Nyheter om Akershus


Åtte av ti vil ha tilbake Østfold: – Viken må være det aller dummeste noen politiker noen gang har kommet opp med, sier Dag (62)

– Null samhold og null identitet. Ingen klarer å forstå hvorfor Buskerud, Østfold og Akershus skal være ett fylke, sier Dag Solheim. Og han har mange med seg.

Ruter og Vegvesenet ber folk i Oslo og Viken ta hjemmekontor

Morgenrushet i Oslo-området har mandag gått som normalt, til tross for at samtlige by- og regionbusser i Oslo og Akershus er tatt ut i streik.
Les mer om:

Huitfeldt fortsatt på topp for Akershus Ap

Nominasjonskomiteen la lørdag fram sitt første forslag til liste for Akershus Arbeiderparti til stortingsvalget 2021. Lista toppes av to veteraner fra Romerike: Tidligere statsråd Anniken Huitfeldt fra Jessheim og Sverre Myrli fra Skedsmokorset.

Gult farevarsel: Advarer mot kraftige vindkast onsdag

Fra onsdag formiddag til onsdag kveld er det varslet sterk vind fra nord i Oppland, Hedmark og Akershus, melder Meteorologisk institutt. Det kan føre til lokalt kraftige vindkast på opptil 15–20 m/s.

Halvering av hjerteinnleggelser under pandemien

Tiltakene under pandemien gjorde at antallet hjerteinnleggelser ved Akershus universitetssykehus (Ahus) nesten ble halvert.

– 1–0 til meg

– Jeg er overveldet og veldig godt fornøyd, sier Liv Thon Gustavsen, etter at hun har fått 2.-plassen på Akershus Frps listeforslag.
Les mer om:

Sterk vekst for lokal bankavdeling: Har lånt ut 4,3 milliarder kroner til Fredrikstad folk

Sparebank 1 Østfold Akershus Fredrikstad opplever en sterk utlånsvekst. Veksten hittil i år har vært 9,3 prosent, og banken mener det vil fortsette.

Sykehus-rot forsinket smittesporing på Hamar

Hamar kommunes smittesporingsarbeid ble vanskeliggjort av at de måtte vente i tre dager på testsvar fra Akershus Universitetssykehus (Ahus). Nå beklager sykehuset.

Rogalendingene best på aksjefond: 8 av topp 10 kommunene ligger i oljefylket

En blodfersk oversikt for fondssparing, viser at rogalendingene sparer mer i aksjefond per innbygger enn noen andre. Oslo er nest best et stykke bak, fulgt av Akershus. Suldølene sparer mest i hele Norge i denne typen verdipapirfond.

VG-målinger: Risikerer å få leder utenfor Stortinget

Venstre ligger under sperregrensen på alle VGs målinger i 2020. De eneste stortingsplassene som ser «trygge» ut er Oslo og Akershus.
Les mer om:

Nytt koronadødsfall ved Akershus universitetssykehus

Mandag døde en ny pasient som følge av covid-19 på Akershus universitetssykehus. Til sammen 18 pasienter har mistet livet som følge av sykdommen ved sykehuset.

Rekordartet kundepågang i Sparebank 1 Østfold Akershus

SpareBank 1 Østfold Akershus dro inn et resultat før skatt i første halvår på over 204 millioner kroner. Aldri før har banken opplevd så mange lånehenvendelser fra kunder som nå.

Coronadødsfall ved Akershus universitetssykehus

I helga ble det registrert et nytt cronarelatert dødsfall på Akershus universitetssykehus (Ahus), opplyser sykehuset til NRK.

De har 5 millioner gamle bilder. Nå sendes halvparten bort fra Romerike med trailer

Et spontant brev til riktig person var starten. Nå jubler de ansatte ved Museene i Akershus over at flere kan få glede av de gamle bildeskattene.
Les mer om:

Pasientombud om Dikemark-bygget: – Setter ansattes og pasienters liv på spill

At man ikke klarer å tilrettelegge tilbudet til landets sykeste psykiatriske pasienter, er svært bekymringsverdig, mener pasient- og brukerombud Anne-Lise Kristensen i Oslo og Akershus.

Nytt coronadødsfall på Ahus

Akershus universitetssykehus (Ahus) melder mandag om et nytt coronarelatert dødsfall som skjedde onsdag eller torsdag i forrige uke.

Nytt koronadødsfall

Akershus universitetssykehus (Ahus) melder mandag om et nytt koronarelatert dødsfall som skjedde onsdag eller torsdag i forrige uke.

4700 billettar selt - 200 får plass

Lillestrøm har måndag ettermiddag selt 4726 billettar til kampen tysdag mot HamKam. Det er Lillestrøms første heimekamp på nivå to sidan 1974. På grunn av koronarestriksjonane vil det store fleirtalet av billetthaldarane ikkje sleppe inn på kampen på tysdag. Det er lov til berre 200. Dei billettane går til helsepersonell på Akershus universitetssjukehus.

Advarer om styrtregn i flere fylker

Meteorologisk institutt advarer tirsdag om styrtregn i Telemark, Buskerud, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo. 

Fange rømt fra Ahus

Polititet melder at en fange har rømt fra Akershus Universitetssykehus på Lørenskog.

Politiet: Fange rømte fra A-hus

Politiet lette mandag ettermiddag etter en fange som hadde rømt fra Akershus universitetssykehus. Mannen er nå pågrepet.

Over 500 samlet til engelsk fotballfest i Oslo. Samtidig får norske fotballklubber kun lov å samle 200: – Greier ikke å forstå det

På Akershus festning var det onsdag rundt 550 personer som fulgte engelsk fotball på storskjerm. På norske fotballarenaer var det samtidig kun 200 som slapp inn for å se kamp.
Les mer om:

Over 500 samlet til engelsk fotballfest i Oslo. Samtidig får norske fotballklubber kun lov å samle 200: – Greier ikke å forstå det

På Akershus festning var det onsdag rundt 550 personer som fulgte engelsk fotball på storskjerm. På norske fotballarenaer var det samtidig kun 200 som slapp inn for å se kamp.
Les mer om:

Fotballfest samler over 500 personer i Oslo

Fotballparty-fikser Geir Oterhals sier at han har sluppet inn 555 personer til fotballfest på Akershus Festning fredag kveld.
Les mer om:

Akershus Traktor satser på Eide(pluss)

Da A-K Maskiner AS la ned driften 31. januar i fjor, dukket Akershus Traktor AS opp og overtok det splitter nye anlegget i Torvvegen 34 på Indre Eide industriområde.
Les mer om: