Nyheter om Aktivitet


Slik ser det ut ved skisenteret i dag

Det er allerede full aktivitet ved flere skisteder på Sørlandet, og meteorologen varsler mer snø i innlandet.
Les mer om:

Venter 20 cm snø i løpet av ett døgn – skisent­rene jubler

Det er allerede full aktivitet ved flere skisteder på Sørlandet, og meteorologen varsler mer snø i innlandet.
Les mer om:

Vurderer utvidelse på Garsnes Brygge(pluss)

Økt aktivitet på Garsnes Brygge fører til behov for utvidelse av kjøkkenet.
Les mer om:

Leire fra nabobygda, og kalk fra nabogården(pluss)

Brenning av marmor til kalkmørtel var en utbredt aktivitet gjennom mange hundre år, men er i store deler av verden gått i glemmeboka. På Fosen folkehøgskole har de nylig gjort et nytt forsøk med den gamle teknikken.
Les mer om:

Datter avslørte farens ulovlige aktivitet på nettet

Da datteren så bilder av nakne barn på farens datamaskin, meldte hun fra til barnevernet. Først to år senere slo politiet til.
Les mer om:

Mener de rødgrønne har glemt idrett og friluftsliv

Bydelsplattformen fra Arbiderpartiet, MDG og SV omtaler ikke idrett og friluftsliv. Det synes Høyres Erik K. Normann er merkelig i en bydel med så mye aktivitet som Nordre Aker.
Les mer om:

– Vi har hatt en årlig vekst på om lag 10 til 15 prosent i aktivitet, billettsalg, utleie og omsetning. Samtidig har staben vært den samme siden 2008. Det merker vi

Årlig legger 350.000 mennesker turen innom Lillestrøm kultursenter. Med den nye storkommunen blir trøkket enda større. Kulturkvartalene vil ha én million besøkende årlig.
Les mer om:

Etter 18 år på samme sted flytter legene til ny bydel: – Nå er det hektisk aktivitet her

Etter 18 år i Trondheimsvegen åpner Solli klinikk tirsdag dørene til sine nye lokaler.
Les mer om:

Region Vest søker ildsjeler og nye styremedlemmer

(Are you an English-speaking technologist located in Rogaland, Hordaland or Sogn og Fjordane? We want to hear from you – see contact information below) Den norske dataforening (DND) er til for, og skapes av, mennesker som brenner for IT. Vi ønsker at teknologien skal gi oss et samfunn som er godt for mennesker å være en del av.

Sulitjelma Hotell er solgt og kjøper skal ha planer for ny aktivitet

Pea AS som har eid Sulitjelma Hotell siden 2016, har nå solgt til en foreløpig ukjent kjøper.
Les mer om:

Full aktivitet i skiløypene på Beitostølen

Så fort snøen var lagt utover og sporene satt på Beitostølen, var også de første skiløperne på plass. I helga kom det landslag i skiskyting både fra Estland og Ukraina for å få skikkelige treningsforhold. Også norske skiskyttere har tatt løypene i bruk.
Les mer om:

– Vi har lyktes med å lage en aktivitet som folk setter pris på (pluss)

Dagligleder i Ut i Nord mener det har vært en fantastisk deltagelse fra befolkningen i Nord-Troms i 2019.
Les mer om:

Iran trapper opp aktivitet i underjordisk atomanlegg

Regjeringen i Iran vil starte aktivitet i et underjordisk atomanlegg som utgjør et nytt brudd på den internasjonale atomavtalen.
Les mer om:

Ny forskning: – Løping – uansett mengde – er knyttet til lengre liv

De som kan og vil løpe, bør absolutt gjøre det, men også mindre intensiv aktivitet kan forlenge livet, ifølge professor Ulf Ekelund ved Norges idrettshøgskole.

Møteplassen 0 – 100 – en aktivitetspark for alle

Det nye uteområdet ved Nord-Aurdal ungdomsskole (NAUS) er mye mer enn en skoleplass. Her er det lagt til rette for aktivitet både seint og tidlig. Plassen skal være en møteplass for folk i alle aldere, og være disponibelt både på kveldstid og i helgene, forteller folkehelsekoordinator i Nord-Aurdal, Kristi Westerbø.

Martin Ødegaard ute mot Granada

Det er heldigvis ikke en langvarig skade som Martin Ødegaard har pådratt seg, men likevel såpass at han ikke er med Real Sociedad til dagens bortekamp mot Granada.  Lokalavisen El Diario Vasco skrev i går at det dreiser seg om en skade i hælbenet på høyre fot. Martin Ødegaard fikk slagskaden i kampen mot Celta Vigo 27 oktober noe klubben skriver om på sine nettsider. Martin Ødegaard ble taklet Celta Vigos Jorge Sáenz, til tross for skaden spilte Ødegaard kampen mot Levante noen dager senere, der laget gikk på 1–2 tap hjemme. Det er nå påbegynt fysioterapibehandling og han trener individuelt.

Skal være klar til uka – her blir det is i ishallen

Lørdag var det aktivitet i nye Tønsberg ishall. Ikke ishockey eller kunstløp, men islegging og merking av hockeybanen.
Les mer om:

Klart hovud, varmt hjarte, flinke hender og god helsa

Ein god time før dørene opnar på grendehuset i Kilen er det god aktivitet på huset. Inne i salen er det meste klart. Fint pynta bord og dekka til 104 gjestar. Dagen før var dei 14 medlemmane i sving med å laga til fest og rigga til oppgåveutstillingane. Dei unge er sjefen I førebuingsvrimmelen dukkar ei blid Oddny Sjøvoll opp i foajeen saman med mannen. Dei er invitert til festen og har tatt turen frå Grimstad til Nesflaten. – Er det ikkje 4H-suppe?!

Forbedrer kondisen – lever lenger uten demens

Fysisk aktivitet reduserer sannsynligheten for å få demens. Risikoen går ned uavhengig av alder når du begynner.
Les mer om:

Turgåing er Norges største treningsaktivitet

Turgåing er nordmenns foretrukne treningsaktivitet, mens hallidretter skaper ikke aktivitet blant den voksne befolkningen. Det viser ferske tall fra SSB.
Les mer om:

Har startet jobben med å finne ut hvordan vi kan bli mer aktive – jakter på din mening

Er det lys på gangstien som trenges for at du skal komme deg ut? En skatepark eller en dansesal? 19. november vil byens nye aktivitetsråd og Glemmen Akropark høre din mening om hvordan Fredrikstad kan bli mer aktiv gjennom egenorganisert aktivitet.

Ishockey-sesongen i gang

Søndag åpnet skøytebanen for sesongen. Det var stor aktivitet allerede fra dag én.
Les mer om:

– Vi må trekke folk fra hele nord(pluss)

Lokalpolitiker Line Miriam Haugan (Frp) mener et hotell med kulturhus på Finnsnes vil gjøre Midt-Troms attraktiv og skape større aktivitet i sentrum.

Er kunstgress en garantist for aktivitet, eller en miljøsynder?

DEBATT: Det har blitt stilt spørsmåltegn ved bruken av kunstgress i Norge. Faktum er at kunstgress – med enkle grep – er en garantist for stor aktivitet som også ivaretar miljøhensyn.
Les mer om:

Kunstgras – garantist for aktivitet eller miljøsynder?

Det har blitt stilt spørsmåltegn ved bruken av kunstgras i Norge. Faktum er at kunstgras er en garantist for stor aktivitet som også ivaretar miljøhensyn ved enkle grep.
Les mer om: