Nyheter om Aktiviteter


Jaktet Gareth Bale i 2019 – la søndag ned klubben med umiddelbar virkning

Klubben hentet inn legenden Fabio Capello i 2017 for å få den riktige profilen på satsingen i den kinesiske superligaen. Dette holdt én sesong. Sommeren 2019 ble det intenst jobbet for å hente en av klodens best betalte fotballspiller. Nå legges hele klubbprosjektet ned, tre måneder etter at de vant ligaen. Ifølge ESPN kom beskjeden på søndag fra eierne til de regjerende superliga-mesterne, Jiangsu FC: Klubbens aktiviteter opphører med umiddelbar virkning.

Starter vinterferieuka med alpintur

Kulturkontoret og Heilt innafor-prosjektet i Sørfold har en rekke aktiviteter på planen.
Les mer om:

Dette kan du finne på i Fredrikstad i vinterferien

Vinterferien står snart for dør, og Fredrikstad har en rekke aktiviteter for små og store. Se oversikten her!

Kåfjord åpner for at flere enn ti voksne kan delta på aktiviteter sammen(pluss)

Ikke lenger antallsbegrensing for organisert voksenidrett og korøvelser i kommunen.
Les mer om:

Foreldrenes inntekt og utdanning avgjør barnas deltakelse i aktiviteter

Barns deltakelse i idrett og frivillige aktiviteter, avgjøres av foreldrenes inntekt og utdanning. Nesten dobbelt så mange ressurssterke deltar, viser studie.
Les mer om:

LESERINNLEGG: OFF SEASON ER I GANG – NÅ BLIR DET TIDENES SESONGAVSLUTNING I MEXICO!

– Målinger viser historisk lav støtte hos ungdommen for politikernes koronatiltak. Det er synd, men for oss som er engasjert i aktiviteter for barn og unge er det veldig lett å forstå.
Les mer om:

Én av aktivitetene i det nye tilbudet ble fullbooket med en gang: – Tydeligvis populært(pluss)

For første gang tilbyr Ørland kommune ulike aktiviteter og utflukter for barn og unge i vinterferien. – Vi tror mange blir hjemme i år, sier Gunnhild Tettli i Roret KF.
Les mer om:

Ut på glattisen i helgen: Skøytebane på Mjåvann og ei «løype» på Tvedestrandsfjorden

Strålende vintervær, kjempegode isforhold, og lite snø. Dermed ligger det til rette for mange aktiviteter på isen i Tvedestrand og omegn denne helgen.
Les mer om:

Russland: Norske aktiviteter truer regional sikkerhet

Viking-juvelen Auklend: – 2021 skal bli mitt år
Les mer om:

Russland: Norske aktiviteter truer regional sikkerhet

Norge har blitt åstedet for en militær oppbygging ved Russlands grenser i forkant av øvelsen der amerikanske bombefly skal delta, mener myndighetene i Russland.

Russland: Norske aktiviteter truer regional sikkerhet

Norge har blitt åstedet for en militær oppbygging ved Russlands grenser i forkant av øvelsen der amerikanske bombefly skal delta, mener myndighetene i Russland.

Trosset vakthold og isolasjon: To anmeldt etter å ha forlatt bolig i Trondheim

Securitas er hyret av kommunen til å passe på at sju personer holder seg i isolasjon i en bolig i Trondheim. To av dem dro likevel ut på aktiviteter.

Arctic Kids Festival: Grensesprengende samarbeid(pluss)

Troms bedrifter samarbeider med Vicit Narvik om å arrangere et mangfold av aktiviteter for barn og barnefamilier.

Endelig gjør de noe sammen: – Både elever og lærere trengte dette

SKIEN: Kjørbekkhøgda skole var lenge på rødt nivå, nå er de på gult. Fredag markerte de samefolkets dag med en rekke aktiviteter samt en stor felles dans med alle de 335 elevene på skolen.
Les mer om:

Var aktuell for Chelsea – nå utestenges keeperen for ett år

Den kamerunske landslagskeeperen ble hentet fra Barcelona som ungdomsspiller og har gått gradene på ungdomsakademiet hos Ajax siden 2015. Så kom debuten på førstelaget året etter, siden den gang har Andre Onana ikke sett seg tilbake. Forrige sommer var Onana brennheit på overgangsmarkedet med både Chelsea og Dortmund bankende på døra, men 24-åringen ble værende i Amsterdam. Les: Barcelona har fått nok et gedigen utfordring Very proud to have fought 200 times for this club. Keep pushing!

Skal gjøre mer ut av nasjonaldagen: – Håper det kan skape mer stolthet(pluss)

Fredag feirer Skånland skole samenes nasjonaldag med en rekke aktiviteter. Rektoren håper dagen dagen vil gjøre inntrykk på elevene.
Les mer om:

Forbereder feiring i Evenes: – Jeg opplever at det samiske folket har blitt mer og mer stolt over språk og identitet(pluss)

Samenes nasjonaldag 6. februar markeres med den tradisjonelle gudstjenesten i Skånland kirke, og aktiviteter i barnehager og skoler i Evenes, ifølge EvenesNytt.

Slik reddet de driften: – Vi kunne legge oss ned og dø eller prøve å holde liv i dette

Koronaviruset satte en bråstopp for Litteraturhusets aktiviteter. En investering på rundt 200.000 i digitalt utstyr ble redningen.
Les mer om:

Får ikke selge kaffe, is eller brus på fergekaier

Oppgradering av fergeleiene på Bognes og Skarberget gjør at andre aktiviteter må vike plass.
Les mer om:

Aktiviteter i ferien er viktigst

SILJAN: Ferieaktiviteter til 312 000 kroner er førsteprioritet i Siljan.
Les mer om:

Nytt tilbud: – Mange er alene og synes det er vanskelig å be om hjelp

SKIEN: Nå kan kreftpasienter i Grenland få følge av frivillige til behandling eller til andre kreftrelaterte aktiviteter. Tilbudet er helt nytt og Kreftforeningen vil også ha med flere frivillige i følgetjenesten.
Les mer om:

Oppfordrer Oslo-borgere til å holde seg mest mulig i ro noen dager

Oslos helsebyråd Robert Steen oppfordrer Oslo-borgere til å begrense aktiviteter etter utbruddet med den britiske virusvarianten i Nordre Follo.
Les mer om:

Kåfjord-ordføreren trosser nasjonale anbefalinger: - Inaktivitet er et større problem enn smitte

Regjeringen åpnet denne uken opp for at fritidsaktiviteter for barn kan gjennomføres som vanlig, men at aktiviteter for voksne bør begrenses. I Kåfjord har de likevel bestemt seg for å åpne opp fritidstilbudet til alle.
Les mer om:

Norsk Tipping blir generalsponsor for norsk fotball

Avtalen med NFF, NTF og TFK gjør Norsk Tipping til generalsponsor for norsk fotball – i avtale verdt 258 millioner inklusive mva i løpet av fire år. Norsk Tipping har vært en viktig samarbeidspartner for norsk fotball siden 1948. Nå er de også tilbake som generalsponsor. Les: Det som er ille, er at Real Madrid-direktørene heier på Martin Ødegaard Avtalen omfatter blant annet viktige breddeaktiviteter som Kvalitetsklubb og Grasrottreneren, NM-turneringene, A-landslagene, og nå også Eliteserien, OBOS-ligaen, Toppserien og 1.

Serie A selger fotballens mest utskjelte

VAR har kommet for å bli. Managerne rundt om i de største ligaene raser når det teknologiske hjelpemidlet/og dommerne ikke ser, eller ser for mye. Vi tipper det ikke blir noe mindre bråk i Serie A når ligaene nå skal ut å kommersialisere tjenesten. Selskapet bak den italienske ligaen, Lega Serie A, har de senere årene jobbet med en omstrukturering av sine komersielle aktiviteter. Alt som kan tjenes penger på skal utnyttes.