Nyheter om Aktiv


Ferdinand: United må sette himmel og jord i bevegelse

Rio Ferdinand slang konstant med kjeften på banen i Manchester Uniteds gullalder, nå har han moderert ordbruken, men er like aktiv foran mikrofonen. Ferdinand er en tidligere-United-stjerne som vi definitivt lytter til.

Emma (19) ble aktiv på Tinder, fant kjæreste og kom ut av skapet i korona-året: – Jeg turte ikke la sjansen gå fra meg

Da Emma Hegge Sørensen (19) fikk øye på Ingrid på datingappen Tinder, turte hun ikke la sjansen gå fra henne. Siden da har de to pratet flere timer på telefon.

Måtte haste ut og roe Dortmund-supporterne

Mens Erling Haaland fortsatt har full fokus på ballen og motstandernes mål, holder agent Mino Raiola på med spillet sitt. Denne uken fikk Dortmund-supporterne føle på hva det vil si å ha en spiller på klientlista til den italienske agenten. «Det er bare ti klubber som kan hente Haaland», kom det fra Raiola, som ikke la skjul på at det foregår en kamp mellom gigantene om signaturen til 20-åringen.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Lasse Jørn (49) fikk en telefon med et uvanlig tilbud: – Jeg trodde han var en «cowboy»

SKIEN: Han hadde masse talent, temperament, en god porsjon uflaks og burde kanskje tatt noen andre beslutninger. Men Lasse Jørn Fredriksen (49) er strålende fornøyd med alt han fikk oppleve som aktiv. Lærdommen overfører han til landets kanskje største talentfabrikk.
Les mer om:

Pause i treninga? Det kan koste mer enn du tror

Å velge sofaen fremfor å være aktiv kan få store helsekonsekvenser.
Les mer om:

Første krav til en Haaland-overgang er sendt

Da sleipingen Mino Raiola fremforhandlet med Dortmund en utkjøpsklausul på Haaland som han visste kom til å være latterlig lav i 2022, visste italieneren at han hadde gjort en genistrek (for seg selv og sine honorarer). For selv om utkjøpsknappen først trykkes på sommeren 2022, skjønte agenten at gigantene ville oveby hverandre for å hente Haaland før tiden. Les: Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder Allerde i februar ser det ut som Raiola får rett. Haaland har selv med et skadefravær før jul fortsatt den ekstreme utviklingen foran motstandernes mål.

Bruker historien om Torgeir (24) til å utfordre studenter om aktiv dødshjelp

Det er ett år siden Torgeir Djønne Lian avsluttet livet på en klinikk i Sveits. Nå brukes historien hans i klasserom og på eksamen.
Les mer om:

Ble ekskludert fra norsk idrett i ti år for trakassering - her er hun tilbake i hallen tre år senere

– Min første reaksjon var at det er helt sykt at en som er blitt dømt etter idrettens lover fortsatt kan være aktiv i en barneidrett, sier en tidligere utøver.
Les mer om:

Hadde rier i 29 timar før aktiv fødsel: – Dei undervurderer rolla til partnar

Karoline Aspaas Kvinnesland tok til tastaturet førre veke for å lufte frustrasjon rundt restriksjonane på fødestua. Ho meiner partnar blir nedprioritert under fødsel.

Morten Marius (50) deler humor på sosiale medier: – Det handler om å bruke vittighetene til rett tid

Følger du Morten Marius Karlsen på Facebook har du mest sannsynlig fått deg en god latter – spesielt det siste året. – Jeg har vært ekstremt aktiv under koronaen fordi jeg sitter på hjemmekontor, sier han.
Les mer om:

Endelig: Beckham i forhandlinger med Premier League-spiller som ikke nærmer seg 40

Selv om Sam Allardyce messer budskapet før hver eneste helg: This is not over, lads, har en forsvarsspiller allerede bestemt seg for at bunnen av Premier League eller Championship ikke frister fremover. Kieran Gibbs har status som den beste betalte hos West Brow og har ifølge ESPN ingen planer om å forlenge kontrakten med klubben som går ut i sommer.

– Vi kan gjøre mer før vi tilbyr aktiv dødshjelp

«Spillere som gjør en positiv forskjell kan vi vente lenge på. I hvert fall en måneds tid til»
Les mer om:

Chelsea legende John Terry overraskende lansert som Jason Tindall erstatter

Bournemouth arbeider for fullt med å finne en erstatter for manager Jason Tindall. – Etter manageren fikk sparken og Joshua King meldte overgang til Everton har de begynt å vinne igjen. De slo Birmingham i Championship på lørdag og Burnley i FA Cupen på tirsdag. Det hele under midlertidig ledelse av Jonathan Woodgate. Les: Mourinho er ikke videre fornøyd med Bale, nei Ahead of our #FACup clash at Turf Moor, Jonathan Woodgate discussed: The opposition’s strength Building up momentum The impact of individuals Listen to today’s press conference in full and for free on afcbTV.

