Nyheter om Aktiv


Heikki Bjørklund Paltto (24) ble drept i leiligheten sin på Majorstuen

Heikki Bjørklund Paltto (24) ble mandag morgen drept i leiligheten han bodde i på Majorstuen. Avdøde beskrives som en aktiv, raus og morsom gutt av dem som kjente ham.

Ordfører og varaordfører fikk se Røkkes tårn allerede i august

Kjell Inge Røkkes Aker FB drev aktiv lobbyvirksomhet i tiden før «Det store blå» ble vist.
Les mer om:

– Identitetsskapande aktivitet

– 4H kan summerast opp i tre ord – kjekt, sosialt og venner. Viss du er ein aktiv 4H-ar vert du introdusert til noko heilt anna enn det til dømes fotball, handball og korps kan tilby.

Den beste spilleren i fotballens historie vil overta Real Madrid

Det er Sevilla som leder La Liga for øyeblikket foran tre giganter som slettes ikke er komfortable med at de ligger foran. Det er ikke bare at Sevilla sin nye manager Pablo Machín har gjort en kjempejobb, det er også slik at Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid har hentet mindre poeng enn vanlig som gjenspeiles i tabellen. Sevilla: 8. kamper og 16.poeng. Barcelona: 8. kamper og 15 poeng Atletico Madrid: 8. kamper og 15.

Marit Nystuen blir ny daglig leder

Marit Nystuen er ansatt som ny daglig leder hos Aktiv Valdres Eiendomskontor, med virkning fra 15. oktober.
Les mer om:

Vegsjefen legger seg flat om samiske skilt

– Staten og storsamfunnet har sviktet når det gjelder bruken av samisk språk og samiske navn. Vi burde spilt en mer aktiv rolle, innrømmer regionvegsjef Torbjørn Naimak, som lover at samtlige samiske skilt skal være på plass innen våren 2019.
Les mer om:

Skipsfarten er avhengig av forutsigbare rammebetingelser

Vi jobber for at Norge fortsatt skal være en verdensledende sjøfartsnasjon. Vi fører en aktiv maritim politikk og har gjennomført en rekke tiltak for en sterk maritim næring med norske sjøfolk på norske skip.
Les mer om:

Ronald Koeman i ferd med å løfte seg selv og Nederland til gamle høyder

Det spørs hvor mye mer tap det tyske fotballforbundet tåler fra deres landslagssjef Joachim Löw. – De fornyet kontrakten etter at de ble sendt med halen mellom beina ut av VM i Russland i sommer, men det som skjer i Nations League nå er ikke bra for tysk selvfølelse. Lørdag var det klar for en klassisker da Nederland tok i mot Tyskland.  – Begge de to «tidligere» fotball-supermaktene var i poeng nød. Tyskland spilte 0-0 i deres oppgjør mot de franske verdensmesterene, mens Nederland gikk på et 2-1-nederlag mot Didier Deschamps ‘tropper.

Mor Hege var skeptisk. Men onkel Rasmus gav seg ikkje før Tobias blei med i kampsportgruppa

Tobias Lode (10 1/2) har ryggmergsbrokk, og er aktiv i Nærbø Makotokai Kampsportklubb.
Les mer om:

Dårlige utsikter for verdifullt Barcelona-kne

Samuel Umtiti fikk seg en smell i kneet i kampen mot Leganes tidligere i sesongen. Dette har holdt franskmannen ute fra storoppgjørene mot Athletic Bilbao, Tottenham og Valencia. Men det blir verre. Ifølge Diario Sport er kneet til Barcelonas forsvarsklippe skikkelig ute av drift, og det kan ta flere måneder før 24-åringen er tilbake på banen. Blir lite av dette fremover. (foto: umtiti, twitter) Behandlingen så langt av kneet har ikke vært noen suksess, og det ser derfor ut til at det går mot en operasjon. Barcelona trenger deg og kneet ditt.

Om liv og aktiv dødshjelp

Les mer om:

Lavmælt feiring av livet

Siden 1967 har 70-årsjubilanten Inger Johanne Nygren fra Kråkerøy vært en aktiv del av kunstens verden.
Les mer om:

Fra Drengsrud mot jockeytoppen

Hun var aktiv håndballspiller og avtjente sin verneplikt i Rena leir. Nå er 22-årige Kaia Sofie Ingolfsland fra Drengsrud jockeylærling med suksess. Søndag, på Øvrevolls stordag, klatrer hun igjen opp på hesteryggen.
Les mer om:

Strategiseminar i miljøforumet

Strategiseminaret på Steinhoggermuseet forleden bød både på tanker om linjene fremover, et lite tilbakeblikk, medlemsverving og ikke minst en aktiv holdning til høringsuttalelser og aktuelle samferdselssaker.
Les mer om:

For dyrt for Barcelona, Neymar i skytteltrafikk som megler

Manchester United har ikke tenkt til å selge deres superstjerne Paul Pogba billig og de vil mye på grunn av VM i Russland og ikke prestasjonene på Old Trafford trolig få det de krever.  Paul Pogba eller Jose Mourinho? Paris Saint-Germain brøt alle rekorder da de i fjor sommer hentet Neymar i Barcelona, nå vil de trolig snappe Paul Pogba foran nesa på Barcelona, mye på grunn av både høy prislapp og en betydelig lønnskostnad. Les: Sky Sports sjekket ut ryktene om at Mourinho får sparken Paul Pogba skal ha fortalt at han 100% sikkert slutter i Manchester United i januar hvis Jose Mourinho fortsat

– Drømmen er at alle lykkes(pluss)

Kåre Bjørnar Olsen i Aktiv Lyngen orienterte kommunestyret om driften i organisasjonen.
Les mer om:

Marit Knutsdatter Strand er i gang igjen - stilte spørsmål på dag én

Marit Knutsdatter Strand er aktiv fra første stund på Stortinget. Hun har stilt følgende spørsmål til ministre mandag og tirsdag:
Les mer om:

Sjekkliste for KrF: Aktiv dødshjelp, «imamsleiking» og frislipp av alkohol

Tidligere KrF-politiker i Østfold har seks punkter han ber kritikere av Hareides nye partilinje sjekke.
Les mer om:

Pris til Loe Sparboe

Sigrun Loe Sparboe får Ole Vig-prisen 2018 for sin rolle som utøvende musiker og som aktiv i kulturarbeidet i Harstad.
Les mer om:

Fryktar Volda sentrum vert aude(pluss)

– Dette er ein aktiv måte å leggje ned Volda sentrum på. Det var feil spørsmål som vart stilt for ti år sidan då svaret var å lansere Voldatunnelen.
Les mer om:

Aktiv læring med gym i mattetimen

Elevene får nå mer fysisk aktivitet i skoledagen. På Sande skole opplever elevene at gym kan gjøre teoretiske fag litt kjekkere.
Les mer om:

Smertelindring når ikke frem til trengende

DEBATT: Jeg er sikker på at dersom velferdstjenestene ikke var under press, ville temaet aktiv dødshjelp ikke være så påtrengende som det er nå.
Les mer om:

Anne-Grethe ble et verdifullt pusterom

Med sju måneder gamle tvillinger og en aktiv to åring ble det lite søvn. – For oss ble Anne-Grethe et verdifullt pusterom, sier Linda Nymoen.
Les mer om:

Frp-samarbeid er aktiv dødshjelp for Knut Arild Hareides KrF

Hareides nye bok er et ønske om mer politikk for de fattige, flyktninger og klimaet. Helst uten Frp.
Les mer om:

Derfor bør du lære nye ting hele livet

Den mest effektive hjernetrimmen er å lære nye ting. Og ifølge ekspertene er en aktiv hjerne en sunn hjerne.
Les mer om: