Nyheter om Agent


Alt håp er ikke ute for Liverpool

Liverpool hadde siktet seg inn på Lyon-spilleren med mål om signatur før VM startet. Den franske klubben sørget effektivt for at dette ikke skjedde. Nå sender spillerens agent ut en «livline » til Premier League-klubben. Jürgen Klopp skulle sikre seg Nabil Fekir. Forhandlingene gikk sin gang, og gjengen på Anfield var sikre på at kontrakten med Lyon var i boks. Ifølge ESPN gjorde markedsavdelingen seg klare med den siste finishen på videoen som skulle legges ut på klubbens egen TV-kanal.

Før dro spillere Rosenborg ikke ville ha til Ranheim, nå er alt snudd på hodet

Serieleder Brann ser på til serietoer Ranheim når de nå i sommer skal styrke laget. Ranheim har overrasket absolutt alle, inkludert dem selv med en fantastisk sesong.

Dag-Eilev Fagermo angrer han lot sin «elev» gå, kan bli vanskelig å få tilbake

Hovedtrener i Odd Dag-Eilev Fagermo var leder og mentor for Jonathan Lindseth, men da kontrakten nærmet seg slutten var det ikke aktuelt med en forlengelse. – Tilbudet kom aldri og i 2016 plukket Mjøndalen han opp, gratis. Mjøndalen har de siste årene hatt som mål å komme tilbake til Eliteserien, de ligger godt an med en tredjeplass i OBOS-Ligaen med 22 poeng. (Det samme som Sogndal). Vi er overbevist om at skjer ikke opprykket nå er det definitivt siste sesong for hovedtrener Vegard Hansen. Har hatt en strålende utvikling de to siste årene Odd har tatt kontakt med Jonathan Lindseth.

Tottenham har nå fritt frem til å hente Manchester United-spiller

Vi har lenge visst ant det, nå bekrefter agenten til Anthony Martial at det kommer til å skje. Dette betyr at Pochettino kan gjennomføre overgangen han ønsket i 2015. Ifølge agent Philippe Lamboley ønsker ikke Manchester United å miste sitt franske stortalent, men har ikke klart å komme til enighet med Martial om ny kontrakt. -Etter en nøye vurdering, ønsker nå Anthony å forlate Manchester United.

Stjernens agent bekrefter: – Han ønsker å forlate Manchester United

Manchester Uniteds manager José Mourinho må trolig på jakt etter en erstatter for Anthony Martial i løpet av sommeren.

Blomstret opp under David Moyes ønsket av Manchester United

Det var en heller skuffende sesong for West Ham ihvertfall helt til Slaven Bilic fikk sparken og ble byttet ut med David Moyes. For Marko Arnautovic som kom til klubben fra Stoke i fjor var managerbyttet veldig bra. Moyes flyttet han fra ving til spissplass og da løsnet det.  Det faktum har David Moyes sin tidligere arbeidsgiver Manchester United fått med seg.

Jose Mourinho gjør alt for å sikre seg superstjerne som vil spille mer

Man skulle tro at Manchester United manager Jose Mourinho etter å ha prøvd så lenge snart ville gi opp å signere Gareth Bale fra Real Madrid.

Etter Manuel Lanzini ble skadet måtte Argentina finne en erstatter

Enhver fotballspillers verste mareritt ble en realitet for West Ham midtbanespiller Manuel Lanzini da han måtte melde avbud til VM i Russland på grunn av en kneskade. – Det er bare å se hvor trist Nicklas Bendtner ble når han fikk nei til å bli med av Åge Hareide. Les: «Åge Hareide norsk agent sendt for å ødelegge Danmarks VM sjanser» Nå har landslagssjef Jorge Sampaoli funnet erstatter i 32-åringen Enzo Pérez. – Enzo har allerede spilt noen landskamper, det var i perioden han spilte for Valencia.

Salahs agent ut mot avis: – Dette har aldri skjedd

Mohamed Salahs agent avfeier ryktene om at superstjernen er på vei til Barcelona.
Les mer om:

Kasper Schmeichel VM fotballen er skrekkelig

Mens vi venter på VM sluker vi all info om det som kommer til å skje, nederst i artikkelen finner du den offisielle åpnings vignetten, den kan du se for å så ihjel noen sekunder. Det er ingen tvil om at vi elsker mål, men vi er elsker ikke keepertabber.

Derfor dropper Warholm agent: – Matcher ikke det jeg står for

Karsten Warholm kritisk til alle utøveragentene i friidretten.
Les mer om:

Slettes ikke sikkert det blir Liverpool

Den 24 år gamle franske angrepsspilleren Nabil Fekir har lenge vært linket til Liverpool, men nå har agent Jean-Pierre Bernes øynet mulighet for å cashe inn ekstra ved at han er en del av et knallsterkt fransk VM lag.   Agenten prøver å vente dem ut ved å komme presentere flere interessenter. Les: «Glem denne spilleren, Liverpool – eller bring en trillebår med penger» Nabil Fekir er langt fra så nær et trekk til Liverpool, som flere medier har skrevet, og den offensive spilleren har andre tilhengere, sier hans agent.

«Åge Hareide norsk agent sendt for å ødelegge Danmarks VM sjanser»

Nesten alle var på gråten, inkludert landslagssjef Åge Hareide da han tidligere i dag tok ut det danske landslaget til VM. Rosenborgs danske lord blir ikke å finne i mesterskapet i Russland. Heller ikke lagkamerat Mike Jensen er med i troppen. Reaksjonene har ikke latt vente på seg: – Her ser du en kar som mener vi her i Norge har sendt Hareide for å ødelegge for Danmark sine VM sjanser.

Manchester City fikk avslag på budet

Serie A-klubben Napoli hadde en forrykende sesong hvor de presset Juventus hele veien i kampen om ligamesterskapet. Med ny trener på plass er de lite lystne på å bryte opp laget som skal videreføres neste sesong. Hvertfall ikke for småpenger. Napoli-presidenten har nå bekreftet at klubben har avslått Manchester Citys bud på rundt 480 millioner kroner. Det er snakk om Serie A-klubben store stjerne Jorginho. Har vokst enormt siden han ble kjøpt for 100 millioner kroner.

Barcelona-spillerens frustrasjon skaper kø over den engelske kanal

OK, litt overdrevet ble det, men når en spiller av Albas kaliber signaliserer et gryende misnøye gjennom sin agent, er det ikke rart Premier League-klubbene sender ut sine fotsoldater. Jordi Alba har til tider vist telepatiske evner i sitt samspill med Lionel Messi.

Norsk landslagskeeper på vei sydover

Selv det norske landslaget kan fungere for et springbrett, den tidligere Aalesund keeperen Sten Grytebust er på vei bort fra sin danske klubb Odense. Det er BT som skriver at Odense sin førstekeeper er på vei til Nederlands fotball, eller det nest øverste nivået i Tyskland. Det er Groningen og Vitesse Arnheim som står først i køen av nye arbeidsgivere. Sten Grytebust har vært førstevalget i mål siden han kom til klubben i 2016. Det er ikke en ferietur for å si det sånn Spillerens agent, Jim Solbakken, bekrefter at spilleren kan være på vei bort.

Den tidligere PSG-treneren gjør sitt første kjøp i Premier League

Selv om enkelte mener Arsene Wenger hadde stagnert de siste årene som trener for Arsenal, er det likevel litt av noen sko Unai Emry skal fylle. Det er derfor knyttet stor oppmerksomhet rundt franskmannens første bevegelser. Og den er alt annet enn sexy. Ifølge Evening Standard blir dette Stephan Lichtsteiner. Ikke helt imponert, sier du? Lichtsteiner kommer som free agent, men har spilt for Juventus de siste syv årene.

«Trenger ikke seks eller syv, men to skikkelig gode»

Manager Pep Guardiola har naturlig nok etter sin rekordferd i Premier League ikke tenkt til å gjennomføre noen revolusjon i Manchester City denne sommeren. Han tenker ikke å hente inn en hel haug, men et par meget sterke spillere og han vet godt hvem det er. Les: Jorginho sin agent plaprer i vei på Radio Kiss Kiss Napoli Manageren ønsker å blir fort ferdig slik at de alle kan slappe av i sommer og få en USA reise som bare er fylt med glede.

Italias nestbeste klubb har fått ny trener

Suksesstreneren Maurizio Sarri bragte Napoli nesten helt til topps i Serie A og truet Juventus hele veien. Nå får den kjederøykende treneren det som han vil, og kan stille seg tilgjengelig for hvem det måtte være. -Vi har ikke mottatt noen tilbud fra Chelsea, Tottenham, AC Milan eller Zenit St. Petersburg.

Suksess-treneren i Italia venter på telefonen

Suksesstreneren Maurizio Sarri bragte Napoli nesten helt til topps i Serie A, og truet Juventus hele veien. Nå begynner det å haste for klubbene som har vurdert å kapre den kjederøykende italieneren . Sarri har blitt linket til en haug med klubber denne sesongen, men fortsatt gjenstår det at noen faktisk løser ut utkjøpsklausulen på 76 millioner kroner som binder treneren til Napoli. -Vi har ikke mottatt noen tilbud fra Chelsea, Tottenham, AC Milan eller Zenit St. Petersburg.

Buffon har fått tilbud om kontrakt

Keeper-legenden signaliserte at han er fortsatt er klar for de store utfordringene etter at han forlater Juventus. Nå skal tilbud om kontrakt allerede kommet fra toppklubb. Ifølge ESPNs kilder skal PSG ha tilbudt Gianluigi Buffon kontrakt. PSG skal ha lagt en 2-års avtale på bordet, som skal overtale Buffon om å endre eventuelle planer om pensjonisttilværelse. PSGs keeper Alphones Areola er tiltenkt rollen som 1. keeper for klubben, men 25-åringen viste denne sesongen at han fortsatt har et stykke å gå.

Forfatteren Tom Wolfe er død

Den amerikanske forfatteren, krønikeskriveren og satirikeren Tom Wolfe er død, 88 år gammel, opplyser hans agent.
Les mer om:

Er fornøyd med leieangriper vil likevel ha ned prisen på kjøp

Villareal har leid AC Milan angrepsspiller og fast inventar på Columbia sitt landslag Carlos Bacca denne sesongen. Nå vil de kjøpe, men de vil ha ned prisen.  Carlos Bacca har blitt leid til Villarreal fra Milano med et kjøpsalternativ denne sesongen, men den spanske klubben prøver nå å senke prisen på Bacca. Dette bekrefter spilleren til det spanske media AS. «Jeg er rolig.

Forfatteren Tom Wolfe er død

Den amerikanske forfatteren, krønikeskriveren og satirikeren Tom Wolfe er død, 88 år gammel, opplyser hans agent.
Les mer om:

Tom Wolfe er død

Den amerikanske forfatteren, krønikeskriveren og satirikeren Tom Wolfe er død, 88 år gammel, opplyser hans agent. Wolfe døde på et sykehus i New York mandag.
Les mer om: