Nyheter om Aggressiv


Lavrov kaller EU aggressiv

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov hevder Ukraina er villig til å erklære seg som et nøytralt land. Samtidig beskriver han EU som aggressiv og militant.
Les mer om:

Aggressiv mann ble nektet å fly

En mann måtte tirsdag ettermiddag se flyet lette uten han på Oslo lufthavn, opplyser politiet.
Les mer om:

Museum i krig og konflikt

Krigen mot Ukraina sjokkerer oss alle. Øydeleggingane er enorme. Dagleg får vi høyre om overgrep og drap, og om sivile og soldatar som må lide for aggressiv russisk nasjonalisme.
Les mer om:

Forskere: Urinbakterier kan avsløre aggressiv prostatakreft

Dersom de britiske forskerne klarer å bevise at bakteriene også leder til prostatakreft, kan det potensielt årlig redde tusenvis fra krefttypen.
Les mer om:

Mann løp etter barn med hammer

En mann ble aggressiv etter at noen barn lekte «ring på og stikk». Mannen løp etter barna med en hammer.
Les mer om:

Måtte opereres for aggressiv kreft - tre måneder senere er han tilbake for å heie frem til seier

SKIEN: Vanvittige 28 seirer på de siste 29 startene viser fasiten til Odd Herakles. Bambles firbente stolthet er et fenomen og en supertraver som kan gi kretsen rundt drømmen i oppfyllelse påskeaften. Seier i det største løpet på hjemmebane med publikum på plass.
Les mer om:

Retur for Ronald Koeman, men først skal han se VM fra tribunen

For et par dager siden kom den triste nyheten om at landslagssjefen for Nederland Louis van Gaal har fått aggressiv prostatakreft. – Det er satt i gang umiddelbar behandling, men 70.åringen har bestemt seg for at etter VM skal han gå inn i pensjonistenes rekker. Vi ønsker god bedring og synes han er tøff som skal lede Nederland gjennom et VM samtidig som han behandles for kreft.

Van Gaal har fått kreft

Fotballprofilen Louis van Gaal (70) får behandling for aggressiv prostatakreft. Han skal etter planen lede Nederland i VM i Qatar på tampen av året.

Van Gaal har kreft – avslørte nyheten i talkshow

Fotballprofilen Louis van Gaal (70) får behandling for aggressiv prostatakreft. Han skal etter planen lede Nederland i VM i Qatar på tampen av året.

Louis van Gaal har fått kreft

Fotballprofilen Louis van Gaal (70) får behandling for aggressiv prostatakreft. Han skal etter planen lede Nederland i VM i Qatar på tampen av året. Veteranen fortalte om sykdommen i et talkshow søndag kveld, melder den nederlandske avisen De Telegraaf. Van Gaal fikk påvist kreften i slutten av 2020. Han opplyser at han har vært gjennom 25 strålebehandlinger. Den seneste fikk han under landslagssamlingen forrige måned. Da valgte 70-åringen å gjøre det på kveldstid, slik at nyheten ikke ble kjent og sto i fare for å påvirke spillerne. – Du dør ikke av prostatakreft.

Louis van Gaal har fått kreft

Nederlands landslagssjef Louis van Gaal (70) forteller i et talkshow at han har fått en aggressiv form for prostatakreft. Han fikk diagnostisert sykdommen i slutten av 2020.
Les mer om:

Kritiseres: - Klønete og aggressiv

Den franske presidenten ber Biden roe ned retorikken. - Biden bør holde seg strengt til manus, sier USA-forsker.
Les mer om:

Forskere med lovende funn for behandling av svært dødelig krefttype

Behandlingen for aggressiv krefttype har stått på stedet hvil i 40 år. Nå kan forskere ved UNN i Tromsø ha knekt koden.
Les mer om:

Putin forfører russerne med fire fortellinger

Putins retorikk er blitt stadig mer aggressiv. Slik prøver han å forføre russerne.
Les mer om:

Sterkeste krone siden 2019 med forventninger om rentehopp

Sjefstrategen i SEB tror den siste tidens prissjokk fører til at Norges Bank må ty til mer aggressiv innstramming, og venter nå fem rentehevinger bare i år.
Les mer om:

Sjefstrateg tror Norges Bank må ty til mer aggressiv innstramming

Sjefstrategen i SEB tror den siste tidens prissjokk fører til at Norges Bank må ty til mer aggressiv innstramming, og…
Les mer om:

Trafikale problemer etter E6-uhell: – Det er for aggressiv kjøring

Politiet har en klar oppfordring til bilistene som kjører forbi ulykkesstedet.
Les mer om:

Vesten bør ta selvkritikk – for at Putin fikk holde på for lenge

Putin hevder et aggressivt NATO er grunnen til krigen. Egentlig er det motsatt. Vesten skulle, kunne og burde vært mer aggressiv mot Putin langt tidligere.
Les mer om:

- Aggressiv og foruroligende

Onsdag var den russiske presidenten Vladimir Putin nådeløs mot det han omtaler som «forrædere». Som tatt ut av munnen til tidligere diktator Josef Stalin, mener ekspert.
Les mer om:

Kan ikke skjønne at Manchester United lot utrolige Luis Diaz ende hos Liverpool

Gary Neville måtte se klubben sin ryke ut av Champions League denne uken med et 1-1 utgangspunkt fra første kamp som skulle være fullt mulig å utnytte til avansement. I Liverpool er stemningen en helt annen. Videre til kvartfinalen i Champions League, er i kvartfinalen i FA Cupen, og ikke minst: 2-0 seieren mot Arsenal plasserer Premier League-trofeet godt innenfor rekkevidde. Neville er skikkelig misunnerlig på vegne av United, og kommer ikke helt over at Liverpool også fikk manøvrert seg til et sjakktrekk på overgangsvinduet i januar.

Ble aggressiv da han ble sammenliknet med Dolph Lundgren - slo kompisen i hodet med en flaske

SKIEN: En 32 år gammel grenlandsmann slo en kamerat i hodet med ei flaske som knuste av slaget, under en privat bursdagsfest. Men kameraten som ble slått, ville ikke anmelde saken.
Les mer om:

Barcelona har landet avtale med luftsterk danske som skal demme opp for Clement Lenglet og Samuel Umtiti

Det er svært sannsynlig Clement Lenglet og Samuel Umtiti forlater Camp Nou denne sommeren og dermed blir overgangen for Chelsea forsvarer Andreas Christensen desto viktigere. Barcelona er igjen i flytsonen til tross for uavgjort i gårsdagens Europaligakamp mot Galatarasay. Manager Xavi har lykkes med snuoperasjonen og dermed er både stemming og tilgang på penger økende. – Barcelona ligger på tredjeplass i La Liga, på de siste fem kamper har de bare avgitt to poeng.

Noe vil aldri bli det samme igjen

Forrige fredag besluttet Europarådets medlemsland å suspendere Russlands medlemskap med umiddelbar virkning. Det er første gang i Europarådets mer enn 70 år lange historie noe slikt skjer. Suspensjonen viser gravalvoret i situasjonen og mest gledelig, de europeiske staters vilje til å agere når en aggressiv og nasjonalistisk stat setter makt foran rett.
Les mer om:

Mest lest siste uke