Nyheter om Aktivitet


Tips til aktivitet i sommerferien: Bli kjent med gruvehistorien

Søndag 21. juli inviterer Næs jernverksmuseum til familiedag og turdag hvor du besøker både Solberg gruve og Næs Jernverksmuseum på samme dag.
Les mer om:

En oase i sentrum av Oslo – med massivt sommerprogram

SALT byr på eklektisk stemning med en eim av nordnorske fiskevær og kunstnerbydeler i Berlin, like ved Oslofjorden. Gjennom hele sommeren fylles SALT med musikk, film, litteratur, humor og kunst – og mennesker – til det som bare kan beskrives som hovedstadens hyppigste festival. LES OGSÅ: Slik blir Oslos nye store kulturarena. Området har kapasitet på opptil 3.000 personer når det er aktivitet i alle hus, og oppleves i aller høyeste grad som et levende kultursentrum. Gjennom sommeren er SALT åpent fra klokken 11:00 hver eneste dag. Mye på plakaten Spesielt helgene er travle på SALT.

Leter etter svar

Natt til mandag var det aktivitet på Storsandskär utenfor Umeå, hvor et småfly styrtet søndag. Politiet opplyser at havarikommisjonen har ankommet ulykkesstedet.
Les mer om:

Jordbærbøndene var i ferd med å gi opp: – Nytt prosjekt har mangedoblet produksjonen

Bærdyrkinga i nord holdt på å forsvinne. – Nå er vi på sporet av å gjøre det til en lønnsom aktivitet, sier leder for jordbærprosjekt.
Les mer om:

Senterpartiet vil ha aktive barn

Barn som er fysisk aktive får en lang rekke med helsefordeler. Å være i aktivitet vil blant annet redusere risikoen for overvekt og fedme, det vil gi bedre kondisjon og hjertehelse, forbedret koordinasjon og balanse, bedre mental helse og bedre søvn.
Les mer om:

Se bildeserien fra Riddu Riđđu på torsdag(pluss)

Riddu Riđđu 2019 er godt i gang. På torsdags formiddag var andre dag av barnefestivalen i full aktivitet. Torsdag ettermiddag kunne styreleder i Riddu Bente Skogvang og festivalleder Sandra Márjá West ønske publikum velkommen til årets festival.
Les mer om:

– Vi vurderer det som noe mer enn et tivoli

I mai opplyste Kristiansand kommune at det ikke var aktuelt med tivoli i Tresse. Under Palmesus var det full aktivitet med både pariserjul, flere karuseller og radiobiler.
Les mer om:

Tre ønsker for politikere i verdensbyen

Erlend Øverby: – Det skal mer til for å bli en verdensby enn granittplasser og bygg av betong, mursten og glass. Det er innbyggerne som gjør en by, og vi trenger grønne plasser, vi trenger luft, vi trenger uteplasser som er attraktive og inviterer til aktivitet.
Les mer om:

«Counter-Strike» alene er større enn sjakkforbundet

Til tross for at Magnus Carlsen har rekruttert kraftig til sjakkforbundet i det siste er e-sport i så stor vekst at en enkelt del «Counter-Strike» er større.  Pressfire har gjennomført en undersøkelse for å finne ut av hvor stort egentlig e-sport er i Norge.  – Vi vet fra før at det diskuteres hvorvidt e-sport skal være en del av idrettforbundet og det siste året har fotballklubber over hele landet laget lag. Les: ESPN: Englands rikeste har gitt opp Chelsea – kjøper nå annen klubb Pressfire har hatt følgende metodikk: For å samle norske deltakere innen e-sport gikk vi gjennom nesten alle turn

På denne øya bor det nå nesten bare pensjonister(pluss)

Fra stor aktivitet med reketråling, klippfisktørking og kilnotfiske til ferieparadis med 17 fastboende. Velkommen til Skjervøya.
Les mer om:

Over halvparten av alle nordmenn synes selv de er for slappe

Mangel på motivasjon og selvdisiplin gjør at folk i sør blir stadig mindre fornøyde med både sitt eget kosthold og sin fysiske aktivitet.

Over halvparten av alle nordmenn synes selv de er for slappe

Mangel på motivasjon og selvdisiplin gjør at folk i sør blir stadig mindre fornøyde med både sitt eget kosthold og sin fysiske aktivitet.

Varsler høy aktivitet framover

Bodø kommune fortsetter å skifte ut gammelt ledningsnett under bakken.
Les mer om:

Da gresset forsvant fra Sør Arena, skulle bredden få tilgang. I dag står arenaen ofte helt tom

Start vil at kommunen skal ta ansvar for at det skal bli mer aktivitet på Sør Arena. Kommunen mener støtten Start har fått er nok.
Les mer om:

Da gresset forsvant fra Sør Arena, skulle bredden få tilgang. I dag står arenaen ofte helt tom

Start vil at kommunen skal ta ansvar for at det skal bli mer aktivitet på Sør Arena. Kommunen mener støtten Start har fått er nok.
Les mer om:

Etablerer utendørs aktivitetspark(pluss)

Dyrøy kommune ønsker å legge til rette for økt fysisk aktivitet og har derfor etablert en utendørs aktivitetspark i Brøstadbotn.
Les mer om:

Fredrikstad-folk skal opp av sofaen: – Vi topper alle de gale statistikkene

Et mindretall av Fredrikstads innbyggere følger Helsedirektoratets anbefalinger for fysisk aktivitet. Med nærmiljøanlegg og lavterskeltilbud vil kommunen få befolkningen opp av sofaen.
Les mer om:

Inviterer til lek og trening i sentrum – lanserer bildekonkurranse på Instagram

Fredrikstad kommune vil få flere i aktivitet. Nå håper de en ny bildekonkurranse vil bidra til lek og trening i sentrum.

Oslo tildelt VM i bryting

1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i VM i bryting i Oslo 2021. Det internasjonale bryteforbundet (UWW) har tildelt Norges Bryteforbund (NBF) VM i bryting i Oslo i 2021. Dette blir ett av de største idrettsarrangementene som er arrangert i Norge siden OL på Lillehammer. Les: Neymar, verdens største fotballattraksjon – uønsket i Spania! Forventer 40 000 tilskuere VM vil gå over ni dager, og skal etter planen arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo i oktober 2021. Det er forventet 40 000 tilskuere, og 225 timer TV-sending vil generere rundt 170 millioner TV-seere.

Rødt farenivå på Veslemannen

Farenivået på Veslemannen er fortsatt rødt. Beboere under er evakuert og det er mye aktivitet i fjellet.
Les mer om:

33 kjøretøy fikk bruksforbud(pluss)

De siste tre dagene har Statens vegvesen hatt stor aktivitet ved Gullesfjord kontrollstasjon.

Inviterer til søndag på Holesanden for store og små

Komande søndag startar Hareid KFUK-KFUM opp med matsal på Holesanden att, den 58. sommaren i rekka med aktivitet.
Les mer om:

En fotballskole utenom det vanlige: Engelsk fotballakdemi så balltalenter i Groruddalen

I samarbeid med CIFA - holdt Furuset Fotball IF en gratis fotballskole for gutter og jenter i alderen mellom 8-17 år. Med trenere og speidere fra klubber som Manchester United og Liverpool FC Ladies var det naturligvis stor interesse og aktivitet på Furuset kunstgress.

Vedtatt med én stemmes overvekt: Fjerner trær – eller er dette en hekk?

En ny park skal skape aktivitet og håndtere overvann. Men i kommunestyret handlet diskusjonen om fjerning av busker. Eller er det egentlig en hekk? Eller dreier det seg rett og slett om trær!?
Les mer om:

Brukte 1,3 millioner på å vaksinere russ: - Selv har jeg litt sprøyteskrekk, sier russepresidenten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Helt ferske tall fra Helseetaten i Oslo kommune viser at så mange som over 90 prosent av russen i Oslo kan ha vaksinert seg mot smittsom hjernehinnebetennelse i år. Dette er opp fra 85 prosent i fjor, og 62 prosent i 2017. 2018 var første året vaksinen var gratis.- Gratis vaksine virker!