Nyheter om Aktiv


Trening senker risikoen for demens

Ny studie viser at jo mer fysisk aktiv du er, jo lavere er demensrisikoen.
Les mer om:

Bekrefter aktiv mobilisering fra «rød» side i KrF(pluss)

«Flere nettverk» jobber for å påvirke enkeltpersoner i KrF, for å stoppe KrF fra å gå i regjering, ifølge den «røde» KrF-profilen fra Trøndelag, Odd Anders With.

Gikk i nazimarsj i juli – ble lokallagsleder i FpU i oktober

En 20-åring som leder et FpU-lokallag på Østlandet, var aktiv i Den nordiske motstandsbevegelsen fram til i fjor sommer. Det var ikke partiet klar over.
Les mer om:

Gikk i nazimarsj i juli – ble lokallagsleder i FpU i oktober

En 20-åring som leder et FpU-lokallag på Østlandet, var aktiv i Den nordiske motstandsbevegelsen fram til i fjor sommer.
Les mer om:

Geirr: – Det er ikke alltid penger igjen til meg når de andre har fått lønn

Da kona havnet i rullestol med bekkenløsning, startet sykepleier Geirr Scheen eget firma. I år runder Aktiv hjelpemidler AS 20 år.
Les mer om:

Aktor: – Særs krenkande overgrep mot fattige barn, i kynisk sexindustri(pluss)

Sunnmøringen betalte og hadde ei aktiv rolle for sjå fattige barn bli utsett for svært krenkande seksuelle overgrep. Aktor meiner han må straffast med tolv år fengsel.
Les mer om:

Aktor: – Særs krenkande overgrep mot fattige barn, i kynisk sexindustri(pluss)

Sunnmøringen betalte og hadde ei aktiv rolle for sjå fattige barn bli utsett for svært krenkande seksuelle overgrep. Aktor meiner han må straffast med tolv år fengsel.
Les mer om:

Slottsfjell-eventyret kan være over

Fjorårets festival var en sekstende i rekken, og den kom bare i havn fordi artister og leverandør aksepterte solide kutt i betalingen, skriver Dagbladet. Nå forhandles det om hele eksistensgrunnlaget for festivalen på fjellet midt i Tønsberg. Verken nettsted eller Facebook-sider er oppdatert, ingen artister er kunngjort, og det er ikke lagt ut billetter til salgs.

Lover tre nye album i 2019

Det har vært relativt stille fra den amerikanske sangeren og låtskriveren Ryan Adams (bildet) siden utgivelsen av Prisoner i 2017, og den påfølgende turnéen som blant annet tok ham innom Øyafestivalen i Oslo samme år. Nå har han dog avslørt at han har store planer for det nye året. I en melding på Twitter tirsdag skriver han: «Husker dere det året da jeg ga ut tre album?
Les mer om:

Kai Ståle (58) ble ufør etter arbeidsulykke – nå er han treningssjef og spinninginstruktør

Kai Ståle Straumsnes fullroser Aktiv på dagtid. For noen få hundrelapper får uføre og arbeidsledige et rikholdig treningstilbud.
Les mer om:

– Kritikken må rettes mot meg(pluss)

Ifølge Reistad var LO tenkt som en deltaker i et eventuelt møte med samferdselsministeren. Ikke som en aktiv part som tar stilling til Møreaksen.
Les mer om:

– Eg gir meg ikkje enno(pluss)

Sjølv om Vidar Moldskred takka for seg som konsernsjef, er han framleis aktiv i konsernet. Han vil framleis ha ansvar for Ulstein Entreprenør AS – i alle fall så lenge det går.
Les mer om:

Ny klubb for norsk Bundesliga-spiller

Nielsen har hatt en aktiv reise siden han forlot Vålerenga i 2012 til fordel for Red Bull Salzburg. Nå bærer det igjen videre for 25-åringen, om enn bare på utlån. Det har blit tynt med spilletid hos Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf, som ligger to plasser over nedrykksstriden. Derfor bærer det nå ned i 2. Bundesliga til MSV Diusburg for resten av sesongen. På plass i Duisburg «brakka». (foto: duisburg, twitter) Les: Tottenham kan miste sin stjernedirigent Duisburg ligger på  bunnen av ligaen, med 13 poeng etter 18 kamper.

Steven Gerrard henter gammel storscorer, men ikke fra Liverpool

Det er liten tvil om at Liverpool legende Steven Gerrard har en helt spesiell posisjon i klubben. Etter han overtok managerstolen i den Skotske klubben Rangers har Liverpool vært en meget god kilde for rekruttering.  Nå har han hentet en veteran, men ikke fra Liverpool Jermain Defoe har rukket å bli 36 år gammel og er fortsatt meget aktiv inntil nå for klubben Bournemouth.

Alt du må vite om faktorfond

Dette fondet er en krysning mellom aktiv forvaltning og indeksfond.
Les mer om:

Ein meir aktiv skulekvardag: Fysioterapi på timeplanen

- Fysisk aktivitet kan motverka hjerte- og karsjukdommar! Fleip eller fakta? Fysioterapeut Marthe Rognlie står midt i gymsalen på Vigrestad storskule...
Les mer om:

Fredrikstad må tenke kreativt når de setter sammen lag og apparat

Fredrikstad fotballklubb er ikke et typisk eksempel på hva som skjer med «gamle» storklubber som rykker ned. – De har helt klart mistet inntekter og må tenke kreativt både for å skaffe nye/andre inntekter og at spillere, trenere og administrasjon har flere roller. Man fyller ikke pengebingen med tv penger i Post-Nord ligaen som Fredrikstad nå skal bli en del av for andre året på rad. – Det som har imponert mest er hvordan byen har forsatt å komme på kamp og klart å skape entusiasme, det blir spennende å se, hvis ikke det går veldig bra med en gang, om det holder hele sesongen.

Trugetur i mørket- med VasetAktiv.

I romjula har Vaset Aktiv arrangert flere aktiviteter på Vaset. Sparkstøtting, Go`kar stykkjo og skiskole har stått på programmet. Den mest populære aktiviteten har likevel vært Jakten på Haugfolket- En trugetur i mørket.
Les mer om:

– Jeg ba folk mobbe meg til jeg sluttet å spise. Det gjorde de gladelig

Gjennom hemmelige nettsamfunn påvirker unge anorektikere hverandre. – Livsfarlig, forteller «Margrethe», som tidligere var en aktiv bruker.
Les mer om:

17:30 De Andre - Likegyldig, Finale (aktiv klasse kvinner)

Gevirs romjulsturnering, lørdag.
Les mer om:

16:30 FK Avdanka - Bankettjentan, Finale (ikke aktiv kvinner)

Gevirs romjulsturnering, lørdag.
Les mer om:

Tesla eller Kia – hva bør jeg kjøpe?

Kia e-Niro og Tesla Model 3. Begge familie-elbiler. Ganske like men allikevel ulike. Men hvem er best for en aktiv familie? Spørsmålet er ikke så sprøtt som man kanskje skulle tro.
Les mer om:

15:30 De Andre - FC Smårips, Semifinale (aktiv klasse kvinner)

Gevirs romjulsturnering, lørdag.
Les mer om:

15:00 Nederlaget - FK Avdanka, Semifinale (ikke aktiv kvinner)

Gevirs romjulsturnering, lørdag.
Les mer om: