Nyheter om Aktiv


Aktivitetsglede på Beitostølen

Det florerer av eventyrlystne mennesker som er ute etter aktiviteter å begi seg ut på i sommer. Mange av dem kontakter Beitostølen Aktiv for å oppleve noe nytt.
Les mer om:

Aktiv dødshjelp handler om retten til et verdig liv til siste åndedrag

Selvbestemt frivillig dødshjelp bør tillates.
Les mer om:

Fra før eier han «halve Kragerø» - nå er han størst på boliger også i resten av Skandinavia

OSLO/KRAGERØ: Milliardæren Ivar Tollefsen driver stort innen utleie av leiligheter. De siste månedene har selskapet vært på en svært aktiv handletur.

Tommy (41): - Jeg har sett 8-åringer ha en aktiv rolle i narkotrafikken

Hver dag hjelper han hundrevis av barn i Rios slumstrøk til et bedre liv. – Det er et tungt ansvar, og jeg bærer med meg mye bagasje, forteller Tommy Nilsen.
Les mer om:

Aktiv vulkan under isen truer Antarktis

Mens forskerne analyserte vannprøver fra Antarktis, oppdaget de det som ser ut som en ny, aktiv vulkan langt under isen.
Les mer om:

Får penger til nye naturopplevelser

Aktiv i friluft får 10.000 kroner til «Natt i naturen».
Les mer om:

Tottenham har lagt inn bud på toppscorer i Ligue 1

Trener Mauricio Pochettino har fått muligheten til å være mer aktiv på overgangsmarkedet før neste seong. Da rykker klubben inn på nye White Hart Lane med optimisme i blikket. Nå skal forhandlinger være i gang for det som kan bli sommerens første signering. Alasanne Plea. Franskmannen staret karrieren i Lyon, men kom seg ikke helt inn i varmen.

Ordfører Ida er leder av 4H-leiren(pluss)

– Jeg var selv aktiv i Framtid 4H på Sandvollan 4H fra tidlig på 90-tallet, sier ordfører Ida Stuberg som leder fylkesleiren i 4H ved Lyngstad skole på Kjerknesvågen.
Les mer om:

Led nederlag i kampen mot aktiv dødshjelp(pluss)

Anna Konstanse Holan Almli fikk flertallet på landsmøtet mot seg, og må konstatere at Unge Høyre går inn for aktiv dødshjelp.
Les mer om:

Påstander om Hadia Tajiks rolle i varslersakene lammer Arbeiderpartiet

Helt inn i Aps sentralstyre lever påstander om at nestleder Hadia Tajik spilte en aktiv rolle i å få frem varsler mot Trond Giske. Dette lammer partiets arbeid for å reise seg igjen.

Unge Høyre sier ja til cannabis og aktiv dødshjelp

Ja til legalisering av lettere narkotika, aktiv dødshjelp og alternativ surrogati. Det vedtok Unge Høyre på sitt landsmøte lørdag.

Unge Høyre sier ja til cannabis

Ja til legalisering av lettere narkotika, aktiv dødshjelp og alternativ surrogati. Det vedtok Unge Høyre på sitt landsmøte lørdag.

Unge Høyre sier ja til cannabis og aktiv dødshjelp

Ja til legalisering av lettere narkotika, aktiv dødshjelp og alternativ surrogati. Det vedtok Unge Høyre på sitt landsmøte lørdag.

Rullestad Aktiv Fritid

Les mer om:

Syv måter å forbedre hukommelsen

Det å få nok søvn, lære seg nye, avanserte ferdigheter og holde seg sosialt aktiv kan bidra til å holde hukommelsen skjerpet.
Les mer om:

Klare for ei aktiv helg i august

Desse to arrangementa blir slått saman og alt nå er det meste av todagarsprogrammet setla. Fotballproffar på besøk Dei to tidlegare fortballproffane Steffen Iversen og Claus Lundekvam kjem til Suldal for å bli med på samling med ungdomsskulen og aktivitetar i løpet av helga. På fredagen blir det ulike tilstellingar på Kulturhuset, dagen etter, laurdagen, blir det aktivitetar av ulike slag på Eide. Det vil også bli laga eit måleri, på dugnad denne dagen, der sluttresultatet vil bli auksjonert bort.

Berisha klar for større utfordringer: «De er veldig interesserte»

Valon Berisha har vunnet serien fem år på rad med RedBull Salzburg. For 25-åringen kan forrige sesong med semifinale i Europaligaen og fem scoringer bety overgang til en større liga.  – Høydepunktet var mot Borussia Dortmund på bortebane. Å score to mål mot en sånn storklubb var en opplevelse jeg alltid kommer til å huske og vil være stolt av helt til jeg legger opp, sier Berisha ifølge TV 2. Oppskriften til spilleren, som fra 2016 valgte å spille landskamper for Kosovo, har vært den samme hele veien. -Da jeg vokste opp i Egersund og ville bli best der.

«Før vi vet ordet av det regner omsorgssjefer på hvor mange som kan komme til å benytte seg av aktiv dødshjelp»(pluss)

Når sykepleierstudenten Anna Konstanse Holan Almli går på talerstolen under Unge Høyres landsmøte i helga, er det for å ta klar avstand fra aktiv dødshjelp.
Les mer om:

Flyttesjau på Rullestad camping: – Likna litt på ein krigssone

Nett komen heim frå Rullestad Campingplass, eller Rullestad aktiv fritid som var namnet inntil for vel ein månad sia.
Les mer om:

– Politiet må ta ei meir aktiv rolle(pluss)

– Politiet gjer nok det dei kan, men hadde dei teke ei meir aktiv rolle, og teke seg ein tur i sentrum, ville dei lett ha kunne plukka ut dei fire-fem som lagar bråk.
Les mer om:

– Fysisk aktivitet er bra

Ragnhild Kriken Garnes har vore trenar i meir enn femti år og er framleis ei svært aktiv dame. Ho meiner det er bra å vere aktiv.
Les mer om:

– Hvorfor ble du politisk aktiv, Rikke Håkstad?(pluss)

Rikke Håkstad er tilsatt som generalsekretær for senterungdommen.
Les mer om:

Fikk 20.000 kroner i bot for å gi arbeid til asylsøkere

Agder Aktiv Bilpleie i Sørlandsparken har fått et forelegg på 20.000 kroner for å ha gitt arbeid til to irakiske asylsøkere. Nå kan saken havne i retten.
Les mer om:

Nå er Geir tilbake på A-landslaget

Som aktiv hadde han over 50 landskamper. Den siste uken var Geir Erlandsen assistenttrener for seniorgutta i VM-kvaliken mot Sveits.

Emery og Tuchel i sin første kamp

Tidligere PSG-trener Unai Emery har vært aktiv siden han kom til Arsenal. Han vet akkurat hvilke spillere han søker, og skulle denne gangen overtale stortalentet fra PSGs akademi om å følge ham over kanalen.  Emery ønsket å registrere denne første gullsignering på Emirates Stadium, og tok ifølge ESPN imot 17 år gamle Yacine Adli og agenten i London. Skulle vært nok en brikke som hadde falt på plass (foto: arsenal) Adli er nylig uteksaminert fra PSGs akademi, og er i forhandlinger om en kontrakt som profesjonell spiller.