Nyheter om Akkord


Derfor blir mange nyere elbiler rett og slett vraket

– Dette går på akkord med sunn fornuft.
Les mer om:

Slapp inn seks mål mot erkerivalen. Endre spillestil? Ikke Marcelo Bielsa.

Leeds gikk fra himmel til helvete på fem dager. For manager Marcelo Bielsa er det ikke aktuelt å gå på akkord med egen filosofi.
Les mer om:

Slapp inn seks mål mot erkerivalen. Endre spillestil? Ikke Marcelo Bielsa.

Leeds gikk fra himmel til helvete på fem dager. For manager Marcelo Bielsa er det ikke aktuelt å gå på akkord med egen filosofi.
Les mer om:

– Dersom han ikke aksepterer det, så må han begå et statskupp

Eksperter sier at Trump må gå på akkord med demokratiets kjerneverdier, dersom han ikke godtar resultatet fra presidentvalget.
Les mer om:

by:Larm 2021 flyttes – her er den nye datoen!

by:Larm 2021 blir mye senere enn planlagt. Festivalen skulle egentlig gått av stabelen på en rekke scener i Oslo 4.-6. mars 2021, men for få minutter siden bekreftet arrangørene at neste års konserter utsettes med et halvt år. Neste år blir det dermed by:Larm på høsten i stedet for vinteren. by:Larm bekrefter via en pressemelding at endringen skjer på grunn av usikkerheter knyttet til pandemien  2021 nærmer seg, og vi så fram mot den 24. vinteren med by:Larm i kalenderen – det sentrale samlingspunktet for norsk og nordisk musikkbransje. Det skulle være vinterens høydepunkt.
Les mer om:

ANALYSE: Hva den nye Concorde-avtalen betyr for formel 1

Etter måneder og måneder og måneder med diskusjoner og diskusjoner, har Formel 1s 10 lag nå gått med på vilkårene i et nytt dokument, kjent som Concorde-avtalen, som binder dem til verdensmesterskapet i ytterligere fem år. Her er hva det betyr for sporten. Hva innebærer Concorde-avtalen? Det er en kontrakt mellom Formel 1, styrende organ FIA og lagene som ønsker å konkurrere i F1 verdensmesterskap.

Fjerner kilometerstand fra åpne data: – Kan ikke gå på akkord med personvernet

Kilometerstand som blir rapportert inn til Statens vegvesen ved EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll), vil ikke lenger ligge åpent tilgjengelig på nett. Endringen skjer i løpet av august.
Les mer om:

Selv presidenter som har røket ut etter én periode, lå bedre an enn Trump gjør nå

KOMMENTAR: Skal Trump vinne presidentvalget, må han legge seg inn mot sentrum og kapre illojale velgere i de riktige delstatene – uten å gå på akkord med sine egne, høyreradikale kjernevelgere. Det kan bli vanskelig.
Les mer om:

Regjeringen legger lovarbeid ut på anbud

Nærings- og fiskeridepartementet legger oppgaven ut på anbud når ny lov for foreninger skal lages. På akkord med departementets selvstendighet, mener Ap.
Les mer om:

– De har forsikret oss om at OL ikke skal gå på akkord med liv og helse

Verken Kristin Kloster Aasen, IOC-medlem, eller Birgit Skarstein, medlem i utøverkomitéen, vil ta tydelig stilling til om OL bør utsettes eller ikke.

Autoritært og farlig fra Oslo MDG

LEDER: Vi må klare å håndtere klimakrisen uten å gå på akkord med menneskerettighetene eller rettsstatens liberale prinsipper.
Les mer om:

OL-håpet Blummenfelt signerte omstridt avtale med Bahrain: – Vil bli brukt politisk

Fra og med januar i fjor var det steile fronter mellom OL-håpet Kristian Blummenfelt (25) og Norges Triatlonforbund om en privat sponsoravtale med et lag tilknyttet kongedømmet Bahrain. Nå har saken fått en løsning – uten at forbundet føler de har gått på akkord med egne prinsipper.
Les mer om:

Meinings mot i alle fargar

– Alle har jo meiningar. Men me er redde for å stikka oss fram. Det blir oftast til at me sit heime og kaklar. Me har litt å læra av franskmennene. Dei er ikkje redde for å gå ut og gi klar beskjed. HO ER HALVT OPPE i ståande. Skjenker kaffekoppane våre fulle av rykande svart kaffi mens ho snakkar. Forsikrar at ho ikkje lengtar etter gateslag. Men: gule vestar kunne ein trengt av og til slik at dei som styrer og har med det, får greie på kva folk meiner.

Er kvalitet viktigst, liksom, Ap?

DEBATT: Beklager, Arbeiderpartiet, men det blir veldig lite troverdig å si at dere ikke vil gå på akkord med kvalitet og bomiljø på Madla–Revheim når det var akkurat dette dere gjorde i Jernalderveien i bystyret i «Gamle» Stavanger mandag 9. desember.

Kvalitet er viktigst i utbyggingen av Madla-Revheim

DEBATT: I motsetning til Venstre er Ap ikke villige til å gå på akkord med kvalitet og bomiljø når vi skal bygge en ny bydel på Madla-Revheim. Derfor sendte det nye politiske flertallet et av delfeltene (B1) i utbyggingen tilbake for videre bearbeiding.
Les mer om:

Frisk eplesatsing på Fuglestein

Garden ligg fint til, sørvendt med utsikt til Ombo og Ombofjorden. Fuglestein ligg perfekt til når det gjeld å nytta naturens goder til å dyrka frukt, der Jelsafjorden går over til Erfjorden. Sjølv om Fuglestein ligg lagleg til, har det vore mykje arbeid før dei 17 000 trea kunne plantast på felta dei ulike stadene på garden. I dag har han 53 dekar med frukt, det vil seia 40 dekar med ulike eplesortar og resten pære. Rundt rekna fire millionar kroner har han investert.

Roxel Tekniske ber om konkursbeskyttelse

Roxel Tekniske er i trøbbel. Ti kreditorer har takket nei til den frivillige akkorden. Nå søker selskapet hjelp til tvungen akkord hos Stavanger tingrett og får konkursbeskyttelse.
Les mer om:

Roxel Tekniske har 44 millioner utestå­ende og ber om akkord

Roxel Tekniske har likviditetsproblemer. 133 arbeidsplasser er berørt. - To-tre store kunder betaler ikke for utført arbeid. Vi må be om akkord, sier styreleder Dag-Øyvind Meling.
Les mer om:

Bohinen gikk på akkord med egne prinsipper da Gueye kom inn: – Et jævlig valg

Lars Bohinen hadde egentlig vraket Pape Habib Gueye til kamptroppen mot Sandnes Ulf, men 19-åringen fikk sjansen etter et forfall. Så ble Holmbert Fridjonsson skadet og Gueye kom inn og scoret.
Les mer om:

Bohinen gikk på akkord med egne prinsipper da Gueye kom inn: – Et jævlig valg

Lars Bohinen hadde egentlig vraket Pape Habib Gueye til kamptroppen mot Sandnes Ulf, men 19-åringen fikk sjansen etter et forfall. Så ble Holmbert Fridjonsson skadet og Gueye kom inn og scoret.
Les mer om:

Tons of Rock: En suksess allerede før første akkord er spilt

Festivalpassene er borte, og straks samles rockefansen på Ekebergsletta for å få med seg store rockenavn fra 70-tallet og helt frem til i dag. Tons Of Rock skriver med det suksesshistorie fra første rockeakkord i Oslo.
Les mer om:

På kanten: Sei mæ, ror du på sjøen?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jeg har ikke hatt så mange forskjellige yrker siden jeg ble ferdig på ungdomsskolen. Men noen av dem er av typen som kunne gått inn i spørsmålet "hva har du gjort i livet som de færreste vet om" i portrettspalten i denne avisen.En av de mer kreative yrkesvalgene jeg har tatt, er å være discjockey på helttid et par år rundt årtusenskiftet.

Denne gitaren skal gi klingende mynt til Felten (pluss)

Kunne du tenke deg en gitar signert av kjente norske artister? Da har du sjansen i auksjonen «En akkord for livet».
Les mer om:

50 kreditorer har fortsatt ikke fått betalt – nå skal saken behandles i retten(pluss)

Etter at det ikke lykkes med frivillig akkord i sommer, skal Flyviking-kravene behandles i Nord-Troms tingrett.
Les mer om: