Nyheter om Aktiviteter


MSF stanser aktiviteter i Syria

Leger Uten Grenser (MSF) innstiller flesteparten av sine aktiviteter nordøst i Syria og evakuerer internasjonalt ansatte.
Les mer om:

6000 besøkende på Bortelid Høstmarked

Motbakkeløp og andre aktiviteter, over 80 utstillere, tivoli og ulike show for store og små sto på programmet sist helg.

Bo smått, lev stort

DEBATT: Når aktiviteter som tradisjonelt sett har foregått innenfor husets fire vegger trenger seg ut, stiller dette høye krav til fellesrommene våre. Byens grønnstruktur må gjøres hellig. Den bør utvides og foredles.
Les mer om:

Kunstnerspirer tar naturen i bruk i høstferien

Stavanger Kunstmuseum merker økt besøk i feriene og håper at gratis inngang vil lokke enda flere. Foreldre er glade for å finne aktiviteter i høstkulden.

Harry (86) bygger nå flere hus og vet ikke hvordan han skulle oppført seg om han dro på eldresenter

Mens andre 86-åringer i Haugesund kanskje er med på ulike aktiviteter på Havnaberg frisklivssentral og seniorsenter, bygger Harry Aase flere hus og reiser på jevnlige turer til Spania og Amerika.

Conoco Phillips får ny sjef i Norge

Hun solgte unna alle aktiviteter Conoco Phillips hadde på britisk sokkel, og kommer nå til Norge. Men her skal det satses, lover oljeselskapet.
Les mer om:

Mange kjeder seg i ferien – men her er det gratis høstferieaktiviteter for unge

I høstferien skal Færder kommune arrangere forskjellige aktiviteter for de mellom 10 og 18 år.
Les mer om:

Full fræs på friluftskonkurranse

(FAUSKE) Her er det elever på Vestmyra skole som får bryne seg på aktiviteter som de til vanlig ikke gjør.

Festen flyttet fra fjelltoppen og inn til den nye gokartbanen(pluss)

Da arrangørene så værmeldinga, flyttet de festen med konsert på toppen av Kopparen (483 meter over havet) og inn i Fosenhallen. Der var det både sesongstart og sesongavslutning på årets gokartsesong samtidig. Morten Abel fremførte helt ny musikk og en rekke andre aktører stilte med ytterligere underholdning og aktiviteter.
Les mer om:

Frykter meslinger og heteslag i OL

En av Japans mest fremtredende leger slår alarm om at OL i Tokyo vil legge et betydelig ekstra press på landets leger på et tidspunkt der lokale familier er aller mest utsatt for heten. Kimiyuki Nagashima sier til nyhetsbyrået AFP at heteslag er den største faren, men advarer også mot smittsomme sykdommer. Spesielt meslinger siden mange japanere ikke gis tilstrekkelige vaksinasjon som barn. I fjor sommer måtte nær 93.000 mennesker søke akutt medisinsk hjelp i Japan som følge av varmen. 159 av dem døde. De fleste av tilfellene fant sted i perioden der OL skal arrangeres, fra 24. juli og 9.

Veitvet og Sletteløkka-uka: En hel uke med «nabolagsfest»

Lørdag går startskuddet for en hel uke med lek, moro, og masse aktiviteter gjennom hele uka på Veitvet og Sletteløkka. Velkommen til Veitvet og Sletteløkka-uka.
Les mer om:

Se bildene fra Klarnas pop-up i Oslo

Hvilken plass har fysisk varehandel i 2019? Det spør Klarna med sin Oslo-pop-up. I Møllergata 6 i Oslo sentrum fylte de 1000 kvadratmeter med produkter fra ulike leverandører og samarbeidende multibrand-butikker som YME Universe, F5, Varier Furniture, Koch Parfymeri, Maria Black med flere i tillegg til daglige aktiviteter i butikken. Se bildene fra visning og forestilling med HAiKW/ og Det Andre Teatret: …skate-lansering med Herotic …og etterfest med YME Universe: Foto: Ignat Wiig Melk & Honning er arrangementets mediepartner.
Les mer om:

Øltelt, DJ Falco og temakamper: - I år tror jeg vi har en god mulighet til å bli best i Østfold

Øltelt, ulike temakamper, aktiviteter for barn og Falco som DJ. – Vi må bestrebe oss på å gjøre publikumsopplevelsen best mulig med de forutsetningene vi har. Det er også en god forberedelse til vi skal inn i en ny arena.
Les mer om:

Jørgen og Jakob mener det er for lite aktiviteter og tilbud for unge: – Byen må bli mer attraktiv(pluss)

Jørgen Solvang Lund (22) og Jakob Klæboe Pedersen (23) vurderer å flytte fra byen på grunn av manglende aktiviteter og tilbud for personer i 20- og 30-årsalderen.

Musikalsk møtested på Veitvet

I høst og til vinteren inviterer Café Chandro Veitvet-folket, og for så vidt hele dalføret, til live-musikk og aktiviteter for både store og små.
Les mer om:

Åpnet nytt gårdsmeieri: - Dette er akkurat det Åmli trenger!

Lørdag åpnet det nye Åmli Gårdsmeieri på Gjermundnes i Åmli. Orfører Reidar Saga (Ap) stod for den høytidelige åpningen, og både før og etter var det åpen dag med mange aktiviteter for barna.
Les mer om:

Her er programmet for Klarnas tredagers pop-up-butikk!

Live-podcast, mote og minikonserter. Denne saken er skrevet i samarbeid med motenettstedet Melk & Honning Klarna vil utfordre status quo og utforske hvilke muligheter det ligger i fysisk varehandel i 2019 med en tredagers pop-up-butikk i Oslo sentrum. Fordelt på 1000 kvadratmeter i Møllergata 6 vil lokalet romme produkter fra ulike leverandører og samarbeidende multibrand-butikker som YME Universe, F5, Varier Furniture, Koch Parfymeri, Maria Black med flere. – Det har skjedd store endringer innen varehandel de siste fem årene.

Rogne idrettslag feirer 60 år søndag 15. september

Søndag 15. september vil Rogne idrettslag feire 60 år. Det skjer med brask og bram, mange aktiviteter og utnevnelser av æresmedlemmer.
Les mer om:

91 veteranbiler deltok i Romeriksløpet!

Alle som deltok skulle igjennom fem poster på Øvre Romerike, hvor det ble stilt spørsmål eller andre aktiviteter. Deltakeren med minst prikker vant løpet. Løypa var lagt opp slik at den gikk fra Gardermoen og videre til Dal, Fenstad, Algarheim og Sand før ferden gikk videre til mål ved fly museumet.

Utforsker fremtidens varehandel med tre dagers pop-up-butikk i Oslo

Vil utfordre status quo. Denne saken er et samarbeid med motenettstedet Melk & Honning Hvilke muligheter ligger det i fysisk varehandel i 2019?

Se hvem som var på Mortensrud festival!

Mortensrud festival byr på unge lovende artister, politikk, aktiviteter, og lek og moro for både barn og voksne. Se bildene fra årets festival.
Les mer om:

Oversikt over alle aktiviteter under Friluftslivets uke i Valdres

Fra 31. august til 8. september arrangeres over 100 turer med aktiviteter fra natur- og friluftslivsorganisasjonene over hele Oppland i forbindelse med Friluftslivets uke. I Valdres er det turer i Øystre Slidre, Vang, Sør-Aurdal, Etnedal og Nord-Aurdal.

Mye moro på Hurrafestivalen

Hurrafestivalen er en skikkelig leken familiedag i Vangsvik på Senja, fullstappet med aktiviteter for unger i alle aldre. Her er noen av de som var innom.
Les mer om: