Nyheter om Albrigtsen


Albrigtsen: – En uholdbar situasjon

Skjervøy-ordfører Ørjan Albrigtsen er ikke fornøyd med hurtigbåttilbudet skjervøyværingene tilbys for tiden.
Les mer om:

Skjervøy-ordføreren: – En utrolig krevende sak(pluss)

Men Ørjan Albrigtsen har tillit til at styret i Skjervøy Asvo gjør de rette grepene framover.
Les mer om:

Vil inn i Visit Lyngenfjord(pluss)

Ordfører Ørjan Albrigtsen taler varmt for at Skjervøy blir fullverdig eier i Visit Lyngenfjord.

Regionrådslederen: – Studiesenteret skal bestå(pluss)

Ørjan Albrigtsen er ikke i tvil om at de skal klare å berge studiesenteret.
Les mer om:

Musikalsk nostalgi i Tromsø

Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel skal spille fire konserter på fire dager på Prelaten Kro og Scene. Onsdag kveld var det smekkfullt på den første av konsertene. Se bildene fra konserten.
Les mer om:

– Glad jeg har sluppet hets på sosiale medier(pluss)

Ørjan Albrigtsen var bekymret for negativ oppmerksomhet på sosial medier da han ble ordfører i 2015. Nå er han takknemlig for at han har sluppet mye av det.
Les mer om:

For ett år siden fylte Ragnar garasjen til faren med utstyr. Nå har drømmen blitt virkelighet

Noen ganger føler Ragnar Albrigtsen at det blir for mye. Så kjører han på.
Les mer om:

Steinar er tilbake på scenen i Bodø: - Jeg hadde sett hvordan det var å bli så populær med Jørn Hoel. Jentene tisset seg ut. De kastet trusene sine på scenen

Han føler seg frisk nå. I alle fall frisk nok til å gjøre konserter. Lørdag er Steinar Albrigtsen endelig på konsertscenen i Bodø igjen, i byen han har så mange gode minner fra.
Les mer om:

Leserbrev: Høyre og Svalbardbutikken

Tilsvar fra Roy Albrigtsen - nestleder i Longyearbyen Fremskrittsparti, til Svalbard høyres Mats Vadum Wilmann (leserinnlegg SP3419)
Les mer om:

I dag ble partiene enige: Ørjan får fortsette som ordfører

Ørjan Albrigtsen (KrF) skal lede storkoallisjon i Skjervøy-politikken.
Les mer om:

Ordføreren fikk hjelp på åpningen(pluss)

Kaspian og Lenora ga verdifull assistanse til Skjervøy-ordfører Ørjan Albrigtsen da han åpnet Prestejorda barnehage onsdag.
Les mer om:

Slet med sterke smertestillende

Steinar Albrigtsen (62) fikk Oxycontin mot smertene etter kreftoperasjonen han gjennomgikk i fjor høst. Han tok oppgjør med tablettene ved å kaste dem i do.
Les mer om:

Fire brødre dømte sammen i Norway Cup: - Jeg er så stolt

Alle de fire brødrene Albrigtsen er fotballdommere. På Norway Cup fikk de en opplevelse for livet da de fikk dømme sammen alle fire.
Les mer om:

– Lysten på nye topper blir sterkere jo mer jeg driver med dette(pluss)

Børre Albrigtsen er en mann med fjell-ambisjoner som rager høyere enn de fleste. Etter å ha besteget landets høyeste fjell, satser han nå videre.
Les mer om:

Musikalske kamerater

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De har vært der tidligere, både sammen og hver for seg. Men publikum får ikke nok av dem. Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er blant favorittene som har gjestet parkkveldene opp gjennom årene - og de ble ønsket høylydt velkommen tilbake.Tung beskjed Men denne gangen var det spesielt gledelig for Steinar selv å være tilbake på Tveten gård.

Fløya-spiss benekter at hun kalte dommeren korrupt: – Det er helt feil

Mona Ophus Johannessen og dommer Simen Albrigtsen Eilertsen er helt uenig i hva som ble sagt da Fløya-spissen ble utvist.

Fløya-spiss benekter at hun kalte dommeren korrupt: – Det er helt feil

Mona Ophus Johannessen og dommer Simen Albrigtsen Eilertsen er helt uenig i hva som ble sagt da Fløya-spissen ble utvist.

Jørn og Steinar spiller sammen igjen etter sykdommen: – En sånn diagnose er veldig ensom

Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel er fulle av felles røverhistorier. I fjor var ikke livet like morsomt.
Les mer om:

Å ha rett til en minstelønn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mange, og iallfall de fleste norske arbeidere, ville aldri akseptert å arbeide under forhold som eksisterer på overraskende mange steder i byen vår. Dersom i tillegg arbeidskontrakten du signerer på er skrevet på norsk og du ikke kan språket, eller forstår innholdet, så kommer man gjerne dårlig ut.Det juridiske rammeverket mellom arbeidstaker og arbeidsgiver er svakere her enn på fastlandet.

Får ikke stille til valg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var i et møte i valgstyret i Longyearbyen tirsdag at det ble vedtatt å nekte Albrigtsen å stille som kandidat i valget til høsten. Albrigtsen var oppført som tredjekandidat på den lokale listen.Albrigtsen oppfyller ikke kriteriene for å kunne stille til valg.

Var så dårlig at han ikke orket spille gitar – nå lader han opp til stor comebackkonsert

Den folkekjære artisten startet karrieren med å reise rundt i Nord-Norge på 80-tallet og synge gamle blueslåter under navnet Stoney Albright. Når han nå gjør sin første, store konsert etter at kreften rammet i fjor – og han måtte gjennom et år med omfattende kreftbehandling – skjer comebacket passende nok på bluesfestivalen på Notodden. På avslutningsdagen 4. august stiller Steinar Albrigtsen Allstars band under tittelen «Revival Concert».

Lanserte tre alternativer til fotballhallplassering(pluss)

Ordfører Ørjan Albrigtsen mener det er flere muligheter for plassering av en fotballhall på Skjervøy.

Ordfører Albrigtsen: - Et enormt volum og en enorm verdiskapning(pluss)

Sjømatproduksjonen nådde nye høyder i Skjervøy i 2018, men infrastrukturen henger etter.

Albrigtsen var så kreftsyk at han ikke orket spille gitar – nå lader han opp til stor comebackkonsert i Telemark

– Stemmen begynner å komme tilbake, sier Steinar Albrigtsen, som trimmer til lyden av egne 90-tallslåter for å komme i form til to store konserter til sensommeren. Comebacket vil skje på Notodden.
Les mer om:

Feiret arbeidernes dag i sterk og kald motvind

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Longyearbyen har lang historie som industrisamfunn. Nå er andre næringer i ferd med å ta over etter gruvedriften.Gruvearbeider i Store Norske, Svein Jonny Albrigtsen var klar i sin tale ved Gruvebusen på torget. Han viste til arbeidsplassene i Store Norske, der arbeiderne har hatt ordentlige lønns- og arbeidsvilkår.- Slik er det ikke alltid tilfelle med den nye næringen som skal ta over etter kulldriften.