Nyheter om AL


Gucci-familien skuffet over Al Pacino:– Tjukk, lav og med kinnskjegg

Al Pacino portretterer Aldo Gucci i den nye filmen «The House of Gucci». Nå mener familiemedlemmene at Al Pacino ikke ser bra nok ut til å spille den tidligere businessmannen.
Les mer om:

PSG-presidenten: Neymar og Mbappé har ikke lenger noe valg

Da kruttrøyken hadde lagt seg i Paris, sto det Mauricio Pochettino beskriver som verdens beste klubb, ute av det beste selskapet. For snart ett år siden var det Bayer München som lekte seg til finaleseier mot Ligue 1-klubben.

Volding er ferdig i Tyrkia og klar for Dei sameinte arabiske emirata(pluss)

Jonas Kvalen sin sesong i Tyrkia vart ikkje som planlagt. No er han på plass i Dei sameinte arabiske emirata og klubben Al Ain.
Les mer om:

Mann (21) siktet for drap

Ahmad Al Aliwi Alissa er siktet for ti drap etter skyteepisoden i Boulder i Colorado mandag. Alissa kjøpte våpenet bare seks dager før angrepet på supermarkedet.
Les mer om:

Nådde ikke fram med krav om erstatning(pluss)

Jan-Are Gudbrandsen stevnet tidligere styreleder i Trondenes Maskin, Hazem Khalil Al Akka for 376.000 kroner pluss sakskostnader fra behandling i forliksråd og tingretten.

Xavi seriemester for første gang som manager

Xavi Hernandez har vunnet sin første ligatittel som trener, etter å ha ledet Al Sadd til QNB Stars League-trofeet i Qatar. Al Sadts 3-0-seier på Umm Salal betød at de hadde 13 poeng til gode på andreplasserte Al Duhail med fire kamper igjen. Les: Bayern München akter ikke å slippe Haaland ut av Tyskland في ايديه الدرع و يماري ..

Mens maktkampen hos Barcelona intensiveres fortsetter Xavi å sanke titler

Xavi er og blir enorm som fotballspiller, både hos Barcelona og Spania. Derfor er det fortsatt interessant å følge den tidligere Barca-kapteinen, selv i en liga få bryr seg om. På fredag kunne Xavi løfte sitt femte trofé som manager for den qatarske klubben Al-Sadd. Al Duhail kunne ikke stanse gjengen til Xavi i finalen i Qatar Cup.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Første sniktitt på «Askepott»-innspillingen

GJENDESHEIM (VG) VG snuste seg frem til Astrid Smeplass (24), Cengiz Al (23) og filmteamet i fjellheimen ved inngangen til Jotunheimen.
Les mer om:

Første sniktitt på «Askepott»-innspillingen

GJENDESHEIM (VG) VG snuste seg frem til Astrid Smeplass (24), Cengiz Al (23) og filmteamet i fjellheimen ved inngangen til Jotunheimen.
Les mer om:

Cengiz blir drømmeprinsen til Astrid S

Cengiz Al blir prinsen i nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott».
Les mer om:

Han er drømmeprinsen til Askepott

Det er tidligere SKAM-skuespiller Cengiz Al som skal spille prinsen til Astrid Smeplass i den norske nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott».
Les mer om:

Han er drømmeprinsen til Askepott

Det er tidligere SKAM-skuespiller Cengiz Al som skal spille prinsen til Astrid Smeplass i den norske nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott».
Les mer om:

Han er drømmeprinsen til Askepott

Det er tidligere SKAM-skuespiller Cengiz Al som skal spille prinsen til Astrid Smeplass i den norske nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott».
Les mer om:

Cengiz spiller drømmeprinsen

Cengiz Al blir Astrid S sin prins i nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott».
Les mer om:

Skrekkblandet fryd: Joey Barton er tilbake!

Den beste beskrivelsen jeg kan komme på av Joey Barton er Petter Northug på speed. Han fantastisk god, men har stor adferdsproblemet, men hva kan man forvente egentlig av broren til en øksemorder. Vi regner med at Joey, som har vært borti det meste, har rast i fra seg og kan benytte sin lange fartstid som midtbanespiller på toppnivå i sin nye jobb.

Bekreftet: Joe Barton skal lede piratene

Det er vel ikke alle som husker Joe Barton, skal vi tro. Engelsmannen hadde en mildt sagt interessant bakgrunn som ungdom: I løpet av seks år var han innom Everton, Liverpool og Manchester City. Så startet den profesjonelle karrieren hos City i 2002 før det bar videre til Newcastle, QPR, Burnley og Rangers. Nå skal 38-åringen inn og lede en gjeng med pirater. Barton fikk sin første trenerjobb i 2018 hos Fleetwood, men forlot klubben i januar.

Prinsessens hemmelige videomeldinger: – Jeg er et gissel

Prinsesse Latifa i De forente arabiske emirater anklager sin far, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, for å holde henne fanget som gissel.
Les mer om:

Bayern kontrollert til finale

Robert Lewandowski scoret begge målene da et toppet Bayern München-lag slo Al Ahly 2-0 i semifinalen i fotball-VM for klubblag. Den polske stjernespissen ble matchvinner etter 16 minutter, da egyptiske Al Ahly måtte gi etter for Bayern-presset. Lewandowski fikk en fin pasning fra Serge Gnabry, vendte av en forsvarer og satte inn 1-0. Det tyske mesterlaget dominerte kampen, men klarte ikke å score før det var spilt 85 minutter. Igjen var Lewandowski frampå, denne gang med hodet.
Les mer om:

Lewandowski-dobbel sendte Bayern til VM-finale

(Al Ahly - Bayern München 0–2) Robert Lewandowski (32) scoret ett mål i hver omgang, og sørget med det for at Bayern München skal møte meksikanske Tigres i VM-finalen for klubblag.
Les mer om:

Meksikansk finalist i klubb-VM

Tigres frå Mexico er klar for finalen i klubb-VM etter å ha slått brasilianske Palmeiras 1-0 i semifinalen i dag. Det er første gongen eit meksikansk lag er i finalen i denne turneringa. André-Pierre Gignac scora målet på straffe etter 54 minutt. Al Ahly frå Egypt møter Bayern München i den andre semifinalen måndag. Finalen går torsdag, og turneringa blir spela i Qatar.
Les mer om:

Odion Ighalo er på plass hos sin nye klubb

Første februar gikk låneavtalen til Odion Ighalo ut på dato. – Etter å ha hatt det som plommen i egget hos Manchester United returnerte han til Shanghai Greenland Shenhua. Den kinesiske klubben ønsket 150 millioner kroner av Manchester United for å gjøre overgangen permanent, men etter Ole Gunnar Solskjær hentet inn Edinson Cavani i sommer ble det uaktuelt.

Han hevder tidligere styreleder for Trondenes Maskin er personlig ansvarlig for at han ble påført økonomisk tap(pluss)

Jan-Are Gudbrandsen har stevnet Hazem Khalil Al Akka, tidligere eier, daglig leder og styreleder i det konkursrammede selskapet for retten.
Les mer om:

James drar til Saudi-Arabia

Leke James har ikke villet forlenge med Molde, og mandag ble en overgang registrert fra Molde til den saudiarabiske klubben Al Qadisiyah. Det var VG som omtalte tidligere at Leke James ikke ville forlenge med klubben, – Det ble klart i løpet av helgen som var nå, sier daglig leder i Molde, Ole Erik Stavrum, til Eurosport. På fotball.no ble det dessuten registrert en overgang fra Molde til Al Qadisiyah, men Ifølge VG er ikke kontrakten signert ennå. – Vi har vært klar over det i en lengre periode nå, så det kom ikke som en overraskelse.

Hendrix-familien krangler. 50 år etter Jimis død

Gitarikonet Jimi Hendrix døde i 1970. Men familiekrangelen om navnet hans fortsetter. Hendrix’ bror Leon Hendrix og hans datter Tina må nå skifte navn på musikkskolen de driver i New York, kalt Hendrix Music Academy. De må også fjerne alle effekter, som en T-skjorte med et Jimi Hendrix-bilde på. Det har en dommer i New York bestemt, og årsaken er at de brøt dommen i en opphavsrettssak som gitarheltens adoptivsøster vant i 2017.