Nyheter om Aktivitet


– Her blir det enorm sykkelaktivitet(pluss)

Til sommaren vil det kome eit nytt tilbod til ørstingane. Ørsta sykkelklubb skal byggje pumptrack-bane. Erfaringane frå andre stadar i landet er at eit slikt tilbod genererer mykje aktivitet.
Les mer om:

– Hva gjør dette skiltet her? Har de glemt det igjen?

– Det er flere dager siden det har vært noe aktivitet der. Folk mister respekt for byens skilt når de blir stående igjen.
Les mer om:

Sparebanken Møre gav 175.000 kroner til Fredheim

Vil sikre framleis liv og aktivitet i det over 100 år gamle lokalet.

Ny utpressingskampanje på vei

Norsis varsler om en ny utgave av svindel via e-post med seksuell utpressing. E-posten inneholder lenke til «bevis» for offerets aktivitet, men den inneholder et løsepengevirus.
Les mer om:

Neste år kan det bli enda mer penger til grønn aktivitet for «deg og meg»

Torsdag behandles bydelsdirektørens forslag til budsjett i Nordre Aker. Både Høyre og Venstre vil gi mer til frivilligheten, og MDG vil sette av penger til flere grønne prosjekter.
Les mer om:

Tre Sandnes-menn er siktet, politiet vil ha tips om trebåt og vannskuter på Hommersåk

De tre mennene ble pågrepet i en båt i nærheten av Karmsundet, og sitter nå i varetekt i Haugesund. Politiet er interessert i tips om aktivitet fra havna i Hommersåk den siste tiden.

Grethe om rabalderet: – Dette er Ole Brumm-politikk

De rødgrønne har økt frikjøpet i denne perioden samtidig som de sa de skulle spare penger på politisk aktivitet. Det er Ole Brumm-politikk, sier Grethe Fjærvoll.
Les mer om:

Nei til atomvåpenmotstandere

Trine Skei Grande har fortalt at hennes politiske engasjement startet med aktivitet i Nei til atomvåpen. Nå vil hennes regjering sørge for at Nei til atomvåpen mister all offentlig støtte.

Økt militær aktivitet i nordområdene øker risikoen for kriser og konflikt

Regjeringen bør jobbe for at NATO forskyver sin politikk i retning av større vekt på dialog og beroligelse, og mindre vekt på konfrontasjon og avskrekking.
Les mer om:

Slik ble brua til(pluss)

Med intens aktivitet inntil det siste, kan prosjektleder Hans Jack Arntzen konstatere at brua er klar til åpning søndag.
Les mer om:

Brann og Mjøndalen fisker spiss hos klubb som trenger penger

Det ble nesten opprykk for Nest-Sotra med sjetteplass i OBOS-Ligaen og kvalifisering. Den 21 år gamle spissen Sondre Liseth har imponert i år, men dårlig klubbøkonomi kan hindre Nest-Sotra i å ta han med seg videre.  Ifølge Bergensavisen er spissen i samtaler med to eliteserieklubber. Etter det avisen kjenner til er han i dialog med både Brann og nyopprykkede Mjøndalen. Les: Evighetsmaskinen tar et år til «Det er stor interesse for Liseth, han er kanskje den mest attraktive spilleren i 1.

Satellittbilder viser aktivitet ved ukjent rakettbase i Nord-Korea

Nord-Korea har bygget ut en rakettbase tilpasset langdistanseraketter i månedene etter møtet mellom landets leder Kim Jong-un og USAs president Donald Trump.

Satellittbilder viser aktivitet ved ukjent rakettbase i Nord-Korea

Nord-Korea har bygget ut en rakettbase tilpasset langdistanseraketter i månedene etter møtet mellom landets leder Kim Jong-un og USAs president Donald Trump.

Daglig trimtime i skolen endres fra krav til målsetting

En samlet utdanningskomité vil gjøre en daglig time med fysisk aktivitet i grunnskolen til en målsetting for skolene. Tidligere var trimtimen formulert mer som et krav.
Les mer om:

Disse faktorene er avgjørende for barnas sunnhet

Sunne barn trenger mer enn fysisk aktivitet og riktig kosthold. – Når jeg snakker med venner så kjenner jeg i hele meg at det er godt, sier Anine (8) ved Strømme skole.

– Veldig trasig, men aller mest slitsomt(pluss)

Tirsdag var det full aktivitet i Kvistad-bygget i sentrum for å flytte ut helsesøstertjenesten i tredje etasje etter vannlekkasjer fra taket.
Les mer om:

Nesten 30 parkeringsbøter i Gamlebyen i helgen: – Ganske normalt når det er stor aktivitet

Når det koker av arrangementer og folk i Gamlebyen, flommer det lett over av biler på steder de ikke skulle ha stått, også. Bare på lørdag ble det skrevet ut 22 parkeringsgebyrer i Gamlebyen.
Les mer om:

Vil ha ny aktivitet inn i storstua

BØ: – Lokalene til UngArena bør flyttes til Gullbring, mener Ingebjørn Nordbø og Helle Friis Knutzen i MDG Midt-Telemark.

Et godt folkehelsetiltak ble strøket før vi fikk ropt hurra!

Nina Frydenlund slår et slag for aktivitetsråd som møteplass for frivillige krefter: – Idretten er godt organisert og får støtte til drift. Vi som driver annen aktivitet så nå en mulighet, skriver hun om bevilgningen formannskapet strøk.
Les mer om:

32 av helgas arrangement

Denne helga tennes juletrær over hele Fosen. På kulturfronten er det også stor aktivitet.

Set motorisk aktivitet i system(pluss)

– Når vi spør ungane om vi skal lage til desse aktivitetane så svarar dei: Jippi! Og så byrjar dei å rydde og lage til sjølve.
Les mer om:

Manchester United-spiller bruker Alexis Sanchez i lønnsforhandlingene

Denne uken har Jose Mourinho kommet med uttalelser om at United må ha de Gea mellom stengene for å nå helt opp i England og Europa. Spanjolen benytter seg nå ikke uventet av dette kortet i lønnsforhandlingene. De Geas kontrakt løper ut til sommeren, noe som har ført til hektisk aktivitet på Old Trafford.

- Det blir en formidabel utbygging i Sola sentrum

- Jeg er ganske sikker på at det aldri har vært så mye aktivitet i Sola sentrum som nå, sier kommunalsjef Arve Nyland.
Les mer om:

Sylvi Listhaug varsler Facebook-offensiv med ny rådgiver

Frps nestleder Sylvi Listhaug (40) har hentet inn Andreas Jacobsen (24) som sin nye rådgiver. Nå varsler de høyere aktivitet på Facebook.