Nyheter om Agent


Andrei Kanchelskis gir United rådet som skal løse Pogba-situasjonen

For tiden står den hårfagre russeren og pisker spillerne hos Navbahor Namangan fremover på banen. Ikke akkurat under den største spotlighten, men vi glemmer aldri den russiske kraftpakka av en ving på På Old trafford. Kanchelskis trengte 145 kamper på å levere i underkant av 50 scoringer for United.

Pirlo kom først med knallhard kritikk, følger opp med ny kontrakt dagen etter

Juventus manager Andrea Pirlo minner meg litt om et gammel salgstrikks som heter ikke krangle med en gammel tante. – Det går noe som dette, hvis jeg husker rett: Den du snakker med er forbanna og starter å kjefte, da er det bare å vente ikke si noe, når vedkommende er tom for sinne så skjønner de at de har gått for langt og kommer deg i møte. Juventus sin superstjerne Paulo Dybala har ikke hatt en god start på sesongen og fått bøtter med kritikk av manager Andrea Pirlo. – Uttalelser som «Spiller ikke så bra» og «Dybala klarte seg ikke så bra.
Les mer om:

«Domenico Berardi er verdt minst 50 millioner euro»

En av Italias beste midtbanespillere er nesten helt ukjent for alle unntatt «kjennere» av Italiensk fotball. – Noe av grunnen er at han holder ut med Sassuolo som inntil i høst ikke regnes som et av de store lagene i Serie A.

Bild: United har allerede bestemt seg for midtbanespiller på free transfer

Hakan Calhanoglu er inne i sitt siste år av kontrakten med AC Milan. Paulo Maldini har ingen grunn til å sende den tyrkiske landslagsspilleren ut av klubben, og innledende forhandlinger om forlengelse har begynt mellom partene. For en tysk overgangsekspert blir dette bare spill for galeriet. Christian Falk hos tyske Bild hevder at dette er en done deal der Manchester United blir destinasjonen for den offensive midtbanespilleren.

- Etterforsk Maradonas død!

Maradonas agent retter nå sterke anklager mot helsepersonalets arbeid i forbindelse med dødsfallet.
Les mer om:

Ikke lenger Barcelona «for alltid»: Koeman ser ikke det samme som Valverde og Setien

Akkurat som Barcelona sin store stjerne Lionel Messi kom Riqui Puig til La Masia (Barcelona sitt akademi) som liten gutt. Drømmen var en livslang karriere på Camp Nou. – Men midtbanespilleren som nå er 21 år gammel får ikke samme backing og applaus fra Barcelona sin nye manager Ronald Koeman. Forgjengerne Ernesto Valverde og Quique Setien var tydelig på at Puig var en del av fremtiden til Barcelona, nå som de begge er ute melder 90min at Riqui Puig snart følger etter ut døra.

Ibrahimovic langer ut og krever betalt: – På tide å etterforske

Både Zlatan Ibrahimovic (39) og Gareth Bale (31) reagerer på at deres navn og ansikt blir brukt i konsollspillet FIFA. Bales agent bekrefter at de vurderer rettslige skritt.

Frank Lampard er overbevist forholdet er bra

Den 34 år gamle franske superspissen Olivier Giroud var imponerende i vårsesongen, han signerte en forlengelse med det inntrykket at han var tilbake i varmen på Stamford Bridge. – Det skjedde ikke. Rykter raser om at Giroud er på vei bort allerede i januar etter at hans agent har snakket med media, manager Frank Lampard har en helt annen oppfatning: «Jeg så sitater fra agenten hans, og de overrasket meg ikke». Chelsea-spissen Oliver Giroud forlenget kontrakten i mai ut denne sesongen.

Leeds fikk telefon fra Barcelonas superduper talent

Riqui Puig har vært en av de spesielle blant de spesielle på La Masia hos Barcelona. I oktober fortalte 21-åringen at han har et stort mål om å overbevise Luis Enrique om å ta ham med til EM i sommer. Dette har fått agenten hans til å finne frem nummeret til Bielsa. For allerede i september fikk 21-åringen beskjed av Koeman om at anbefalingen var å pakke bagen og dra på utlån. Trioen Frenkie de Jong, Sergio Busquets og Miralem Pjanic har lukket døra til nok spilletid for Puig, noe som sender den sentrale midtbanespilleren lengre unna diskusjonen om plass i landslagstroppen til Spania.

Mario Balotelli har funnet noe som er bedre enn Barnsley

Jeg skal innrømme man ikke trenger å lete lenge for å finne noe som er bedre enn Barnsley, men den engelske Championship klubben skal ha for å prøve, kan tenkes de en vakker dag er den vassete klubben som finnes. Den tidligere Manchester City og Liverpool spissen Mario Balotelli er innhentet av omstendigheter og ikke lenger i samme form som før, samtidig som han er uspiselig for mange fotballedere, både de han har jobbet for og de som har betraktet på avstand.

Marca: Joda, Isco skifter klubb i januar

Ryktene begynte så vidt å sive ut fra Madrid for to uker siden. Nå dundrer spanske Marca til: Ikke noen tvil, Isco forlater Real i januar. Ifølge Marca har papppa og agent Francisco fortalt klubben at han sønnen er klar for exit i januar, noe Zidane skal ha gitt klarsignal for.

Mino Raiola har fått oppdraget å på nytt plage Manchester United

Det er ikke uten grunn av Paul Pogba er ute av troppen i dagens kamp mot West Bromwich. – Formen har vært dårlig i det siste i hvert fall når han er i tjeneste for Manchester United. – Dessuten ser vi tidlige tegn på at Pogba sin agent Mino Raiola satt i gang en skitstorm. Gianluca Di Marzio fortalte nylig at Juventus ikke hadde økonomi til å kjøpe tilbake Paul Pogba for å få til en overgang må prisen ned og hva er da bedre enn en ubrukelig spiller som ikke langer annet en trøbbel.

Everton åpner døra på vidt gap for Juventus-spiller

Everton har blitt et senter på balløya som tiltrekker seg stjerner som tidligere har spilt for gigantene i Europa. Med Carlo Ancelotti ved Everton-roret, har Premier League-klubben stjernespillere fra de fem største ligaene som gjerne gjenforenes med deres Mester. Vi hadde nesten glemt at Ancelotti har ledet toppklubber i samtlige av de fem ligaene som betyr noe i Europa: Juventus, Real Madrid, PSG, Bayern München og Chelsea har alle hatt italieneren langs sidelinjen. Sami Khedira var en av disiplene til Ancelotti i Real Madrid-perioden.

Florentino Pérez har overtatt forhandlingene med Sergio Ramos

Manu Carreño på det spanske programmet El Larguero forteller med stort engasjement at Real Madrid sin egenrådige president Florentino Pérez selv har tatt kontroll over forhandlingene og sendt sine minions til innbytterbenken. Manchester United og Paris Saint-germain frister med fete kontrakter, men nå mener altså Carreño at det er nådd en prinsippavtale for 34-åringen om å fornye ytterligere to sesonger på Santiago Bernabéu. – Klubbpresident Florentino Pérez har bare det som omtales som et lite økonomisk forhold som må løses.

Endelig duket for en retur til balløya for Super-Mario Balotelli

Super-Mario hadde en gnistrende periode for Manchester City og for Inter Milan der han tok med seg tre Serie A titler ut av San Siro. Noen vil også huske italieneren for de mindre minneverdige rundene hos AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille og Brescia. Nå står 30-åringen ledig som free agent og aktuell for Championship. Først gikk ryktene om Watfords interesse for Balotelli, nå har Barnsley kommet på overgangsbanen. Sky Sports melder om at samtaler mellom Barnsley og Balotellis representanter er gjennomført.

Dominik Szoboszlai har blitt for stor for Østerrike

Den 20 år gamle RB Salzburg-kometen Dominik Szoboszlai beveger seg nærmere og nærmere en overgang til noe større og bedre. -Hans agent benytter interessen fra verdenspressen etter han i forrige uke sendte Ungarn til EM i 2021 med et fantastisk mål mot Island. Utviklingen til 20 åringen de siste sesongene har vært sterk, Østerisk presse sammenligner hans utvikling med Erling Braut Haaland til tross for at de har en totalt forskjellig spillestil. – mens den norske målmaskinen sammenlignes med en maskin eller en brøytebil er Dominik Szoboszlai elegant, superrask og smidig.

Stikker så snart det er mulig

For den paraguayanske fotballspilleren Miguel Ángel Almirón Rejala har det alltid vært Atletico Madrid som har vært drømmen, og når de da sjekker han ut er det klart det frister. Miguel Almirons agent er overbevist om at hadde det ikke vært for pandemien, ville Newcastle-midtbanespilleren allerede vært Atletico Madrid spiller. Almiron gjør det helt ok i Newcastle, denne sesongen har han spilt 10 kamper og scoret 1 mål og 3 assist.

Solskjær må ta valget om Eric Bailly

Forrige sesong ble det 780 spilleminutter på banen for United. Eric Bailly ‘s agent har nå begynt å rasle med overgangssablene. Der er jobben til Graziaon Battistini å forsvare sin klients interesser. Når AC Milan har begynt å jobbe med muligheten for å hente Bailly fra Old Trafford, er det på tide å sette et mini-ultimatum til Solskjær og gjengen. Les: Wayne Rooney får mer å gjøre etter sparkingen av Phillip Cocu Midtstopperen ble hentet fra Villareal i 2016, og har vært med på en av de mest voldsomme berg-og-dalbane periodene (mest dal) i Uniteds historie.

Noe muffens er på gang med Adama Traoré

Hos Barcelona ble Adama Traoré sett på som andresortering og ikke verdig oppdraget med å gå ut på Camp Nou. Så bar det til engelsk fotball i 2015. Spanjolen vokste hos Aston Villa og Middlesbrough, men det var hos Nuno Santo og Ulvene det gigantiske steget ble tatt.

Den norske spesialagentens mystiske liv

Da Ole Kleppe begynte å grave i morfarens fortid, fant han en hemmelig agent, en kvinnehistorie og en av de mest dekorerte nordmennene fra andre verdenskrig.
Les mer om:

Nå er Bryan (17) fra Tromsø en komet i England: – Chelsea syntes ikke han var god nok

Bryan Fiabemas agent åpner opp om hvordan tromsøgutten ble Chelsea-spiller.

Nekter å godkjenne januar-overgang for Tottenham

Christian Eriksens dager hos Inter Milan går mot en slutt. Fortsatt uten assist og scoring denne sesongen, fortsetter dansken å slite med Antonio Contes 3-4-3 formasjon. Nå ser det ut som hoveddøra til Premier League også smekkes igjen. Italiensk media har de siste månedene vært hissige på at det er en pågående dialog mellom Inter og Tottenham om en «reversering» av Eriksen-overgangen. Ifølge FCInterNews er ikke dette lenger aktuelt. Les: Jakter Cavani-overgang Den italenske avisen hevder at samtalene av avbrutt.

Zinedine Zidane får endelig Paul Pogba på billigsalg

Den største blunderen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær var å tro på løftene til den franske superstjernen Paul Pogba at han ville blø for drakta. – Det er selvsagt flere forhold som har ledet frem til den meget usikre arbeidssituasjonen for den norske manageren, men Pogba er isolert sett den viktigste. FourFourTwo melder at Pogba fortsatt ønsker seg til Real Madrid og at forlengelsen nylig signert med Manchester United mest var en formalitet som skulle sikre klubben en betaling som kunne begrense deres tap.

Real Madrid serveres en av verdens beste på free transfer – må takke nei

Det er noe helt surrealistisk når vi skrur tiden ett år tilbake da Real Madrid og Barcelona var to av de mest attraktive arbeidsgiverene i fotballens verden og som skrev lønnsavtaler «med gaffel». I dag er situasjonen en helt annen. Barcelona er halvveis konkurs og må skvise ut 30 % lønnskutt fra spillerne, Real Madrid må nå trekke seg fra kampen om en spiller de trakter etter. Les: Da er det gjort: Pochettino fikk telefonen han trengte Hakke råd. David Alaba er i ferd med gå over i siste halvår av kontrakten med Bayern München, klubben han har tjent siden 2009.

Agenten til David Alaba gidder ikke å vente lenger på Bayern München

Det er kaos rundt David Alaba. Anklagelser fyres av i alle retninger etter at spilleren med nesten 400 kamper for førstelaget er alt annet enn enig med Bayern München om den økonomiske veien videre. Sommeren 2021 står Alaba som free transfer hvis forhandlingene fortsetter i samme spor mellom østerrikeren og Bundesliga-giganten. Les: Tottenham jobber med genial byttehandel! Et tilbud på 11 millioner euro pr år ble gitt med bonuser på opptil 6 millioner euro de neste fem årene.