Nyheter om Aker


Døra likevel på gløtt for Aker BP i Paradis?

Alfred Ydstebø tror fortsatt at Aker BP kommer til å få sitt nybygg i Paradis, og skryter av ordfører Kari Nessa Nordtuns (Ap) innsats overfor oljeselskapet den siste tiden.
Les mer om:

Kristin fra fylkeslaget ble imponert over markedet i låven på Stovner

Folket strømmet til låven på Øvre Fossum gård da Østre Aker Husflidslag igjen ønsket velkommen til sitt årlige husflidsmarked.
Les mer om:

Kristine fra fylkeslaget ble imponert over markedet i låven på Stovner

Folket strømmet til låven på Øvre Fossum gård da Østre Aker Husflidslag igjen ønsket velkommen til sitt årlige husflidsmarked.
Les mer om:

Mener de rødgrønne har glemt idrett og friluftsliv

Bydelsplattformen fra Arbiderpartiet, MDG og SV omtaler ikke idrett og friluftsliv. Det synes Høyres Erik K. Normann er merkelig i en bydel med så mye aktivitet som Nordre Aker.
Les mer om:

16-åring begeistret publikum: – Det råeste jeg har sett

SKIEN: (Gjerpen – Aker 24-29) Det er bare å merke seg navnet - Maja Furu Sæteren. 16-åringen leverte en eliteseriedebut man nesten ikke har sett maken til i Skienshallen.
Les mer om:

Det kan bli flere nye år med masseutkjøring i Nordre Aker

Vannforsyningen skal forsterkes i hovedstaden. Ikke bare skal Holsfjorden bli ny reservedrikkevannskilde, men ledningsnettet fra Maridalsvannet mot byen skal utvides.
Les mer om:

Foreslå kandidater nå: Hvem er Årets navn og ildsjel i Nordre Aker 2019?

I fjor vant mannen som hvert år står klar med vannslangen for å lage skøyteis til barna på Korsvoll, når temperaturen synker under null. Hvem fortjener oppmerksomhet - og 10.000 kroner fra samarbeidspartner Storo Storsenter - i år?
Les mer om:

Aker BP vil ha Ærfugl klar tre år før tiden

Vil bli et av de mest lønnsomme utbyggingsprosjektene på norsk sokkel, ifølge Aker BP.
Les mer om:

Molde sikrer mesterskapet med overbevisende 4-0 seier

Det er fortsatt en mulighet for Strømsgodset å overleve i Eliteserien etter dagens tap for seriemester Molde. – Etter 4 – 0 seieren tok Molde sitt fjerde mesterskap sist gang i 2014. Molde har siden i sommer hatt en stø kurs og bare Bodø/Glimt har vært en reel utfordrer. – I skrivende stund leder de 2 – 1 mot Rosenborg på Lerkendal. Molde så ut som seriemester fra første spark på Aker Stadion, mens Strømsgodset så ut som et OBOS-ligalag. Les: Leeds fortsetter å vinne Det e så bra gutta!!

Budsjett 2020: Direktøren vil spare mer, men oppfyller likevel politikernes grønne ønsker

Bydel Nordre Aker må i 2020 gjøre omstillinger tilsvarende 24 millioner kroner. Opparbeidelsen av en økonomisk buffer fortsetter etter at kassa var nesten tom i 2018 - selv om bydelsdirektøren skulle ønske seg mer "sparepenger" i bakhånd. Likevel vil det bli rom for noen av lokalpolitikernes hjertesaker, som frivillighetsmidler, grønne midler og bydelsdag.
Les mer om:

Økning i antall brudd på arbeidsmiljøloven i Nordre Aker

Oslos bydeler har hatt 135.596 brudd på arbeidsmiljøloven de tre siste årene. Selv om Nordre Aker samlet sett kommer godt ut, har det vært en sterk økning i 2019.
Les mer om:

Kari Nessa Nordtun om Aker BP-bråket: - Uheldig uttalelse

Aker BP vil ikke lage tech-hub i Paradis. Frode Myrhol (FNB) svarte at hvis Aker ikke vil være i Paradis, får de heller stå i kø til Fornebu. - Uttalelsen er ikke dekkende for hva de styrende partier i Stavanger mener, sier ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap).

Det snør, det snør. Men Gislefoss kan ikke love noe skiføre

Fredag snør det i Nordre Aker, og det kan bli hvitt på bakken i helgen, forteller statsmeteorologen.
Les mer om:

Ungdomsskoleelevene i Nordre Aker er helt i teten

Nordre Aker-elever scorer høyest i Oslo på lesing både for 8. og 9. trinn. Men Nordberg og Engebråten har siden i fjor «byttet om» på hvilke trinn som er best.

Glad for Aker BP-retrett

Naboer er glade for at Aker BP dropper kontor-planene i Paradis. Nå håper de på en prosess der hele Stavanger kan bli hørt.
Les mer om:

Her leser de best i byen

Femteklassingene på Berg skole er «Oslo-mestere» i lesing, og best i Nordre Aker også i engelsk og regning, det viser resultatene fra høstens nasjonale prøver på 5. trinn.
Les mer om:

Aker BP dropper kontor i Paradis: – Hvis de ikke finner Stavanger attraktivt nok, får det bare være

Aker BP har bestemt seg for å droppe planene om å lage hovedkontor i Stavanger sentrum etter at en områdeplan for Paradis skal utarbeides.
Les mer om:

Aker dropper Paradis: – Jeg er dypt frustrert

Stortingsrepresentant Aleksander Stokkebø (H) er dypt frustrert på vegne av regionen, etter at Aker BP valgte å skrinlegge sine byggeplaner i Paradis.
Les mer om:

Aker BP dropper kontor i Paradis

Aker BP har ombestemt seg, de vil ikke lenger flytte til sentrum av Stavanger.
Les mer om:

Et skuffet Skeid rykker ned. Lyn-damene ut i kvalik

Fotballsesongen er snart over for i år, og det har vært en ujevn affære for topp-lagene fra Nordre Aker, sett under ett. Det eneste topplaget - Lyn-damene - har fortsatt mulighet til å berge plassen. Skeid rykker ned fra nivå to.
Les mer om:

Innbyggerne kan komme med innspill til fordeling av 1,7 mrd. kroner

Onsdag 6. november arrangerer Bydel Nordre Aker åpen budsjettkonferanse i forbindelse med bydelsbudsjettet 2020, som legges frem i slutten av måneden.
Les mer om:

Molde tok et stort steg nærmere seriegullet

Det smakte godt med revansj for hjemmelaget mot Kristiansund i det opphetede lokaloppgjøret på Aker Stadion. Nå er seriegullet nærmere enn noen gang.
Les mer om:

Skal gjøre strakstiltak på skoleveiene. Ønsker innspill

Bydel Nordre Aker ønsker innspill til hvordan bydelens skoleveier kan bli tryggere. Fristen er 15. november!
Les mer om:

Molde-veteranen savner tida med naturgress på Aker stadion: – Fotball skal spilles på gress

Mattias Moström (36) er ikke overrasket over eliteseriespillernes dom.
Les mer om:

Molde-veteranen savner tida med naturgress på Aker stadion: – Fotball skal spilles på gress

Mattias Moström (36) er ikke overrasket over eliteseriespillernes dom.
Les mer om: