Nyheter om Aker


Jente havnet i elva - Brann- og redningsetaten fraråder bading

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)AKERSELVA: Brann- og redningsetaten ber folk vise stor forsiktighet ved bading i Akerselva: På grunn av stor vannføring i Akerselva og flere "nesten" ulykker, frarådes det bading på badeplassene inntil det har vært en vannføringsreduksjon. Badere må utvise stor forsiktighet da det er sterk strøm i Akerselva!— Oslo 110-sentral (@Oslo110sentral) 17.

Det er ingen spøk å bli definert som hjelpetrengende og være prisgitt andre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ellen Ronæss (68) er mangeårig lokalpolitiker for Nordre Aker Høyre, og stiller til valg for partiet til høsten. Hun ønsker å fortelle om hvordan hun opplever å bli definert som hjelpetrengende, i håp om at det også kan hjelpe andre. Hun understreker at det er mange flinke helsearbeidere i bydelen, og har ikke til hensikt å henge ut noen.

Disse får 500.000 Grønne midler: Kulturkafé, insektshotell, sykkelparkering og 1000 solsikker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Det var i budsjettbehandlingen for 2019, på tampen av fjoråret, at bydelsutvalget (BU) bevilget en halv million kroner til Grønne midler i Nordre Aker.Dette i tillegg til millionen som bevilges i Frivillighetsmidler. Frivillighetsmidlene ble delt ut tidligere i år.

Husker du Grefsenkollen-frieriet i 2017? Se hvor Egil og Hanne giftet seg i helgen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARIDALEN: For to år siden fortalte Nordre Aker Budstikke om Egil Knapper og Hanne Heiberg, som forlovet seg på flotte Grefsenkollen: - Dette er et sted Hanne har hatt mange fine opplevelser fra tidligere.

Hun vil gjøre det smartere å klare seg selv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: - Mine foreldre bodde hjemme lenge. Som den nærmeste pårørende ble det min oppgave å finne gode løsninger for at de skulle kunne bo hjemme så lenge som mulig, å være sjefer i eget liv. Men det opplevdes som vanskelig å få en oversikt over hjelpemidler, produkter og tjenester som både de og jeg kunne ha nytte av, sier Tone Haraldsen Bonnerud fra Grefsen. Våren 2019 startet hun opp selskapet: Smart-Velferd AS.

I natt: Brann ved barnehagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Politiet har ikke twitret om brannen, men operasjonsleder Vidar Pedersen forteller til Nordre Aker Budstikke litt før klokken 07.00, mandag: - Vi fikk melding om brannen rundt klokken 02.00. Det brant i noen søppelbøtter ved Bråtenalleen barnehage. Eksakt hva som har skjedd, vet vi ikke. Men vi kan ikke utelukke at brannen er påsatt, og det opprettes undersøkelsessak. Det var ingen spredningsfare, sier Pedersen.

Slo 1940 lag, likevel ikke superfornøyde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TAMPERE: Godt inspirert av Nydalsdamenes fine femteplass i Venlastafetten lørdag, var ambisjonene noe tilsvarende for klubbens herrer. Det melder Nydalens Skiklub orientering.

Molde er uslåelige på Aker Stadion

Molde har vært helt utilnærmelige på hjemmebane denne sesongen. Serielederen blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Molde er uslåelige på Aker Stadion

Molde har vært helt utilnærmelige på hjemmebane denne sesongen. Serielederen blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Molde er uslåelige på Aker Stadion

Molde har vært helt utilnærmelige på hjemmebane denne sesongen. Serielederen blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Molde er uslåelige på Aker Stadion

Molde har vært helt utilnærmelige på hjemmebane denne sesongen. Serielederen blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Molde er uslåelige på Aker Stadion

Molde har vært helt utilnærmelige på hjemmebane denne sesongen. Serielederen blir en av våre sikre på søndagens tippekupong.
Les mer om:

Skulle jo komme ny ramp?: Hva skjera?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om skateanlegget ved Engebråten skole på Kjelsås, og som trengs å rustes opp.

For ressurskrevende å bytte ut grusen på Voldsløkka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VOLDSLØKKA: I mai i fjor la Bymiljøetaten ny grus på stien rundt Voldsløkka.Den grove steinen ble karakterisert som en «katastrofe», «grusom» og «forferdelig å jogge eller sykle på». Mange valgte heller å gå, jogge, sykle og trille barnevogn på gresset ved siden av veien, og lagde dermed en "ny" nedtråkket sti rett ved siden av.

Nydalsdamene på hugget, løp seg opp 30 plasser på lista

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TAMMERFORS: Etter formidabel løping av Silje Ekroll Jahren og Anne Margrete Hausken Nordberg på de to siste etappene ble det i dag en knallsterk femteplass til Nydalen i verdens største o-stafett Venla. 1700 damelag I skogene utenfor Tammerfors i Finland var det rundt 1700 damelag på plass, fra rundt 20 nasjoner. Siri Ulvestad på førsteetappe løp en solid førsteetappe og var inne som 24. kvinne.

Helomvending om forkjørsregulering i Tåsenveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN/NYDALEN: Bymiljøetaten mener det er behov for å forkjørsregulere strekning mellom Ring 2 og Ring 3 som består av Uelands gate, Tåsenveien og Nordbergveien.

Agenten fra Molde har ti spillere på «feil lag»

For 20 år siden var Sverre Mauseth supportersjef i Tornekrattet. Når Ranheim kommer til Aker stadion søndag, vet han nesten ikke hvilket lag han skal heie på.

Agenten fra Molde har ti spillere på «feil lag»

For 20 år siden var Sverre Mauseth supportersjef i Tornekrattet. Når Ranheim kommer til Aker stadion søndag, vet han nesten ikke hvilket lag han skal heie på.

Hva?! Skal han få Maridalsvannet til å «forsvinne» på søndag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Kanskje har du fått med deg Vann- og avløpsetatens (VAV) samarbeid med illusjonisten Alexx Alexxander på Facebooksiden Oslovann den siste tiden? Han har blant annet fortalt om at vi bruker et og et halv Maridalsvann i året, noe du også kunne lese her i Nordre Aker Budstikke.

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

Brann- og redningsetaten hentet tynnkledd gutt fra en stein i elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Klokken 14.51 fikk Brann- og redningsetaten melding om en ung gutt, som sto på en stein i Akerselva, like ved der det er laget til badeområde og det er stein og mur ut i elva. OBRE er i Nydalen hvor vi har plukket opp en tynt kledd person på en øy i Akerselva.— Oslo 110-sentral (@Oslo110sentral) 14. juni 2019- Dette gjaldt en ung gutt, som sto på en stein i Akerselva.

Arbeidene i Grefsenveien: Gjenåpner Kapellveien og stenger Lettvintveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Prosjektet Grefsenveien, med utskiftning av vannledninger og opparbeidelse av ny trikkeinfrastruktur mellom Storo og Disen holdeplass, er i rute, melder Sporveien.Arbeidene går derfor nå over i en ny fase, som fører til endel endringer fra og med mandag 17.

Norsk Italia-proff om kaos: – Kan føles som liv eller død

AKER BRYGGE (VG) Etter overgangen til Palermo i januar har telemarkingen Niklas Gunnarsson (28) opplevd tre ulike eiere, tre sportssjefer, tre trenere, tvangsflytting til Serie C og gjeninnsettelse i Serie B.
Les mer om:

Nå blir det nytt liv i den gamle barneparken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er noen år siden barneparken ved Damefallet var i barneparkdrift, etter det lokalavisa kjenner til var siste barneparkåret 2007. Men nå blir det liv i barneparken på Nordberg igjen, det pusses også opp der. Det er den Tysk-norske skolen i Oslo som har leid parken:- Barneparken er utleid for ti år. Basert på størrelse, rundt 25 kvadratmeter (journ. anm.

Barnefestivalen arrangeres for tredje gang, og har blitt ekstra grønn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Lørdag, 15. juni, er det igjen klart for barnefestivalen Jeg kan, og som arrangeres i Nydalen. Det er tredje året at festivalen blir arrangert. I forbindelse med miljøhovedstadsåret har festivalen nå fått en grønn profil og aktiviteter med fokus på miljø, fortelles det.Gratis inngang Festivalen har gratis inngang og opplegget foregår inne i og utenfor Deichman i Nydalen. - Vi forventer 1500-2000 besøkende.