Nyheter om Akseptere


Anker barnevern-frifinnelse

Påtalemyndigheten vil ikke akseptere at Oslo kommune går fri i saken der retten kom til at barnevernet begikk grove brudd på tjenesteplikten overfor en jente.

Huset får stå, men hagen ryker: – Vil aldri akseptere dette

«Kan du ikke bare legge deg litt tidligere?» Dette bør du heller si hvis du vil gi ungdom gode søvnvaner.
Les mer om:

Hege Riise ut mot OL-president: – Skal ikke akseptere det

Hege Riise tok et oppgjør med Japans OL-president etter uttalelser han kom med om kvinner denne uken. Tirsdag ledet hun sin første pressekonferanse som England-trener.
Les mer om:

Stort flertall for å beholde Kløfta-Nybakk: – Jeg er glad for at vi nå har fått et tydelig signal fra årsmøtet vårt

Ullensaker Arbeiderparti sier ja til videre interkommunalt E16-samarbeid, men mener det må legges fram tungtveiende ny informasjon hvis Ullensaker skal akseptere en annen løsning enn gjenbruk av motorveien mellom Kløfta og Nybakk.

– Nei til utbygging på Fremre Mo vil vere ein strategisk skivebom(pluss)

Dårlegare trafikktryggleik, verditap, farleg skuleveg, tap av ringrute og den framtidige utviklinga av Ørsta sentrum er moment som gjer at Bjarne Solbakken har det vanskeleg for å akseptere skrinlegging eller endring av reguleringsplanen på Fremre Mo.

Klar tale til hvordan rutetilbudet bør se ut: – Vi kan ikke akseptere et redusert tilbud

Etter at Nordland fylkeskommunen har overtatt anbudet på det såkalte FOT-rutene, er NHO tydelige på spesielt to ting.
Les mer om:

Dødsulykken på E8 vekker vonde minner for Ramona Lind: – Vi har vent oss til å akseptere en lavere standard

For Ramona Lind ble søndagens ulykke, som skjedde kun et par mil fra der sønnen Charlie krasjet i 2019, en påminner om vintervedlikeholdet fremdeles er elendig.
Les mer om:

Glimt trekker seg fra forhandlinger

Bodø/Glimt melder at klubben har trukket seg fra forhandlingene om en overgang for den danske spissen Kasper Junker til en tyrkisk klubb. – Tilbudet som kom fra klubben var på et tilfredsstillende nivå rent økonomisk, men en overgangsavtale skal også ha et innhold og en struktur som klubben kan akseptere, skriver Bodø/Glimt i en pressemelding gjengitt i Avisa Nordland. Klubben peker på at det spesielt gjelder «tilstrekkelig sikkerhet for at overgangssummen blir betalt, og at overgangen er rammet inn i en kjent og normal struktur».

Bayern München har tatt kontrollen – skaffer seg midtstopperen rivalen river seg i håret av å miste

Den franske midtstopperklippen Dayot Upamecano har hatt litt av en reise det siste året. En av de største profilene hos Nagelsmann, forlengelse av kontrakt med Bundesliga-klubben – samtidig som han fortsatte å prate om andre klubber som frister. På lørdag ble det klart at RB Leipzig var satt på sidelinjen. For nå handler det om Bayern München og Upamecano.

– Vi er ikke mot Kjerringsundet, men mot Møreaksen (pluss)

• Vi er ikke distriktsfiendtlig eller mot veg over Kjerringsundet. Det er Møreaksen vi ikke kan akseptere, sier MDGs gruppeleder i fylkestinget, Carl Johansen. MDG vil se andre løsninger for Kjerringsundet.
Les mer om:

Nekter å godta sin nye president: – Jeg kommer ikke til å akseptere ham

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Joe Biden sier han vil være en president for alle amerikanere. Men den pensjonerte veteranen Gordon Diehl anerkjenner ikke sin nye president.

Spanske Sport: Manchester United er forbi Barcelona i kampen om brasiliansk superving

I november 2019 fikk speidere fra de europeiske storklubbene se noe helt spesielt. Gabriel Veron is the new star! Siden debuten, har den nå 18-år gamle høyrevingen blitt et av de heiteste målene i sambaens hjemland. Ifølge spanske Sport har Barcelona blinket ut Veron som en av de neste store, men den spanske avisen hevder presidentvalget i klubben, den 24.

Sandra Lyng forsvarer mammakroppen på Instagram: – Faktisk, er det ganske rått!

Ofte må man akseptere at kroppen aldri vil bli den samme igjen. Og det er jo helt greit, skriver artisten.
Les mer om:

Den første United-exiten gjøres klar

Manchester Evening News liker å være best i klassen på hva som skjer bak kulissene hos United. Nå hevder lokalavisa en ferdigforhandlet første overgang står for januar-døren. Timothy Fosu-Mensah har gått lei av å bli holdt utenfor action hos Solskjær. Kontrakten med United løper til sommeren, og 23-åringen skal ha takket nei til tilbud om forlengelse. Mer av det samme var ikke akseptabelt for nederlenderen.

Venter de unge at vi bare skal akseptere det som skjer, og så attpåtil synes synd på dem?

Hva om det var du som, uke etter uke, tilmed måneder, ikke kunne ta imot besøk fordi det var for stor risiko for smitte?
Les mer om:

Taper Mourinho i FA-cupen kan han delvis takke Liverpool og Everton

Egentlig er dette et hyggelig historie, men kunne ikke dy oss fra å leke litt med overskriften. Det er den knøttlille Non-League-klubben Marine i Liverpool som på søndag skal opp mot Tottenham i søndagens FA-cupkamp. Klubben holder til ikke mange milene fra Anfield og Goodison Park, og skal kjempe mot giganten som ruver 161 plasser over seg i det engelske ligasystemet. Så kom nedstengingen, så kom frosten.

Uvirkelige bilder fra Washington(pluss)

«Når en politisk leder nekter å akseptere demokratiets klare spilleregler blir situasjonen kaotisk og farlig. »

Siem-løsning henger på Brasil-banker

Siem Offshore strever med å få långivere til å akseptere aksjer som oppgjør for gjeld. De vrangeste er to banker i Brasil.
Les mer om:

Steve Bruce forteller sannheten om Newcastle

I sommer var Newcastle en av de hotteste klubbene i engelsk presse. Overtagelsen av nye eiere stinne av oljegryn lå rett rundt hjørnet, og stjerne-manager og stjernespillere var varslet å stå i kø foran St. James´ Park. Så gikk all luft ut av ballongen, og Steve Bruce sto igjen med jobben med å lede den stolte, men akk så skakkjørte klubben. På Boxing Day ble det 2-0 tap mot Manchester City, noe som i seg selv ikke skulle være noen krise.

Gerrard kan endelig få et stort nok plaster til 2014-såret

Selv de mest ihuga Celtic-supporterne har så smått begynt å akseptere at Steven Gerrard vil lykkes med med å sende Premiership-trofeet til den «gærne siden av byen». For Liverpool-legenden blir en ligatriumf spesielt viktig etter en seks år lang «fotballdepresjon». For det var i 2014 Steven Gerrard så får seg å avslutte karrieren med et seriegull med Liverpool. Alt så ut til å gå veien, helt til Liverpool skulle opp mot Chelsea i tredjesiste runde. Gerrard gled på den sleipe gressmatta og serverte Chelsea 1-0 scoringen (ble 2-0 til gjengen fra Stamford Bridge).

Bayern München tapte kampen om David Alaba

Oliver Kahn har jobbet steinhardt for å beholde stammen hos verdens beste lag, men har måttet innse at de største trofeene ikke er nok. Først gikk Thiago Alcantara, nå er David Alaba på vei ut døra. Med en kontrakt som løper ut i sommer har Bayern München hatt press på seg i forhandlingene med østerrikeren. På lille julaften resignerte Kahn. Les: West Ham bunkrer opp med dansk dynamitt -Vi har hatt den røde løperen rullet ut for David Alaba og strakk oss til grensene våre.

Steinar (Sp) vil gjøre noe med denne overgangen: – Den løsningen vi har i dag er ikke til å leve med

– Vi kan ikke akseptere en jernbaneovergang med bommer i Halfdan Wilhelmsens alle slik som i dag. Her må det på plass en planfri kryssing, sier Steinar Solum (Sp).
Les mer om:

Milliardene i Bymiljøpakken: Nå er de enige om pengebruken

Nord-Jæren: Nye kostnadsmål for prioriterte vei- og kollektivtiltak som staten kan akseptere, er nå vedtatt. Sykkelstamveien fullføres til Oalsgata, Bussveien Sunde – Risavika beholdes, lengre kulvert kan trolig bygges på Tasta og E39 Hove-Osli nærmer seg igangsetting.
Les mer om:

Milliardene i Bymiljøpakken: Vi bruke 560 millioner på ny E39 Hove-Osli i Sandnes

Nord-Jæren: Nye kostnadsmål for prioriterte vei- og kollektivtiltak som staten kan akseptere, er nå vedtatt. Sykkelstamveien fullføres til Oalsgata, Bussveien Sunde – Risavika beholdes, lengre kulvert kan trolig bygges på Tasta og E39 Hove-Osli nærmer seg igangsetting.
Les mer om: