Nyheter om Agent


Et nesten 20 år gammelt kjærlighetsforhold kan gå mot slutten

Fremtiden er usikker for Lionel Messi. Takket være en klausul i kontrakten kan 32-åringen forlate Barcelona gratis (!) I sommer. – Det har vært en bra sesong så langt med 18 mål og 12 assist, men forholdet til sjefene i klubben er langt fra rosenrødt. «Hvis han drar er det bare et alternativ» Les: Manchester United har funnet et alternativ til Jadon Sancho Historien om Lionel Messi og Barcelona startet med en kontrakt skriblet ned på en serviett.

Manchester United har funnet et alternativ til Jadon Sancho

Det kan tenkes det hele er starten på en forhandling, Het Laatste Nieuws melder at de har funnet et meget godt og mye billigere alternativ i den canadiske Gent angriperen Jonathan David Mange lag har sendt sine speidere for å følge med på en spiller som bare leverer og leverer helt og holdent uten stjernenykker. – Så langt har Lyon, Everton, Ajax og Borussia Dortmund sendt karer som noterer til flere av hans kamper denne sesongen.

Fra nivå fem i Norge til toppdivisjon i Finland

Det er en fantastisk reise som Kabamba Tumba Kalabatama nå er i ferd med å ta. Han signerte for A-laget til TPS Turku i den finske toppdivisjonen. Han spilte sist for Bjørnevatn IL på nivå fem i Norge. Kabamba Tumba Kalabatama fylte 18 år i slutten av januar, og beskrives som en ung og kraftfull spiss. Les: Timo Werner fortsatt ikke dyktig nok for Liverpool – Jeg er glad for at jeg har fått denne muligheten, det er starten på noe stort. Alt av fotball- og styrketrening er tilrettelagt for meg, og det er mer profesjonelt og seriøst.

Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Nå sist stappet Mino Raiola minst 100 millioner kroner rett i foret i forbindelse med overgangen til det norske fenomenet Erling Braut Haaland til Borussia Dortmund. Agenten benytter seg av alle midler for å tjene penger og har ofte en agenda som går ut på å berike seg selv på bekostning av karrièrene til spillerne han representerer. På veien til rikdom tråkker han på klubber, sprer usanne historier i media og fyrer opp under egoet til unge gutter som ender opp som primadonnaer.

Opprørt over utspill fra TUIL-leder: – Kan ikke hjernevaske unge gutter

TUIL-topp sa at deres ettertraktede 17-åring per nå ville bli værende i klubben. Det mener både agent og spiller er feil.
Les mer om:

Manchester United må trolig godta en sjokkerende lav overgangssum

Paul Pogbas agent Mino Raiola for tiden engasjert i en offentlig ordkrig med sjefene på Old Trafford. – Dette er selvfølgelig for å gjøre det så irriterende for Manchester United å ha Pogba der at de velger å ikke forlenge avtalen med et år slik de faktisk har anledning til. «Drittsekkstrategien» ut til å virke enda en gang.

Angripes - igjen

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, reagerer: - Jeg har aldri snakket om Ole i avisene. Men han snakker alltid om meg. Enten det er i forbindelse med Erling Haaland, Paul Pogbas skade eller Pogbas operasjon.
Les mer om:

ESPN: United sender ut signaler om Pogba

Vi skal gjøre dette kort: Pogba ønsket å forlate Old Trafford forrige sommer, men skal ha blitt overbevist om å bli en sesong til av Solskjær. Agent Mino Raiola kjører på med å prate opp sin klient og ned Solskjær og United. Nå skal det endelig være slutt. Ifølge ESPNs kilde forventer United nå at Pogba forsvinner til sommeren, men at Raiola skal få jobbe for overgangen.

Ny brutal skadesituasjon hos Tottenham: Mourinho går tom for målscorere

Vi har så smått glemt at Tottenham sitter med sin største angrepsressurs på skadebenken.

Denne gangen har Manchester United og Ed Woodward gjort en genistrek

I løpet av en hektisk januarmåned fremstod Fernandes-prosessen mer og mer som en komedie. Men United lo ikke, og la de siste hundre millionene på bordet helt til Sporting skjønte at de ikke kunne skvise mer ut av overgangs-sitronen.

Arsene Wenger langer ut mot eks-manager

Vi trodde Arsene Wenger hadde et litt anstrengt forhold til sin tidligere arbeidsgiver, men når noen våger å kritisere jobben han gjorde og Arsenals fundament, da smeller det. Unai Emery tok over etter Mr. Arsenal i 2018. Da hadde Wenger holdt tømmene hos Premier League-klubben i to tiår, en gedigen prestasjon i seg selv. Les: Utrolig nok, det kan bli kamp om Alexis Sanchez Emery fikk muligheten som manager, men ikke så altfor lenge før ledelsen innså at spanjolen ikke var riktig for å lede Arsenal inn i en ny æra. Det endte med sparken på slutten av 2019.

Chelsea raser mot ubrukelige VAR som bare fikk med seg halve sannheten

Røyken har lagt seg på Stamford Bridge og United reiste hjem tre poeng rikere. For Chelsea ble dette en kamp der teknologien heiet på United. Nå skal vi alltid ta det med en neve salt når det tapende laget uttaler seg etter kamp, men Chelsea-kapteinen er rimelig intens når han kritiserer hele systemet rundt VAR.

Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær

Mens vi andre gleder oss over tre deilige poeng på Stamford Bridge, bruker Mino Raiolo tiden på å dele sin eder og galle. For agenten betyr det mindre om United lykkes, så lenge klienten hans fortsatt står utenfor moroa. Og det gjør Pogba så til de grader. Ankelskaden har sendt franskmannen helt ut av sesongen, der han nå nærmest har blitt glemt av supportere og presse. Det skal selvfølgelig agent Raiola ikke ha noe av.

Når fire etterlengtede hendelser skjer samtidig, da blir det tre poeng til United

Det må bli litt kaotisk når Manchester United og Chelsea møter hverandre og så mye står på spill. Mandagens Premier League kamp skuffet oss heller ikke. For United ble det spesielt fire ting å ta med seg, i tillegg til deilige tre poeng på Stamford Bridge. Anthony Martial våknet til live etter 330 Premier League-minutter uten scoring og satte inn den viktige 1-0 scoringen – på assisten United-supporterne har ventet på: Wan-Bissakas. Når Harry Maguire i tillegg setter inn sin første Premier League-scoring i det 66.

Pogba-agent ut mot Solskjær: – Kan ikke eie et menneske

LONDON (VG) Den langvarige sagaen mellom Paul Pogba (26) og Manchester United ser ikke ut til å ende med det første. Nå har agent Mino Raiola (52) for første gang kvesset klørne mot Ole Gunnar Solskjær (46).

Pogbas stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Pogbas stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Stjerneagent fyrer løs mot Solskjær: – Du kan ikke eie et menneske

Paul Pogbas agent Mino Raiola kritiserer Ole Gunnar Solskjær for hans uttalelser om sin klient.

Bare vent! Snart starter bråket rundt Gianluigi Donnarumma på nytt

Det som var, hevet over enhver tvil Italias største keepertalent ble fostret opp i AC Milan. Gianluigi Donnarumma som blir 21 år om noen dager var et bevis på AC Milan sin storhet, men så som «lovlig voksen» valgte han tidenes verste agent Mino Raiola som lagde et sant helvete for klubben, for fansen, for de klubbene som var interessert i å kjøpe keepertalentet og sikkert også for Donnarumma selv. Når alt roet seg ble en ny og sikkert god kontrakt skrevet under, men det var ikke en avtale skrevet i respekt og vennskap.

Raheem Sterling og Kevin de Bruyne sitter løst

UEFA prøver å lære rike fotballeiere en lekse om at de må følge lover og regler som alle andre til tross for at de er milliardærer og er vant til å være ovenfor loven i alt de gjør. Manchester City som har søkkrike arabiske eiere fra Emiratene har ikke hatt balanse i regnskapet og nå straffes de knallhardt.

Conte umettelig på United-spillere – frister nå med femårskontrakt

Ashley Young, Romelu Lukaku og Alexis Sanchez. Du skulle ikke tro at Inter-manageren ikke hadde en fortid hos United.

Haaland snakker om klubbvalg, Solskjær og Raiola

Den norske superspissen prøver i et ekslusivt intervju å forsvare sitt valg av agent, den grådige og korrupte Mino Raiola. Erling Braut Haaland valgte en overgang til Borussia Dortmund til tross for at Manchester United var villig til å betale tre ganger så mye, men uten minimum 100 millioner kroner rett i lomma på agenten. Når vi ser hvor imponerende effektiv Haaland er foran mål kan det godt tenkes at Bundesliga og Borussia Dortmund var sportslig sett det beste valget til tross for hvordan valget ble gjort. Les: Zidane og møbelhandler Fernandez møttes i en rundkjøring

Ingebrigtsen sparket i APOEL

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som trener i kypriotiske APOEL etter bare 46 dager i jobben. – Jeg er sjokkert. Så mye er det ikke mer å si, sier Ingebrigtsen til VG. Trønderen sier til avisen at han ble oppringt av en agent som på vegne av APOEL ga ham beskjed om at han var sparket. Klubben bekrefter på Twitter at nordmannen er ferdig i klubben.
Les mer om:

Haalands stjerneagent: – Jobbet med overgangen i nesten ett år

Erling Braut Haalands høyprofilerte agent Mino Raiola sier han jobbet med å finne en ny klubb til nordmannen i nærmere ett år før overgangen til Dortmund.
Les mer om: