Nyheter om Agent


– Sønnen min er en fange i PSG

PSGs midtbanespiller Adrien Rabiot har ikke spilt for klubben på over tre måneder. Nå går hans mor og agent på nytt ut mot klubben.
Les mer om:

Avfeier rykter om en Barcelona overgang

Adrien Rabiot er på utgående kontrakt hos Paris Saint-Germain og det har vært opplest og vedtatt at han ville bli Barcelona spiller. – Manchester United trakk det korteste strået og var da per definisjon ute av kampen om midtbanespilleren. Det var inntil hans agent snakket med L’Equipe og avfeide alle spekulasjoner om at de var enige om en overgang til Barcelona.

Agent: – På denne måten er han annerledes enn de fleste andre gutter

SKIEN: Joshua Kitolano (17) er et ganske eksepsjonelt fotballtalent i norsk målestokk. Utenfor banen er han også unik, ifølge agent Atta Aneke.
Les mer om:

ESPN: Manchester United har nå strøket superstjernen fra handlelisten

Vi har nærmest tatt det for gitt at Gareth Bale skulle returnere til Premier League. Manchester United er klubben waliseren er tettest linket til (da de er en av de få som kan møte Bales lønnskrav).  Zinedine Zidane har kommet tilbake til byen, og manageren Gareth Bale hadde sine sammenstøt med, skal vise hva han vil med waliseren. I sin første kamp med Real Madrid versjon 2.0, satte Zidane inn Bale i en sentral rolle mot Celta Vigo. Dette trekket førte til Bale-scoring og en befriende Real-seier. Har litt ferie hjulpet på forholdet til Bale?

Tidligere AC Milan stjerne: «Alt for god for Super League»

Alexandre Pato var iferd med å bli en av de virkelig store i Europa med en rekke geniale kamper og hauger med mål for AC Milan, dessverre den 29 år gamle brasilianeren var plaget med skader. Når ting så ut til å gå på skinner, ble han skadet. De to siste årene har han vært i den kinesiske storklubben Tianjin Tianhai og gjort det veldig bra. Han har spilt 47 Superligakamper og satt 30 mål.

Zidane tilbake i Madrid – tok en Solskjær

Manageren i en klubb er «fotballguden» som i stor grad påvirker en spillers fremtid. Uansett hvor god du er; er du ikke inne i varmen, kan verden gå glipp av talentet ditt. Spør Real Madrid-spilleren Isco. 26-åringen har hatt en traurig sesong etter at Zinedine Zidane forlot Madrid forrige sommer. Først ute til å gjøre arbeidsdagen mørk, var Julen Lopetegui. Minimalt med spilletid. Lopetegui.

Agent Miriam Myrthel misset superfinalen

Miriam Myrthel Pedersen (27) fikk en finaleplass, men røk ut av lørdagens agentkonkurransen på NRK1 etter fire oppgaver. Fem deltagere skulle bli til tre. – Surt, men greit nok, sier scenografistudenten på Kråkerøy. Hun startet og avsluttet finalekonkurransen for svakt.
Les mer om:

Satser med ny ung hovedtrener

I en pressemelding lørdag ble Sander Håskjold Nyland presentert som PostNord klubben Hødd nye hovedtrener. 25-åringen har signert en toårsavtale. Han er landslagskeeper Ørjan Håskjold Nylands yngre bror, og har siden 2016 hatt en trenerrolle i klubben. Forrige sesong var 1993-modellen assistent til Sindre Eid, og tok over ansvaret på midlertidig basis etter at han ga seg tidligere i år.

Pappa og agent: «Han vil definitivt ikke fortsette i Manchester»

Det er av fedre og fulle barn man skal høre det, denne gangen er det ikke bare en pappa som snakker, men også en agent. Antonio Valencia vil «definitivt» forlate Manchester United i sommer, med Arsenal et sannsynlig landingssted. Antonio som har vært kaptein i perioder på Old Trafford utviklet etterhvert et meget anstrengt forhold til tidligere Manchester United manager Jose Mourinho.

Åpner døren for en gammel lagkamerat

La det være sagt med en gang, det er ikke bare norsk presse som skriver om Ole Gunnar Solskjær.

Miriam (27) gjør det bra som agent:– Jeg knuste dem med god margin i den siste fighten

Forrige uke tok Miriam Myrthel Pedersen (27) seg til finalen i Den ultimate agenten via Flukten. Nå er hun en av fem som skal ut i finale på NRK1 sent lørdag kveld. Blir hun en av tre i superfinalen?
Les mer om:

Gareth Bale ønsker å klore seg fast

BBC melder etter å ha snakket med Gareth Bale sin agent Jonathan Barnett at til tross for at Zinedine Zidane er tilbake ønsker superstjernen med hestehale å fullføre sin karriere i Real Madrid. Forholdet mellom de to har ikke vært det aller beste i de nesten tre årene Zinedine Zidane var manager for Real Madrid.

Ekstra Bladet: «Åpen for klubbskifte»

Tottenham har har naturlig nok satt igang sitt apparat med å få deres danske superstjerne Christian Eriksen med videre og levert en rekke forslag på forlengelser. Ekstrabladet har snakket med Eriksen sin agent Martin Schoots som sier han er åpen for et klubbskifte og at han har fått jobben med å sondere terrenget.  «For øyeblikket ønsker jeg ikke å delta i spekulasjonene om Christians kontrakt og fotballfremtid.

Lokale talenter svindlet av falsk agent: – Foreldre må være våkne

Lokale ungdommer og deres foreldre har blitt svindlet for tusenvis av kroner av en østeuropeisk fotballagent.
Les mer om:

May besøkte Salisbury

Storbritannias statsminister Theresa May besøkte mandag Salisbury, ett år etter at en tidligere russisk agent og hans datter ble forgiftet i byen.
Les mer om:

Bale-agent raser mot Real Madrid-fansen: – De burde skamme seg

Gareth Bale er ingen kjæledegge blant Real Madrids supportere. I helgens El Clásico ble waliseren buet på da han ble byttet ut. Det får hans agent til å reagere.
Les mer om:

Har spilt for Aston Villa i Premier League, nå er han i Norge

Strømsgodset har ingen planer om å «tufse» nederst på tabellen i år slik de gjorde i perioder i fjor. – Nå har de for andre gang på rad gjennomført en spennende signering. Les: Rutinert midtbanespiller med 278 kamper i Superligaen på plass i Drammen Yacouba Sylla har skrevet kontrakt med Strømsgodset ut 2020 Den franske midtbanespilleren er også fra Mali og valgte etter å ha spilt for Frankrike som ungdom å bli en del av landslaget til Mali som voksen.

Tror agent 007 kan skape turistboom: – Jeg er allerede blitt kontaktet av fans fra hele Europa

En Bond-innspilling i Nittedal vil få store ringvirkninger og kan få en eventyrlig turisteffekt. Telefonen har ikke stått stille siden dette ble kjent.
Les mer om:

Fjorårets psjukeste thrillerserie er tilbake

Straks kommer fortsettelsen på en av de beste nye seriene fra 2018. Sesong 2 av Killing Eve har premiere 8.

Mann pågrepet for spionasje i Sverige

En mann er pågrepet i Stockholm, mistenkt for å ha blitt vervet som agent av en russisk etterretningsoffiser, opplyser Säpo.
Les mer om:

Ein person er arrestert for spionasje i Sverige

Ein person er arrestert i Stockholm, mistenkt for å ha blitt verva som agent av ein russisk etterretningsoffiser, ifølgje Säpo.
Les mer om:

Person pågrepet for spionasje i Sverige

En person er pågrepet i Stockholm, mistenkt for å ha blitt vervet som agent av en russisk etterretningsoffiser, opplyser Säpo.
Les mer om:

Mistenkt spion pågrepet

En person er pågrepet i Stockholm, mistenkt for å ha blitt vervet som agent av en russisk etterretningsoffiser, opplyser svensk sikkerhetspoliti.
Les mer om:

Romerikes Blad: «James Bond» SKAL spilles inn i Hakadal

De intense spekulasjonene om at det nye eventyret om agent 007 kommer til Nittedal, skal være bekreftet – men ikke fra produsentene selv.
Les mer om:

Romerikes Blad: «James Bond» SKAL spilles inn i Hakadal

De intense spekulasjonene om at det nye eventyret om agent 007 kommer til Nittedal, skal være bekreftet – men ikke fra produsentene selv.
Les mer om: