Nyheter om Agent


Romelu Lukakus agent Federico Pastorello sitter i møte med Antonio Conte

Det blir noen hektiske uker i Inter Milan etter at Antonio Conte har inntatt managerstolen. – På hans ønskeliste var misforståtte Manchester United kjempe Romelu Lukaku som virkelig vil bort fra Old Trafford.   Romelu Lukakus agent Federico Pastorello møtte Inter Milan i dag, for å diskutere en potensiell overgang for sin belgiske klient.

Kan vurdere TIL-lån i høst: – Vil absolutt tilbake til Tromsø en dag

Zdenek Ondraseks agent bekrefter TIL-kontakt, og tror sommeren vil avgjøre om et utlån blir aktuelt.
Les mer om:

Arturo Vidal har bestemt seg – velger den tøffeste veien

Det har ikke gått helt som planlagt for Arturo Vidal. Overgangen til Barcelona fra Bundesligaspill har vært tøff, men det må man vel forvente når man kommer til Camp Nou. Rebellen Vidal har dermed to valg.  Og han ser ut til å velge det tøffeste. Interessen fra kinesiske klubber har vært stor, der de formelig lukter misfornøyde stjerner.

Marca: Det var lønnskravet til Matthijs de Ligt som stanset Barcelona

Det går mot Juventus for Europas mest omtalte 19-åring. Barcelona var med hele veien, men fant tenåringens lønnskrav uspiselig. Når vi har fått med hvor mye Valverde og gjengen ønsket å starte sesongen med Ajax-duoen de Jong og de Ligt, skjønner vi at det må ha gjort vondt å vinke adjø til Juventus. Matthijs De Ligt reading Depay's book about his Old Trafford nightmare as he decides his future while on holidays.

B-lagsspiller Mike van Beijnen får utkjøpsklausul på 1 milliard hos Barcelona

Selve historien er litt spesiell – uavhengig av utkjøpsklausulen.

Agent: «Jeg har hatt møter med Liverpool – Jean Philippe Gbamin er på ønskelisten»

Nå er det riktignok en agents oppgave å skape bevegelse og interesse for sine klienter, men vi velger å ta den ivorianske landslagsspillerens agent på ordet. Den allsidige Jean-Philippe Gbamin har imponert for Mainz forrige sesong og er en spiller som kan levere både i forsvaret og sentralt på midtbanen. Dette er en kvalitet Jürgen Klopp er kjent for å verdsette, så det er ingen overraskelse at Liverpool-manageren har vært i hælene på 23-åringen. Another day, another long range stunner Jean-Philippe #Gbamin is at number 9⃣ pic.twitter.com/mbuacQBoh7 — Bundesliga English (@Bundesliga_EN) Dece

Tenk om fattige Leeds blir søkkrike og henter legende Paris Saint-Germain ikke kunne holde

Vi kaster hatten i støvet for det som må være en av de kuleste managerne i engelsk fotball Marcelo Bielsa. – Til tross for at det bare ble nesten Premier League på dem i år var det et sjakktrekk å hente inn den argentinske manageren, for han har baller.  Kun på «spike» og helt imot egne utsagn kan keeperlegende Gianluigi Buffon velge å gå til en Championship klubb i en liten by nord i England. Den legendariske keeperen, forlot Paris Saint-Germain på slutten av sesongen, han har bestemt seg for at han vil stå i mål et år til, men ikke hvor han vil reise sammen med sin familie.

Liverpools jernmann Dirk Kuyt kjøper engelsk fotballklubb

Litt sleip med å bruke Kuyts navnt i tittelen, men når gamle helter er delaktige i kjøp av klubber på Balløya, syntes vi det er verdt å få med seg. Nå er det ikke den tidligere Liverpool-stjerna som er initiativtageren, men hans tidligere agent, Rob Jansen. Ifølge Football-oranje har Jansen fått med seg tidligere klienter, inkludert Dirk Kuyt, i et konsortium som nå er i ferd med å ta over eierskapet til en League One-klubb. | Dirk Kuyt knew what it meant to be playing in these games. It’s impossible to dislike him because of this tackle alone.

Gianluigi Buffon sin agent: «bestemmer seg innen ti dager»

Ethvert lag som signerer keeperlegende Gianluigi Buffon vil umiddelbart få en interesse-boost som er verdt mer enn den lønna de bestemmer seg for å gi.

Mamma Rabiot har vært på europaturné, Juventus sjefen forteller om resultatet

Det er selvsagt trygt og godt å ha sin egen mor som agent slik Paris Saint-Germain stjernen Adrien Rabiot, hun har reist land og strand rundt og snakket med storklubber som alle er veldig interesserte i en avtale også fordi han kommer gratis.  Manchester United, Arsenal, Liverpool, Barcelona og Tottenham ser nå ut til å tape kampen om signaturen i hvert fall hvis vi skal tro hint fra Adrien Rabiot tidligere i uken og uttalelsene vi nå har fått fra Juventus sjefen. Les: Yacouba Sylla er ikke fornøyd og ønsker seg bort. Hele tre ganger har Paris Saint-Germain forsøk å få til en avtale Midtbanesp

Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

Ifølge TV2 har Martin Ødegaard og agenten satt seg på flyet til Düsseldorf på torsdag. Når Bayer Leverkusens hjemmearena er en halvtimes kjøring unna flyplassen, da er det bare å forestille seg hva som kan skje. Egentlig er det ikke noe hast med å vite før det faktisk skjer, men litt spennende er det sikkert for TV2 å få lekt seg som detektiv. I tillegg: når «vår» Martin Ødegaard jobber med å få på plass en ny arbeidgiver før sesongstart, er det meste av bevegelsene av interesse. Martin Ødegaard has just landed in Düsseldorf, accompanied by his father and agent.

730 x Lizzo om Met Gala-hemmeligheter, søte Kygo og Lars… Vaular?

Lizzo er rap-, R&B- og pop-dronningen verden trengte. Nylig landet den amerikanske stjernen endelig på norsk jord, hvor hun velsignet heldige inviterte med twerking, self-love og fengende melodier. Se video fra showcase-konserten i Oslo nedenfor! Med låter som «Truth Hurts», «Juice» og «Soulmate», for ikke å snakke om samarbeid med artister som Missy Elliot, Gucci Mane og Charli XCX, har Lizzo tatt streaminglistene med storm i 2019. Lizzo stjal showet på årets Coachella, hvor hun for anledning døpte om festivalen til ASSCHELLA.

Jürgen Klopp fortsetter å se gull i Southampton

Liverpool manager Jürgen Klopp har helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2015 fulgt opp klubbens «tradisjon» med å benytte Southampton som et glorifisert farmerlag.  De siste fem årene er 1,9 milliarder brukt, noe som har gitt Southampton og utrolig nok også Liverpool finansielle muskler.  Jürgen Klopp hadde ikke klart å bringe Champions League trofeet hjem til Anfield uten Southampton spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29)

Liverpool planlegger nytt Southampton raid

Liverpool har de siste fem årene brukt 1,9 milliarder kroner på spillere fra Southampton, det har stort sett vært vellykket (hvis du ser bort fra litt krangling og karantene). Spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert har funnet veien døra på Anfield i en jevn strøm nordover fra havnebyen Southampton. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29) på radaren til den ferske Champions League-mesteren.

Ut av det blå tok en ukjent 19-åring verden med storm. Da startet et utrolig kaos: - Vi fikk panikk. Hva er det som skjer?

Dette er historien om et stortalent, en superklubb, og en sleip agent. Og midt oppe i det hele, noen karer fra Østfold på tur til Italia.
Les mer om:

Listen med aktuelle klubber blir kortere for Gareth Bale

The Sun skrev på søndag at Gareth Bale var meget aktuell som for Bayern München, men det ble i et intervju med ESPEN avvist av hans agent Jonathan Barnett.  Det som trolig startet ryktet var at Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic i helgen sa at klubben vil forsterke laget ytterligere før sommerens overgangsvindu stenger. Les: AC Milan vil hente Dejan Lovren fra Liverpool – Og at klubbpresident Uli Hoeness har på sin side lovet fansen «det største investeringsprogrammet Bayern noen gang har hatt» foran neste sesong.

Henter gratis Aston Villa stopper

Huddersfield arbeider hart for at neste sesong skal bli vesentlig bedre enn sist da de rykket ned fra Premier League.

Kontroversiell super-agent frikjent

Det som har skjedd nå har sjokkert fotballverden og samtidig åpnet opp for at agenter i fremtiden fint kan tøye reglene.  Mino Raiola er agent for Paul Pogba og Matthijs de Ligt, og han har blitt frikjent og kan jobbe igjen. Fotballoverganger på høyeste nivå inkluderer ofte agenter, og fredag ​​ble Paul Pogbas agent Carmine «Mino» Raiola fullstendig forsikret om at han kunne gjenoppta sitt arbeid med umiddelbar effekt over hele verden. Det skjedde da International Football Federation (FIFA) valgte å avskaffe tre måneders karantene som Raiola, best kjent som Mino Raiola, mottok fra Fifa i mai.

Bakayoko lojal mot Chelsea – helt til oppringningen han venter på kommer

Den franske midtbanespilleren kom til Stamford Bridge i 2017. Det som skulle bli en reise i gullvognen til Chelsea, endte på utleie til Milan og «bølla» Gennaro Gattuso. Nå drømmer han om å komme hjem. Tiemoue Bakayoko har fortsatt rundt tre år igjen av kontrakten med Chelsea og har blitt kalt tilbake fra AC Milan etter et lite hyggelig opphold i Italia.

Er dette den neste James Bond-låten?

Det har blitt spekulert i om Norge skal få sin første Bond-låt siden A-ha hadde tittelsporet til «The Living Daylights» i 1987, med Molde-bandet Revolts rykende ferske singel Shatterhand. Ryktene og spekulasjonene ble langt fra færre etter at mye av innspillingen til den 25. filmen om James Bond ble lagt til Norge. Blant annet ble det filmet på den berømte Atlanterhavsveien utenfor Molde. Der var også Revolt.
Les mer om:

Agent Jim Solbakken avviser at han representerer den tiltalte spilleren(pluss)

Fotballagent Jim Solbakken hevder han ikke sto bak den tiltalte fotballspillerens overganger til Russland og Saudi-Arabia.

Har imponert på midtbanen til Kristiansund, fått gigantisk lønnstilbud

Det kan gå mot en kraftig økonomisk opptur for Kristiansunds midtbanepiller Amidou Diop etter å ha imponert denne sesongen. – Diop har blitt oppdaget utenfor Norges grenser og nå kan han ifølge Eurosport være på vei til Russland.  «Senegaleseren har hatt en god vårsesong for Kristiansund, og nå kan det være at norske kroner blir byttet ut med russiske rubler for 27-åringen. Ifølge Tidens Krav kan det bety klingende mynt både for spiller og klubb.

Manchester United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt!

Når Daniel James, Nicolas Pepe, Moussa Dembele og Ryan Fraser alle blir foretrukket før Gareth Bale, forteller dette at Uniteds langvarige jakt på waliseren er over. United forsøkte i 2007 da Bale skulle forlate Southampton. Det ble Tottenham. De forsøkte igjen da han skulle forlate White Hart Lane i 2013.

Agenten til Matthijs de Ligt: «Dette er falske rykter»

Og da er vi igang igjen. Først var det Barcelona, så var det Manchester United, så var det PSG. Agent Mino Raiola er kjent for å skape liv og røre for sine klienter som igjen skaper kaotiske tilstander. Som igjen ofte ender med at agent og spiller får de aller beste betingelsene. Men denne gangen passer det tydeligvis ikke Raiola at PSG-ryktet florerer. The very reliable @FabrizioRomano has confirmed PSG lead the way to sign Matthijs de Ligt… They have offered the 19 year old defender approx £340,000 per week. Raiola has played a f*cking blinder!

Fansen har lykkes med å pipe Philippe Coutinho bort fra Barcelona

Det er mindre enn to år siden spanske medier satte sangriaen i halsen over Barcelona sitt gigantkjøp av Philippe Coutinho fra Liverpool. 1,5 milliarder kroner var mer enn de var vant til, men så hadde de også fått store penger for Neymar.  For ifølge avisen The Mirror, som viser til franske rapporter, har Coutinho sin agent den siste tiden vært i samtaler med Paris Saint-Germain Det har ikke gått som planlagt i Barcelona, det har selvsagt vært noen meget gode kamper og enkeltprestasjoner, men det har ikke vært i nærheten av det som Philippe Coutinho viste frem i Liverpool.