Nyheter om Aktiv


Messi sørget for anledningen til å kunne dra av seg Barcelona-drakta

Selv om det er forventet at Barcelona med sine spillere som tilhører Top Gun-sjiktet vinner mot Osasuna, er det likevel noe befriende når det også skjer, i dette kaotiske året for katalanerne. Spesielt når kampen skulle være en hyllest til Diego Maradona. Ubeseiret i Champions League og videre fra gruppespill, men en tilsvarende situasjon som Manchester United, der starten i den hjemlige ligaen har gått trått. Les: Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan Ikke på søndag. Braitwaithe og Griezmann før pausen, Coutinho og Messi etter. 4-0.

«The Baddest Man On The Planet» er tilbake denne helgen

14 år etter at han la boksehanskene på hylla er Mike Tyson tilbake. Kampen mot Roy Jones Jr. sendes natt til søndag 29. november på Viaplay. Få hadde for et par år siden trodd de ville få se bokselegenden Mike Tyson tilbake i ringen igjen, etter at han i 2006 gikk det som var hans da siste kamp. Natt til søndag 29. november skjer det som vil være et av bokseårets absolutte høydepunkt, når Tyson møter en annen av de største, nemlig Roy Jones Jr.

Kommunen og brannvesenet fikk klar beskjed – disse fem punktene skal følges opp

Kontrollutvalget inntok en mer enn normal rolle som aktiv pådriver da de fikk oppfølging av selskapskontrollen av Vestfold Interkommunale Brannvesen på bordet torsdag.

Northug: – Tøffe måneder

Petter Northug har den siste tiden vært taus rundt sin form og helse. Det er over tre måneder siden at politiet stoppet Northug i fartskontroll og fant kokain i hans hjem. Nå snakker han ut på sin egen Facebook-profil. – Det har vært noen tøffe måneder, men nå begynner man å få avstand til deg og jeg begynner å bli ferdig med det, sier den tidligere langrennsstjernen. Han fortalte på en pressekonferanse at han kommer til å få profesjonellhjelp for å bli kvitt det han kalte et rusproblem. – Nå begynner ting å bli normalisert.

Nedre Glomma fremstår absolutt ikke som én regionen i jernbanedebatten

«Hva er Fredrikstads rolle i dette arbeidet? Hva med å opptre som en region sammen med Sarpsborg, komme med innspill og være en aktiv deltager i planer og valg av løsninger?»
Les mer om:

Norges første aktivitetsråd – et verktøy for folkehelse

«Å være aktiv på egen hånd bidrar til en robust helse og en sunnere hverdag. Det er dette som er folkehelse i praksis – og det er her potensialet ligger.»
Les mer om:

Vågsbygd Vel og båndtvang

Jeg overtok som leder av Vågsbygd Vel da Pål Friis ikke ønsket å fortsette lengre. Han gjorde sikkert en god jobb på sin måte, men i de senere år har det også skjedd mye positivt. Vellet har vært mer aktiv når det gjelder å møte utfordringer bydelen står overfor.
Les mer om:

Susann forsket på hvem som tåler mest smerter av fotballspillere og utholdenhetsutøvere. Svaret overrasket henne ikke

Forskning viser at idrettsutøvere tåler mer smerte enn de som ikke driver med aktiv idrett. Og noen idretter mer enn andre.
Les mer om:

Norendal usikker på fremtiden

Snowboardprofilen Silje Norendal (27) er usikker på veien videre. Karrieren kan være over hvis hun snart ikke føler seg 100 prosent restituert etter skade. Kongsberg-utøveren ødela i februar i år den ene leggen og ankelen etter et uhell under oppvarmingen til US Open. For noen uker siden fikk hun fjernet 14 skruer og en plate. Norendal har fortsatt smerter i foten. Under tidligere skadeavbrekk har hun alltid sett framover. Nå er hun i tvil om det blir mer snowboard på henne som aktiv utøver. – Nå vet jeg ikke helt. Hvis jeg ikke blir 100 prosent restituert, tror jeg ikke at jeg fortsetter.
Les mer om:

Jabras trådløse propper blir bare bedre og bedre

Og med 85t er endelig aktiv støydemping på plass.
Les mer om:

Slo ut konkurrentene: Dette er Norges Oscar-kandidat

Maria Sødahls film «Håp» er valgt ut som Norges Oscar-kandidat i kategorien Beste internasjonale film. Filmen handler om Anja, spilt av Andrea Bræin Hovig, som midt i en aktiv karriere får en livstruende kreftdiagnose servert på lille julaften.

Chris Brown er på OnlyFans: Slik reagerer nettet

I dag ble Chris Brown en del av nettsamfunnet OnlyFans. Sangeren er dermed i godt selskap med stjerner som Cardi B, Tyga, Bella Thorne, Pia Mia, Mia Khalifa og Blac Chyna. Det spørs om Breezy tenker å dele like grovt innhold som Tyga… Kylie Jenners ekskjæreste postet nemlig et bilde av penisen sin på OnlyFans Chris Brown deler selv nyheten via Twitter https://t.co/HfK8Zhn5EV — Chris Brown (@chrisbrown) November 12, 2020 På Instagram Story deler han en tweet fra en fan som undrer på om Chris Brown kommer til å poste underlivet sitt – eller han bare skal «male og sånn» so u showing dick on

I går åpnet energistasjonen - i dag fikk ordføreren denne mailen av etableringssjefen

Klokka 07 mandag morgen åpnet Aktiv rast og den store energistasjonen på Grenstøl. Etter åpningen har Bård A. Granerud, etableringssjef, i St1 Norge - som driver Shell-stasjonene, sendt brev til Tvedestrand kommune.

Her suser Tore (92) og Sigmund (86) i 100 km/t: – Det er artig å bli gammel

Aldri har den eldre befolkningen i Norge vært mer aktiv, og forskning viser at hardtrening kan forlenge livet. – Adrenalinkick, det er oss, sier to kompiser på til sammen 178 år.
Les mer om:

Ja, vi ønsker aktiv dødshjelp for palliative

Viser til debattinnlegg datert 3. november 2020, der Kristin Ljøkjel Hansen og Rolf Ekenes fra Færder Kristelig Folkeparti spør om vi trenger aktiv dødshjelp?

Hjelpeløs livsbejaelse

Kristin Ljøkjel Hansen og Rolf Ekenes fra Færder Kristelig Folkeparti argumenterer i TB (3.11.) mot aktiv dødshjelp. En vanlig holdning til dette fra livsbejaende mennesker er at det alltid - uansett situasjon og tilstand og livsopplevelse hos den det gjelder - innebærer en kvalitet å leve videre.

– Kommunen må være mer aktiv i arbeidet mot diskriminering og mangfold

Harstad Rødt mener det er på høy tid med en mangfoldsplan, men etterlyser kostnadene i forkant av kommunestyremøtet.
Les mer om:

Nå er det siste finpuss på Grenstøl: Fikk testet ut lekeapparatene

Fredag 13. november var det meningen at Shell og Aktiv Rast på Grenstøl skulle få en staselig åpningsfest. Det blir stoppet av korona, men åpnes skal jo området uansett. Nå skiltene på plass, og aktivitetene behørig testet ut.
Les mer om:

Aktiv dødshjelp - ønsker vi det?

Aktiv dødshjelp er et tema uten enkle svar, skriver Kristin Ljøkjel Hansen og Rolf Ekenes fra Færder Kristelig Folkeparti.

Chelsea angrer som en hund de solgte Tariq Lamptey for småpenger

Brighton rekrutterte høyreback Tariq Lamptey fra Chelsea på Deadline Day i januar 2020 for småpenger, nå et år etter er han er limt fast med superlim på førsteelleveren til manager Graham Potter. Høyrebacken har vært en åpenbaring på et lag som ikke har fungert spesielt bra i starten av denne sesongen. På sine syv kamper har 20-åringen i tillegg til sitt solide forsvarsspill vist han er en aktiv del av angrepet, han har scoret ett mål og tre assist.

Linn Hamre går til ny lederjobb – i virksomheta der hun startet sin karriere

Linn Hamre er ansatt som daglig leder ved Valdres Eiendomskontor AS, Aktiv Eiendomsmegling, og tiltrer stillinga 9. november.
Les mer om:

New Zealand sier ja til aktiv dødshjelp og nei til marihuana

Et flertall av New Zealands velgere sier ja til legalisering av aktiv dødshjelp og nei til legalisering av marihuana i en bindende folkeavstemning.
Les mer om:

New Zealand sier ja til aktiv dødshjelp og nei til marihuana

Et flertall av New Zealands velgere sier ja til legalisering av aktiv dødshjelp og nei til legalisering av marihuana i en bindende folkeavstemning.
Les mer om:

På partnerjakt i disse koronatider

Jeg må si jeg er rimelig aktiv til å være 67 år. I politikk, trening og med barn og barnebarn. Men etter ti år som enke begynner jeg å tenke på at det kunne være bra å bli to igjen. Så kom Covid-19.
Les mer om:

Nå er det klart hvem som skal åpne anlegget her

I midten av november åpner Shellstasjonen og Aktiv Rast på Grenstøl. Åpningen er det en representant for regjeringen som skal stå for.
Les mer om: