Nyheter om Agent


Tiger Woods til sykehus etter bilulykke

Golfstjernen Tiger Woods er sendt til sykehus der han opereres for skader i beina etter en alvorlig bilulykke tirsdag, sier hans agent til nettstedet TMZ.

Solskjær viser igjen hvorfor United er bedre stilt uten Mourinho

Fotball er ferskvare. Tidligere meritter kan en stjernespiller surfe på når han legger opp. For når dommeren blåser til kamp, er det prestasjonene der og da som betyr alt. Men det forutsetter selvfølgelig at du får spilletid av manageren. Litt svømmende innledning, men skal vi tolke Gareth Bales agent, er det mye som skal sies – uten å si noe konkret om situasjonen hos Tottenham. Les: Lopetegui tok grundig feil om Haaland Engelsk presse har satt igang sin favorittøvelse med å så tvil om en spillers prestasjoner, motivasjon og potensiale.

Sky: Manchester United har en knallsterk backupløsning hvis Haaland glipper

United og Solskjær er ute etter de beste spillerne i verden som samtidig passer perfekt i United-profilen. Erling Haaland har alt. Ed Woodward orket ikke kravene fra agent Raiola ved forrige runde.

Segberg klar for Aalesund

Tidligere Start-kaptein Erlend Segberg (23) har skrevet treårskontrakt med Aalesund. Han skal ha vraket flere eliteserieklubber. Ifølge Segbergs agent Krister Gundersen har både Lillestrøm og Strømsgodset, samt en italiensk serie C-klubb vært på banen, skriver Eurosport. – Han valgte AaFK fremfor flere eliteserieklubber, noe som viser at han har troen på vårt prosjekt, sier trener Lars Arne Nilsen i en pressemelding fra klubben. Sagberg fikk sin eliteseriedebut for Start som 18-åring i 2015. Han endte med 110 kamper for klubben.

Upamecano og Haaland skjønte det

På Valentines Day kom meldingen fra Bayern München: Dayot Upamecano har signert og trer på seg Bayern-drakten etter sesongen. Dette endte en jakt som hadde strukket seg over seks år. For midstopperen var allerede på radaren til verdens beste klubb i 2015.

«Upamecano er på vei»

Det er ikke spesielt oppsiktsvekkende at Dayot Upamecano velger Bayern München fremfor nær sagt alle andre store klubber i Europa. Den 22 år gamle forsvarsspilleren har levert for RB Leipzig på et måte som har bidratt til andreplassen de ser ut til å nagle i Bundesliga. – De tyske mestrene vil benytte seg av en utkjøpsklausul i Upamecano sin avtale (42,5 millioner euro). Upamecano er nå en helt naturlig del av verdens beste landslag, (det franske) det er naturlig han spiller på verdens beste klubblag også.

Har satset 4 spillere for å få til den endelige Pogba-overgangen

Kritikken av Paul Pogba har gradvis hvislet ut etter gjentatte prestasjoner av god gammel klasse. Samtidig har kaoset rundt den franske verdensmesteren vært så langvarig (godt hjulpet av agent Raiola), at en exit fra Old Trafford nærmest har blitt det naturlige utfallet. Det har hvertfall ikke stått på Juventus at Pogba fortsatt bærer United-drakt. For det er liten tvil om at Juventus har opprettholdt den store interessen for å hente tilbake sin Pogba til Torino.

Tydelig Hareide tviler på at Helland får sluttpakke: – RBK vil være steinharde

Pål André Hellands agent var tirsdag i samtaler med Rosenborg. Det bekrefter Åge Hareide.

Agenten i møter med RBK. Her skremmer Helland egne supportere på Instagram

Pål André Hellands agent er i møter med Rosenborg. Tirsdag skremte RBK-profilen sine følgere på Instagram.

Ole Gunnar Solskjær gir Paul Pogba et råd som ville vært utenkelig for få uker siden

Den franske superstjernen Paul Pogba er utvilsom en spesielt talentfull spiller. – Hans problem er kanskje at han er for god, i perioder gidder han ikke å gjøre jobben fordi han er best uansett. Dessuten har han lett for å høre på sin agent Mino Raiola som forer han med dårlige råd. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har blitt den perfekte «Pogba-hviskeren» og har i perioder klart å hente ut prestasjoner i verdensklasse.

Bodø/Glimt har fått med seg at Erlend Segberg er klubbløs

Seriemester Bodø/Glimt stanset salget av Kasper Junker til stor ergrelse for både spiller og spillerens agent.

Tromsø-mann var agent for omstridt selskap – nå risikerer kundene milliontap: – Alle føler seg lurt her

Steinar Myrland i Tromsø (73) har vært sentral i å formidle investorer inn mot omstridte KBR Capital Partners. Han er tidligere dømt for økonomisk utroskap i en spektakulær finansskandale, men sier at alle føler seg lurt i denne saken.
Les mer om:

Junker-agent fyrer løs mot Glimt: – Aldri i mitt liv opplevd noe lignende

Det blir ingen overgang for Kasper Junker på Deadline Day. Det får hans agent Christian Bysted til å se rødt. Bodø/Glimt slår hardt tilbake mot uttalelsene.
Les mer om:

Bergkamp junior endelig klar for England

Sorry Mitchel, men enn så lenge må du tåle å bli titulert som junior – hvertfall når du har valgt samme karrierevei som faren din. Dennis Bergkamp er spilleren Arsenal-supporterne aldri glemmer etter storhetstiden med nederlenderen i perioden 1995-06. Nå er det sønnen som tar første skikkelig steg på balløya. 22-åringen kommer på free transfer etter at han forlot Almere City i sommer, og skal i første omgang få teste seg på U23-laget. Les: Det var det for Martin Samuelsen i England i denne omgangen Til Arsenal? Ikke helt.

Mandag signerer 18 år gamle Sebastian Fjose Berg på sitt livs sjanse

Det er langt fra Oppsal til den historiske byen Lecce i Italia. Sebastian Fjose Berg kom til Kongsvinger i 2019. Han fikk sin debut først når nedrykket fra OBOS-Ligaen var klart i siste serierunde. KIL burde kanskje ha benyttet Fjose Berg tidligere, kan klinket inn 3- 0 målet på overtid i serieavslutningen mot Ull/Kisa. Sebastian Fjose Berg sin agent Mikail Adampour i Tempo Sports Group forteller Eurosport noe er på gang, men vil ikke bekrefte det dreier seg om Serie B-klubben Lecce. «Seb er en spiller som kan spille mange roller med kombinasjon av fysikk, fart og tekniske ferdigheter.

Sender agenten på tørkeloftet: «Jeg er her og koser meg»

Den siste tiden har den franske superstjernen Paul Pogba blomstret opp under Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. – Manchester United er selv etter gårsdagens tap mot bunnlaget Sheffield United overraskende med i gullkampen i Premier League. Paul Pogba sin agent Mini Raiola, som er sterkt uglesett av flere klubber i Europa og absolutt også av sjefene på Old Trafford har uttalt flere ganger Pogba forlater Manchester United senest til sommeren.

Ole Gunnar Solskjær legger planen for «Det neste store fra Uruguay»

Som er slags merkelig sammentreff er nå Edinson Cavani og det 19 år gamle supertalentet Facundo Pellistri er i samme klubb. – Før de begge signerte med Manchester United i sommer, Cavani som fri agent, ble han intervjuet på radio hjemme i Uruguay om hvem han trodde ville overta posisjonen som landets største stjerne når han en dag ville legge fotballskoene på hylla. Edinson Cavani var ikke i tvil, den neste store er Facundo Pellistri.

En drøy måned før han signerte for Start, byttet spilleren agent til Starts egen

Litt over en måned før Matias Belli Moldskred ble Start-spiller, byttet han agent til Stig Lillejord. På det tidspunktet var Lillejord fortsatt under avtale med Start. Ryddig prosess mener både spiller, agent og klubb.
Les mer om:

Stefan Johansen ferdig med Fulham

Fulham manager Scott Parker har ikke benyttet seg av Stefan Johansen på fryktelig lenge, vi skal ikke påstå at det er grunnen til at klubben ligger under den røde streken, men den norske midtbanespilleren var en viktig del av laget frem til Scott Parker overtok tømmene. Vi må helt tilbake til 1 oktober i fjor i ligacupkampen mot Brentford sist gang 30 åringen fikk spille. – Nå er både lån og salg noe agent Tore Pedersen forteller til VG: «Det jobbes med fornuftige alternativer. Utenom det er det ikke så mye å si.

Johansen vil vekk fra Fulham

Stefan Johansen har ikke spilt klubbfotball siden 1. oktober 2020, og nå ønsker han seg vekk fra Fulham. Både lån og salg er aktuelt, opplyser agent Tore Pedersen til NTB. – Det jobbes med fornuftige alternativer. Utenom det er det ikke så mye å si. Han vil ha spilletid, det er prioritert, sier Pedersen. Landslagskapteinen spilte 90 minutter for Fulham i åttedelsfinalen i ligacupen 1. oktober i fjor mot Brentford. Siden den gang har han ikke vært å se for London-klubben. Både lån og salg er aktuelt, forteller 30-åringens agent. – Vi jobber med flere alternativer.

Derfor ønsker Bakke å hente RBK-Åsen: – Han vet hvor listen ligger

LILLESTRØM (VG) Foran returen til Eliteserien legger ikke Lillestrøm-trener Geir Bakke skjul på sitt ønske om å få hentet Rosenborg-spiller Gjermund Åsen (29) – og spillerens agent ber Rosenborg være fleksible.

Håpet om Paul Pogba på billigsalg svinner

President og hovedeier i Juventus Andrea Agnelli har sansen for superstjerner han kan plassere Jeep logoen på. – Han har lenge ønsket retur for Paul Pogba ikke bare for hva han kan gjøre på fotballbanen og for Juventus, men også fordi den franske VM vinneren er en helt hjemme i Frankrike et marked hvor hans bilmerker sliter. (storaksjonær i Fiat Chrysler Automobiles) I Frankrike bryr de seg overhode ikke om hva som foregår på Old Trafford så Paul Pogbas heltestatus er intakt til tross for flere år med høyst varende prestasjoner og vanskelig oppførsel.

Agent om Åsen-lån: – Vil bli overrasket hvis vi ikke finner en løsning

Gjermund Åsens tid i Rosenborg går trolig mot slutten. En diskusjon om lønna blir avgjørende for om han blir TIL-spiller igjen.
Les mer om:

Acosta ble avskiltet i Brann. Nå er han tilbake i Bergen.

– Han er spent på det nye året, sier Bismar Acostas agent.
Les mer om: