Nyheter om Akhtar


Tyveribølge i Østensjø: – Tydeligvis noen som sjekker postkassene

Naila Akhtar fra Rognerud og Tom Carlsen fra Ulsrud er to av mange i Østensjø som savner pakker eller har hatt uønsket besøk de siste ukene.
Les mer om:

Journalistprisen til Aftenbladet og Anders Minge

Årets to journalistpriser går til Aftenbladets Anders Minge, og NRKs Syed Ali Shahbaz Akhtar. Frilansfotograf Marie von Krogh fikk fotoprisen.
Les mer om:

Journalistprisen til Aftenbladets Anders Minge

Årets to journalistpriser går til Aftenbladets Anders Minge, og NRKs Syed Ali Shahbaz Akhtar. Frilansfotograf Marie von Krogh fikk fotoprisen.
Les mer om:

Alle arbeidsplassene Ali noen gang har hatt har blitt nedlagt: – Jeg trodde alle stedene var trygge

I over 30 år har Ali Akhtar (69) representert Ap i Skedsmo kommunestyre.
Les mer om:

Stammespråk på scenen

Da teaterstykket «Krenket» ble satt opp i Chicago i 2012 reagerte folk på hvor drøye karakterene var. – I dag tvitres det slik fra Det ovale kontor, sier regissør Ayad Akhtar.
Les mer om:

Syed Ali Shahbaz Akthar fra NRK Rogaland fikk NRKs journalistpris

Syed Ali Shahbaz Akhtar ved NRK Rogaland er tildelt NRKs journalistpris for fremragende journalistikk.
Les mer om:

Politiet: – Vi gjorde ikke nok

Akhtar Gouganiazar (33) ble drept av sin tidligere ektemann. Nå erkjenner de at de ikke gjorde nok for å hjelpe.
Les mer om:

Sletteløkka Vel er realitet... Nå vil de lage grendehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vellet har som mål å bidra til felles aktiviteter for familier, voksne og barn. I tillegg skal det arbeide med trafikksikkerhet og tryggere bomiljø.

Aina fra Skedsmo var nattevakt – ble stortalent

Aina Akhtar (28) gjespet seg igjennom fire måneder med nattjobbing mens hun ventet på fast stilling i Circle K. Nå har hun nettopp fullført selskapets krevende talentprogram med A i alle fag.
Les mer om:

Chaudhry: – Gravsteinen til Islamsk Råd er bestilt

Islamsk Råd Norges dødsannonse er ute. Det hevder tidligere stortingspolitiker Akhtar Chaudhry etter at fire store moskeer og organisasjoner meldte seg ut av rådet tidligere i uken.

Truet med å drepe Akhtar Chaudhry – må i fengsel

En mann i 50-årene fra Sør-Trøndelag er dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for trusler og hatefulle ytringer mot SV-politiker Akhtar Chaudhry.

Mann dømt til fengsel for trusler mot politiker

En mann i 50-årene fra Sør-Trøndelag er dømt til 21 dagers ubetinget fengsel for trusler og hatefulle ytringer mot SV-politiker Akhtar Chaudhry.

Mann tiltalt for hatefulle ytringer mot SV-politiker

En mann i 50-årene er tiltalt for hatefulle ytringer etter at han skrev i kommentarfeltet til SV-politiker Akhtar Chaudhrys blogg.
Les mer om:

SV-politiker politianmelder drapstrussel etter Hodne-saken

SV-politiker Akhtar Chaudhry har politianmeldt drapstrusler på sin blogg etter han tok til orde for at hijab-saken burde få en prinsipiell avklaring i Høyesterett.

Her er den nye kommunal­sjefen

Lovise Vestbøstad frå Fitjar stakk av med toppjobben, og danka mellom anna ut Akhtar Chaudhry og Roy Sverre Amundsen.

Han vil bli kommunalsjef

Akhtar Chaudhry (54) har søkt stillinga som kommunalsjef i Stord.

Taliban i Afghanistan har utnevnt ny leder

Tidligere leder mulla Akhtar Mansour, ble drept i et amerikansk droneangrep i forrige uke.
Les mer om:

Pentagon: – Overhengende trussel fra Mansour

Angrepet som drepte Taliban-lederen mulla Akhtar Mohammad Mansour ble gjennomført på grunn av en «spesifikk, overhengende trussel», sier Pentagon.
Les mer om:

Afghanske ledere sier drap på talibanleder vil endre spillet

Den politiske ledelsen i Afghanistan sier drapet på Talibans leder Akhtar Mohammad Mansour kommer til å endre spillet i kampen mot opprørsgruppen.

Drept av USA-drone

DØD: Taliban- leder Akhtar Mohammad Mansoor ble på lørdag drept av en amerikansk drone, mindre enn to måneder etter at han avslo et tilbud om fredsforhandlinger.
Les mer om:

Talibans øverste leder drept i droneangrep - slik var hans liv fra turistminster til Taliban-topp

Han var en av Mullah Omars nærmeste, Talibans tidligere turistminister, blant verdens aller mest ettersøkte menn - og fikk bare ett år som øverste leder for Taliban. Akhtar Mohammed Mansour er drept i et droneangrep i Pakistan.

Reagerer på at imam får fortsette

Verken Mazyar Keshvari eller Akhtar Chaudhry synes imam Nehmat Ali Shah kan skylde på at han ikke forstod konsekvensen av at han deltok på markeringer for en drapsmann.

Unge taper jobbkampen

FALL: Sidan 2008 har arbeidsdeltakinga blant unge gått ned. – Det er ikkje lett å få jobb i dag, seier Roshin Akhtar (21).
Les mer om:

Taliban publiserte lydopptak med påstått drept leder

Et lydopptak som angivelig skal være av Taliban-leder mulla Akhtar Mansour er publisert for å tilbakevise påstander om at lederen ble såret eller drept i en skuddveksling.
Les mer om:

Fem drept da Taliban-topper åpnet ild mot hverandre

Fem Taliban-topper skal ha blitt drept, og den afghanske opprørsgruppas øverste leder mulla Akhtar Mansour skal ha blitt alvorlig såret, da det kom til skuddveksling under et opphetet møte.
Les mer om:

Mest lest siste uke