Nyheter om Aktiv


– Molde har alt som skal til(pluss)

–Tida for et jazzsenter er overmoden. Og vi har alt som skal til, for å synliggjøre Molde historisk, som aktiv jazzby i dag, og videre inn i framtida, sier styreleder i Moldejazz, Stein Berg Oshaug.
Les mer om:

– Hun skapte mye smil rundt seg

– Hun var en flott, smilende, inkluderende og aktiv jente. Hun formidlet mye glede.
Les mer om:

– Khadra skapte mye smil rundt seg(pluss)

– Khadra var en flott, smilende, inkluderende og aktiv jente. Hun formidlet mye glede.
Les mer om:

«Jeg knuser deg», «håper egentlig at du dør med kreft og smerte»

Ringsakermannen truet tre personer. Blant dem ei kvinne som ledet en frivillig organisasjon han var aktiv i.
Les mer om:

Svensk skjærgård – aktiv ferie og total frihet

Utforsk et fritt liv på sykkel og loffing mellom ti øyer nord for Göteborg.

Barn med aktiv start på sommerferien

«Er det klart? Nå kommer jeg!»
Les mer om:

«Counter-Strike» alene er større enn sjakkforbundet

Til tross for at Magnus Carlsen har rekruttert kraftig til sjakkforbundet i det siste er e-sport i så stor vekst at en enkelt del «Counter-Strike» er større.  Pressfire har gjennomført en undersøkelse for å finne ut av hvor stort egentlig e-sport er i Norge.  – Vi vet fra før at det diskuteres hvorvidt e-sport skal være en del av idrettforbundet og det siste året har fotballklubber over hele landet laget lag. Les: ESPN: Englands rikeste har gitt opp Chelsea – kjøper nå annen klubb Pressfire har hatt følgende metodikk: For å samle norske deltakere innen e-sport gikk vi gjennom nesten alle turn

Vil ha næringslivet med på Aktiv Rast

-Grenstøl ligger godt plassert mellom Kristiansand og Grenland, slår etableringssjef Bård A. Granerud i St1 fast. Veiserviceanlegget han håper å kunne åpne her neste sommer, er et av de aller største prosjektene til St1. Mandag møtte han kommunens arealplanlegger Andreas G. Stensland for å diskutere Aktiv Rast.

Gjør som Märtha Louise

Den lyssky stjernen har en aktiv karriere innen sprangridning.
Les mer om:

Disney-stjerne er død, bare 20 år gammel

Cameron Boyce ble bare 20 år gammel. Familien til Disney-skuespilleren bekrefter nyheten til ABC News via en talsperson. – Det er met et tungt hjerte vi i dag må melde at vi i morges mistet Cameron, sier familien til Cameron via en pressemelding. – Han gikk bort i søvne etter et anfall som var et resultat av en pågående medisinsk tilstand som han ble behandlet for.

19 år gammel polsk keeper fra Chelsea til Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain har signert den 19 år gamle keeperen Marcin Bulka fra Chelsea. Han har skrevet under på en toårskontrakt med pariserne frem til 2021. «Etter min erfaring i England vil jeg gjøre mitt beste for å fortsette fremgang her med en fantastisk tropp og spesielt sammen med knallsterke keepere.» sier Bulka til PSG sine sider. Les: Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United #WelcomeMarcin Welcome to Paris @marcin_bulka !

Johan (86) og Baldur (30) fyller år: - Man skal aldri klappe en hest, bare stryke(pluss)

Helt siden 1993 har Vigtil islandshester kunne tilby ridning for rideglade fosninger. En av hestene har vært med siden dag én og er fortsatt aktiv.
Les mer om:

Blir årets utgave den siste store?

Etter at årets Roskilde Festival har pakket sammen lørdag 6. juli starter utgraving av grus på store deler av festivalens campingområdet, skriver danske TV 2 Lorry. Utgravingene vil få store virkningen for festivalens kapasitet allerede fra 2020, og festivalen vil bli mindre med tiden. – Vi er bekymret.

Oslo tildelt VM i bryting

1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i VM i bryting i Oslo 2021. Det internasjonale bryteforbundet (UWW) har tildelt Norges Bryteforbund (NBF) VM i bryting i Oslo i 2021. Dette blir ett av de største idrettsarrangementene som er arrangert i Norge siden OL på Lillehammer. Les: Neymar, verdens største fotballattraksjon – uønsket i Spania! Forventer 40 000 tilskuere VM vil gå over ni dager, og skal etter planen arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo i oktober 2021. Det er forventet 40 000 tilskuere, og 225 timer TV-sending vil generere rundt 170 millioner TV-seere.

En aktiv miljøpolitikk

Les mer om:

Skal vi kunne velge døden selv?

SAKPROSA: Debatten om aktiv dødshjelp er nesten fraværende i det politiske Norge. Denne boken gir argumenter for å endre dagens lov.
Les mer om:

Lyst til å sove under åpen himmel? Aktiv Fritid lanserer nytt tilbud

– Ønsket mitt er å la folk få en friluftsopplevelse i trygge rammer.
Les mer om:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er valgt til leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) er valgt til ny leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret. – Det er først og fremst en stor ære å få lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere. Når det gjelder min rolle i Idrettsstyret forventer jeg en bratt læringskurve, sier Uhrenholdt Jacobsen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen erstatter Kjartan Haugen som har vært leder av utøverkomiteen. – Kjartan har vært en ekstremt dyktig leder, og det er store sko å fylle.

Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti

Leeds manager Marcelo Bielsa har gitt både inspirasjon og selvtillit nok til klubben som befinner seg i Championship at de føler seg som en del av de store gutta, de kastet seg over telefonen og ringte keeperlegende Gianluigi Buffon da han avsluttet sin tid i Paris Saint-Germain.

Pris til Dans Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Amfelia og Oskar-prisen er et initiativ fra Amfi-senterkjeden og skal gå til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Det er senterets kunder som har nominert og stemt frem vinneren på stand og senterets facebook-side, og i år var det Dans Fauske som fikk flest stemmer.

«Idrett og friluftsliv er fantastisk, men kan vi gjøre det smartere?»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vi i Nordre Aker vil også ha en utlånsordning for sports- og friluftsutstyr. I dag er bydelen vår faktisk den eneste i Oslo uten utlånsordningen BUA. Erfaringer fra andre steder viser at dette er et svært populært tilbud.Nordre Aker er en bydel med en aktiv befolkning og store muligheter for sports- og friluftsliv.

Hun er ny leder i Svalbard Turn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Silje M. Hagen er ansatt som ny daglig leder i hele Longyearbyens idrettslag. Kontrakten ble signert i forrige uke, og hun begynner i jobben 1. august.- Vi er veldig glade for at hun blir vår nye daglige leder, sier styreleder Paul Lutnæs.Han er sikker på at Hagen kommer til å fortsette å holde den gode kursen Svalbard Turn har hatt de siste årene.

Penelope (14) og Anne Stine (24) er ledestjerner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Det er Dagens Næringsliv og magasinet D2 som står bak den nylige kåringen av Ledestjerner - 30 under 30 som vil gjøre verden mer bærekraftig gjennom ideer, handlekraft eller lederegenskaper.

Frivillige hender gir økt frihet og gode lokalsamfunn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For noen er det også et pusterom fra vanskelig forhold i hjemmet. Tiden man bruker på aktiviteter etter skole er en viktig arena for sosiale relasjoner. I Svømmehallen, i korps og kor, i klatreveggen, på fotballbanen, i speidergruppa, i ungdomsklubben eller på kulturskolen møter man flere likesinnede.