Nyheter om Aktivitet


Alvorlig situasjon etter ras i Nordland. 700 personer er innesperret og uten strøm

Det har vært hektisk aktivitet i kommuneledelsen fredag, etter at et snøskred sperret inne flere hundre mennesker.

Ruth Synnøve fikk strømregning på 27.000 kroner: – Vi kan ikke la folk fryse

Selv i en periode med lav aktivitet, er strømregningen for KM-huset i Haugesund nesten doblet. Hos Norsk Folkehjelp omtales strømprisene som en skandale. Nå vil frivilligheten ha økonomisk hjelp.
Les mer om:

Sveriges statsminister om Russland: – Dypt bekymret

Magdalena Andersson ser med uro på situasjonen langs Ukrainas grense. Hun bekrefter samtidig at den svenske forsvaret er i aktivitet flere steder i landet.

Deler ut tilskudd til fysisk aktivitet og private anlegg - disse får penger i Bodø

Bystyret har satt av 545 000 kroner til fysisk aktivitet og private anlegg i år. 23 har søkt, 15 får tilskudd, foreslår administrasjonen.

Strømmen av for Godset – klarer ikke regningene

Strømprisene fører Idretts-Norge inn i mørket. Norges idrettsforbund frykter stenging, redusert aktivitet og i verste fall konkurser.
Les mer om:

Større sannsynlighet for flere renteøkninger

Flere økonomer mener høy inflasjon og solid økonomisk aktivitet tilsier at sentralbanken kan komme til å sette opp renta enda flere ganger enn signalisert
Les mer om:

Spår flere renteøkninger i år – dette vil boliglånet koste i 2024

Flere økonomer mener høy inflasjon og solid økonomisk aktivitet tilsier at sentralbanken kan komme til å sette opp renta enda flere ganger enn signalisert
Les mer om:

Større sannsynlighet for flere renteøkninger

Flere økonomer mener høy inflasjon og solid økonomisk aktivitet tilsier at sentralbanken kan komme til å sette opp renta enda flere ganger enn signalisert
Les mer om:

Tre år er gått. Fortsatt ingen planer

Det gamle ærverdige forsamlingslokalet i Holmegata 21 ble solgt til den muslimske foreningen Masjid Darussalam i 2019. Siden har det ikke vært aktivitet i bygningen. Og det foreligger ingen planer.
Les mer om:

Barne- og ungdomsidretten åpner igjen: – Har vært vanskelig for dem

Det meste av barne- og ungdomsidretten åpnes igjen etter regjeringens pressekonferanse torsdag. Idrettsaktiviteter utendørs og innendørs kan gjennomføres tilnærmet som normalt for de under 20 år. Det gleder daglig leder i Manglerud Stars breddegruppe, Rune Molberg. – Jeg er veldig positiv fordi de har åpna for kamper. Det er viktig for barn og unge fordi det er noe de gleder seg til.
Les mer om:

Breddeidretten utendørs åpner igjen – regjeringen åpner for kontakttrening

Utendørs idrettsaktiviteter for barn og unge kan gjennomføres som normalt, har regjeringen bestemt. Innendørs anbefales en gruppestørrelse på 20 personer. Det meldte regjeringen på torsdagens pressekonferanse. Aktivitet innendørs kan gjennomføres med kontakt der det er nødvendig for barn og unge under 20 år. Voksne over 20 år får ikke like store lettelser. Der vil det fortsatt være en anbefalt grense på 20 personer og det skal holdes en meters avstand innendørs. Toppidrett kan gjennomføres som normalt med smitteverntiltak.

Spansk media: Barcelona har gått med på en saftig Coutinho-rabatt

Etter at Jack Grealish fylte kontoen til Aston Villa med rundt milliarden, satte klubben seg i en høyst komfortabel situasjon. Helt til majoriteten av Premier League-motstanderne parkerte Villa og Dean Smith på nedre del av tabellen. Så entret Steven Gerrard scenen, skapte en vanvittig optimisme som ble transformert til poeng. Klubbeierne har lovet at dette skal backes opp av aktivitet på vintererens overgangsmarked, tradisjonelt et dødt marked for Villa. Og det første resultatet ble ingen ringere enn Philippe Coutinho.

The Athletic: Tottenham gir seg ikke, har en plan om å omskolere Adama Traoré

Aston Villa hentet den spanske vingen fra Barcelona til balløya i 2015. Året etter byttet Traoré til Middlesbrough-drakt, før han endelig fant klubben for gjennombruddet. Under Nuno Santo spilte den ekstremt eksplosive spilleren seg inn på Premier League-kartet og fikk Barcelona-ledelsen til å riste på hodet av at de hadde latt denne spilleren slippe ut av klubben. Nå jobbes det hos Tottenham for å skrive et nytt kapittel for 25-åringen. Wolverhampton og Traoré har i løpet av de siste to sesongene hatt et komplisert forhold.

Skisentrene med god jul

Skisentrene rapporterer om god omsetning og aktivitet i jula tross pandemien.
Les mer om:

Det blir Steven Gerrard som henter inn Coutinho

Historien om Phillipe Coutinho fortsetter å utvikle seg. Ikke nødvendigvis med sportslige resultater, men med nok en dør som skal åpnes for exit Camp Nou. Denne gangen ser det ut som det ender med overgang. Både Birmingham Mail og Talksport hevder det er konkret dialog mellom Coutinho og Aston Villa om en overgang. Det siste året har Barcelonas-spilleren vært linket til flere Premier League-klubber, der mange forventet at brasilianeren skulle ende opp hos Newcastle.

Erik Huseklepp tilbake i Brann som trener

Den meget målfarlige 37 åringen Erik Huseklepp var i to omganger Brann spiller, først fra 2005 til ut 2010 og så tilbake i 2012 etter et forholdsvis kort opphold i det store utlandet. Bergensklubben rykket ned til OBOS-Ligaen etter en elendig sesong som endte med tap i kvalikkampen mot Jerv. Nå forsøker Brann å legge fjoråret bak seg med stort sett nye koster på alle plan i klubben.

Barcelona fortsetter sin heseblesende aktivitet på overgangsmarkedet

Da Xavi Hernandez returnerte til Camp Nou i oktober var han full av optimisme for potensialet til Barcelona-troppen. Så kom hverdagen, der Xavi skjønte at alt ikke var på Barca-stell. «Flere spillere kan ikke Barcas posisjoneringsspill jeg lærte som 11-åring», var kommentaren til Barca-manageren etter noen uker på jobb.

Fortsatt høy aktivitet i industrien trass i nedgang

Innkjøpssjefindeksen for norsk industri (PMI) falt med 5,9 poeng til 58 poeng i desember, men økonomene mener tallene tyder på god aktivitet.
Les mer om:

Manchester United stikker en diger kjepp i hjulet hos Steven Gerrard

Det meste stemmer på Villa Park etter at Liverpool-ikonet ble hentet fra Rangers, klubbeierne har i tillegg lovet stor aktivitet på overgangsmarkedet. Likevel er ikke Steven Gerrard helt happy. Manchester United er på god vei til å ødelegge noe av planen for resten av sesongen. Det dreier seg om Uniteds Axel Tuanzebe.

Engasjert leder i Hagebyen velforening: – Jeg synes denne type aktivitet er veldig givende(pluss)

Leder Geir Bornø i Hagebyen velforening takker alle som har bidratt.
Les mer om:

Tabbe! Betalte Manchester City 560 millioner for en spiller de ikke får brukt

Det foregår hektisk aktivitet aktivitet på Camp Nou om dagen, noen skal inn, og med problemene de har skapt selv må lønnskostnader kuttet raskt. Alle vet at Barcelona er ute å kjøre økonomisk med en gjeld på nesten 14 milliarder kroner. – I årevis har de brukt veldig mye mer enn de har og viktigere akkurat nå, brutt reglene for lønninger og økonomisk balanse som innebærer at La Liga følger klubben ekstra tett.

Fra nyttårsforsett til virkelighet: Hvordan komme i gang med treningen(pluss)

Her får du tips som kan hjelpe deg til mer aktivitet og bedre helse i 2022.
Les mer om:

Fra nyttårsforsett til virkelighet: Hvordan komme i gang med treningen

Her får du tips som kan hjelpe deg til mer aktivitet og bedre helse i 2022.
Les mer om:

Nortura satser på å gjenoppta slaktingen etter nyttår

Etter å ha hatt redusert aktivitet ved fabrikkene sine etter et dataangrep, satser Nortura på å gjenoppta slaktingen 3. januar.
Les mer om:

Fra innsiden av fjellet ser de stadig oftere russiske militærfly nært Norge

24 timer i døgnet, 365 dager i året, sitter det en gruppe mennesker dypt inne i et fjell i Sørreisa, og stirrer på lufta over oss. Stadig oftere oppdager de aktivitet som fører til at norske jagerfly må på vingene.