Nyheter om Aktivitet


«Havnesladder»: Sjauerne – godhjerta barskinger

Richard Lindstrøm er skipsagent (teamleder) ved Andersen & Mørck AS på Borg Havn. Han vil i noen uker fremover skrive i spalten «Havnesladder». – Det er stor aktivitet ved Borg havn, i denne spalten vil jeg dele historier som omhandler havna vår, gamle og nye. Jeg lager også en liste over skip som laster og losser hver uke, sier han.

Forskere fant skilpadde de trodde var utryddet

Vulkansk aktivitet utryddet angivelig arten for over 100 år siden. Forrige helg dukket den opp igjen.
Les mer om:

Marius(29) har startet Osteopati-klinikk på Sæter:— Oppstarten har gått over all forventning, sier han

Osteopaten Marius Krathe er opptatt av oppdatert kunnskap om smerter og behandling. Aktivitet er viktig, mener han.
Les mer om:

Veitvet senter: Bydelens arena

Bydel Bjerke er Veitvet senters største leietaker. Sammen sørger de for aktivitet fra morgen til kveld.
Les mer om:

– Kjekt med mykje aktivitet(pluss)

Det er inga tvil om at aktiviteten i Ulstein kulturskule er stor. Rektor Julianne Hauge fortel at ho vil det skal vere mykje liv og røre i lokala på Reiten.

Victor (28) vil gjøre det lettere å få folk i aktivitet: – Vi ser at det er et behov for å tilby en form for opplysning

Victor Herwig Buer fra Åsgårdstrand har sammen med to andre medstudenter åpnet en nettside som vil hjelpe folk å få til en livsstilsendring.
Les mer om:

«Havnesladder»: Ny serie om livet på Borg havn før og nå

Richard Lindstrøm er skipsagent (teamleder) ved Andersen & Mørck AS på Borg Havn. Han vil i noen uker fremover skrive i spalten "Havnesladder". – Det er stor aktivitet ved Borg havn, i denne spalten vil jeg dele historier som omhandler havna vår, gamle og nye. Jeg lager også en liste over skip som lasser og losser hver uke, sier han. I dag skriver Lindstrøm om en hollandsk båt som tok ut feil kurs mot Strømstad ...

Rekorstor aktivitet ved Vard Langsten

Det blir ingen auke i løn til fylkespolitikarane i nye Vestland. Men det blir heller ikkje billigare. No vil Høgre stoppa millionløningane.
Les mer om:

Bro-arbeidet er godt i gang

Nå er det full aktivitet ved elva på Feda, og det jobbes på spreng for å sikre at den nye kjørebroen står klar senest i slutten av august.
Les mer om:

Liv og lyst på sosial skiarena

Feed Skiarena og Tonstad IL har fullført årets skikarusell med cirka 150 deltakere hver gang på Feed skiarena. Nesten døgnet rundt er det aktivitet.
Les mer om:

Tre år gammel plan må skrives om: – Stor aktivitet(pluss)

Finnsnes by utvikler seg i et rivende tempo. Så fort går det at den «nesten nye» sentrumsplanen må skrives om.
Les mer om:

Leder: Nå nomineres våre folkevalgte

I DE politiske partiene er det hektisk aktivitet for tiden. Nominasjonsprosessen er i full gang hos enkelte, mens andre er ferdige. I avisen forteller...
Les mer om:

Vaset leverer varene og snart er det vinterferie for fullt

Spreke skigåere fra DNT Senior, hytteeiere fra Bærum og elever fra Vestby kommune var noen av dem som var i aktivitet på Vaset tirsdag. Men, «fullt» var det ikke enda.

Måtte oppgi vekt og seksuell erfaring for å «rulle» med russen: – Forkastelig

Vekt og seksuell aktivitet var noe av det russebussene ønsket svar på i deres søknadsskjema om å få «rulle» med dem i russetiden.
Les mer om:

Slik ble Norge jammet under NATO-øvelsen

Sivile fly mistet GPS-signal: – Jammingen representerer en trussel for sivil aktivitet i fredstid, sier etterretningssjef Morten Haga Lunde.
Les mer om:

Feirer ett år med aktivitet(pluss)

Reisavekst inviterte foreldre og ansatte til is og vafler for å delta på premieutdelingen for deltagerne på aktivitetssenteret.
Les mer om:

Fri fart og fri utfoldelse

Valdres Gatebils isbanekjøring på Strandefjordisen trekker godt med folk. Lørdag var godt over 100 biler i aktivitet store deler av dagen.
Les mer om:

Hjemme bra, men borte best: på Gjeving verdsetter de puben sin

Da Kari og Ronnie Laurentz kastet inn håndkleet på Pers og butikken på Lyngør og flyttet over til fastlandet - fortsatte de med en viktig og elsket aktivitet.
Les mer om:

85.000 flere i aktivitet

NAV: Regjeringen vil utvide aktivitetsplikten til å gjelde 85.000 flere Nav-brukere, men vet de hvor mye jobb det er å få folk i jobb? Det gjør Nav i Trondheim.

Snart blir det full aktivitet for Green Yard

Selskapet som driver med resirkulering av skip, samt verkstedsarbeid knyttet til samme bransje, har drevet aktivitet på Kvina verft i flere måneder nå. Det er fortsatt ikke full aktivitet, men det nærmer seg for hver dag.
Les mer om:

Ingen steder i landet selges boligene hurtigere enn i Bodø-regionen: - Byen er unik

Stor aktivitet i boligmarkedet i januar viser en prisøkning på 4,4 prosent i Bodø. Ser man på de sesongkorrigerte tallene, hadde Bodø med Fauske sterkest boligprisvekst med 1,9 prosent.
Les mer om:

DNB-ansatt brukte jobbmail og oppbevaringsboks til lyssky aktivitet

– Jeg hev det inn i en oppbevaringsboks på Jernbanestasjonen, puttet på penger, tok bilde av boksen og koden og sendte det til «Blackbite».
Les mer om:

Fallende aktivitet før resultatsesongen

Konsernsjef kjøpte på bunn og styremedlem har gått fra null til 11 millioner på fem måneder.
Les mer om:

Vil fjerne hjemmeleksene i skolen(pluss)

Får oppvekstutvalget til Arbeiderpartiet det som de vil blir det skolemat, slutt på hjemmeleksene og en skole med mer lek, aktivitet og praktiske oppgaver. – Vi har fått et samfunn der den siste store fellesarenaen vi har igjen er skolen, og vi ønsker å gjøre den så bra som mulig, sier Kay Erling Ludvigsen (Ap) fra Lenvik.

Norges mest kjente Fortnite-spiller advarer

Joachim Haraldsen mener at spilling ikke bør gå på bekostning av fysisk aktivitet eller skolegang. Selv ble han liggende inne og bare spille da han skadet ryggen.
Les mer om: