Nyheter om Alder


– Jeg ville ikke dø, jeg ville bare ha hjelp

Da minnene om seksuelle overgrep gjennom hele barndommen innhentet Svein Schøgren i godt voksen alder, gikk han inn i dyp krise. Han var nær ved å ende livet, men overlevde. Nå vil han hjelpe andre gjennom sin nye jobb som prostidiakon.
Les mer om:

Verden står ikke til Paaske

Christian Paaske var i ferd med å bli en åndsnobb på jakt etter jackpotten. Så entret han den tredje alder og fant ut at jorden er flat.
Les mer om:

Morten brøt med eliteserieklubb: – Tungt å være der når man ikke kan yte hundre prosent

I desember spilte han cupfinale. Nå håper ikke tromsøtalentet Morten Forøy at han er blitt idrettspensjonist i en alder av 20 år.
Les mer om:

«Tiden i Manchester United var et helvete!»

Sir Alex Fergusons siste spillerkjøp på Old Trafford viste seg å bli en tabbe. For klubben, men mest for spilleren selv, som opplevde tiden hos United som et mareritt. I dag fremstår Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha som en av de mest spennende spillerne utenfor toppklubbene. i 2013 ble han hentet fra Manchester United, der Ferguson hadde staket ut kursen på ungguttens karriere. Etter fire kamper, halvveis inn i sesongen ble Zaha sendt på utlån til Palace. Så kom David Moyes inn for den pensjonerte Sir Alex.

Begynner å haste hvis de vil beholde den mest flest assist i Champions League

Liverpool manager Jürgen Klopp skjønner ikke at folk fortsatt lar seg overraske over mannen som hadde flest målgivende i fjorårets Champions League. James Milner har overgått forventningene hos mange denne sesongen, men altså ikke hos manageren som likevel ikke har knotet seg til å komme med et tilbud på forlengelse av kontrakten. Liverpool har vært aktive i sommer og kjøpt inn midtbanespillere, men de har ikke klart å skyve 32 år gamle James Milner til benken.

Tidsspørsmål før denne Bundesliga-treneren entrer Premier League

Han ble kalt baby-mourinho tidligere i trenerkarrieren. I Hoffenheim har Julian Nagelsmann vist at han står fjellstøtt som seg selv. Vi har ikke noe håndfast som sier at tyskeren kommer til å skifte liga med det første, men profilen hans er perfekt for flere Premier League-klubber. Det er bare et spørsmål om tid. 31-åringen har allerede oppnådd mer enn trenere får til i løpet av hele karrieren. Nå leder han Hoffenheim i gruppespill i Champions League, første gang i klubbens historie. Alder betyr ikke suksess.

Derfor legger Korsæth opp

Truls Korsæth forteller nå for første gang hvorfor han legger opp i en alder av 24 år.
Les mer om:

Mette (55) har bare ett år videregående utdanning, men kapret drømmejobben hos Tromsø-bedriften: – Det lønner seg å være ærlig om hvem du er

Alder kan bety erfaring, og vilje til å innrømme feil, mener direktør Grete Ovanger.
Les mer om:

- Jeg tørka noen tårer da vi kom heim(pluss)

Eli Døsvik og hunden Leo (15) har tilbakelagt mang ei mil sammen. Første uka på september krysset de to Norge på tvers, noe som må kunne sies å være litt av en bragd for en hund på Leos alder.
Les mer om:

Norges eldste student er 81 år

I en alder av 74 år søkte hun studier for første gang. Syv år senere: 240 studiepoeng og en bachelorgrad, dette er norges eldste student.
Les mer om:

Danske Tonny Brochmann forlenger med 3 år

Sommerens overgang fra Stabæk til Mjøndalen for midtbanespiller Tonny Brockmann skulle egentlig være av det kortsiktige slaget. – Ideen var at han skulle kle seg i den brune drakta ut sesongen.  Direkte opprykk Nå har MIF Fotball og Brochmann blitt enige om en treårsavtale som gjør han til Mjøndalen-spiller ut 2021-sesongen. – Minst to av årene blir trolig i Eliteserien. Mjøndalen fortsetter å vinne etter en liten dipp og ligger på 2.plass etter å ha vunnet borte mot Tromsdalen.

Madelin og Sander fikk kreft: - Var aldri redde for å dø

Madelin (10) og Sander (11) fikk påvist kreft i ung alder. Etter en tøff behandling er begge kreftfrie. Nå er de med på å arrangere et løp til inntekt for Barnekreftforeningen.
Les mer om:

Statfjord-problemene skyldes alder og slitasje

Statfjord A er tilbake i full drift, Statfjord B begynner å nærme seg full produksjon, mens det ennå kan tid før Statfjord C er tilbake i normal drift.
Les mer om:

Mildere straff for overgrep etter anke(pluss)

Lagmannsretten er i tvil om mannens alder på gjerningstidspunktet.
Les mer om:

– Det er magisk å se Sørlandet ovenfra

Hvis ikke norske regler hadde stoppet ham, ville antakeligvis Tobias Hagehei (19) begynt med fallskjermhopping i en alder av ti år. I sommer rundet han 100 fallskjermhopp.
Les mer om:

Barcelona og Chelsea kretser rundt engelsk 15-åring

De store klubbene er kontinuerlig på utkikk etter de neste stjernene på den internasjonale arenaen. Nå er det en engelsk 15-åring som får Barcelona og de andre til å posisjonere seg. Harvey Elliott. Det er like greit å lære seg navnet, en gang for alle.

To junior-VM-gull til Norge

Rifleskytteren Benjamin Tingsrud Karlsen ble juniorverdensmester på 50 meter liggende i Sør-Korea natt til søndag norsk tid. Og sammen med Vegard Nordhagen og Jon-Hermann Hegg sikret han også gull i lagkonkurransen i juniorklassen. – I dag har jeg vært flink hele veien, og jeg er ekstra glad for at jeg valgte å ta en pause med bare 13 skudd igjen. Det var viktig for å renske bort et par dårlige skudd, og sikret meg gullet.

Må vente på kontrakt

SKIEN: Han er som en veteran å regne i 2. divisjon - tross sin unge alder. I høst spiller Marius Bustgaard Larsen (18) for Odd-framtiden.
Les mer om:

Svein og Synnøve fann kjærleiken i moden alder

Men stadig fleire nordmenn lever aleine
Les mer om:

Sjefens ros til Ajer: – Det er veldig uvanlig

Kristoffer Ajer har, sin unge alder til tross, blitt et av Lars Lagerbäcks sikreste kort for Norge.
Les mer om:

Midtbanetalent kjempet seg tilbake etter skade

Bare 17 år gammel og Kreshnik Krasniqi vet allerede hvor tøft det er å komme tilbake etter en kneskape. Midtbanetalentet spås en lys fremtid og nå som han er spilleklar belønnes han med en proffkontrakt. «Det er veldig stort for meg. Jeg har jobbet lenge for dette og er stolt over hva jeg har fått til så langt.

Centern-leder med bred appell

Sin relativt unge alder til tross har Centerpartiets leder Annie Lööf allerede rukket å bli en kjent og populær partileder som nyter stor tillit.
Les mer om:

Ødegaard taus om investeringer

Martin Ødegaard tjener mer enn de fleste på sin alder. 19-åringen vil ikke fortelle hva han gjør med pengene han tjener.

Først i voksen alder begynte Randi å trene. Nå er 77-åringen pilates-instruktør.

Utbytte av trening er det samme uansett alder, og det er aldri for sent å begynne, mener Randi Sandvold (77).
Les mer om:

Stillasbyggjaren og bonden som blei gründer i vaksen alder

Det siste Albret Jonassen gjorde før han blei pensjonist, var å etablera fabrikk i Polen.
Les mer om: