Nyheter om Alder


Har identifisert den døde personen i Maridalen

MARIDALEN (VG) Politiet søker nå gjennom to teltcamper, der blant annet siktede skal ha bodd. De vil ikke opplyse om hverken kjønn eller alder på den avdøde.
Les mer om:

Maridalen: Har tips om identitet

Oslo-politiet har fått inn flere tips om hvem ble funnet drept og forbrent i Maridalen i Oslo onsdag. Dødsårsak, kjønn og alder er foreløpig ikke kjent.
Les mer om:

DNA-analyserer materiale fra Maridalen

Politiet vet verken kjønn eller alder eller på personen som onsdag ble funnet død og forbrent i et bål i Maridalen. Dødsårsaken er også ukjent.
Les mer om:

– Gi opplevelser, ikke mye utstyr

Petter Reistad mener foreldre gjør barn en bjørnetjeneste ved å kjøpe for mye og for dyrt utstyr til dem fra ung alder.
Les mer om:

Rykter om ny klubb: Arsène Wenger forteller om sin største tabbe

Ridder av Æreslegionen, offiser av Den britiske imperieordenen er fortsatt leken og lysten på nye utfordringer i en alder av 68 år.  Det er lett å tenkte på Arsène Wenger som en gammel fotballprosessor, men han er mye mer enn det, man skal huske han var på oppdagelsesferd på mange kontinenter både da han var i Monaco og de første årene i Arsenal. – Det er mange som har fått fantastiske karrièrer på grunn av han, Hos Monaco brakte han inn George Weah, som senere ble «FIFA World Player of the Year» med AC Milan.

Ronaldo er motivert: – Spillere på min alder går vanligvis til Qatar eller Kina

Da Cristiano Ronaldo ble presentert som Juventus-spiller, ga han et lite stikk til andre 33 år gamle fotballspillere.

– Spillere på min alder drar som oftest til Kina eller Qatar

– Jeg er veldig takknemlig, sier Cristiano Ronaldo.

Arnt Nordkil: En sunn galskap?

For hver av Saltenpostens lesere som i voksen alder har skiftet favorittklubb i fotball, finnes det minst hundre som har skiftet ektefelle.
Les mer om:

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Follos kroatiske trener om fotballen i hjemlandet: – Selekterer i ung alder

Follo-trener Mario Jovic (32) har jobbet med trenerutvikling for det kroatiske fotballforbundet og ledet akademiet i den kroatiske storklubben NK Osijek. Han er ikke overrasket over hjemlandets VM-suksess i Russland.

Englands keeperhelt har en helt spesiell historie

Hadde spilt i Englands fem øverste divisjoner i en alder av 21. I fjor spilte han for å unngå nedrykk med Sunderland. Nå blir han en av Englands viktigste spillere i VM-semifinalen.
Les mer om:

Torres fristet av sushi og sake

Evigunge Fernando Torres begynner å dra på åra og ble for gammel til La Liga klubben Atlético Madrid. Vi mener at 34 år ikke er noen alder og at han sikkert kunne bidratt en stund til.

Varmen kan være skummel – barn trenger solkrem under klærne

– Barn som blir solbrent har økt risiko for å utvikle hudkreft i voksen alder. Derfor er det viktig å påføre de minste barna solkrem også under klærne.
Les mer om:

Kari (101) bruker Facebook hver dag

Kari Strøm (101) synes ikke alder er noen hindring. Tvert om, man må følge med på den teknologiske utviklingen, sier hun.
Les mer om:

Denne familien har virkelig butikk i blodet: – Jeg er utrolig stolt

Per Gunnar Ellefsen har vært i butikkbransjen siden han var 19 år. To av sønnene hans har valgt samme vei, og er butikksjef i en alder av 23 og 29. Dette gjør pappa Ellefsen stolt.
Les mer om:

– En kortreist helg

– I går kveld var vi ombord på "Sandnes" og svingte oss til musikken til Hans Petter Hansen og Bent Einar Johansen. Fantastisk musikk for folk på vår alder, forteller May Danielsen.

– Han er på et mye høyere nivå enn Froome på samme alder

Egan Bernal har tatt sykkelsporten med storm denne sesongen.
Les mer om:

Menn i kø for å bli helsefagarbeidere - men 87 prosent damer bemanner sektoren

Nei, gutta på lagbildet er ikke Sveriges VM-tropp iført blå reservedrakter. Laget er ekte norske mannfolk som ble helsearbeidere i voksen alder.
Les mer om:

Snåsamannen debuterer som kunstmaler(pluss)

15. juli har Joralf Gjerstad sin første separatutstilling som kunstmaler. Det i en alder av 92 år.
Les mer om:

Katelin følger dansedrømmen

Det var i en alder av tre år at Katelin Jane Haugen (22) begynte med dans. Nå har det gått 19 år siden dansegleden begynte, og hun ble i vår uteksaminert fra Bårdar Akademiet som profesjonell danser.
Les mer om:

Velger en kjapp tur ned i OBOS-Ligaen

Jonas Grønner ser ut til å forlate serielederen i Eliteserien til fordel for serielederen i OBOS-Ligaen. Aalesund skal ha lagt inn et bud på den 24 år gamle Brann midtstopperen Jonas Grønner og ryktene sier de skal være veldig nære en overgang. Sunnmørsposten meldte om at samtaler var igang og at budet fra sunnmøringene skal være innenfor det Brann kan godta. Les: Premier League-klubb med rekordbud på Alisson Det har bare vært Brann for Jonas Grønner i voksen alder, han spilte for Bergen Nord som liten.

«Sjokknyheten» om Messis favorittklubb på FIFA

Ingen nyhet er for liten i disse VM-dager, sies det.

Mitt liv som 29-åring

Jeg er ei jente på 29 år. Tenk tilbake til da du var på samme alder...Hvordan så din hverdag ut, og de du var like gammel som?
Les mer om:

Politiet ønsker ungdomsfengsel for de verste unge lovbryterne

Flere barn under 15 år begår grov vold og narkotikalovbrudd i hovedstaden, men blir ikke straffet grunnet alder. Politiet ønsker derfor ungdomsfengsel.
Les mer om:

Kan maksimalt få 15 år bak lås og slå(pluss)

Strafferettsekspert Marie Vangen mener siktedes lave alder ved gjerningstidspunktet og 20 års etterforskning vil få liten betydning for straffeutmålingen dersom han blir kjent skyldig. Men han kan ikke få over 15 år i fengsel.
Les mer om: