Nyheter om Akseptere


Hytteeieren saksøkte staten for å få beholde ulovlig terrasse – det ble dyrt

Hytteeier Ronny Jensen ville verken akseptere kommunens pålegg eller Statsforvalterens stadfestelse av pålegget om å rive det meste den ulovlig bygde plattingen i betong. Han tok saken til retten og saksøkte staten. Der tapte han. Det kostet over 336.000 kroner i saksomkostninger og advokatutgifter. I tillegg må han rive store deler av betongplattingen.
Les mer om:

Opplysninger til VG: Kaasa nærmer seg Molde – Odd i ferd med å akseptere bud

Odd er i ferd med å godta Moldes bud på midtbanespilleren Markus Kaasa (24). Dermed tyder det meste på at han blir Molde-spiller.
Les mer om:

Det hjalp ikke å jekke opp tilbudet på Sven Botman for andre gang heller

Newcastle vurderer om de skal gi et tredje bud på Sven Botman etter at et stort andre bud på spilleren – angivelig verdt 29,2 millioner pund – ble avvist av Lille. Magpies har ikke kastet bort tiden sin på å styrke troppen, med Kieran Trippier allerede om bord. Den svært reelle trusselen om nedrykk overskygger redselen for å eventuelt bryte de økonomiske reglene og utestenges fra Europa. – Det skal shoppes og det skal hoppes hard. Manager Eddie Howes kommer til å få «alt» som trengs for å unngå nedrykk.

Vi må akseptere at noen ikke vil ta vaksinen

Uvaksinerte opplever et massivt press om å la seg vaksinere, men vi må akseptere at folk har rett til å bestemme selv. Det betyr også å akseptere at enkelte ikke vil ta vaksinen.
Les mer om:

Manchester City ber Sergio Aguero komme tilbake

Sergio Aguero kan returnere til England etter at Manchester City har tilbudt han en ambassadørrolle til den argentinske spisslegenden. – Det planlegges en statue utenfor Etihad Stadium av Sergio Aguero, men det stopper ikke der, de ønsker også å gi klubbens største målscorer gjennom tidene en gylden jobb. 33 år gamle Sergio Aguero ble tvunget til å trekke seg fra fotball forrige måned etter å ha utviklet en udiagnostisert hjertesykdom. Han meldte overgang fra Manchester City i fjor sommer for å spille for sin barndoms drømmeklubb Barcelona.

Fredrikstad-folk raser etter svarte TV2-skjermer som følge av forhandlingsbrudd: – Det er vanskelig å akseptere

Brudd i forhandlingene om TV-rettigheter gjør at mange Fredrikstad-seere må karre seg gjennom romjulen uten TV2.
Les mer om:

Ruud-møte røk: – Vet ikke den offisielle grunnen

Det er uvisst om tennisstjernen Novak Djokovic blir å se i Australian Open i januar. En lagkamerat sier at verdenseneren gjerne vil spille i storturneringen. Djokovic bestemte seg onsdag for å droppe ATP Cup i Sydney kommende helg. Der skulle verdenseneren møte Casper Ruud i første kamp. Istedenfor blir det Dusan Lajovic som stiller opp mot nordmannen. – Dessverre var han ikke i stand til å delta i ATP Cup.

Sky Italia: Lorenzo Insigne fristes av et totalt overraskede tilbud

Insigne er europamester med Italia og en av Serie As vasseste angrepsspillere med sine 114 scoringer og 91 assists på 415 kamper i Napoli-drakt. Fortsatt 30 år ung bør italieneren minst ha en håndfull gode sesonger foran seg. Napoli gjør alt for å beholde kapteinen, men forhandlingene om forlengelse på kontrakten med utløp til sommeren har gått i stå. Nå har et overraskende tilbud kommet som skal friste Insigne til å forlate Europa. Vi er vant til at spillere trekker til Kina eller midtøsten for å fylle sparekontoen noen sesonger, der det sportslige er mindre viktig.

Fosen-dommen: – Regjeringen legger opp til å overprøve Høyesterett

Kraftige reaksjoner på brev fra regjeringen om hvordan dom fra Høyesterett skal følges opp. Staten led et sviende nederlag, men ser ikke ut til å akseptere tapet, mener reindrifta.

– Han må akseptere situasjonen

Mikel Arteta ville ikke avsløre de konkrete episodene som førte til at han fratok Pierre-Emerick Aubameyang kapteinsbindet.
Les mer om:

Retten har konkludert: Fossen gard må finne seg i å vere turmål

Søskenpar gjekk til sak då fjellgarden deira dukka opp i turbok. No har retten konkludert: Det må dei akseptere, og dei må betale sakskostnadane.
Les mer om:

Sonja Iren (22) har 70.000 følgere: – Det har vært en reise å bli komfortabel i egen kropp

Sonja Iren Johnsen (22) fra Leirfjord har brukt tid på å akseptere seg selv. Noen dager kommer hun ikke helt i mål. Likevel bruker Johnsen tiden på å hjelpe andre til samme aksept – med seg selv som eksempel.

– Kan ikke akseptere en avtale som gir oss dårligere forhold

SKIEN: – Bare for å ha det klart, vi motsetter oss ikke å undertegne en leieavtale med kommunen. Men vi kan ikke akseptere en avtale som gir arbeidsstuene økt arbeidsmengde og redusert tilgjengelighet.
Les mer om:

Barcelona kan bli tvunget til å selge nybakt Golden Boy vinner

Allerede har Barcelona måttet slippe Luis Suarez, Lionel Messi og Antoine Griezmann på grunn av klubbens vanvittige gjeld. – Det er noe alle vet, rart egentlig at ikke flere har benyttet sjansen til å gjøre et varp i kriseklubben. Bayern München er klar med opportunistisk tilbud på Barcelona-vidunderbarnet Pedri, som vil dra nytte av den katalanske klubbens alvorlige økonomiske stilling. – Vi kan garantere at budet vil være milevis unna utkjøpsklausulen på 1 milliard euro.

Internt dokument avslører: Mistenker feil på begge motorene: Pilotene oppfordres til å ha høyere terskel for å akseptere redningsoppdrag

Selskapet vil ikke konkludere med årsaken til nødlandingen. Inntil videre oppfordres pilotene til å være restriktive med å godta oppdrag.
Les mer om:

Bygda som ikke vil stoppe på 999

I Beiarn nekter de å akseptere at bygda skal tømmes for folk og fe. Nå skiter de i hva folketallet er og hva forskerne sier.
Les mer om:

Mundo Deportivo: Denne gangen har ikke Manchester United tenkt å gi seg

Historien om Ousmane Dembélés opphold på Camp Nou er preget av alt annet enn solskinn. Likevel gikk Xavi høyt ut på sin første presskonferanse og bekreftet at forlengelse med franskmannen hadde høy prioritet. Nå får den nye Barcelona-manageren kamp om signaturen til 24-åringen. Dembele har de siste to sesongene vært linket til Manchester United, ifølge ulike spanske medier var det franskmannen som nektet å forlate Camp Nou. Til sommeren kan vingen Barcelona betalte rundt milliarden for å hente fra Dortmund, spasere ut porten som free agent.

Klima angår Kirken

Kirken ber regjeringen stanse oljeleting. Noen politikere kritiserer dette for utidig innblanding, men norske partipolitikere må akseptere at klimasaken angår Kirken.
Les mer om:

Van Gaal prøver å overbevise seg selv om at de har det beste utgangspunktet mot Norge

Det var en stor opplevelse å få med seg stemingen på Ullevål på lørdag kveld. Det er lenge siden vi har vært så optimistiske sammen med over tjue tusen andre fotballentusiaster. Rammen var perfekt, og Latvia var motstanderen vi forrige gang hadde full kontroll på. Vi er fortsatt slitne etter den emosjonelle berg-og-dalbanen der Norge startet tamt og famlende, før andre omgang endte med en ustoppelig strøm av panikkartede norske angrep uten belønning.

– Vi må akseptere vindmøllene eller se befolkningen dø ut. Dersom vi fortsetter i dagens spor er det ikke noe håp

– Det er skrifta på veggen, sier tidligere ordfører i Sør-Varanger, Rune Rafaelsen om tallene som viser at befolkningen i flere kommuner i Troms og Finnmark er i ferd med å dø ut.

Alltid visst hun ville bli kunstner

Elisabeth Bourne har funnet sin plass på Svalbard. Gjennom kunsten hennes forteller hun sin personlige historie om tap, forandring og transformasjon. Og om hvordan hun har lært å akseptere.
Les mer om:

Liverpool sparte Diego Simeone for «Manchester United-sifre»

Etter den eksplosive stemingen på Metropolitana i første Champions League møte mellom Klopp og Simeone, forventet vi at det ville eskalere ytterligere på Anfield på onsdag. Det ble knalltøft, men for Atetico ble dette kvelden der de kunne være takknemlige for at det ikke ble «Manchester United-sifre» mot Liverpool. Felipe måtte gå av banen med rødt kort allerede før pause, men da hadde allerede Liverpool med Diogo Jotas og Manés scoringer sørget for at kampen delvis var over.

Antonio Conte har tatt med seg sin beste signeringspenn på Londonflyet

Etter bare fire måneder i stillingen fikk Nuno Espirito Santo sparken av Tottenham mandag. Nå er det mye som tyder på at Antonio Conte snart tar over som ny manager for London-klubben. Britiske medier melder at Tottenham allerede er i sluttforhandlinger med Conte. ESPN melder at den italienske manageren satt på flyet til London i ettermiddag for å signere for klubben. Spurs-sjef Fabio Paratici har satt i gang papirarbeidet og har i kveld hatt et kort møte med Conte.

Kjæresten til drepte Einár: – Hjertet mitt blør

Den svenske rapperen Einár (19) ble brutalt skutt og drept på åpen gate i Stockholm. Nå bryter kjæresten Alexandra Torgrip (19) tausheten: – Kommer aldri akseptere at du ikke lever videre med meg.
Les mer om:

Skyver på ny svømmehall: - Summene går ikke i hop

PORSGRUNN: Først i 2024 har rådmannen satt av penger til ny svømmehall på Heistad. - Tungt å akseptere politisk, varsler Trond Ingebretsen (Ap).