Nyheter om Agent


Nå tror flere United flopp Angel Di Maria kommer tilbake til Premier League

Det var såpass viktig for Manchester United å signere Real Madrid som argentinske stjerne Angel Di Maria tilbake i 2014 at de satte klubbrekord da de bladde opp 59 millioner pund.  De som følger med vet at det ikke gikk noe særlig, etter en sesong med bare 3 mål ble han solgt til den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Jose Mourinho hadde Paul Pogba håp

Før årets sesong etter at Manchester Uniteds franske superstjerne Paul Pogba var knallgod i VM håpet manager Jose Mourinho at konflikten mellom de to kunne løses.  Manchester Evening News sier at Red Devils-sjefen var ivrig etter å la fortid være fortid, han mener imidlertid at Paul Pogbas manager Mino Raiola og hans entourage har satt en effektiv stopper for det. Les: Ed Woodward og agent Jorge Mendes har snakket om Jose Mourinho Paul Pogba har vært meget kritisk til både klubb, kolleger og manager, dette har vært støttet av sine «venner» som tjener rått på et eventuelt salg.
Les mer om:

Ed Woodward og agent Jorge Mendes har snakket om Jose Mourinho

Journalisten Duncan Castles har på sin podcast fortalt at Manchester United manager Jose Mourinho ikke blir sparket akkurat nå. I et møte på fredag 5.oktober mellom Manchester Uniteds sterke mann Ed Woodward og Jose Mourinho sin agent Jorge Mendes ble det gjort klart at det ikke finnes noen planer om å sparke han til tross for den dårlige starten på årets Premier League. Les: Ole Nørgaard gir seg Journalisten mener at mener at de «store» trenerne får for mye rom til å kunne uttrykke sine følelser. The English FA charges Jose Mourinho with using ‘abusive, insulting or improper language’.

Usains Bolts klubb med Champions League-ambisjoner er bekreftet

Vi skrev nylig om Usain Bolts agent som breiet seg med at en europeisk klubb med Champions League-ambisjoner hadde tilbudt jamaicaneren en toårskontrakt. Etter å ha vært litt høyt oppe på vegne av Bolt, har siste nytt fått oss ned på jorda igjen. For kontraktsløse Usain Bolt er det sikkert et stort skritt på vei mot målet sitt om å bli profesjonell fotballspiller, men det var en aldri så liten nedtur da klubbnavnet ble kjent. Les: Premier League er ikke nok for Joshua King Here it is, @usainbolt, the footballer, scores his maiden Mariners goal. What a moment! Don't think limits!

Dagligvarehandel uten plastembalasje

Stadig flere butikker lokker med plastfri handel. Men er det lurt å droppe plastemballasjen? Også mange norske nettbutikker satser på plastfrie produkter. Blant de første var Agent M, som startet opp i 2013. Det finnes plast i flere produkter enn man kanskje tenker over. Her er noen ”skjulte” plastprodukter:
Les mer om:

Manchester United vil komme Real Madrid i forkjøpet med et gigantbud

Jose Mourinho var desperat etter å signere en sentral forsvarer i sommer, men Uniteds styre nektet å betale det som var prisen for spillere som Harry Maguire, Toby Alderweireld og Jerome Boateng. Manglende spillerkjøp er også noe av konflikten mellom Manchester United ledelse og den portugisiske manageren. Les: Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort! Manchester United har angivelig gjort et mammutbud for å signere Atletico Madrid-stjernen Lucas Hernandez.

Zidanes agent svarer på Manchester United-ryktene

Manchester United kan trolig bare glemme å hente Zinedine Zidane dersom José Mourinho likevel skulle få sparken.

Bellingcat mener å ha identifisert nok en russisk agent etter Skripal-angrepet

Den andre av de to russerne som er mistenkt for nervegiftangrepet i Salisbury, er lege og ansatt i den russiske etterretningstjenesten GRU, ifølge Bellingcat.
Les mer om:

Bellingcat mener å ha identifisert nok en russisk agent etter Skripal-angrepet

Den andre av de to russerne som er mistenkt for nervegiftangrepet i Salisbury, er lege og ansatt i den russiske etterretningstjenesten GRU, ifølge Bellingcat.
Les mer om:

For dyrt for Barcelona, Neymar i skytteltrafikk som megler

Manchester United har ikke tenkt til å selge deres superstjerne Paul Pogba billig og de vil mye på grunn av VM i Russland og ikke prestasjonene på Old Trafford trolig få det de krever.  Paul Pogba eller Jose Mourinho? Paris Saint-Germain brøt alle rekorder da de i fjor sommer hentet Neymar i Barcelona, nå vil de trolig snappe Paul Pogba foran nesa på Barcelona, mye på grunn av både høy prislapp og en betydelig lønnskostnad. Les: Sky Sports sjekket ut ryktene om at Mourinho får sparken Paul Pogba skal ha fortalt at han 100% sikkert slutter i Manchester United i januar hvis Jose Mourinho fortsat

Juventus har ikke råd til å lønne Premier League-spiller

Han har spilt over to hundre kamper for Arsenal. Nå kan han ende opp som free agent neste år, og er over gjennomsnittet ettertraktet av storklubber. Men for Ronaldos klubb er det ikke nok igjen på lønnsbudsjettet til å hente midtbanespilleren. Vi vet ikke hvorfor Aaron Ramsey hauses så til de grader opp om dagen, men kanskje det har noe med at spilleren har blitt linket til klubber som Manchester United, Liverpool, Real Madrid, AC Milan, Chelsea og Juventus. Har høye tanker om egen verdi.

Bond-parodi med støv

Mr. Bean skygger for agent English.
Les mer om:

Konspirasjon eller ny hverdag, Ronaldo?

Ronaldo har blitt sett på som verdens beste/nestbeste spiller i en årrekke. Så kom overgangen til Juventus. Etter grensepasseringen til Italia, har det meste gått mot portugiseren. Hvem står bak? Vi kunne ikke dy oss, dette fortjener litt dramatisering. Men skal ikke juge på oss at vi kjenner til at noen skal stå bak Ronaldos plutselige fall fra pidestalen fotballverden har gitt ham. Men litt snodig kan vi strekke oss til å kalle det. Vant ikke FIFAs bestpris Vant ikke UEFAs bestepris Ronaldos agent, Jorge Mendes,  var i harnisk etter at klienten hans ikke ble hedret som nr.

Sluttet fred med Kitolano-agent

SKIEN: Kitolano-brødrenes agent, Atta Aneke, fikk så ørene flagret etter at John endte opp i Wolverhampton i sommer. Torsdag var det imidlertid bare smil å se.

Fagermo måtte skvære opp med agenten. Da forlenget Kitolano med Odd

I sommer var Odd-trener Dag-Eilev Fagermo og agent Atta Aneke i heftig disputt. Nå har partene røyket fredspipe, og fortsetter samarbeidet.
Les mer om:

Måtte skvære opp med agenten før Kitolano forlenget med Odd

I sommer var Odd-trener Dag-Eilev Fagermo og agent Atta Aneke i heftig disputt. Nå har partene røyket fredspipe, og fortsetter samarbeidet.
Les mer om:

Bellingcat: Skripal-mistenkt avslørt som agent

En av de mistenkte i drapsforsøket på Sergej Skripal skal være agent for den militære etterretningsorganisasjonen GRU.
Les mer om:

Terminerer kontakt med midtbanespiller de ikke har sett siden i sommer

Dette er en underlig historie, midtbanespiller Didier Ndong hadde kontrakt med League 1-klubben Sunderland frem til 2021, men da sommerferien var over ingen Ndong.  De som prøver å forklare hvorfor viser til at 24-åringen, som er fra Gabon, ble leid ut til Premier League-klubben Watford denne våren. – En retur til Sunderland skulle bli for vanskelig.

Wolverhampton-stjernen har fått ny prislapp på seg

Den portugisiske midtbanespilleren Ruben Neves var ettertraktet i fjor da han ønsket å forlate Porto. Overraskelsen var ikke rent liten da han valgte Championship-klubben Wolverhampton. Dette trekket har vært portugiserens desidert beste så langt i karrieren. Overgangen forrige sesong ble forklart med spillerens agent Jorge Mendes sin tilknytning til klubben i tillegg til deres ambisjoner om opprykk. Les: United-spilleren får tilbud om ny kontrakt Dette er nå historie.

Taushet rundt Kitolano-kontrakt

SKIEN: Odd ønsker å forlenge med Joshua Kitolano (17), men har ikke tatt kontakt med stortalentets agent.
Les mer om:

Avis: Politiagent hadde kontakt med drapstiltalt i Kristiansand i tre år

En hemmelig agent brukte tre år på å infiltrere livet til den 43 år gamle sjubarnsmoren som nå er tiltalt for to drap i Kristiansand, ifølge Fædrelandsvennen.
Les mer om:

Manchester City har fått nytt krav fra Sterling

Raheem Sterling har fått fart på karrieren sin. Dette vet lynvingen veldig godt, og skal nå sørge for å presse på så langt det går. Mye vil ha mer. Den engelske landslagsspilleren og Manchester City er fortsatt ikke enige om veien fremover. Kontrakten løper til 2020, men City er ivrig etter å holde Sterling på avstand fra beilere. Hvor verdifulle er egentlig disse bevegelsene for City? (foto: manchester city) Delta i Champions League konkurranse og vinn 30 000,- Ifølge The Times vil dette koste klubben 1 millionen kroner ekstra – i uka.

Iransk agent til Norge under dekke av menneskerettighetsarbeid

Mandag starter rettssaken mot tidligere president Loai Deeb i Global Network for Rights and Development (GNRD) i Stavanger tingrett.

Frykter at Stavanger-organisasjon smuglet iransk agent til Norge

I februar 2014 ble en iransk statsborger innvilget oppholdstillatelse i Norge fordi han skulle jobbe for en menneskerettighetsorganisasjon i Stavanger. Nå er mannen forsvunnet. Norske myndigheter mener han kan ha vært en iransk agent.
Les mer om:

Southgate har bedt Premier League spiller om å bytte statsborgerskap

Det sier noe om hvor imponert den engelske landslagssjefen Gareth Southgate er over den unge West Ham spilleren Declan Rice når han har kontaktet han for å få han til å bli engelsk.  Det var på en pressekonferanse i forbindelse med Nations League at Southgate fortalte at de hadde startet forhandlinger med 19 år gamle Declan Rice for at han skulle spille for England i fremtiden. Du skjønner du er god når England banker på døra og lurer på om du vil spille Les: «Rashford må komme seg bort fra Manchester United!» Martin O'Neill should not give Declan Rice the option to come back into the ireland