Nyheter om Aktivitet


– Svært dramatisk, sier Gangstad(pluss)

– Dette er svært dramatisk, sier varaordfører Odd Helge Gangstad (Sp) i Molde, som umiddelbart vil sette i gang arbeidet for å få ny aktivitet ved Midsund Bruk.

Kommunen undersøkjer sine moglegheiter

I sist veke sende grunneigar Sverre Herabakka brev til mellom anna Suldal kommune og fleire aktørar i Mosvatnet-området, der han og kona Jorunn sett fram forbud mot motoristert ferdsel, men også organisert aktivitet og verksemd på deira eigedom. Ekteparet grunngav forbodet med måten dei meiner seg behandla av kommunen og andre med interesse for utvikling av området. Fredag møttest Herabakka og kommunen for eit møte. Forbodet står ved lag – For vår del var det eit greitt møte. Det var greitt å treffa grunneigar.
Les mer om:

– Det er heilt avgjerande med engasjement frå lokalt næringsliv(pluss)

I løpet av det siste året har Ørsta handball opplevd stor vekst i medlemsmassen, stort enga- sjement og auka aktivitet både på breidde- og seniornivå. No styrker dei og samarbeidet med to av sponsorane.
Les mer om:

Veronica starter ny aktivitet ved Toras hytte: – Jeg har drømt om dette i 10 år

SKIEN: Nå blir det snart nytt liv ved Toras hytte. Men denne gangen blir aktiviteten annerledes enn før.
Les mer om:

Abid Raja ny idrettsminister

I går ble Abid Raja (V) ny statsråd i Kultur- og likestillingsdepartementet. – Og idrettsnorge står i kø for å gratulere: Norges idrettsforbund gratulerer med utnevnelsen og ønsker Raja lykke til med oppgaven. Raja er hjertelig velkommen til et godt samarbeid med Norges idrettsforbund og hele norsk idrett. eg ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid med Abid Raja som ny idrettsminister. Norsk idrett er inne i en betydelig endringsprosess og Kulturdepartementet har vært en viktig støttespiller i det pågående moderniseringsarbeidet.

Lager gårdskjøkken: - Vi solgte et tonn kjøtt til jul

På Størdal Gård er det hektisk aktivitet. Innen jul håper Britt Elisabeth og Øyvind Fossdal at gårdskjøkkenet de bygger skal stå klart, og da kan kundene komme til gards og få kjøpt både ribbe og leverpostei.

Sentral heia-eigar set foten ned for aktivitet på eigedommen sin

I brevet til kommunen skriv ekteparet Jorunn og Sverre Herabakka at det ikkje er med lett hjarte at dei nå går til dette skrittet. Fleire mottakarar har fått varselet; ordførar Gerd Helen Bø, løypekøyrar Bjørn Egil Nerheim i Gull-Spor, Suldal Idrettslag, Gullingen leirskule, Gullingen Utviklingsselskap og Suldal Bygdeservice.

Er bekymret: Biene har våknet allerede på Romsås

Da Naturvernforbundet var på hogstbefaring rundt Romsås, la de en svipptur innom bikubene for å ta en liten titt. Overraskelsen var stor da man oppdaget heftig aktivitet i kubene - i januar!
Les mer om:

Bystyrepolitiker måtte i retten etter konkursbegjæring

Makvan Kasheikal måtte møte i retten for å unngå at hans private selskap Tolk247 ble slått konkurs. Han beklager at han ikke har fått avviklet selskapet som ikke har hatt aktivitet siden 2017.
Les mer om:

Sjekk hvem som er ansatt til å drive utstyrssentralen på nye Idrettens Hus(pluss)

Ved den nye skateparken får Molde sin første sentral for gratis utleie av sports- og friluftsutstyr. – Målet er økt aktivitet og lavere forbruk, sier Bjørn Jarle Kleppen i BUA.

Nå bygges et nytt anlegg for friidrett på Bøler

Det er stor aktivitet ved idrettsanlegget på Haraløkka i disse dager. Til sommeren skal et nytt tilbud være ferdig – nemlig det som betegnes som en friplass.
Les mer om:

Hanna (7) og Maria (17) vil ha flere jenter med: – Her kommer man som man er

Det var stor aktivitet i Eikhallen under innebandyturneringen til Tønsberg Innebandyklubb i helgen, men ingen rene jentelag var med. Det vil klubben gjøre noe med.
Les mer om:

Nå blir det ikke lenger jordbærboder på Torvet: – Det er en relativt liten aktivitet, som lager noen utfordringer

Det står det i den nye avtalen om at utleie og disponering av Tønsberg torv skal gjøres permanent. Avtalen er mellom Tønsberg kommune og Tønsberglivet.
Les mer om:

Mange samlet seg på skøytebanen: – Dette gir oss vinterfølelsen

Å stå på skøyter på Maier Arena er en populær aktivitet, selv på varmeste vinteren.
Les mer om:

Etter fem år er det slutt for butikken: – Nå legger vi helt nye planer for framtida

Rørleggerkjeden Comfort Forberg har lagt ned all aktivitet på Jessheim for å satse i nye lokaler på Råholt.
Les mer om:

OsloMet-rektoren vil flytte skolen til Oslo

Heller mot å droppe leieavtalen på Kjeller og i stedet samle all OsloMets aktivitet i Pilestredet.
Les mer om:

De vil skape ny aktivitet på verfts-tomta: - En fin gjeng av nåværende og tidligere ledelse

BREVIK: Verftsdirektør Geir Sæther og tidligere verftsdirektør Jan Brønsten har planer for å skape nytt liv i Trosvikbukta. Målet er klart, å sikre så mange arbeidsplasser de kan.

– Slik skal det ikke være(pluss)

Politiet bekrefter en økende aktivitet for utelivet i helgene, og ber mannen som blir trakassert på jobb nattestid om å ta kontakt.
Les mer om:

Årets mest klarsynte i Suldal

Det var Gunvor Merkesdal frå Sand. Rett på det meste – Nei, herlegheit, kva er det du seier? Dette kom overraskande, var reaksjonen på telefon då ho fekk veta at ho hadde stukke av med førsteplassen i aviskonkurransen. Nokre dagar etter, har ho fått summa seg og inviterer inn i huset sitt i Prestaåsen. – Det er jo heilt fantastisk, men eg hugsar ingenting av kva eg svarte.

Røde Kors skapte stemning i mørket på jordet i Milobakkin

Øystre Slidre Røde Kors har denne vinteren arrangert aktivitet for å fremme integrering og sosial kontakt mellom flyktningfamilier og norske barnefamilier i mørketida.

Nå flytter de inn i nye lokaler i sentrum: – Utrolig flaks at vi fant dette

SKIEN: Turistforeningen går nå for økt synlighet og enda mer aktivitet i nye lokaler i sentrum.
Les mer om:

Klar beskjed til spisested: – Svar oss, ellers blir all aktivitet stanset

En restaurant i Haugesund sentrum har hatt besøk av Arbeidstilsynet. Det resulterte i varsel om stenging. I tillegg avdekket tilsynet kritikkverdige forhold i et hus hvor restaurantens ansatte er innkvartert.

Sjukdom herjar blant dyr på vidda

Mange reinsdyrkalvar dør av sjukdomsutbrot på Hardangervidda. Ein ny rapport slår fast at menneskeleg aktivitet er årsaka.
Les mer om: