Nyheter om Agenter


Velkommen til jungelen, Glimt - se opp for grådige rovdyr!

Unge menns karrierevalg overlates til agenter med én, stor lojalitet: Sin egen lommebok. Det er slett ikke sikkert det er Bodø/Glimt som blir taperen når røyken legger seg.

To agenter skutt og drept i Florida: – Dette er en mørk dag for FBI

Tirsdag ble to FBI-agenter drept under en razzia i Florida, tre andre ble skadet.
Les mer om:

Nå avgjøres fremtiden til Odion Ighalo

Det begynner å bli lenge siden Manchester United spissen Odiol Ighalo har fått vist frem sine ferdigheter i kamp, det nærmeste han har kommet var cupkampen mot Watford forrige lørdag hvor han var benkepryd. – Det er lite som tyder på at Manchester United utvider låneavtalen de har med den kinesiske klubben Shanghai Greenland Shenhua. I slutten av måneden er planen en retur til Kina. Odion Ighalo håper på at sjefene på Old Trafford skal bestemme seg for å bla opp 15 millioner euro som er salgsprisen, men kan skal ifølge ESPN skjønne at det trolig ikke kommer til å skje.

Avis: Ivanka Trump nekter livvakter å gå på do i luksusbolig

Da spesialtrente agenter fra Secret Service ba om å få bruke ett av de seks toalettene i den luksuriøse boligen til Donald Trumps datter, skal svaret ha vært «nei».
Les mer om:

Drømmer om Premier League: «Jeg vil ikke sette penger foran fotballen»

Porto og Brasil-spiss Hulk har vært i Kina de siste fire årene, han håper på sikre seg en etterlengtet overgang til Premier League etter å ha offisielt bekreftet sin avgang fra Shanghai SIPG etter klubbens asiatiske Champions League-eliminering. Den 34 år gamle spissen er tilgjengelig ved gratis overføring i januar etter å ha avvist en lukrativ ny avtale om å bli værende i Kina tidligere i år. Hulk bekreftet sin avslutning på Instagram: ”I dag forlater jeg Shanghai SIPG, et team som har ønsket meg hjertelig velkommen». Les: Solskjær drittlei oppblåste agenter             Se

Mourinho trøster United-supporterne

Jose Mourinho har irritert seg over at Tottenham skal straffes først med «annenrangs» europaligaspill, så få brysomme konkurrenter fra Champions Leagues gruppespill inn på kjøpet. Portugiseren fikk på onsdag se at hans tidligere arbeidsgiver skal inn og slåss om det nest største trofeet. United-supporterne var knuste etter å ha gitt fra seg muligheten til å gå videre fra CL-gruppespillet.

Tuttosport: Juventus tilbyr Manchester United den perfekte byttehandelen

Røyken har lagt seg på Champions League-arenaene rundt i Europa. Tilbake står Juventus som seierherre etter å ha rullet over Messi og Barcelona – på Camp Nou. Manchester United ble henvist til Europaligaen av RB Leipzig. Ifølge italiensk media har de to klubbene likevel noe viktig til felles. Surpompen Mino Raiola kom nettopp ut og veivet rundt seg med kommentaren om at klient Pogba måtte komme seg bort fra Old Trafford. Hos den gamle dama er Paulo Dybala alt annet enn fornøyd, med utsiktene til en sesong som tegner til å bli spilletid-fattig.

Nagelsmann viser at han aldri kommer over 0-5 ydmykelsen mot United

Da den hotteste unge manageren i verden tok turen til Old Trafford for en del uker siden, var det for : 1. Vinne, 2. Vise seg frem på balløya. For om en eller annen dag henter en av gigantene i Premier League 33-åringen som har allerede har oppnådd mye. Derfor må det ha vært en ekstrem nedtur og strek i regninga å lukke garderobedøra etter seg på Old Trafford, latterliggjort med 0-5 av jyplingen Solskjær og United. Les: Conte går for utstøtt venstreback – denne gangen faktisk ikke fra United På tirsdag rettet han opp noe av dette med å forvise United til Europaligaspill.
Les mer om:

Solskjær drittlei oppblåste agenter

Paul Pogba dundret til med et lekkert langskudd mot West Ham og la grunnlaget for tre poeng til United. Noen dager senere gikk agent Mino Raiola ut og slang med leppa. Mot RB Leipzig var Pogba tilbake med scoring. Raiola syter om at klienten hans ikke trives på Old Trafford. Etter to scoringer på to kamper, er det noe vi ikke skjønner? Solskjær mener det er agenten som ikke har peiling. Les: Agent Mino Raiola: «Hans tid på Old Trafford er over» -Troppen er fin, spillerne er del av et lag der vi står sammen.
Les mer om:

Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan

Det siste året har Inter Milan brukt deres argentinske angrepsstjerne Lautaro Martinez som lokkemiddel ovenfor en rekke klubber for å få tak i spillere de virkelig ønsker seg. Martinez henter inn en tungvekter for å hjelpe til i det som kommer til å bli vanskelige overgangsforhandlinger, frem til nå har Beto Yaque og Rolando Zarate vært hans representanter. De vil forbli hans agenter fremover, men nå har Lautaro utnevnt Jorge Mendes, agenten til blant andre Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho, å lede sin søken etter en ny klubb.

