med å komme til enighet med Antonsen om en langsiktig avtale.

Teknologisk inkompetent? «Barnebarna» kan fikse den vanskelige pc-en til bestefar!

Øivind Spro Heggland og Stian Karlsen vil hjelpe de «tekniske inkompetente» – uansett alder. Nå har de to laget lavterskel it-hjelp-kafé i Sandnes.

Her må det repareres: – Takstein var i ferd med å falle ned

– Taket har en viss varighet og alder, sier driftsleder for eiendom i Færder kirkelige fellesråd, Harald Vekrum
Les mer om:

Marcos Rojo: «Blitt enige om absolutt alt»

I 2014 landet Manchester United en langt bedre deal for Marcos Rojo med Sporting enn det de driver og baler med den portugisiske klubben om dagen for å få til en overgang for Bruno Fernandes. Argentinske Marcos Rojo kom for 20 millioner euro og har gjort seg fortjent for både lønna og overgangssummen, men nå er han ute av førsteleveren på Old Trafford. Forsvarsspilleren skal ha savnet Argentina og sagt at han hele tiden har ønsket å avslutte sin karrière i hjemlandet og da for sin barndoms-klubb Estudiantes.

Hvorfor kan man ikke ha to tanker i hodet på en gang?

Når skal det skal satses, hvor mye skal man skille på gode og mindre gode i ung alder og hvor mye kan man lære av dem som tenker annerledes?
Les mer om:

Henter midtstopper som har vokst opp i Molde Fotballklubb

HamKam trenger å gire opp noen hakk om de har tenkt til å nå sitt mål om en retur til Eliteserien. Det kan tenkes at Kristian Fredrik Aasen Strande vil være et bidrag til det. Midtstopperen som har vokst opp i Molde Fotballklubb har signert ut 2021-sesongen. – Foran forrige sesong meldte han overgang til Brattvåg.

Manchester United byr 280 millioner for 16 åring

Da Jude Bellingham i august 2019, i en alder av 16 år, 38 dager fikk sin debut for Birmingham i Championship ble han klubbens yngste førstelagsspiller noen sinne. – Høsten og så langt i vinter har vært eksepsjonell for unggutten som har spilt 22 kamper og scoret fire mål. Med budet på 280 millioner kroner følger Manchester United opp strategien med å kjøpe ungt og britisk, men de får kraftig konkurranse. – The Times skriver at Jude Bellingham har tiltrukket seg oppmerksomhet fra klubber i alle de fem store ligaene.

Hans Petter drømmer om et Vestfold fylt av små produsenter av supermat – og den vil han selge

Tønsberg-gutten Hans Petter Offerdahl (49) har gjort det meste i utelivet. Så ble han pappa i en alder av 45.
Les mer om:

Slik blir du fem år yngre med to korte økter i uka - sjekk din kroppslige alder

Så gammel er kroppen din, og så enkelt kan du gjøre den yngre. Prøv kondiskalkulatoren her.
Les mer om:

– Det beste av alt er at de er kjekke og veloppdragne ungdommer

Kåre Osnes liker ikke synsing, men er svært glad i tall, statistikk og rekorder. Nå har han selv satt personlig rekord i en alder av 69 år.
Les mer om:

Spansk Golden Boy blir makker til Zlatan

AC Milan akter ikke å la denne sesongen gå helt til spille. 10 poeng bak Atalanta på 4. plass etter 19 kamper skal snus.

Leonardo DiCaprios kjæreste Camila Morrone (22) slår tilbake mot trollene

Alder er vel bare et tall? Camila Morrone har fått mye medieoppmerksomhet etter at det i desember 2017 ble bekreftet at hun dater Leonardo DiCaprio. I et ferskt intervju med WSJ åpner 22-åringen nå opp om hatet og negativiteten hun får av å være kjæresten til den 45 år gamle kjekkasen. Det er ikke bare en dans på roser å være sammen med en av verdens mest kjente og anerkjente skuespillere. Den argentinsk-amerikanske modellen og skuespilleren forteller at hun mottar store mengder hatkommentarer i sosiale medier. – Det er litt kjipt fordi du prøver virkelig å gjøre en god jobb og være et hyggeli

Den neste klubben til Luka Modric blir trolig ikke Inter

Luka Modric begynner å bli for gammal for Real Madrid i en alder av 34 pr er det på tide å finne seg noen nytt uavhengig av om man har vunnet gullball eller ikke. Det er en og en halv sesong i igjen av avtalen til Modric og for hvert overgangsvindu som går blir den kroatiske midtbanespilleren litt eldre og billigere.

Bekreftet: Har nesten 300 kamper for Liverpool – nå blir det mer Premier League

Selv om Pepe Reina ikke regnes som en av verdens beste keepere i en alder av 37, har spanjolen en imponerende CV som nå Aston Villa skal dra nytte av.

Ulrik Fredriksen «rykker» opp til Eliteserien etter U21 landslagsspill

Det er liten tvil om at fremtiden ligger foran 20 år gamle Ulrik Fredriksen etter han gjorde et personlig opprykk fra Sogndal til eliteserieklubben Haugesund. Haugesund beskriver sin nyanskaffelse slik på sine sider: Ulrik Frediksen er født i Bergen og spilte for bydelsklubbene Sædalen og Fyllingsdalen i hjembyen før han gjorde Sogndal-spiller av seg for tre år siden. «Jeg kjenner godt til Haugesund fra tiden jeg spilte hjemme i Bergen og har et veldig godt inntrykk av både klubben og byen.

Simon Kjær trener allerede med sine nye lagkamerater

Det ble klart mandag klokka 12.00 da Sevilla, eieren av Simon Kjær, bekreftet leieavtalen med AC Milan. Den italienske klubben har i ettertid også bekreftet avtalen. Simon Kjær ble leid ut til Atalanta på slutten av overføringsvinduet i sommer. Men at ekteskapet var langt fra lykken for den 30 år gamle dansken. Les: Manchester United gikk glipp av den neste Lewandowski Nå begynner Simon Kjær å spille fotball igjen hos den sovende giganten AC Milan. Han er tenkt som forsvarsgeneral på mannskapet.

Folkehelsekoordinator Dagrun Weines er bekymret over at flere unge enn ellers i landet er uføre og ute av arbeidslivet(pluss)

Harstad har flere uføre i ung alder enn ellers i landet, og flere som dropper ut av videregående skole.
Les mer om:

Ena (15) droppet å leie kjole til skoleballet - sydde sin egen i stedet

Ena Brekka Semb er bare 15 år gammel, men til tross for hennes unge alder er hun mer kunnskapsrik hva gjelder søm enn de fleste.
Les mer om:

Superkjendiser blir gravide og føder i høy alder: – Anbefales ikke

– Det kan se ut som man glorifiserer det å bli mor i høy alder. Men historiene sier lite om veien dit, mener forsker. 
Les mer om: