Nyheter om Aker brygge


Ourania er blant de som har kastet seg på street food-trenden. Selger gresk mat fra food truck i Oslo

Street food vokser i Norge og flere mennesker har kastet seg på trenden. Ourania Lagoriti og mannen hennes selger gresk mat fra en bil på Aker brygge.

Wæhler var ønsket av Sarpsborg-Bakke – nå legger han opp

AKER BRYGGE (VG) Kjetil Wæhler (43) gir opp å sette aldersrekord på toppnivå i Norge. Men han var ikke så langt unna et comeback hos Geir Bakkes Sarpsborg 08.

Båtbrann på Aker Brygge slokket

Brannen i en båt ved Aker Brygge er slokket, opplyser brannvesenet. I forbindelse med brannen advarte nødetatene om giftig røyk i området.

Norsk Italia-proff om kaos: – Kan føles som liv eller død

AKER BRYGGE (VG) Etter overgangen til Palermo i januar har telemarkingen Niklas Gunnarsson (28) opplevd tre ulike eiere, tre sportssjefer, tre trenere, tvangsflytting til Serie C og gjeninnsettelse i Serie B.
Les mer om:

Lærerik debut i eliteserien for lokale seilere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kai Linde i Bodø seilforening forteller om god stemning under sist helgs regattaer i Oslofjorden, til tross for at det ikke ble de helt store resultatetene.To regattaer Mannskapet, som blant annet består av 15 år gamle Theodor Nikolai Ness Byberg fra Valnesfjord, deltok i to ulike regattaer.

WeWork leier lokaler av Christian Ringnes og DNB

Coworking-giganten WeWork sikrer seg 7000 kvadratmeter på Tjuvholmen og Aker Brygge.
Les mer om:

Seilsportsligaen starter første pinsedag i Oslo

Søndag 9. juni årets sesong av seilsportens «fotballserie». Fire runder står for tur, og først ute er Oslo. Der vil seilasene vil foregå og kan følges rett utenfor Aker Brygge Marina. Norsk Seilsportsliga går løs på sin 4. sesong, og 30 seilforeninger fordelt på to divisjoner er klare til å kjempe om seriepoeng. Fire serierunder skal gjennomføres, og den første foregår i Oslo 9. og 10. juni med Aker Brygge som utgangspunkt.

- Stopp alle planer om å bygge ut Kalbergskogen nå!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Styringskomiteen for kommuneplanarbeidet i Time kommune sa for omtrent et år siden at det ikke kom på tale å bygge ut Kalbergskogen før etter 2030. Alt tatt i betraktning omkring byutviklingen i Orstad/Kvernalands-området, så er det en veldig klok beslutning. Politikerne vil vente og se, og utnytte verdien av det flotte natur- og friluftsområdet som denne skogen er for befolkingen på Kvernaland/Orstad.

Ønsker flere avganger på Vollenbåten

Båten «Tidevind», som tidligere gikk mellom Rolfsbukta og Aker Brygge, kan benyttes for å opprette to ekstra avganger på Vollenbåten i morgenrushet.
Les mer om:

– En liten båttur fra Aker Brygge kan man komme rett inn i en natur man ikke trodde fantes

Med en liten båttur fra Aker Brygge i Oslo kan man komme rett inn i en natur du kanskje ikke trodde fantes i ditt nærområde. To soner med Ruter tar meg rett hjem til kubjellene.
Les mer om:

- Jeg har ikke peiling på hva dette er

Fjonge kjendiser inntok Aker Brygge fredag kveld.
Les mer om:

Finanstilsynet stanser to finansselskaper

Aker Brygge Trading og Bygdø Allé Finanssenter har tilbudt finanstjenester uten godkjenning, ifølge tilsynet.
Les mer om:

Tradisjonsrik Oslo-restaurant snudd på hodet

Med en kapasitet på 1.000 gjester blir restauranten Louise på Aker Brygge det eierne mener er Oslos største utested.
Les mer om:

Carina Dahl om musikken, Insta-tabben, Sophie Elise og Farmen bak kulissene

Carina Dahl  har vært kjendis så lenge vi kan huske, men nå er hun jaggu i ilden som aldri før. Trønderen er nemlig brennaktuell via flere flater. Nylig var hun å se i både Melodi Grand Prix og Farmen/Torpet Kjendis på tv. I tillegg har hun blitt signert av Sony Music og sluppet nok en låt, denne gangen på norsk! Vi møtte gladjenta i Oslo for å ta en prat om alt dette – samt livet, Sophie Elise, Instagram-retusjering, den ekte Aune Sand og mye mer. Les praten vår mens du hører den Farmen-inspirerte singelen «Du og æ»: Velkommen hjem fra Torpet og Farmen Kjendis, og gratulerer med 3. plass!

Kritisk for mann som ble hentet opp fra sjøen i Oslo

Tilstanden betegnes som kritisk for mannen som lørdag kveld ble reddet opp av sjøen i kanalen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge i Oslo.
Les mer om:

Kritisk for mann som ble hentet opp fra sjøen i Oslo

Tilstanden til en mann som ble hentet livløs opp fra sjøen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge i Oslo betegnes som kritisk.
Les mer om:

Fire menn pågrepet etter mulig væpnet ran i Oslo

Fire unge menn er pågrepet etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Politiet tror ikke leiligheten var tilfeldig valgt.

Livløs person hentet opp fra sjøen i Oslo

En livløs person er lørdag kveld reddet opp av sjøen i kanalen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge i Oslo. Personen er kjørt til sykehus.
Les mer om:

Væpnet ran i leilighet på Aker Brygge

Fire menn er pågrepet etter et væpnet ran i en leilighet ved Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Politiet tror ikke ofrene er tilfeldige.

Tre menn pågrepet etter mulig væpnet ran i Oslo

Politiet har natt til søndag pågrepet tre menn etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo.

Mann i 30-årene hentet opp fra sjøen i Oslo

En livløs mann i starten av 30-årene ble lørdag kveld reddet opp av sjøen i kanalen mellom Tjuvholmen og Aker Brygge i Oslo. Mannen behandles sykehuset.

Fire menn pågrepet etter mulig væpnet ran i Oslo

Politiet har pågrepet fire unge menn etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Ingen kom til skade under ranet.

Mulig væpnet ran i leilighet

Politiet jakter lørdag kveld navgitte gjerningspersoner etter et mulig væpnet ran på Aker Brygge i Oslo. Ingen kom til skade under ranet.

Over og ut for Nasjonalgalleriet

Et over 130 år gammelt museum takker for seg. Nå skal 100.000 kunstverk flyttes fra den ærverdige Nasjonalgalleri-bygningen i Oslo til nybygget ved Aker Brygge.
Les mer om:

Over og ut for Nasjonalgalleriet

Et over 130 år gammelt museum takker for seg. Nå skal 100.000 kunstverk flyttes fra den ærverdige Nasjonalgalleri-bygningen i Oslo til nybygget ved Aker Brygge.
Les mer om: