Nyheter om Alder


Større triumf enn da Ciljan kom

KOMMENTAR: Markus Henriksen er en spiller i sin beste alder. Han vil løfte Rosenborg på flere områder umiddelbart.
Les mer om:

Ronald Koeman var ikke skurken hos Barcelona

Luis Suarez har landet i Madrid og deltatt på den første Atletico-treningen. For flere Barcelona-supportere er det helt uforståelig at en av de største målscorerne i moderne tid presses ut av klubben i en alder av 33. Vrede har derfor vært rettet mot Ronald Koeman som skal ha gitt Suarez beskjeden om at han måtte finne seg ny klubb. Koeman har klokelig holdt kjeft under selve prosessen, men går nå ut og skal vaske av seg drittsekk-stemplet. -Jeg er nødt til å si at det virker som jeg er skurken overfor Suarez. Det er ikke tilfellet.

– Hipster, harry, bygd eller by, det er en hårfin linje

Riktignok ble det fem år gamle bandet, som har utspring fra Ørsta, tvunget til koronastans da pandemien meldte seg. – Rotlaus er et aksjeselskap med en stor produksjon, serviceavdeling, eget lager og en stor bilpark med flere semitrailere og busser. Det er klart det ble tungt å sende hjem dem som jobber på lageret, for å ta unna alt selv.

Racet i gang for Gremio spiss Pepê

Gremio har mottatt bud fra både Wolverhampton og Atalanta for deres meget talentfulle spiss Pepê, ifølge UOL Esporte. 23-åringen som egentlig heter Eduardo Gabriel Aquino Cossa og med det på et eller annet merkelig vis får kallenavnet Pepê har vært en sann glede på Gremios lag etter at fotballen kom tilbake i Brasil. Det har skapt enorm interesse fra Europa, hvor to klubber Wolverhampton og Atalanta allerede har lagt inn et bud. Det spørs ikke om Gremio har satt en startpris på 15 millioner euro for Pepê burde vurdere å øke prisen.

Slapp nylig ut fra fengsel – så begikk 21-åringen brutalt ran fordi han var lei av å føle seg som en boms

Til tross for sin unge alder, er 21-åringen som ble pågrepet og siktet for grovt ran av bensinstasjonen på St. Croix dømt for det samme tidligere.
Les mer om:

Dani Alves savner Europa, vil droppe Sao Paulo

Dani Alves har en selvsagt legendestatus både hjemme i Brasil og i Europa, nå vil han i en alder av 37 år tilbake og spille på høyt nivå. Goal skriver at Alves er misfornøyd med alle problemene utenfor banen på Sao Paulo, klubben han ble med for for drøyt år siden.

L´Equipe: Cavani og Suarez blir endelig superduoen verden har ventet på!

Dette er virkelig overgangsvinduet der alt kan skje – og skjer. Messi nesten til Premier League, Gareth Bale tilbake til London etter syv år, Chelsea sanker Tysklands største talenter og Captain Silva. Morata kommer seg tilbake til Juventus, Higuain slår seg sammen med David Beckham. Likevel er det som skjer i Madrid noe av det mest spektakulære. For oss topper dette det meste.

Det største talentet Alex Ferguson hadde sett spiller nå for sin 11. klubb

Talent er mye, men ikke alt. I 2009 skal Sir Alex ha beskrevet Ravel Morrison som det største talentet han hadde sett på den alderen. Nå, i en alder av 27, skulle supertalentet vært på høyden av karrieren. Med trykk på skulle. Det er mange faktorer som trekker en spiller opp og frem – eller ned og til siden. I tilfellet Morrison, gikk det mest sidelengs. Les: The Guardian: Nå blir det forsterkning hos United Nå er det ikke noe uvanlig å ikke bli en av de få utvalgte til Sir Alex.

Kulture Kiari Cephus (2) har fått sin egen Instagram-konto

Kulture Kiari Cephus skal tidlig krøkes. Knappe to måneder etter toårsdagen har datteren til Cardi B og Offset fått sin egen konto på Instagram. Det er mamma som styrer profilen. I Kultures bio står det at hun elsker alt som er rosa – og at hun er bortskjemt.

Lil Mo: Sønnen til Admiral P debuterer som artist

Askim-gutten Morris Shisiali alias Lil Mo debuterer som artist. Det ligger kanskje litt i kortene når pappa heter Philip Boardman aka Admiral P? Musikalsk har 19-åringen dog gått sin egen vei. Bare hør via videopremieren til «Winners Anthem» nederst i saken! Hei Mo! Hvordan føles det å debutere som artist? – Det føles bra, jeg er spent og klar for å gi folka bra musikk. Hva handler «Winners Anthem» om? – «Winners Anthem» handler om å føle seg som en vinner. Det er en sang for å hylle allle som jobber hardt for bli nummer 1.
Les mer om:

Gøran er en optimistisk pessimist. Han tenker alltid at hans neste flytur kan bli den siste, men skjer det, så skjer det

Gøran Søgard Johannessen Alder: 26 Stilling: Håndballspiller Arbeidsgiver: SG Flensburg – Handewitt og Norges Håndballforbund Sivil status/barn: Singel Hjemsted: Stavanger

Som 22-åring ble Karoline kåret til årets leder. Nå flytter hun nordover til jobb: – Det er ikke bare, bare å være leder i ung alder

Tromsø-kvinnen Karoline Hauan blir eneste kvinnelige leder i tech-selskapet Atea Troms og Finnmark.

Som 22-åring ble Karoline kåret til årets leder. Nå flytter hun hjem til jobb i Tromsø: – Det er ikke bare, bare å være leder i ung alder

Tromsø-kvinnen Karoline Hauan blir eneste kvinnelige leder i tech-selskapet Atea Troms og Finnmark.

Pensjonere deg tidlig? Slik får du det til

Drømmer du å leve «det gode liv» uten å måtte jobbe? VG har snakket flere personer som hoppet av yrkeskarusellen i tidlig alder. Dette mener de er fordelene og utfordringene du kan møte på.
Les mer om:

Treneren og klubblederen: Derfor er Hedda Hynne supergod akkurat nå

Hedda Hynne er blitt et OL-håp på 800 meter i en alder av 30 år. Det skyldes en plan hun la med samboeren og treneren i 2016, og et klubbskifte i 2018.
Les mer om:

Startet eget firma som 16-åring, og som 18-åring ansetter han flere: – Det har blitt knapt med søvn, men det er helt klart verdt det

Emil Saglien Ruud har brukt læretiden og ungdomsårene på å starte opp egen bedrift og satse på hobbyen sin. Han tror hans unge alder kan være en fordel i bransjen.
Les mer om:

Kastellhagen Interiør AS åpner butikk på Kastellet denne uken: – Vi gjør vel stikk imot det som er vanlig i vår alder

Fredag 18. september åpner en splitter ny interiørbutikk på Kastellet. Nå er det meste på plass i butikken og daglig leder Marit Saugstad Wallin gleder seg stort til åpning.
Les mer om:

Videopremiere: L.U:N.A om korona, BLM og det vanskelige artistnavnet

Det bergenske stjerneskuddet Mia Roussel aka L.U:N.A begynner for alvor å markere seg som artist. Hun trollbandt oss på by:Larm, og i 2019 ble hun i en alder av 19 nominert til årets liveartist på P3 Gull, sammen med etablerte navn som Sondre Justad og Karpe. L.U:N.A har demonstrert at hun er en artist verdt å følge med på, og etter en rekke singler er hun snart klar med sin første EP. I kveld har 730.no premiere på musikkvideoen til «Anomi».

Per-Harald Nilsson opplever kjærlighet hver dag, fordi han er så heldig å være gift med sin store kjærlighet

Per-Harald Nilsson Alder: 65 år Stilling: Administrerende direktør Arbeidsgiver: Stavanger konserthus IKS Sivil Status: Gift Hjemsted: Sandnes

Pytonmysterium forbløffer

Forskere klør seg i hodet over denne pyntonslangen. I en alder av 62 år, og 20 år etter at hun sist hadde kontakt med en hannpynton, legger hun fortsatt egg.
Les mer om:

Pep og hans tidligere assistent kjemper innbitt om midtbanestjerne

Houssem Aouar er i en alder av 22 år i ferd med å virkelig kaste seg selv inn på stjernehimmelen og hvis ikke noe rart skjer, på vei til å bli en av Europas aller beste midtbanespillere. Manchester City manager Pep Guardiola satt allerede for et år siden og snakket med sin assistent Mikel Arteta om hvor stort talent Lyons talent var. – Aouar kom til Lyon som liten gutt og har gått gradene både i klubben og aldersbestemte landslag. Les: Kastet Christian Eriksen inn i en vill byttehandel De to var skjønt enige om at han ville bidra til en allerede knallsterk midtbane.

Disse sier noe om hvor lenge du skal leve. Nå melder forskere om «sterk sammenheng» med én type mat

Studie: Denne maten kan øke din biologiske alder.
Les mer om:

Nicklas Bendtner spanderte kasse med øl etter seier i debut-kampen

Det oppstod panikk før start da de oppdaget at noe viktig var glemt, old boys-laget til Tårnby FF måtte be pent om at deres største stjerne Nicklas Bendtner kunne få lov til å spille uten trøyenummer, noe han fikk lov til. – På den fremtidige trøyen skal det selvsagt så «Lord». Rundt 200 nysgjerrige hadde møtt opp på «Ugandavej i Tårnby» for å få med seg Nicklas Bendtner sin første kamp på 10 måneder. Tårnby FF spiller i Danmarksserien som er nivå 4.

Drømmen om Camp Nou kan bli en realitet

En av managerlegende Arsène Wenger sine absolutte styrker var å finne talenter på de merkeligste steder i ung alder og skape legender. – Et eksempel på dette er Ballon d’Or-vinner George Weah spilte under Wenger i Monaco, hvor han vant Coupe de France. Wenger fant i 2011 Hector Bellerin på Barcelona Youth og brakte høyrebacken til Arsenal, nå melder Sky Sports at Barcelona ønsker å hente 25 åringen tilbake til Camp Nou, en arena han har drømt om å spille på med Barcelona drakt siden han var en liten gutt.

Bekreftet: AC Milan henter italiensk komet

AC Milan melder at de har sikret seg det italienske stortalentet Sandro Tonali, som bytter fra Serie A-nedrykkede Brescia. AC Milan sikret onsdag en solid forsterkning i form av den italienske kometen Sandro Tonali. Han kommer til Milan fra Brescia, som forrige sesong rykket ned fra Serie A. Tonali kommer på en leieavtale. AC Milan har sikret seg en kjøpsopsjon. Les: Ettertraktet!