Fredrikstad trenger en aktiv næringspolitikk

«Mange bedrifter opplever dessverre at kommunen ikke følger opp og at interessen for næringslivets egentlige behov er heller laber.»
Les mer om:

– Aktiv dødshjelp – verdistrid i SV?

Gudmund (30) på vei bort fra Tromsø: Bare detaljer gjenstår før han er klar for gammel storklubb i Øst-Europa
Les mer om:

Synnøve Solemdal om livet videre: – Vil gjerne stifte familie

Det ble brått stille for Synnøve Solemdal (31) etter at hun la opp som aktiv skiskytter i april i fjor. Men deltagelsen i «Mesternes mester» har gjort overgangen lettere.
Les mer om:

Leker ikke butikk – gjør klar 100 millioner pund for Haaland

Manchester City styrer nå selv utviklingen i Premier League. Tre poeng på topp med én kamp færre spilt har satt Pep Guardiola som ansvarlig i styrhuset. Sørger City for å gjøre jobben selv, er det tredje PL-trofeet på fire år et faktum. Ekstremt sterkt, likevel mangler Guardiola det siste trofeet eierne, spillerne og supporterne venter på. Og til dette skal City hente bistand fra en ung nordmann. Ryktene rundt Erling Haaland denne sesongen har vært massive.

– Noen kan aktivt ha slått av mikrofonen(pluss)

Rådmann Hogne Eidissen utelukket ikke at mutingen representanten Line Miriam Haugan ble utsatt for kunne ha skjedd som en aktiv handling fra en av de andre representantene.
Les mer om:

Motorsportmiljøet tar farvel med Mogens (15): – Han lagde bare god stemning

HENNINGSVÆR (VG) Mogens Pareli Krogh Hovde (15) var i flere år aktiv innen bilcross, og nå hedres han med lyd og biler av motorsportmiljøet. – Det var han som samlet alle sammen, sier kamerat Christoffer Johan Abelsen (17).
Les mer om:

Har fått nye medlemmer i korona-tiden: Holder klubben aktiv

(SALTDAL) I IL Vinger er det aktivitet og klubben har fått nye medlemmer i koronatiden.
Les mer om:

«Her vil Ramos komme til en klubb som er besatt av å vinne»

Den argentinske manageren Mauricio Pochettino vet nøyaktig hva slags klubb han har kommet til, enten vinner du Champions League eller så møter du samme skjebne som alle andre Paris Saint-Germain managere. -Du får sparken. Real Madrid sin kaptein Sergio Ramos godtar ikke lønnskutt og kort kontrakt bare fordi han har blitt 34 år gammel. Det er liten sjanse for en forlengelse av avtalen som går ut til sommeren, ingen av partene er i nærheten av å gi seg.

Portugals folkevalgte stemte ja til aktiv dødshjelp

Nasjonalforsamlingen i Portugal har sagt ja til å avskaffe forbudet mot aktiv dødshjelp. Loven må godkjennes av landets president.
Les mer om:

Tysk skiskytterstjerne legger opp

Den tyske skiskytteren Simon Schempp legger opp med umiddelbar virkning. Det melder 32-åringen på sin Instagram-konto. Schempp vant 12 verdenscupseiere i sin karriere, deriblant VM-gull på fellesstart i Hochfilzen i 2017. Han vant til sammen 8 VM-medaljer og 3 OL-medaljer. Etter to mislykkede sesonger forsøkte Schempp å komme i form igjen til denne sesongen, men lyktes ikke. Hans siste renn i verdenscup ble jaktstarten i Oberhof 9. januar i år. – Jeg klarte ikke lenger å være den skiskytteren jeg engang var, verken i konkurranse eller på trening.

Martin Ødegaard med ukelønn på 441 000 kroner

Martin Ødegaard, det norske fotballvidunderet, har vært tilknyttet det spanske laget Real Madrid i flere år. Siste sesong har han vært lite på banen, men nå er det klart at det går mot bedre tider. For ikke lenge siden kom nyheten om at unggutten på 22 går til den engelske toppklubben Arsenal. Det betyr at han også får spilletid i Premier League, og drakten vi skal holde utkikk etter på banen bærer nummer 11. Ikke bare flytter Ødegaard over til England. Byttet medfører også at han får en hyggelig ukelønn. Den er nemlig på hele 441 000 kroner.