Lil Wayne risikerer 10 års fengsel for besittelse av våpen

Lil Wayne kan ende opp med solid fengselstraff. Mye hardere enn forrige gang. I dag ble 38-åringen formelt siktet for besittelse av våpen, og ettersom han er dømt for dette tidligere, risikerer han en dom på opp til 10 års fengsel ifølge Miami Herald. Siktelsen stammer fra en episode i desember 2019 da føderale agenter fant et håndvåpen og ammunisjon på et fly i Miami hvor Lil Wayne alias Dwayne Michael Carter Jr.

New York Times: Al-Qaida-topp drept i Iran

Al-Qaida-topp Abu Muhammad al-Masri ble drept i Iran av israelske agenter for tre måneder siden, opplyser etterretningskilder til New York Times.
Les mer om:

New York Times: Al-Qaida-topp drept i Iran

Al-Qaida-topp Abu Muhammad al-Masri ble drept i Iran av israelske agenter for tre måneder siden, opplyser etterretningskilder til New York Times.
Les mer om:

Al-Qaidas nestleder drept i hemmelig attentat

På ordre fra USA drepte israelske agenter Abu Muhammad al-Masri på åpen gate. Ingen har så langt tatt på seg skylden for attentatet, skriver New York Times.
Les mer om:

Reagerer på at agenter forsøkte å lokke AaFKs stortalent med store lovnader: – Kan få solgt inn en falsk drøm

Etter at Henrik Melland var på sin første G15-landslagssamling tok norske og utenlandske agenter kontakt direkte med AaFK-spilleren. – Slik skal det ikke være, mener to profilerte norske agenter.
Les mer om:

Reagerer på at agenter forsøkte å lokke AaFKs stortalent med store lovnader: – Kan få solgt inn en falsk drøm

Etter at Henrik Melland var på sin første G15-landslagssamling tok norske og utenlandske agenter kontakt direkte med AaFK-spilleren. – Slik skal det ikke være, mener to profilerte norske agenter.
Les mer om:

Her skal forsikringsgiganten etablere eget kontor i Molde(pluss)

Skal konkurrere mot sine nåværende agenter.
Les mer om:

Kanoniske høstfarger med Oslo Filharmoniske Orkester

Det å velge repertoar til en konsert er både en kanonisering og en måte å presentere et historiesyn på. Agenter, festivaler og programkomiteer er kanonbyggere og portvoktere for de godkjente estetiske retningene innen samtidsmusikken. Dette er det på høy tid å diskutere, mener komponist Dagfinn Koch. Innlegget Kanoniske høstfarger med Oslo Filharmoniske Orkester dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

USA hevder å ha pågrepet fem kinesiske agenter

Fem kinesiske etterretningsagenter er pågrepet i USA, opplyser visejustisminister John Demers.
Les mer om:

RBK-spillere vil ikke forhandle med klubben på egenhånd: – Kan være ubehagelig

Flere av de 15 RBK-spillerne som er på utgående kontrakt har agenter som tar seg av forhandlingene med klubben.
Les mer om:

RBK-spillere vil ikke forhandle med klubben på egenhånd: – Kan være ubehagelig

Flere av de 15 RBK-spillerne som er på utgående kontrakt har agenter som tar seg av forhandlingene med klubben.
Les mer om:

Fire russere nektes adgang til Norge etter data-angrep

Regjeringen planlegger ingen ytterligere reaksjon mot Russland enn den offentlige reprimanden, etter innbruddet i Stortingets datasystem. Men fire russiske agenter har fått innreiseforbud til Norge etter et annet høyprofilert hacker-angrep i 2018.

Spionekspert: – En av de beste etterretningsoperasjoner jeg har sett

Ola Kaldager ledet e-tjenestens hemmeligste agenter. Han lar seg imponere av den uføretrygdede kokken Ulrich Larsen, som i over ti år infiltrerte det lukkede landet Nord-Korea.
Les mer om:

- Lager feller for å verve nordmenn

PST bekrefter at Russland, Kina og Iran forsøker å verve nordmenn som agenter og spioner. Flere nordmenn har blitt utsatt for feller for å presse dem til å bli forrædere.

Saken ble verdenskjent – nå skal han for retten

Rui Pinto er siktet for 90 forskjellige lovbrudd når rettssaken mot Football Leaks-lederen startert fredag.Aktor ser på ham som en «ultra – kriminell – hacker.» Som har skaffet seg ulovlig konfidensielt materiale. Han beskriver seg selv som en av nåtidens største fotball-varslere, som har avslørt det mørket innad i fotballen. Rettssaken mot Football Leaks back Rui Pinto begynner på fredag ​​i Portugals hovedstad Lisboa. Hvor han er siktet for 90 forskjellige lovbrudd. Blant annet utpressing, hacking og tyveri av datainformasjon.