Nyheter om Agent


Pusha T disser Drake via Pop Smoke på Paranoid

Pusha T er ikke ferdig med Drake. Den langsinte artisten til Kanye West har et vers på Pop Smoke-låten «Paranoid», som lyder som en diss mot hans nemesis fra Toronto. Selv om ikke Drake blir nevnt med navn. Låten, som også gjestes av Young Thug og Gunna, skulle med på albumet Shoot for the Stars, Aim for the Moon. Men den ble trukket i siste liten. Pusha kaller Dizzys trusler for tomme, og gjør narr av kanadierens bruk av  jamaicansk patois. Han referer til sin egen låt «Blocka» fra 2012 med Travis Scott og Popcaan.

Bekreftet: Mandzukic klarer ikke lenger å holde seg unna

Mario Mandzukic forlot Serie A til fordel for et «ørkeneventyr» i Qatar. Etter syv måneder er enten kontoen allerede fylt opp, eller så har kroaten gått lei av . Vi tipper den tidligere Juventus-, Bayern München- og Atletico Madrid-kjempen skjønte at fotball uten spotlight ikke fotball. Når du har pumpet deg full med adrenalin hver uke i en av verdens beste ligaer, er det ikke enkelt å trekke seg. Les: Angrer på at Carlo Ancelotti ble sparket I reached an agreement with @duhailsc management to terminate my contract by mutual consent.

Ole Gunnar Solskjær vil utnytte kaoset i Barcelona

Manchester United har i mange år ønsket seg den franske superstjernen Antoine Griezmann som på sin side flere ganger har avvist tanken på engelsk klima. Nå med høye temperaturer i Barcelona kan en avkjølingsperiode på den engelske vestkysten være fristende, selv for solhungrige superstjerner. Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd med å sitte på benken, søster og agent Maud Griezmann har kalt inn til et krisemøte til uken hvor Quique Setién trolig får gjennomgå.

Jon Obi Mikel er ønsket tilbake på fotballøya

Den siste tiden har John Obi Mikel som vi husker fra Lyn befunnet seg under vår radar med spill for den tyrkiske klubben Trabzonspor. – I mars ble klubb og spiller enig om å terminere kontrakten noe som betyr at 33 åringen er ledig på markedet og gratis. Toppen av Mikel karrière må være 11 vellykkede år for Chelsea, nå er han ønsket tilbake til fotballøya. – Men først et lite tilbakeblikk Les: Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona 2005 var et for å si det forsiktig et spennende år for Jon Obi Mikel, har her VG sin oppsummering.

Pellegrino brukte skadeavbrekk til å lokke spiller til KBK: – Kanskje jeg blir agent

Amahl Pellegrino hamrer inn mål for KBK, mens han på fritiden sørger for at klubben får forsterket seg.
Les mer om:

Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd

Mens Barcelona er i ferd med å gi fra seg La Liga tittelen til Real Madrid velger manager Quique Setien å benke klubbes store franske stjerne Antoine Griezmann. – Det blir ikke godt mottatt. Antoine Griezmann har blitt et viktig samtaletema i Barcelona de siste ukene, han tippes som «byttespiller» i forbindelse med en den ene store dealen etter den andre. Les: Julaften kom tidlig for Manchester United Franskmannen har startet på benken i tre av Blaugrana sine fire siste kamper i La Liga og først kommet innpå som innbytter.

Her er RBKs nye goalgetter på trøndersk jord

Torgeir Børven og agent Kent Karlsen landet på Værnes tirsdag kveld.
Les mer om:

Aursnes vil til utlandet – bytter agent for å bli solgt

Fredrik Aursnes’ dilemma: Må kanskje velge mellom proffdrømmen og Champions League med Molde

Aursnes vil til utlandet – bytter agent for å bli solgt

Fredrik Aursnes’ dilemma: Må kanskje velge mellom proffdrømmen og Champions League med Molde

Filip (18) herjet, men tjener kun småtteri i forhold til VIF-gutta

SKIEN: Filip Jørgensen (18) er ansatt 50 prosent i Odd og tjener kun 10 000 kroner i måneden. Nå har stjerneskuddet fått seg agent, men penger bryr han seg ikke om.

Barcelona-direktør: «Vi har aldri snakket om å selge han»

Ansu Fati er fremtiden til Barcelona, ihvertfall hvis i skal tro hva eksperter og klubben selv melder. – Manchester United skal være villig til å betale det det koster, tett opptil 2 milliarder, for å sikre seg denne juvelen av en spiller. Barcelona-direktør Xavier Vilajoana avviser at klubben har hatt samtaler med Manchester United. – Den spanske avisen Sport skrev at Manchester United snakker med agent Jorge Mendes om en overgang, nå rykker direktøren ut med et dementi: «Det er ingen sak rundt Ansu. Vi har aldri snakket om å selge ham.

Ønsket til Premier League etter å ha imponert for Bayern München

Den kroatiske vingen Ivan Perisic ble skjøvet stadig lengre ut på sidelinjen i Inter Milan og mange mente 31 åringen hadde sin storhetstid bak seg, men det var helt til han ble lånt ut til Bayern München. Vel på plass i Bundesliga kom formen på plass igjen. Bayern München er imponert over sin låneving og flere klubber har satt han opp på sin liste over aktuelle spillerkjøp denne uken. Les: Sportsdirektør Michael Zorc kan puste lettet ut Tottenham skal være den klubben som har kommet lengst, de har åpnet samtaler med Ivan Perisic sin agent.

Det ble bare en offisiell kamp for Ogbu Igoh i Rosenborg

Det som skjer nå er en god ting for den nigerianske 20 år gamle midtstopperen Ogbu Igoh er en bra ting, for etter Rosenborg hentet han fra Gombe United i 2018 har det blitt raskt klart at det ikke er på Lerkendal det kommer til å skje. Første sesong ble det utlån til Levanger og den neste til Sogndal, nå er utlånet det utlånet gjort permanent. Sogndal har skrevet under en avtale for de neste tre årene. Les: Fantastisk! Verden åpner opp igjen 20-åringen signerte for Rosenborg i 2018 og ble lånt ut til Levanger samme sesong. Forrige sesong ble han lånt ut til Sogndal.

Nå ventes Justin Kluivert til Premier League

Agent Mino Raiola sitter komfortabelt som representen til Kluivert, samtidig som han har klienten som vil gjøre handelen gjennomførbar. Litt vel vagt, men her er historien: Det er Gazzetta dello Sport som hevder det denne uken har pågått forhandlinger mellom Arsenal og Roma om en delvis byttehandel av to spillere.

Tenet og flere store filmer utsettes på grunn av koronaviruset

Tenet må vike for COVID-19. Den 2 milliarder dyre blockbusteren til Christopher Nolan skulle egentlig ha kinopremiere 17. juli. Noe mange synes var optimistisk. Nå annonserer Warner Bros. at de utsetter Tenet grunnet pandemien, men foreløpig kun i to uker, frem til 31. juli. Som et slags plaster på såret, planlegger studioet og Chris Nolan å feire 10 års-jubileet til Inception med Leonardo DiCaprio ved å sette den opp på utvalgte kinoer 17.

Dortmund sjef Michael Zorc vil ikke gjøre som Real Madrid ønsker

Michael Zorc, Borussia Dortmunds sportslige leder, har bekreftet at klubben vil gjøre alt de kan for å holde Achraf Hakimi minst en sesong til, til tross for at Real Madrid vil deres spiller skal tilbake fra låneoppholdet.

BTS har Samsung og norske Quick Style som partnere

BTS = global boost Når man skal måle popularitet, kommer tall godt med. Noe som passer bra for BTS, da få popgrupper selger og streamer album som dem. I 2018 satte deres plate Love Yourself: Tear rekord ved å bli den første innen k-pop til å toppe Billboard 200.

Har null kamper for Chelsea – nå kan det bli Champions League

Mario Pasalic ble hentet inn av Chelsea i 2014 med håp om at den kroatiske landslagsspilleren skulle rydde plass på midtbanen i Premier League. 5 leieopphold og null Chelsea-kamper senere er det på tide å gi opp prosjektet. Da Pasalic ankom London, ble han direkte sendt på utlån til Elche, året etter til Monaco, året etter til Milan, neste år til Spartak Moskva. Fortsatt uaktuell for Stamford Bridge og heller ingen napp hos storklubbene gikk veien videre på utlån til Atalanta i 2018. Her løsnet det skikkelig.

Midtbanespillerens agent bekrefter at Solskjær ikke har ringt

Manchester United jobber intenst for å få inn den riktige forsterkningen sentralt på midtbanen denne sommeren. Ajax har bekreftet at United har vist interesse for Donny van de Beek, samtidig som ryktene har gått om at Corentin Tolosso også var på radaren til United. Nå svarer franskmannens agent på ryktene. Tolisso var sterkt linket til United da han endte opp med å forlate Lyon for Bayern München i 2017.

Bekreftet: Adam Lallana får avslutningen hos Liverpool han fortjener

Midtbanespilleren har kjempet for Liverpool siden 2014. Skader de siste årene har ødelagt mye av flyten, noe som har resultert i at 32-åringens kontrakt løper ut i juni. Med bare tre ligakamper fra start og innhopp i 12, er ikke Klopp avhengig av spilleren for å sørge for at 30 års forbannelse brytes. Men det er ikke sånn man tenker i Liverpool. Nå bekreftes det at Lallana forlater klubben som free agent først etter at den forlengede sesongen er over. -Det er akkurat sånn det må være.

Han er «den unge James Bond»

Når bøkene nå har gått hen og blitt TV-serie, medgir hovedrolleinnehaveren Otto Farrant at han i det virkelige liv ville blitt en dårlig spion. – Jeg er alt for klønete. Og jeg kan ikke holde på hemmeligheter, sier han til TT via Zoom fra hjemmet sitt i London. Det er så langt kommet 13 bøker om Alex Rider, skrevet av Anthony Horowitz (som også har vært en av forfatterne som etter Ian Flemings død har fortsatt å skrive om James Bond). Den første Alex Rider-boken, «Stormbreaker», ble film i 2006 med Alex Pettyfer i hovedrollen.
Les mer om:

Agent Jim Solbakkens 15 år gamle sønn kan bli Molde-spiller

Anton Solbakken (15) kommer til Molde for å diskutere en avtale med MFK. – Han har fått et tilbud fra klubben, bekrefter Jim Solbakken, som selv representerer sønnen.
Les mer om:

Agent Jim Solbakkens 15 år gamle sønn kan bli Molde-spiller

Anton Solbakken (15) kommer til Molde for å diskutere en avtale med MFK. – Han har fått et tilbud fra klubben, bekrefter Jim Solbakken, som selv representerer sønnen.
Les mer om:

Kunne ha fått Lautaro Martinez for latterlige 85 millioner kroner

Frem til begynnelsen av juli har Barcelona eller andre beilere mulighet til å løse ut utkjøpsklausulen på rundt 1,2 milliarder kroner. Litt av en kontrast til dagene i 2018 da spillerens agent prøvde å finne klubb til klienten sin. Martinez spilte for Racing Club men hadde ambisjoner om å komme seg over til Europa.