Nyheter om Albrigtsen


Leserbrev: Høyre og Svalbardbutikken

Tilsvar fra Roy Albrigtsen - nestleder i Longyearbyen Fremskrittsparti, til Svalbard høyres Mats Vadum Wilmann (leserinnlegg SP3419)
Les mer om:

I dag ble partiene enige: Ørjan får fortsette som ordfører

Ørjan Albrigtsen (KrF) skal lede storkoallisjon i Skjervøy-politikken.
Les mer om:

Ordføreren fikk hjelp på åpningen(pluss)

Kaspian og Lenora ga verdifull assistanse til Skjervøy-ordfører Ørjan Albrigtsen da han åpnet Prestejorda barnehage onsdag.
Les mer om:

Slet med sterke smertestillende

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.
Les mer om:

Fire brødre dømte sammen i Norway Cup: - Jeg er så stolt

Alle de fire brødrene Albrigtsen er fotballdommere. På Norway Cup fikk de en opplevelse for livet da de fikk dømme sammen alle fire.
Les mer om:

– Lysten på nye topper blir sterkere jo mer jeg driver med dette(pluss)

Børre Albrigtsen er en mann med fjell-ambisjoner som rager høyere enn de fleste. Etter å ha besteget landets høyeste fjell, satser han nå videre.
Les mer om:

Musikalske kamerater

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De har vært der tidligere, både sammen og hver for seg. Men publikum får ikke nok av dem. Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er blant favorittene som har gjestet parkkveldene opp gjennom årene - og de ble ønsket høylydt velkommen tilbake.Tung beskjed Men denne gangen var det spesielt gledelig for Steinar selv å være tilbake på Tveten gård.

Fløya-spiss benekter at hun kalte dommeren korrupt: – Det er helt feil

Mona Ophus Johannessen og dommer Simen Albrigtsen Eilertsen er helt uenig i hva som ble sagt da Fløya-spissen ble utvist.

Fløya-spiss benekter at hun kalte dommeren korrupt: – Det er helt feil

Mona Ophus Johannessen og dommer Simen Albrigtsen Eilertsen er helt uenig i hva som ble sagt da Fløya-spissen ble utvist.

Jørn og Steinar spiller sammen igjen etter sykdommen: – En sånn diagnose er veldig ensom

Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel er fulle av felles røverhistorier. I fjor var ikke livet like morsomt.
Les mer om:

Å ha rett til en minstelønn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mange, og iallfall de fleste norske arbeidere, ville aldri akseptert å arbeide under forhold som eksisterer på overraskende mange steder i byen vår. Dersom i tillegg arbeidskontrakten du signerer på er skrevet på norsk og du ikke kan språket, eller forstår innholdet, så kommer man gjerne dårlig ut.Det juridiske rammeverket mellom arbeidstaker og arbeidsgiver er svakere her enn på fastlandet.

Får ikke stille til valg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var i et møte i valgstyret i Longyearbyen tirsdag at det ble vedtatt å nekte Albrigtsen å stille som kandidat i valget til høsten. Albrigtsen var oppført som tredjekandidat på den lokale listen.Albrigtsen oppfyller ikke kriteriene for å kunne stille til valg.

Var så dårlig at han ikke orket spille gitar – nå lader han opp til stor comebackkonsert

Den folkekjære artisten startet karrieren med å reise rundt i Nord-Norge på 80-tallet og synge gamle blueslåter under navnet Stoney Albright. Når han nå gjør sin første, store konsert etter at kreften rammet i fjor – og han måtte gjennom et år med omfattende kreftbehandling – skjer comebacket passende nok på bluesfestivalen på Notodden. På avslutningsdagen 4. august stiller Steinar Albrigtsen Allstars band under tittelen «Revival Concert».

Lanserte tre alternativer til fotballhallplassering(pluss)

Ordfører Ørjan Albrigtsen mener det er flere muligheter for plassering av en fotballhall på Skjervøy.

Ordfører Albrigtsen: - Et enormt volum og en enorm verdiskapning(pluss)

Sjømatproduksjonen nådde nye høyder i Skjervøy i 2018, men infrastrukturen henger etter.

Albrigtsen var så kreftsyk at han ikke orket spille gitar – nå lader han opp til stor comebackkonsert i Telemark

– Stemmen begynner å komme tilbake, sier Steinar Albrigtsen, som trimmer til lyden av egne 90-tallslåter for å komme i form til to store konserter til sensommeren. Comebacket vil skje på Notodden.
Les mer om:

Feiret arbeidernes dag i sterk og kald motvind

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Longyearbyen har lang historie som industrisamfunn. Nå er andre næringer i ferd med å ta over etter gruvedriften.Gruvearbeider i Store Norske, Svein Jonny Albrigtsen var klar i sin tale ved Gruvebusen på torget. Han viste til arbeidsplassene i Store Norske, der arbeiderne har hatt ordentlige lønns- og arbeidsvilkår.- Slik er det ikke alltid tilfelle med den nye næringen som skal ta over etter kulldriften.

- Nei til sosial dumping

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gruvearbeider i Store Norske, Svein Jonny Albrigtsen var klar i sin tale ved Gruvebusen på torget.- Det florerer med dårlige arbeidsbetingelser og dårlige lønnsvilkår. Dette må det gjøres noe med så snart som mulig. Vi kan ikke ha det slik i byen vår framover.

Roger var med Widerøe på rundtur rundt Tromsø: – Vi fleipa med at dette er rene karusellen

Roger Albrigtsen forteller at widerøeflyet sirklet rundt Tromsø i omtrent to og en halv time før de vendte nesen sørover mot Evenes.

Tar dødsbudskap med tungt hjerte: - Nei, nei, nei

Helge Jordal, Halvdan Sivertsen, Bjørn Sundquist, Steinar Albrigtsen og Jørgen Nordeng minnes visesanger Terje Nilsen som ble funnet død i dag.

- Vi slapp billig unna(pluss)

Skjervøy-ordfører Ørjan Albrigtsen er glad for at værgudene spilte på lag da brannen oppsto torsdag morgen.
Les mer om:

Smak og kjenn at Sirdal er god

Ingeborg Selma Kvæven og Renate Albrigtsen satser friskt i lokalene som Kvæven kro holdt til i.
Les mer om:

Brødrene tapte rettssaken om Gamle sykehuset

Roy Albrigtsen ble frifunnet i Nord-Troms tingrett etter søksmål fra de to brødrene Sam og Avaz Ziai. Brødrene må betale nesten 400.000 i saksomkostninger til Albrigtsen.

Brødrene tapte rettssaken om Gamle sykehuset

Roy Albrigtsen ble frifunnet i Nord-Troms tingrett etter søksmål fra de to brødrene Sam og Avaz Ziai. Brødrene må betale nesten 400.000 i saksomkostninger til Albrigtsen.

Han Innante og Steinar Albrigtsen samarbeider om røtter og latter

Røtter og latter er sentralt når Torolf «Han Innante» Nordbø og Steinar Albrigtsen samarbeider om revyen som heter, ja, nettopp «Røtter og latter».
Les mer om: